Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Rosveda



Rosveda



Γεια σας Glamorous,


Η έννοια της ομορφιάς και των καλλυντικών είναι τόσο αρχαία όσο και η ανθρωπότητα και ο πολιτισμός. Εμείς οι γυναίκες έχουμε εμμονή με το να αναζητούμε πάντα το  όμορφο. Έτσι, χρησιμοποιούμε διάφορα <<βότανα >> ομορφιάς για να δούμε τον εαυτό μας γοητευτικό και νέο. Τα φυτικά καλλυντικά έχουν αυξανόμενη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά και είναι ένα ανεκτίμητο δώρο της φύσης!!! Τα Ινδικά βότανα και η σημασία τους είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο.

Η έννοια της χρήσης βοτάνων για την ωραιοποίηση είναι καλά ορισμένη στην Αγιουρβέδα. Τα καλλυντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τη λατρεία και την αισθησιακή απόλαυση στην Ινδία είναι από βεδική περίοδο.

Η Αγιουρβέδα αποτελεί ένα από τα μεγάλα δώρα των σοφών της αρχαίας Ινδίας στο ανθρώπινο είδος. Είναι ένα από τα πιο παλαιά επιστημονικά ιατρικά συστήματα του κόσμου, με πανάρχαιες αναφορές

Ayurveda είναι ένα πανάρχαιο παραδοσιακό σύστημα προληπτικής ιατρικής, θεραπευτικής ιατρικής και υγιούς τρόπου ζωής, αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ινδική φιλοσοφία με ηλικία άνω των 6.000 ετών. Είναι ένας τρόπος ζωής ο οποίος μας διδάσκει πώς να διατηρούμε και να προστατεύουμε την υγεία μας. Από τη μια μας δείχνει πως μπορούμε να θεραπεύουμε τις ασθένειες και από την άλλη πώς να πετυχαίνουμε τη μακροζωία. Η Αγιουρβέδα αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν μια «ολότητα», η οποία «ολότητα» είναι συνδυασμός σώματος, νου και ψυχής. Υπό την έννοια αυτή πρόκειται για ένα πραγματικά ολιστικό και ολοκληρωμένο σύστημα ιατρικής. Η πρώτη λέξη AYUS σημαίνει Ζωή η δε δεύτερη λέξη VEDA σημαίνει Ολοκληρωμένη Γνώση η Επιστήμη.

Οπότε ο όρος Ayurveda πρακτικά σημαίνει «Η Επιστήμη η Γνώση της Ζωής»
 

Με άλλα λόγια, Αγιουρβέδα δίνει έμφαση στην εξωτερική και εσωτερική ομορφιά.

Βάση της φιλοσοφίας της Αγιουρβέδα δημιουργήθηκαν τα  προϊόντα της Rosveda, που έχουν 100% φυσικά και οργανικά, συστατικά που προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες στα Ιμαλάια των Ινδιών και παρασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά πρότυπα, κανόνες και προδιαγραφές της Ayurveda.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



H Rosveda International, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001, μετά από συντονισμένη και εκτενή έρευνα για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για φυτικά προϊόντα, οποία να προσφέρουν ανανέωση, αντιγήρανση, θεραπεία και προστασία, στο πρόσωπο και στο σώμα. Η προσπάθεια τους επικεντρώθηκε στο να προσφέρουν τις καλύτερες συνταγές ομορφιάς και περιποίησης, βασιζόμενες αποκλειστικά σε φυσικά εκχυλίσματα, βότανα, έλαια και βάσεις εφαρμογής. Οι επιλογές κάθε προϊόντος θεραπείας, είναι βασισμένες στον συνδυασμό διαφορετικών βοτάνων, προκειμένου να επιτευχθούν αξιόλογα αποτελέσματα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.


Όλα είναι βασισμένα, στις ισχυρές θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες, καθαρών ασιατικών εκχυλισμάτων, βασισμένων στην Ayurveda, την επιστήμη της ζωής και της μακροζωίας. Μιας επιστήμης στην υπηρεσία του ανθρώπου, εδώ και 5000 χρόνια. Έλληνες και Άραβες, εμπνεύστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την Ayurveda.. Και εδώ ακριβώς ήταν το πιο σημαντικό σημείο, διότι η Αγιουρβεδική Ιατρική, η Ιατρική των βοτάνων, συνδυάστηκε πλήρως με την Ελληνική Ιπποκράτειο Ιατρική, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα προϊόντα της Rosveda, είναι 100% φυσικά και οργανικά, με συστατικά που προέρχονται από βιολογικές, οργανικές καλλιέργειες, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στην Ινδία. Παρασκευάζονται με τα πλέον αυστηρά πρότυπα και κριτήρια καθαρότητας και ποιότητας. Βασίζονται στην βοτανική της Ayurveda και ακολουθούν τους κανόνες της, από την ανεύρεση των οργανικών πρώτων υλών, την επεξεργασία τους, μέχρι και την τελική σύνθεση του προϊόντος προς χρήση. Τα προϊόντα της Rosveda εξελίχθηκαν μετά από εκτενή έρευνα και πειραματισμό, στις θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες των βότανων, στα εκχυλίσματά τους, καθώς και στα έλαια, όπως ορίζεται στην Ayurveda.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





 Boto Herbal Gold

(Anti –Wrinkle & Anti- Ageing Cream + Collagen &Elastin promoting Cream)





Η ρήση ότι <<η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας>> είναι πια κοινότυπη, αν και καθόλου επίκαιρη τελικά ,αφού η εσωτερικότητα δεν είναι σίγουρα η τάση της εποχής!!Το πρόσωπό μας ,όμως, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας ,της προσωπικότητας μας , της πνευματικότητας μας, ο καθρέφτης της υγείας μας ,αλλά και ο καθρέφτης του πόνου ,της κούρασης , του άγχους ,των ψυχικών τραυμάτων, του θυμού…


Ένα λαμπερό ,υγιές πρόσωπο είναι ζητούμενο για κάθε γυναίκα ,αλλά και άνδρα.

Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα του προσώπου μας χάνει την ελαστικότητα του και τα δομικά του συστατικά. Εμφανίζονται τότε οι πτυχώσεις , οι γραμμές, χαλάρωση, οι ρυτίδες….ο πανικός , ιδιαίτερα στο γυναικείο φύλο που συνδέεται περισσότερο με αυτού του είδους τη φιλαρέσκεια.

Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και εμπειρίες μας (όπως και τα θετικά) κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο δέρμα μας και ιδιαίτερα σε αυτό του προσώπου. Όσον αφορά το περιβάλλον , ο ήλιος ,το κάπνισμα , η κακή διατροφή , η μόλυνση του περιβάλλοντος , η έλλειψη άσκησης αποτελούν τους βασικότερους παράγοντες  γήρανσης του δέρματος.

Οι περισσότερες από εμάς στη σκέψη- πόσο μάλλον στη θέα- της πρώτης ρυτίδας πανικοβαλλόμαστε! Και επειδή, εκείνη την ώρα πολλές σκέψεις και ιδέες κυριεύουν το νου, με πρώτη, συνήθως, εκείνη της επίσκεψης στον πλαστικό χειρουργό, θα πρέπει σε πρώτη φάση να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα από μια πιο φυσική... πλευρά!

Αν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και σφριγηλή από ποτέ, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τέλεια κρέμα Boto Herbal Gold. Είναι ένα κυριολεκτικά φυσικό Botox, μοναδικό προϊόν για το γέμισμα των ρυτίδων.

Με το πέρασμα του χρόνου το Κολλαγόνο και η Ελαστίνη του δέρματος μας μειώνονται, με αποτέλεσμα η μείωση αυτών, να οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.

Επομένως, αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε το σώμα, να ξαναδημιουργήσει αυτές τις πρωτεΐνες από μόνο του, αυτό θα σήμαινε ότι θα ανανεωνόταν στην εμφάνιση, στην αίσθηση, στην υγεία και θα φαινόμασταν έτσι νεότεροι. Αυτό ακριβώς κάνει η Boto Herbal της Rosveda.

Στην Rosveda ανακαλύψανε τα φυτά και τα εκχυλίσματά τους, τα οποία όταν εφαρμόζονται εξωτερικά, λειτουργούν ως καταλύτες, για να βοηθήσουν το σώμα να παράγει αυτές τις δύο πρωτεΐνες. Και σε συνδυασμό με τα μόρια, να διοχετεύονται εκεί που πρέπει να δράσουν ,δημιουργήσανε αυτό το θαυματουργό προϊόν!!!

Είναι μία κρέμα ελαφρού ροζ χρώματος με παχιά υφή και με τέλεια εφαρμογή ,χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας που απορροφάται γρήγορα, δίνοντας στο δέρμα αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησεις . Το  άρωμα της είναι ελαφρύ και ευχάριστο.

Διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εξαφανίζει γραμμές έκφρασης, αποτρέπει την γήρανση, αναζωογονεί και κάνει το δέρμα εντυπωσιακά νεότερο, από τις πρώτες κιόλας χρήσεις..


Γέμισε τις ρυτίδες μου, σύσφιξε  και ανόρθωσε το δέρμα μου, ενώ παράλληλα αποτρέπει την γήρανση, ενυδατώνει, κάνει το δέρμα μου νεότερο, αναζωογονεί, δρώντας από το εσωτερικό του οργανισμού. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά.

Το προϊόν είναι απολύτως φυσικό, με συστατικά που προέρχονται από την φύση.

Εκτός από την χρήση της αυτόνομα, είναι επίσης ιδανική να χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν κάνει ήδη εναίσιμα προϊόντα ΒΟΤΟΧ.

Απλώνω μικρή ποσότητα Boto Herbal Cream, κάνοντας ελαφρύ μασάζ πάνω στις επηρεασμένες περιοχές με ρυτίδες, γύρω από τα μάτια, στις γραμμές από το χαμόγελο γύρω από τα χείλη και στις γραμμές συνοφρυώματος στο μέτωπο. Επαναλαμβάνω καθημερινά πριν πάω για ύπνο. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε την κρέμα Boto Herbal και το πρωί! .

Η δε συσκευασία της, είναι πολυτελείς  και γυάλινη, πρακτική και για ταξίδια.

Είναι για όλους τους τύπους του δέρματος.





ROSVEDA SUNSCREEN SPF 50+

(Αντηλιακό με δείκτη 50+)






Ο ήλιος έχει αλλάξει….όπως έχει και κάθε τι αθώο και ακίνδυνο υπήρχε κάποτε στην ζωή μας! Η άλλοτε συνώνυμη της καλής υγείας και ευρωστίας ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας, δεν είναι πια τόσο ευπρόσδεκτη αν και παραμένει <<μοδάτη>>. Η μείωση του όζοντος ,της φυσικής αυτής ασπίδας ,έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ζωή μας, αφού ο οργανισμός μας δέχεται σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα υπεριώδους ακτινοβολίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η έκθεση στον ήλιο έχει δυσάρεστες συνέπειες για το δέρμα , τη νεανική μας όψη και κυρίως την υγεία μας. Ποιος όμως μπορεί να αντισταθεί στον ήλιο, την παραλία, την θάλασσα, την ανεμελιά?

Τα εργαστήρια της ROSVEDA βρίσκονται πίσω από κορυφαίες καινοτομίες που έφεραν επανάσταση στην τεχνολογία της αντηλιακής προστασίας. Τα αντηλιακά ROSVEDA- SUNSCREEN SPF 50+  ήρθαν να δημιουργήσουν μεταξύ του δέρματος μας και του ηλίου τα απαραίτητα όρια ,ώστε αυτή η σχέση να παραμείνει φιλική!!!!



Το ROSVEDA- SUNSCREEN SPF 50+ είναι αντηλιακό προσώπου& σώματος λευκού χρώματος με λεπτόρρευστη υφή. . Είναι απόλυτα αδιάβροχο, τελείως διαφανές , και  απορροφάται αμέσως ,ενώ η μη-λιπαρή σύνθεσή του με την εξαιρετική αντοχή του στο νερό, και την δυνατότητά του να απλωθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, το κάνουν ιδανικό για όλη την οικογένεια. Δεν κολλάει , δεν αφήνει γυαλάδα και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Είναι για μέγιστη φωτοσταθερή προστασία, ακόμη και για άτομα με μειωμένη αντοχή στον ήλιο και προσφέρει εξαιρετικά υψηλή αντηλιακή προστασία ,ενάντια στις ακτίνες UVA. Προστατεύει το δέρμα μου από τις παρενέργειες του ήλιου, την υπεριώδη ακτινοβολία, τον άνεμο, τη θερμότητα και το βοηθάει στην αντιμετώπιση ελαφρών εξανθημάτων και εγκαυμάτων από τον ήλιο…. Επιπλέον, προστατεύει το δέρμα από την εισβολή μικροβίων και άλλων βλαβερών μικροοργανισμών, διατηρώντας το παράλληλα ενυδατωμένο. Εκτός από κορυφαίο αντηλιακό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και βοηθά στην μείωση των σημαδιών της γήρανσης. Εχοντας ισχυρή αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση, μειώνει ρυτίδες, γραμμές έκφρασης και κηλίδες γήρανσης .

Είναι σε όμορφη λευκή συσκευασία σε πλαστικό μπουκάλι (και αφού είναι για πρόσωπο και σώμα δεν έχω πολλές συσκευασίες μαζί μου), για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους δέρματος, με ισχυρή προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB και με ελαφρύ, ευχάριστο άρωμα….

Το τοποθετώ στο δέρμα μου τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έκθεσή στον ήλιο και επαναλαμβάνω τις επαλείψεις συχνά ,με άφθονη ποσότητα ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, αν ιδρώσω ή αν σκουπιστώ. Ιδανικό για βρέφη και παιδιά. Δεν περιέχει συνθετικά ή χημικά συστατικά, για την προστασία από τις ακτίνες UV .

Με το ROSVEDA- SUNSCREEN SPF 50+ μπορούμε να απολαύσουμε το ηλιόλουστο Ελληνικό καλοκαίρι ,χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία και την ευεξία μας…..Επιπλέον ας μην μας γίνει η εμμονή μας για ηλιοκαμένο δέρμα η αιτία να φθείρουμε τον οργανισμό μας ή να καταστρέψουμε την επιδερμίδα μας!!!






ROSVEDA - Eye Cream

(Κρέμα ματιών)




Η κρεμα ματιών της Rosveda, είναι μια πολύ ισχυρή κρέμα ενεργοποίησης των κυττάρων, η οποία αμέσως μετά την εφαρμογή της, ενεργοποιεί τον ίδιο τον οργανισμό, για να αποκαταστήσει την υγεία, την αναζωογόνηση, την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας . Ανανεώνει, αναζωογονεί, ενυδατώνει και απαλύνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, διώχνοντας μαύρους κύκλους, ρυτίδες, κηλίδες, σκιές και σημάδια κούρασης ….




ROSVEDA - Hyaluronic Cream


Η Hyaluronic Cream της Rosveda, παίζει καθοριστικό ρόλο στην αναζωογόνηση του δέρματος μας. Διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες. Ενυδατώνει, συσφίγγει, ανανεώνει, αναζωογονεί και χαρίζει δέρμα υγιές, νεανικό, ελαστικό, απαλό και λαμπερό. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και εισχωρεί βαθιά με τον ίδιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο, όπως η φυσική πρωτεΐνη του δέρματος . Εξαφανίζει άμεσα τις πρώτες ρυτίδες και τις πρώτες γραμμές που εμφανίζονται στις νεαρές ηλικίες. Για κανονικά, ξηρά, πολύ ξηρά και ώριμα δέρματα.




ROSVEDA - Healing Cream


Η Skin Healing προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας, τον άνεμο και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Θεραπεύει εξανθήματα και καψίματα από τον ήλιο και το χιόνι. Θωρακίζει το δέρμα από τους διάφορους επιβλαβείς μικροοργανισμούς, ενώ ταυτόχρονα το διατηρεί ενυδατωμένο, νεανικό και υγιές. Παρέχει ειδική προστασία στα δέρματα με προβλήματα ακμής. Επουλώνει και θεραπεύει ανοιχτές πληγές και ερεθισμούς. Θεραπεύει άμεσα τα συγκάματα από τις πάνες στα μωρά. Απαλύνει, αποτοξινώνει, αναζωογονεί και συμβάλλει στην ανανέωση και στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ιδανική για ξηρά και πολύ ξηρά δέρματα. Θεραπεύει την ξηροδερμία στα χέρια και γενικά σε όλο το σώμα.





 ROSVEDA - Sun & Day Cream SPF 30

(Κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία SPF 30)



Ένα μοναδικό προϊόν, για την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Είναι ιδανική 24ωρη κρέμα ημέρας, με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30. Ανανεώνει, αναζωογονεί, ενισχύει την ελαστικότητα και διατηρεί το δέρμα νεανικό, σφριγηλό και υγιές. Απαλύνει, επουλώνει, καταπραΰνει και οξυγονώνει την επιδερμίδα. Παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αναδομεί τους ιστούς. Για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για προβληματικά δέρματα.





Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος ROSVEDA, θα ήθελα να προσθέσω ότι η σειρά είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά.Καθώς και ότι η ROSVEDA  έκανε το «θαύμα» της κυκλοφορώντας μία καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος, πετυχαίνοντας την ιδανική «σύμπραξη» εμπεριστατωμένης γνώσης, που απορρέει από τη δύναμη της Επιστήμης, και τη δύναμη της σοφίας που διέπει μόνο τη Μητέρα Φύση.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ROSVEDA για την χορηγία των προιόντων, μυώντας με στον υπέροχο κόσμο ,ομορφιάς της!!


Τα προιόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ

1 σχόλιο:

  1. Τρελάθηκα με τα συγκεκριμένα προιόντα.Τιμές που μπορώ να βρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή