Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Melody Of Beauty review

 

Melody Of Beauty



Live your summer!

Γειά σας Glamorous,

Ο ήλιος «λούζει» τη χώρα και για τους φίλους της θάλασσας, που δεν φοβούνται τα κρύα νερά(ακόμα), είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνουν τα μπάνια τους. Άλλοι πάλι, πηγαίνουν μεν στη θάλασσα αλλά παραμένουν στην παραλία, απολαμβάνοντας τη ζέστη.

Οι παραλίες έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν με τους λάτρεις του καλοκαιρινού μπάνιου ενώ οι πισίνες των πόλεων είναι πλέον γεμάτες και έτοιμες να υποδεχτούν όλες τις… αστικές γοργόνες!

Η διάθεσή σας είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ, οι βαλίτσες με τα πιο hot κομμάτια είναι έτοιμες και εσείς ετοιμάζεστε να ζήσετε το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σας. Έχετε, όμως, δώσει την προσοχή που χρειάζεται στην head to toe περιποίηση της επιδερμίδας σας;

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκια και δροσερή, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο. Μην ξεχνάτε πως το καλοκαίρι είναι πάντα αβίαστο και ελεύθερο. Αποπνέει μία χαλαρότητα και ηρεμία. To μότο είναι «less is more» και η φυσική ομορφιά είναι πάντα «μόδα» το καλοκαίρι.

Τι πιο όμορφο και ελκυστικό από την φυσική ομορφιά σε μία γυναίκα. Έχοντας στο μυαλό αυτό, μπορούμε να αναδείξουμε την φυσική μας και μόνο ομορφιά μέσα απο τα προϊόντα της εταιρίας Melody Of Beauty. Ανάλαφρα προϊόντα και δροσερές υφές για να δείχνετε υπέροχες όσο ο υδράργυρος σκαρφαλώνει.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Το κέντρο αισθητικής Melody Of Beauty άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2023 με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις υγείας και ομορφιάς, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από την Θεοχάρη Ιωάννα απόφοιτη Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών Τομέα Αισθητικής & Κοσμητολογίας.  Ένας χώρος όμορφος και φιλικός, στο Περιστέρι.

Η αισθητική συναντά την Κοσμητολογία προσφέροντας μας μοναδικά αποτελέσματα.

 

Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PEAU DE DIAMANT


Πολυήμερες ή ολιγοήμερες, με παρέα ή μόνο για δύο, οι διακοπές είναι η διέξοδος από την καθημερινότητά μας, η ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις και να ανακτήσουμε τις χαμένες ισορροπίες. Επιπλέον, πολλοί τις θεωρούν ως ιδανική εποχή για να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους, καθώς η χαλαρότητα του καλοκαιριού, μοιάζει ιδανική για τον στόχο αυτό.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα απαραίτητο διάλειμμα από το καθημερινό άγχος, την πίεση και την ρουτίνα και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Είναι σημαντικές, γιατί ως ένα βαθμό μας επανασυνδέουν με την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων, κάτι που για τον ψυχισμό μας μεταφράζεται πως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα από τα συνηθισμένα, άρα μπορούμε να αφεθούμε σε μια πιο χαλαρή πραγματικότητα χωρίς περιορισμούς και ευθύνες.

Όσο κι αν θέλουμε όλα να πάνε τέλεια την περίοδο αυτή, πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο, διάφοροι λόγοι και αφορμές να αποτελέσουν εμπόδιο για να απολαύσουμε τις διακοπές μας.

Ο ήλιος και η θάλασσα -οι μεγάλες καλοκαιρινές μας αγάπες – μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας. Ένα από αυτά είναι τα σημάδια που αφήνει το καλοκαίρι στο πρόσωπό μας, μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα που πλέον είναι εμφανή. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, αφυδατωμένη όψη, είναι μερικά από αυτά.

Άραγε, μπορείτε να έχετε λαμπερό πρόσωπο ανώδυνα;

Αν δεν θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο, πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος, κι αν δεν σας περισσεύει χρόνος, δοκιμάστε την ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PEAU DE DIAMANT και «πολεμήστε» τις επιπτώσεις του ήλιου και της θάλασσας στην επιδερμίδα σας.

Η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PEAU DE DIAMANT είναι μία φυσική ενυδατική κρέμα με αντιγηραντική και αναγεννητική δράση σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση του προσώπου.

Eίναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά και βιταμίνες στο ανώτατο επιτρεπόμενο ποσοστό, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και άμεσα ορατά αποτελέσματα στο δέρμα σας. Καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του δέρματος. Είναι ακριβώς όλα.. σε 1

Η κρέμα προσφέρει:

  • Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.
  • Μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
  • Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας.
  • Ομοιόμορφο τόνο δέρματος.
  • Λαμπερή και υγιή όψη.
  • Μειώνει τους πόρους και τις δυσχρωμίες..
  • Καταπολεμά ακμή - ουλές ακμής
  • Καταπραΰνει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα.

·      Και το καλύτερο; Μπορείτε να την εφαρμόσετε και στην περιοχή των ματιών! Η PEAU DE DIAMANT είναι αρκετά απαλή για να χρησιμοποιηθεί στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνοντας την εμφάνιση μαύρων κύκλων και σακούλων.

Μερικά από τα συστατικά που περιέχει:

  • Κολλαγόνο: Βοηθά στην τόνωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
  • Έκκριμα  σαλιγκαριού: Φυσικό συστατικό με ισχυρές αντιγηραντικές , επουλωτικές, αναπλαστικές ιδιότητες.
  • Υαλουρονικό: Δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα, χαρίζοντάς της απαλότητα και ελαστικότητα.
  • Νιασιναμίδη: Βοηθά στην εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση των δυσχρωμιών.
  • Πανθενόλη: Καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενισχύει τον δερματικό φραγμό.
  • Εκχύλισμα αμαμελίδας: Έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Λάδι τζοτζόμπα: Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, ενώ παράλληλα γίνεται εξισορρόπηση της λιπαρότητας και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος.
  • Βιταμίνη Ε: Έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες.
  • Φυτική γλυκερίνη: Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Και πολλά ακόμα ευεργετικά συστατικά για:

-Φυσική σύνθεση με μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά.

-Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για άντρες ακόμα και μετά από ξύρισμα.

- Κατάλληλη και για ευαίσθητα δέρματα και για δέρματα με ακμή.

-Χωρίς χημικά πρόσθετα.

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας την περιποίηση που της αξίζει με την PEAU DE DIAMANT και λάμψτε σαν διαμάντι!

Έχει αποτέλεσμα λείανσης του δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή περιποίηση ή ως βάση μακιγιάζ. Μείωση της εμφάνισης ρυτίδων στο πόδι της χήνας, στο μέτωπο, στο λαιμό, στο μεσόφρυο και γύρω από το στόμα, βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, πρόληψη της φωτογήρανσης εξαιτίας της οξειδωτικής φθοράς, προστασία από την αφυδάτωση και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας. Είναι η καθημερινή απολαυστική 24ωρη ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά.

Είναι σε όμορφη, πρακτική όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζεται καθημερινά σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις για καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος. Με καθημερινή χρήση 2 φορές την ημέρα το προϊόν σας καλύπτει σε ποσότητα τουλάχιστον 2 μήνες.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα προιόντα της Melody Of Beauty μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι με ανάλαφρες και δροσερές νότες, που έρχονται για να δώσουν άλλον αέρα στις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Φρέσκα, καλοκαιρινά καλλυντικά που ξυπνάνε τις αισθήσεις και μας δίνουν ενέργεια για όλες τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες. Είτε κάνουμε διακοπές στη θάλασσα ή το βουνό είτε βρισκόμαστε σε πόλη, με καλλυντικά Melody Of Beauty θα νιώθετε πάντα υπέροχα. Αναζωογονητικά ,με εξωτικό άγγιγμα μας φτιάχνουν τη διάθεση όπου κι αν βρισκόμαστε.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Melody Of Beauty για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.instagram.com/melodyofb/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100093654799442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου