Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

BELViTA review

 

BELViTA


Live your summer!

Γειά σας Glamorous,

Ο ήλιος «λούζει» τη χώρα και για τους φίλους της θάλασσας, που δεν φοβούνται τα κρύα νερά(ακόμα), είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνουν τα μπάνια τους. Άλλοι πάλι, πηγαίνουν μεν στη θάλασσα αλλά παραμένουν στην παραλία, απολαμβάνοντας τη ζέστη.

Οι παραλίες έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν με τους λάτρεις του καλοκαιρινού μπάνιου ενώ οι πισίνες των πόλεων είναι πλέον γεμάτες και έτοιμες να υποδεχτούν όλες τις… αστικές γοργόνες!

Η διάθεσή σας είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ, οι βαλίτσες με τα πιο hot κομμάτια είναι έτοιμες και εσείς ετοιμάζεστε να ζήσετε το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σας. Έχετε, όμως, δώσει την προσοχή που χρειάζεται στην head to toe περιποίηση της επιδερμίδας σας;

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκια και δροσερή, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο. Μην ξεχνάτε πως το καλοκαίρι είναι πάντα αβίαστο και ελεύθερο. Αποπνέει μία χαλαρότητα και ηρεμία. To μότο είναι «less is more» και η φυσική ομορφιά είναι πάντα «μόδα» το καλοκαίρι.

Τι πιο όμορφο και ελκυστικό από την φυσική ομορφιά σε μία γυναίκα. Έχοντας στο μυαλό αυτό, μπορούμε να αναδείξουμε την φυσική μας και μόνο ομορφιά μέσα απο τα προϊόντα της εταιρίας BELViTA. Ανάλαφρα προϊόντα και δροσερές υφές για να δείχνετε υπέροχες όσο ο υδράργυρος σκαρφαλώνει.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H Belvita είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία στον τομέα παραγωγής και διακίνησης παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Σκοπός της είναι να αξιοποιήσει τη Σοφία της Φύσης και τη Δύναμη της Επιστήμης και να προσφέρει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της κοσμετολογίας και της υγείας.

Η εταιρεία παρασκευάζει και εμπορεύεται φυτικά Καλλυντικά με φαρμακευτική δράση, φυσικά, καθώς και Ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Το βέλτιστο αποτέλεσμα των προϊόντων της Belvita διασφαλίζεται από την υψηλή ποιότητα των τεχνολογιών και του ανθρώπινου δυναμικού της.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Alkaderma Bee Venom Face


Πολυήμερες ή ολιγοήμερες, με παρέα ή μόνο για δύο, οι διακοπές είναι η διέξοδος από την καθημερινότητά μας, η ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις και να ανακτήσουμε τις χαμένες ισορροπίες. Επιπλέον, πολλοί τις θεωρούν ως ιδανική εποχή για να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους, καθώς η χαλαρότητα του καλοκαιριού, μοιάζει ιδανική για τον στόχο αυτό.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα απαραίτητο διάλειμμα από το καθημερινό άγχος, την πίεση και την ρουτίνα και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Είναι σημαντικές, γιατί ως ένα βαθμό μας επανασυνδέουν με την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων, κάτι που για τον ψυχισμό μας μεταφράζεται πως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα από τα συνηθισμένα, άρα μπορούμε να αφεθούμε σε μια πιο χαλαρή πραγματικότητα χωρίς περιορισμούς και ευθύνες.

Όσο κι αν θέλουμε όλα να πάνε τέλεια την περίοδο αυτή, πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο, διάφοροι λόγοι και αφορμές να αποτελέσουν εμπόδιο για να απολαύσουμε τις διακοπές μας.

Ο ήλιος και η θάλασσα -οι μεγάλες καλοκαιρινές μας αγάπες – μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας. Ένα από αυτά είναι τα σημάδια που αφήνει το καλοκαίρι στο πρόσωπό μας, μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα που πλέον είναι εμφανή. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, αφυδατωμένη όψη, είναι μερικά από αυτά.

Άραγε, μπορείτε να έχετε λαμπερό πρόσωπο ανώδυνα;

Αν δεν θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο, πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος, κι αν δεν σας περισσεύει χρόνος και χρήμα για θεραπείες σε ινστιτούτα, δοκιμάστε την Alkaderma Bee Venom Face και «πολεμήστε» τις επιπτώσεις του ήλιου και της θάλασσας στην επιδερμίδα σας.

Η Alkaderma Bee Venom Face είναι μία φυσική ενυδατική κρέμα με αντιγηραντική και αναγεννητική δράση σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση του προσώπου.

Μια ενυδατική κρέμα με αέρινη υφή, είναι εξαιρετικά εύκολο να ενσωματωθεί στη δική σας ρουτίνα ομορφιάς: απλώστε απλά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και αφήστε την να απορροφηθεί για λίγο.

Με υψηλή συγκέντρωση (150 ppm) απιτοξίνης (bee venom) συνδυασμένη αρμονικά με ελαιώδες εκχύλισμα Alkanna Tinctoria, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, φυτικά εκχυλίσματα και αντιοξειδωτικά συμβάλλει στην ανανέωση του δέρματος.

Έχει αποτέλεσμα λείανσης του δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή περιποίηση ή ως βάση μακιγιάζ. Μείωση της εμφάνισης ρυτίδων στο πόδι της χήνας, στο μέτωπο, στο λαιμό, στο μεσόφρυο και γύρω από το στόμα, βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, πρόληψη της φωτογήρανσης εξαιτίας της οξειδωτικής φθοράς, προστασία από την αφυδάτωση και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Δημιουργείται το αίσθημα «φυσικού lifting» χάρη στην ευεργετική δράση της απιτοξίνης (bee venom) και του ελαιώδους εκχυλίσματος Alkanna Tinctoria Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά.

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας. Είναι η καθημερινή απολαυστική 24ωρη ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος.

Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες. Είναι σε όμορφη, πρακτική όμορφη συσκευασία, φιάλη με αντλία (airless) των 50gr και εξασφαλίζει εύκολη χρήση, ασφάλεια και οικονομία. Το προϊόν διατηρεί την ποιότητά του καθώς τα φυσικά συστατικά προστατεύονται και παραμένουν αναλλοίωτα από την επαφή με τον αέρα και το φως με αποτέλεσμα να αποφεύγεται το ενδεχόμενο μόλυνσης του περιεχομένου.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζεται καθημερινά σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις για καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος.

Προφυλάξεις:

Αντενδείκνυται η χρήση της από άτομα που έχουν αλλεργία στο τσίμπημα της μέλισσας ή σφήκας. Για εξωτερική χρήση μόνο.



Alkaderma Βee Venom Eyes


Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Σωστά! Αλλά πόσο καλή μπορεί να είναι η μέρα σας όταν καθημερινά ξυπνάτε και βλέπετε στον καθρέφτη σας δύο τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας; Μα, το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα πολύ νωρίς…

Αυτές είναι σκέψεις που κάνετε πολύ συχνά, και όπως θα διαπιστώσετε, δεν είσαστε η μόνη.

Τα μάτια δεν αντανακλούν απλά τα συναισθήματά μας, αλλά είναι και πολύ ευαίσθητα στο περιβάλλον. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Οι σμηγματογόνοι αδένες -το φυσικό λιπαντικό του δέρματος- είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι στην περιοχή των ματιών, ενώ αντίθετα υπάρχει ένα πυκνό δίκτυο επιφανειακών -άρα εύθραυστων- τριχοφόρων αγγείων. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στους μαύρους κύκλους, στα πρηξίματα, στις σακούλες και, φυσικά, στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας» που μπορεί να παρουσιαστούν γύρω από τα μάτια, προσδίδοντας ταλαιπωρημένη εμφάνιση. Και ενώ μπορεί να αναρωτιέστε “Γιατί σε μένα;”, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πως πρόκειται για μία σειρά από πολύ κοινά προβλήματα που κάθε γυναίκα θα αντιμετωπίσει στη ζωή της, σε κάποια χρονική στιγμή. Δυστυχώς, τα αντιαισθητικά προβλήματα των ματιών δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν εύκολα να προδώσουν την κούραση μας.

Πώς μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε;

Εάν έχετε ταλαιπωρημένα μάτια και ανησυχείτε ότι δε θα απαλλαγείτε ποτέ από αυτά, ηρεμήστε. Την λύση μας την δίνει η Alkaderma Βee Venom Eyes.

Η Alkaderma Βee Venom Eyes είναι μία φυσική ενυδατική, αντιρυτιδική και αντιγηραντική κρέμα σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια.

Με συχνή χρήση, θα δείτε μαύρους κύκλους, σακούλες και ρυτίδες έκφρασης να μειώνονται αισθητά, χαρίζοντάς σας ενυδατωμένο, ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.

Με πολύ υψηλή συγκέντρωση (300ppm) απιτοξίνης (bee venom) αρμονικά συνδυασμένης με ελαιώδες εκχύλισμα Alkanna Tinctoria, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, φυτικά εκχυλίσματα και αντιοξειδωτικά συμβάλλει στην :ανόρθωση και λάμψη της περιοχής των ματιών χαρίζοντας λαμπερά, ανανεωμένα και διαχρονικά όμορφα μάτια.

Ενισχύει την υγρασία της λεπτής επιδερμίδας και μειώνει άμεσα τις μικρές ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και σημάδια της ξηρότητας. Ταυτόχρονα το αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Δρουν αποτελεσματικά ενάντια στα σημάδια κόπωσης λόγω έλλειψης ύπνου ή μετά από μια δύσκολη μέρα ή και για να σας ξεκουράσουν, δροσίζοντάς σας μετά από έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνουν τα κουρασμένα μάτια, ακόμη και με μία μόνο εφαρμογή..

Αναλυτικότερα:

  • Μείωση των ρυτίδων, τη σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας, βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα
  • επαναφορά της λάμψης του βλέμματος και στη μείωση των σημαδιών κούρασης, δημιουργείται το αίσθημα «φυσικού lifting».χάρη στην ευεργετική δράση της απιτοξίνης (bee venom) και του ελαιώδους εκχυλίσματος Alkanna Tinctoria. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.
  • Με πλούσια υφή, έχει φυσική σύνθεση, προσφέρει άνεση, χωρίς λιπαρότητα. Το προϊόν απλώνεται ευχάριστα και ελαφριά στο δέρμα.

Είναι σε κομψή και ντελικάτη συσκευασία, κατάλληλη και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζεται καθημερινά σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια με απαλές κυκλικές κινήσεις για καλύτερη απορρόφηση του.

Προφυλάξεις:

Αντενδείκνυται η χρήση της από άτομα που έχουν αλλεργία στο τσίμπημα της μέλισσας ή σφήκας. Για εξωτερική χρήση μόνο.


Alkaderma Body


Το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να νιώθετε όμορφη. Ο ήλιος και το σοκολατένιο χρώμα που χαρίζει σας κάνει πιο γοητευτική και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.

Τι και αν ο ήλιος και η θάλασσα σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να ανακάμψετε από τη φασαρία της πόλης, το δέρμα σας δοκιμάζετε συνεχώς από το αλάτι της θάλασσας, τη συνεχή έκθεση στο ηλιακό φως και τις υψηλές θερμοκρασίες. Σε συνδυασμό με το συνήθως πιο «άστατο» πρόγραμμα των διακοπών το οποίο μας αποδιοργανώνει από την καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς, οδηγούμαστε συχνά σε λάθη που αφήνουν το σώμα μας παραμελημένο.

Αυτή την εποχή του χρόνου το δέρμα ταλαιπωρείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά και η ανάγκη για σωστή περιποίηση είναι τεράστια.

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη της επιδερμίδας για ενυδάτωση. Αυτό όχι μόνο από άποψη λάμψης και αφυδάτωσης του δέρματος, αλλά και από άποψη υγείας του οργανισμού μας. Ενυδατωμένη εξωτερικά επιδερμίδα σημαίνει και ενυδατωμένος οργανισμός. Ειδικά το καλοκαίρι η σωστή ενυδάτωση είναι πάρα πολύ βασική!

Κράτησε την επιδερμίδα σου φρέσκια και υγιή με αρκετή υγρασία όλο το χρόνο.

Επιλέξτε το Alkaderma Body για να ξεδιψάσει η επιδερμίδα του σώματός σας και φροντίστε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Χρησιμοποίησε το για να έχετε άψογη επιδερμίδα, ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της καυτής περιόδου!

Το Alkaderma Body είναι μια κρέμα με φυσικά συστατικά για την καθημερινή περιποίηση, προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Αυτό η υπέροχη κρέμα σώματος διαποτίζει το δέρμα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, δίνοντας του τόνωση και βελούδινη απαλότητα. Χάρη στο ενυδατικό σύμπλεγμα φυτικών ιχνοστοιχείων και την ευεργετική επίδραση του ελαιώδους εκχυλίσματος της Alkanna tinctoria χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και φυσική προστασία. Είναι ενισχυμένη με πολύτιμα φυτικά έλαια βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, E, κολλαγόνο, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά στοιχεία, που εγγυώνται προστασία και αναζωογόνηση, χαρίζοντας μεταξένια επιδερμίδα.

Θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα και την επιδερμίδα και χάρη στην βελούδινη, απαλή υφή ,απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην ξηρή επιδερμίδα.

Περιποιείται την επιδερμίδα σας παρέχοντάς της εξαιρετική απαλότητα και ανάλαφρη αίσθηση. Θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα της προσδίδει άρωμα για καλοκαιρινή διάθεση, απαλύνει και της χαρίζει ελαστικότητα και τόνωση, ενώ την προστατεύει αποτρέποντας το ξεφλούδισμά της.

Αναλυτικότερα:

  • Απαλύνει σημεία φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος (ρυτίδες, μαύρα στίγματα, θαμπάδα), αλλά και ουλών, τραυματισμών.
  • Χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των συστατικών της, τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα διεγείρονται και το δέρμα προστατεύεται από την περιβαλλοντική μόλυνση, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και την επιβλαβή επίδραση του στρες. Η σύνθεσή της συντελεί στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθά στην επιθηλιοποίηση της επιδερμίδας απαλύνει τις ραγάδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιώδους εκχυλίσματος της Alkanna tinctoria λειτουργούν ως ισχυρός αναπλαστικός παράγοντας που θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος και αποκαθιστά γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά της σφριγηλής νεανικής επιδερμίδας σε όψη και υφή.
  • Η αντι-φλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση των συστατικών της λειτουργεί ως «ασπίδα προστασίας» στην καθημερινή έκθεση του δέρματος σε καταστάσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν την επιδερμίδα (ερεθισμοί από την έκθεση στον ήλιο μικροτραυματισμοί, ξηρότητα κλπ).
  • Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν αφυδάτωση.

Αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα, χαρίζει νεανική όψη, φρεσκάδα, λάμψη, απαλότητα και βελούδινη αίσθηση.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, πλαστικό σωληνάριο των 150 ml, κατάλληλο και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Απορροφάται γρήγορα.


Alkaderma Baby



Αν πρόκειται να γίνετε σε λίγο καιρό μητέρες ή γίνατε πρόσφατα, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι η επιδερμίδα του μωρού χρήζει ιδιαίτερης προσοχής όσον αφορά την περιποίησή της. Ένα βρέφος μπορεί να ξεφλουδίζει κατά τόπους, να είναι υπερευαίσθητο και να κοκκινίζει ή να παρουσιάζει ερύθημα και δυσχρωμίες για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της βρεφικής επιδερμίδας και ποιες «παγίδες» να αποφύγουμε.

Το δέρμα του μωρού είναι το πιο απαλό πράγμα στον κόσμο! Είναι λεπτό κι ευαίσθητο κι αξίζει μόνο τα καλύτερα. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Το βρεφικό δέρμα απορροφά και χάνει υγρασία με γρηγορότερο ρυθμό απ’ ό,τι το δικό μας δέρμα, γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη για προστασία απέναντι στην ξηρότητα καθημερινά.

Ο σωστός καθαρισμός και η περιποίηση του βρεφικού δέρματος προσφέρει χαλάρωση και ευεξία στο βρέφος. Σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος του έτσι ώστε να αποφεύγονται οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί.

Η συχνότερη αιτία ταλαιπωρίας για τα βρέφη αλλά και για τους γονείς είναι το σύγκαμα από την πάνα κατά τη διάρκεια των 12 πρώτων μηνών της ζωής, καθώς το δέρμα του μωρού είναι πιο λεπτό και διαπερατό, αλλά και με υψηλότερο pH.

Η αλλαγή της πάνας είναι ένα κομμάτι που για αρχή σε δυσκολεύει ως προς την κατάλληλη περιποίηση του βρεφικού δέρματος.

Δε χρειάζεται άγχος και ανησυχία! Η  πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία – και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το σύγκαμα του μωρού.

Σύμμαχος σας σε αυτή τη προσπάθεια δεν είναι άλλος από την Alkaderma Baby για την ευαίσθητη περιοχή του μωρού σας.

Το Alkaderma Baby είναι μια απαλή προστατευτική κρέμα που χρησιμοποιείται για την αλλαγή της πάνας. Εμπλουτισμένη με πολύτιμα συστατικά από το εργαστήρι της φύσης απλώνεται εύκολα δημιουργώντας μια «ομπρέλα προστασίας».

Κρέμα ήπιας αντισηπτικής δράσης που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης και έχει επουλωτικές ιδιότητες, αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς, καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Προστατεύει και περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή της πάνας.. Περιέχει ελαιώδες εκχύλισμα Alkanna Tinctoria το οποίο έχει αντισηπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, βοηθώντας στην προστασία και αποκατάσταση της υγείας του δέρματος από ποικίλους ερεθισμούς, όπως ερεθιστικές εκκρίσεις, κοκκινίλες, ξηροδερμία, παράτριμμα, σύγκαμα, φλογώσεις. Περιποιείται, ενυδατώνει, προστατεύει και τονώνει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα, υποστηρίζει την αναδόμηση του δέρματος. Προστατεύει από την υγρασία. Χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωστικών ουσιών ή πρώτων υλών με βάση το ορυκτέλαιο.

Δερματολογικά πιστοποιημένη εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα.

Είναι ο καθημερινός σύμμαχος κάθε μαμάς!


Τρόπος χρήσης:

Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα μετά από κάθε αλλαγή της πάνας.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η η εταιρία BELViTA είναι ένα καλοκαιρινό ταξίδι…..Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Τα BELViTA είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία BELViTA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.belvita.care/index.html

https://www.instagram.com/belvita.care/

https://www.facebook.com/BELViTA.CARE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου