Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Jewels and MORE review

 

Jewels and MORE


Η δύναμη ενός κοσμήματος!

Γεια σας Glamorous,

Τα κοσμήματα είναι από τη φύση τους φτιαγμένα να συμβολίζουν υψηλές αξίες για τον άνθρωπο, γι’ αυτό και συνδέονται από τις πιο… απλές και καθημερινές του συνήθειες, μέχρι τις πιο μεγάλες και σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Ο διαχρονικά αναπόσπαστος ρόλος τους στις στιλιστικές επιλογές γυναικών και ανδρών κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι τα κοσμήματα συμβολίζουν  την ίδια την πνευματική αλήθεια που κατέχει μέσα του ο καθένας και ότι είναι σύμβολα μιας ανώτερης γνώσης που ταυτίζεται με το βάθος της προσωπικότητας κάποιου.

Ο πιο φανατικός οπαδός των κοσμημάτων, όμως, ήταν-είναι-και θα παραμείνουν για πάντα οι γυναίκες, αφού όλες λατρεύουν να… αγαπούν τα κοσμήματα! Η σχέση τους με αυτά χαρακτηριζόταν ανέκαθεν μια σχέση πάθους, που έχει χαραχθεί με ανεξίτηλο τρόπο στα κιτάπια της ιστορίας. Είναι τέτοιο το είδος της σχέσης τους, που η λάμψη των κοσμημάτων ακτινοβολεί αστραπιαία στο γυναίκειο βλέμμα, δίνοντας κατευθείαν το σήμα στο εγκεφαλικό σύστημα που λέει «ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποκτήσω»!

Σε μια γυναικεία μπιζουτιέρα μπορεί κανείς να βρει δεκάδες σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, σε πολλά σχέδια ή και χρώματα, με το καθένα από αυτά να έχει το δικό του παρελθόν και να συμβολίζει μια προσωπική ιστορία. Η μόδα, εξάλλου, μπορεί να πραγματοποιεί κύκλους και να προκαλεί αλλαγές, επηρεάζοντας τις επιλογές μιας γυναίκας στα κοσμήματά της, ωστόσο, το προσωπικό στυλ της παραμένει αναλλοίωτο σε κάθε εμφάνισή της.

Η σχέση πάθους των γυναικών με τα κοσμήματα πάντως δεν είναι μόνο μια αισθητικού επιπέδου προτίμηση. Βαθύτερα, όπως υποστηρίζεται από σύγχρονες έρευνες, μπορεί να αναγνωρίσει κανείς σημάδια ταύτισης των κοσμημάτων που επιλέγουν να φορούν οι γυναίκες με στοιχεία της ίδιας τους της προσωπικότητας. Η αποκρυπτογράφησή τους περιγράφει τον τρόπο σκέψης μιας γυναίκας, ή με άλλα λόγια… τα κοσμήματα που φορά μας «λένε» την ιστορία της!

Είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει τελείως την εμφάνιση μιας γυναίκας. Μια γυναίκα νιώθει… αλλιώς, όταν φοράει ένα κόσμημα. Νιώθει πιο δυναμική, πιο σίγουρη για τον εαυτό της, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου και πολυτέλειας τα κοσμήματα αποτελούν αγαπημένο στοιχείο κάθε γυναίκας. Εάν ψάχνετε ένα ιδανικό κόσμημα δώρο για γυναίκα ή και για τον εαυτό σας, θα εντυπωσιαστείτε από τις μοναδικές και οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις της εταιρίας Jewels and MORE.

Θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες συλλογές κοσμημάτων, εκθαμβωτικά δαχτυλίδια, εντυπωσιακά βραχιόλια που στολίζουν περίτεχνα τον καρπό, λαμπερά σκουλαρίκια και κολιέ σε μοντέρνες σειρές με ατσάλι.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Θέλοντας να προσφέρουνε στους πελάτες τους μοναδικά κοσμήματα για τις εμφανίσεις τους, ξεκινήσανε μια διαρκή αναζήτηση στην διεθνή και εγχώρια αγορά. Στόχος τους είναι η μοναδικότητα του κοσμήματος πάντα όμως σε προσιτή τιμή. Κάθε κόσμημά τους είναι κατασκευασμένο από ευγενή μέταλλα και ημιπολύτιμους λίθους.

Εμπνευσμένοι από τα ταξίδια τους σχεδιάσανε και δημιουργήσανε και τα δικά τους χειροποίητα κοσμήματα από υγρό γυαλί.

Όλα τους τα κοσμήματα είναι επιλεγμένα και κατασκευασμένα με αγάπη προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε κάθε γούστο.

Διαλέξανε για εσάς χειροποίητες τσάντες για μοναδικές εμφανίσεις. Και αφού φροντίσανε για την εξωτερική τους εμφάνιση προσπαθήσανε να φροντίσουνε για την ψυχική σας ευεξία κατασκευάζοντας vegan χειροποίητα κεριά σόγιας με φυτίλι φυσικού ξύλου, φυτικά αρώματα και χρώματα.

Όνειρό τους είναι να κερδίσουνε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας και με τη στήριξή σας να αναζητούνε και να δημιουργούνε συνεχώς ιδιαίτερα κοσμήματα και δώρα για εσάς, όσο μακριά κι αν βρίσκεστε.



Jewels and MORE Σκουλαρίκια

 


Πολλά, λίγα, κλασικά ή και… πρωτότυπα, επίσημα ή για casual εμφανίσεις, όπως και αν είναι τα κοσμήματα με τα οποία συνδυάζει τις εμφανίσεις του κανείς, η γοητεία τους παραμένει μια σταθερή αξία.

Δίνουν λάμψη στο πρόσωπό μας και δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα, όποιο κι αν είναι το μέγεθός τους. Μικρή απόλαυση και μεγάλη «εμμονή» για πολλές γυναίκες. Τα κατάλληλα σκουλαρίκια αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για κάθε outfit. Τα σκουλαρίκια αποτελούν από τις αγαπημένες μας επιλογές για να αναβαθμίσουμε ένα σύνολο και να ξεχωρίζουμε!

Ποντάρετε σε εντυπωσιακό look με Jewels and MORE Σκουλαρίκια.

Είναι ξεχωριστά, επιβλητικά, φινετσάτα... Είναι τα σκουλαρίκια που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη συλλογή της...Είναι το κόσμημα που μπορεί να αναδείξει ένα σύνολο και να του δώσει στυλ.

Τα Jewels and MORE Σκουλαρίκια είναι κόσμημα για όλες τις ώρες της μέρας!

Προσθέστε μια σταγόνα λάμψης χρώματος στα ρούχα σας αυτή τη σεζόν με αυτό το πανέμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια. Η κομψή σχεδίασή τους συνδυάζει το ύφασμα με ροζ-άσπρο που ακτινοβολεί από αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια. Τολμηρό και όμορφο κρύβει μια γοητευτική και λαμπερή ιστορία. Ενσωματώστε τη διαχρονική κομψότητα με λάμψη που ποτέ δεν σβήνει!

Προσδίδουν μια πινελιά vintage glam σε οποιοδήποτε outfit και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για δώρο ή ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τη δική σας κοσμηματοθήκη. Ευκολοσυνδύαστα με κάθε look έχουν τον τρόπο να χαρίζουν λαμπερή γοητεία κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις.

Τραβήξτε το βλέμμα φορώντας τα σκουλαρίκια Jewels and MORE Σκουλαρίκια.

Διαχρονική γοητεία … Αναδείξτε την ωραιότητα!

 




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην Jewels and MORE θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες συλλογές κοσμημάτων, που έχουν στόχο να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα που αγαπά το εκλεπτυσμένο στυλ και την κομψότητα, κλασικές και διαχρονικές επιλογές με μοναδικά σχέδια που μαγνητίζουν. Περιλαμβάνουν κομψές δημιουργίες, οι οποίες αναδεικνύουν την ομορφιά, την θηλυκότητα και την γοητεία μιας γυναίκας.

Η Jewels and MORE εντυπωσιάζει με την γοητευτική αισθητική της!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Jewels and MORE για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: jewelsandmore.gr

https://www.facebook.com/profile.php?id=100089508131882

https://www.instagram.com/jewellerysandmores/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου