Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

My harmony soaps review

 

My harmony soaps



Η ομορφιά κρύβεται… στη φύση!

Γειά σας Glamorous,

Η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα μας και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Η περιποίηση του δέρματος τείνει πολλές φορές να θεωρείται πολυτέλεια, καθώς ειδικά οι γυναίκες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά με σκοπό να διατηρήσουν την νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους.

Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς . Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.

Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα.

Μήπως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε περί ομορφιάς; Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και πετάξτε όλα τα περιττά από το ράφι. Σταματήστε να ωραιοποιείτε με ψεύτικους τρόπους το σώμα σας και φροντίστε το στα αλήθεια γιατί τα μυστικά ομορφιάς βρίσκονται «κρυμμένα» στη… φύση!  Είναι «λαχταριστά» και πρωτότυπα. Με τα αρώματά τους μπορούν να σας «ταξιδέψουν» σε μέρη εξωτικά ή να σας θυμίσουν αγαπημένες μυρωδιές από το παρελθόν. Ο λόγος για τα περίφημα σαπούνια της My harmony soaps… Πρόκειται για χειροποίητα «έργα τέχνης» κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η βασική παράμετρος τον χειροποίητων σαπουνιών της My harmony soaps είναι η ασφάλεια και η ικανοποίηση που προσφέρει η καθημερινή τους χρήση. Γι αυτό και έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις αγνές πρώτες ύλες αλλά και στην διαδικασία παραγωγής που επιβλέπει χημικός του Ε.Ο.Φ. ενώ έχουν περάσει και ειδικούς δερματολογικούς ελέγχους.

Τα σαπούνια τους συνδυάζουν τις καθαριστικές τους ιδιότητες με τις καλλυντικές.

Με την σειρά σαπουνιών My harmony για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά θέλουνε να μας ευαισθητοποιήσουμε στην χρήση προϊόντων καθαρισμού, φιλικών προς το περιβάλλον επιτυγχάνοντας την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Όλα τα σαπούνια My harmony παράγονται με ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης και κόβονται στο χέρι, είναι Ελληνικής παραγωγής από 100% Ελληνικό Φυτικά Έλαια, χωρίς προσθήκη parabens(χημικών, συντηρητικών), S.L.S συνθετικά, αφριστικά, υπολείμματα πετρελαιοειδών, χημικούς σταθεροποιητές.

Τα φυσικά καλλυντικά My harmony είναι πιστοποιημένα και δερματολογικά ελεγμένα με την ίδια πάντα ποιότητα που εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Chocolate Braunie



Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.

To φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι εποχές του χρόνου με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους κρύους μήνες.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.

Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Το χειμώνα η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και το τράβηγμα που μπορεί να προκαλέσει το κρύο. Το καλοκαίρι επιτρέπει την προστασία από τις φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, η θάλασσα, το χλώριο της πισίνας.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το Chocolate Braunie είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας!

Το Chocolate Braunie είναι σαπούνι σοκολάτας για βαθιά ενυδάτωση προσώπου και σώματος.

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που θα κρατήσει το δέρμα σας νεανικό και μεταξένιο μαλακό.. Με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.

Όταν η κρέμα γάλακτος συνάντησε την Βέλγικη σοκολάτα ενώθηκαν αρμονικά τα κομμάτια τους για πάντα. Ένα νέο σαπούνι δημιουργήθηκε με ξεχωριστές ιδιότητες περιποίησης και ενυδάτωσης, αποτέλεσμα της μεγάλης περιεκτικότητας σε ωφέλιμα λιπαρά. Το βούτυρο κακάο , πλούσιο σε βιταμίνη Κ , απαλύνει τις ραγάδες χαρίζοντας μια επιδερμίδα γεμάτη λάμψη και υγεία, το ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας, ψυχρής έκθλιψης, λάδι καρύδας, καστορέλαιο, φοινικέλαιο, ηλιέλαιο, έχουν αντιγηραντικές και θρεπτικές ιδιότητες που αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα και την κρατά νεανική και μεταξένια απαλή.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό του άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα όταν η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση και χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Είναι σε όμορφη συσκευασία και με σοκολατένιο χρώμα!

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε καθημερινά μετά το ντους, απλώνοντας μια γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα και κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.


Body exfoliation


Κοιτάτε το είδωλό σας στον καθρέφτη και σας κουνά το δάχτυλο μάλλον επιτιμητικά. Γίνονται «θαύματα»; Κι όμως, γίνονται. Ας θυμηθούμε  λοιπόν για ποιους λόγους υπάρχει στη ζωή μας και βέβαια, πώς μπορούμε να κάνουμε λιγότερο αισθητή την παρουσία της.

Το έχουμε ξαναπεί: η κυτταρίτιδα δεν είναι πάθηση, με τη στενή ιατρική έννοια, αλλά μια κατάσταση του δέρματος ή καλύτερα, μια διαταραχή της αρχιτεκτονικής του. Το κακό είναι ότι προτιμά σχεδόν αποκλειστικά τις γυναίκες (το ποσοστό φτάνει και το 90%) και όταν εμφανιστεί μας φέρνει σε… απόγνωση.

Η συνήθως παραμελημένη επιδερμίδα του σώματος ξαναβρίσκει άμεσα την απαλότητά της αρκεί να την απαλλάσσουμε τακτικά από τα νεκρά της κύτταρα.

Το μασάζ ενδείκνυται ως μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας καθώς τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Αν το μασάζ συνοδεύεται από απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα, επιτρέποντας σε προϊόντα περιποίησης να εισχωρούν καλύτερα, τότε προκύπτει μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας μέσω της απολέπισης είναι ένας απλός και άμεσος τρόπος για να παραμένει καθαρή και υγιής. Η απολέπιση θα πρέπει να είναι σημαντικό μέρος της θεραπευτικής αγωγής της φροντίδας του δέρματος σας. Η τακτική απολέπιση εξασθενίζει κηλίδες και ουλές από σπυράκια και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Ιδανικό προϊόν για αυτή την περίπτωση είναι το Body exfoliation. Φυσική περιποίηση για να δείχνει το σώμα μας νεανικό και σφριγηλό.

Το Body exfoliation είναι ένα ήπιο σαπούνι απολέπισης για το σώμα και ειδικά σχεδιασμένο σαπούνι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Bοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και δρα κατά της κυτταρίτιδας.

Είναι η ιδανική επιλογή για απολέπιση και σωστή αιμάτωση του δέρματος για πρόληψη της κυτταρίτιδας. Η καθημερινή χρήση βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό. Συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων ενυδάτωσης και στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, βοηθά και στον καθαρισμό του δέρματος προσφέροντάς του ανανέωση και ζωντάνια. Η απολέπιση με τη βοήθεια του Body exfoliation εκτός από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος θα συμβάλει στην τόνωση, την ενυδάτωση και την επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος. Οι ισχυρές ιδιότητές του σε συνδυασμό με απαλό μασάζ καταπολεμούν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Τα συστατικά του σαπουνιού απολέπισης σώματος δημιουργούν έναν πλούσιο αφρό που αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει αποτελεσματική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με τον αδυνατιστικό παράγοντα που περιέχει. Για ήπια απολέπιση, λεβάντα καστανή ζάχαρη ,καφές espresso. Για έντονη απολέπιση , αλάτι νεκράς θάλασσας, κουκούτσι βερίκοκο, κουκούτσι ελιάς. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και δείτε ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας σε 24 ημέρες!

Ένας μοναδικός συνδυασμός που θα λατρέψετε. Είναι αγνό και πολυτελές σαπούνι.

Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και απολέπιση του σώματος.. Το άρωμα του είναι διακριτικό.


Τρόπος χρήσης:

Κάντε μασάζ καλά όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Να χρησιμοποιείτε καθημερινά στο ντους ή στο μπάνιο.



Woman Softenss Soap



Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίες βιώνουν εξαντλητικούς ρυθμούς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς ρόλους της καθημερινότητάς τους. Μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς, είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να γνωρίζει ποιοι τρόποι φροντίδας προσφέρουν την καλύτερη προστασία για την  ευαίσθητη περιοχή της.

Υπάρχει λόγος που αποκαλείται «ευαίσθητη περιοχή» –και δεν είναι μόνο για να έχουμε έναν σεμνό όρο να αναφερόμαστε σε αυτήν. Η περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις γυναίκες, είναι ευαίσθητη σε μικρόβια και μολύνσεις, γι’ αυτό και έχει τους δικούς της κανόνες υγιεινής…….

Μάλιστα, η σωστή ατομική υγιεινή και ο καθημερινός καθαρισμός συντελεί αφενός στη διατήρηση της υγείας της ευαίσθητης περιοχής, αφετέρου στη γενικότερη υγεία μας και φυσικά στη διάθεσή μας!

Η σωστή ατομική υγιεινή με προιόντα σημαίνει διατήρηση της υγείας της περιγεννητικής περιοχής και της ιδιαίτερης φυσιολογίας της.

Ωστόσο, η χρήση των κοινών προιόντων μπορεί να μεταβάλει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε λοιμώξεις. Ειδικότερα σε γυναίκες που υποφέρουν από μυκητιάσεις ή άλλες κολπίτιδες και παρουσιάζουν ευαισθησία και ερεθισμό, είναι πιο αναγκαία η χρήση ενός προϊόντος που θα ενεργήσει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του πόνου, του κνησμού και της αίσθησης του καύσου.

Το Woman Softenss Soap δίνει τη λύση και φροντίζει για τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής.

Το Woman Softenss Soap είναι απαλό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή για την καθημερινή υγιεινή της γυναίκας, με πλούσιες αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της ευαίσθητης περιοχής.

Περιέχει φυσικούς αντιμικροβιακούς παράγοντες που βοηθούν στην αναστολή της ανάπτυξης μικροβίων και στην πρόληψη της εμφάνισης λοιμώξεων και δυσοσμίας.

Περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού, κατσικίσιο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας, ψυχρής έκθλιψης, αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, βούτυρο καριτέ που έχουν καταπραϋντική δράση, ενώ η ακατέργαστη πρόπολη και το αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου( χαμομήλι , λεβάντα, δεντρολίβανο) και τα αντιβακτηριδιακά βότανα, προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή από μυκητιάσεις, χάρη στις πλούσιες αντισηπτικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητες, χωρίς να διαταράσσουν το όξινο ph. Έχουν προστεθεί βιταμίνες και προβιοτικά.

Ενα μείγμα συστατικών που δημιουργούν αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα.

Προσφέρει μια απαλή δράση καθαρισμού χωρίς να προκαλέσει ξηρότητα. Θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο φρέσκες, με αυτοπεποίθηση.

Είναι σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε την εξωτερική κολπική περιοχή. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.


Lily Oil hair



Το φθινόπωρο μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, ο ουρανός γκριζάρει και οι πρώτες σταγόνες της βροχής κάνουν αισθητή την παρουσία τους και φέρνουν αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

Έτσι λοιπόν και ο άνθρωπος, ως μέρος της μητέρας-φύσης και ζωντανός οργανισμός που αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον παρατηρεί στο σώμα του κάποιες αλλαγές που έρχονται και φεύγουν με τις εποχές. Μία από αυτές είναι τα άτονα και λιπαρά μαλλιά λόγω του δύσκολου καιρού  που έρχεται !

Είναι από τα σημεία επάνω μας που επηρεάζονται όσο τίποτα από τη βροχή και την υγρασία, μιας και αυτά τείνουν να ταλαιπωρούνται και παίρνουν ανεξέλεγκτο σχήμα. Αλλά όχι μόνο από την βροχή, το πιστολάκι, η ντεκαπάζ, το ίσιωμα με σίδερο ή μπούκλες με σίδερο, είναι και αυτά ανάμεσα στα πιο "δημοφιλή" εγκλήματα που διαπράττουμε στα μαλλιά μας! Φθορές που τελικά αποδυναμώνουν την τρίχα αφήνοντάς την ταλαιπωρημένη, λιπαρή και χωρίς ζωή! Λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα, λιπαρά και ταλαιπωρημένα.

Όσο περισσότερο η τρίχα εκτίθεται στις εξωτερικές επιθέσεις τόσο καθίσταται επιτακτικό το να ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά, πώς να αξιοποιούμε φυσικά υλικά για διάφορες επιθυμίες μας και πώς να χρησιμοποιούμε το οτιδήποτε πάνω τους. Μάθετε να αναγνωρίζετε τον τύπο τους, να σέβεστε τις ιδιαιτερότητές τους και να καλύπτετε όλες τις ανάγκες τους, αν θέλετε να σας το…ανταποδώσουν.

Μην σας πιάνει πανικός τις βροχερές μέρες, μην ανατριχιάζετε και μόνο στη σκέψη ότι θα ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σας! Το Lily Oil hair θα γίνει ο σύμμαχός σας τις βροχερές ημέρες και όχι μόνο!

Το Lily Oil hair είναι χειροποίητο φυσικό σαπούνι που δρα κατά της λιπαρότητας και είναι ένα εκπληκτικό προϊόν το οποίο μετά από συστηματική χρήση εξαφανίζει πλήρως την λιπαρότητα και ''καθαρίζει'' το δέρμα του κεφαλιού.

Βοηθάει να πείτε «αντίο» και να απαλλαχθείτε από την λιπαρότητα που «θεριεύει» την περίοδο που διανύουμε.

Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την λιπαρότητα και τα αίτιά της, ενώ προλαμβάνει την επανεμφάνισή της, χάρη στη φόρμουλα του με ζεόλιθο και ο λευκό άργιλο εξισορροπούν την λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής. Το αμυγδαλέλαιο, το λάδι αβοκάντο ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ, καστορέλαιο, ξύδι από σταφύλια, φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού θρέφουν και αναδομούν την τρίχα σε βάθος με αποτέλεσμα ο οργανισμός να μειώνει σταδιακά την παραγωγή ελαίων ώστε να μη χρειάζεται καθημερινό λούσιμο. Τα θαμπά μαλλιά ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους ζωντάνια χάρις στο βάμμα τσουκνίδας.

Αυξάνει ορατά την κάλυψη και την πυκνότητα του τριχωτού, προσφέροντας άμεσα αναζωογόνηση. Καθαρά, ισορροπημένα μαλλιά. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Εξυγιαίνει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ ομορφαίνει τα μαλλιά και τους προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα.

Αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη τους να διατηρείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Χαρείτε μεταξένια και ανάλαφρα μαλλιά!

Η συσκευασία του είναι κομψή και πρακτική για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και δημιουργήστε πλούσιο αφρό κάνοντας ελαφρό μασάζ. Ξεβγάλατε με άφθονο νερό και επαναλάβετε αν χρειάζεται.

Συμβουλή: Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τον πλούσιο αφρό του σαπουνιού στο δέρμα σας για λίγα λεπτά.

****Τα σαπούνια My harmony έχουν περάσει ειδικούς δερματολογικούς ελέγχους και αυτό τα καθιστά αξιόπιστα ώστε να διατίθενται και απο ιατρούς για πρόληψη και θεραπεία. Συγκεκριμένα το σαπούνι της ευαίσθητης περιοχής προτείνεται απο γυναικολόγους , το σαπούνι για έκζεμα - ψωρίαση απο δερματολόγους ενώ το σαπούνι για παιδιά απο παιδίατρους.

Είναι μοναδικά χωρίς χημικά με ξεχωριστή σειρά για το σώμα το πρόσωπο αλλά και τα μαλλιά. Δείτε επίσης την νέα σειρά από τις κρέμες ματιών, κρέμα ημέρας, σύσφιξης σώματος μάσκα αναδόμησης προσώπου ,serum και τα λαδάκια για τα μαλλιά και το σώμα.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως  η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία My harmony soaps με τα προϊόντα της είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά, δημιουργούν προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά συστατικά. Με τις μοναδικές τους συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία My harmony soaps για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:

https://myharmonysoaps.com/

https://www.facebook.com/armony.soaps

https://www.instagram.com/my_harmony_soaps/

Το τηλέφωνό επικοινωνίας είναι 6946235932 ή στείλτε το τηλέφωνό σας για να δούνε μαζί σας τι είναι κατάλληλο για τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου