Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

BELViTA review

 

BELViTA


Επανακτήστε τη λάμψη σας!

Γεια σας Glamorous,

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι. Όταν είμαστε παιδιά για τα παγωτά, τα ανέμελα παιχνίδια στη θάλασσα, το κλειστό σχολείο… Όταν είμαστε μεγαλύτεροι, το καλοκαίρι παραμένει μία αγαπημένη εποχή, αφού έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάσουμε περισσότερο, αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να περάσουμε τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Εκτός όμως από καλυτέρευση στη διάθεσή μας και ψυχική πληρότητα από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα & πρόσωπό  μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν εν όψει του χειμώνα.

Καθώς το καλοκαίρι έχει εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο και  μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση, η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο γίνεται στόχος.

Ένας στόχος που μπορείτε να επιτύχετε μέσα από ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους, με έξυπνα τρικ που θα λειτουργήσουν προς όφελος του προσώπου σας αλλά και της διάθεσης, αλλά και με  τα υπέροχα καλλυντικά της BELViTA.. Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H Belvita είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία στον τομέα παραγωγής και διακίνησης παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Σκοπός της είναι να αξιοποιήσει τη Σοφία της Φύσης και τη Δύναμη της Επιστήμης και να προσφέρει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της κοσμετολογίας και της υγείας.

Η εταιρεία παρασκευάζει και εμπορεύεται φυτικά Καλλυντικά με φαρμακευτική δράση, φυσικά, καθώς και Ιατροτεχνολογικά προϊόντα

Το βέλτιστο αποτέλεσμα των προϊόντων της Belvita διασφαλίζεται από την υψηλή ποιότητα των τεχνολογιών και του ανθρώπινου δυναμικού της.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Alkaderma


Νέα επιδερμίδα!

Το δέρμα είναι ο καθρέπτης της υγείας μας. Το όμορφο δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά είναι πάντοτε το μεγάλο ζητούμενο στην περιποίηση του προσώπου και σώματος μας.

Είναι σημαντικό να  προσδιορίζουμε κάθε φορά τα μηνύματα που στέλνει στο σώμα μας για την κατάσταση υγείας μας. Είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και αυτό που αναπτύσσεται ταχύτερα. Αποτελεί την πρώτη αμυντική γραμμή του οργανισμού, αλλά δέχεται συνεχή πλήγματα από κάθε πιθανό εξωτερικό παράγοντα.

Το δέρμα μας, όταν εκτίθεται σε αντίξοες συνθήκες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία και οι υψηλές θερμοκρασίες, «διψά» και έχει ανάγκη από ανάπλαση.

Τι εννοούμε με τον όρο ανάπλαση προσώπου & σώματος;

Με τον όρο ανάπλαση, αναφερόμαστε στη βελτίωση με ασφαλή τεχνική, της τραχύτητας της υφής του δέρματος, των διχρωμιών, των ουλών και των επιφανειακών και βαθύτερων ρυτίδων του. Αλλοιώσεις που αποκτούμε κατά την διάρκεια της ζωής μας σαν συνέπεια τόσο της ηλικιακής γήρανσης όσο και της επίδρασης του ήλιου, του καπνίσματος και πολλών άλλων παραγόντων.

Η κατάσταση του δέρματος καθορίζεται και από τις γενικότερες συνήθειες μας και τον τρόπο ζωής μας. Η φροντίδα του δέρματος μας λοιπόν αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φροντίδας του εαυτού μας. Η εξωτερική περιποίηση του δέρματος είναι σημαντική και δεν πρέπει να αμελείται.

Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά για να διατηρήσουμε –από μέσα και από έξω– την επιδερμίδα μας όμορφη και λαμπερή;

Με τη βοήθεια της Alkaderma, γίνεται επαναστατική ανάπλαση του δέρματος και σημαντική, μακροχρόνια βελτίωση στη γενική υφή του, στις ρυτίδες, στις ουλές και σε κάθε ατέλεια.

Η Alkaderma είναι μια αλοιφή που συμβάλλει στην ανάπλαση και αναγέννηση του δέρματος.

Η μοναδική σύνθεση της Alkaderma βασίζεται στη συνέργεια ενός αρμονικού συνδυασμού πολύτιμων συστατικών της φύσης γνωστών για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Είναι η ιδανική λύση για την εντατική περιποίηση του ταλαιπωρημένου δέρματος από ποικίλες αιτιολογίες και βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση της όψης και της υφής του. Η πλούσια σύνθεσή της ενυδατώνει τόσο επιφανειακά όσο και εις βάθος την επιδερμίδα και παράλληλα ενδυναμώνει τη δερματική ελαστικότητα, επουλώνει τις βλάβες στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος και συγχρόνως αποκαθιστά την ομοιομορφία της επιδερμίδας σε υφή και χρώμα. Ταυτόχρονα, καταπραΰνει το δέρμα ενώ η αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση της, προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και της χαρίζει ευεξία και αναζωογόνηση.

Η ισχυρή και ταχεία αναγεννητική δράση της Alkaderma, επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία στην περιοχή του δέρματος όπου εφαρμόζεται, γι’ αυτό έχει θεαματικά αποτελέσματα σε πλήθος δερματολογικών εφαρμογών.

Με την Alkaderma επιτυγχάνουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα και μια επιδερμίδα απαλλαγμένη από προβλήματα και σημάδια του χρόνου. Συμβάλλει στην επιτάχυνση της αποκατάστασης του δέρματος, στη διατήρηση της συνολικής υγείας και στην πρόληψη μελλοντικών βλαβών.

Είναι σε όμορφη συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα 1-3 φορές την ημέρα.

 

Alkaderma Αntispot


Οι αναμνήσεις του καλοκαιριού!

Κάτω από το ξεθωριασμένο πια χρώμα του καλοκαιριού, ίσως ανακαλύψουμε ότι ο ήλιος έχει αρχίσει να αφήνει τα αναμνηστικά του.

Οι κηλίδες είναι η πιο συνηθισμένη βλάβη του δέρματος. Την τελευταία δεκαετία όμως, εμφανίζονται με ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα και δεν είναι τυχαίο ότι …. σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις της λίστας των γυναικείων ανησυχιών, απειλώντας να εκτοπίσουν ακόμα και τις ρυτίδες. Τι φταίει; Και με ποια όπλα μπορούμε να τις προλάβουμε ή να τις αντιμετωπίσουμε;

Οι κηλίδες, λένε, είναι οι νέες ρυτίδες. Το αποδεικνύει έμμεσα, η έξυπνη προσθήκη, από τη βιομηχανία καλλυντικών, λέξεων όπως, antispot, σε όλο και περισσότερα προϊόντα. Γιατί όμως τέτοιο ενδιαφέρον; Τι άλλαξε;

Η γενιά των Baby Boomers, λένε οι ειδικοί, μεγάλωσε και πληρώνει τώρα… το λογαριασμό από τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, χωρίς αντηλιακή προστασία, που απόλαυσε στα νιάτα της . Από την άλλη, η διαδεδομένη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών στις νεότερες ηλικίες και οι θεραπείες ορμονικής υποκατάστασης στις μεγαλύτερες , ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την αύξηση των περιστατικών υπερευαισθησίας στον ήλιο. Και βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η UV ακτινοβολία είναι πολύ εντονότερη τώρα, από ό,τι ήταν μερικές δεκαετίες πριν, λόγω της μείωσης του πάχους του στρώματος όζοντος.

Η υπερμελάγχρωση όπως αποκαλείται επιστημονικά, είναι η ανομοιόμορφη χροιά της επιδερμίδας από την παρουσία καφέ κηλίδων. Παρουσιάζεται και στα δύο φύλα, δυστυχώς όμως τη μερίδα του λέοντος ( 90%) έχουν οι γυναίκες. Τα ακριβή αίτια της αυξημένης παραγωγής μελανίνης- η φυσική χρωστική ουσία που δίνει τον χρωματικό τόνο και το μαύρισμα στο δέρμα- είναι άγνωστα . Είναι όμως γνωστοί οι κυριότεροι παράγοντες που την πυροδοτούν, με πρώτο και… χειρότερο, τον ήλιο.

Όσο ο χρόνος είναι με το μέρος μας και πριν καλά-καλά οι κηλίδες του ήλιου εγκατασταθούν, προσφέρουμε στην επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα που έχει ανάγκη αυτήν την περίοδο του χρόνου με την Alkaderma Αntispot.

Η Alkaderma Αntispot είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δερματικών υπερχρωματικών αλλοιώσεων, γενετικής ή περιβαλλοντικής αιτιολογίας.

Κρέμα με αποχρωματική και αντιοξειδωτική δράση για επιδερμίδα χωρίς πανάδες, καφέ κηλίδες και φακίδες. Αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες δερματικές κηλίδες αλλά και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων.

H συστηματική εφαρμογή της, αναστέλλει τη δράση του ενζύμου τυροκινάση, το οποίο ρυθμίζει την έκκριση της μελανίνης, μειώνει τη «μελανογένεση» και τον υπερχρωματισμό του δέρματος, αποχρωματίζει πανάδες και καφέ κηλίδες, χαρίζοντας ομοιομορφία στη χροιά του δέρματος.

Η χρήση της εξασφαλίζει απομάκρυνση νεκρών κερατινοκυττάρων, ενυδάτωση, ανανέωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας.  Εμπλουτισμένη με Synovea HR, Synoxyl HSS, Βιταμίνη Ε, Έλαιο jojoba, Sweet Almond oil προστατεύει και υποστηρίζει την επιδιόρθωση της κυτταρικής  βλάβης  που προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA και UVB.

Έχει υφή που απορροφάται αμέσως για να καλύψει τις ανάγκες του ξηρού και του πολύ ξηρού δέρματος. Χαρίζει ομοιόμορφη λάμψη και ομοιογένεια στο δέρμα.

Είναι σε συσκευασία σωληνάριο, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζεται τοπικά σε καθαρό δέρμα 2-3 φορές την ημέρα στις περιοχές όπου υπάρχουν στίγματα και πανάδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ενυδατική για την αποτροπή εμφάνισης πανάδων. Απορροφάται γρήγορα.


Alkaderma Acnecare


Ποιος μπορεί να τα βάλει με την ακμή?

Αποτελεί την πιο κοινή δερματική πάθηση της εφηβικής, κυρίως, ηλικίας που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται ολοένα και πιο συχνά στην ενήλικη ζωή. Εμφανίζονται και σπέρνουν τον πανικό. Τα πρώτα σημάδια της ακμής αλλοιώνουν τη μέχρι πρότινος, άψογη εικόνα της επιδερμίδας.

Η ακμή δεν απασχολεί μόνο τον κόσμο των εφήβων. Τελευταία παρατηρείται ραγδαία αύξηση του φαινομένου και σε ενήλικες, άντρες και γυναίκες. Είναι ένα πρόβλημα με ορμονικές ρίζες , που επιδεινώνεται ωστόσο από το στρες, την κακή διατροφή, τον ιδρώτα και τα ακατάλληλα ρούχα. Η αντιμετώπισή της απαιτεί προσοχή, συστηματική φροντίδα με τα ενδεδειγμένα προϊόντα και όταν επιμένει, φαρμακευτική αγωγή.

Για να απαλλαγούμε πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε πώς και γιατί δημιουργούνται ώστε να οργανώσουμε σωστά τις επόμενες κινήσεις μας.

Αν και η κύρια αιτία είναι οι ορμονικές διαταραχές, τα στοιχεία αναδεικνύουν , για την ενήλικη, τουλάχιστον, μορφή της, το στρες ως βασικό ένοχο. Όλα ξεκινούν από την υπερπαραγωγή σμήγματος που έχει σαν συνέπεια την ανάπτυξη βακτηριδίων, τα οποία εγκλωβίζονται στους πόρους, με αποτέλεσμα , καταρχήν τα μαύρα στίγματα και στη συνέχεια, τα σπυράκια ή τις κύστες- στην πιο σοβαρή μορφή της- κάτω από το δέρμα. Το ζητούμενο είναι λοιπόν να διατηρούμε καθαρούς τους πόρους φροντίζοντας να απελευθερώνουμε συστηματικά το παραπανίσιο σμήγμα.

Με την κατάλληλη αγωγή είναι σίγουρο ότι μπορούμε να τη θεραπεύσουμε. Αρκεί να αναγνωρίσουμε έγκαιρα τα σημάδια και να την προλάβουμε στα αρχικά της στάδια.

Όσο είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο ,μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε ακολουθώντας ορισμένους βασικούς κανόνες. Πρέπει να γίνει σωστή θεραπεία με Alkaderma Acnecare.

Η Alkaderma Acnecare είναι κρέμα με φυσικά συστατικά κατάλληλα σχεδιασμένη για επιδερμίδες επιρρεπείς στην ακμή. Βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό συνδυασμό δραστικών συστατικών από το εργαστήρι της φύσης κατάλληλα εναρμονισμένα ώστε προσφέρουν στο ακνεϊκό δέρμα τη φροντίδα που χρειάζεται.

Οι επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες των φυτικών συστατικών που εμπεριέχονται στην Alkaderma Acnecare, κάνει ακριβώς αυτό που ζητάμε.

Περιέχει φυσικά συστατικά, βασιζόμενη στη συνέργεια ενός πρωτοποριακού συνδυασμού δραστικών συστατικών για την φροντίδα του δέρματος με λιπαρότητα και τάση για ακμή. Συμβάλλει στη μείωση της έκκρισης σμήγματος, στην κερατόλυση, βοηθά στην αποτροπή δημιουργίας στιγμάτων, στην αντιοξείδωση και ανάπλαση του δέρματος.

Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο Sytenol A, σαλικυλικό οξύ, alkanna tinctoria, έλαιο τεϊόδεντρου, έλαια λεβάντας και jojoba καθώς , καλέντουλα  και το κερί μέλισσας, αναζωογονούν τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας.

Η συσκευασία της είναι σωληνάριο από αλουμίνιο.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα 1-3 φορές την ημέρα.



Alkaderma Eczemacare


Τι οχυρώνει σωστά την επιδερμίδα;

Στις καλοκαιρινές διακοπές, πολυήμερες ή ολιγοήμερες, σε βουνό ή θάλασσα θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις χαρούμε. Ο ήλιος καίει, ο υδράργυρος ανεβαίνει και το σώμα μας καλείται να προσαρμοστεί σε καυτές συνθήκες. Ο ήλιος, εκτός από ζωογόνος, είναι επιπλέον ευεργετικός για συγκεκριμένες καταστάσεις και αντίθετα επιβαρυντικός για κάποιες άλλες. Για να βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι στην επαφή μας μαζί του, θα πρέπει να τον αποφεύγουμε τις ώρες που είναι πολύ δυνατός και το σημαντικότερο όμως είναι να γνωρίζουμε πότε μας ωφελεί, αλλά και πότε μπορεί να μας βλάψει.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν ο οργανισμός μας αρχίζει να ανεβάζει θερμοκρασία;

Εδώ ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είτε αγαπάμε είτε μισούμε τη ζέστη. Δερματικές παθήσεις όπως η ξηροδερμία, η ψωρίαση, τα εκζέματα δεν είναι σπάνιες και δεν αφορούν μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ενώ η αντιμετώπισή τους σε πολλές περιπτώσεις απαιτεί χρόνο και συχνά υποτροπιάζουν.

H ίδια η φύση προσπαθεί να βρει τρόπους να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της ζωής και να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε και να προσαρμοστούμε.

Μήπως ήρθε η ώρα να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο την φύση και όσα αυτή μας προσφέρει;

Η Alkaderma Eczemacare είναι εξειδικευμένη κρέμα για επιδερμίδες με τάση για δερματικούς ερεθισμούς και δημιουργία κνησμού ή φλόγωσης.

Βοηθά στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού, με σύνθεση που δεν πυροδοτεί κνησμό (φαγούρα) και ερύθημα σε παθήσεις του δέρματος όπως έκζεμα/ατοπική δερματίτιδα, ψωρίαση, τσιμπήματα εντόμων, έντονη ξηροδερμία, αλλεργικές αντιδράσεις δέρματος κλπ.

Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα φιλικό προς όλους.

Ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο ,την φλεγμονή και κνησμό. Επιπλέον μαλακώνει το ξηρό δέρμα, επουλώνει τις πληγές και ενεργοποιεί την ανάπλαση του δέρματος. Έχει έντονη θρεπτική και θεραπευτική δράση.

Βελτιώνει την υφή του δέρματος χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει από Defensil plus, κουρκουμίνη, alkanna tinctoria, σαλικυλικό οξύ, έλαιο jojoba, η Calendula, το ελαιόλαδο και το έλαιο λεβάντας  δημιουργούν μία μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά από εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, επιτρέποντας όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει την ενυδάτωση παγιδεύοντας τη φυσική υγρασία στην επιδερμίδα διότι δημιουργεί ένα λιπαρό φιλμ που αποτρέπει τη διαφυγή του νερού μέσω της εξάτμισης ή μέσω των φραγμών/ρωγμών που υπάρχουν στο ξηρό/ερεθισμένο δέρμα.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά να διεισδύσουν τα άλλα δραστικά συστατικά σε βάθος στο δέρμα. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και αναπληρώνει τα λιπίδια της, την κάνει πιο απαλή και ελαστική.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:

Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα 1-3 φορές την ημέρα.

 



 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η εταιρία  BELViTA έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 

Ευχαριστώ την εταιρία BELViTA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.belvita.care/index.html

 https://www.instagram.com/belvita.care/

 https://www.facebook.com/BELViTA.CARE

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου