Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Galanthus Cosmetics review

 

Galanthus Cosmetics


Just say….holidays!

Γεια σας Glamorous,

Αύγουστος, ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για τους περισσότερους, και αν δεν είναι πολυήμερες, τουλάχιστον υπάρχουν και οι σύντομες αποδράσεις σε παραλίες. Όταν είσαστε κάτω από τον ήλιο, στη σκιά ενός πλάτανου, χωμένη στις σελίδες ενός βιβλίου όλα φαντάζουν πιο ανάλαφρα και υπέροχα. Κάντε εικόνα τον εαυτό σας. Έχετε τα αυτιά στο νερό, είσαστε ανάσκελα στη θάλασσα και δεν ακούτε τίποτα. Ούτε καν το φόβο σας που σας λέει μην πάτε στα βαθιά. Ξέρετε όμως καλά πώς μόνο όταν κολυμπήσετε εκεί που δεν πατώνετε, με τέμπο και ωραίες ανάσες, θα μπορείτε να βγείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην παραλία.

Τώρα όμως, αυτό το κείμενο πιθανόν να σας βρίσκει στη δουλειά ή στο σπίτι, με ζέστη, στρες και πολλές σκέψεις κατά νου. Δεν σας χωράει ο τόπος. Λογικό. Όλοι μαζί μετράμε αντίστροφα για λίγες τζούρες ανεμελιάς δίπλα από τη θάλασσα. Θέλουμε να αφήσουμε την κανονικότητα στο πλάι και να μετρήσουμε επιτέλους παγωτά και μικρές στιγμές με το τίποτα. Να τα βρούμε λίγο με το χρόνο και να βάλουμε σε σειρά τα όνειρά μας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι στις καλοκαιρινές διακοπές γίνεται το αληθινό restart. Εκεί με την αλμύρα στα μαλλιά και τα τζιτζίκια να τραγουδούν, τακτοποιούμε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Και κάθε χρονιά τα ίδια. Στο περίμενε τα θέλω μας. Γιατί αν δεν ήταν δύσκολοι όλοι οι προηγούμενοι μήνες, το καλοκαιράκι με την άδεια παραμάσχαλα δεν θα ήταν τόσο λυτρωτικό και αναγκαίο.

Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!

Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο δέρμα και στα μαλλιά μας, σας έχουμε το ιδανικό δώρο, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας: Τα καλλυντικά Galanthus Cosmetics!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρία Galanthus Cosmetics έχει προϊόντα από την φύση, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση για την διατήρηση μιας υγιούς, νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας.

Τα προϊόντα τους είναι μέρος μιας ρουτίνας ομορφιάς, με βάση Κορεάτικη παράδοση στις σχετικές ρουτίνες ομορφιάς.

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



TERRAZEN Aqua Recharge Treatment mask



Ενυδάτωση- η πιο αποδοτική ''επένδυση''.

Είτε η φύση σας έχει προικίσει με καλή ποιότητα επιδερμίδας, είτε δεν σας έχει φερθεί και τόσο ευνοϊκά, εσείς δεν πρέπει ποτέ να παραμελείτε τη φροντίδα της, καθώς μόνο έτσι θα κατορθώσετε να ενισχύσετε τη λάμψη της και να κρατήσετε τις ρυτίδες όσο πιο μακριά γίνεται. Η επιδερμίδα μας έχει από τη φύση της τη δύναμη και τον τρόπο να προστατευτεί και να καθυστερήσει τη φθορά του χρόνου. Κάτι σημαντικό  που ζητά όμως από εμάς είναι να της παρέχουμε, από πολύ νωρίς, σωστή και συστηματική ενυδάτωση.

Δώστε στο δέρμα σας το νερό που του χρειάζεται και θα δείτε ότι πολλά από τα προβλήματα της επιδερμίδας σας γρήγορα θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Όταν το δέρμα μας είναι σωστά ενυδατωμένο το αμυντικό του σύστημα ενισχύεται με φυσικό τρόπο. Έτσι, το υγιές, απαλό και εύπλαστο δέρμα που όλοι αποζητούμε δε θα είναι πια μακρινό όνειρο, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εποχή του χρόνου ή την ιδιαίτερη υφή κάθε επιδερμίδας.

Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρεί από μόνο του τα υδατικά στοιχεία που του είναι απαραίτητα ελαττώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Η εμπειρία έχει δείξει ότι πολλοί άνθρωποι (γυναίκες και άνδρες) δεν αντιλαμβάνονται πλήρως την αξία της ενυδάτωσης, ούτε γνωρίζουν πώς να εφαρμόσουν σωστά μια αποτελεσματική στρατηγική ενυδάτωσης, κατάλληλα προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες του δικού τους δέρματος.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας, δεν θα αρνηθεί ποτέ μία TERRAZEN Aqua Recharge Treatment mask.

Η TERRAZEN Aqua Recharge Treatment mask είναι μάσκα ενυδατικής θεραπείας για ατέλειωτη αναζωογόνηση και λάμψη.. Χαρίζει ενέργεια, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη να παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για νεανικό και υγιές δέρμα. Αποκαθιστά την υγρασία της επιδερμίδας σας και διώχνει την ξηρότητα και την αφυδάτωση, οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν ξεφλούδισμα, ρυτίδες και άλλα προβλήματα.

Περιέχει πιο συμπυκνωμένες συνθέσεις, παρέχει στην επιδερμίδα την υγρασία που της λείπει και επαναφέρει την ελαστικότητα, κάνοντάς τη λεία και απαλή. Έχει 5 διαφορετικά Υαλουρονικά οξέα που προσφέρουν υγρασία και προστασία στο δέρμα. Τα Pro και τα Pre-biotics ενισχύουν το δέρμα εάν το επίπεδο PH σας είναι ανισορροπημένο, δημιουργώντας ένα φραγμό του δέρματος και επίσης καθιστώντας το λείο και ενυδατωμένο. Αυτή η ενυδατική μάσκα με φύλλο είναι εμποτισμένη με εκχύλισμα pantheon, Cantella, Asiatica και εκχύλισμα Ascophylum nodosum που προέρχονται από φυτά για βέλτιστη ισορροπία υγρασίας. Κάθε φύλλο Mild Tencel προέρχεται 100% από Ευκάλυπτο που δημιουργεί τέλεια πρόσφυση και προσφέρει ισχυρή απορρόφηση συστατικών στο δέρμα.

Δημιουργεί ένα πλούσιο ενυδατικό φιλμ στη επιδερμίδα, προσφέροντας ενυδάτωση, λάμψη και σύσφιξη. Oι ενυδατικοί παράγοντές της ανασυγκροτούν το δερματικό φραγμό και ευνοούν την άριστη υδάτωση του δέρματος.

Φωτίζει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Προτείνεται ιδιαίτερα σε θαμπά και αφυδατωμένα δέρματα που έχουν χάσει την ελαστικότητα τους. Ιδανική για ανανέωση, ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας!

Η ειδική σύνθεση της ενυδατώνει και μειώνει ορατά τις γραμμές έκφρασης και ρυτίδες του προσώπου, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, επαναφέρει την ελαστικότητα και επιτυγχάνει ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας.

Υποστηρίζει την προστατευτική λειτουργία της ίδιας της επιδερμίδας και την αφήνει με μια όμορφη αίσθηση απαλότητας. Η επιδερμίδα σας αποκτά την αίσθηση βαθιάς θρέψης , περιποίησης και ενυδάτωσης για υγιή εμφάνιση και όμορφη απαλότητα.

Είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας.


Τρόπος χρήσης:

Αφού καθαρίσετε το πρόσωπο σας, βγάλτε τη μάσκα από τη συσκευασία και εφαρμόστε το φύλλο μάσκας στο πρόσωπο σας για 10-20 λεπτά και αφαιρέστε την. Κάντε ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δακτύλων για να βοηθήσετε την απορρόφηση της περίσσειας ουσίας της μάσκας στο δέρμα.



TERRAZEN Aqua Recharge Treatment Essence


Το απόσταγμα που οχυρώνει σωστά την επιδερμίδα!

Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.

Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).

Μπορεί η πίεση της καθημερινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά ενυδάτωση, προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας.

Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, οργανώστε καλύτερα το σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά το TERRAZEN Aqua Recharge Treatment Essence!

Το TERRAZEN Aqua Recharge Treatment Essence είναι απόσταγμα πριν την χρήση της κρέμας και προσφέρει έντονη ενυδάτωση μέσα σε λίγα λεπτά που είναι το νούμερο ένα για την καθημερινή σας ρουτίνα.

Αυτή η γρήγορη και βαθιά διεισδυτική ουσία μικροθεραπείας θα αφήσει το δέρμα σας να αισθάνεται εξαιρετικά λείο και ελαστικό.

Πείτε αντίο στην ξηρότητα, τη θαμπάδα και την ανομοιόμορφη υφή με αυτό το ειδικά διαμορφωμένο προϊόν περιποίησης που στοχεύει σε αυτές τις συγκεκριμένες ανησυχίες του δέρματος. Τα βασικά συστατικά και τα οφέλη αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν:

Μια πρωτεΐνη που ονομάζεται Ectoin, φυτικά βλαστοκύτταρα που ονομάζονται εκχύλισμα κάλλου Rock Samphire και εκχύλισμα θαλάσσιου ασφόδελου. Όλα αυτά τα συστατικά είναι ισχυρά για σύσφιξη και ενυδάτωση.

HYDRA-BOOSTER: Αυτή η προηγμένη φόρμουλα συνδυάζει 7 διαφορετικού βάρους υαλουρονικών οξέων για ενυδάτωση πολλαπλού βάθους, ενώ η προσθήκη Πανθενόλης (Βιταμίνη Β5) και 3% Προπανοδιόλης παρέχει ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη ενυδάτωσης.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΡΑΜΑΤΩΝ: Ένα μείγμα προ- και προβιοτικών υποστηρίζει το μικροβίωμα του δέρματος και αναπληρώνει το μικροπεριβάλλον της επιφάνειας του δέρματος για μια απαλή, ομοιόμορφη και υγιή εμφάνιση.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ: Ένα ζυμωτικό μικροθρεπτικό απόσταγμα που τροφοδοτείται από το διήθημα ζύμωσης Bifida βοηθά στην επίτευξη ταχύτερης αλλαγής και βέλτιστης ισορροπίας. Θα αφήσει το δέρμα σας να φαίνεται απίστευτα ζωντανό, ζωντανό και νεότερο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ: Αυτή η φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και είναι κατασκευασμένη με EWG GREEN διαβαθμισμένα συστατικά και φυσικό άρωμα με βοτανική ανάμειξη. Δερματολογικά ελεγμένο και χωρίς ερεθισμούς.

Πάρτε τα χέρια σας στο TERRAZEN Aqua Recharge Treatment Essence σήμερα και ζήστε τη διαφορά που κάνει στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας!

Το Aqua RechargeTreatment Essence έχει δοκιμαστεί για αντιερεθιστικά, επομένως είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους. Μόνο EWG-ΠΡΑΣΙΝΑ συστατικά, φυσικό άρωμα, χωρίς αλλεργιογόνα, δερματολογικά Ελεγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Εάν το δέρμα σας είναι τραχύ και αφυδατωμένο σε υφή, αυτή είναι η ουσία για εσάς, χρησιμοποιήστε τη θεραπεία Essence ως μάσκα βυθίζοντας βαμβακερά επιθέματα και αφήνοντάς το να μουλιάσει για περίπου 15 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα. Αφαιρέστε τα βαμβάκια και πιέστε απαλά μέσα στο δέρμα.



Aqua Recharge 24H Moist cream


Η επιδερμίδα... αγαπά την ενυδάτωση!

Οι ημέρες των διακοπών έφτασαν και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Όσο απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα μας από την αλόγιστη έκθεση. Τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί η επιδερμίδα να αισθάνεται διψασμένη ακόμη και αφυδατωμένη.

Και επειδή το κολύμπι στην θάλασσα, δεν θα κάνει το πρόσωπό σας να «ξεδιψάσει», φροντίστε εσείς να του χαρίσετε τη δροσιά που αποζητά. Η TERRAZEN Aqua Recharge 24H Moist cream, είναι η καλύτερη πηγή άμεσης και βαθιάς ενυδάτωσης που θα μπορούσε να έχει η επιδερμίδα του προσώπου σας.

Η TERRAZEN Aqua Recharge 24H Moist cream είναι κρέμα για 24ωρη ενυδάτωση. Αυτή η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με ενυδάτωση γεμάτη υγρασία και θρεπτικά συστατικά με μη λιπαρή υφή που προσφέρει άμεση και μακροχρόνια ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες.

Περιέχει 7 διαφορετικά υαλουρονικά οξέα που παρέχουν συστηματικά υγρασία για ενυδατωμένο δέρμα και ενισχύουν περαιτέρω τον φραγμό του δέρματος αφήνοντάς το απαλό. Με πρεβιοτικά και προβιοτικά για λεία και υγιή επιδερμίδα: Τα πρεβιοτικά και τα προβιοτικά ενθαρρύνουν το υγιές μικροβίωμα του δέρματος και ενισχύουν το φυσικό φράγμα του δέρματος, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και επανορθώνουν.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα νυκτός τις ημέρες που το δέρμα σας είναι πιο ξηρό από το κανονικό. Θα ενυδατωθεί βαθύτερα στο δέρμα σας κάνοντάς το να αισθάνεται σφριγηλό και ανανεωμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα μασάζ κατά τη διάρκεια μιας περιποίησης προσώπου.

Με φυσικό άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, δερματολογικά ελεγμένη.

Είναι σε όμορφη, πρακτική συσκευασία.


Τρόπος χρήσης:

ΒΗΜΑ 1

Χρησιμοποιήστε αυτήν την κρέμα Aqua recharge 24H, αφού εφαρμόσετε το essence θεραπείας Aqua Recharge, τον ορό βαθιάς υγρασίας ή την κρέμα τζελ Aqua ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας.

ΒΗΜΑ 2

Χτυπήστε απαλά και απλώστε ομοιόμορφα για να απορροφηθεί πλήρως στο δέρμα σας.



TERRAZEN Tone Perfect UV Primer


Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σας!

Τις ζεστές μέρες το να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο μπορείτε να το πείτε και κατόρθωμα. Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μία κανονική πρόκληση για το καθημερινό μακιγιάζ και θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική. Υπάρχουν συνήθειες όμως που αφορούν από νεαρά κορίτσια έως ώριμες γυναίκες που, αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.

Η ομορφιά και η λάμψη μας απασχολεί όλες για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.

Το μακιγιάζ θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητο για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι το τέλειο μακιγιάζ χρειάζεται μία άψογη βάση. Η τέλεια βάση αναδεικνύει όλο σας το μακιγιάζ.

Καλύτερος σύμμαχος στο καθημερινό σου μακιγιάζ είναι το σωστό primer. Με την σωστή βάση θα είσαι σίγουρη πως το look που δημιουργήσετέ θα μείνει στη θέση του όλη μέρα και θα αντέξει ακόμα και στο πιο ξέφρενο clubbing.

Θεωρείτε ότι είναι σπατάλη, δεν ξέρετε τη χρήση του ή απλά νιώθετε ότι είναι μια υπερβολή, ένα ακόμα στρώμα που θα κάνει την επιδερμίδα σας πιο βαριά; Κάνετε λάθος και εμείς είμαστε εδώ να σας αποδείξουμε το αντίθετο .

Οι μακιγιέρ ορκίζονται στο όνομά του. Αποστολή του; Να λειάνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, να «γεμίσει» τις ρυτίδες και να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα, ώστε το μέικ απ να παραμείνει αναλλοίωτο και η όψη μας αψεγάδιαστη καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Το primer είναι το προϊόν που εφαρμόζεις πριν το foundation και μετά την ενυδατική κρέμα. Στόχος του είναι να διατηρήσει ενυδατωμένο το δέρμα σου, να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα να αποτελέσει την ιδανική βάση για ένα αναλλοίωτο μακιγιάζ με διάρκεια.

Ο σκοπός των primer είναι να «γεμίσει» τις ανομοιομορφίες της επιφάνειας της επιδερμίδας ώστε κάθε προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε μετά να εφαρμοστεί σε λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια. Εάν έχετε λεπτές γραμμές ή έντονους πόρους, το primer μπορεί να τους εξομαλύνει. Αυτό σημαίνει ότι το concealer, το make up ακόμα και η σκιά ματιών εφαρμόζονται πολύ καλύτερα με το primer ως βάση. Μερικές φορές το μακιγιάζ οξειδώνεται και μετά από κάποιες ώρες μπορεί να πάρει πορτοκαλί απόχρωση. Η χρήση του primer βοηθά στη διατήρηση της πραγματικής απόχρωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, το primer διατηρεί αναλλοίωτο το μακιγιάζ για περισσότερο, δημιουργεί έναν καμβά έτοιμο να υποδεχθεί το μακιγιάζ σας. Εν συντομία: κάνει το μακιγιάζ σας σταθερό!

Η τέλεια επιδερμίδα θέλει χρόνο. Ας το παραδεχτούμε όμως – κανείς δε λέει όχι σε ένα θαύμα. Έχουμε το αμέσως καλύτερο! To TERRAZEN Tone Perfect UV Primer είναι ένα αβαρές και άνετο «αστάρι» διόρθωσης χρώματος που δημιουργεί φυσική λάμψη. Είναι η απόλυτη προετοιμασία της επιδερμίδας απαραίτητη στα κιτ εργαλείων του make-up, καθώς δημιουργεί αυτή την τέλεια βάση για καθημερινό κράτημα.

Αυτό το primer 3 σε 1 έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την αποτελεσματικότητα του μακιγιάζ σας, να διορθώνει τον τόνο του δέρματός σας και να προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Διόρθωση τόνου: Το σύστημα χρωμάτων με λεπτό σχεδιασμό βοηθά στη διόρθωση του τόνου του δέρματός σας. Η μωβ βάση διαγράφει την κιτρινωπή επιδερμίδα και τον θαμπό τόνο του δέρματος, αποκαλύπτοντας ομοιόμορφο τόνο δέρματος και λαμπερή επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα ενίσχυσης του μακιγιάζ: Η ελαφριά φόρμουλα με υψηλή πρόσφυση λειαίνει την ανομοιόμορφη υφή του δέρματος και το συστατικό και η τεχνολογία που σταθεροποιεί το μακιγιάζ κρατά το μακιγιάζ όλη την ημέρα καθαρό και φρέσκο.

Ήπιο αντηλιακό primer: 100% ορυκτό αντηλιακό με ευρέως φάσματος SPF40 PA+++ για ευαίσθητο δέρμα που προστατεύει και ανακουφίζει το δέρμα. Κλινικά ελεγμένο και αποδεδειγμένο [SPF40, PA+++] & χαμηλό ερεθισμό.

Γιατί θα το λατρέψετε:

  • 3-σε-1 primer, κρέμα τόνωσης και μπλοκ UV.
  • Ελαφριά υφή με υψηλή πρόσφυση.
  • Φυσικό αντηλιακό (μη χημικό).
  • Κλινικά ελεγμένο και αποδεδειγμένο SPF40, PA+++.
  • Αντιρυτιδικό primer (πρότυπο KFDA).
  • 100% φυσικό άρωμα (χωρίς τεχνητό άρωμα).
  • Υφή: Ελαφριά κρέμα, υψηλή πρόσφυση, απαλή & μεταξένια.

Είναι ανάλαφρο, μεταξένιο primer που εφαρμόζεται άψογα και χαρίζει ένα διάφανο φινίρισμα στην επιδερμίδα σας, για ονειρικό αποτέλεσμα "μαλακής εστίασης". Τόσο βελούδινο, σαν αγγελικό άγγιγμα. Αποκτήστε άψογη και λαμπερή επιδερμίδα με το TERRAZEN Tone Perfect UV Primer. Αρκεί μία μικρή ποσότητα για να καλύψετε όλο το πρόσωπό σας. Το προετοιμάζει κατάλληλα και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο & αποδεδειγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Μετά την περιποίηση της επιδερμίδας, εφαρμόστε σε πολλά σημεία του προσώπου στο βασικό στάδιο του μακιγιάζ και λειάνετε το πρόσωπο.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως οι καλοκαιρινές στιγμές ξεκινούν πάντα με καλλυντικά Galanthus Cosmetics, ιδανικά για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις και για την καλοκαιρινή μας περιποίηση. Συνδυάζει την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών και μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων, προσφέροντας προϊόντα που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας.

Μας βοηθάει να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς τις ενοχλητικές συνέπειες του!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Galanthus Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.galanthus-cosmetics.gr/

https://www.facebook.com/TERRAZENGR

https://www.instagram.com/galanthus_youth_cosmetics/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου