Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

MACROVITA review

 

MACROVITA


Καλοκαίρι και ήλιος!

Γειά σας Glamorous,

Ο ήλιος είναι πηγή ζωής για τον πλανήτη µας, αλλά και μεγάλης χαράς για μικρούς και μεγάλους καθώς ξεκινούν οι διακοπές. Όλοι περιμένουν να έρθει η ώρα να βρεθούν στην παραλία, να κολυμπήσουν, να παίξουν, να κάνουν ηλιοθεραπεία.

H χώρα μας φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες και το λαμπερό της Μεσογειακό ήλιο. Η ηλιοφάνεια στην Ελλάδα διαρκεί τις περισσότερες μέρες του χρόνου, ενώ σε πολλά μέρη της πατρίδας μας η ετήσια ηλιοφάνεια φτάνει μέχρι τις 3000 ώρες. Τους μήνες του καλοκαιριού, η αυξημένη ηλιοφάνεια, σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας, μας δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση να καταφύγουμε στην πιο κοντινή παραλία. Εκεί, εκτός από τα παιχνίδια με τη θάλασσα και την άμμο, είναι σίγουρο πως θα θελήσουμε να κάνουμε και ηλιοθεραπεία.

Ο ήλιος όμως βρίσκεται παντού ακόμα και εκτός παραλίας και μας παραμονεύει σε κάθε μας κίνηση. Εάν δεν του φερθούμε σωστά μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία μας με τις βλαβερές ακτινοβολίες του, ενώ εάν τον αντιμετωπίσουμε με σύνεση και προσοχή μπορούμε να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Φυσικά, το γεγονός ότι ο ήλιος είναι επικίνδυνος δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστούμε σε ένα κλουβί και να μη βγαίνουμε από το σπίτι μας, ιδιαίτερα στην Ελλάδα με τα επίπεδα ηλιοφάνειας να είναι ιδιαίτερα υψηλά καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου.

Η πρόληψη αποτελεί σαφώς την καλύτερη προστασία και το πιο απλό και βασικό που μπορούμε να κάνουμε είναι η χρήση κατάλληλων προϊόντων ανάλογα με τον τύπο του δέρματός μας, ώστε να είμαστε προστατευμένοι από τον ήλιο κάθε ώρα της ημέρας, όλες τις ημέρες του χρόνου. Η εταιρία MACROVITA και τα προιόντα της μπορεί όχι μόνο να σας προσφέρει καθοδήγηση για τα κατάλληλα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, αλλά και συμβουλές ως προς τον τρόπο και τη συχνότητα εφαρμογής τους.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MACROVITA δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:

Φυσικά Καλλυντικά και Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής (Παράγωγα της Μέλισσας).

Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των φυσικών καλλυντικών ΜACROVITA που βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Οι μοναδικές σειρές τους εξασφαλίζουν πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα περισσότερα δραστικά συστατικά τους καλύπτονται με ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα πιο πολλά από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη συλλογή και τυποποίηση απόλυτα ανεπεξέργαστων προϊόντων μελισσοθεραπείας: Φρέσκο Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Πρόπολη και πολλά είδη Μελιού.

 



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MACROVITA αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος SPF30


SunFilos!

Ακτίνες έχει, ρόδες δεν έχει κι όμως όλο τον κόσμο τρέχει. Πηγή ζωής για τη γη και την ανθρωπότητα, η σημασία του κίτρινου αστέρα ήταν γνωστή από τα προϊστορικά χρόνια, με αποτέλεσμα να λατρεύεται ως θεότητα. Η σημασία του στη διατήρηση της ζωής στη Γη είναι σημαντικότατη, καθώς προσφέρει τεράστια ποσά ενέργειας.

Παρόλα αυτά, ακόμα και ο ήλιος έχει τη «σκοτεινή» του πλευρά. Καθώς επικρατεί σύγχυση σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων σχετικά με το βαθμό έκθεσής τους στην ηλιακή ακτινοβολία, δεδομένων των ευεργετικών ιδιοτήτων του ήλιου, η απάντηση και σε αυτό το δίλημμα είναι μέτρον άριστον. Το ποσοστό της ηλιακής ακτινοβολίας που τελικά φθάνει έως τη γη μπορεί να είναι μικρό συγκριτικά με την παραγόμενη ποσότητα, δεν παύει όμως να είναι επικίνδυνο. Η ποσότητα και η ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι άμεσα συνυφασμένη με την ώρα της ημέρας, το γεωγραφικό μήκος και πλάτος στο οποίο κάθε φορά βρισκόμαστε.

Καθώς λοιπόν, διεισδύουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, η ανάγκη να προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία γίνεται επιτακτική. Σύμμαχος μας στην προσπάθεια αυτή δεν είναι άλλος από το αντηλιακό. Η λεπτόρρευστη αυτή λευκή κρέμα αποτελεί την ασπίδα άμυνας μας ενάντια στις διαβρωτικές ακτίνες του ήλιου, προσφέροντας μας προστασία με μερικές απλές κινήσεις. Το αντηλιακό απορροφά ή αντανακλά μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) του Ήλιου και έτσι βοηθά στην προστασία από το ηλιακό έγκαυμα. Η χρήση του μπορεί επίσης, να επιβραδύνει ή να αποτρέψει την ανάπτυξη ρυτίδων, σκοτεινών κηλίδων και χαλάρωσης του δέρματος. 

Είναι όμως η χρήση του αντηλιακού τελικά απλή υπόθεση; Είναι μια κρέμα ικανή να μας προστατέψει από τις αρνητικές επιδράσεις του ήλιου; ναι! Η ευεργετική επίδραση του αντηλιακού είναι πλέον αποδεδειγμένη, όμως για μια πλήρη προστασία οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά, ακολουθώντας μερικές βασικές αλλά καθοριστικές για την υγεία μας συμβουλές: είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε με υπευθυνότητα το καλοκαίρι μας χρησιμοποιώντας το MACROVITA αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος SPF30.

Το MACROVITA αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος SPF30 ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος, προστατεύοντας τα κύτταρά του τόσο από τις ελεύθερες ρίζες που οδηγούν στη φωτογήρανση όσο και από τις βλάβες που προκαλούνται στο DNA τους λόγω της έκθεσης στην ακτινοβολία όλου του φάσματος (UV, IR, BLUE LIGHT). Προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες UV και πέρα αυτών από την επίσπευση της γήρανσης του δέρματος από το μπλε φως.

Η καινοτομία αυτή επιτρέπει μείωση της κυτταρικής βλάβης που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην αποτελεσματική καταπολέμηση της βλάβης που προκαλεί ο ήλιος και της ορατής φθοράς του δέρματος.

Με υψηλού επιπέδου προστασία από τον ήλιο που παρέχει, με πρωτοποριακή υφή, σύνθεση υψηλής ανοχής και ακολουθώντας όλα τα πρότυπα ασφάλειας, το MACROVITA αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος SPF30 χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής φωτοσταθερότητας ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη δυνατή προστασία από τις ακτίνες UVA, την υπέρυθρη ακτινοβολία και τη ρύπανση. Η ελαφριά υφή του προϊόντος επιτρέπει απορρόφηση μέσα σε δευτερόλεπτα και αφήνει ένα αόρατο τελείωμα στο δέρμα. Χαρίζει στο δέρμα ένα μη λιπαρό τελείωμα χωρίς γυαλάδα. Η σύνθεση του είναι επίσης ανθεκτική στο νερό.

Χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η προηγμένη του σύνθεση σέβεται απόλυτα το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Το σχεδιασμένο σωληνάριο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη λογική και την ηθική προσέγγιση της MACROVITA. Κατάλληλο και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος Χρήσης:

Όλο τον χρόνο, πριν από την έκθεση στον ήλιο ή σε μπλε φως. Απλώστε επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

 



MACROVITA Γαλάκτωμα ενυδάτωσης μετά τον ήλιο (πρόσωπο & σώμα)



Καλοκαίρι ,θάλασσα ,ηλιοθεραπεία …. Ηλιακό έγκαυμα!

Χαιρόμαστε το καλοκαίρι, χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσα, ανεβάζοντας τα επίπεδα της ευεξίας μας, αλλά και της ψυχολογίας μας.

Πολλά τα οφέλη της εποχής για την υγεία μας, αλλά όταν δεν ξεπερνάμε κάποια όρια, συνήθως όσον αφορά στην έκθεσή μας στον ήλιο, γιατί, δυστυχώς, είναι δυνατόν αυτή η υπερέκθεση να έχει κάποιες σοβαρές επιπτώσεις στον οργανισμό μας, λίγο-πολύ γνωστές.

Όσο πολύτιμος και απαραίτητος είναι ο ήλιος για τη ζωή στον πλανήτη μας, τόσο μικρή ευεργετική επίδραση και πολλές και δυνητικά επικίνδυνες ανεπιθύμητες ενέργειες έχει για το ανθρώπινο δέρμα.

Οι υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, μπορεί να μας χαρίζουν το ηλιοκαμένο χρώμα που πάντα ονειρευόμασταν, όμως μπορεί να γίνουν επικίνδυνες και επιβλαβείς για την επιδερμίδα μας. Δεν είναι τυχαίο που ακούμε συχνά αρκετούς γνωστούς μας, εάν όχι κι εμάς τους ίδιους, να παραπονιούνται για ξεφλούδισμα ή/και για έντονο κάψιμο, με πόνο.

Δυστυχώς τυχαίνει αρκετές φορές να ξεχάσουμε να ανανεώσουμε το αντηλιακό μας ή ακόμα και να μην το εφαρμόσουμε ποτέ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καούμε από τον ήλιο, κάτι που καταλαβαίνουμε όταν επιστρέψουμε σπίτι και όχι εκείνη την ώρα.

Σε κανέναν όμως δεν αρέσουν ούτε τα ηλιακά εγκαύματα, ούτε η «τηγανισμένη» επιδερμίδα.

Μετά τον ήλιο, τι;

After sun! Τα after sun προϊόντα ανακουφίζουν από τυχόν ερεθισμούς, κοκκινίλες και εγκαύματα που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, ενώ ενυδατώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα. Η σύνθεσή του MACROVITA Γαλάκτωμα ενυδάτωσης μετά τον ήλιο καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές και είναι περισσότερο αποτελεσματικά από τις απλές κρέμες σώματος στο κάψιμο.

Προλαβαίνει το ξεφλούδισμα, βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος, μαλακώνει, ηρεμεί και αναζωογονεί το δέρμα.

Η ενυδάτωση του σώματος με το MACROVITA after sun, αμέσως μετά την έκθεση στον ήλιο, θα ανανεώσει την επιδερμίδα μας και αυτόματα θα την κάνει να μοιάζει πιο υγιής και λαμπερή. Επιπροσθέτως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τακτική εφαρμογή του after sun, αμέσως μετά το ντούζ, θα μας χαρίσει μία ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε το σοκολατένιο χρώμα που με τόσο κόπο αποκτήσαμε.

Η περιποιητική του σύνθεση με αλόη (είναι πλούσια σε νερό - 99% του βάρους της, έχει όμως και βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Το τζελ της είναι σούπερ ενυδατικό, δροσιστικό και καθόλου λιπαρό), πανθενόλη & λάδι ελιάς καταπολεμά τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς και τη δυσφορία από το ηλιακό έγκαυμα. Προσφέρει ενυδάτωση και βοηθά στην αποκατάσταση της απώλειας υγρασίας της επιδερμίδας. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, γι' αυτό είναι πολύ αποτελεσματική κατά του ξεφλουδίσματος. Και προσφέρει άμεσα μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς. Η μη κολλώδης και μη λιπαρή σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και βοηθά στην αποφυγή του ξεφλουδίσματος.

Αποκαθιστά την ηρεμία στην επιδερμίδα και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο για ώρες.

Γεμάτη θρέψη και βαθιά ανακούφιση, η επιδερμίδα είναι έτοιμη για την επόμενη έκθεση.

Έρχεται σε ένα βολικό μπουκάλι για εύκολη εφαρμογή.


Τρόπος Χρήσης:

Απλώστε επαρκή ποσότητα, τόσο στο πρόσωπο (εκτός από την περιοχή των ματιών) όσο και στο σώμα, μετά την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως είτε οι διακοπές σου στην παραλία είναι γεμάτες δράση, είτε με πιο χαλαρούς ρυθμούς, βεβαιωθείτε όμως πως το δέρμα σας αποτελεί προτεραιότητα. Μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον ήλιο και την ανεμελιά των καλοκαιρινών ημερών, προστατεύοντας την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας με τα αντηλιακά προϊόντα της εταιρίας MACROVITA. Η έρευνα, η καινοτομία, η φιλοσοφία για υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η υιοθέτηση πρακτικών κοινωνικής ευθύνης και μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον, προσδιορίζουν τα προϊόντα MACROVITA.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία MACROVITA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://macrovita.gr/

 https://www.facebook.com/MacrovitaOfficial/

https://www.instagram.com/macrovita.official/?hl=el

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου