Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

MACROVITA review

 

MACROVITA




Πρόβλημα κορυφής!

Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο, τα φύλλα πέφτουν, μα μαζί με τα φύλλα βλέπουμε να πέφτει και ένα μέρος από τα μαλλιά μας. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας.

Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας που φέρνει μαζί του και την εποχιακή τριχόπτωση. Το stress, η διατροφή και η κληρονομικότητα είναι επιπλέον παράγοντες που επιδεινώνουν την τριχόπτωση και δεν αφήνουν τα μαλλιά μας να μεγαλώσουν. Είναι ένα συχνό πρόβλημα, αρκετά πολύπλοκο, που αντιμετωπίζουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες..

Τα μαλλιά μας είναι το φυσικό πλαίσιο του προσώπου μας. Όλοι μας ονειρευόμαστε να έχουμε όμορφα και γερά μαλλιά και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα hairstyles. Όπως φροντίζουμε την υγεία μας και τη σιλουέτα μας, έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας.

Η σωστή φροντίδα είναι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να γίνει το όνειρο για μακριά μαλλιά πραγματικότητα. Ωστόσο εάν τα μαλλιά σας πέφτουν μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Δεν υπάρχει λόγος! Εάν θέλετε μια φυσική και αποτελεσματική αναγέννηση των μαλλιών σας, η εταιρία MACROVITA έχει στη φαρέτρα της τη λύση για άμεσα αποτελέσματα!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MACROVITA δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:

Φυσικά Καλλυντικά και Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής (Παράγωγα της Μέλισσας).

Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των φυσικών καλλυντικών ΜACROVITA που βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Οι μοναδικές σειρές τους εξασφαλίζουν πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα περισσότερα δραστικά συστατικά τους καλύπτονται με ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα πιο πολλά από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη συλλογή και τυποποίηση απόλυτα ανεπεξέργαστων προϊόντων μελισσοθεραπείας: Φρέσκο Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Πρόπολη και πολλά είδη Μελιού.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



 

ΜACROVITA HAIR SHAMPOO - AGAINST HAIR LOSS



Ακόμα κι αν δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μετράμε με τρόμο τις τρίχες που χάνουμε έπειτα από κάθε λούσιμο, η αίσθηση ότι τα μαλλιά μας δείχνουν πιο λίγα, αρκεί για να μας θορυβήσει. Τι συμβαίνει λοιπόν; Και πώς μπορούμε να προλάβουμε ή έστω να περιορίσουμε το πρόβλημα;

Έντονο συναισθηματικό στρες, ορμονικά παιχνίδια, αλλαγές εποχής, εξαντλητικές δίαιτες, χαριτωμένα πονιτέιλ. Εμείς, όταν τα …χάνουμε, έχουμε τους δικούς μας λόγους.

Θεωρείται ανδρικό «προνόμιο» αλλά δεν είναι δυστυχώς αποκλειστικό. Μπορεί η τριχόπτωση να παρουσιάζεται αργά ή γρήγορα στο 80% περίπου των ανδρών , οι στατιστικές όμως αναφέρουν πως και το 50% των γυναικών αντιμετωπίζει αν όχι το ίδιο πρόβλημα, τουλάχιστον αραίωση της τριχοφυΐας.

Σε αντίθεση με την ανδρική τριχόπτωση που συνδέεται άμεσα με την κληρονομικότητα και την ηλικία, η γυναικεία τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και για διαφορετικούς λόγους. Η γυναικεία τριχόπτωση είναι εποχική και παροδική. Εμφανίζεται συνήθως το φθινόπωρο και την άνοιξη. Οι ορμονικές διαταραχές, το άγχος, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση , η περιβαλλοντική ρύπανση καθώς και η διατροφική ανεπάρκεια ύστερα από αυστηρές δίαιτες και απότομη απώλεια βάρους είναι ορισμένες από τις βασικές αιτίες της γυναικείας τριχόπτωσης. Εμφανίζεται με τη μορφή διάχυτης αραίωσης των μαλλιών στην κορυφή της κεφαλής.

Πότε πρέπει να ανησυχείτε: Όταν παρατηρείτε καθημερινά τις τρίχες –περισσότερες από 100 λένε οι ειδικοί- να πέφτουν συστηματικά και να μην αντικαθίστανται από καινούργιες, είναι σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα τριχόπτωσης. Οι αρνητικές επιπτώσεις που έχει το φαινόμενο στην ψυχολογία μας είναι πολλές. Ευτυχώς όμως, πολλές είναι και οι λύσεις.

Το λούσιμο με το ΜACROVITA HAIR SHAMPOO - AGAINST HAIR LOSS, έχει τις απαντήσεις.

Το ΜACROVITA HAIR SHAMPOO - AGAINST HAIR LOSS είναι σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης.

Περιέχει μείγμα βοτάνων μοναδικής απόσταξης , βιταμίνες και πρωτεΐνες που στόχο έχουν με φυσικό τρόπο και χωρίς καμία παρενέργεια να «απελευθερώσουν» τη δυνατότητα των μαλλιών μας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα…. και ένα σύμπλεγμα που βοηθά στην εντατική θρέψη της τρίχας,  ενισχύοντάς την. Τα πολυδύναμα δραστικά συστατικά του τρέφουν και αναζωογονούν τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες, βελτιώνοντας την πυκνότητα και αυξάνοντας το ρυθμό ανάπτυξής τους. Συγχρόνως ενισχύουν τους θύλακες των τριχών διεγείροντας και τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής.

Με το κόκκινο σταφύλι, πιπερόριζα (τζίντζερ),φασκόμηλο, μολόχα, νικοτιναμίδιο (βιταμίνη PP), βιοτίνη (βιταμίνη H), πρωτεΐνη σιταριού, αλόη, λάδι ελιάς, φυτική πρωτεΐνη, ιχνοστοιχεία Na, Mg, Zn, Mn και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) τα μαλλιά αποκτούν δύναμη και κίνηση, ενώ το μήκος γίνεται ορατό σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το σαμπουάν ΜACROVITA HAIR SHAMPOO - AGAINST HAIR LOSS έχει φόρμουλες υψηλής απόδοσης που εγγυώνται, κάθε μέρα, μαλλιά το ίδιο όμορφα και εντυπωσιακά..Βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνθεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση και το σημαντικότερο δεν πέφτουν.

Η συσκευασία είναι πολύ κομψή και πολύ πρακτική ακόμα και για τα φθινοπωρινά ταξίδια μας!

92% συστατικά φυσικής προέλευσης, δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για vegan.


Τρόπος χρήσης:

Λουστείτε και κάντε μασάζ με τον ευεργετικό αφρό του. Αφήστε τον να επενεργήσει στα μαλλιά 2-3 λεπτά, ξεβγάλτε και επαναλάβετε. Μετά το τελευταίο λούσιμο ξεβγάλτε με άφθονο νερό.



ΜACROVITA HAIR  GROWTH LOTION



Η τριχόπτωση δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες μεγάλη ανησυχία και σε πολλές περιπτώσεις, μειώνει σημαντικά την αυτοπεποίθησή τους και δημιουργεί έντονη ψυχολογική φόρτιση.

Σίγουρα όλοι προτιμάμε τις τρίχες της κεφαλής μας να παραμένουν σε αυτή και να μην καταλήγουν στο πάτωμα, παρόλα αυτά αν παρατηρείτε αραιές περιοχές στο κεφάλι σας αφενός δεν χρειάζεται να σας πιάσει πανικός και αφετέρου σκεφτείτε θετικά. Αραίωση, έλλειψη όγκου και πυκνότητας, τρίχες που μας εγκαταλείπουν. Οι λόγοι για αυτό ποικίλλουν: θα μπορούσε να είναι γενετικοί ή ακόμα και αποτέλεσμα κακής διατροφής και παραμέλησης της φροντίδας των μαλλιών. Όποια και αν είναι η αιτία, η τριχόπτωση αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση.

Κανείς μας δεν θέλει να χάσει τα μαλλιά του ούτε να δει να αραιώνουν υπερβολικά. Μην ανησυχείτε όμως, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσάς, κι ας μην τους φαίνεται, μιας και έχουν βρει σωτήριες λύσεις. Αυτή η εικόνα των μαλλιών μπορεί να αντιμετωπιστεί με προϊόντα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η πρωτοποριακή αγωγή με τη ΜACROVITA HAIR  GROWTH LOTION έρχεται να δώσει πραγματική και ασφαλή λύση σε αυτό το πρόβλημα. Η ΜACROVITA HAIR  GROWTH LOTION συνιστάται για περιπτώσεις τριχόπτωσης. Ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν, που αποτελεί σήμερα τη φυσική λύση για άντρες και γυναίκες, που επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα την πλούσια και φυσική εικόνα των μαλλιών τους.

Η ΜACROVITA HAIR  GROWTH LOTION είναι λοσιόν κατά της τριχόπτωσης. Είναι ένας πολύτιμος σύµµαχος που μας βοηθάει να αναδείξουμε την υγιή όψη των μαλλιών μας. Ακούγεται παράξενο αλλά πολλές γυναίκες- κι ακόμα πιο πολλές Ελληνίδες – αποφεύγουν να χρησιμοποιούν Lotion στα μαλλιά. Κι όμως, το δεύτερο βήμα μετά το λούσιμο είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των lotions.

Επιδρά σε όλες τις στιβάδες του τριχωτού για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, οποιασδήποτε αιτιολογίας. Με ισχυρή δράση στα βλαστοκύτταρα των τριχών, ενεργοποιεί τον κύκλο ζωής τους, έχοντας ως αποτέλεσμα την αισθητή μείωση της απώλειάς τους, την αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης και της πυκνότητάς τους, αλλά και την ορατή βελτίωση της υγείας και της όψης τους.

Όλα τα ενεργά συστατικά που περιέχει η ΜACROVITA HAIR  GROWTH LOTION όπως το κόκκινο σταφύλι, πιπερόριζα (τζίντζερ),φασκόμηλο, μολόχα, νικοτιναμίδιο (βιταμίνη PP), βιοτίνη (βιταμίνη H), προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη), redensyl (Λάρικα, γλυκίνη, ψευδάργυρος, πράσινο τσάι)  και αργινίνη συμβάλλουν στην αναδόμηση της τρίχας, βοηθούν τα μαλλιά σας να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και προωθούν την ανάπτυξη νέων τριχών. Βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Έχει δραστικά αυξημένη απορρόφηση και δρα κατά της τριχόπτωσης μέσω της ενδυνάμωσης στο θύλακα της τρίχας!

Αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.

Σε στρογγυλό μπουκάλι με μορφή spray για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

96% συστατικά φυσικής προέλευσης, δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για vegan.


Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά καθημερινά, μία φορά την ημέρα. Ψεκάστε 5-6 φορές στις ρίζες των μαλλιών σε κάθε πλευρά του κεφαλιού, απευθείας ή με το βοηθητικό ρύγχος για πιο στοχευμένο ψεκασμό, και κάντε ελαφρύ μασάζ. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.



ΜACROVITA ROSEMARY OIL



Τα μαλλιά αποτελούν μοναδικό σημείο ομορφιάς, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Τα μαλλιά μας, αυτά τα νεκρά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κύτταρα, φτιαγμένα κυρίως από κερατίνη και νερό, στη διάρκεια της ζωής μας θα συντονιστούν με τους βιορυθμούς μας, θα επηρεαστούν από τα σκαμπανεβάσματα των ορμονών μας, θα προσαρμοστούν στο lifestyle μας, θα καταγράψουν σε κάθε εκατοστό τους κάθε εμπειρία μας και θα γεράσουν σιγά σιγά μαζί μας.

Η υγεία των μαλλιών μας είναι μια ευλογία που δεν αποκτάται χωρίς προσπάθεια. Είτε χειμώνας είναι, είτε καλοκαίρι οι καιρικές συνθήκες, τα χημικά προϊόντα, το άγχος και οι κακές συνήθειες, αφυδατώνουν τα μαλλιά μας που γίνονται ξηρά, θαμπά και εύθραυστα, από τον αέρα και τους ρύπους της πόλης. Μην ανησυχείτε όμως! Στον αγώνα μας για όμορφα μαλλιά έχουμε ισχυρούς συμμάχους που προέρχονται από το φαρμακείο της φύσης και πραγματικά έχουν τη δύναμη να μας μεταμορφώσουν!

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τα φυτικά καλλυντικά έλαια. Με πλούσια υφή, βοηθούν στην ανάπλαση και μπορούν να μας αγγίξουν με το μαγικό ραβδάκι τους και να μας δωρίσουν ομορφιά και υγεία. Με πολυάριθμες χρήσεις συμβάλλουν στην εξωτερική και εσωτερική ευεξία των μαλλιών. Το ΜACROVITA ROSEMARY OIL είναι κάτι περισσότερο από ένα λάδι. Είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά και την φροντίδα του σώματος για όσους γνωρίζουν καλύτερα τις ιδιότητες του.

Το ΜACROVITA ROSEMARY OIL είναι Έλαιο δεντρολίβανου σε φυσικά λάδια για επανόρθωση και προστασία με άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών.

Αντιμετωπίστε την ξηροδερμία και την πιτυρίδα κάνοντας, με επαρκή ποσότητα, ήπιο μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα και λουστείτε δύο φορές ξεβγάζοντας με άφθονο νερό.

Θρέφει, ενυδατώνει  και περιποιείται τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα αναστέλλει και επιδιορθώνει την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας. Ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα των μαλλιών σας αυξάνοντας την αντοχή τους και χαρίζοντας τους μοναδική απαλότητα και λάμψη.  . Δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και προστατεύει την τρίχα, ενυδατώνοντας το τριχωτό της κεφαλής.

Πρόκειται για ένα θαυματουργό προϊόν που εκπλήσσει θετικά με τις ανεξάντλητες δυνατότητες χρήσης του. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν καθημερινά τις δυνατότητες αυτές, ανακαλύπτοντας διαφορετικούς τρόπους αποτελεσματικής εφαρμογής.

Γι’ αυτό και το ΜACROVITA ROSEMARY OIL με το σπαθί του αποτελεί πλέον ένας πολύτιμος σύμμαχος των μαλλιών μας και την φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Είναι σε κομψό γυάλινο μπουκάλι!

100% συστατικά φυσικής προέλευσης, δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για vegan.


Τρόπος χρήσης:

ΜΑΛΛΙΑ: Απλώστε από τις ρίζες ως τις άκρες και κάντε ελαφρό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα και μετά λουστείτε. Για ευκολότερη απομάκρυνσή του, εφαρμόστε το σαμπουάν πριν βρέξετε τα μαλλιά. ΣΩΜΑ: Εφαρμόστε με απλή επάλειψη και κάντε μασάζ στα σημεία που επιθυμείτε.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως το καλωσόρισμα  του φθινοπώρου με τα προϊόντα MACROVITA κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελούν μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας. Η φιλοσοφία της εταιρείας συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρεία MACROVITA με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία MACROVITA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:

https://shop.macrovita.gr/

http://macrovita.gr/

https://www.facebook.com/MacrovitaOfficial/ 

https://www.instagram.com/macrovita.official/?hl=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου