Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

MACROVITA review

 

MACROVITA


Singing in the rain!

Γειά σας Glamorous,

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών μπορεί να μας χαλάνε τη διάθεση, να εμποδίζουν τις μετακινήσεις μας, να μην μας επιτρέπουν να κάνουμε τις εξωτερικές δουλειές μας όπως τις έχουμε προγραμματίσει, αλλά υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον ήχο της βροχής και τη μυρωδιά; Καθόμαστε στο σπίτι, το δικό μας ή των φίλων μας, ακούμε τη βροχή, η οποία μας χαλαρώνει και μας βυθίζει στις σκέψεις μας. Και είναι ακόμη καλύτερο, όταν έχουμε ένα βιβλίο για παρέα και μια κούπα τσάι!

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως μια βροχερή μέρα;

Βγείτε και εσείς στους δρόμους χωρίς ομπρέλα, για να δείτε τη θετική πλευρά μιας βροχερής ημέρας!

Singing in the rain ή μήπως κάθε φορά που στάζουν οι πρώτες σταγόνες βροχής νιώθετε τα μαλλιά σας άλουστα, απεριποίητα με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βγάλετε μιλιά (πόσο μάλλον να τραγουδήσετε).

Ο χειρότερος εχθρός κάθε γυναίκας όταν καταφτάνει κάθε βροχερή μέρα του φθινοπώρου είναι ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα που επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής μας και κατά συνέπεια την ψυχολογία μας!

Τις βροχερές ημέρες τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από περιποίηση περισσότερο από ποτέ! «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη».

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να διατηρήσουμε τα ανάλαφρα μαλλιά μας όμορφα και αψεγάδιαστα;

Για τις βροχερές, φθινοπωρινές μέρες, η λύση που μπορεί να αναβαθμίσει τα μαλλιά μας, δεν είναι άλλη από τα αγαπημένα μας προϊόντα της εταιρίας MACROVITA που θα μας  κάνουν να δείχνουμε και να νιώθουμε λαμπερές και stylish, από ποτέ.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

 

Η MACROVITA δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:

Φυσικά Καλλυντικά και Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής (Παράγωγα της Μέλισσας).

Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των φυσικών καλλυντικών ΜACROVITA που βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Οι μοναδικές σειρές τους εξασφαλίζουν πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα περισσότερα δραστικά συστατικά τους καλύπτονται με ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα πιο πολλά από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη συλλογή και τυποποίηση απόλυτα ανεπεξέργαστων προϊόντων μελισσοθεραπείας: Φρέσκο Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Πρόπολη και πολλά είδη Μελιού.

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



 

Macrovita Olive.elia Shampoo Bar Ocean


Ο χειμώνας σε λίγο καιρό θα είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για τα μαλλιά μας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνα; Είμαστε αποφασισμένοι να τα φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το χειμώνα με μαλλιά γεμάτα ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή φροντίδα των μαλλιών είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς για όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός του Δεκεμβρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μπορεί ο χειμώνας να είναι για τα μαλλιά η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…

Με το τσουχτερό όμως κρύο δεν αρκεί μόνο να ντυθούμε ζεστά, τα μαλλιά χρειάζονται εξίσου φροντίδα και προστασία.

Ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει να είναι κατάλληλα εξοπλισμένα γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές.

Κάθε εποχή έχει τα μυστικά της όσο αφορά τη beauty ρουτίνα μας και πιο συγκεκριμένα τα «σωτήρια» tips που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας λαμπερά και ενυδατωμένα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Την λύση στο πρόβλημα μας θα μας την δώσει το Macrovita Olive.elia Shampoo Bar Ocean.

Τι είναι το σαμπουάν σε μορφή μπάρας;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι αυτονόητη, αφού εύκολα καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται, μόνο και μόνο από την ονομασία του. Το πραγματικό ερώτημα είναι ποια τα οφέλη του τόσο προς τον άνθρωπο όσο και προς το περιβάλλον - και πίστεψέ μας, είναι αρκετά. Πολύ συνοπτικά, αποτελεί την στέρεα μορφή του υγρού σαμπουάν. Απόλυτα βιώσιμη επιλογή περιποίησης, είναι eco-friendly αφού έρχεται σε μεταλλική συσκευασία αλλά και φόρμουλες απαλλαγμένες από πλαστικό, ενώ είναι κατασκευασμένο με λιγότερες ποσότητες νερού γεγονός που κάνει τη λίστα των συστατικών του πιο συμπυκνωμένη..

Επιπλέον, το Macrovita Olive.elia Shampoo Bar Ocean χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά στις συνθέσεις του που βοηθούν στον σωστό καθαρισμό αλλά και βαθιά θρέψη της τρίχας και αποφεύγουν τις σιλικόνες, τα συντηρητικά, που ομολογουμένως φθείρουν τα μαλλιά. Τα Macrovita Olive.elia Shampoo Bar Ocean είναι vegan.

Κάνει τα μαλλιά πιο λεία και λαμπερά. Επιπλέον, λόγω της ελάχιστης χημικής τους σύστασης, φροντίζει καλά το τριχωτό της κεφαλής, εξασφαλίζοντας την απουσία πιτυρίδας. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ενυδάτωση και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει το τριχωτό από ερεθισμούς.

Και ένα ακόμη πλεονέκτημα: τα συμπαγή σαμπουάν είναι βολικά για να τα πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι. Δεν χύνονται, καταλαμβάνουν λίγο χώρο, μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια στις χειραποσκευές όταν πετάτε με αεροπλάνο.

Τρόπος χρήσης:

Βρέξτε καλά το στερεό σαμπουάν και εφαρμόστε απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες. Αφήστε να δράσει για 2-3 λεπτά, κάνοντας ελαφρό μασάζ, πριν ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Μετά από κάθε χρήση, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει, πριν το αποθηκεύσετε.



Macrovita Olive.elia Conditioner Bar Ocean

 


 

Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους και ο καιρός είναι πιο κρύος από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το φθινόπωρο- χειμώνα είναι τα άτονα και χωρίς λάμψη μαλλιά τους!

 «Θεέ μου τι μαλλιά είναι αυτά!». Σίγουρα πολλές από εσάς το αναφωνείτε αυτές τις ημέρες καθώς βλέπετε τις επιπτώσεις του – υπέροχου κατά τα άλλα – φθινοπώρου. Εύθραυστες, ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες – καλωσορίσατε μαλλιά του φθινοπώρου-χειμώνα !

Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας πρέπει να ενυδατώσουμε και να περιποιηθούμε και τα μαλλιά μας ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά τους κρύους αυτούς μήνες του χρόνου. Συνήθως το φθινόπωρο-χειμώνα τα μαλλιά γίνονται πιο ατίθασα ,δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία και φριζάρουν. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καθόλου καλό στα μαλλιά! Σε συνδυασμό μάλιστα με τις βαφές και το συχνό styling, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και να της στερήσουν την πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, τη θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη.

Ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά συνέπεια την ψυχολογία σας!

Μπορεί τα νέα να μην προμηνύονται ευχάριστα για τα μαλλιά σας, αλλά ευτυχώς, είναι στο χέρι σας να τα βοηθήσετε να επανέλθουν στην πιο υγιή και λαμπερή τους εκδοχή. Αν δε σκοπεύετε να πέσετε σε χειμερία νάρκη και θέλετε να ζήσετε αυτό το χειμώνα στο μέγιστο, καλωσορίστε τη νέα εποχή με το Macrovita Olive.elia Conditioner Bar Ocean.

Το Macrovita Olive.elia Conditioner Bar Ocean είναι φυσικό χειροποίητο conditioner σε μορφή μπάρας.

Απελευθερώστε τη σαγηνευτική μπάρα περιποίησης και την ενυδατική και θρεπτική της καλοσύνη σε συνδυασμό με τα καλύτερα συστατικά της φύσης για να ενισχύσετε την ενυδάτωση και τον όγκο για πιο πυκνά, γεμάτα και υγιή μαλλιά. Μία αρμονική ένωση με πλήθος συστατικών που περιποιούνται και μαλακώνουν την τρίχα! Θρέφει βαθιά, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Τώρα μπορείτε κυριολεκτικά να διώξετε τις κακές μέρες των μαλλιών μακριά επειδή η στερεή μπάρα κοντίσιονερ έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Επιπλέον, θα καθαρίσει απαλά και θα ενυδατώσει το τριχωτό της κεφαλής. είναι γνωστό ότι αποκαθιστούν τη δύναμη και τη λάμψη στα μαλλιά σας. Προστατεύει και αναζωογονεί τις ίνες των μαλλιών, χαρίζει λάμψη και θρέφει τα μαλλιά στα άκρα.

Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του παντού: Όλα αυτά σε ένα στερεό κοντίσιονερ που έρχεται σε ένα κουτί φιλικό προς τον πλανήτη, και όχι σε ένα πλαστικό μπουκάλι. Πρακτικό στο μικρό μεταλλικό κουτί που ξαναγεμίζει, το συμπαγές σαμπουάν , καταλαμβάνει λίγο χώρο και χωράει εύκολα σε μια τσάντα ή τσέπη.

Η απαλή σύνθεση είναι φιλική προς τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας και μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

Τρόπος χρήσης:

Βρέξτε καλά το στερεό μαλακτικό και απλώστε απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά, αποφεύγοντας τις ρίζες. Αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Μετά από κάθε χρήση, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει, πριν το αποθηκεύσετε.

 



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία MACROVITA «ξεκλειδώνει» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας με τα προϊόντα της, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση.

Εμπρός λοιπόν, άδραξε με την MACROVITA!

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την MACROVITA για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://shop.macrovita.gr/mallia/sterea-sampoyan/

https://www.facebook.com/MacrovitaShop/

https://www.instagram.com/macrovitashop/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου