Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Mediterranean Cosmetics review



Mediterranean Cosmetics





Γεια σας Glamorous,


Beauty with benefits


Τα εποχιακά ημερολόγια που μας δείχνουν τις εποχές, μας είναι άχρηστα όταν έχουμε την φύση, η οποία με την όψη της φροντίζει να μας ενημερώνει κάθε στιγμή για το τι εποχή διανύουμε; Ανοίγεις το παράθυρο και αντικρίζεις γυμνά δέντρα, χιόνι και κρύο; Χειμώνας. Στη συνέχεια πιάνεις τον εαυτό σου να χαζεύει τα ανθισμένα λουλούδια, κλαδιά με καρπούς και μυρωδιές; Άνοιξη. Την διαδέχεται το καυτό καλοκαίρι με τις ηλιόλουστες μεγάλες μέρες και τα νόστιμα λαχανικά όπου και καταλήγουμε στο φθινόπωρο , με τα κιτρινισμένα φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα , τον ήλιο να βασιλεύει γρηγορότερα, και εμάς να μαζευόμαστε σιγά σιγά σπίτι. Έτσι λοιπόν και ο άνθρωπος, ως μέρος της μητέρας-φύσης και ζωντανός οργανισμός που αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον παρατηρεί στο σώμα του κάποιες αλλαγές που έρχονται και φεύγουν με τις εποχές. Μία από αυτές είναι τα άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά μας λόγω του φθινοπώρου…αλλά και η ξηρότητα της επιδερμίδας που αντιμετωπίζουμε λόγω αέρα και εποχής!!!
 

Ο Οκτώβρης είναι εδώ και είναι καιρός να προετοιμάσουμε και να περιποιηθούμε λίγο τους εαυτούς μας εν όψει του φθινοπώρου.


 Τα μαλλιά και η επιδερμίδα μας που έχουν ταλαιπωρηθεί χρειάζονται  δραστικές λύσεις για να μας βρει ο Χειμώνας με λαμπερά μαλλιά, απαλή επιδερμίδα και καλή διάθεση. Την λύση μας την δίνει η εταιρία Mediterranean Cosmetics με την σειρά προϊόντων HELENSON….. 




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η MEDITERRANEAN COSMETICS Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί μια από τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα στον Ελλαδικό χώρο. Η Mediterranean Cosmetics είναι μια εταιρία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου, που στεγάζεται σε ένα σύγχρονο εργαστήριο 2.400 τ.μ. στη βόρεια Ελλάδα. Με εξειδίκευση σε όλες τις κατηγορίες και ειδικά στις μόνιμες βαφές μαλλιών σε κρέμα, η Mediterranean Cosmetics παράγει προϊόντα σύμφωνα με τον οδηγό της COLIPA (Ευρωπαϊκή ένωση βιομηχανιών καλλυντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής και αρωματοποιίας) και βάσει των προδιαγραφών της ΕΕ. Η Mediterranean Cosmetics παράγει επίσης προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Διαθέτοντας ολοκληρωμένη γνώση των απαιτήσεων της παγκόσμιας αγοράς, εγγυώντο πιστοποιημένη υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και ευελιξία στην παραγωγή. Είναι πλήρως εξοπλισμένοι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στην παραγωγή οποιουδήποτε αριθμού νέας σειράς προϊόντων.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Δώσε αέρα στα μαλλιά σου……



 HELENSON -COLOR PROTECT 6 SHAMPOO



Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή…στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος, στο στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ο Οκτώβρης αποτελεί την πιο τέλεια εποχή για αλλαγές καθώς μετά τις διακοπές όλες μας θέλουμε να ανανεωθούμε, να δείχνουμε πιο όμορφες, πιο δυναμικές, πιο εντυπωσιακές, πιο έτοιμες να υποδεχτούμε τις προκλήσεις της νέας εποχής. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου……….

Το όμορφο μαλλί ξεκινάει από το σωστό λούσιμο! Ναι! Ένα τόσο απλό και καθημερινό πράγμα είναι η βάση για καλοφτιαγμένα μαλλιά!!!

Για όσες έχετε σκοπό να κάνετε την αλλαγή και να επιλέξτε αυτήν την φορά υγιή μαλλιά και διάρκεια χρώματος, η HELENSON θα μας μάθει τις σωστές πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας μια ιεροτελεστία θρέψης που θα μας ανταμείψει.

Οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους θέλουν αποτέλεσμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια. Για να εξασφαλίσουμε εκτυφλωτικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στη διατήρηση της ποιότητας των μαλλιών κατά τη διαδικασία της βαφής, καθώς και να χρησιμοποιούμε τακτικά σαμπουάν για την προστασία του χρώματος. Η ιεροτελεστία για τα βαμμένα μαλλιά ξεκινάει από το SHAMPOO 6 -color protect…. 


Η σειρά HELENSON εμπλουτίζεται με προϊόντα και προσφέρει μια πραγματική αναβάθμιση περιποίησης για εκτυφλωτικά χρώματα: το Shampoo 6 -color protect δρα με το υπάρχον σύστημα αλλά στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του και προστατεύει το χρώμα χαρίζοντας μεγάλη διάρκεια, εντατική θρέψη και υγιή λάμψη.  
Το Shampoo 6 -color protect αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη και το χρώμα τους να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.. Το Shampoo 6 -color protect κλειδώνει τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας εξισορροπώντας το επίπεδο pH, συμβάλλει στη διατήρηση της βελτιωμένης ποιότητας των μαλλιών και χαρίζει προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά. Περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα στοιχείων από βιταμίνες και ceramides καθώς και εκχύλισμα ρυζιού για Διάρκεια στο Χρώμα. Δρα συνολικά σε 6 σημεία που χρειάζονται τα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά <<Διάρκεια Χρώματος, Ζωντάνια, Αναδόμηση, Προστασία, Ενυδάτωση, Χωρίς Ψαλίδα>>. Αποκτούν ένα ευδιάκριτο φωτεινότερο αποτέλεσμα, προσδίδοντας ένα φυσικό, ανοιχτό χρώμα.


Το Shampoo 6 -color protect είναι πορτοκαλί χρώματος και με ρευστή υφή. Κάνει πλούσιο αφρό και έχει ευχάριστο άρωμα μήλου που διαρκεί για πολλές ώρες!!

Η συσκευασία του είναι πολύ κομψή και πολύ πρακτική για ταξίδια.


Εφαρμόζω σε βρεγμένα μαλλιά και απλώνω καλά σε όλο το κεφάλι, κάνοντας απαλό μασάζ .Ξεβγάζω με άφθονο νερό.




HELENSON - HAIR MASK COLOR PROTECT 6




Γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς πραγματικά ευχαριστιέστε την περιποίηση των μαλλιών σας, μόνες σας στο σπίτι. Η δική σας ώρα ομορφιάς. Καθόλου άσχημα. Εάν είστε λάτρης, των βαμμένων μαλλιών ή κάνετε πολύ ανταύγειες το αποτέλεσμα αρχικά είναι πράγματι εντυπωσιακό - τι γίνεται όμως με τη φθορά που υφίστανται τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να  εξασθενούν και να γίνονται όλο και πιο θαμπά όσο περνάει ο καιρός; Πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε υγιή και λαμπερά τα βαμμένα μαλλιά σας; Οι βαφές και οι τεχνητές χρωστικές ουσίες, αφυδατώνουν και «αγριεύουν» την τρίχα, επειδή αφήνουν τα λέπια ανοιχτά. Όταν τα μαλλιά είναι υγιή και γερά, μπορούν να συγκρατήσουν καλύτερα τις χρωστικές ουσίες της βαφής και να διατηρήσουν αναλλοίωτο το χρώμα για περισσότερο χρόνο.

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με την κατάλληλη μάσκα μαλλιών HELENSON - HAIR MASK COLOR PROTECT 6 

 Αφυδάτωση και χρώμα που έχει χάσει τη λάμψη του κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου; Για κάθε πρόβλημα μαλλιών υπάρχει και η κατάλληλη μάσκα. Οι μάσκα μαλλιών HELENSON - HAIR MASK COLOR PROTECT 6 περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας και οι ανάγκες τους, με τη HELENSON - HAIR MASK COLOR PROTECT 6 εξασφαλίζουμε, φυσικά, το μέγιστο αποτέλεσμα ….

Είναι λευκού χρώματος με κρεμώδες υφή και με βελούδινο άρωμα. Προσφέρει εντατική θεραπεία για θρέψη. Ιδανική για βαθιά ενυδάτωση και διάρκεια χρώματος σε βαμμένα μαλλιά. Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν την τρίχα μαλακή και ευέλικτη. Και χάρις στο εκχύλισμα ρυζιού για Διάρκεια στο Χρώμα δρα συνολικά σε 6 σημεία που χρειάζονται τα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Ενυδατώνει, διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος. Επανορθώνει τις φθορές & προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος & την ψαλίδα.


Με υπέροχη συσκευασία ,με ειδική κάνουλα για καλύτερη χρήση του προϊόντος!


Εφαρμόζω σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνω 2-3λεπτά για να δράσει και ξεβγάζω. Χρησιμοποιείστε μετά από κάθε λούσιμο. 



HELENSON -LIQUID CONDITIONER-LIVE IN



Όσο δυνατά και πλούσια κι αν είναι τα μαλλιά μας, το καθημερινό styling, το πιστολάκι, οι βαφές, ακόμη και το απλό βούρτσισμα, μπορεί να φθείρουν τις τρίχες και να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως ξηρότητα και αφυδάτωση, θαμπή όψη και σπασίματα. Φυσικά, όσο πιο πολλές χημικές και μηχανικές επεξεργασίες κάνουμε, τόσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται τα μαλλιά, πράγμα που κάνει το τακτικό κούρεμα ακόμη πιο απαραίτητο για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Δεν αρκεί όμως. Χρειάζονται και ενισχυμένη ειδική φροντίδα! Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να διατηρούμε πάντα τα μαλλιά μας υγιή και ενυδατωμένα. Περιορίστε το styling και τη θερμότητα που καταστρέφει τη δομή της τρίχας, όσο το δυνατόν περισσότερο, και αρχίστε να εφαρμόζετε CONDITIONER μαλλιών σε υγρή μορφή, που ενυδατώνει τα μαλλιά και τα προστατεύει. Τα αφήνει απαλά και ευκολοχτένιστα χωρίς να τα βαραίνει. 


Το LIQUID CONDITIONER -LIVE IN περιέχει Σύμπλεγμα Βιταμινών και Ceramides , η οποία ενισχύει το εξωτερικό περίβλημα της τρίχας και ενδυναμώνει το σύνολο του τριχωτού. Η συγκεκριμένη φόρμουλα, μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας που διαθέτει με εκχύλισμα αμυγδάλου, προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση,  μαλακώνει τα μαλλιά, εξασφαλίζοντας λεία, λαμπερά μαλλιά με υγιή εμφάνιση. Σε συνδυασμό με το Helenson- shampoo το conditioner προσφέρει απαλή υφή της τρίχας. Βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση. Είναι σε διάφανη-υγρή μορφή και μας προσφέρει Ενυδάτωση, Αντιηλιακή Δράση, Ευκολοχτένιστα, Χωρίς Βάρος, Καθημερινή χρήση, Χωρίς Φριζάρισμα  και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.



Κατάλληλο και για καθημερινή χρήση καθώς και για χρήση πριν ή μετά τη θάλασσα.

Η συσκευασία είναι πολύ όμορφη και έχει ειδικό βαποριζατέρ..




HELENSON - HAIR SERUM ARGAN OIL




Τα μαλλιά αποτελούν μοναδικό σημείο ομορφιάς, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Πρέπει να το παραδεχθούμε. Όταν βλέπουμε εκείνο το κορίτσι στην τηλεόραση με το τέλειο μαύρισμα και τα αέρινα μαλλιά (και που θα κάναμε τα πάντα για να τα  έχουμε και εμείς), σας φαίνεται εξωπραγματικό. Πραγματικά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως είναι όλα τόσο φυσικά. Δεν είναι θαμπά από τον ήλιο, δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα ιδρώτα και το πιο απίστευτο από όλα, τα μαλλιά της είναι μακριά, μαλακά, λαμπερά, χωρίς το παραμικρό φριζάρισμα. Είναι η ίδια εικόνα που έχετε στο μυαλό σας για τις χιλιάδες φωτογραφίες που σκοπεύετε να βγάλετε … Σας υπόσχομαι ότι είναι δυνατόν να το πλησιάσετε πάρα πολύ! 


Τα serum είναι το καλύτερο προϊόν για αυτού του είδους την περιποίηση. Τα serum αναπληρώνουν την υγρασία που χάνεται κατά το λούσιμο και το styling, η οποία είναι απαραίτητη για την τρίχα μας, ενώ επίσης, προστατεύουν τα μαλλιά μας από την θερμότητα όσο χρησιμοποιούμε το πιστολάκι, την μασιά ή το ψαλίδι και μειώνουν το φριζάρισμα. Για να είμαστε πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα για τα μαλλιά μας. Σύμμαχός μας σε αυτή την αποστολή είναι το HELENSON - HAIR SERUM ARGAN OIL.


Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Το HELENSON - HAIR SERUM ARGAN OIL είναι πορτοκαλί χρώματος και σε υγρή μορφή. Αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.
 

Είναι εξειδικευμένο serum χωρίς ξέβγαλμα.. Εμπλουτισμένο με Argan Oil, Λάδι Καλέντουλας & Βιταμίνη Ε, που επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει από το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες προσδίδει απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά. Το HELENSON - HAIR SERUM ARGAN OIL είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.. Με μεθυστικό άρωμα….

Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της HELENSON - HAIR SERUM ARGAN OIL προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά διαρκή λάμψη.







Σσσσ… μην ξυπνάς ακόμα τον Οκτώβρη!


HELENSON - BODY SCRUB- LIVELY MOOD




Ο μήνας μπορεί να άλλαξε, όμως η καλή διάθεση δεν αλλάζει –τουλάχιστον, όχι ακόμα-. Και σε αυτό συνηγορεί, εκτός από την καλή διάθεση, και ο καιρός. Τι γίνεται όμως με την επιδερμίδα μας τους φθινοπωρινούς μήνες και το ξηρό αεράκι?


Το γυναικείο σώμα προκαλεί πόθο και θαυμασμό στους άντρες και για αυτό το λόγο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική εικόνα μιας γυναίκας. Από την άλλη κάθε γυναίκα επιβάλλετε να νιώθει όμορφα με το σώμα και την εμφάνιση της για να εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες, η χαλάρωση και διάφορα σημάδια «υποβαθμίζουν» την ποιότητα της επιδερμίδας του σώματος με αποτέλεσμα να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται λιγότερο ελκυστική.

Μια γυναίκα με σφιχτό σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και ψεγάδια είναι σίγουρο ότι κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των αντρών. Δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη και που όταν το αγγίζεις είναι λείο και βελούδινο αποτελεί πόθο όλων των γυναικών.


Αν και οι περισσότερες σήμερα ξέρουμε πώς να φροντίσουμε το δέρμα μας για να το διατηρήσουμε όμορφο και νεανικό, δυστυχώς πολλές υποτιμάμε τη σημασία της απολέπισης, ιδιαίτερα μάλιστα του σώματος. Όμως η απολέπιση (peeling), η απομάκρυνση δηλαδή των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα μας, είναι απαραίτητη διαδικασία, για να έχουμε δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και απαλό! Όχι μόνο γιατί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που τη δείχνουν θαμπή και τραχιά, αλλά και γιατί βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων φροντίδας. Δεν χρειάζεται παρά να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και θα αποζημιωθείτε με μια βελούδινη επιδερμίδα!



Το πρώτο βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση με HELENSON - BODY SCRUB LIVELY MOOD.

Είναι μια ήπια κρέμα απολέπισης σώματος, με μία βελούδινη κρεμώδη υφή με φυσικούς κόκκους και απολαυστικό άρωμα Ρόδι & Berry που διαρκεί όλη την ημέρα ,απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας ενώ τη διατηρεί απαλή και ενυδατωμένη, που την απαλύνει και την λειαίνει. Τα συστατικά που περιέχει είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία που διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος αφήνοντας μια αίσθηση ενέργειας και νεότητας. 


Αγαπώ πολύ τα απαλά πίλινγκ γιατί απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και αφήνουν το δέρμα πολύ απαλό χωρίς να το ερεθίζουν. Κάνει απαλό και βαθύ καθαρισμό. Τονώνει την επιδερμίδα…..Ζωντανεύει τις αισθήσεις!


Εφαρμόζω σε υγρή και καθαρή επιδερμίδα και τρίβω με κυκλικές και απαλές κινήσεις. Ξεβγάζω με άφθονο νερό!




HELENSON - BODY BUTTER-ORIENTAL SENSATION (Indian Jasmin)




Ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους. Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Όμως, όσο εμείς απολαμβάνουμε την ηρεμία που μας προσφέρει , η επιδερμίδα... υποφέρει. Και όταν αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα, τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης- αίσθηση τραβήγματος και τραχιά υφή- δεν αργούν να φανούν. Όσο κι αν μας βοηθά να χαλαρώσουμε, το ζεστό νερό βλάπτει σοβαρά την ισορροπία της επιδερμίδας. Η έντονη αφυδάτωση που συνοδεύεται από τραχιά υφή και ενοχλητικό τράβηγμα είναι μόνο η αρχή. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο έντονος αέρας επίσης βάλλουν την επιδερμίδα μειώνουν την υγρασία της και την παραγωγή σμήγματος και προκαλούν έντονη ξηρότητα, κοκκινίλες, σκάσιμο και σε ακραίες περιπτώσεις μάτωμα. Με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη ανάγκη για πιο εντατική ενυδάτωση.


 Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για όμορφη, απαλή και ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Προετοιμαστείτε για τις μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με πλούσια συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.


Το πλούσιο και κρεμώδες Body Butter της HELENSON -ORIENTAL SENSATION είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Είναι λευκού χρώματος και με παχύρευστη υφή…Με 24ωρη δροσερή ενυδάτωση και ελαφριά αίσθηση, προσφέρει υγιή λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια και η ντελικάτη γλυκιά μυρωδιά με  indian jasmin μας ταξιδέψει σε ανατολίτικους προορισμούς.. Ιδανική ακόμα και για πιο ξηρές επιδερμίδες! Περιέχει βούτυρο κακάο και πλούσια σύνθεση για εντατική περιποίηση, σε 3 υπέροχα αρώματα. Αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο.

Φροντίστε καθημερινά λοιπόν μετά το ντους να απλώνετε την πλούσια ενυδατική κρέμα HELENSON ORIENTAL SENSATION με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσετε υπεραιμία!





HELENSON -SHOWER GEL-LOVE ALL AROUND-VANILLA




Στο γρήγορο ρυθμό της καθημερινότητάς μας, έχουμε μετατρέψει την προσωπική μας καθαριότητα σε ρουτίνα, ξεχνώντας την απλή, αλλά τόσο ωφέλιμη και απολαυστική διαδικασία ενός αρωματικού λουτρού. Το καθημερινό ντους, σύντομη λύση καθαριότητας και αναζωογόνησης, δεν έχει καμία σχέση με την τελετουργία περιποίησης του σώματος, χαλάρωσης του νου και ανανέωσης της ψυχής που μόνο ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να μας προσφέρει. Η ιδανική εικόνα αυτή την εποχή: Έξω κρύο, βροχή, χιονιάς, μέσα στο σπίτι όμως θαλπωρή και η μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, και το  αφρόλουτρο HELENSON -SHOWER GEL-VANILLA, να μας περιμένει για να βυθιστούμε  στην αγκαλιά του, να περιποιηθούμε  τον εαυτό μας και να διώξουμε τις έγνοιες μακριά.


Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το SHOWER GEL που προστίθενται στο νερό χαρίζουν απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.


Καθώς η μέρα πάει προς το τέλος της ξεκουράστε το σώμα σας επιλέγοντας τη σειρά SHOWER GEL-VANILLA της HELENSON.


Η ομορφιά γίνεται ιεροτελεστία....το SHOWER GEL-VANILLA της HELENSON αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή τους τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν .Είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι λευκού χρώματος και το καλύτερο είναι το γεγονός πως με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις!

Το αγαπημένο άρωμα Βανίλιας που έχει, εγκλωβίζει μέσα σε ένα μπουκάλι την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.


Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη (μιας και περιέχει 500ml..ολόκληρα) και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Εφαρμόζω σε υγρό δέρμα και δημιουργώ πλούσιο αφρό. Ξεβγάζω με άφθονο νερό.




HELENSON - BODY MILK-FEEL LIKE A QUEEN





Tώρα που ο καιρός αλλάζει, πολλές είναι οι επιπτώσεις του κρύου στο δέρμα μας, αλλά πώς μπορούμε να το προφυλάξουμε καλύτερα από τις... άγριες διαθέσεις των καιρικών φαινομένων? Για όσες λοιπόν δεν το γνωρίζετε, ο κρύος και ξηρός αέρας «ξύνει», όπως λένε οι ειδικοί, την επιφάνεια της επιδερμίδας μας και καταστρέφει μέρος από τη φυσική της προστασία …. Kαθώς όμως το «φράγμα» της επιδερμίδας μας δεν λειτουργεί ικανοποιητικά, το νερό βρίσκει διέξοδο και φεύγει, με αποτέλεσμα την αφυδάτωσή της. Σε αυτό το αποτέλεσμα συμβάλλει και η μειωμένη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων στο κρύο. H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα για το σώμα, αλλά και το «κλειδί» για λαμπερή επιδερμίδα.  Διαγράψτε την ξηρή επιδερμίδα από το φθινοπωρινό σας λεξιλόγιο με το γαλάκτωμα ενυδάτωσης της HELENSON !


Το Γαλάκτωμα Σώματος FEEL LIKE A QUEEN είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα για όλο το σώμα. Το BODY MILK-FEEL LIKE A QUEEN προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη του σύνθεση χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη με άρωμα  λευκής γαρδένιας μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας… για να νιώθουμε σαν βασίλισσα.

  •  Ενεργοποιεί τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

  •  Προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της ξηρότητας.

  • Μειώνει αισθητά την άγρια όψη της επιδερμίδας.

  •  Συμβατό με την επιδερμίδα – Δερματολογικά ελεγμένο.



Έχει και αυτό πρακτικό δοσομετρητή για την απαιτούμενη ποσότητα που χρειαζόμαστε αλλά και για οικονομία ,επίσης δεν περιέχει PARABENS. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει. Σε 4 μοναδικά αρώματα.







Η Mediterranean Cosmetics έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών και του σώματος μας. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη που έχουν χάσει και το σώμα μας την ευεξία και τονώσει που του έλειπε . Γυναίκες και άνδρες βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Mediterranean Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://m-c.gr/el/


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν Helenson?.Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε και την άποψη σας!!

1 σχόλιο:

  1. Φαίνονται υπέροχα,θα ήθελα να δοκιμάσω τα προιόντα για το φριζάρισμα.Τιμές που μπορούμε να βρούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή