Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Bioselect #2 Review



Bioselect



Γειά σας Glamorous,

Κάθε εποχή του χρόνου, το δέρμα μας έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Συγκεκριμένα, το χειμώνα, το κρύο επιδρά δυσμενώς στις ζώνες που είναι εκτεθειμένες, όπως το πρόσωπο και το σώμα. Αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις καιρικές συνθήκες είναι η ειδική καλλυντική φροντίδα. Το Α και το Ω της καθημερινής περιποίησης κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι η ενυδάτωση και προστασία σώματος και προσώπου.
Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα. Ωστόσο τον χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση. Κοκκινίλες, ερεθισμοί, φαγούρα, έντονη ξηρότητα και τραχύτητα είναι τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο δέρμα μας , τα οποία εντείνονται ακόμη πιο πολύ από την έλλειψη- χαμηλότερη υγρασία στους θερμαινόμενους χώρους και τη διαρκή εναλλαγή ζέστης-κρύου.
Κάθε εποχή έχει τα μυστικά της όσο αφορά τη beauty ρουτίνα μας και πιο συγκεκριμένα τα «σωτήρια» tips που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και ενυδατωμένη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Τι πρέπει να κάνουμε για να απαλλαγούμε μία και καλή από την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα το χειμώνα;
Την λύση στο πρόβλημα μας θα το δώσει η εταιρία Bioselect με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων!! 





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία BIOselect  ιδρύθηκε από τον κ. Τσομπανάκη, την κα Χαρμάνη και τον κ. Χριστουλάκη το 2002 με άμεση ειδίκευση στα προϊόντα με υψηλή βιολογική σύσταση όπως ο Δίκταμος και το παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης. Το 2005, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για τα οργανικά καλλυντικά, δημιούργησαν τη σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα BIOselect .Η επιχείρηση, κατά την περίοδο δραστηριότητάς της, απέδειξε στον καταναλωτή τη μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα και την αγνότητα των προϊόντων της. Κάθε προϊόν BIOselect αποτελείται από ένα μίγμα ελαιόλαδου και Δίκταμου, το Dictamelia - προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το 2005, η σειρά προϊόντων κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη καθώς και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Η εταιρεία BIOselect ανέπτυξε, τις πρώτες εμπορικές συνεργασίες της διεθνώς το 2006 και σήμερα έχει αντιπροσώπους σε: Αγγλία, Ρωσία, Δανία, Πολωνία,  Λιθουανία, Ιταλία, Τουρκία, Ηνωμένες Πολιτείες και Νορβηγία.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Bioselect-FIRMING SERUM FOR FACE & NECK
(ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΥ )




Δεν συμβαίνει ξαφνικά, φτάνει όμως μια μέρα που ο καθρέφτης μας γίνεται πλέον αδιάψευστος μάρτυρας μιας από τις πιο ενοχλητικές αλλοιώσεις που φέρνει ο χρόνος. Τη χαλάρωση του προσώπου . Ο χρόνος που περνά σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στην επιδερμίδα, τόσο στην επιφάνειά της όσο και στις βαθύτερες στιβάδες της. Το δέρμα χάνει σιγά-σιγά την ελαστικότητά του και οι μυς την τονικότητά τους, παρατηρείται μετατόπιση λίπους και στο κέντρο του προσώπου, από την εσωτερική γωνία των ματιών ως τη μέση των ζυγωματικών τα χαρακτηριστικά αρχίζουν να αλλοιώνονται, να σχηματίζονται σκοτεινές ζώνες . Είναι μια δυσάρεστη αλήθεια αλλά θα πρέπει να την αποδεχτούμε.

Μια δεκαετία ακατάπαυστης δραστηριότητας, σε κάθε πεδίο, επαγγελματικό, οικογενειακό, προσωπικό, με έντονο στρες και κούραση. Η ανάγκη χρήση , πρωί και βράδυ μιας ανάλαφρης αντιγηραντικής σύνθεσης ειδικά σχεδιασμένης να αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια του χρόνου γίνεται πλέον επιτακτική….. Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό FIRMING SERUM FOR FACE & NECK θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.

Θα συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγρασίας και της απαλότητας της επιδερμίδας μας, απαλλάσσοντας την από ξηρότητα και επαναφέροντας τη φυσική της λάμψη. Εντωμεταξύ, ο εκρού ορός προστατεύει την επιδερμίδα μας από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, συσφίγγει και βελτιώνει τους πόρους, χαρίζοντάς σας εκθαμβωτική λάμψη. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, για να προσθέσουμε τη θρέψη που χρειάζεται η επιδερμίδα μας αυτή την εποχή, χωρίς όμως να την  βαραίνει ή να εμφανίζει λιπαρότητα. Οι συσφιγκτικές ιδιότητες του ιβίσκου, των φύτρων alfa-alfa, του λούπινου και της βρώμης ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτυγχάνοντας σύσφιξη, τόνωση και μείωση των ρυτίδων της επιδερμίδας. Το Dictamelia και η αλόη καταπραΰνουν το δέρμα.

Είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία ,που είναι κατάλληλη για ταξίδια!!

Απλώνω πρωί ή/και βράδυ σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο και λαιμό. Συνεχίζω με το ενυδατικό προϊόν μου.



Bioselect-WHITE ORCHID LUXURIOUS BODY LOTION
 (ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ)




Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. Σε μας δεν απομένει παρά να αναγνωρίζουμε έγκαιρα τα σημάδια….  Πολλές θεωρούμε ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η επιδερμίδα μας δεν χρειάζεται μεγάλη προστασία ή ενυδάτωση όπως τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό όμως είναι λάθος και λίγο πολύ όλες μας κάποιες φορές το έχουμε αντιμετωπίσει.

Οι εναλλαγές του ξηρού και ζεστού από την θέρμανση περιβάλλοντος, με τον κρύο αέρα και τον ήλιο, μπορούν να προκαλέσουν στα ξηρά δέρματα σοβαρά εγκαύματα ή εκζέματα.
Το φθινόπωρο και το χειμώνα, η στρατηγική μας για όμορφη επιδερμίδα θα είναι πιθανότατα διαφορετική, καθώς το κρύο μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση ξηρότητας στο πρόσωπό σας ή κάποια σημεία μπορεί να ξεφλουδίζουν. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας έχει τάση λιπαρότητας. Αν σας απασχολεί έντονα η ξηρότητα της επιδερμίδας το χειμώνα, το καλύτερο όπλο σας είναι η WHITE ORCHID LUXURIOUS BODY LOTION.

Μέσα στην ηρεμία του μπάνιου σας , τυλιχτείτε στην απαλότητα και την άνεση, απλώνοντας γενναιόδωρα το γαλάκτωμα σώματος WHITE ORCHID LUXURIOUS BODY LOTION, πλούσιο σε ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες που θα αναλάβουν δράση, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.
 
Είναι μια ολοκληρωμένη ενυδάτωση σώματος και αποτελεί την απόλυτη προστασία απέναντι στις αρνητικές συνέπειες  γήρανσης της επιδερμίδας μας, μακροπρόθεσμα (χαλάρωση, απώλεια ελαστικότητας). Με λευκή ,λεπτόρρευστη υφή  , πλούσιο σε συνδυασμό εκχυλισμάτων καλέντουλας, σταφυλιού και υπερικού, ελαίου χοχόμπα και βούτυρού καριτέ, θρέφει, προστατεύει και καταπραΰνει το δέρμα……και γίνεται ο καλύτερος σύμμαχός σας στην πρόληψη των βλαβών από τον ήλιο, την κούραση και το χρόνο στην επιδερμίδα του σώματος σας. Το χειμώνα, την άνοιξη, μετά το καλοκαίρι, χαρίστε της  μια μικρή εντατική κούρα ενυδάτωσης, πρωί και βράδυ για να διατηρήσετε την απαλότητά της,  να λειάνετε την επιφάνειά της ……. Εμπλουτισμένο με το εξωτικό, ντελικάτο άρωμα της λευκής ορχιδέας ξυπνά τις αισθήσεις και χαρίζει βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα σας.

Εφαρμόζω πρωί ή/και βράδυ, ιδανικά μετά από το μπάνιο, σε στεγνό δέρμα. Κάνω απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.



Bioselect-NATURAL HAIR ELIXIR
(ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Hair has the power…..

Πολύ πριν και από την επιδερμίδα, τα μαλλιά είναι το πρώτο σημείο στο οποίο αποτυπώνονται, διατροφή και life style.
Oσο δυνατά και πλούσια κι αν είναι τα μαλλιά μας, το καθημερινό styling, το πιστολάκι, οι βαφές, ακόμη και το απλό βούρτσισμα, μπορεί να φθείρουν τις τρίχες και να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως ξηρότητα και αφυδάτωση, θαμπή όψη και σπασίματα. Φυσικά, όσο πιο πολλές χημικές και μηχανικές επεξεργασίες κάνουμε, τόσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται τα μαλλιά, πράγμα που κάνει το τακτικό κούρεμα ακόμη πιο απαραίτητο για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Δεν αρκεί όμως. Χρειάζονται και ενισχυμένη ειδική φροντίδα! H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα , αλλά και το «κλειδί» για λαμπερά, υγιή μαλλιά.

Για να επαναφέρουμε την υγιή όψη των μαλλιών η οποία επηρεάζεται τόσο από τις διάφορες χημικές εργασίες όσο και από τις κλιματικές εναλλαγές του περιβάλλοντος τα μαλλιά χρειάζονται ειδική φροντίδα. Χρειάζονται το Ελιξίριο μαλλιών NATURAL HAIR ELIXIR της Bioselect….

Με προηγμένες συνθέσεις πλούσιες που τρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά αλλά και μεταξένια υφή που αφήνει βελούδινη αίσθηση, τα ειδικό λάδι της Bioselect αποτελεί ένα πραγματικό ελιξίριο για την φροντίδα των μαλλιών. Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσει η τρίχα στιλπνότητα και λάμψη. Τα λάδι αυτό όμως προσφέρει πολλά περισσότερα, με 100% φυσικό φωτοπροστατευτικό παράγοντα. Απορροφά τη UVB ακτινοβολία και προστατεύει την τρίχα από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Το Dictamelia ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την ελαστικότητα τους, ενώ τα έλαια αβοκάντο, χοχόμπα και baobab ενυδατώνουν και θρέφουν, χαρίζοντας υγεία και λάμψη στα μαλλιά μας. Δεν αφήνει την αίσθηση λαδωμένου μαλλιού. Κάνει τα μαλλιά μας μεταξένια…….
Είναι σε πολύ όμορφη συσκευασία σε μορφή σπρέι και είναι κατάλληλο και για ταξίδια.

Ιδανικό για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Απλώνω σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως ολοένα και περισσότερο σήμερα, η κοσμετολογία στρέφεται στη βοτανολογία για να ανακαλύψει τα σπάνια χαρίσματα των λουλουδιών και βοτάνων και μάλιστα όταν η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για το χώρο της ομορφιάς όπως στην BIOSELECT, η περιποίηση των μαλλιών ,προσώπου και σώματος με φυσικά συστατικά είναι ιδιαίτερα απολαυστική, αλλά και πολύ ευεργετική!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία BIOSELECT για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.bioselect.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου