Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

HYDROVIT #3



HYDROVIT





Γειά σας Glamorous,


Η ζωή είναι γεμάτη κανόνες. Άλλους τους τηρούμε ευλαβικά, άλλους τους παραβλέπουμε και άλλους τους... φέρνουμε στα μέτρα μας. Το παιχνίδι της ομορφιάς, όμως, έχει αυστηρά do και don’ts, για να βγαίνουμε πάντα νικήτριες. Υπάρχουν παραδόσεις στην ομορφιά που κρατούν χρόνια, υπάρχουν κανόνες που έχουν καταργηθεί και μύθοι που έχουν καταρριφθεί. Οι φροντίδες και τα καλλυντικά συνεχώς εξελίσσονται και ανανεώνονται. Αυτοί οι «χρυσοί» μοντέρνοι κώδικες και τα μυστικά τους είναι που θα μας διατηρήσουν φρέσκιες και λαμπερές. Κώδικες ομορφιάς που στο σκάφος, στην παραλία, το βουνό ή την πισίνα διαφέρουν. Διότι οι φροντίδες και οι ανάγκες για την ομορφιά της επιδερμίδας είναι διαφορετικές στον καθένα μας!

  
Ωστόσο για να γυρίσετε από τις διακοπές ξεκούραστες, όμορφες και λαμπερές είναι σημαντικό να δείξετε προσοχή στην καθημερινή σας περιποίηση. Επιστρέψτε λοιπόν από τις διακοπές σας πιο όμορφη από ποτέ χάρις στα προϊόντα της HYDROVIT………

         


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η εταιρία TARGET PHARMA ιδρύθηκε το 1997 από τον κύριο Θ. Γ. Τσαλίκης. Αργότερα, την διοίκηση της εταιρίας ανέλαβε ο υιός του, Γ. Θ. Τσαλίκης. Η εταιρεία TARGET PHARMA δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στην υπηρεσία της υγείας. Η εταιρεία γνωρίζει την αποδοχή από τον κλάδο των δερματολόγων και οι πρώτες επιτυχίες έρχονται, αφού προστέθηκαν και νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα. Η TARGET PHARMA ξεκίνησε αποφασιστικά με την εμπορική της δραστηριότητα να επεκτείνεται γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατ’ ιδίαν ή μέσω αντιπροσώπων. Από τότε η TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, τόσο με ξένους οίκους παραγωγής και εμπορίας προϊόντων όσο και πρώτων υλών. Τα φαρμακευτικά προϊόντα HYDROVIT της Target Pharma διαθέτουν προτάσεις για την καθημερινή περιποίηση μαλλιών, προσώπου & σώματος!




Το προϊόντα που δοκίμασα είναι:







HYDROVIT Zinco Protective Cream




Για να διατηρηθεί το πρόσωπό σας φρέσκο και λαμπερό , δώστε στην επιδερμίδα σας τη σωστή περιποίηση στη σωστή στιγμή! Τα γονίδια θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους στο πώς θα εξελιχθεί η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός σας. Ωστόσο, εμείς θα παίξουμε τον μεγαλύτερο.

Αυτή την εποχή ο ήλιος μάς χαρίζει παροδική λάμψη και καμουφλάρει τις ατέλειες της εμφάνισης μας. Το τίμημα όμως είναι η απώλεια υγρασίας και οι μακροπρόθεσμες φθορές στο δέρμα μας. Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Η φροντίδα της, λοιπόν, με ειδικό προϊόν μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει. 

Γνωρίζετε ήδη τα βασικά διδάγματα του «savoir vivre» κάτω από τον ήλιο και πώς να  προστατευτείτε από την ακτινοβολία του. Κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας δεν καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να καιγόμαστε (Ένα οξύ ηλιακό έγκαυμα συνήθως δεν εμφανίζεται κατά την έκθεσή μας στον ήλιο, αλλά αρχίζει να φαίνεται μισή ώρα περίπου αφού έχουμε απομακρυνθεί από αυτόν. Δύο μέχρι έξι ώρες μετά είναι στο αποκορύφωμά του και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί μέχρι και το πρώτο 24ωρο).

Tο πρόσωπο μας δε ,είναι το μόνο μέρος του σώματος που μένει εκτεθειμένο και ακάλυπτο καθημερινά όλο το χρόνο. Η επιδερμίδα μας επιβαρύνεται από τη σκόνη και τους ρύπους του περιβάλλοντος, από τον καπνό των τσιγάρων και από τα συστατικά τα προϊόντα του μακιγιάζ. Αν όλοι αυτοί οι ρύποι δεν αφαιρούνται συστηματικά, οι πόροι του δέρματος κλείνουν, δημιουργείται υπερέκκριση σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνειά του το εμποδίζουν να αναπνεύσει. Υπάρχει όμως τρόπος να εκμηδενίσουμε τις αρνητικές συνέπειες του ήλιου και κάθε εποχής, διατηρώντας την ομορφιά της επιδερμίδας μας;


Η απάντηση είναι ΝΑΙ και την λύση μας την δίνει η HYDROVIT με την Zinco Protective Cream.


Είναι ένα προϊόν λευκού χρώματος που προσφέρει τόνωση και αναζωογόνηση στη στιγμή ,προστατεύει και αναπλάθει  την ευαίσθητη επιδερμίδα μας! Είναι πιο παχιά κρέμα, που απορροφάται πολύ καλά μετά από μασάζ στην επιδερμίδα μας και δεν αφήνει λιπαρότητα. Από την πρώτη στιγμή θα δείτε τα καταπληκτικά της αποτελέσματα, καθώς θα νιώσετε το δέρμα σας απαλό σαν μετάξι και με υπέροχη υφή. Το άρωμα της δεν είναι βαρύ και αφήνει μία υπέροχη αίσθηση!!!



Η Zinco Protective Cream πρέπει να σας συνοδεύει παντού, καθώς ο ήλιος, η ζέστη, ο ιδρώτας και το νέφος ταλαιπωρούν την επιδερμίδα το καλοκαίρι.



  •   Ερεθισμοί, δερματίτιδες, παρατρίμματα, εκζέματα άκρων .

  •    Ερυθήματα (ηλιακά, θερμικά, χημικά),

  •   Επεμβάσεις δέρματος, laser, peeling, κρυοχειρουργική

  •   Γυναικολογικές επεμβάσεις, υγρές δερματίτιδες στήθους

  •  Αιμορροΐδες, χειλίτιδες, βαλανοποσθίτιδες

  •   Ανάστροφη ψωρίαση  



Κατάλληλη για νεογνά, βρέφη, παιδιά και ενήλικες.





HYDROVIT Total Care Cream SPF 15





Με την πάροδο των χρόνων αναπτύσσονται συνεχώς ανάγκες για την απόκτηση προϊόντων τα οποία θα είναι πολυχρηστικά. Είτε για λόγους πρακτικούς, είτε για λόγους οικονομίας ακόμα και για λόγους εξοικονόμησης χρόνου από την συνολική μας προετοιμασία, η ανάγκη των γυναικών να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν με μια μόνο κρέμα στην επιδερμίδα τους όλα τα οφέλη, την περιποίηση αλλά και την προστασία που χρειάζεται καθημερινά οδήγησε την HYDROVIT στην δημιουργία της ενυδατικής κρέμας με χρώμα.


Το καλοκαίρι δεν θέλουμε να φοράμε και πολλά! Κάτι ο ήλιος, κάτι η ζέστη το σώμα μας ιδρώνει εύκολα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το πρόσωπό μας! Μάλιστα, ελάχιστες από εμάς αντέχουμε την αίσθηση ενός βαρύ make up συν οι κρέμες που έχουν μπει από κάτω, αλλά όλες μας θέλουμε την κάλυψη που μας προσφέρει! Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν αντί για ενυδατική, αντηλιακή και foundation χρησιμοποιούσαμε μια κρέμα που τα κάνει όλα;

Η ενυδατική HYDROVIT Total Care Cream SPF 15 με χρώμα ουσιαστικά είναι μια κρέμα προσώπου η οποία περιέχει όλους τους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει και μας προσφέρει μια ενυδατική κρέμα ημέρας, αλλά περιέχει επίσης και χρωστικούς παράγοντες οι οποίοι δρουν καλυπτικά όπως το  make up αλλά όχι ακριβώς όπως το make up.  Η ενυδατική με χρώμα ,περιέχει χρωστικές ουσίες οι οποίες προσαρμόζονται στον χρωματικό τόνο της δικής μας επιδερμίδας. Επίσης η ενυδατική με χρώμα προφέρει κάλυψη των ατελειών, των δυσχρωμιών και των πανάδων, ενώ μας προφέρει και διαρκή προστασία από τον ήλιο.

 Η κρέμα ημέρας HYDROVIT Total Care Cream SPF 15 μας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση εφάμιλλη μιας ενυδατικής κρέμας ημέρας. Επίσης η ενυδατική με χρώμα περιέχει χρωστικές ουσίες οι οποίες δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα του προσώπου μας όπως οι έντονες χρωματικές ουσίες που περιέχουν τα make up ή τα διάφορα  foundation. Μας δίνει ομοιόμορφη ελαφριά κάλυψη στο πρόσωπό μας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει και ένα ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα δίνοντας μας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η ενυδατική με χρώμα αποτελεί την τέλεια βάση για το πρόσωπο μας και μια εξαιρετική επιλογή ολοκληρωμένης κρέμας προσώπου μιας και με ένα μόνο προϊόν έχουμε βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας μας σε συνδυασμό με ομοιόμορφη κάλυψη, αντηλιακή προστασία, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα μας αναπνέει καθ΄ όλη τη διάρκεια που την φοράμε. 


Η HYDROVIT Total Care Cream SPF 15 είναι μια έγχρωμη, ενυδατική ,επικαλυπτική κρέμα ειδική για προβληματικά δέρματα με τάσεις ακμής και χαρίζει υπέροχη ματ όψη. Η κρέμα HYDROVIT Total Care Cream SPF 15 στοχεύει στις ατέλειες και στον ανομοιόμορφο δερματικό τόνο φωτίζοντας την επιδερμίδα. Η σύνθεσή της προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB προλαμβάνοντας τη γήρανση και ενυδατώνοντας τη. Λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές προστατεύοντας ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας και καμουφλάρει τις ατέλειες. Ταυτόχρονα ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, καθαρίζει του πόρους και βοηθά το δέρμα να αποκτήσει την φυσική του εμφάνιση…. Η κρεμώδης υφή της την κάνει πολύ εύχρηστη και φυσικά πολύ απλή στην εφαρμογή της….


Εάν επιλέξετε την ενυδατική κρέμα με χρώμα εννοείται ότι δεν θα βάζετε πιο πριν ενυδατική κρέμα ημέρας ,ούτε αντηλιακό και δεν χρειάζεστε ούτε make up. Λίγη κρέμα ματιών και concealer είναι ότι πρέπει για να συμπληρώσετε μια σωστή βάση για να συνεχίσετε το μακιγιάζ σας. 


Συνοψίζοντας λοιπόν θα πρέπει να εφαρμόζετε την ενυδατική με χρώμα πάντα σε καθαρό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και αφού αφομοιωθεί τελείως από την επιδερμίδα του προσώπου σας μπορείτε να προχωρήσετε στο υπόλοιπο μακιγιάζ.


H HYDROVIT Total Care Cream SPF 15 είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.


Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.





HYDROVIT 3D Superlifter Hyaluronic Acid



Ομορφιά σε... Μονοδόσεις!


Tο δέρμα είναι ένα σύνθετο όργανο, που καλύπτει όλη την επιφάνεια του σώματος μας και ενεργεί ως προστατευτικό φράγμα προς το εξωτερικό περιβάλλον: φράσσει το πέρασμα μικροοργανισμών, απορροφά και αποκλείει ακτινοβολίες, εμποδίζει την απώλεια νερού. Ωστόσο, διάφορες παθήσεις, η γήρανση, η ακτινοβολία και  άλλοι  βλαβεροί  εξωτερικοί  παράγοντες  αλλοιώνουν  το  δέρμα  και  έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στην Ομορφιά αλλά και στην Υγεία μας. Για πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, η αποτελεσματική εφαρμογή μονοδόσεων στο δέρμα φαίνεται ότι είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, τόσο ως θεραπεία όσο και ως πρόληψη, ειδικά στον τομέα της αισθητικής.
 

Η  πρόκληση  που  αντιμετώπιζε  μέχρι  σήμερα  η  κοσμετολογία  ήταν  ότι δύσκολα μπορούσαν να ενσωματωθούν οι ευεργετικές ιδιότητες σε καλλυντικές φόρμουλες. Σήμερα, μια καινοτομία αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει νέους δρόμους στην περιποίηση της επιδερμίδας……….


Ποια είναι η τεχνολογική καινοτομία της Μονοδόσης;


Το ότι περιέχει καθαρό ορό, ενσωματωμένο σε μικροκυψελίδες, τον οποίο απελευθερώνει σταδιακά μέσα στη μέρα, διασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο δράση μεγαλύτερης διάρκειας, χωρίς συντηρητικά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ανεκτικότητα, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες (και φυσικά, η μέγιστη αποτελεσματικότητα).

Συμπερασματικά, οι Μονοδόσεις είναι η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, αφενός γιατί προσφέρουν το 100% της ευεργετικής δράσης της, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, αλλά και γιατί είναι πρακτικές και εύκολες στη χρήση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.


Οι μονοδόσεις HYDROVIT 3D Superlifter είναι σε κρεμώδες υφή που απλώνεται πολύ γρήγορα και εύκολα στο δέρμα. Απορροφάται άμεσα και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Αφήνει απίστευτη αίσθηση απαλότητας ,κάνοντας το δέρμα μας λείο και λαμπερό. Το Υαλουρονικό οξύ που περιέχει κάνει την επιδερμίδα μου να νιώθει ζωντανή προσφέροντας άμεσα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Έχει ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αντιμετωπίζει τα κύρια συμπτώματα της γήρανσης του δέρματος, προσφέροντας άμεσα και ικανοποιητικά αποτελέσματα, όσον αφορά το βάθος των ρυτίδων, την ελαστικότητα, την ομαλότητα, την υφή και την πυκνότητα/σφριγηλότητα του δέρματος. Το άρωμα μας τους μου θυμίζει χαμομήλι, είναι ανάλαφρο και ευχάριστο!!



Το αποτέλεσμα είναι:



  •  Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών (άμεσο αποτέλεσμα)
  •      Μείωση των συσπάσεων των μυών

  •  Ομαλότερο και απαλότερο δέρμα (μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα)

  • Αναδόμηση του δέρματος και αύξηση της ελαστικότητας και της πυκνότητας (μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα)

  •  Αγνότητα δραστικής ουσίας: η κάθε μονοδόση περιέχει και προστατεύει τα φυσικά, δραστικά συστατικά.

  •    Άριστη φύλαξη: τα περιεχόμενα προστατεύονται από τον ατμοσφαιρικό αέρα και το φως.

  • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ουσίες: εξασφαλίζεται μέγιστη ασφάλεια και ανοχή, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

  •  Μέγιστη υγιεινή: η σύνθεση παραμένει αναλλοίωτη και απόλυτα υγιεινή καθώς δεν μολύνεται από εξωγενείς παράγοντες.

  •  Ευκολία στη χρήση: εύχρηστο και πρακτικό στη μεταφορά του.

  •  Πλήρη θεραπευτικό κύκλο: η συσκευασία με 60 μονοδόσεις ή φακελίσκου 7 μονοδόσεων.

 


Τα HYDROVIT 3D Superlifter συνιστούν μια καινοτόμο σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, με ειδικά σχεδιασμένη, μινιμαλιστική συσκευασία, η οποία εξασφαλίζει μια πλήρως ευεργετική και καθ’ όλα ασφαλή σύνθεση για τη περιποίηση του δέρματος.


Έτσι, απελευθερώνονται, αποκλειστικά, δραστικά συστατικά:


> στην απόλυτα καθαρή μορφή τους

> στη βέλτιστη συγκέντρωσή τους

> με στόχο να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ανοχή, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Τα καλλυντικά σε μονοδόσεις προσφέρουν λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ ξεκουράζουν το πρόσωπο στο τέλος της ημέρας.



Χρησιμοποιώ μία ή δύο μονοδόσεις την ημέρα πρωί ή/και βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Απλώνω στην επιδερμίδα, ιδιαίτερα στη περιοχή των ρυτίδων. Το άνοιγμα της μονοδόσης γίνεται με περιστροφή του επάνω μέρους με στεγνά χέρια.







Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος HYDROVIT, θα ήθελα να προσθέσω ότι τα προϊόντα τους είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά. Καθώς και ότι η  HYDROVIT έκανε το «θαύμα» της κυκλοφορώντας μία καινοτόμες σειρές προϊόντων περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος…..



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία HYDROVIT για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.targetpharma.gr/





2 σχόλια:

  1. Οί μονοδόσεις πρέπει να είναι υπέροχες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς ξετρελαθήκαμε με τις μονοδόσεις.Από τα καλύτερα προιόντα ομορφιάς που έχουμε δοκιμάσει σε μονοδόσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή