Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Elixir Young review

 

Elixir Young


Γειά σας Glamorous,

Θέλετε να έχετε λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο μέσα στην εβδομάδα για να την περιποιηθείτε όπως πρέπει;

Για μια γυναίκα, η καθημερινότητα ίσως φαντάζει ένας πραγματικός άθλος και αγώνας δρόμου ώστε να είναι όλα έτοιμα και σωστά στην ώρα τους. Για τις εργαζόμενες γυναίκες μάλιστα ο χρόνος που μπορούν να αφιερώνουν στον εαυτό τους συρρικνώνεται σημαντικά και είναι απολύτως λογικό.. Πάνω από όλα αυτό που χρειάζεστε να σας φτιάξει την αυτοδιάθεση μετά το χαμόγελο του αγαπημένου σας φυσικά, είναι μια περιποιημένη εικόνα στον καθρέφτη σας. Οι σύγχρονες γυναίκες άλλωστε, μπορεί να έχουν όντως λιγότερο χρόνο για εκείνες αλλά δεν παραμελούν τον εαυτό τους, είναι ενημερωμένες και ακολουθούν τις τάσεις. Όμως κάπου ανάμεσα σε τσάντες γεμάτες πράγματα, ο χώρος για τα προϊόντα περιποίησης λιγοστεύει και η ανάγκη για πολυχρηστικά προϊόντα σε πρακτικές συσκευασίες γίνεται επιτακτική.

Από όλα τα καλλυντικά προϊόντα, τα επιθέματα(Patches) περιποίησης έχουν τη μεγαλύτερη δόση ευεργετικών συστατικών στις συνθέσεις τους, για να δώσουν άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια … «αναβαπτίστηκαν»!  Και αν κάποτε ήταν δύσχρηστα και απαιτούσαν χρόνο για να δράσουν, χάρη στις εξελίξεις στην κοσμητολογία και στις νέες τεχνολογίες, τώρα είναι πιο εύχρηστα , πιο εξειδικευμένα με έξυπνες φόρμουλες και σοφιστικέ τρόπους εφαρμογής, με στόχο να πείσουν ακόμα και τις πιο …αμελείς και τεμπέλες, να τα φορέσουν! Δρουν σε λίγα λεπτά και ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχει μία για κάθε περίπτωση. Τα καλλυντικά προιόντα της Elixir Young μας προετοιμάζουν εγκαίρως για να ζήσουμε χαμογελώντας με το πιο λαμπερό μας πρόσωπο! Αποτελούν μια ολοκληρωμένη φροντίδα για την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας μας.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ -- Πατενταρισμένη Τεχνολογία.



Τα προιόντα που δοκίμασα είναι:

 

Elixir young Skin Booster Nano Needle Eye Patches


Για τα μάτια σας μόνο!

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Σωστά! Αλλά πόσο καλή μπορεί να είναι η μέρα σας όταν καθημερινά ξυπνάτε και βλέπετε στον καθρέφτη σας δύο τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας; Μα, το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα πολύ νωρίς…

Αυτές είναι σκέψεις που κάνετε πολύ συχνά, και όπως θα διαπιστώσετε, δεν είσαστε η μόνη.

Τα μάτια δεν αντανακλούν απλά τα συναισθήματά μας, αλλά είναι και πολύ ευαίσθητα στο περιβάλλον. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Οι σμηγματογόνοι αδένες -το φυσικό λιπαντικό του δέρματος- είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι στην περιοχή των ματιών, ενώ αντίθετα υπάρχει ένα πυκνό δίκτυο επιφανειακών -άρα εύθραυστων- τριχοφόρων αγγείων. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στους μαύρους κύκλους, στα πρηξίματα, στις σακούλες και, φυσικά, στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Και ενώ μπορεί να αναρωτιέστε “Γιατί σε μένα;”, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πως πρόκειται για μία σειρά από πολύ κοινά προβλήματα που κάθε γυναίκα θα αντιμετωπίσει στη ζωή της, σε κάποια χρονική στιγμή. Δυστυχώς, οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν εύκολα να προδώσουν την κούραση μας.

Πώς μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε;

Εάν έχετε μαύρους κύκλους και ανησυχείτε ότι δε θα απαλλαγείτε ποτέ από αυτούς, ηρεμήστε. Την λύση μας την δίνουν τα Elixir young Skin Booster Nano Needle Eye Patches.

Τα Elixir young Skin Booster Nano Needle Eye Patches αναζωογονούν και θρέφουν το δέρμα και το ενισχύουν έναντι της γήρανσης. Επωφεληθείτε από την αντιγηραντική θεραπεία της νύχτας με τα Patches ματιών που διαθέτουν Πατενταρισμένη Τεχνολογία Νανο - Ακίδες, σχεδιασμένα ειδικά για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων!

Με συχνή χρήση, θα δείτε ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.

Τα βασικά στοιχεία της περιποίησης της επιδερμίδας είναι να διασφαλιστεί ότι τα ενεργά συστατικά ξεπερνούν τον εξωτερικό φράγμα του δέρματος και διαπερνούν πραγματικά τα κύτταρα του δέρματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση των ενεργών συστατικών. Με τα επιθέματα Elixir Young Skin Booster Needle, βεβαιωθείτε ότι τα ενεργά συστατικά φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Τα επιθέματα υδροτζέλ φέρουν νανο-ακίδες πλούσιες σε υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη, Βοtοx, πεπτίδια και θαλάσσιο κολλαγόνο, τα οποία δρουν συνεργατικά για να παρέχουν μια πληθώρα οφελών για την όψη της επιδερμίδας.

·      Στοχευμένη θεραπεία: Οι νανο-ακίδες διασφαλίζουν την ακριβή παροχή ισχυρών συστατικών στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά συγκεκριμένες ανησυχίες.

·      Ενισχυμένη απορρόφηση: Τα μικροκανάλια που δημιουργούνται από τα έμπλαστρα επιτρέπουν την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά τους για ορατά αποτελέσματα.

·      Μειωμένες λεπτές γραμμές: Οι νανοβελόνες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, προάγοντας την ανάπλαση του δέρματος και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

·      Φωτεινή επιδερμίδα: Ισχυρά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο λειτουργούν για να φωτίσουν και να εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους και αφήνοντας τα μάτια σας να φαίνονται ανανεωμένα.

Θα δείτε τους μαύρους κύκλους, σακούλες και ρυτίδες έκφρασης να μειώνονται αισθητά, χαρίζοντάς σας ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα. Ξεκινήστε τη μεταμορφωτική εμπειρία περιποίησης της επιδερμίδας σας σήμερα!

To πακέτο περιλαμβάνει ένα ζευγάρι με καταπραϋντικά επιθέματα κάτω από τα μάτια που στοχεύουν και εξαλείφουν τα σημάδια γήρανσης για να απαλύνουν την κούραση στο περίγραμμα των ματιών.

Είναι σχεδιασμένα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που έχουν δερματικά προβλήματα και αναζητούν προηγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα, υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα αποτελέσματα.

Τα επιθέματα εφαρμόζονται εύκολα και ταιριάζουν άψογα στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Περιποιηθείτε τα μάτια σας σε μια συνεδρία περιποίησης οποτεδήποτε, οπουδήποτε.


Τρόπος χρήσης:

Συνιστώμενη χρήση 1 φορά την εβδομάδα. Αποφύγετε τη χρήση πολύ πυκνής κρέμας στην περιοχή των ματιών. Πλύνετε καλά το πρόσωπο σας. Πιέστε κάθετα με τα δάχτυλα πάνω, περίπου για 4-5 λεπτά.

Ελάχιστη συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι οι 4 ώρες. Βέλτιστη διάρκεια χρήσης είναι οι 5 ώρες.



Lip Patches for plump lips with Micro Needles


Τα χρησιμοποιούμε για να μιλάμε, να αισθανόμαστε, να τρώμε, να φιλάμε και να γελάμε. Είναι σύμβολο ομορφιάς και αισθησιασμού. Γι' αυτό και η περιποίησή τους είναι τόσο σημαντική.

Ακόμη και την άνοιξη τα χείλη μας χρειάζονται προστασία και ενυδάτωση! Τα ενυδατωμένα και περιποιημένα χείλη είναι κάτι που όλοι θαυμάζουν και επιθυμούν, καθώς αποτελούν ένα από τα σημεία προσοχής στο πρόσωπο μιας γυναίκας και χρήζουν κατάλληλη περιποίηση, όλους τους μήνες. Τα χείλη είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο.

Η ενυδάτωση τους αποτελεί ένα από τα βασικά βήματα της περιποίησης των χειλιών. Τα χείλη, εν αντιθέσει με το υπόλοιπο πρόσωπο, δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες, γεγονός που τα καθιστά εύθραυστα και χρειάζονται μια ασπίδα προστασίας ενάντια στον αέρα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η επιδερμίδα στα χείλη μας είναι τόσο μαλακή και λεπτή που τα αιμοφόρα αγγεία που τη διαπερνούν μπορεί να είναι ορατά. Αυτό είναι που δίνει στα χείλη μας κόκκινο χρώμα. Επίσης, η κεράτινη στιβάδα, που προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, είναι πολύ λεπτή στα χείλη μας. Συνεπώς, τα χείλη μας εξαρτώνται από τη φροντίδα και την προστασία που τους παρέχεται.

Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα Lip Patches for plump lips with Micro Needles, προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη.

Τα Lip Patches for plump lips with Micro Needles είναι η ιδανική λύση για άμεσα ζουμερά χείλη με μόλις μία χρήση. Κάνει τα χείλη πιο ζουμερά και θα τα ντύσει με μια γενναία δόση θρεπτικής ενυδάτωσης.

Προσφέρουν θρέψη και ενυδάτωση ,απαλότητα που διαρκεί και αυξάνουν την ελαστικότητα των χειλιών. Η προηγμένη φόρμουλα αυτών των επαναστατικών patches σχεδιάστηκε για να παρέχει εντατική ενυδάτωση, ανανέωση και πλούσια θρέψη.

Εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά και εκχυλίσματα που προάγουν την ελαστικότητα των χειλιών σας. Η μοναδική φόρμουλά τους εξασφαλίζει άμεση ενυδάτωση, ενώ παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές και προσδίδει όγκο και ζωντάνια στα χείλη σας.

Το αποτέλεσμα;

Ένα ενυδατικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε! Άλλωστε η έκφραση “χείλη για φίλημα” ταιριάζει με τα Lip Patches for plump lips with Micro Needles.


Τρόπος χρήσης:

Η χρήση των Lip Patches είναι απλή και αποτελεσματική

Εφαρμόστε τα για 30 λεπτά σε καθαρά και στεγνά χείλη κι αφήστε τα να δράσουν

Στη συνέχεια αφαιρέστε τα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα.

Τα χείλη σας θα αναζωογονηθούν και θα ξεχωρίζουν ως προς τον όγκο και την λάμψη τους.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η αποστολή της Elixir Young είναι να πραγματοποιεί τα όνειρά μας. Αυτή είναι η δουλειά τους κάθε μέρα. Για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουνε στην ομορφιά. Η ομορφιά μας είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και τα όνειρά μας. Μέσα από τα εξαιρετικά τους προϊόντα ομορφιάς, έχουνε προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δείχνουμε όμορφοι, αισθανόμαστε όμορφα και όταν αισθανόμαστε όμορφα τότε είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας!

Ευχαριστώ πολύ την Elixir Young για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://elixiryoung.com/el

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550310985585

https://www.instagram.com/elixiryoung/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου