Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Freya Skin Care review

 

Freya Skin Care


Ηλίου φαεινότερες!

Γειά σας Glamorous,

Καλοκαιράκι! Ήλιος και θάλασσα. Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα που το καλοκαίρι απολαμβάνουμε το φως και το γαλάζιο στο μέγιστο βαθμό. Ηλιοθεραπεία και ξεγνοιασιά. Μια από τις ενδείξεις ότι επιτέλους είναι καλοκαίρι, αποτελεί το όμορφο χρυσαφένιο μαύρισμα. Η πολυπόθητη ηλιοκαμένη επιδερμίδα που κάνουμε τα πάντα για να την αποκτήσουμε. Το χρυσαφένιο χρώμα κολακεύει τη σιλουέτα, καμουφλάρει ατέλειες και «ρετουσάρει» την όψη της επιδερμίδας. Το μαυρισμένο δέρμα έχει την ιδιότητα να κολακεύει το σώμα μας και να μας βάζει αυτόματα σε καλοκαιρινό mood. Το μαύρισμα, τα tanning lines του μαγιό μας δίνουν μια ωραία και σέξι όψη.

Αφού έχετε πάρει απόφαση τα όσα είπαμε παραπάνω, δηλαδή να ξεκινήσετε την έκθεση σας στον ήλιο μπορείτε να τραβήξετε τις ακτίνες του ήλιου κατευθείαν πάνω στο δέρμα σας. Οσες έχουμε την τύχη να επισκεπτόμαστε σε σταθερή βάση την παραλία το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού και θέλουν να μαυρίσουν αρκετά πιο γρήγορα και να έχουν το μαύρισμα που είχαν πέρυσι τέλη Αυγούστου υπάρχει ο τρόπος.

Ενα ομοιόμορφο, χρυσαφένιο μαύρισμα ποτέ δεν έρχεται μόνο του. Τι πρέπει να κάνουμε, όμως, για να αποκτήσουμε το καλύτερο αλλά και ασφαλές μαύρισμα;

Απαιτεί έκθεση στον ήλιο με προσοχή και σύνεση, όπως επίσης και σωστή προετοιμασία από μέρους σας, ώστε να μαυρίσετε χωρίς τα άσχημα για την υγεία σας παρελκόμενα της ηλιοθεραπείας. Φροντίστε λοιπόν να ενδυναμώσετε και να αναγεννήσετε το δέρμα σας με τα Freya Skin Care για να αποκτήσετε ένα σωστό και πάνω απ' όλα ασφαλές μαύρισμα.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Freya Skin Care είναι μια ελληνική εταιρία και το όνομα της είναι εμπνευσμένο από την Θεά Freya της Σκανδιναβικής μυθολογίας.

Η Freya ήταν η θεά της θελκτικότητας και της ερωτικής έλξης, ήταν σύμβολο της νεανικότητας, της φρεσκάδας, της γονιμότητας και αντιπροσωπεύει την λαγνεία και την δύναμη. Το όνομα της σημαίνει Κυρία και Ερωμένη.

Εμπνευσμένοι, λοιπόν, από την θεά Freya αποφασίσανε να δημιουργήσουνε μια πολυτελή, συνειδητά σχεδιασμένη μάρκα περιποίησης, με αποστολή να παρέχει καθαρά και βιώσιμα προϊόντα που θα αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά, μυρωδιά και σεξουαλικότητα της κάθε γυναίκας. Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας πιστοποιημένες πρώτες ύλες με φυτικά συστατικά τα οποία χαρίζουν βαθιά φροντίδα και αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά που έχουμε.

Η ανάγκη για φυσικά προϊόντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες τους ώθησε στην δημιουργία φυτικών καλλυντικών.



Τα προιόντα που δοκίμασα είναι:



Freya Sunrise Shimmering Body Oil



Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε όμως να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;

Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Προσθέσετε τώρα ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, αλάτι της θάλασσας, χλώριο της πισίνας και έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες.

Με εξαίρεση την περιοχή του ντεκολτέ η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο παχιά από του προσώπου. Η μειωμένη παραγωγή σμήγματος λόγω του μικρότερου αριθμού των σμηγματογόνων αδένων στο σώμα είναι επίσης μια από τις ουσιαστικές διαφορές της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το βασικό πρόβλημα για το σώμα είναι η έντονη ξηρότητα.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Αρκεί μόνο η συστηματική ενυδάτωση για να επαναφέρουμε την υγιή της όψη και υφή αλλά και να προλάβουμε μελλοντικές φθορές.

Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής ενυδάτωσης του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού.

Και το εξειδικευμένο Sunrise Shimmering Body Oil έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να καταπραΰνει , πρώτα από όλα, την ταλαιπωρημένη από τις καθημερινές επιθέσεις επιδερμίδα και στη συνέχεια να επαναφέρει τα αποθέματα υγρασίας στα φυσιολογικά επίπεδα.

Το Sunrise Shimmering Body Oil είναι ξηρό λάδι σώματος, με έντονη αναγεννητική δράση. Είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για την επιδερμίδα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Προσφέρει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, χωρίς να την βαραίνει.. Ο μοναδικός συνδυασμός από φυτικά έλαια, βιταμίνες και φυσικές χρωστικές οι οποίες προέρχονται από ορυκτά, θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει βαθιά αντιοξειδωτική προστασία ενώ η επιδερμίδα διατηρείται απαλή και λαμπερή. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε μια βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα, με ευχάριστο άρωμα και λάμψη! Tα χρώματα Mica είναι φυσικές χρωστικές οι οποίες προέρχονται από ορυκτά. Ο συνδυασμός των χρωμάτων mica προσδίδουν μια εξαιρετική λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα ενυδάτωση και φυσική λάμψη.

Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο σώματος. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας μια διακριτική χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα χάρη στα ιριδίζοντα μικροσωματίδια. ε ελαφριά υφή και απαλό γλυκό άρωμα.

Έτσι το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι ένα απλό μασάζ στο σώμα κατά την εφαρμογή.

Είναι σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλο και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα σε όλο το σώμα. Επαναλάβετε όσο συχνά χρειάζεται. Δεν λερώνει τα ρούχα μετά την εφαρμογή.

 

Freya TANNING OIL

Το καλοκαίρι οι όμορφες ημέρες μας ξελογιάζουν και ο ήλιος μας ξεγελάει με το ζεστό του χάδι. Οι ημέρες είναι υπέροχες και όσοι από εμάς έχουν άδεια και βρεθούν στην θάλασσα θα χαρούν τη χαλάρωση στην παραλία, την ηλιοθεραπεία και τα μπάνια παίρνοντας γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Το καλοκαίρι η μάχη του πιο ... μαυρισμένου σώματος έχει ξεκινήσει και ανυπομονούμε να αποκτήσουμε χρυσαφένια επιδερμίδα αλλά και να τη διατηρήσουμε μέχρι τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Ένα ηλιοκαμένο σώμα τραβάει τα βλέμματα, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση μας. Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι η ηλιοθεραπεία αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η διάθεση μας.

Γιατί να μαυρίσουμε;

Το μαύρισμα αποτελεί την φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στις δράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας (οξειδωτικές βλάβες, πρόωρη γήρανση, κυτταρικές αλλοιώσεις κ.α.). Το δέρμα για να προστατέψει τα κύτταρα, αυξάνει την παραγωγή μελανίνης από τα μελανινοκύτταρα και έτσι αποκτάει αυτήν τη χαρακτηριστική χρυσή καλοκαιρινή απόχρωση.

Το τέλειο μαύρισμα δεν είναι ανέφικτο και υπάρχουν τρόποι να το πετύχετε. Πως μπορείτε λοιπόν να μαυρίσετε γρήγορα και με ασφάλεια;

Εάν θέλετε να μαυρίσετε ακόμη πιο γρήγορα, δεν έχετε παρά να αφεθείτε σε κάποιο μαυριστικό προϊόν το οποίο, χάρη στη σύνθεσή του, επιταχύνει το μαύρισμα, προσφέροντας μια ομοιόμορφη χρυσαφένια όψη.

Απολαύστε το Freya TANNING OIL και χαρίστε στο εαυτό σας την αίσθηση του καλοκαιριού όλο τον χρόνο. Απολαύστε τώρα ένα υγιές, ασφαλές και ομοιόμορφο μαύρισμα!

Το Freya TANNING OIL είναι λάδι μαυρίσματος για ένα πλούσιο, έντονο και χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί. Απολαύστε την εξωτική πλευρά της περιποίησης και ένα χρυσαφένιο, έντονο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας ενώ παράλληλα η σύνθεσή του αφήνει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση και λάμψη, είναι ελαφρύ και εύκολο στην εφαρμογή του και έχει μη λιπαρή αίσθηση.

Αποτελεί φυσικό, προϊόν για γρήγορο, ομοιόμορφο και βαθύ μαύρισμα κάτω από τον ήλιο !

Έχει συνδυαστεί με συστατικά που προσφέρουν μαύρισμα, δημιουργώντας μια επιδερμίδα λαμπερή και πλούσια ενυδατωμένη. Φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με πολύτιμα φυτικά έλαια, πλούσια σε θεραπευτικές ιδιότητες, τα οποία θα χαρίσουν στο δέρμα σας το βαθύ ομοιόμορφο μαύρισμα που ονειρεύεστε, αφήνοντάς το παράλληλα ενυδατωμένο, βελούδινο και μεταξένιο. Σας χαρίζει μια φυσική, λαμπερή λάμψη. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Με σησαμέλαιο, σιτέλαιο, ντομάτα έλαιο, κολοκυθέλαιο, λάδι καρύδας και βιταμίνη Ε.

Με ελαφριά υφή, που απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα αφήνοντας στο δέρμα ένα ευχάριστο άρωμα.

Απολαμβάνετε απαλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα με όψη φυσικού μαυρίσματος.


Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε καλά και εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σε όλο το σώμα. Επαναλάβετε όσο συχνά χρειάζεται και κυρίως μετά από κολύμπι, εφίδρωση ή σκούπισμα. Συνιστάται η χρήση αντηλιακού. Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία τις ώρες αιχμής 14:00- 16:00 το μεσημέρι.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα προϊόντα της εταιρίας Freya Skin Care μπορούμε να απολαύσουμε το ηλιόλουστο Ελληνικό καλοκαίρι ,χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία και την ευεξία μας….. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, πριν την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο και στο σώμα. Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος της Freya Skin Care, τα προιόντα είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε μία ευρεία γκάμα καλοκαιρινών «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Freya Skin Care για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: freyas.gr

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100082914173140

https://www.instagram.com/freyas.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου