Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Abrador review

 

Abrador


Γειά σας Glamorous,

Μακρά βράδια, μικρές και κουραστικές ημέρες, γκρίζα πρωινά και συννεφιασμένες Κυριακές. Προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε σε αυτή την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με πράγματα σπιτικά που μας ξεκουράζουν, με δραστηριότητες ήσυχες και χαλαρωτικές, πότε-πότε με μικρές αποδράσεις για να μαζέψουμε φως και αέρα.

Φτιάχνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, ένα καταφύγιο που να μας υποδέχεται φιλόξενα για να ξεχειμωνιάσουμε, κι εκεί περιμένουμε το σκοτάδι να αρχίσει να υποχωρεί, τις ημέρες να μεγαλώσουν, τον ήλιο να μας «ξεσφίξει» από το κρύο και την υγρασία, τα χρώματα, τις μυρωδιές και τη ζέστη της άνοιξης να ξυπνήσουν σιγά-σιγά τις αισθήσεις μας και να διώξουν από πάνω μας τη βαριά αίσθηση της χειμωνιάτικης κούρασης. Κατά κάποιον τρόπο, όσο κι αν οι ρυθμοί της ζωής μας δεν το πολύ επιτρέπουν, ο οργανισμός μας είναι «στο ρελαντί». Σε σχέση με άλλες εποχές, κουραζόμαστε πιο εύκολα, δεν έχουμε ενέργεια, η διάθεσή μας είναι συχνά πιο πεσμένη.

Με αυτόν τον καιρό «πέφτουμε» σε αυτόν τον λήθαργο και χάνουμε δυνάμεις.

Για αυτό η φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου & σώματός μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Αν λαχταράτε την περιποίηση και την πολυτέλεια ενός spa, ακολουθήστε τα βήματα που μας προτείνει η εταιρία Abrador και φέρτε το spa στο χώρο σας και τη λάμψη στην επιδερμίδα σας! Κλείστε το κινητό σας, «κατεβάστε» το τηλέφωνο, ανάψτε κεριά γύρω από την μπανιέρα και βάλτε ένα CD με απαλή χαλαρωτική μουσική. Πάρτε κοντά σας απαλές, μυρωδάτες πετσέτες και το μπουρνούζι σας και κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με τα σαπούνια Abrador.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Γύρω στο 1970 ο πατέρας, Θεόδωρος Κουτσουμάνης φαρμακοποιός, κυκλοφόρησε το σαπούνι Abrador massage, ένα απαλό σαπούνι ελαιόλαδου με ελαφρόπετρα για ήπια απολέπιση.

Το Abrador massage διατίθεται στην αγορά μέχρι τώρα έχοντας μεγάλη απήχηση στον τομέα την καλλυντικών καθώς επίσης και σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνοντας πλέον μόνη της την επιχείρηση η Ελένη Κουτσουμάνη και λαμβάνοντας υπόψιν τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή για φυσικά προϊόντα χωρίς την προσθήκη χημικών, ακολούθησε η παραγωγή τριών νέων σαπουνιών Abrador για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Tα σαπούνια Abrador διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα κ τα μαλλιά κ αποτελούν μια ολοκληρωμένη φροντίδα για όλους τους τύπους δέρματος.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




ABRADOR FACE

Δέρμα θαμπό, άτονο ,τραχύ και κουρασμένο. Δεν το βλέπετε μόνο στον καθρέφτη, το αισθάνεστε και κάπως «βαρύ». Είναι όπως νιώθουμε το σώμα μας όταν είμαστε κουρασμένες, όταν μετά βίας μπορούμε να σηκώσουμε τα μέλη μας. Οι καιρικές συνθήκες που πέρασαν, αλλά και η έλλειψη ύπνου, το στρες και η μη ισορροπημένη διατροφή, είναι από τους κυριότερους λόγους που η επιδερμίδα του προσώπου μας παρουσιάζει αυτή την ­εικόνα. Σημαντικό είναι να βοηθήσουμε  την επιδερμίδα να «ενυδατωθεί». Ο χειμώνας που περνάμε και η σκληρότητα με την οποία φέρετε στο δέρμα μας – σιγά σιγά περνάει και θα αντικατασταθεί . Ώρα, λοιπόν, να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για τις νέες καιρικές συνθήκες, για να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πιο υγιής από ποτέ.

Βγάλτε από πάνω σας όλα τα άσχημα και περιλούστε το πρόσωπό σας με ήλιο και ευχάριστη διάθεση. Όπως η ψυχή μας, έτσι και το δέρμα μας ξυπνά και θέλει απεγνωσμένα την λάμψη και την ομορφιά.

Πώς μπορούμε όμως να αναζωογονηθούμε και να προετοιμαστούμε για ένα ζεστό και με ηλιοφάνεια καιρό δίχως τομές και μακροχρόνιες τεχνικές;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε πάλι την επιδερμίδα σας φωτεινή και ίσως η πιο σημαντική συμβουλή σε ό,τι έχει να κάνει με το δέρμα είναι η τακτική ενυδάτωση.

Πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε ένα πιο απαλό σαπούνι για καθαρισμό.. Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και ευαίσθητη, τότε σίγουρα σας προτείνουμε τα δοκιμάσετε το ABRADOR FACE.

Το ABRADOR FACE είναι σαπούνι που σηματοδοτεί τη μετάβαση στην άνοιξη. Το υπέροχο αυτό σαπούνι μας φέρνει αισιοδοξία και χαρά. Αυτό είναι ένα γλυκό λείο σαπούνι για όλους τους τύπους δέρματος καθώς και για ώριμους και ευαίσθητους. Θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την ελαστικότητα που της λείπει.

Θρέφει και ενυδατώνει άμεσα και αποτελεσματικά το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, ενώ παράλληλα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας στην επιδερμίδα σφρίγος και ελαστικότητα.

Προσδίδει  μοναδικές ιδιότητες και το πλούσιο μείγμα ελαιόλαδου εμπλουτισμένο με αλόη , βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα και αμινοξέα θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την ελαστικότητα που της λείπει.

Αναλυτικότερα:

  • Βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων και την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την αποτοξινώνει λόγο της δυνατότητας ανταλλαγής ιόντων με το σώμα.
  • Απόλυτα φυσικό σαπούνι, που καθαρίζει, αποτοξινώνει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Αποκαθιστά το φυσικό pH, διορθώνει το κουρασμένο και άτονο δέρμα και συμβάλλει στην υγιή λάμψη της επιδερμίδας.
  • Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και δίνει λάμψη στο θαμπό κουρασμένο δέρμα. Δεν τραβάει τα έλαια και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο ξηρά δέρματα.
  • Προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα. Καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά! Είναι αρκετά απαλό για καθημερινή χρήση.
  • Αφαιρεί το μακιγιάζ και την αδιάβροχη μάσκαρα, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο. Είναι υπό-αλλεργικό και ενδείκνυται και για την ευαίσθητη περιοχή. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες στους ερεθισμούς του δέρματος.

Έχει υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε απευθείας στο πρόσωπο μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό. Διατηρείται στεγνό σε σχάρα .

 


ABRADOR BODY

Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκια, ενυδατωμένη, λαμπερή, υγιής και πάνω απ’ όλα σφριγηλή επιδερμίδα που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το δέρμα τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε μια σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.

Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).

Μπορεί η πίεση της καθημερινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του δέρματος σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας .

Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!


Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;


Μα φυσικά το ABRADOR BODY.


Το ABRADOR BODY απαλό σαπούνι σώματος ελαιολάδου εμπλουτισμένο με αλόη για βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα σαπούνια που αφήνουν το δέρμα σας ξηρό, αυτή η αγνή και οργανική συνταγή σαπουνιού επικεντρώνεται στην ξηρή και ερεθισμένη επιδερμίδα.

Η δράση του είναι κυρίως αναπλαστική, επουλωτική, αντιμικροβιακή και ενυδατική.

Ο συνδυασμός των φυτικών ελαίων βούτυρο κακάο & βούτυρο καριτέ ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την ξηρή ή ερεθισμένη επιδερμίδα, ενώ η παρουσία της πανθενόλης συμπληρώνει την ενυδάτωση αφήνοντας το δέρμα εξαιρετικά απαλό, καθιστώντας το σαπούνι ισχυρό σύμμαχο για την λάμψη του δέρματος, την σύσφιξή του καθώς επίσης και την επαναφορά της ελαστικότητάς του.

Αυτό το θεραπευτικό σαπούνι χαρίζει λάμψη, ενώ ταυτόχρονα το ενυδατώνει. Εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα, ενώ προσδίδει αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές δράσεις. Παρέχει μια εξαιρετικά πλούσια ενυδάτωση και ανανέωση στο δέρμα σας. Οι ευεργετικές ιδιότητες του είναι πάρα πολλές με μια απο αυτές να διατηρούν την επιδερμίδα απαλή χαρίζοντας λάμψη. Προσφέρει άμεση καταπράυνση, αναζωογόνηση και θρέψη στο δέρμα.

Κάνει το μπάνιο απόλαυση, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα.

Καθαρίζει απαλά το σώμα, προσφέροντας ένα γλυκό άρωμα.

Είναι σε υπέροχη συσκευασία.


Τρόπος χρήσης:

Δημιουργείστε πλούσιο αφρό σε βρεγμένη επιδερμίδα και ξεβγάλετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

 


ABRADOR HAIR

Για να είσαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά και ειδικά τα μαλλιά που αποτελούν κύριο μέσο έκφρασης και προσωπικού στυλ . Τα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών και κατά προσέγγιση το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες πάνω σε μια γυναίκα.

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα μαλλιά της και δεν θέλει αυτά να είναι πάντα υγιή και λαμπερά; Ωστόσο – πρέπει να το παραδεχτείτε κι εσείς – μερικές φορές όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας λίγο (ή και πολύ) περισσότερο από όσο πρέπει ή αυτά τα ίδια αντέχουν.

Όλοι έχουμε το δικό μας μοναδικό τύπο μαλλιών, όπου κατά την διάρκεια διαφόρων περιοδειών του έτους να χρειάζονται την περιποίηση τους. Η δομή των μαλλιών είναι όπως η δομή λεπιών στο δέρμα ενός ψαριού, δηλαδή επικάλυψη λεπιών γύρω από ένα κεντρικό και φλοιώδη πυρήνα. Η ομαλή επικάλυψη και η ομαλή κατανομή τους, κάνει τα μαλλιά να είναι λαμπερά και λεία, βοηθώντας επίσης στο εύκολο χτένισμα, ενώ μια μπερδεμένη ή τραχιά δομή, κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σκληρά και θαμπά και είναι δύσκολο να χτενιστούν, λόγο της σύμπλεξης των τριχών που δημιουργεί κόμπους.

Οι τύποι των μαλλιών, το χρώμα τους, ο χρόνος που παίρνουν για να γίνουν γκρίζα και η πτώση τους η μη, είναι συνήθως κληρονομικοί παράγοντες και εξαρτώνται από τη γενετική σύσταση του ατόμου.

Όμως, τώρα θα αναρωτηθείτε, και με το δίκιο σας, βέβαια, και τι να κάνετε. Η λύση είναι πολύ πιο απλή και εύκολη από όσο νομίζετε και σίγουρα πρόκειται να σας ενθουσιάσει, όσο θα ενθουσιάσει και τα μαλλιά σας!

Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό.

Τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και προστασία, για αυτό δοκιμάστε το θαυματουργό ABRADOR HAIR, που βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς.

Το ABRADOR HAIR είναι απαλό σαπούνι για τα μαλλιά εμπλουτισμένο με βιολογικό έλαιο αργκάν και ελαιόλαδο. Αντικαθιστά το σαμπουάν με εξαιρετική ενυδάτωση στα μαλλιά! Ενυδάτωση που διαρκεί που δυναμώνει την τρίχα. Περιέχει τη σωστή αναλογία από καθαριστικά συστατικά. Έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Κάνει την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.

Περιποιείται τα μαλλιά σας επαναφέροντας τη φυσική υγρασία και δίνοντάς τους μεταξένια απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει ενώ παράλληλα φροντίζουν και το δέρμα του κεφαλιού.

Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, έλαιο αβοκάντο κ το ελαιόλαδο προσφέρεται στα μαλλιά σας μία πλούσια ενυδάτωση δίνοντας τους τη χαμένη τους λάμψη και ζωντάνια. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει. Βοηθάει στην ανακούφιση από την φαγούρα που προκαλεί η πιτυρίδα, καθώς και στην καταπολέμηση της. Δυναμώνει αποτελεσματικά τις ρίζες των μαλλιών και έτσι προλαμβάνει την τριχόπτωση. Ιδανικό για τη θεραπεία των σπασμένων άκρων και ταλαιπωρημένων από την ψαλίδα μαλλιών.

Το ABRADOR HAIR απορροφάται εύκολα, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα..

Σε υπέροχη συσκευασία, πρακτική και για τα ταξίδια μας.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.


Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατευθείαν την μπάρα στα βρεγμένα μαλλιά. Ξεκινώντας από το κρανίο και καταλήγοντας στις άκρες. Αν έχετε πολλά και μακριά μαλλιά, χωριστέ τα σε μέρη και κάντε ένα-ένα μέρος. Κάντε μασάζ στο κεφάλι σας και αν χρειαστεί προσθέστε παραπάνω νερό. Για να μην μπερδευτούν τα μαλλιά σας, ξεκινάτε από την κορυφή προς τα κάτω και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας. Ξεπλύνατε καλά.

 


ABRADOR MASSAGE

Σιγά –σιγά ο καιρός αλλάζει και η διάθεση ολοένα προς το καλύτερο. Ταυτόχρονα όμως, την περίοδο τούτη παίρνει σάρκα και οστά για τις γυναίκες και ο.. απόλυτος φόβος του καλοκαιριού που θα έρθει σε λίγους μήνες: η έκθεση του (ημίγυμνου) σώματος σε κοινή θέα και η ύπαρξη/ εμφάνιση κυτταρίτιδας.

Γυναικείο σώμα και κυτταρίτιδα μοιάζουν να είναι συνυφασμένα. Λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία, γιατί όπως και να έχει από τη στιγμή που υπάρχει πάνω μας είναι ενοχλητική. Και γίνεται ακόμα πιο ενοχλητική όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι και θα σκεφτόμαστε τη στιγμή που θα βγούμε στην παραλία.

Η κυτταρίτιδα είναι στην ουσία η ανώμαλη εμφάνιση του δέρματος ή αλλιώς αυτό που λέμε εμείς «ο φλοιός του πορτοκαλιού». Κάτω από την επιφάνεια του δέρματος βρίσκονται αποθέματα λίπους και τοξινών, που το σώμα αδυνατεί να αποβάλλει και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.

Έχει επίδραση αρνητική στην αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και γενικά στην ψυχολογία της γυναίκας. Εφόσον η κυτταρίτιδα δεν προκαλεί επιπλοκές δεν μπορεί να θεωρηθεί ως  ασθένεια. Παρόλα αυτά, όμως, βρίσκεται στην καθημερινή σκέψη πολλών γυναικών με σοβαρές συνέπειες στην ποιότητα της ζωής τους.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό το πρόβλημα;

Γυμναστική, διατροφή, γονίδια, τύπος δέρματος παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της. Και επειδή τα γονίδια μας και τον τύπο δέρματος δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, η αντιμετώπισή της συνίσταται στη διαχείριση όλων αυτών των παραγόντων, με τη σωστή διατροφή , την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και τα κατάλληλα προϊόντα να κατέχουν πρωταρχικό ρόλο. Άρα η καλύτερη θεραπεία είναι προφανώς η απώλεια λίπους, από υγιεινή διατροφή , φυσική δραστηριότητα και το κατάλληλο προϊόν που θα μας βοηθήσει για την εξαφάνισή της.

Καθώς ο εχθρός της κυτταρίτιδας καραδοκεί, το σαπούνι ABRADOR MASSAGE θα βελτιώσει την εικόνα του δέρματός μας στα κρίσιμα σημεία.


Το ABRADOR MASSAGE είναι προϊόν με απολεπιστική δράση που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας και ενισχύει την περιποίηση του σώματος. Συμβάλει για τη μείωση του τοπικού πάχους, για τη θυλακίτιδα, και για την απομάκρυνση των σκληρύνσεων του δέρματος. Το σαπούνι για μασάζ με την τραχιά υφή του και τους φυτικούς απολεπιστικούς του κόκκους καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Το σαπούνι εστιάζει στις πιο απαιτητικές ανάγκες του δέρματος, με τον πιο φυσικό τρόπο, βασίζει τη δράση του στο συνδυασμό ελαφρόπετρας, γλυκερίνη, λανολίνη, λεκιθίνη.. Το μείγμα αυτό επιταχύνει τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ απολεπίζει φυσικά και βοηθά στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Δρα ενάντια στη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα της επιδερμίδας, βελτιώνει την όψη και συμβάλλει στην κυκλοφορία του αίματος. Τόνωση, ενυδάτωση και ζωντάνια. Κάνει την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα, επιτρέποντας σε προϊόντα περιποίησης να εισχωρούν καλύτερα, τότε προκύπτει μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητές του σε συνδυασμό με απαλό μασάζ καταπολεμούν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Ένας μοναδικός συνδυασμός που θα λατρέψετε. Δημιουργεί έναν υπέροχο αφρό και παρέχει στην επιδερμίδα έντονη δράση κατά της κυτταρίτιδας, βελτιώνει την ελαστικότητα της και την αφήνει μυρωδάτη, με μια τέλεια όψη. Το σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας ,τονώνει αποτελεσματικά την υφή και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Θρέφει το δέρμα σε βάθος αφήνοντας το καθαρό και ενυδατωμένο.

Στην καταπολέμηση κυτταρίτιδας έχουμε για σύμμαχο τη φύση.

Ιδανικό για άντρες και γυναίκες, προτείνεται για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του ντουζ. Δερματολογικά ελεγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε απαλό μασάζ στα σημεία που έχουμε πρόβλημα!




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρεία Abrador, η κινητήρια δύναμη πίσω από την ύπαρξή τους είναι το πάθος τους για τη δημιουργία προϊόντων που είναι καθαρά και αποτελεσματικά για όλη την οικογένεια. Δημιουργούνε ασφαλή προϊόντα. Θέλουνε να δώσουν στους ανθρώπους έναν τρόπο να αξιοποιήσουν την ευημερία τους και παράλληλα, δημιουργώντας προϊόντα χωρίς ανησυχητικές χημικές ουσίες, να τα αξιοποιήσουν. Το κάνουνε για τις οικογένειές μας, για την ευημερία μας και από μέριμνα του ενός για τον άλλον. Η κατεύθυνσή τους δείχνει το δρόμο προς την καλύτερη ζωή, προς το να ζούμε συνειδητά και οικολογικά.

 

Ευχαριστώ πολύ την Abrador για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:https://www.abradorsoaps.com/

https://www.facebook.com/Abrador-214684095918441/?ref=page_internal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου