Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Flexshop review

 

Flexshop



Γυαλιά ηλίου και χειμώνας πάνε μαζί!

Γειά σας Glamorous,

Αν και είναι περισσότερο συνδεδεμένα με τις ανέμελες, ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιρού και της άνοιξης, τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ το οποίο είναι απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου – και φυσικά, και το χειμώνα. Γυαλιά ηλίου τον χειμώνα; Φυσικά. Oι περισσότεροι πιστεύουμε ότι η κατάλληλη εποχή για να αγοράσουμε τα γυαλιά ηλίου είναι την Άνοιξη που έχει περισσότερη ηλιοφάνεια. Ίσως για αυτό να ευθύνεται η λανθασμένη υπόθεση είναι ότι ο ήλιος δεν είναι τόσο βλαβερός το χειμώνα όσο είναι το καλοκαίρι.

Αν και σε συνθήκες περιορισμένης ηλιοφάνειας δεν αναμένεται να νιώσουμε έντονες οχλήσεις λόγω του φωτός, πρέπει να γνωρίζουμε ότι η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία, η οποία εξάλλου ευθύνεται για μακροπρόθεσμες και σοβαρές οφθαλμικές βλάβες, είναι πάντοτε παρούσα, ακόμα κι αν δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή – οπότε, η προστασία των ματιών καθίσταται, και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, επιτακτική ανάγκη.

Αρχικά, η χρήση των γυαλιών ηλίου τον χειμώνα στην Ελλάδα επιβάλλεται εξαιτίας των μεγάλων διαστημάτων ηλιοφάνειας. Τα γυαλιά ηλίου είναι σε θέση να απορροφούν σε ποσοστό 99%-100% την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στα μάτια.

Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία έχει αθροιστική δράση. Η κλιματικές αλλαγές και η τρύπα του όζοντος έχουν σαν συνέπεια την είσοδο στην ατμόσφαιρα υπεριώδους ακτινοβολίας και ο μόνος τρόπος προστασίας των οφθαλμών μας είναι η χρήση γυαλιών ηλίου και αξίζει να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να φοράμε γυαλιά ηλίου ακόμα και τις συννεφιασμένες, χειμωνιάτικες ημέρες. Φυσικά, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο απολύτως απαραίτητα για την οφθαλμική υγεία μας, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και ένα ιδιαίτερο fashion item, ένα αξεσουάρ που κολακεύει και αναδεικνύει την εμφάνισή μας.

Για να προστατεύσετε τα μάτια σας αποτελεσματικά, το πρώτο και κυριότερο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε ένα σωστό ζευγάρι γυαλιών ηλίου από την εταιρία FlexShop.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρεία FlexShop ειδικεύεται στην πώληση γυαλιών ηλίου σε χονδρική & λιανική από το 2012 με φυσικό κατάστημα στη διεύθυνση ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 21, ΑΘΗΝΑ, 10552 αλλά και μέσω e-shop στην ιστοσελίδα flexshop.gr.

Κάθε ένα γυαλί ηλίου διαφορετικό από το άλλο, με εξαιρετικές λεπτομέρειες, δυνατούς σκελετούς και φυσικά όλα τα γυαλιά ηλίου έχουν απορροφητικότητα φακών UV400 που ακολουθεί την Ευρωπαϊκή οδηγία 89/86/EEC και είναι συμμορφωμένο με το πρότυπο γυαλιών ηλίου: NF EN:/2005/A1: 2007.

Το design των γυαλιών ηλίου όπως και η αγορά τους είναι από την Ιταλία. Στην ιστοσελίδα Flexshop.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων αλλά και κλασικών γυαλιών ηλίου σε πολύ οικονομικές τιμές. Εκατοντάδες χρώματα σκελετών και φακών γυαλιών ηλίου σας περιμένουν. Αντρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου στις φθηνότερες τιμές της αγοράς.

Tο Flexshop.gr σας δίνει στα προϊόντα του προσφορά 2+1 Δώρο.

 


Γυναικεία γυαλιά ηλίου S8059 & S8050 & S6207





Τον χειμώνα, οι περισσότεροι από εμάς ξεχνάμε πόσο σημαντικά είναι τα γυαλιά ηλίου. Φοράμε γάντια, καπέλα και κασκόλ – και αφήνουμε το σοβαρότερο αξεσουάρ στην άκρη, επειδή πολλοί το έχουν βαφτίσει “καλοκαιρινό”. Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι περισσότεροι είναι ότι τα γυαλιά ηλίου μπορούν να είναι εξίσου σημαντικά, αν όχι περισσότερο, κατά τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες που νομίζουμε ότι ο ήλιος είναι λιγότερο βλαβερός μπορεί να μας προκαλέσει φλεγμονές στον κερατοειδή χιτώνα του ματιού (κερατίτιδες), φλεγμονές στο εσωτερικό των βλεφάρων (επιπεφυκίτιδες), ερυθρίαση των ματιών και σοβαρότερες καταστάσεις, όπως θόλωμα του φακού του ματιού (καταρράκτης) και εκφύλιση του κεντρικού σημείου του αμφιβληστροειδούς χιτώνα (εκφύλιση της ωχράς κηλίδας).

Παρά την συννεφιά, τις καταιγίδες και τις ξαφνικές χιονοπτώσεις, υπάρχει μια θέση για τα γυαλιά ηλίου στις χειμερινές μας εμφανίσεις. Από τις πίστες των χιονοδρομικών στα καφέ της πόλης τις Κυριακές, ακόμα και όταν ο ήλιος δεν “κρέμεται” ψηλά στον ουρανό, πάντα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια προστασία απέναντι στις ιδιαίτερα επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου. Είναι ένα αξεσουάρ που καθορίζει το στυλ μας, αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και μας δίνει έναν ξεχωριστό αέρα αυτοπεποίθησης.

Ιδιαίτερα τα γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο αξεσουάρ και το μέσο, για να υιοθετήσει μια γυναίκα τις τάσεις της μόδας και να πάει την εμφάνισή της ένα βήμα παραπέρα.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα διαφορετικό δώρο στον εαυτό σας και να δείτε τον κόσμο με άλλη ματιά, πιο φωτεινή, το Flexshop με τα γυναικεία γυαλιά ηλίου S8059 & S8050 & S6207είναι η καλύτερη πρόταση για τον φετινό χειμώνα.

S8059:

Είστε λάτρης της αρχιτεκτονικής και του interior design, που αγαπάτε το βιομηχανικό σχεδιασμό και τις εφαρμοσμένες τέχνες; Τα γυαλιά S8059 έχουν αγαπημένη μοντέρνα φόρμα με μια φρέσκια, αισιόδοξη ματιά, σε ένα φίνο, χαλαρό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Εκφράσουν έναν κόσμο γεμάτο φαντασία και αθωότητα για να κάνουν το παιχνίδι της δημιουργίας ακόμα πιο απολαυστικό.

Το design των γυαλιών ηλίου όπως και η αγορά τους είναι από την Ιταλία. Η μακρόστενη φόρμα συμπληρώνεται από ροζ περίγραμμα και υπέροχα άκρα στους βραχίονες. Η χρωματική παλέτα των γυαλιών ηλίου περιλαμβάνει το μαύρο, το πορτοκαλί, το ροζ και το ταρταρούγα ενώ οι φακοί είναι σε απαλούς τόνους μαύρου.

Κατασκευασμένα από ανθεκτικά, ελαφριά και άνετα στη χρήση υλικά, τα γυαλιά θα σας συντροφεύσουν σε κάθε σας δραστηριότητα.

Τα γυαλιά ηλίου έχουν απορροφητικότητα φακών UV400 που ακολουθεί την Ευρωπαϊκή οδηγία 89/86/EEC και είναι συμμορφωμένο με το πρότυπο γυαλιών ηλίου:NF EN:/2005/A1: 2007.

Τα γυαλιά ηλίου περιλαμβάνουν σκληρή θήκη για προστασία στην μεταφορά και πανάκι καθαρισμού.

 

S8050:

Τα γυαλιά ηλίου S8050 παραδίδουν μαθήματα γεωμετρίας και ξεχωρίζουν με την έντονη προσωπικότητά τους. Ο δυναμικός σχεδιασμός και το ξεχωριστό σχήμα τους, δεν περνούν απαρατήρητα, καθώς αναδεικνύονται μέσα από την έντονη κλασσική χρωματική παλέτα του μαύρου. Επιλέγοντας αυτό το statement σχέδιο δεν κάνετε απλώς μια ισχυρή δήλωση μόδας, αλλά μια δήλωση για τον χαρακτήρα σας και τη θέση σας στον κόσμο. Το στυλ είναι μοναδικό, αυθεντικό, και υποδηλώνει μια προσωπικότητα με ισχυρή αισθητική αλλά και μεγάλη ευαισθησία στην συμπεριληπτική ομορφιά.

Ο κλασικός σχεδιασμός συναντά τη σύγχρονη αισθητική, ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση στο μεγάλο μέγεθος, στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Έξυπνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες συμμαχούν στο παιχνίδι έκφρασης, μεταλλικοί και κοκάλινοι με μικρές τρύπες στην άκρη του βραχίονα ορίζουν τη διαχρονικότητα και φέρουν έναν ισχυρό χαρακτήρα στο σήμερα. Το design των γυαλιών ηλίου όπως και η αγορά τους είναι από την Ιταλία.

Τα γυαλιά ηλίου έχουν απορροφητικότητα φακών UV400 που ακολουθεί την Ευρωπαϊκή οδηγία 89/86/EEC και είναι συμμορφωμένο με το πρότυπο γυαλιών ηλίου:NF EN:/2005/A1: 2007.

Τα γυαλιά ηλίου περιλαμβάνουν σκληρή θήκη για προστασία στην μεταφορά και πανάκι καθαρισμού.

S6207:

Η κλασική έμπνευση αποκτά μοντέρνα έκφραση σε αυτά τα στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου 6207. Από τις πιο κλασικές τάσεις που έχουν επανέλθει τα τελευταία χρόνια, τα στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου δίνουν φινέτσα και ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα που έχουν γωνίες.

Διαθέτουν μια ευκολοφορέτη φόρμα. Αποπνέοντας μια ρετρό αισθητική και χαρακτηρίζονται από κίτρινο χρώμα εσωτερικά και εξωτερικά. Καλύπτουν το στυλ του καθενός και να μπορούν να φορεθούν σε καθημερινές αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Συνδυασμένα με φακούς σε σκούρο μπλέ χρώμα συνταιριάζουν εκπληκτικά τη διαχρονικότητα με τη μοντέρνα εμφάνιση.

Τα μοντέλα διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις όπως κίτρινο, το πορτοκαλί, το ροζ, γαλάζιο, μελί και πράσινο, συνδυασμένα με απαλούς μπλέ φακούς.

Το design των γυαλιών ηλίου όπως και η αγορά τους είναι από την Ιταλία.

Τα γυαλιά ηλίου έχουν απορροφητικότητα φακών UV400 που ακολουθεί την Ευρωπαϊκή οδηγία 89/86/EEC και είναι συμμορφωμένο με το πρότυπο γυαλιών ηλίου:NF EN:/2005/A1: 2007.

Τα γυαλιά ηλίου περιλαμβάνουν σκληρή θήκη για προστασία στην μεταφορά και πανάκι καθαρισμού.

 

 

 

 

 

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Flexshop με πυλώνα το σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, προσφέρει συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως που δεν ακολουθούν απλώς τις τάσεις της μόδας, αλλά τις υπερβαίνουν και τις επαναπροσδιορίζουν. Προσφέροντας μια ολιστική σχεδιαστική πρόταση για κάθε προσωπικότητα, στυλ και τύπο καταναλωτή.

Μια εταιρία που συμπυκνώνεται δυναμικά στη φράση «Η ομορφιά βρίσκεται σε κάθε σχήμα και μορφή», με αμέτρητες συλλογές που εξυμνούν τις αναρίθμητες όψεις των σχημάτων και την ασυναγώνιστη γοητεία τους.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flexshop για την χορηγία των προϊόντων…

Τα προϊόντα Flexshop τα βρίσκετε εδώ: https://flexshop.gr/

https://www.facebook.com/flexshop.gr

https://www.instagram.com/flexshop.gr_sunglasses/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου