Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Froika review

Froika

Επανακτήστε τη λάμψη σας…..

Γειά σας Glamorous,

Αν το καλοκαίρι σας φαίνεται ότι ήταν μήνες πριν, αν αρχίζετε πάλι να αισθάνεστε την «ασφάλεια» των πιο άνετων ρούχων, αν οι δηλώσεις σας για σωστή και ισορροπημένη διατροφή και ομορφιά δε σας θυμίζουν κάτι, τότε υπάρχει θέμα!
Κάπου λοιπόν μέσα στην ταχύτητα που γυρίζει ο κόσμος γύρω μας και σε αυτό το vertigo που δε μας επιτρέπει να πολυαντιληφθούμε μέρος, χρόνο, τόπο, νιώθουμε ότι οι υποσχέσεις της «νέας σχολικής χρονιάς» (ξέρεις, αυτές που κάνουμε στον εαυτό μας για μια καλύτερη καθημερινότητα) κάπως έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν.
Δε λέω ότι τις ξεχάσαμε, λέω ότι ίσως γίναμε πιο ελαστικοί ως προς το χρόνο και τον τρόπο υλοποίησής τους. Μας χτυπώ λοιπόν καμπανάκια, για να μας επαναφέρω στην τάξη! Γράψτε σε ένα post it και κολλήστε το στο ψυγείο σας ή στον υπολογιστή σας ή στον καθρέφτη του μπάνιου ή όπου σας βολεύει: ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΩ!!

Αυτή θα είναι η φράση κλειδί, για να καταλάβετε ή μάλλον να θυμηθείτε ότι πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας και να σέβεστε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας! Κόψε λοιπόν τις κακές συνήθειες, όσο είναι νωρίς ακόμα και παραδεχτείτε το – γνωρίζετε ότι είστε φανταστική! Όμως ακόμα και ο πιο σίγουρος άνθρωπος χρειάζεται μια τόνωση ομορφιάς κατά καιρούς.


Εάν έχετε αισθανθεί ποτέ έτσι, δοκιμάστε μερικές από τις συμβουλές ομορφιάς της εταιρίας Froika για άμεση τόνωση της αυτοπεποίθησής σας και της ομορφιάς σας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H FROIKA DERMOCOSMETICS είναι μία Ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1955 από τον Παναγιώτη Κουτσούκο και μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν έγινε μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρισμένες εταιρείες στον χώρο των Δερμοκαλλυντικών και Στοματικής Υγιεινής προϊόντων στον Ελλαδικό χώρο. Δόθηκε μέγιστη προσοχή στην Έρευνα, στον Σχεδιασμό & Προγραμματισμό και Ποιοτικό Έλεγχο για την δημιουργία και προώθηση των 160 Δερματολογικών και 25 Οδοντιατρικών Προϊόντων τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πληρούν τους διεθνείς κανόνες GMP (Good Manufacturing Practices).



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




UltraLift Cream Light
(Κρέμα Σύσφιξης Ημέρας & Νύχτας)



Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους, όταν πια θα έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό.  Αν επομένως διανύετε τη δεκαετία των 30 , λάβετε θέσεις. Η κούρσα με το χρόνο αρχίζει τώρα!
Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι νέες γυναίκες-αλλά και οι άνδρες- στην πλειοψηφία τους, προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω του «νεαρού της ηλικίας» όπως έλεγαν οι παλιότεροι, δημιουργείται συχνά η ψευδαίσθηση ότι η φρεσκάδα και η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας θα διατηρηθούν για πάντα. Όμως οι ρυτίδες και η  χαλάρωση έχουν ήδη δρομολογήσει την πορεία τους, απλώς δεν έχουν ακόμα αναδυθεί στην επιφάνεια . Αν λοιπόν θέλετε να ανακόψετε τη φόρα τους και να διατηρήσετε, για όσο γίνεται περισσότερο, τη νεανική εικόνα που βλέπετε σήμερα στον καθρέφτη, προσαρμόστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας στις τωρινές της ανάγκες και, το σημαντικότερο, ενισχύστε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο!
Ίσως λοιπόν να έφτασε η ώρα να δώσετε τέλος στην περίοδο της ανεμελιάς και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το μέλλον της επιδερμίδας σας υιοθετώντας καθημερινές συνήθειες ….

Δεν μπορούμε να κλείσουμε το δρόμο στο χρόνο που περνά, όσο κι αν το θέλουμε πολύ. Μπορούμε ωστόσο να τον …δυσκολέψουμε, να τον αναγκάσουμε να κόψει ταχύτητα, υιοθετώντας την UltraLift Cream Light της εταιρείας Froika….

Η UltraLift Cream Light είναι μια λευκή κρέμα σύσφιξης ημέρας και νύχτας με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Είναι για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας & νύχτας ,καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποτρέποντας τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνοντας την ενυδάτωση. Χαρίζει προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα μας.. με ειδικά μελετημένη σύνθεση και στοχευμένη δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης τις ώριμης επιδερμίδας.
Ο συνδυασμός Υαλουρονικό οξύ ,Βιταμίνη Ε,C,B, αλπικού φυτού “Εντελβάις”,X-pressin Suberin προστατεύουν από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες που ευθύνονται για τις αλλοιώσεις τον κυττάρων, διεγείρουν τι σύνθεση κολλαγόνου  βοηθώντας την επιδερμίδα να ανακτήσει την πυκνότητα τις, προλαμβάνει το σχηματισμό ρυτίδων και λειαίνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες μέσα από ένα μηχανισμό δράσης που επιτρέπει τι διείσδυση τον συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα τους.

Προσφέρει έντονη σύσφιξη ,αντιγήρανση & αντιοξειδωτική δράση. Χαρίζει ελαστικότητα ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.
Αναλυτικότερα:

  • Συσφίγγει την χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και λαιμό.
  • Ανορθώνει και βελτιώνει το περίγραμμα σε πηγούνι και  σαγόνι.
  •  Λειαίνει τις ατέλειες και εξομαλύνει τις ρυτίδες.


Είναι ο πολυτελής, καθημερινός μας σύμμαχος κατά της χαλάρωσης.

Το άρωμα της είναι απαλό σαν χάδι και είναι σε κομψό , στρογγυλό μπουκάλι με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!
Κατάλληλη για κανονικά & μικτά δέρματα.


Οδηγίες χρήσεως:

Την εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ σε καθαρό και στεγνό δέρμα, σε πρόσωπο ,λαιμό και ντεκολτέ .Μετά από 10 λεπτά μπορούμε να εφαρμόσουμε το μακιγιάζ ,αντηλιακό ή την κρέμα μας!



 UltraLift Serum
(Ορός Lifting Άμεσης Σύσφιξης)



Και η επιδερμίδα υπόκειται στους νόμους της φθοράς ενόσω ο άνθρωπος μεγαλώνει.
Εκεί, λίγο πριν τα 30, συνειδητοποιούμαι ότι η ενυδατική μας κρέμα, έστω και με δείκτη SPF, δεν μας «φτάνει» και αποφασίζουμε να ζητήσουμε …ενισχύσεις από το αντιρυτιδικό οπλοστάσιο της κοσμητολογίας. Πολύ συχνά αντιμετωπίζουμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας σαν... συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Πιστεύουμε πως αν αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε δραστικά προϊόντα αντιγήρανσης από τα 30, η επιδερμίδα μας θα έχει καλύτερα... γεράματα! Στην ομορφιά, όμως, σπάνια τα πράγματα είναι τόσο απλά.

Όμως  ήδη ξέρετε ότι η ομορφιά είναι ένα άνισο παιχνίδι με τον χρόνο. Και για αυτό είναι πράγματι απαραίτητο να κάνουμε κάτι για το δέρμα μας, να το περιποιούμαστε και να το προστατεύουμε για να το διατηρήσουμε υγιές…. και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει πριν καν δούμε σημάδια αλλά όσο ακόμα μπορούμε να τα προλάβουμε…Μαγικό ραβδί δυστυχώς δεν υπάρχει οπότε θα χρειαστεί να ξέρετε τον τρόπο για να διατηρήσετε ένα γοητευτικό και ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς έντονα τα σημάδια της γήρανσης.
Η ακατάπαυστη καθημερινή δραστηριότητα, σε κάθε πεδίο, επαγγελματικό, οικογενειακό, προσωπικό, με έντονο στρες ,η  σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι της ατμόσφαιρας επιτείνουν την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή του προσώπου.. και κάνουν επιτακτική ανάγκη  για χρήση , πρωί και βράδυ μιας ανάλαφρης αντιγηραντικής σύνθεσης ειδικά σχεδιασμένης να αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια του χρόνου. 

Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό UltraLift Serum θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.

Πρόκειται για έναν υψηλής τεχνολογίας ορό (ή αλλιώς σέρουμ) που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη .Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας. Είναι ένας ισχυρός ορός που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου.
Επιπλέον ο ορός UltraLift Serum ,αποδεσμεύει περισσότερα αντιγηραντικά συστατικά παρέχοντας συνεχή δύναμη αντιγήρανσης για έως και 24 ώρες. Όπως είναι εύλογο, η λεπτόρρευστη σύνθεση του ορού περιέχει νερό το οποίο είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες ,κάνοντας την επιδερμίδα μας σφριγηλή, ελαστική και προστατευμένη! Περιέχει κυτταρική καλλιέργεια του αλπικού φυτού “Εντελβάις”, X-pressin Suberin, Hyaluronic acid, Παράγοντες για οπτική διόρθωση και ματ αποτέλεσμα. Ελαστομερή για βελούδινη υφή. Βιταμίνες C & E & B, Ματρικίνες, Νευροπεπτίδια, Ισοφλαβόνες, σκουλένιο, έλαιο JOJOBA. Με όλα αυτά τα συστατικά η μελλοντική σας επιδερμίδα θα σας ευχαριστεί!

Έχει πολύ εύκολη εφαρμογή..  χωρίς  να έχει κολλώδη υφή, απορροφάται γρήγορα, σε περίπτωση που θέλετε να απλώσετε αμέσως μετά την κρέμα ημέρας ή νύχτας.
Όταν απλώνεται στην επιδερμίδα δρα σαν ένα «σφουγγάρι ενυδάτωσης» που διατηρεί την ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Κατά δεύτερον, δρα ως «δίχτυ ενυδάτωσης» που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τρίτον λειτουργεί σαν «φράγμα ενυδάτωσης» κλειδώνοντας την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και λαμπερή, τα χαρακτηριστικά είναι ξεκούραστα, οι πόροι συσφίγγονται.
Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες.


Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα και είναι σε στρογγυλή συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια!

Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.


Οδηγίες χρήσεως:

Τον εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ σε καθαρό και στεγνό δέρμα, σε πρόσωπο ,λαιμό και ντεκολτέ .Μετά από 10 λεπτά μπορούμε να εφαρμόσουμε το μακιγιάζ ,αντηλιακό ή την κρέμα μας!



UltraLift Eyes
(Lifting Περιγράμματος Ματιών)


Αποφασίσατε επιτέλους να τρώτε κατά πως επιτάσσει η μεσογειακή διατροφή, να πίνετε περισσότερο νερό και ξεκινήσατε μαθήματα Pilates, τρέξιμο ή έστω περπάτημα! Σε γενικές γραμμές, δηλαδή, προσέχετε τον εαυτό σας.
Τι κάνετε, όμως, για την προστασία των ματιών σας;
Τα μάτια συλλέγουν καθημερινά εκατομμύρια εικόνες, χρώματα, σχήματα, μορφές, μας βοηθάνε να επιβιώσουμε και μας εξασφαλίζουν άμεση επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μας. Είναι τόσο συνυφασμένα δε με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και προσλαμβάνουμε τον κόσμο, που μάλλον τα θεωρούμε περισσότερο δεδομένα από ό,τι θα έπρεπε. Φοράμε, βέβαια, γυαλιά ηλίου στην παραλία, βάζουμε πού και πού και κρέμα ματιών και πιστεύουμε ότι κάναμε το καθήκον μας. Μήπως, όμως, τελικά δεν τα προστατεύουμε αρκετά;
H επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να φανερώνει εύκολα σημάδια κούρασης και γήρανσης. Αν τα εξετάσουμε προσεκτικά, βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζονται σημάδια γήρανσης, κόπωσης, αϋπνίας και στρες. Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, σακούλες και ξηρότητα εμφανίζονται, χτυπώντας το «κουδουνάκι του κινδύνου». Η κύρια αιτία που φαίνονται έντονα είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου. Αν και η πρόληψη είναι το πιο ισχυρό όπλο, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε να προσέχουμε τα μάτια μας και να τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.

Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας .Σβήστε ρυτίδες και ενυδατώστε τα με την φροντίδα της κρέμα- gel UltraLift Eyes..

Η UltraLift Eyes είναι μια ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα - gel για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Η UltraLift Eyes καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, σακούλες ,μαύρους κύκλους, φωτίζει και ενυδατώνει. Εξαφανίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.
Λειαίνει, θρέφει ,ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών χάρη στο αλπικό φυτό“Εντελβάις”, Υαλουρονικού Οξέος , αναπτύσσοντας και αντιρυτιδική δράση. Καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα.. Το άρωμα της είναι απαλό και αέρινο!!

Έχει ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και είναι σε στρογγυλή συσκευασία!! Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Οδηγίες χρήσεως:

Εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα σε καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια. Μετά την εφαρμογή, αποφεύγουμε τις εκφράσεις στο πρόσωπο για 5 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα, αποφεύγουμε τη χρήση καλλυντικών προϊόντων πάνω από την κρέμα, εκτός από πούδρες.



ANTISPOT FACE CREAM
(Λευκαντική Κρέμα Ημέρας)




«Αναμνήσεις» του καλοκαιριού…

Η εποχή αλλάζει, έστω και καθυστερημένα. Κάτω όμως από το ξεθωριασμένο πια χρώμα του καλοκαιριού, ίσως ανακαλύψουμε ότι ο ήλιος έχει αρχίσει να αφήνει τα … αναμνηστικά του …
Οι κηλίδες είναι η πιο συνηθισμένη βλάβη του δέρματος. Την τελευταία δεκαετία όμως, εμφανίζονται με ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα και δεν είναι τυχαίο ότι …. σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις της λίστας των γυναικείων ανησυχιών, απειλώντας να εκτοπίσουν ακόμα και τις ρυτίδες. Τι φταίει; Και με ποια όπλα μπορούμε να τις προλάβουμε ή να τις αντιμετωπίσουμε;
Οι κηλίδες, λένε, είναι οι νέες ρυτίδες. Το αποδεικνύει έμμεσα, η έξυπνη προσθήκη, από τη βιομηχανία καλλυντικών, λέξεων όπως, antispot, σε όλο και περισσότερα προϊόντα. Γιατί όμως τέτοιο ενδιαφέρον; Τι άλλαξε;
Η γενιά των Baby Boomers, λένε οι ειδικοί, μεγάλωσε και πληρώνει τώρα… το λογαριασμό από τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, χωρίς αντηλιακή προστασία, που απόλαυσε στα νιάτα της . Από την άλλη, η διαδεδομένη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών στις νεότερες ηλικίες και οι θεραπείες ορμονικής υποκατάστασης στις μεγαλύτερες , ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την αύξηση των περιστατικών υπερευαισθησίας στον ήλιο. Και βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η UV ακτινοβολία είναι πολύ εντονότερη τώρα, από ό,τι ήταν μερικές δεκαετίες πριν, λόγω της μείωσης του πάχους του στρώματος όζοντος .
Η υπερμελάγχρωση όπως αποκαλείται επιστημονικά, είναι η ανομοιόμορφη χροιά της επιδερμίδας από την παρουσία καφέ κηλίδων. Παρουσιάζεται και στα δύο φύλα, δυστυχώς όμως τη μερίδα του λέοντος ( 90%) έχουν οι γυναίκες. Τα ακριβή αίτια της αυξημένης παραγωγής μελανίνης- η φυσική χρωστική ουσία που δίνει τον χρωματικό τόνο και το μαύρισμα στο δέρμα- είναι άγνωστα . Είναι όμως γνωστοί οι κυριότεροι παράγοντες που την πυροδοτούν, με πρώτο και… χειρότερο, τον ήλιο.
Όσο ο χρόνος είναι με το μέρος μας και πριν καλά-καλά οι κηλίδες του ήλιου εγκατασταθούν, προσφέρουμε στην επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα που έχει ανάγκη αυτήν την περίοδο του χρόνου με την ANTI – SPOT FACE CREAM..

Η ANTI – SPOT FACE CREAM είναι μια λευκαντική κρέμα προσώπου με αποχρωματική και αντιοξειδωτική δράση, για πανάδες, καφέ κηλίδες και φακίδες. Αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες δερματικές κηλίδες αλλά και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων. Η χρήση της εξασφαλίζει απομάκρυνση νεκρών κερατινοκυττάρων, ενυδάτωση, ανανέωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας.  Εμπλουτισμένη με βιταμίνη C 2% & α-αρβουτίνη ,που βοηθούν στη λεύκανση και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα ,καθώς και αντιηλιακή προστασία UVB 15 με τη μεγαλύτερη φωτοπροστασία UVA (5*) που είναι υπεύθυνη για τις μελαχρωματικές βλάβες και τη φωτογήρανση (ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος). Προστατεύει και υποστηρίζει την επιδιόρθωση της κυτταρικής  βλάβης  που προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA και UVB. Προλαμβάνει και εξομαλύνει τις ατέλειες που προκαλούνται από πανάδες, δυσχρωμίες, κηλίδες  ενώ προσφέρει και ενυδάτωση.. Έχει υφή που απορροφάται αμέσως για να καλύψει τις ανάγκες του ξηρού και του πολύ ξηρού δέρματος. Χαρίζει ομοιόμορφη λάμψη και ομοιογένεια στο δέρμα.


Αναλυτικότερα:

  • Μειώνει την ένταση και το πλήθος των ήδη υπαρχόντων κηλίδων και προστατεύει από την εμφάνιση νέων
  • Προσφέρει χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους
  • Ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει και διατηρεί το δέρμα στη φυσιολογική του κατάσταση.

Είναι σε στρογγυλή συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια! Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος .


Οδηγίες χρήσεως:

Εφαρμόζουμε την Anti-Spot Face Cream σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό & το ντεκολτέ με ιδιαίτερη προσοχή εκεί όπου υπάρχουν υπερχρώσεις (κηλίδες, πανάδες, φακίδες).
Την χρησιμοποιείτε , πριν την έξοδό σας σε ανοιχτούς χώρους. 1-3 φορές την ημέρα.


ANTI-SPOT AHAGEL
(Τοπικό Gel Αποχρωματισμού των Δερματικών Κηλίδων)


Η επιδερμίδα, χάρη στο ζεστό καλοκαιρινό χρώμα και την ξεκούραστη όψη της, δείχνει στα καλύτερά της. Τα κακά νέα είναι πως σύντομα το χρώμα των διακοπών θα αρχίσει να ξεθωριάζει και τότε οι σκουρόχρωμοι λεκέδες που ξαφνικά εμφανίζονται αποκαλύπτουν τι… δεν κάναμε σωστά φέτος το καλοκαίρι.. Μπορεί να κοιτάμε νοσταλγικά τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι, αλλά όταν κοιτάμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη και βλέπουμε τις κηλίδες, τις φακίδες και τις πανάδες που έχει αφήσει ο ήλιος στο δέρμα, θα θέλαμε να μην είχαν εμφανιστεί.
Καθώς συνδέουμε τη νεανικότητα με τη φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα, η ανομοιόμορφη απόχρωση της, συνδέεται αυτόματα με τη γήρανση.  Η μελανίνη είναι υπεύθυνη για το χρώμα του δέρματός μας και, επομένως, για το ωραίο μαύρισμα που αποκτήσαμε στις διακοπές. Είναι, όμως, «ένοχη» και για τη δημιουργία κηλίδων και φακίδων στο δέρμα μας, σημάδια και δυσχρωμίες που παρατηρούνται συνήθως στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια. Σε αυτά τα σημεία του δέρματος, για κάποιο λόγο, η παραγωγή μελανίνης αυξάνεται. Η κύρια αιτία είναι φυσικά η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία. Άλλοι παράγοντες, ωστόσο, είναι η ηλικία, καθώς παρουσιάζονται συνήθως μετά τα 35 (Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας χάνει την ικανότητά του να δημιουργεί νέα κύτταρα, αλλά και να ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος που έχουν καταστραφεί. Έτσι, τα κύτταρα που καταστρέφονται από τον ήλιο, δεν αντικαθίστανται. Αυτό είναι που οδηγεί στις κηλίδες γήρατος), η κληρονομικότητα, ορμονικές δια­ταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης, η χρήση ορισμένων φαρμάκων (αντισυλληπτικών, αντιβιο­τικών κλπ.) ή καλλυντικών.
Υπάρχουν όμως και καλά νέα . Αναλαμβάνοντας έγκαιρα δράση με την ANTI-SPOT AHA – GEL έχουμε πολλές πιθανότητες να τις απαλύνουμε αισθητά πριν εγκατασταθούν για τα καλά…

Η ANTI-SPOT AHA – GEL με την πλούσια σύνθεσή του εξασφαλίζει άριστη λευκαντική δράση , που εφαρμόζεται τοπικά στις κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, τα χέρια αλλά και ολόκληρο το σώμα λόγω ηλικίας, έκθεσης στον ήλιο, εγκυμοσύνης ή χρήσης αντισυλληπτικών χαπιών. Είναι απαλό διάφανο gel για την απομάκρυνση νεκρών κερατινοκυττάρων και τον αποχρωματισμό των επιφανειακών κηλίδων.. με ενισχυμένο α-υδροξυοξέα, α- αρβουτίνη & βιταμίνη C, το διαφανές τζελ εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στα στίγματα και χαρίζει ευχάριστη, δροσερή αίσθηση, στεγνώνει άμεσα και κάνει τους μικρούς μπελάδες να εξαφανίζονται τόσο γρήγορα όσο γρήγορα εμφανίστηκαν. Βοηθά στη μείωση των ήδη υπάρχοντων κηλίδων και προστατεύει από την εμφάνιση νέων. Είναι μια πολυδύναμη λευκαντική κρέμα τοπικής εφαρμογής για άμεση και ταχεία δράση. Ο συνδυασμός συστήματος λεύκανσης και συμπλέγματος κερατολυτικών ενεργών, μειώνει την παραγωγή της μελανίνης και αποχρωματίζει τις καφέ κηλίδες ενώ ενισχύει τη δράση των άλλων προϊόντων της σειράς ANTI-SPOT.

Ιδανική για να την έχετε πάντα μαζί σας χάρη στο πρακτικό της μέγεθος. Η αποτελεσματικότητα έχει επιβεβαιωθεί δερματολογικά.


Αναλυτικότερα:

  •  Μελαγχρωματικές κηλίδες (Φακίδες – εφηλίδες – μέλασμα “πανάδες”).
  •  Στίγματα από την ηλικία (ακτινική κεράτωση – κηλίδες γήρανσης).
  • Μεταφλεγμονώδη υπερμελάχρωση.
  • Κηλίδες εγκυμοσύνης (χλόασμα).
  • Δυσχρωμίες, δέρματα θαμπά και σκούρα.
  • Σημάδια γήρανσης(ρυτίδες – χαλάρωση του δέρματος).


Συμβουλή:

Οι λευκαντικές κρέμες προσώπου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο ή σε περιόδους όπου υπάρχει έντονη έκθεση στον ήλιο, καθώς ενδέχεται να προκαλέσουν έντονο και δυσανάλογο αποχρωματισμό του δέρματος. Συστήνεται η χρήση τους κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, όπου η επιδερμίδα εκτίθεται λιγότερο στις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη είναι η χρήση ειδικού αντιηλιακού προϊόντος κατά των πανάδων.


Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόζουμε το Anti-Spot AHA Gel σε καθαρό δέρμα τοπικά πάνω στις κηλίδες κυρίως κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνεται η συνδυασμένη χρήση του με:Anti-Spot Face Cream σε όλη την πάσχουσα περιοχή..



ANTI-SPOT HAND CREAM
(Λευκαντική, θρεπτική & προστατευτική κρέμα χεριών)



«Η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από το λαιμό και τα χέρια της», υποστηρίζουν αυτοί που ξέρουν. Για να μην έχετε λοιπόν πιθανότητα μεγαλώνοντας τα χέρια σας να μαρτυρήσουν πόσα κεράκια σβήσατε στα τελευταία σας γενέθλια, ξεκινήστε από νωρίς και νικήστε κάθε «χειροπιαστό» σημάδι του χρόνου.
Τα σημεία που προδίδουν την πραγματική μας ηλικία, όσο κόπο και αν έχουμε κάνει να την κρύψουμε επιμελώς, εκτός από το πρόσωπο και τον λαιμό, είναι τα χέρια. Τα χέρια μας είναι μία από τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο ,ορμονικές αλλαγές και την ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι οι βασικές αιτίες διαταραχής της φυσικής διαδικασίας παραγωγής μελανίνης του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να ταλαιπωρείται, χάνοντας τη φυσική του φρεσκάδα, το σφρίγος και τη λάμψη. Έτσι συχνά και με την πάροδο του χρόνου εμφανίζονται στη ράχη των χεριών σημάδια φωτογήρανσης, όπως πανάδες και δυσχρωμίες, ή λεπτές γραμμές και ρυτίδες, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας και της έλλειψης εντατικής περιποίησης.
Συνήθως στην ηλικία των 40 ετών, οπότε και παρατηρείται μείωση του ρυθμού αναπαραγωγής των μελανοκυττάρων, υπάρχει σημαντική πιθανότητα ανομοιόμορφης κατανομής της μελανίνης. Αυτό συνεπάγεται ότι σε ορισμένα κύτταρα του ανώτερου στρώματος του δέρματος σχηματίζεται πάρα πολλή μελανίνη, η οποία οδηγεί στην εμφάνιση μιας σκούρας κηλίδας, της κηλίδας γήρανσης. Αυτό συμβαίνει διότι η δομή του δέρματος στα άνω άκρα είναι πολύ λεπτή και δεν διαθέτει καθόλου υποδόριο λιπώδη ιστό. Με την πάροδο των χρόνων η ελαστικότητα των ιστών μειώνεται και συνεπώς το δέρμα γίνεται πλαδαρό, αδύνατο και γερασμένο, παρουσιάζοντας συχνά και κηλίδες γήρανσης.
Η καταλληλότερη και αποτελεσματικότερη προστασία από τις κηλίδες γήρανσης είναι η πρόληψη. Είναι σημαντική η περιποίηση των χεριών από νεαρή ηλικία.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε, όταν εμφανιστούν και θέλουμε να τις εξαλείψουμε;

Την λύση μας την δίνει η λευκαντική κρέμα ANTI-SPOT HAND CREAM.

Η ANTI-SPOT HAND CREAM ,η μοναδική του σύνθεση προλαμβάνει τις δυσχρωμίες, ενυδατώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα των χεριών. Αντιμετωπίζει κηλίδες γήρανσης, κηλίδες από τον ήλιο και κηλίδες από τη χρήση φαρμάκων. Αντιμετωπίζει όλες τις μορφές υπέρχρωσης του δέρματος (κηλίδες, πανάδες, σημάδια γήρανσης, ανομοιογενής κατανομή μελανίνης, φακίδες) αναστέλλοντας την μελανογένεση (διαδικασία παραγωγής μελανίνης) και αποτρέποντας την μεταφορά σκούρων χρωστικών στην επιφάνεια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την μελλοντική αποφυγή δυσχρωμιών.  Η σύνθεση της είναι συμπυκνωμένη σε διορθωτικά και προστατευτικά συστατικά. Οι κηλίδες μειώνονται, χωρίς λευκά σημάδια. Το χρώμα της επιδερμίδας γίνεται ξανά ομοιόμορφο. Θρέφει και προστατεύει τα χέρια, ενώ αποκαθιστά γρήγορα την άνεση, την ελαστικότητα και την απαλότητά τους. Είναι μια πρωτοποριακή κρέμα με μοναδικά συστατικά που δρουν συνεργικά και δίνουν τέλεια αποτέλεσμα. Ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που σέβεται το ευαίσθητο δέρμα.

Συστηματική χρήση της ANTI-SPOT HAND CREAM συμβάλει σε μία πιο φωτεινή, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα, αφού οι χρωματικές αλλοιώσεις περιορίζονται και αποτρέπονται, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, ομοιόμορφη, με ενισχυμένη λάμψη.

Η ANTI-SPOT CREAM for HANDS είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες . Είναι σε στρογγυλή και πρακτική συσκευασία!


Οδηγίες χρήσεως:

Εφαρμόζουμε την Anti-Spot Hand Cream σε καθαρό δέρμα στα χέρια με ιδιαίτερη προσοχή εκεί όπου υπάρχουν υπερχρώσεις (κηλίδες, πανάδες, φακίδες).
Χρησιμοποιείστε την κρέμα πριν την έξοδό σας σε ανοιχτούς χώρους έως και 3 φορές την ημέρα.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η εταιρία  FROIKA DERMOCOSMETICS  έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…

Ευχαριστώ την εταιρία FROIKA DERMOCOSMETICS για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.froika.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου