Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Skouras cosmetics review


Skouras cosmetics



Winter..It’s cold outside!

Γειά σας Glamorous,

Το χειμωνιάτικο του πρόσωπο δείχνει σιγά σιγά ο καιρός καθώς βροχές , καταιγίδες και κατακόρυφη πτώση παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες η περιβαλλοντική θερμοκρασία στη χώρα μας, με αλλεπάλληλα ψυχρά μέτωπα να την πλήττουν το ένα μετά από το άλλο. O χειμώνας είναι μία εποχή του χρόνου με ιδιαίτερη γοητεία και αύρα. Με τον ερχομό του όλα μεταμορφώνονται και μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι. Η άγρια ομορφιά του έχει τη δύναμη να αλλάζει και να μεταμορφώνει τα τοπία γύρω μας και ειδικά με την εμφάνιση του χιονιού να τους δίνει μία εντελώς νέα πνοή… είναι τόσο όμορφος όσο και ψυχρός και είναι μια μετασχηματιστική δύναμη που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Τείνουμε να συσχετίζουμε το χειμώνα με έναν μόνιμα γκρίζο ουρανό, με τον κρύο αέρα που διαπερνά τα ρούχα μας και την μοναξιά αλλά αυτή η εποχή είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτά: είναι μια παρεξηγημένη μεγαλοπρεπής περίοδος που μας αποκαλύπτει μια θαυμαστή πλευρά της φύσης και του πλανήτη μας.

Όπως και να το κάνουμε πάντως ο χειμώνας έχει τη γοητεία του και αυτή αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στα φυσικά τοπία…

Όμως χαμηλές θερμοκρασίες και ο χειμωνιάτικος ουρανός μας προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξουμε τη γοητεία μας. Η κεντρική ιδέα είναι ότι όσο ο ήλιος παραμένει κρυμμένος πίσω από τα σύννεφα και το θερμόμετρο πέφτει, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για μακιγιάζ, καθώς η επιδερμίδα μας δείχνει ακόμη πιο χλωμή κάτω από το αδύναμο φως. απλώς προσαρμόζοντας ανάλογα το καθημερινό μακιγιάζ μας με προϊόντα Wet n Wild της εταιρίας Skouras cosmetics.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α.

Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.

Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator


Χειμώνας! Την εποχή που όπου κι αν κοιτάξετε βλέπετε μουντά χρώματα αλλά απολαμβάνετε υπέροχες μυρωδιές απο κανέλα και βανίλια. Ο χειμώνας έκανε την εμφάνιση του και όλοι μας έχουμε την ανάγκη να απολαύσουμε την κρύα φύση με τα όμορφα τοπία της.

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη κρύα εποχή για να θυμηθείτε πώς είναι να νιώθει κανείς πλημμυρισμένος από ευφορία και ευεξία.

Όπως αλλάζει η διάθεσή μας έτσι αλλάζουν και οι ανάγκες στην περιποίηση, αλλά και το μακιγιάζ αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και εμείς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον χειμώνα, όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι πολύ χαμηλές, τόσο περισσότερο επιθυμούμε ένα δέρμα γεμάτο φρεσκάδα και λάμψη, ξεκούραστο και νεανικό, το οποίο θα είναι αψεγάδιαστο χωρίς να του «φοράμε» δεκάδες προϊόντα.

Αλλαγές στο καθημερινό μας μέικ-απ μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας πρόσωπό». O καιρός είναι κρύος και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη να αναπνέει και να είναι ενυδατωμένη.

Υπάρχει όμως τρόπος να συνδυάσουμε κάλυψη στα μέτρα μας, διάρκεια στο μακιγιάζ και συγχρόνως να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και ενυδατωμένη;

Τη λύση μας την δίνει η Bare Focus Tinted Hydrator που είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα και ομοιόμορφο τόνο.

H Bare Focus Tinted Hydrator είναι πολυδραστική κρέμα με χρώμα, που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, με φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, καθώς εναρμονίζεται στο τόνο της επιδερμίδας! Ελαφριά προς μέτρια κάλυψη, ενώ βοηθά το δέρμα να διατηρήσει τη φυσική του έντονη ενυδάτωση.

Η ενισχυμένη σύνθεση της δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με hyaluronic acid και vegan squalane, είναι το νούμερο 1 προϊόν για το δέρμα! Χρώμα που χτίζεται για περισσότερη κάλυψη και με ημι-ματ φινίρισμα, αυτό το ονειρικό προϊόν 2 σε 1 δημιουργεί μία φυσικά αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα.

Προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας αποτέλεσμα που διαρκεί. Η εξειδικευμένη του σύνθεση, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Με λεπτόρρευστη υφή και ήπιο χρώμα στη σύνθεση της αποτελεί την ιδανική λύση αν θέλετε ένα ενυδατικό προϊόν με ελαφριά κάλυψη.. Απορροφάται κατευθείαν ,χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.

Επιλέξτε την απόχρωση σας και δημιουργήστε την πιο παραδεισένια επιδερμίδα! Ένα ονειρικό προϊόν ομορφιάς!

To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο. Σε όμορφη συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.

Τρόπος χρήσης:

Απλά βάλτε μία ικανοποιητική για εσάς ποσότητα στο πρόσωπο σας και απλώστε για ένα ενυδατωμένο, φωτεινό και τέλειο αποτέλεσμα.

Tip: Εφαρμόστε μετά το primer και απλώστε με τα χέρια πριν από την χρήση κάποιου πινέλου.




Wet n Wild Bare Focus Clarifying Finishing Powder Translucent



Νιώθετε κουρασμένες από το υπερβολικό «τρέξιμο» των ημερών, αλλά θέλετε να δείχνετε λαμπερές;

Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψετε και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξετε; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και την απόχρωση του δέρματός σας; Πώς να φαίνεστε φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας για τη βραδινή έξοδο;

Όπως όλες ξέρουμε πολύ καλά, το make up δε διαρκεί για πάντα… Ακόμη και με άψογη εφαρμογή μπορεί να “εξαφανιστεί” και να σας αφήσει να φαίνεστε κουρασμένη όσο περνάει η μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν δεν έχετε χρόνο να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εξασφαλίσετε ότι θα κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για παράδειγμα, μία αποτελεσματική πούδρα είναι δύσκολο να λείπει από το νεσεσέρ σας, μιας και βάζει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look.

Χρησιμοποιήστε την πούδρα Bare Focus Clarifying Finishing Powder Translucent για να διατηρήσετε το make–up ανέπαφο όλη την ημέρα.

Η πούδρα Bare Focus Clarifying Finishing Powder Translucent, είναι μία ελαφριά finishing πούδρα για σετάρισμα του μακιγιάζ και έλεγχο της λάμψης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Η ανάλαφρη σύνθεση της , θα σας χαρίσει ένα “επαγγελματικό” αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες και γυαλάδες. Με φόρμουλα που φαίνεται «αόρατη» πάνω στην επιδερμίδα και είναι εμπλουτισμένη με εξαιρετικά λεπτές και απορροφητικές πούδρες για την αφαίρεση της λιπαρότητας.

Για πλήρη και άμεση διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, ακόμα και των πιο έντονων, δεν αφήνει ίχνη, χωρίς αποτέλεσμα «μάσκας». Με ματ υφή που θα σας ενθουσιάσει.

Αυτή η εξαιρετικά λεπτή, ημιδιαφανή σκόνη είναι εμπλουτισμένη με Vegan Κολλαγόνο για ενίσχυση της ελαστικότητας και ένα νεανικό και λείο στην όψη αποτέλεσμα, με Tea Tree για καθαρότερη όψη της επιδερμίδας με μείωση των ατελειών και της όψης των πόρων αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και με Vitamin E για να προστατεύει την επιδερμίδα από ξηρότητα και να είναι πάντα απαλή. Χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Για εκείνες που αγαπούν την πούδρα σε ελεύθερη μορφή, η διαφανής Bare Focus Clarifying Finishing Powder Translucent απορροφάει την λιπαρότητα. Φορέστε την κάτω ή πάνω από τις βάσεις για να έχετε ματ όψη όλη την ημέρα.

Αποτέλεσμα: ελαφρύ και μεταξένιο, απαλό δέρμα χωρίς το αστραφτερό αποτέλεσμα. Μετά την εφαρμογή της, το πρόσωπο φαίνεται πιο ελκυστικό, πιο νεανικό και πιο ζωντανό.

Είναι σε υπέροχη ,κομψή συσκευασία, διαρκεί πολύ καιρό και μεταφέρεται παντού.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε, απλώνοντας μικρή ποσότητα πούδρας ταμποναριστά στην επιδερμίδα σας, χωρίς να την τρίβετε πάνω στο δέρμα, εφαρμόζοντας ένα ανάλαφρο στρώμα στο πρόσωπό σας και έπειτα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα.



Wet n Wild Makeup Sponge



Το μέικ-απ είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για το μακιγιάζ που δεν λείπει από κανένα βαλιτσάκι καλλυντικών. Το χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε κάθε ατέλεια, να εξομαλύνουμε τις αποχρώσεις τις επιδερμίδας μας, τους τόνους του δέρματος μας και να το προστατεύσουμε από τα εμφανή σημάδια της κούρασης. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε τα πιο ποιοτικά και ακριβά καλυπτικά make up, σε περίπτωση που δεν γίνεται σωστά η εφαρμογή τους, το αποτέλεσμα μπορεί να μην δείχνει φυσικό.

Η άψογη εφαρμογή του μέικ-απ είναι κάτι που θέλουμε όλες μας! Φυσικά, τα μέικ-απ Wet n Wild είναι από μόνα τους απίθανα και χαρίζουν τέλεια εφαρμογή και αποτέλεσμα αλλά και πάλι… κάπως πρέπει να τα εφαρμόσεις. Τι κάνεις λοιπόν; Χρησιμοποιείς τα χέρια σου. Κάποιο σφουγγάρι ή πινέλο make up; Όλα είναι σωστά! Το θέμα είναι τι αποτέλεσμα θέλεις…

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για απλώνεις το make up; Πάντως όχι με τα χέρια σου. Το αποτέλεσμα όταν βάζεις make up με τα δάχτυλα; Δεν το απλώνεις σωστά , τα χέρια σου γεμίζουν με make up , σίγουρα θα λερωθείς, τα δάχτυλά μπορεί να φέρουν βακτήρια, ρύπους και λιπαρότητα που δεν θέλετε να μεταφέρετε στο πρόσωπό σας, ιδιαίτερα εάν είστε επιρρεπείς στα σπυράκια. Τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σας βοηθήσουν να εφαρμόστε το make up πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Ο καλύτερος τρόπος για να απλώνεις το make up είναι το σφουγγαράκι! Μόλις χρησιμοποιήσεις το σφουγγαράκι η ζωή σου θα γίνει σίγουρα πιο εύκολη και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει!

Δημιουργεί απόλυτα φυσικό και ζουμερό μακιγιάζ, καλύπτει άψογα τους κύκλους κάτω από τα μάτια και τονίζει το περίγραμμα του προσώπου. Ναι, αναφερόμαστε στο λατρεμένο σφουγγαράκι μακιγιάζ που ονομάζεται Wet n Wild Makeup Sponge.

Το Wet n Wild Makeup Sponge είναι σφουγγαράκι που εφαρμόζει τέλεια το makeup σας και αφήνει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Παρέχει στρωτή, ομοιόμορφη εφαρμογή. Σχεδιασμένο με μια μοναδική υδρόφιλη σύνθεση που εξασφαλίζει λιγότερη σπατάλη προϊόντος.

Φέρνει την ανατροπή στον τρόπο που εφαρμόζεις το makeup στο πρόσωπο σου! Μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ είναι η πολύ εύκολη ομοιόμορφη εφαρμογή του makeup σου χωρίς γραμμές και σημάδια καθώς αυτό γλιστράει πάνω στο δέρμα, η εντυπωσιακή κάλυψη, η εξοικονόμηση προϊόντος και φυσικά το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

Το σχήμα του αγκαλιάζει τέλεια όλες τις καμπύλες του προσώπου σου ενώ η μύτη του δίνει τη δυνατότητα ακριβούς εστίασης στις γωνίες και στις μικρές επιφάνειες του προσώπου, όπως στο περίγραμμα των ματιών, του στόματος αλλά και της μύτης. Μπορεί, επίσης, να γίνει ο τέλειος σύμμαχος σου στο contouring και στα κοψίματα που κάνεις κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ σου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνό ή βρεγμένο. Είναι πλενόμενο και επαναχρησιμοποιούμενο.

Τρόπος χρήσης:

Κυρίως το σφουγγαράκι μακιγιάζ χρησιμοποιείται υγρό. Επομένως, πριν τη χρήση πρέπει πρώτα να βρέξετε το σφουγγαράκι σε τρεχούμενο νερό και στη συνέχεια να το στραγγίσετε καλά. Ο όγκος του σφουγγαριού θα αυξηθεί, θα γίνει πιο μαλακό και κατά την εφαρμογή δεν θα απορροφήσει πολύ make-up.

Tip: Συνίσταται να πλένονται με νερό και ένα ήπιο καθαριστικό και να στεγνώνονται με κρύο αέρα πριν την επόμενη χρήση.

 


Wet n Wild Color Icon 5 Pan Palette Petalette


Τα φύλλα στα δέντρα έχουν ήδη πέσει, σε κάποια άλλα δέντρα χρυσίζουν και κοκκινίζουν ελαφρά καθώς το φθινόπωρο προχωράει προς τον χειμώνα. Τα κουκουνάρια έχουν αρχίσει να πέφτουν όλο και περισσότερο, χαρίζοντάς μας ποικιλομορφία σε μέγεθος και σχήμα. Η φύση είναι ένας πραγματικός θησαυρός και μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά.  Αν θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να αντικρίσει όλες τις μικρές και μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας, προσπαθώντας να τις αξιοποιήσετε.

Μέσα στην κρύα μουντάδα ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της κοσμετολογίας.

Ο χειμώνας μας βρίσκει με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν αυτή την περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα πρέπει να  συνδυάζεται με τη λάμψη και να αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί.

Θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες! Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές.

Για να είμαστε πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας .

Σύμμαχός μας σε αυτή την αποστολή είναι αναμφισβήτητα μια παλέτα που περιλαμβάνει τα πάντα για ένα ολοκληρωμένο look στη στιγμή. Μία τέτοια παλέτα είναι και η Color Icon 5 Pan Palette Petalette.

Η νέα Color Icon 5 Pan Palette Petalette αποτελείται από 5 σκιές σε εκπληκτικές αποχρώσεις ιδανικές για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με ανανεωμένη, υψηλή σε απόδοση χρώματος και κρεμώδη-βουτυρένια, vegan φόρμουλα σε matte, σατινέ, shimmer, metallic και γκλίτερ φινιρίσματα. Αυτή η μοναδικά προσεγμένη παλέτα είναι ιδανική για να πετύχετε το eyelook των ονείρων σας, είτε αυτό είναι φυσικό είτε έντονο! Κάθε απόχρωση είναι κρεμώδης και βουτυρένια για εύκολη εφαρμογή και ανάμειξη! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με υγρό όσο και με στεγνό πινέλο και είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα πραγματικό ουράνιο τόξο δημιουργικών εφέ που θα σας κάνει να φαίνεστε και να νιώθετε σαν να έχετε κερδίσει βαθμολογία 5 αστέρων!

Για βλέμμα φυσικό ή λαμπερό, σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Αποτελείται από σατινέ , και ιριδίζουσες αποχρώσεις, προσφέροντας έντονη χρωματική απόδοση. Η ανάλαφρη και μεταξένια υφή της γλιστράει απαλά και παραμένει άψογη για ώρες...

Έχει φωτεινά και σκούρα χρώματα στους αγαπημένους τόνους των γυναικών. Όμορφα χρώματα στις αποχρώσεις του ροζ, εκρού αλλά και καφέ ,χρυσό για ένα ολοκληρωμένο, τέλειο αποτέλεσμα .

Η παλέτα είναι αέρινη, δεν βαραίνει τα μάτια, ενώ παράλληλα συνδυάζει χρώμα και αποτέλεσμα, τονίζοντας τη φυσική μας ομορφιά.

 

Είναι εύκολη στην εφαρμογή και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!

Tip:

Επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση και εφαρμόστε την στην επιθυμητή περιοχή ως βάση και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις πιο σκούρες αποχρώσεις για να δώσετε βάθος, ένταση και έμφαση στο βλέμμα!



Wet n Wild Mega Length Mascara


Τα μάτια μας είναι αυτά που μπορούν εύκολα να μαγνητίσουν κάποιον και γι ’αυτό δίνουμε βάση σε κάθε μας μακιγιάζ. Δεν είναι μυστικό ότι το μακιγιάζ των ματιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εικόνα, και τα μάτια σας να φαίνονται πάντα άψογα.  Με μια ματιά μπορείτε να διαβάσετε τις σκέψεις, το άγχος, ακόμα και τον χαρακτήρα ενός ατόμου.  Οι γυναίκες στην αρχαία Αίγυπτο έφτιαχναν τα μάτια τους για να σαγηνεύσουν τους άνδρες και να επικεντρωθούν σε αυτό το μέρος του προσώπου.

Είναι κάποιες φορές όμως που θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά με το μακιγιάζ μας, θέλουμε να ξεφύγουμε από τις συνηθισμένες επιλογές, να τολμήσουμε χρώματα και προϊόντα που δεν έχουμε δοκιμάσει ξανά και να πειραματιστούμε στο makeup look με σκοπό να το ανεβάσουμε ένα επίπεδο παραπάνω. Όμως η σημερινή makeup πρόταση ίσως αποτελεί κλασσική επιλογή για κάποιες γυναίκες.

Έχει μακρά παρουσία στην ιστορία της γυναικείας ομορφιάς. Και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν πάψαμε να το τιμούμε. Η μάσκαρα ποτέ δεν έχασε τη θέση της στο νεσεσέρ των καλλυντικών μας, αλλά ούτε και τη δύναμή της να κάνει το βλέμμα μας να μαγνητίζει.

Είναι ένα αγαπημένο καλλυντικό προϊόν στα χέρια κάθε γυναίκας, το οποίο προσφέρει έντονο βλέμμα, χωρίς καν να έχει γίνει χρήση της σκιάς ματιών. Χρησιμοποιώντας μάσκαρα, μπορείτε να προσθέσετε βάθος και ένταση στο βλέμμα σας. Με τις σωστές κινήσεις μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα προϊόν μακιγιάζ που θα αλλάξει ολόκληρο το βλέμμα μας, θα τονίσει τα μάτια μας και επομένως θα δείξει διαφορετικό ολόκληρο το πρόσωπό μας.

Αυτή την εποχή εστιάζουμε στα μάτια και αναδεικνύουμε το σχήμα αλλά και το χρώμα τους με την Mega Length Mascara .

Η Mega Length Mascara είναι μάσκαρα για άψογες, μακριές, σαγηνευτικές βλεφαρίδες!

Το χρώμα της είναι μαύρο  που αντανακλά το φως, παίζει με τη μέρα και μπλέκεται με τη νύχτα. Για την απόλυτη εμφάνιση, η νέα μας μάσκαρα γοητεύει την περιοχή των ματιών με το βαθύ μαύρο χρώμα της.

Ιδανική για να δημιουργήσει έντονο βλέμμα κατευθύνοντας τις βλεφαρίδες προς τις εξωτερικές γωνίες του ματιού.

Όχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση και θηλυκότητα στο βλέμμα.

Μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας με τη νέα Mega Length Mascara η οποία προσφέρει πλούσιο μήκος! Η φόρμουλα του κολακεύει και δίνει σχήμα στις βλεφαρίδες χωρίς να δημιουργεί κόμπους ή να μουτζουρώνει. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για να μαλακώνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει τις βλεφαρίδες και δημιουργεί το τέλειο φινίρισμα για μια εξαιρετική εμφάνιση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξετε κάποιον και να μην τον μαγνητίσετε.

Με βουρτσάκι ακριβείας που αγκαλιάζει κάθε βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, προκαλεί μια εκπληκτική εμφάνιση.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ.

Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων.



Wet n Wild Mega Last Shine Lip Color – Shine Pinky Ring & MegaSlicks Lip Gloss Sinless


Νέα εποχή.. τώρα σειρά παίρνει o ώριμος χειμώνας με τις μακρύτερες νύχτες και τις ζεσταμένες καρδιές. Κοιτάζετε ξανά τα χρώματα, που γίνονται όλο και πιο βαθιά κάτω από τον ωριμασμένο ήλιο, όλο και πιο δικά σας. Όταν νιώσετε έντονα την υπέροχη ευωδιά της κανέλας, αυτή τη μυρωδιά που σας ζεσταίνει την καρδιά και σας γεμίζει μια γλυκιά νοσταλγία, ξέρετε ότι ο χειμώνας είναι εδώ. Ο χειμώνας είναι σαν έργο χαρακτικής.

Τον καλωσορίζουμε σιγά σιγά και τι καλύτερο από το να του δώσουμε χρώμα και ζωντάνια φορώντας το αγαπημένο μας κραγιόν. Είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών, καθώς ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει αρμονικά κάθε εμφάνιση.  Τα χείλη τη νέα σεζόν παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο μακιγιάζ και καταφέρνουν να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο. Τα λατρεύουμε με την ευκολία που μπορούν να μας μεταφέρουν από το πρωί στο βράδυ και πολλές φορές την αίσθησή τους.

Μην ξεχνάτε ένα ζευγάρι ζουμερά χείλη είναι πάντα επίκαιρα, ανεξαρτήτως εποχής, καιρού ή ντυσίματος. Αυτό τον χειμώνα, πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας. Επιλέξτε το κραγιόν που σας ταιριάζει και τραβήξτε όλα τα βλέμματα στα χείλη σας!

Επειδή το βάψιμο των χειλιών δεν αποτελεί σήμερα πολυτέλεια, αλλά αντίθετα μια συνηθισμένη, καθημερινή φροντίδα ομορφιάς, γι' αυτό και θα πρέπει να επιλέγεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση της νέας απόχρωσης κραγιόν που θα φωτίσετε το πρόσωπο σας, τότε η φετινή πρόταση είναι τα Wet n Wild Mega Last Shine Lip Color – Shine Pinky Ring & MegaSlicks Lip Gloss Sinless.

Το Mega Last Shine Lip ColorShine Pinky Ring είναι ένα κρεμώδες κραγιόν λάμψης. Με εύκολη εφαρμογή για ένα έντονο, διαρκές αποτέλεσμα που δεν στεγνώνει τα χείλη. 

Η φόρμουλα του αφήνει τις έντεκα υπέροχες αποχρώσεις του να παραμένουν άψογες και ελαφριές στα χείλη για πολλές  ώρες. Η υφή του μετατρέπεται σε ένα έντονο λαμπερό φινίρισμα αμέσως μετά την εφαρμογή και προσφέρει ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει!

Εμπλουτισμένο με συστατικά που σέβονται τα χείλη όπως βούτυρο Murumuru & Mango, ηλιέλαιο και εκχύλισμα καρπουζιού που ενυδατώνει τα χείλη. Η φόρμουλα είναι κρεμώδης, μακράς διάρκειας  για  εύκολη εφαρμογή. Μεταξένιο και με κάλυψη που χτίζεται, απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να “ματώνει”.

Αυτό που το κάνει ακαταμάχητο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σας προσδίδει με μιας μία σαγηνευτική πινελιά, αλλά ότι μπορεί να φορεθεί μόνο του το πρωί αλλά και να συνοδεύσει το βραδινό σας look.

Χωρίς άρωμα, γλουτένη και είναι Cruelty Free.

Το MegaSlicks Lip Gloss Sinless είναι ένα luxurious lip gloss που ανεβάζει τον πήχη στο χρωματικό παιχνίδι και προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση αυτοπεποίθησης με την εντυπωσιακή απόχρωση του. Απίστευτα τολμηρό, για απαράμιλλη ένταση στο χρώμα. Η ανάλαφρη βάση του απορροφάται άμεσα προσφέροντας στα χείλη πλούσιο χρώμα, δίχως να αλλοιώνεται.

Με Υαλουρονικό Οξύ, Vegan  Κολλαγόνο, έλαιο Jojoba και Maxi Lip Πεπτίδια για χείλη ενυδατωμένα και λαμπερά – σαν καθρέπτης, ενώ ταυτόχρονα φαίνονται πιο πλούσια και γεμάτα. Συστατικά που ενισχύουν και βελτιώνουν την όψη των χειλιών για ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς επεμβάσεις.

Εναρμοσμένο με την απόλυτη τάση της εποχής οι απόχρωση του κολακεύει όλα τα χείλη ενώ ταυτόχρονα τα μαλακώνει, τα προστατεύει και τα ενυδατώνει.

Αναδείξτε τη θηλυκή σας γοητεία. Για αισθησιακά χείλη, έντονο αποτέλεσμα, απόχρωση που ταιριάζει στη διάθεσή σας. Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε την χειμωνιάτικη εικόνα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στη διάθεση σας.

Οι συσκευασίες τους είναι όμορφες, πολύ προσεγμένες και προστατεύουν καλά το προϊόν. Εφαρμόζονται εύκολα,

Τρόπος χρήσης:

Τα απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Skouras cosmetics θέλει να γνωρίσετε την παιχνιδιάρικη πλευρά της με τα προιόντα της Wet n Wild, τα οποία θα σας ενθουσιάσουν με τα φανταστικά, γεμάτα χρώματα τους. Θα δημιουργήσετε όποιο μακιγιάζ θέλετε ενώ οι πολύχρωμες συσκευασίες θα φτιάξουν την ημέρα σας. Είστε έτοιμες για μια μεγάλη χρωματική καταιγίδα; Παιχνιδιάρικα, λαμπερά και πλούσια σε χρώματα.

Μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό χειμωνιάτικο ταξίδι αισθήσεων με μοναδικές συνθέσεις που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει όλες τις εποχές.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Skouras cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.skourascosmetics.gr/

https://www.facebook.com/SkourasCosmetics/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου