Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Parfimo review

 

Parfimo


Βουτιές…στο καλοκαίρι!

Γεια σας Glamorous,

Βουτιά στο καλοκαίρι μου…

…στο γαλάζιο και το άσπρο των νησιών, στις χρυσαφένιες παραλίες του Αιγαίου, στο χταποδάκι με ούζο και στη δροσερή χωριάτικη σαλάτα πλάι στο κύμα, στα ξέφρενα πάρτι και στα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, στα γραφικά καφενεδάκια στα φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια με τις ολάνθιστες βουκαμβίλιες.

…στον πολιτισμό, στα μεσαιωνικά κάστρα, στις βυζαντινές εκκλησίες, στο κατάλευκο μάρμαρο και στους πολύχρωμους καμβάδες.

Χαριζόμαστε στα θέλγητρα του καλοκαιρινού ήλιου και νοτίζουμε στα θερινά μελτέμια και γευόμαστε κάθε σταγόνα αλμύρας που αντέχει ο οργανισμός μας. Βουτάμε σε καταγάλανα νερά, χαλαρώνουμε κάτω από τον ήλιο με δροσερά cocktails πλάι στο κύμα. Με χαμόγελο ηρεμίας και επίγνωσης και για λίγο το μόνο που ακούγεται είναι ο αγαπημένος μας ήχος των κυμάτων. Η μοναξιά πριν από τη βουτιά. Η ησυχία και η πολυτέλεια της απομόνωσης. Συζητήσεις, μουσική με την πανσέληνο στα ασημένια γαλήνια νερά. Ήχοι και μουσικές αρχίζουν συνεπαίρνουν και ταξιδεύουν στις καλοκαιρινές διακοπές που ο καθένας θα ήθελε να ζήσει. Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της βραδινής διασκέδασης, του ξεφαντώματος μέχρι την πρωινή βουτιά που θα καθαρίσει σώμα και μυαλό.

Αυτό το καλοκαίρι, το “χρωστάμε” στον εαυτό μας, να ταξιδέψουμε, να ξανασυστηθούμε στην φύση, να ξαναγυρίσουμε σε θύμησες παιδικές.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της εξωστρέφειας και των ανοιγμάτων. Σε αυτό το τέμπο συντονίζονται μυρωδιές που παραπέμπουν σε αέρινες και φρέσκιες αρωματικές προτάσεις από την εταιρία Parfimo. Γυναικεία και αντρικά αρώματα που επικοινωνούν τη χαρά της απλότητας,  προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν την ανεμελιά του καλοκαιριού και το κάνουν εμπειρία για τις αισθήσεις μας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.

 

Το προϊόντα που δοκίμασα είναι:




SARAH JESSICA PARKER STASH SJP UNSPOKEN


Αέρα στα πανιά μας!

Βίρα τις άγκυρες και αέρα στα πανιά μας! Καιρός για ξεκούραση και ανασύνταξη!

Καυτός ήλιος, αγαπημένη θάλασσα, δροσερά βραδάκια, παγωμένο καρπούζι, ήσυχα μεσημέρια ,άραγμα κάτω από τα αλμυρίκια μέχρι το σούρουπο κι ύστερα ψάρι στην ταβέρνα. Βουτιές στο αλάτι με γεύση ιώδιο. Με τα μάτια ανοιχτά. Τα τζιτζίκια τζι τζι τζι. Η καλύτερη νότα. Πολλά βιβλία να ξεφυλλίζονται στα καταστρώματα και νυσταλέες, με τα παράθυρα ανοιχτά και μια πετσέτα να ανεμίζει για να στεγνώσει από τη θάλασσα. Τα κύματα μας τραντάζουν και τα γέλια ακούγονται ως τη στεριά, χέρια ανοιχτά ν’ αγγίξουν τον ουρανό. Τον αγγίξαμε, θαρρώ, εκεί που σμίγει με τον ορίζοντα. Όνειρα φευγάτα κάτω από αλμύρες, μπλε, λευκό και βότσαλα. Σελίδες να γεμίζουν σκέψεις και ονειροπολήσεις και σχέδια και ιδέες. Αστερίες, αστέρια, αστεία, δυόσμος και αγκαλιές.

Και στο repeat η φράση «να μην πάμε πουθενά αλλού, εδώ να μείνουμε για πάντα»... Εκεί μένουν τα καλοκαίρια μας για πάντα.

Ναι, κάπως έτσι είναι το καλοκαίρι μας.

Παραλία, ήλιος και καλοκαιρινά αρώματα που ξυπνούν τα πιο όμορφα συναισθήματα. Τι άλλο να ζητάει κανείς για το καλοκαίρι! Είναι η εποχή που ανεβαίνει η διάθεσή μας και η τέλεια ευκαιρία για ξεκούραση και ανανέωση. Πως γίνεται όλα αυτά να μας τα προκαλεί η συγκεκριμένη περίοδος; Λοιπόν τα καλοκαιρινά αρώματα είναι ένας τρόπος.

Μία τέτοιου είδους μικρή προσθήκη στην καθημερινότητά μας, μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή μας στο λεπτό! Φορώντας το SARAH JESSICA PARKER STASH SJP UNSPOKEN σε συντροφεύει στην πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, δίνει ενέργεια και ζωντάνια σε κάθε μας στιγμή. Δημιουργεί την πιο δροσερή καλοκαιρινή ιστορία που θα χαραχτεί στη μνήμη σου!

Το SARAH JESSICA PARKER STASH SJP UNSPOKEN είναι ένα ξυλώδες- λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Το φως χορεύει, μαγευτικό και εκθαμβωτικό, δελεάζοντάς σας στον λαμπερό κόσμο της. Τα πιο βαθιά πράγματα είναι συχνά αδήλωτα. Αυτό το άρωμα εξερευνά αυτή την ιδέα και είναι αληθινά ζωντανό με απεριόριστες δυνατότητες. Το STASH UNSPOKEN έχει να κάνει με την αβίαστη ομορφιά και την κομψότητα, ώστε να μην χρειάζονται λόγια.

Ενα άρωμα που αναδεικνύεται από ένα μπουκέτο αρωματικών φρέσκων, λουλουδιών και ζεστών πικάντικων αρωμάτων που θα φέρουν μια φρέσκια, αισθησιακή και ζεστή αρωματική αίσθηση. Τα αμίλητα στρώματα στρώνουν πιο φωτεινές, πιο απαλές νότες λουλουδιών ξύλων με τις αισθησιακές νότες βάσης του αυθεντικού STASH.  Εξετάζοντάς το πιο προσεκτικά μόλις το εφαρμόσετε θα παρατηρήσετε μια παρατεταμένη ποιότητα από πιο απαλές και γλυκές νότες που κρύβουν μια ουσία αναζωογονητικών, καθαριστικών και ανακουφιστικών συναισθημάτων. Οι νότες κορυφής είναι ένα αστραφτερό μείγμα από κόκκους ροζ πιπεριού και εξωτικό κυδώνι, οι λαμπερές  μεσαίες νότες είναι αγιόκλημα, η παιώνια είναι δροσερή και απαλή, σαν να τρίβεις πέταλα στο μάγουλό σου ένα δροσερό πρωί και ουιστερία/γλυσίνα, οι νότες της βάσης είναι ο γλυκός σπόρος τόνκα που συνδυάζεται με το αισθησιακό σανδαλόξυλο, Μόσχο και λιβάνι για ένα εθιστικό άρωμα που προσφέρει νέα μυστικά.

 

Ένα ζεστό άρωμα, τόσο ζωντανό όσο ο γαλάζιος ουρανός, που αφήνει στο δέρμα ένα ζεστό ίχνος, σαν ανάμνηση μιας βουτιάς στο αιγαίο Πέλαγος.

Τα λόγια είναι περιττά με την εκφραστική γοητεία του STASH UNSPOKEN, που παρουσιάζεται στο κομψό μπουκάλι STASH με την υπογραφή, πρόσφατα ερμηνευμένο σε ροζ χρυσές αποχρώσεις. Θηλυκή, κομψή και ενδιαφέρουσα για να θυμίζει τα αρίφνητα μυστικά μέσα σου. Τονίζεται με αστραφτερό μεταλλικό και μαύρο σπάγκο. Ένα σατινέ φινιρισμένο χαρτοκιβώτιο περιέχει το νεότερο STASH της SJP με στυλ.


Τρόπος χρήσης:

Η απόδοση του αρώματος ενισχύεται από την θέρμη που αναδύεται από το σώμα. Εφαρμόστε στις κλειδώσεις στα γόνατα και στους αγκώνες για μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια στο άρωμά σας.



ALFA ROMEO RED


Ραντεβού στις… παραλίες!

Στα κελεύσματα του καλοκαιριού έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες τους, έχουν διπλοτσεκάρει τα εισιτήρια, έχουν φουλάρει τα αυτοκίνητα, πήραν «ελευθερία» και καφεδάκι για τον δρόμο και αφήνουν την πόλη πίσω τους για προορισμούς καλοκαιρινούς.

Ήλιος, θάλασσα, καλοκαιράκι, διακοπές … Τι άλλο χρειάζεσαι ένας άντρας για να περάσει καλά, για να το ρίξει έξω, αλλά και για να γνωρίσει έναν νέο έρωτα, με τον οποίο θα μπορέσει να περάσει όμορφες στιγμές! Τι άλλο να ζητάει κανείς για το καλοκαίρι?

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται πρωτίστως για τη χαλαρότητα, την ξεγνοιασιά και την ελευθερία που προσφέρει. Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, οι αισθήσεις αναζητούν καταφύγια δροσιάς, ανάλαφρες «υφές» που τονώνουν τη διάθεση και γίνονται το ιδανικό αντίδοτο στη ζέστη. Η ιδέα της θάλασσας, που εκφράζεται καταλήγει σε ανάλαφρες επιλογές.

Πρώτο κεφάλαιο του "αντρικού" καλοκαιριού: Το άρωμα. Γιατί χωρίς λίγο άρωμα δεν βγάζουμε τον πιο μπριόζο εαυτό μας -αυτόν που δίνει νόημα στο καλοκαίρι και που το γεμίζει με εμπειρίες και αναμνήσεις που κρατάμε για μια ζωή.

Αρώματα που μπορούν να μου δώσουν την αίσθηση του θαλασσινού τόπου, σταγόνες που σε πιτσιλίζουν σαν τα κύματα σκάνε στα βράχια, βρεγμένα χόρτα στην αμμουδιά, ξεβρασμένα φύκια και ξερά αγκάθια  πάνω σε  βράχους, που στέγνωσαν απ’ το αλατόνερο. Την ζεστασιά του αλμυρού κορμιού που έψησε ο ήλιος.

Ο ζεστός καιρός απαιτεί μια πιο ντελικάτη προσέγγιση και το άρωμα ALFA ROMEO RED αποπνέει μία ακαταμάχητη έλξη που κάνει πάντα αισθητή την παρουσία του, αποπνέοντας αέρινη αίσθηση που θα μας ανανεώσει αλλά και θα ενισχύσει την διάρκεια του στις ζεστές μέρες και στις ακόμα πιο καυτές καλοκαιρινές νύχτες!

Το ALFA ROMEO RED είναι ένα πολυτελές, δυναμικό άρωμα για άνδρες.. Είναι αφιερωμένο σε έναν ρομαντικό και διορατικό άντρα που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις συνδυάζοντάς τις με vintage πνεύμα και διαχρονικό κλασικισμό. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καινοτομία, τη φυσικότητα και τη γοητεία της οδήγησης ενός κόκκινου αυτοκινήτου Alfa Romeo.

Σαν κώδικας επικοινωνίας «είμαι άνδρας, δυναμικός και καθαρός» δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη συνομιλία.

Το άρωμα Red Collection δημιουργήθηκε για τον παθιασμένο, ρομαντικό και σκεπτόμενο άντρα, που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις. Δίνοντας μια νότα διαχρονικού κλασικού πνεύματος, εμφανίζεται η πικάντικη ξυλώδης οσφρητική οικογένεια. Στις νότες κορυφής εμφανίζονται συμφωνίες όπως μεταλλικές νότες, γκρέιπφρουτ, ροζ πιπέρι και γάλβανο. Για την καρδιά, μια έκρηξη από νότες από ανανά, λεμόνι Σικελίας και ραβέντι. Στο βάθος, συγχορδίες σπόρου τόνκα και κεχριμπάρι.

Η φρεσκάδα και η οξύτητα, ο αναζωογονητικός και αισιόδοξος χαρακτήρας, η καθαρότητα και η κομψότητα που αποπνέουν τα εσπεριδοειδή, τα αναδεικνύουν στους πιο περιζήτητους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού.

Ο ανώτερος σχεδιασμός του μπουκαλιού είναι σύμφωνος με το πνεύμα της Alfa Romeo: αγνό, ουσιαστικό, μοναδικό και με μια πινελιά ιταλικού στιλ όπου το αδιαμφισβήτητο λογότυπο ξεχωρίζει. Το χρωμιωμένο κάλυμμα έχει σχήμα εμπνευσμένο από τους προβολείς του μοντέλου αυτοκινήτου Alfa Romeo Giulia. Το μπουκάλι είναι βερνίκι κόκκινο, με το λογότυπο της Alfa Romeo σε ασπρόμαυρη έκδοση.

Είναι άρωμα μεγάλης διάρκειας και σας κρατά φρέσκο όλη μέρα!

Ενδείκνυται για ημερήσιο ένδυμα.


Τρόπος χρήσης:

Είναι καλύτερο για τους άνδρες να ψεκάζουν άρωμα σε εκείνα τα σημεία όπου γίνεται αισθητός ο παλμός: εφαρμόστε άρωμα στον καρπό · στο σώμα, η περιοχή της καρδιάς και η κοιλότητα μεταξύ των κολλαγόνων θεωρούνται κατάλληλα σημεία. Το αγαπημένο μέρος για αρωματοθεραπεία για τις γυναίκες είναι πίσω από τα αυτιά. Αυτό είναι αρκετά κατάλληλο για το αρσενικό μισό.

 

 



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως όποιο άρωμα κι αν επιλέξετε της εταιρίας Parfimo να θυμάστε πως μας ταξιδεύουν, μας ελευθερώνουν, να μας γεμίζουν χαρά. Μας ταξιδεύουν απο την πρώτη στιγμή σε μια παραλία λουσμένη στο φώς, διπλα σε μια πεντακάθαρη θάλασσα με τον νησιώτικο αέρα να μας δροσίζει. Μας ταξιδεύουν σε ένα ζεστό απόγευμα κάπου στη Μεσόγειο  σε μια αυλή ενός χωριού γεμάτη λουλούδια. Αλμυρά σαν τη θάλασσα, γλυκά σαν το σύκο, αιθέρια σαν τον νυχτερινό καλοκαιριάτικο αέρα και ερωτικά σαν τον έρωτα πάνω στην καυτή αμμουδιά. 

Ερωτικά, ρομαντικά, γεμάτα έντονες συγκινήσεις, χωρίς ωράριο και «πρέπει». Απλά ζήστε τα! 



Ευχαριστώ την εταιρία Parfimo  για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου