Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

#3 Garden of Panthenols



Garden of Panthenols



Γειά σας Glamorous,


Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σας ,σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Προσθέσετε τώρα ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, αλάτι της θάλασσας, χλώριο της πισίνας και έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες. Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Αρκεί μόνο η συστηματική ενυδάτωση για να επαναφέρουμε την υγιή της όψη και υφή αλλά και να προλάβουμε μελλοντικές φθορές.
 

Σε αντίθεση με το πρόσωπο η επιδερμίδα του σώματος χρειάζεται μόνο απλή ενυδάτωση για να διατηρείται υγιής, λεία και απαλή. Με μια προϋπόθεση. Επιλέγουμε τις εξειδικευμένες συνθέσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σε κάθε εποχή του χρόνου. Για το καλοκαίρι την λύση της προστασίας και της ενυδάτωσης, μας την δίνει η Garden of Panthenols με τα υπέροχα καλλυντικά προϊόντα της !!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



H Garden of Panthenols είναι μία Ελληνική δυναμική εταιρία που ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2004   και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση δερμοκαλλυντικών. Η εταιρία ερευνά και πρωτοπορεί παγκοσμίως γιατί αναπτύσσει ποιοτικά και δραστικά προϊόντα .Λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε σχέση με την αλλαγή του τρόπου ζωής, τα προϊόντα Garden of Panthenols:

-Αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της επιδερμίδας

-Ενισχύουν τη νεανικότητα και την λάμψη

-Προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης

Σήμερα, η Garden of Panthenols είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας για χιλιάδες πελάτες. Επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα της Garden of Panthenols, είναι η προσφορά της κορυφαίας ποιότητας με την πλέον λογική τιμή, σχέση η οποία έχει θετική επίδραση στην αγοραστική ζήτηση των προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού.





HERBAL MOISTURIZIN EMULSION-FOR ALL OUTDOOR ACTIVITIES AND SUMMER NIGHTS

(ΦΥΤΙΚΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ)






Η εποχή αυτή χαρακτηρίζεται από  πολύ δυνατό ήλιο και  υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα, όπως τα εγκαύματα και η αφυδάτωση που αποτελούν τους κυριότερους κινδύνους του καλοκαιριού, που προκαλούνται λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Η περιποίηση του δέρματος ξεκινά με την καλή ενυδάτωσή του (μην ξεχνάτε ότι ένα αφυδατωμένο δέρμα μοιάζει σα γερασμένο), είναι ξηρό, εύθραυστο και καθόλου ελαστικό. Με εξαίρεση την περιοχή του ντεκολτέ η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο παχιά από του προσώπου. Η μειωμένη παραγωγή σμήγματος λόγω του μικρότερου αριθμού των σμηγματογόνων αδένων στο σώμα είναι επίσης μια από τις ουσιαστικές διαφορές της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το βασικό πρόβλημα για το σώμα είναι η έντονη ξηρότητα. Με βάση λοιπόν τις ανάγκες της επιδερμίδας ,στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή , το ζητούμενο είναι η πλούσια, άμεση ενυδάτωση και θρέψη ,προτιμούμε τις συνθέσεις βάση σε μορφή γαλακτώματος. Και τα εξειδικευμένα προϊόντα της Garden of Panthenols έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να καταπραΰνουν , πρώτα απ’ όλα, την ταλαιπωρημένη από τις καθημερινές επιθέσεις επιδερμίδα και στη συνέχεια να επαναφέρουν τα αποθέματα υγρασίας στα φυσιολογικά επίπεδα. 


Το ΦΥΤΙΚΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ είναι γαλάκτωμα λευκού χρώματος σε μορφή spay ,που προστατεύει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα μας ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια βασιλικού, γερανίου και λεβάντας, απομακρύνει την ένταση και τονώνει τη διάθεση. Ανεπτυγμένο για να προστατεύει αποτελεσματικά, με εξαιρετικά περιποιητική σύνθεση, φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα μας και διατηρεί την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα…… Το περιποιητικό ΦΥΤΙΚΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο βελούδινης απαλότητας και ανάλαφρης υφής. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα, χωρίς να το λιπαίνει.


Το άρωμα του είναι έντονη λεβάντα ,αλλά καθόλου ενοχλητική, αφού αφήνει αίσθημα φρεσκάδας !!!

Απλώνω ομοιόμορφα το Gardens of Panthenol Φυτικό Ενυδατικό Γαλάκτωμα Βασιλικού σε μορφή spray στα ακάλυπτα μέρη του σώματος όσο συχνά το απαιτούν οι συνθήκες.


Αφεθείτε άφοβα στο καλοκαίρι…….





Garden of Panthenols After Bite Stick Αμμωνίας



Στη χώρα της ηλιοφάνειας και του καλοκαιριού, είναι ανάγκη να αισθανόμαστε όμορφα, να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστα τις διακοπές και τις οικογενειακές μας στιγμές. Χωρίς έντομα. Χωρίς κουνούπια. Χωρίς σκνίπες. Χωρίς ερεθισμούς. Διώξτε τα έντομα, όχι το καλοκαίρι……….

Το Garden of Panthenols είναι εδώ, για να βουτήξετε μαζί του στην καλύτερη εποχή του χρόνου, προστατευμένοι, λαμπεροί, φωτεινοί. Μας ετοιμάζει να ζήσουμε το καλοκαίρι μας. Το Garden of Panthenols φέτος κάνει άλλο ένα βήμα για την πιο ολοκληρωμένη προστασία μας, με εξελιγμένες συνθέσεις και καινοτομίες! Γι’ αυτό η εταιρεία Garden of Panthenols δημιούργησε την ειδική σειρά After Bite Stick Αμμωνίας, ιδανική για να ανακουφίζει άμεσα.


Το After Bite Stick Αμμωνίας φέρνει τη νέα εποχή στην προστασία από τα τσιμπήματα, εξασφαλίζοντας ισχυρή προστασία από τα έντομα! Το καταπραυντικό After Bite Stick Αμμωνίας είναι σε μορφή ρολόν, άχρωμο, για μετά το τσίμπημα, ανακουφίζει γρήγορα το ερεθισμένο δέρμα, καθώς περιέχει απαλυντικά αντιφλογιστικά συστατικά του όπως allantoin, lanoline. Είναι κατάλληλο για τσιμπήματα από κουνούπια ή έντομα ή μετά από επαφή από μέδουσες, τσουκνίδες ή άλλους ερεθιστικούς παράγοντες.


Το άρωμα του είναι λίγο έντονη αμμωνία, αλλά συνήθως αυτό που μας απασχολεί είναι η άμεση ανακούφιση!!Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε κάθε ώρα της ημέρας, για να αποφύγουμε όλα τα γνωστά έντομα του καλοκαιριού, όλες τις ώρες…Απλά με μια κίνηση….

Φέρνει με μία κίνηση, όλη την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεται όλοι η οικογένεια!!!



Επαλείψτε με το Garden of Panthenols After Bite Stick Αμμωνίας στην ερεθισμένη περιοχή όσο συχνά χρειάζεται μέχρι ο ερεθισμός να εξαλειφθεί.









Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ο υδράργυρος ήδη πλησιάζει τους 40C αυτές τις μέρες. Οι περισσότεροι από εμάς επισκεπτόμαστε τις παραλίες ή προτιμούμε να βρισκόμαστε αγκαλιά με ανεμιστήρες ή κλιματιστικά.Το καλοκαίρι είναι για τα παιδιά και την οικογένεια η πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου ώστε να απολαύσουμε διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες. Οφείλουμε όμως να κρατήσουμε ασφαλή και υγιή την επιδερμίδα μας, ενώ απολαμβάνουμε την καλοκαιρινή διασκέδαση.



Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:https://www.panthenols.com/
                                             https://www.facebook.com/panthenols/

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή εταιρία με προσεγμένα προϊόντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Penny ,την αγαπώ την συγκεκριμένη εταιρεία γιατί εκτός από Ελληνική εχει απίστευτα ωραία προιόντα !!

      Διαγραφή