Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Peggy Sage



Peggy Sage




Γειά σας Glamorous,



Στο σημερινό άρθρο θα σας μιλήσω γιατί τα όμορφα νύχια, που εκτός από δείγμα καλής υγείας και καθαριότητας είναι και δείγμα θηλυκότητας!

Επειδή λοιπόν είναι ένα από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματος μας οφείλουμε να τους δώσουμε την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα που χρειάζονται. <<Τα νύχια είναι καθρέφτης της υγείας μας>>.

Τα νύχια αποτελούν ένα από τα σημεία που μια γυναίκα φροντίζει και περιποιείται, για να έχει μια άψογη εμφάνιση. H περιποίηση και η διακόσμηση των νυχιών έχει ξεκινήσει από την αρχαιότητα. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα καλοφτιαγμένα νύχια ως σύμβολο υγείας και νεότητας, καθιστώντας τα ιδιαίτερα επιθυμητά.

Πολλές γυναίκες έχουν αδύναμα αλλά και πολύ εύθραυστα νύχια.  Τα αδύναμα νύχια έχουν την τάση να ξεφλουδίζουν αλλά και να σπάνε εύκολα κάτι που αποτελεί πρόβλημα για όλες εμάς τις γυναίκες μιας και τα νύχια μας είναι δείγμα ομορφιάς αλλά και γενικότερης υγείας. Τα σπασμένα αλλά και ξεφλουδισμένα νύχια πολλές φορές κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν άβολα και άσχημα για την αισθητική τους με αποτέλεσμα να προσπαθούν να καλύψουν τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια τους κάνοντας στην ουσία το πρόβλημα πιο εμφανές. Η λύση δεν είναι να καλύψουμε τα αδύναμα νύχια μας με επιφανειακές λύσεις αλλά να παράσχουμε την απαραίτητη φυσική ενδυνάμωση νυχιών που τόσο έχουν ανάγκη.   

Την λύση στο πρόβλημα των σπασμένων νυχιών μας την δίνει η Peggy Sage με τα προϊόντα της!







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Την Peggy Sage ,την βρίσκουμε από την εταιρεία Beauty Cosmos e-shop. Η εταιρία διαθέτει  4.000 κωδικούς τον προϊόντων Peggy Sage. H Beauty Cosmos εμπορεύεται και διαθέτει στο Ελληνικό κοινό καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, επιλεγμένων Brands.

Με δυναμική παρουσία στο χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών και με χορηγίες σε διοργανώσεις και εκθέσεις Ελλάδας ,εξωτερικού. Είναι σύγχρονη, δυναμική, εταιρεία, με πελατοκεντρικό και καινοτόμο χαρακτήρα, που στόχο έχουν την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών  τους. Μπορούνε να προσφέρουνε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, βάσει των αξιών που εκφράζονται από τις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς, όπου ορίζεται και ως βασική τους προτεραιότητα!!!

" Μέλημα τους είναι η διασφάλιση για τους πελάτες τους, με υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών "

Αναζητούνε συνεχώς καινοτόμα προϊόντα, εμπορικές προτάσεις και συνεργασίες, που να ανταποκρίνονται επαρκώς στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Γιαυτό στις επιλογές τους βρίσκονται και τα ξεχωριστά προϊόντα της Peggy Sage, της Γαλλικής φίρμας με την παγκόσμια αναγνώριση.


" Ο τελικός καταναλωτής είναι για αυτούς το σημείο στο οποίο εστιάζονται όλες οι προσπάθειές τους "

Πιστεύουνε στη σωστή εξυπηρέτησή του, και φροντίζουνε τα προϊόντα που επιλέγουνε να εξασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα, στιλ και τιμή, σε ένα σύγχρονο και ελκυστικό ηλεκτρονικό περιβάλλον, παρέχοντάς του την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής, άμεσης ανταπόκρισης και ασφαλών συναλλαγών με πιστοποιητικά ασφαλείας.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Peggy Sage- CURE EXPRESS

(ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΥΧΙΩΝ)






Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν μακριά και γερά νύχια, ωστόσο για πολλές αυτό αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Στις σύγχρονες κοινωνίες, η περιποίηση των νυχιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε γυναίκας, αλλά και διαχρονική επιταγή της μόδας.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα, είναι τα αδύναμα νύχια που σπάνε πολύ εύκολα. Τα αδύναμα νύχια δεν αποτελούν μόνο αισθητικό πρόβλημα. Αν έχετε ανεπάρκεια βιταμινών σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι τα νύχια σας είναι θαμπά και σπάνε. Αυτό όμως δεν συμβαίνει συχνά στις σημερινές γυναίκες. Επομένως, τις περισσότερες φορές για τα ταλαιπωρημένα νύχια ευθύνεται η κακή χρήση που τους κάνουμε. Τα νύχια μας αποτελούν το σημείο το οποίο μπορεί φαινομενικά να το φροντίζουμε όλες μας αλλά στην ουσία αυτή η φροντίδα που τους παράσχουμε είναι επιφανειακή. Με το να βάφουμε και να ξεβάφουμε συνέχεια τα νύχια μας το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τα κάνουμε πιο ευάλωτα, αδύναμα και εν τέλει πιο εύθραυστα από ότι στην πραγματικότητα είναι. Όσο περισσότερο τα βάφουμε αλλά και όσο περισσότερο τα χρησιμοποιούμε τόσο μεγαλύτερη ενδυνάμωση νυχιών πρέπει να τους παράσχουμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα!!

Καθημερινά λοιπόν τα νύχια μας ταλαιπωρούνται πάρα πολύ από τις διάφορες δουλειές που κάνουμε και στις οποίες συμμετέχουν και αυτά με τον τρόπο τους. Κάθε κίνηση που κάνουμε με τα χέρια μας επηρεάζουν την ποιότητα των νυχιών μας. Σε αυτό φυσικά προσθέστε και το επώδυνο για τα νύχια μας μανικιούρ. Φυσικά η λύση δεν είναι να μην κάνουμε δουλειές ή να μην κάνουμε μανικιούρ ή πεντικιούρ αλλά να φροντίζουμε ώστε να κάνουμε σωστή ενδυνάμωση νυχιών. Είναι πολύ σημαντικό για την διατήρηση της σωστής υγείας των νυχιών μας να τα κρατάμε γερά και υγιή.



Εάν λοιπόν και εσείς νιώθετε τα νύχια σας να έχουν χάσει την δύναμη αλλά και την όψη που είχαν παλιά, εάν υποφέρετε από παρανυχίδες ή από τα σπασμένα νύχια σας ή εάν τα νύχια σας ξεφλουδίζουν με το παραμικρό τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε να κάνετε ενδυνάμωση νυχιών με το σκληρυντικό νυχιών της Peggy Sage- CURE EXPRESS .Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται εξωτερικά προκειμένου να κάνει τα νύχια πιο σκληρά, ανθεκτικά και δυνατά.



Εγώ προσωπικά ,όπως σας έχω αναφέρει πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο έχω αποκτήσει θυροειδή και ένα από τα άσχημα του ,είναι το σπάσιμο ,ξεφλούδισμα και σπανίως το πέσιμο των νυχιών.

Την λύση στο πρόβλημα μου, την έδωσε το σκληρυντικό cure express .

Το cure express είναι μια σκληρυντική θεραπεία νυχιών που ενισχύει γρήγορα τα εξασθενημένα και ταλαιπωρημένα νύχια, ενώ ταυτόχρονα τους δίνει τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζονται για να δυναμώσουν.

Το αποτέλεσμα είναι ότι <<θωράκισε>> τα νύχια μου και τους έδωσε την δύναμη που τους έλειπε!!

Είναι γαλακτώδες χρώμα ,αλλά μετά την χρήση είναι διάφανο. Η υφή του είναι ρευστή και όχι τύπου τζελ. Και  το υπέροχο είναι ότι στεγνώνουν πολύ γρήγορα, κάτι που δεν είχα ξαναδεί σε σκληρυντικό νυχιών. Το πινέλο του είναι πολύ εύχρηστο με αποτέλεσμα να απλώνει το σκληρυντικό ομοιόμορφα στα νύχια!!


Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή:
  • Σε καθαρά νύχια απαλλαγμένα από βερνίκια, την 1η ημέρα απλώνουμε ένα στρώμα   cure express  στην επιφάνεια των νυχιών, σαν να τα βάφουμε με μανό
  • Τη 2η ημέρα ξανά από πάνω ένα δεύτερο στρώμα cure express.

  • Την 3η ημέρα το αφαιρούμε με ασετόν και ξαναρχίζουμε από την αρχή με ένα στρώμα σε όλα τα νύχια, την επομένη ξανά δεύτερο στρώμα από πάνω, την 3η αφαίρεση με ασετόν  και επανατοποθέτηση κ.ο.κ.

  • Χωρίς να υπάρχει κενό ανάμεσα στις μέρες, δηλαδή όλες τις μέρες συνεχόμενα κάνουμε εφαρμογή του προϊόντος. (την 3η μέρα απλά το καθαρίζουμε με ασετόν και το ξαναβάζουμε την ίδια ώρα)



Αυτό πρέπει να συνεχιστεί για 2 έως 4 εβδομάδες και θα δείτε απίστευτη διαφορά στα νύχια σας……..


Επίσης ενδείκνυται για νύχια που δεν μακραίνουν, που σπάνε εύκολα, που ξεφλουδίζουν, που σχίζονται, που είναι ευαίσθητα, λεπτά, που έχουν αδυνατίσει μετά τη αφαίρεση τεχνητών νυχιών, που έχουν υποστεί καταπόνηση και φθορά από προηγούμενη χρήση  κακής ποιότητας υλικών, ή κακής τεχνικής, κλπ.  


Είναι σε πολύ κομψή γυάλινη συσκευασία και είναι κατάλληλη για ταξίδια!!

Είναι το αγαπημένο προϊόν για τα νύχια!!!!







Peggy Sage sweet scrub with lotus flower



Είναι ροζ πήλινγκ  χεριών . Με υπέροχη μυρωδιά που μας επιτρέπει να χαιρόμαστε spa στο σπίτι μας. Κάνει βελούδινο, σατινέ απαλό δέρμα! Με κρεμώδη, υπερ-αισθησιακή υφή που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με μία κίνηση, αφήνοντας τα χέρια μας καθαρά και απίστευτα μαλακά.

Μετά την χρήση ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.



Peggy Sage ILLUMINATING MAKE UP BASE



Είναι βάση για το make up.Έχει υφή με βάση τη σιλικόνη και είναι το πρώτο βήμα για να έχετε indsipensable τέλειο ομοιόμορφο και μακράς διαρκείας μακιγιάζ. Διευκολύνει την εφαρμογή της πούδρας σε σκόνη. Είναι ματ και φωτίζει το πρόσωπό μας.

Εφαρμόστε μετά την κρέμα ημέρας .


Peggy Sage BB cream faultless complexion 


Αποκτήστε και πάλι τέλειο δέρμα με την κρέμα BB Peggy Sage.Συνδυάζει περιποίηση και κάλυψη, αυτή η κρέμα 5 + 1 ενυδατώνει και ομογενοποιεί το χρώμα της επιδερμίδας, σβήνει τις ατέλειες, αποκαλύπτοντας την λάμψη του δέρματος,ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει από τιs ακτίνες UV (SPF 20).



Συμβουλές για την κρέμα BB:

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ενυδατικό, προ-make-up. Για μια άψογη χροιά, πάρτε μια μικρή ποσότητα κρέμας, θερμάνετε το ανάμεσα στα χέρια σας και απλώστε το ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπό σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ατέλειες και μαύρους κύκλους.

Εφαρμογή: Απλώστε μια λεπτή στρώση στη θέση της ή μετά από τη συνήθη κρέμα ημέρας σας!!



Peggy Sage shea & macadamia nut oil body milk extreme moisturization



Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα ,αυτό το γαλάκτωμα σώματος συνδυάζει ένα ισχυρό ενυδατικό Aquaxyl, σπορέλαιο macadamia και βούτυρο καριτέ, που περιβάλλει το σώμα μας με μια ακραία αίσθηση απαλότητας. Το δέρμα μας γίνετε είναι άμεσα ενυδατωμένο και  νιώθουμε την επιδερμίδα μας απαλή και άνετη για άλλη μια φορά.

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε γενναιόδωρα σε όλο το σώμα σας μετά το ντους ή το μπάνιο σας.







Με τα προϊόντα της Peggy Sage νιώθεις ότι έχεις ένα σύμμαχο στο πρόβλημα των νυχιών. Είναι μία εταιρία που αγαπώ τόσο για την ποιότητα των προϊόντων αλλά και για τα αποτελέσματα αυτών. Θεωρώ είναι  από τις κορυφαίες εταιρίες που θέλουν να κάνουν την γυναίκα με τα προϊόντα τους ακόμα πιο θηλυκιά!!!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:




και εδώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 211 8001005.

2 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει το σκληρυντικό και κάνει θαύματα! Πολύ ωραίο άρθρο και πάλι!!

    http://pennyinbeautyland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Penny.Το συγκεκριμένο σκληρυντικό το θεωρώ κορυφαίο στο είδος του !!!

      Διαγραφή