Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

GP jewels and More review

 

GP jewels and More


Τα κοσμήματα φορά η άνοιξη;

Άνοιξη! O καιρός είναι γλυκός, ο ήλιος μας χαϊδεύει, η φύση πήρε τα ζωντανά της χρώματα. Τα ρούχα γίνονται πιο ανάλαφρα και χρωματιστά. Η διάθεση έχει ανεβει σε πιο θερμούς τόνους  και προσπαθεί να αλλάξει. Όλη αυτή η ευφορία μας βάζει σε μια κατάσταση αλλαγών. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό από το να προσθέσουμε μερικά όμορφα ανοιξιάτικα κοσμήματα στη συλλογή μας;   

Έχουν υπάρξει σύμβολα δύναμης και εξουσίας, ομορφιάς και πολυτέλειας, ενώ είναι συνώνυμο με την ομορφιά και την κομψότητα.

Άραγε πως θα ήταν τα καθημερινά looks μας αν δεν τα διανθίζαμε με κοσμήματα;

Την πιο όμορφη εποχή του χρόνου διαλέγουμε μερικά τολμηρά, εντυπωσιακά κομμάτια κοσμημάτων. Επιλέγουμε φωτεινά  κοσμήματα που έχουν  πολύχρωμους ημιπολύτιμους λίθους ή ακόμη και σε ένα σχέδιο που θα δηλώνει ότι είμαστε μοναδικές! Είτε ντυνόμαστε για μια ειδική περίσταση είτε απλά θέλουμε να προσθέσουμε λάμψη στα καθημερινά μας ντυσίματα, υπάρχουν πολλές επιλογές κοσμημάτων για να διαλέξουμε αυτή την εποχή.

Άφησέ τα να κάνουν δήλωση μόδας ακόμα και στα πιο minimal looks της άνοιξης, δημιουργώντας μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαλέγουμε κοσμήματα που μας ενθουσιάζουν, τα προσθέτουμε στις εμφανίσεις μας και απολαμβάνουμε την ανανέωση της πιο φωτεινής εποχής. Το GP jewels and More αγκαλιάζει και αναδεικνύει την ξεχωριστή και πολυδιάστατη προσωπικότητα κάθε γυναίκας, μέσα από συλλογές προσεκτικά επιλεγμένων faux bijoux που στόχο έχουν να δώσουν «εργαλεία» στη σύγχρονη γυναίκα για να εκφραστεί και να βγάλει προς τα έξω την προσωπικότητα και την εκάστοτε διάθεσή της.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία GP jewels and More ιδρύθηκε 19 Σεπτεμβρίου 2023 και πρόκειται για μία σκέψη η οποία υλοποιήθηκε μέσα σε μια νύχτα. Στην ιδιοκτήτρια αρέσει πολύ ο χορός της μόδας του κοσμήματος και των ρούχων οπότε θέλησε να ασχοληθεί με αυτό. Της αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνει ενώ παράλληλα είναι και φιλόλογος, δουλεύει στο μαγαζί του άντρα της και σπουδάζει διακόσμηση εσωτερικών χώρων.


Τα προϊόντα που φόρεσα είναι:




Σκουλαρίκια DEEP RED COCO5 & Ατσάλινο Δαχτυλίδι








Τα κοσμήματα της άνοιξης!

Άνοιξη! Αέρας ανανέωσης, αναγέννησης, «πολύχρωμη» θετική διάθεση και… κλεφτές ματιές στο θερμό καλοκαιράκι που ακολουθεί! Η άνοιξη συνήθως συνοδεύεται από μια αίσθηση ανανέωσης, αναγέννησης και αλλαγής. Είναι μια εποχή που η φύση βιώνει ένα νέο ξεκίνημα, τα λουλούδια ανθίζουν, οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και πιο ζεστές και οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται περισσότερο μια ώθηση να αλλάξουν τα πράγματα γύρω τους. Η άνοιξη επηρεάζει τη διάθεση και την ενέργεια των ανθρώπων, ενθαρρύνοντάς τους να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες και εμπνεύσεις στη ζωή τους. Όλα αυτά συνθέτουν το σύνολο των στοιχείων που μας κάνουν να αγαπάμε την άνοιξη περισσότερο από όλες τις εποχές.

Η ανάγκη αλλαγής και ανανέωσης αυτή την εποχή είναι έντονη και αφορά τα πάντα. Από το σπίτι και τον κήπο μέχρι τα ρούχα και κοσμήματά μας. Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για μια γυναίκα να ανανεώσει την εμφάνισή της, από την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και κοσμημάτων. Όταν λοιπόν μιλάμε για κοσμήματα και μόδα, η άνοιξη συχνά πυροδοτεί την επιθυμία για νέα όμορφα αξεσουάρ και στιλάτες αλλαγές στην εμφάνιση, θα ολοκληρώσουν το ντύσιμο σας και σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Φέτος την άνοιξη, αυτόν τον αέρα ανανέωσης φέρνουν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, καρφωτά DEEP RED COCO5 & Ατσάλινο Δαχτυλίδι που θα φτιάξουν τη διάθεσή μας και παράλληλα, θα αναβαθμίσουν την ανοιξιάτικη εμφάνισή μας με την φινετσάτη αύρα που αποπνέουν.

Τα DEEP RED COCO5 είναι καρφωτά σκουλαρίκια σε κεραμίδι απόχρωση και σίγουρα θα προσθέσουν μια μοναδική πινελιά στο ντύσιμο μας. Αγαπημένα σκουλαρίκια που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας με τον καλύτερο τρόπο, προσδίδοντας ταυτόχρονα δυναμισμό και ξεχωριστή γοητεία σε κάθε σας εμφάνιση. Μια επιλογή για να δώσουμε στο πρόσωπό μας την ανοιξιάτικη φρεσκάδα και τον αέρα δυναμισμού που του ταιριάζει. Ενα ζευγάρι από περίτεχνα και ξεχωριστής ομορφιάς σκουλαρίκια που θα μιλήσει για εμάς, προσδίδοντας απαράμιλλο στυλ και δυναμική στην εμφάνισή μας. Μεταμορφώνουμε ακόμη, και την απλή καθημερινή μας εμφάνιση, σε άκρως εντυπωσιακή με ένα αυτό το κόσμημα. Εχουν δύναμη από μόνα τους και δεν χρειάζεται να τα συνδυάσουμε με κάποιο άλλο κόσμημα. 

Η ξεχωριστή ομορφιά αυτού του κοσμήματος, συνδυάζει αρμονικά το απλό και λιτό ντύσιμο με το εντυπωσιακό κόσμημα, χωρίς να δημιουργείται «φλυαρία» στο αποτέλεσμα και να υπάρχει αισθητική ισορροπία.

Το κεραμιδί χρώμα τους δημιουργεί μια αλληλεπίδραση σχεδιασμένη ώστε να εκπέμπει ένα άγγιγμα νοσταλγίας και χαράς.

Θα μας συντροφεύουν κατάλληλα τους ανοιξιάτικους μήνες αλλά και τις κρύες ,μουντές μέρες όταν αναζητάμε κάτι να μας φτιάξει την διάθεση. Εγγυημένα θα ενισχύσουν την εμφάνιση μας ,όποτε τα φοράμε.

Είναι ένα όμορφο ,εναλλακτικό δώρο για τον εαυτό μας και σε όσους αρέσουν τα ιδιαίτερα και μοναδικά κοσμήματα.


Προστασία:

Αν θέλετε τα σκουλαρίκια σας να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, φερθείτε τους με τον ίδιο τρόπο που θα φερόσασταν στο καλό χρυσό σας κόσμημα: καθαρίστε το συχνά, αποφύγετε την έκθεση στο νερό της πισίνας και της θάλασσας, χημικά καθαριστικών και αποθηκεύστε τα κάπου ασφαλή ώστε να μην γρατζουνιστούν.


Το Ατσάλινο Δαχτυλίδι είναι σε χρυσό χρώμα με ιδιαίτερο σχήμα και μοναδικό στυλ που μπορεί να διακοσμήσει με ευκολία κάθε δάχτυλο. Ένα κόσμημα που θα λατρέψετε να φοράτε!

Είναι η αρμονία σε απόλυτη σχέση με την εκκεντρική διάθεση και δημιουργεί εξαιρετική αισθητική στην οποία αποτυπώνονται ο δυναμισμός μαζί και η ευαισθησία του δημιουργού. Η ομορφιά και η λάμψη του αποπνέει κομψότητα ενώ το σχέδιο του έχει μοντέρνο χαρακτήρα. Ένα υπέροχο  γυναικείο δαχτυλίδι που σίγουρα θα δώσει προσωπικότητα στα καθημερινά σας ρούχα, χαρίζοντας δροσερό ονειρεμένο στυλ. Θα κάνετε την εμφάνιση σας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, μιας και αυτή είναι μια πολύ cool τάση της μόδας, με την οποία μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή στα δάχτυλά σας.

«Put a ring on it» σε κάθε σου εμφάνιση και όλα τα βλέμματα θα στρέφονται πάνω σου!

Προστασία:

Συνιστούμε να τα προστατεύετε από νερό, κολόνια, και κρέμες σώματος ώστε να παραμείνουν λαμπερά και με την αρχική τους λάμψη.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην GP jewels and More γνωρίζουνε ότι τα αξεσουάρ προσθέτουν αίσθηση διαφορετικότητας στις καθημερινές ή στις επίσημες εμφανίσεις σας, αναδεικνύοντας το στιλ και την προσωπικότητά σας.  θα βρείτε μοναδικά γυναικεία accessories που θα απογειώσουν την εμφάνιση σας. Τα προϊόντα συνδυάζουν την καλή ποιότητα πρώτων υλών σε υπέροχα, σχέδια σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία GP jewels and More για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://gpjewels.gr/

https://www.facebook.com/JustGlamorousGR

https://www.instagram.com/gp_jewels_and_more/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου