Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

MCA



MCA



Γειά σας Glamorous,



Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να τα κρατήσουμε περιποιημένα για παραπάνω από μια εβδομάδα;

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό το μανικιούρ με gel ή ακρυλικό, που διαρκεί περισσότερο από ένα συνηθισμένο μανό, τώρα όμως το υβριδικό μανικιούρ ή αλλιώς ημιμόνιμο βερνίκι είναι μια καινούργια εναλλακτική και επαναστατική τάση. Χρησιμοποιείται όπως το απλό βερνίκι μόνο που για να στεγνώσει πρέπει να μπεί σε λάμπα πολυμερισμού. Το ημιμόνιμο μανικιούρ, ή αλλιώς τεχνική shellac, κερδίζει όλο και περισσότερες θαυμάστριες ανα τον κόσμο. Αρχικά προφανώς το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η διάρκεια του, σε σχέση με τα άλλα βερνίκια νυχιών. Άλλο ένα θετικό είναι ότι προστατεύει τα νύχια μας από το ξεφλούδισμα και δεν σπάνε, ενώ ταυτόχρονα τα βοηθάει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα από ότι έχουμε  συνηθίσει. Τέλος, μπορούμε να το αφαιρέσουμε και μόνες μας αφού παραμένει αναλλοίωτο μένοντας περισσότερο από δύο εβδομάδες στα νύχια.

H εταιρία MCA διαθέτει προϊόντα που απευθύνονται σε επαγγελματίες!!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία MCA COMPANY ιδρύθηκε το 2014 στον Πειραιά και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ της εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων MCA!!

Έχει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων για ότι αφορά τα νύχια μας. Ημιμόνιμα βερνίκια, LED λάμπες, nail art accessories, θεραπείες νυχιών, αναλώσιμα περιποίησης άκρων σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να βάλεις την MCA  πινελιά που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου! Με τις καλύτερες τιμές και προδιαγραφές .







Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:







MCA-BASE

 

Πώς θα σας φαινότανε η ιδέα να μπορούσατε να πετύχετε το αποτέλεσμα ενός επαγγελματικού ημιμόνιμου μανικιούρ πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ;

Αν, λοιπόν, ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των γυναικών που πιστεύουν ότι τα νύχια τους οφείλουν να είναι διαρκώς περιποιημένα, αλλά παράλληλα κάνουν διαρκώς δουλειές, γράφουν στον υπολογιστή, κάνουν γυμναστική και άλλες παρόμοιες διαδικασίες που δεν τους επιτρέπουν να συντηρούν ένα αξιοπρεπές μανικιούρ ,η λύση που αναζητάτε είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ, αναμφισβήτητα μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας, καθώς τα θετικά του είναι πολλά…..



Ξεκινάμε με τα βασικά βήματα πριν την τοποθέτηση της Base-MCA


1. Ψεκάζουμε τα χέρια με ειδικό spray αφαίρεσης μικροβίων που παράλληλα προστατεύει από τις μολύνσεις.

2. Ξεβάφουμε τα νύχια από προηγούμενο βερνίκι.

3. Κόβουμε, αν χρειάζεται και δίνουμε σχήμα με τη λίμα.

4. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τη γυαλιστική λίμα.

5. Βάζουμε το κάθε χέρι σε μπολ με χλιαρό νερό.

6. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για το άλλο χέρι.

7. Σπρώχνουμε απαλά πίσω τα επωνύχια (πετσάκια) με το κατάλληλο εργαλείο και κόβουμε με το πενσάκι μόνο ό,τι χρειάζεται. Προσοχή, να μην τραυματίσουμε το δέρμα.

8. Βάζουμε ειδικό λαδάκι στα επωνύχια και κάνουμε μασάζ.

9. Σειρά της ενυδατικής κρέμας και μασάζ σε όλο το χέρι. (Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ένα peeling πριν την ενυδατική)

10. Ψεκάζουμε με ειδικό προϊόν που αφαιρεί σκόνες και υπολείμματα και σκουπίζουμε πολύ καλά τα νύχια.


11.Συνεχίζουμε την διαδικασία  με την <<BASE MCA>> που προετοιμάζει το νύχι για να υποδεχτεί το χρώμα. Η βάση είναι διάφανη και άοσμη. Απλώνει καλά στο νύχι και το αφήνουμε 120 λεπτά για UV και 60 δευτερόλεπτα για LED.


12.Έπειτα περνάμε το χρώμα, προσέχοντας και πάλι η στρώση να είναι λεπτή και να μη λερωθεί το δέρμα γύρω από το νύχι. Αυτή τη φορά το χέρι μπαίνει στο φουρνάκι για 2 λεπτά. Ακολουθεί η δεύτερη στρώση του χρώματος και ξαναμπαίνει το χέρι για άλλα 2 λεπτά στον φούρνο.





MCA 783 COLOR GEL




Ουδέν μονιμότερο του ….ημιμόνιμου (βερνικιού)


 Έχει συμβεί σε όλες εμάς που βάφουμε τα νύχια μας -σε κάποιες μάλιστα πολύ συχνά…- να βλέπουμε με τρόμο, το άψογο και πιθανότατα ακριβοπληρωμένο μανικιούρ μας, να καταστρέφεται 10 λεπτά αργότερα, από μια άτσαλη κίνηση –συνήθως ψάχνοντας στην τσάντα να βρούμε τα κλειδιά μας- επειδή βιαστήκαμε και δεν περιμέναμε να στεγνώσει το βερνίκι. Ακόμα όμως κι αν περάσουμε με επιτυχία το…. σκόπελο της πρώτης ώρας, 2-3 μέρες αργότερα, αρχίζει να ξεφτίζει… Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα τελευταία χρόνια, το ημιμόνιμο μανικιούρ, με την ανθεκτικότητα και τη διάρκειά του έχει κερδίσει την προτίμηση χιλιάδων γυναικών .

Το επαναστατικά MCA είναι η επιτομή του καινοτόμου ημιμόνιμου μανικιούρ και έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να προσφέρει άριστο, λαμπερό & μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Το ημιμόνιμο μανικιούρ όμως απαιτεί την προσοχή μας έτσι ώστε να προσφέρει το άψογο αποτέλεσμα !!



Ξεκίνησα την δοκιμή μου με το MCA 783 χρώματος πράσινου βεραμάν. Πέρα από σούπερ μοδάτο, οι ανοιχτές αποχρώσεις του πράσινου παστέλ χαρίζουν στα νύχια μας αέρα ρετρό. Παράλληλα, είναι αρκετά διακριτικές. Αν, λοιπόν, θέλετε το χρώμα των νυχιών σας να είναι μοντέρνο και ξεχωριστό χωρίς να βγάζει μάτι, δεν έχετε παρά να το επιλέξετε.

Είναι πρακτικό, έχει ανθεκτικότητα, διάρκεια και είναι εν τέλει οικονομικό. Για 25 ημέρες κρυστάλλινης λάμψης στα νύχια σας!!

Το MCA 783 πολυμερίζεται σε UV για 120 δευτερόλεπτα και σε Led συσκευή πολυμερισμού σε 60 δευτερόλεπτα αντίστοιχα, με το ίδιο αποτέλεσμα ασύγκριτης λάμψης.


  • Ελαφρύ χωρίς πάχος επιχρίσματος

  • Εκτεταμένη διάρκεια 25+ μέρες
  • Γυαλιστερό φινίρισμα
  • Απίστευτα ανθεκτικό

  • Με απόλυτη κάλυψη και ανάδειξη έντονου χρώματος

  • Διαθέτουν ταυτότητα CPNP από την Ευρωπαϊκή ένωση και τον ΕΟΦ.



MCA 1483 COLOR GEL




Ένα όμορφο μανικιούρ εδώ και πολύ καιρό έγινε αναπόσπαστο μέρος της εικόνας μιας πραγματικής γυναίκας. Τα κορίτσια όχι μόνο υποστηρίζουν την υγιή εμφάνιση των χεριών τους, αλλά προσπαθούν να δείξουν την προσωπικότητα τους με χρωματιστά nail-art. Μια αληθινή κυρία ξέρει από πρώτο χέρι τι προκλήσεις μπορεί να αντιμετωπίζει κατά τη διαδικασία του μανικιούρ. Πολύ συχνά η απλή κάλυψη μανο ξεβάφετε πριν ακόμα στεγνώσει καλά. Στην καλύτερη περίπτωση το μανικιούρ θα κρατήσει μια εβδομάδα, μετά θα πρέπει να το κάνεις από την αρχή. Δεν είναι κουραστικό να παρακολουθείτε την διαδικασία του μανικιούρ συνεχώς;

Είναι πολύ σημαντικό τα νύχια μας για λόγους αισθητικής να δείχνουν πάντα περιποιημένα.
 

Tα MCA βερνίκια είναι ειδικά σχεδιασμένα και τεχνολογικά προηγμένα, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να είναι περιποιημένη, από την…κορφή ως… τα νύχια! 


Το MCA 1483 είναι <<σομόν>> χρώματος και δίνει μια ρετρό όψη στα νύχια μας. Είναι το χρώμα της αγάπης, της γαλήνης, που εκπέμπει απαλότητα και αγνότητα. Αφήνει έντονη γυαλάδα ,απλώνετε ομοιόμορφα και δεν ραγίζει!!!



  • Διαρκεί τουλάχιστον 3 εβδομαδες! Είναι λεπτό και εύκολο στην χρήση του!

  •  Το αποτέλεσμα είναι τέλειο φυσικό, κομψό και ανθεκτικό!

  •   Δεν φθείρεται, δεν ξεφλουδίζει, δεν ζαρώνει, δεν θαμπώνει! 
  • Πολυμερίζεται με λάμπα UV ή LED, έτσι ο xρόvoς στεγνώματος είναι μηδενικός!

Κλασικό αγαπημένο χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και τις επιδερμίδες!




MCA 754 COLOR GEL



 Πόσες πολλές σκέψεις έρχονται σε μια γυναίκα, προγραμματίζοντάς διακοπές μακριά από το σπίτι; Όλες μας αγωνιζόμαστε  για την εξωτερική μας εμφάνιση. Γιατί όλες θέλουμε να έχουμε ωραίες αναμνήσεις, κοιτάζοντας τη όμορφη φωτογραφία. Ως εκ τούτου, για το πολυαναμενόμενο ταξίδι, εξελιγμένες κυρίες προετοιμάζονται εκ των προτέρων.  Πρακτικό και άνετο χτένισμα λύνει μέρος του προβλήματος. Αλλά τι γίνεται με το βερνίκι νυχιών που διαρκεί μόνο λίγες ημέρες; Εάν θεωρείτε, ότι αυτό το μικρό πράγμα μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές σας, δοκιμάστε το MCA 754 COLOR GEL. Μέχρι πρόσφατα, η διαδικασία του μανικιούρ ήταν διαθέσιμη μόνο στους πελάτες των ινστιτούτων αισθητικής. Σήμερα αυτό μπορεί να γίνει και στο σπίτι αρκεί να διαθέτετε το ειδική Λαμπα-UV ( ή led).


Το MCA 754 COLOR GEL είναι κίτρινου χρώματος << Το χρώμα του ήλιου>>! είναι ένα ζωντανό χρώμα που ακτινοβολεί ζεστασιά, χαρά και δημιουργικότητα καθώς δίνει φωτεινότητα. Είναι σίγουρα το χρώμα του καλοκαιριού και είναι ότι πιο must μπορείτε να βάλετε στα νύχια σας!!

Αφήνει όμορφα νύχια που θα σας ενθουσιάσουν τουλάχιστον 25 ημέρες. Καλύπτει ομοιόμορφα τα νύχια, η κάλυψη δεν ραγίζει, και το χρώμα  δεν καιγετε στον ήλιο…….




MCA 1541 COLOR GEL





Το μανικιούρ είναι για την ομορφιά μας ό,τι κι ένα ζευγάρι stylish γόβες για την γκαρνταρόμπα μας: το αξεσουάρ εκείνο που θα κάνει την διαφορά στην εμφάνισή μας! Το MCA 1541 ήρθε για να μας εξασφαλίσει μια λαμπερή και όμορφη εμφάνιση που ταιριάζει όχι μόνο στις επιλογές αλλά και στο lifestyle κάθε γυναίκας! Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται: Στις κλασικές γυναίκες που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν ενώ δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τα... πάντα! Στις γυναίκες εκείνες που είναι chic και όμορφες ενώ πιστεύουν ότι η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά σε κάθε εμφάνισή τους!



Το MCA 1541 COLOR GEL είναι βερνίκι νυχιών κοραλλί χρώματος «Είναι μια τέλεια μείξη του ροζ, του πορτοκαλί και του κόκκινου. Και θυμίζει και κάτι από τα παλιά» αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, δροσερό με μια pop διάθεση είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα!!Είναι εύκολο στην εφαρμογή του χάρη στο πινέλο του, δυναμώνει τα νύχια και διαρκεί πολύ. Ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικές γυναίκες που χρειάζονται αποτελεσματικό μανικιούρ.


  •   Έχει ομοιόμορφη εφαρμογή, υψηλή λάμψη και μεγαλύτερη αντοχή…

  • Μεγάλη Ποσότητα Προϊόντος

  •  Απόλυτη Διάρκεια Προϊόντος, με ομοιόμορφη ρευστότητα.

  •   Σταθερότητα.

  • Μοναδική Λάμψη. Ξεχωριστή Υφή.




MCA-TOP
 


Μετά τα χρώματα τις επιλογής σας για το τέλος θα περαστεί η  τελευταία διάφανη στρώση του top coat για τη λάμψη αλλά και την προστασία των νυχιών μας, ώστε να σταθεροποιηθεί και το χρώμα. Επαναλαμβάνεται η γνωστή διαδικασία στο μηχάνημα... Όταν έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο όλων των νυχιών και στα δύο χέρια και έχουν βγει από το φουρνάκι στεγνά, καθαρίζονται με καθαρό οινόπνευμα και ενυδατώνονται με λαδάκι.









Οι επιλογές χρώματος στα MCA  είναι απεριόριστες. Το αποτέλεσμα τους είναι εντυπωσιακό και λαμπερό , ιδιαίτερα ανθετικό και με μόνιμη γυαλάδα!

Τα νύχια δείχνουν τέλεια κάθε μέρα όσο σκληρή δουλειά και να κάνετε. Δεν ξεφλουδίζουν στις άκρες, δεν θαμπώνουν και δε σπάνε! Ο μόνος λόγος για να το αφαιρέσετε είναι γιατί βαρεθήκατε το χρώμα... Τα ημιμόνιμα βερνίκια  MCA εναρμονίζονται με τα θέλω της σύγχρονης γυναίκας στον χώρο της ομορφιάς των άκρων. Επίσης, εφαρμόζονται όπως τα παραδοσιακά βερνίκια νυχιών, είναι ελαφριά αλλά ταυτόχρονα απίστευτα καλυπτικά, με έντονη απόδοση χρώματος, από την πρώτη κιόλας στρώση. Τέλος μιλώντας για το σημαντικότερο, η γυαλάδα τους και το χρώμα τους είναι απίστευτα ανθεκτικά και μένει αναλλοίωτο για 25μέρες σίγουρα. Αν και με την παλέτα χρωμάτων που έχει η MCA θα σας προκαλέσει να τα αλλάξετε σίγουρα νωρίτερα και να παίξετε με τα χρώματα όπως και εγώ! Με άλλα λόγια είναι αυτό που αναζητάτε εαν θέλετε να έχετε πάντα περιποιημένο μανικιούρ αλλά και υγιή νύχια. Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, το προϊόντα  MCA συγκεντρώνουν πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στον χώρο της ομορφιάς. 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρια MCA COMPANY για την χορηγία των προιόντων


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:  http://mca.company/
                                                https://www.facebook.com/Gel.MCA/


4 σχόλια:

  1. Δεν την γνώριζα την εταιρία και βλέπω πως είναι άκρως επαγγελματικά!
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Lena και ευχαριστούμε για τα καλα σου λόγια.Σου συνιστώ να τα δοκιμάσεις και τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν.Εγώ τα έχω στα νύχια μου σχεδόν ένα μήνα και το χρώμα και η λάμψη παραμένουν!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία στο τηλέφωνο 210 4965290 ή με email:info@mcanails.com για να σας ενημερώσουν που μπορείτε να τα βρείτε στην όμορφη Κρήτη.

      Σας ευχαριστούμε πολύ που επικοινωνήσατε μαζί μας.

      Διαγραφή