Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

STAVROU Golden Culture review

 

STAVROU Golden Culture


Το πνεῦμα καὶ στὸ χῶμα λάμπει!

Το 2021 θα γιορτάσουμε την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Τα γεγονότα, οι ήρωες, οι καθοριστικές μάχες, ο ξεσηκωμός των υπόδουλων Ελλήνων εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το πάθος και οι προσδοκίες για ελευθερία και η αυτοδιάθεση καθιστούν την επέτειο της Παλιγγενεσίας το πιο σημαντικό γεγονός στην Ιστορία της νεότερης Ελλάδας και παράλληλα αποτελούν τους λόγους που συντέλεσαν στη θεμελίωση του νεοελληνικού κράτους. Η Ελληνική Επανάσταση ήταν ένα γεγονός που σφράγισε καταλυτικά την εποχή της νεωτερικότητας και εντάσσεται στα κομβικά σημεία της ευρωπαϊκής ιστορίας του 19ου αιώνα.

Η επέτειος της εθνικής μας παλιγγενεσίας που γιορτάζει φέτος η χώρα μας, μας θυμίζει πόσο σημαντικές είναι οι έννοιες της ελευθερίας και της υπομονής. Ιδιαίτερα σε αυτήν την άκρως απαιτητική εποχή, κατά την οποία καλείται να ορθώσει και πάλι το ανάστημά της και να σταθεί με υπερηφάνεια απέναντι σε όλα όσα της θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν της. Η Ελληνική Επανάσταση ακουμπάει την καρδιά και την ψυχή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, όχι μόνο με το μοναδικό ιστορικό της φορτίο, αλλά και με τη σύγχρονη δυναμική της. Και η επέτειος των 200 χρόνων έχει σκοπό να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η Ελληνική Επανάσταση αποτελεί μια αφορμή εθνικού αναστοχασμού, με βάση το αξίωμα ότι η Ιστορία αποτελεί πηγή γνώσης και έμπνευσης για το μέλλον.

Για τον εορτασμό της ιστορικής αυτής επετείου και ο χώρος της μόδας δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος, υμνεί την καλλιτεχνική έμπνευση και πρωτοπορεί μέσα από νέες προτάσεις που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν, και εν συνεχεία με το μέλλον. Δηλώνει «παρών» τιμώντας την παράδοση της χώρας μας, εξερευνώντας παράλληλα νέους ορίζοντες μέσα από αυτήν.

Αυτήν την ξεχωριστή επέτειος οφείλετε να την γιορτάσετε με λαμπρότητα.

Προσφέρετε για δώρο ένα Κόσμημα από την STAVROU Golden Culture ! Εντυπωσιάζει, σαγηνεύει και αποτελεί διαχρονική επένδυση.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η STAVROU Golden Culture δραστηριοποιείται στο χώρο τού κοσμήματος, από το 1995,με φυσική της έδρα στον πεζόδρομο τού Χαλανδρίου.

Η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση είναι η πρωταρχική τους προτεραιότητα. Πιστεύουν απόλυτα στην ευθύνη και βασίζονται στη καλή φήμη και στα αμοιβαία οφέλη. Προσπάθειά τους είναι να προσφέρουν ποιότητα καλύτερη τής αναμενόμενης.

Όλα τους τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας. Κάθε ένα ελέγχεται διεξοδικά πριν από την αποστολή για να διασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

 

Επετειακό Μενταγιόν Γούρι Ελλάδα 2021 Στεφάνι Δάφνης




Για το έτος 2021, η STAVROUGolden Culture θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, δημιούργησε την συλλογή εμπνευσμένη από το δάφνινο στεφάνι. Ένα πολύτιμο επετειακό μενταγιόν διακοσμημένο με τα αειθαλή φύλλα της δάφνης, που θα φέρει, ειρήνη και ευημερία σε όλο τον κόσμο.

Η δάφνη, ταυτισμένη με τη διορατική σοφία, ήταν εκείνη που με το θρόισμα των φύλλων της μουρμούριζε χρησμούς στο ιερό του Απόλλωνα στο μαντείο των Δελφών. Μέσα στους αιώνες έγινε έμβλημα της νίκης, της δόξας, της υπεροχής, του ηρωισμού και του επαίνου. Έχει στεφανώσει αθλητές και ήρωες και έχει γίνει σύμβολο της λύτρωσης και της δικαίωσης ενός σπουδαίου αγώνα. Συμβολίζει την αιωνιότητα, ενώ το κυκλικό σχήμα τής στεφάνου την τελειότητα και την αθανασία.

Από την πρώτη ώρα της απελευθέρωσης της Ελλάδας το δάφνινο στεφάνι αγκάλιασε τη Γαλανόλευκη και υιοθετήθηκε ως νικητήριο διακριτικό. Συνοδεύει τον ελληνισμό σε όλες του τις σημαντικές στιγμές, έχει αποτελέσει έμπνευση των μεγάλων ποιητών μας, και είναι παντοτινό κόσμημα του ελληνικού πολιτισμού.

Το λεπτεπίλεπτο σχέδιο της δάφνης με τις χειροποίητες λεπτομέρειες αποδίδει την αίσθηση της αρμονίας στο πολυτελές μενταγιόν. Η λάμψη του χειροποίητου, ασημένιου 925' κίτρινο επιχρυσωμένο με 4 συνθετικές πέτρες – ζιργκόν, προσδίδουν μια μοντέρνα αίσθηση σε ένα διαχρονικό σύμβολο.

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου για το 2021 που συμβολίζει τον αγώνα για την ελευθερία και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Υπέροχο κόσμημα για ιδιαίτερες εμφανίσεις.



Εάν θέλετε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα άνδρες, γυναίκες και παιδιά πιο ουδέτερα κοσμήματα, η STAVROU Golden Culture σας προτείνει υπέροχες συλλογές κοσμημάτων μοντέρνες και κλασικές για κάθε περίσταση, για κάθε ώρα της ημέρας:


Κολιέ Με Ονόματα-Κολιέ με το Όνομα τής Αρεσκείας σας, για το κορίτσι και τη γυναίκα .Προσωποποιημένα Κομψά Δώρα!


Κρεμαστά Σκουλαρίκια Α550 / Ασημένια Κίτρινα Με Μαργαριτάρια!



Κολιέ με θέμα την Οικογένεια και τον μοναδικό δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα στα μέλη της.




Φυλαχτά Κωνσταντινάτα Charming Pendants!







Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η STAVROU Golden Culture τιμά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με συλλογές αναμνηστικών για τα 200 έτη επετειακών μενταγιόν –γούρι. Οι συλλογές αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου για το 2021, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε ασήμι, ασήμι επιχρυσωμένο και χρυσό. Συντροφεύουν τη μοναδικότητα και το προσωπικό στιλ της κάθε γυναίκας.

Στο ηλεκτρονκό κατάστημα της STAVROU Golden Culture εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής, όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 



Ευχαριστώ πολύ την STAVROU Golden Culture για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://kosmimata-stavrou.gr/

https://www.facebook.com/StavrouGoldenCulture/

https://www.instagram.com/stavrou_golden_culture/?fbclid=IwAR0wvrOmmOcy9WGgQwL1-8XEiheU4-d0ORnx0MbAZx_tx-XW53IH-7KPTnU






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου