Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Benelica Review



Benelica

Τι 20, 30, 40……..

Γειά σας Glamorous,

Μια ηλιόλουστη χειμωνιάτικη ημέρα είναι σωστή απόλαυση. Με το τσουχτερό όμως κρύο δεν αρκεί μόνο να ντυθούμε ζεστά, η απαλή μας επιδερμίδα χρειάζεται εξίσου φροντίδα και προστασία. Το δέρμα το χειμώνα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Θέλει κι αυτή ένα ζεστό "παλτουδάκι" για να την προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του κρύου και του ήλιου. Είναι γεγονός ότι το δέρμα σταματά να παράγει λίπος, ήδη όταν η θερμοκρασία πέσει στους δέκα βαθμούς κελσίου. Το αποτέλεσμα είναι η υγρασία να μην αποθηκεύεται γιατί δεν υπάρχει πλέον το προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει το δέρμα μας να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές. Το κακό είναι ότι, όταν τουρτουρίζουμε από το κρύο, δε σκεφτόμαστε απαραίτητα ότι ο ήλιος είναι ιδιαίτερα δυνατός και το χειμώνα. Το δέρμα την εποχή αυτή δεν είναι συνηθισμένο στον ήλιο και ερεθίζεται πολύ εύκολα.
Για αυτό το κύριο μέλημα μας για την ψυχρή αυτή εποχή του χρόνου είναι με την βοήθεια των καλλυντικών Benelica να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας και να την θωρακίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
 
To 2012 μία ομάδα Ελλήνων Επιστημόνων ξεκίνησε να ασχολείται με την καλλιέργεια των σαλιγκαριών Helix Aspersa στην Ελλάδα. Δημιούργησε εγκαταστάσεις κλειστού χώρου με ιδανικές και απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής για την ανάπτυξη των σαλιγκαριών. Με γνώμονα τις μοναδικές ιδιότητες του σαλιγκαριού, αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα δημιουργώντας την εταιρεία Incosal Α.Ε. η οποία παρασκευάζει τα καλλυντικά προϊόντα Benelica που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, διότι βασίζονται στο συνδυασμό του εκκρίματος του σαλιγκαριού και νεότερων δραστικών μορίων, τα οποία βραβεύτηκαν στο Συνέδριο Κοσμετολογίας στο Παρίσι στο 2013. Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους. Με την καινοτόμο μέθοδο και με τη χρήση επιστημονικών τεχνικών που εφαρμόζουν ειδικοί συνεργάτες σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι., συλλέγουν το έκκριμα του σαλιγκαριού και λαμβάνουν τα δραστικά συστατικά του σε ποσοστό 95%. Οι φόρμουλες της εταιρείας Incosal Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, γιατί το φυσικό κολλαγόνο και τα συστατικά του εκκρίματος του σαλιγκαριού συνδυάζονται με τα νεότερης γενιάς δραστικά μόρια. Η δράση τους στο δέρμα είναι αποδεδειγμένη μέσω κλινικών μελετών και άμεση. Η Incosal Α.Ε. διακρίνεται στο χώρο για την ποιότητα των καλλυντικών της προϊόντων τα οποία έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από το Τμήμα Έρευνας, Ανάπτυξης και Μελετών της εταιρείας και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ. και της Ε.Ε.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Benelica -Neck & Décolletage Cream
(Kρέμα λαιμού και Décolleté)



Ο λαιμός και τα μυστικά του!

 Το πρόσωπο είναι το καλομαθημένο παιδί μας: παίρνει τις πιο εξελιγμένες κρέμες αντιγήρανσης, το προστατεύουμε με ειδικά προϊόντα για θρέψη και ενυδάτωση, του προσφέρουμε απαραίτητα καθαρισμό πρωί και βράδυ. Σε αντίθεση, ο παραμελημένος λαιμός αν είναι τυχερός μπορεί να δεχτεί ένα χάδι καθώς απλώνουμε την κρέμα σώματος ή ένα ψέκασμα από το αγαπημένο μας άρωμα.
 Ο λαιμός μας  αποτελεί το μέρος του σώματος με το οποίο θα έπρεπε να ασχολούμαστε περισσότερο και με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πολλές γυναίκες παραμελούν την περιποίηση του λαιμού τους, καθώς πιστεύουν πως η φροντίδα του δέρματος σταματάει στη γραμμή του σαγονιού. Η περιοχή του λαιμού σε σχέση με το πρόσωπο είναι τις περισσότερες φορές παραμελημένη όσον αφορά την περιποίηση και φροντίδα που λαμβάνει καθημερινά.
Το αντηλιακό προσώπου, σπάνια θυμόμαστε να το απλώσουμε και στο λαιμό μας και το ίδιο ισχύει και για τις κρέμες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης. Αποτέλεσμα της παραμελημένης φροντίδας είναι να δέχεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής, τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών που καταστρέφουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη αυτής της περιοχής με την τόσο λεπτή επιδερμίδα.
Επίσης, εκτός από τους εξωγενείς παράγοντες (ήλιος, κάπνισμα κλπ) που γερνούν την περιοχή του λαιμού, υπάρχει κληρονομική προδιάθεση για χαλάρωση σε πολλές γυναίκες. Έτσι, ενώ το πρόσωπο μπορεί να φαίνεται φρέσκο και νεανικό, η περιοχή του λαιμού μπορεί να προσδίδει την ηλικία των γυναικών με λεπτές ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος, σακούλιασμα σε ορισμένα σημεία, ορατά, αρχικά περισσότερο κατά την κίνηση κατάποσης, και όσο προχωρά η γήρανση, συνεχώς.

Μια εξειδικευμένη κρέμα για σύσφιξη και ανόρθωση του λαιμού και μείωση του διπλοσάγονου είναι η υπέροχη κρέμα Neck & Décolletage Cream της Benelica

Περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού (oι καταπληκτικές ιδιότητες της βλέννας του σαλιγκαριού είναι γνωστές από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνταν από την λαϊκή παραδοσιακή ιατρική. Όσοι μαζεύουν σαλιγκάρια ξέρουν ότι το σάλιο τους επουλώνει και αναδομεί), υαλουρονικό οξύ, σύμπλοκο χαλκού και φυσικούς παράγοντες «lifting” για τόνωση και σύσφιξη, φυτικής προέλευσης που προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και ανόρθωση του χαλαρού δέρματος. Παράλληλα, η ενισχυμένη σύνθεσή της προσφέρει αντιγηραντική, αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, τονώνει την μικροκυκλοφορία και αυξάνει το σφρίγος της επιδερμίδας. Έτσι, επαναπροσδιορίζεται το περίγραμμα και επαναφέρεται το οβάλ του προσώπου και ο λαιμός είναι πιο ελαστικός και πιο νεανικός! Με λεπτόρρευστη λευκή και δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα. Το δέρμα γίνεται πιο ευλύγιστο και λαμπερό, οι λεπτές καθώς και οι βαθιές ρυτίδες εξαφανίζονται και η χαλάρωση μειώνεται. Η σφριγηλότητα και η ανόρθωση της περιοχής του λαιμού και του décolleté αναδομείται και αποκαθίσταται. Με "φρουτώδη-φλόραλ" νότες παρέχουν μια λεπτή υφή και μια αναζωογονητική αίσθηση στο αρώματα της.

Αφορά τους τύπους δέρματος :


  •  Με λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

  • Με βαθιές ρυτίδες.

  • Με χαλάρωση.

  •  Με ξηρότητα.

  • Με έλλειψη ελαστικότητας.

  • Με έλλειψη φωτεινότητας.

  • Με μειωμένη σφριγηλότητα.


Τα αποτελέσματα  είναι ορατά σε 2 εβδομάδες.
Την χρησιμοποιώ καθημερινά πρωί και βράδυ, κάνοντας ελαφριά μάλαξη.



Benelica -Hand Cream
(Κρέμα Χεριών)



Κάθε γυναίκα αναζητά βελούδινες υφές…. For your hands only.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι πρώτες κρύες μέρες του χειμώνα ταλαιπωρούν τα χέρια μας, με σκασμένο δέρμα, φουσκάλες, κοκκινίλες και –σε σπάνιες περιπτώσεις– πληγές στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα. Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν χειμερινό πρόβλημα. Αν και σπανίως η ξηρότητα είναι σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι δυσάρεστη και αντιαισθητική. Το κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες είναι τσουχτερό και τα χέρια μας είναι αφυδατωμένα. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το δέρμα «σκάει» και είναι πολύ ξηρό. Το φαινόμενο της έντονης ξηροδερμίας στα χέρια οφείλεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το νερό αλλά και διάφορες εργασίες επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ και την κεράτινη στιβάδα στην επιδερμίδα των χεριών αλλά και στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος,  που είναι το φυσικό λίπος του σώματος κατά τους χειμερινούς μήνες.. 

Η επιδερμίδα ξεραίνεται, χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της. Τα νύχια γίνονται πιο εύθραυστα. Η εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση των χεριών, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο ένδειξης υγείας, νεότητας και ομορφιάς, ενώ φανερώνει την ηλικία μας. Το δέρμα στα χέρια είναι εξαιρετικά λεπτό, για αυτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.
Για αυτό η εντατική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας των χεριών είναι ιδιαίτερα απαραίτητη καθώς βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα και ιδιαιτέρως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κατά την διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών Benelica -Hand Cream, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιδερμίδας.

Είναι μια λευκή-αναπλαστική κρέμα χεριών με λεπτόρρευστη υφή….. Η σύνθεση της είναι ελαφριά και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και με μη κολλώδη υφή. Χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μας ,τη χαμένη τους λάμψη, ελαστικότητα και σφριγγιλότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά τους. Με έκκριμα σαλιγκαριού, προβιταμίνη Β5, ελαιόλαδο και εκχύλισμα χαμομηλιού. Ενυδατώνει, αναπλάθει τα κύτταρα και αναδομεί τη σκασμένη επιδερμίδα. Θρέφει και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα χέρια αφήνοντας μεταξένια υφή. Το άρωμα της είναι απαλό και διακριτικό.


  • Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά-σκασμένα χέρια.  

  • Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των χεριών, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

  •  Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση 



    Την προτείνουμε για τα χέρια που ταλαιπωρούνται


  • Με ξηρότητα.

  • Με αφυδάτωση.

  •  Με έλλειψη ελαστικότητας.

  •  Με τραχύτητα.

  •  Με αλλοιωμένο δερματικό φραγμό.


Καθημερινή χρήση δύο-τρεις φορές την ημέρα.

Γιατί όπως λένε πως η υγεία των χεριών αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα μας.
Είναι σε όμορφο –κόκκινο σωληνάριο και είναι πολύ πρακτική για να την κουβαλάω συνέχεια μαζί μου.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ότι με τα προϊόντα Benelica θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας τόσο στην απαλότητα όσο και στην ενυδάτωση. Θα νιώσετε ανανεωμένες με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Τα Benelica είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα Benelica είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης προσώπου, χεριών και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Incosal Α.Ε για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.benelica.gr

2 σχόλια: