Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Trinity haircare Hellas-Cyprus review

Trinity haircare Hellas-Cyprus



Ταξίδεψε στον παράδεισο της ενυδάτωσης και πες 'Μαλλιά Ξεδιψάστε.....


Γειά σας Glamorous,

Αποτελούν ίσως το σημαντικότερο στοιχεία της αυτοπεποίθησης του κάθε ανθρώπου ,κι όμως τα παραμελούμε, θεωρώντας τα απλώς «διακοσμητικό στοιχείο» του κεφαλιού μας. Τα μαλλιά μας, όμως, χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση για να δείχνουν δυνατά και υγιή, καθώς οι κίνδυνοι που τα απειλούν καθημερινά είναι περισσότεροι και πιο ύπουλοι από όσο νομίζατε.
Μπορεί όλο το καλοκαίρι να ζήσαμε σε μια κατάσταση «δεν με νοιάζει πως δείχνει το μαλλί μου με αυτή τη ζέστη»! Ο Χειμώνας όμως επιτάσσει να δώσουμε και πάλι στην κεφαλή μας την προσοχή που της αξίζει .
Καλός ο χειμώνα και το κρύο που τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα μας αλλά το χειρότερο είναι η  ξηροδερμία και η αφυδάτωση που συνοδεύουν τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής! Κι αν νομίζατε πως η επιδερμίδα του προσώπου μας, τα χείλη και τα χέρια μας είναι τα μόνα, που ταλαιπωρούνται και εμφανίζουν ορατά τα σημάδια της βαρυχειμωνιάς, κάνετε λάθος! Τα μαλλιά επίσης «κινδυνεύουν» να χάσουν τη φυσική λάμψη και γυαλάδα τους! Τέλεια μαλλιά δεν σημαίνει μόνο μακρύ μήκος, αλλά κυρίως λάμψη, φροντίδα και άκρες χωρίς ψαλίδα.
Οι περισσότερες κάνουμε πολλά λάθη σχετικά με την φροντίδα των μαλλιών μας χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Η γνώση όμως αποτελεί και την λύση, αφού γνωρίζοντας τα, μπορούμε να τα αποφύγουμε, δίνοντας έτσι στα μαλλιά μας την περιποίηση που τους αξίζει.

Για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα ακολουθήστε τις συμβουλές της εταιρίας Trinity haircare Hellas-Cyprus .



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H σημαντικότερη διαφορά του οίκου Trinity haircare & Tailors Grooming είναι η φιλοσοφία τους!
Σέβονται τον άνθρωπο!
Χρησιμοποιούνε μόνο αυστηρά ελεγμένες πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, ποτέ γενετικά μεταλλαγμένες  πρώτες ύλες, και εναρμονίζουνε με την αυστηρότερη νομοθεσία για τις χημικές συστάσεις των προϊόντων τους! Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουνε υψηλή καλλυντικότητα , εξαιρετική απόδοση με όσο το δυνατόν περισσότερα αγνά υλικά .
Σέβονται  τα ζώα !
Είναι στη λίστα του παγκόσμιου οργανισμού PETA για τις εταιρίες που δεν κάνουν ούτε μια δοκιμή σε ζώα και είναι περήφανοι για αυτό!
Σέβονται  το περιβάλλον !
Για αυτό το λόγο  αφιερώνουνε  πολλή σκέψη, προσπάθεια και χρήματα στην έρευνα και στην ανάπτυξη καλύτερων (ανανεώσιμων) πόρων και βιώσιμων λύσεων, όσον αφορά τα προϊόντα, τις συσκευασίες, τη χρήση του χαρτιού, τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα την διαχείριση αποβλήτων κτλ.
Τα υψηλά Standard ποιότητας σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό δημιουργεί ένα αποτέλεσμα το οποίο θα σας αφήσει 100% ικανοποιημένους.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



ARGAN OIL REPAIR ELIXIR
(ΕΛΑΙΟ ARGAN)



Ο 'προστάτης' των μαλλιών….

Με τον ερχομό κάθε καινούριας σεζόν εμφανίζονται ποικίλες και διαφορετικές τάσεις της μόδας που συντείνουν στο να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν μία εμφάνιση. Για να είσαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά και ειδικά τα μαλλιά που αποτελούν κύριο μέσο έκφρασης και προσωπικού στυλ . Τα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών και κατά προσέγγιση το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες πάνω σε μια κοπέλα.
Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα μαλλιά της και δεν θέλει αυτά να είναι πάντα υγιή και λαμπερά; Ωστόσο – πρέπει να το παραδεχτείτε κι εσείς – μερικές φορές όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας λίγο (ή και πολύ) περισσότερο από όσο πρέπει ή αυτά τα ίδια αντέχουν.
Όλοι έχουμε το δικό μας μοναδικό τύπο μαλλιών, όπου κατά την διάρκεια διαφόρων περιοδειών του έτους να χρειάζονται την περιποίηση τους. Η δομή των μαλλιών είναι όπως η δομή λεπιών στο δέρμα ενός ψαριού, δηλαδή επικάλυψη λεπιών γύρω από ένα κεντρικό και φλοιώδη πυρήνα. Η ομαλή επικάλυψη και η ομαλή κατανομή τους, κάνει τα μαλλιά να είναι λαμπερά και λεία, βοηθώντας επίσης στο εύκολο χτένισμα, ενώ μια μπερδεμένη ή τραχιά δομή, κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σκληρά και θαμπά και είναι δύσκολο να χτενιστούν, λόγο της σύμπλεξης των τριχών που δημιουργεί κόμπους.
Οι τύποι των μαλλιών, το χρώμα τους, ο χρόνος που παίρνουν για να γίνουν γκρίζα και η πτώση τους η μη, είναι συνήθως κληρονομικοί παράγοντες και εξαρτώνται από τη γενετική σύσταση του ατόμου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί εξωτερικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών, στην ανάπτυξη τους, αλλά και στην εμφάνιση τους.
Όμως, τώρα θα αναρωτηθείτε, και με το δίκιο σας, βέβαια, και τι να κάνετε. Η λύση είναι πολύ πιο απλή και εύκολη από όσο νομίζετε και σίγουρα πρόκειται να σας ενθουσιάσει, όσο θα ενθουσιάσει και τα μαλλιά σας!
Τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και προστασία, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας κάποια προϊόντα που θα τα αναζωογονούν και θα τα ενυδατώνουν σωστά κάθε στιγμή της μέρας, ενώ παράλληλα θα ενισχύουν την ποιότητα της τρίχας.
Γι’ αυτούς τους λόγους, και για πολλούς ακόμα, είναι σημαντικό να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας με άριστης ποιότητας προϊόντα και να ακολουθούμε πάντα την καθημερινή ρουτίνα φροντίδα των μαλλιών μας χωρίς παραλείψεις.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το ελιξίριο αναδόμησης ARGAN OIL REPAIR ELIXIR.

Το ARGAN OIL REPAIR ELIXIR είναι ένα λαδάκι για τα μαλλιά που θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τις φθορές των μαλλιών, χαρίζει λάμψη και επαναφέρει τη ζωντάνια,  προλαμβάνει τo σπάσιμο και την ψαλίδα. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμική επεξεργασία (πιστολάκι κτλ).  Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή και λαμπερά . Σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και εμποδίζει την αφυδάτωση και το σπάσιμο.
Είναι μία δραστική φυσική φόρμουλα με αργανέλαιο βιολογικής καλλιέργειας (γνωστό σε όλους για τις ευεργετικές του ιδιότητες ,φυσικό αντιοξειδωτικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, Ω-6 και Ω-9 απαραίτητα λιπαρά οξέα) , χαρίζει στα θαμπά, αδύναμα μαλλιά μία γυαλιστερή λάμψη και απαλή δομή. Ενισχύει φυσικά τη λεπτή τρίχα , δίνει εκτυφλωτική λάμψη  για να αποκαταστήσετε τη χαμένη ζωντάνια και στιλπνότητα των μαλλιών σας. Είναι μία πολύτιμη θεραπεία επανόρθωσης και αναδόμησης των μαλλιών. Το προϊόν απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά με ευχάριστο άρωμα.

Το φίνο αυτό λάδι με τη βελούδινη υφή εξασφαλίζει μέγιστη προστασία ,ενυδάτωση ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα ακόμα και των πιο ξηρών μαλλιών. Χαρίζει ανάλαφρη απαλότητα, ξεμπερδεύει τα μαλλιά & τα κάνει ευκολοχτένιστα, ενώ μειώνει το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα με το πιστολάκι. Προσφέρει απόλυτη λάμψη χωρίς να τα βαραίνει.

Το ARGAN OIL REPAIR ELIXIR «περιβάλλει» και προστατεύει την τρίχα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το λάδι, λόγω της ρευστής μορφής του, εισχωρεί στις στιβάδες των κυττάρων- έξι έως οκτώ στον αριθμό , η μία πάνω στην άλλη σαν λέπια- που συνθέτουν το περιτρίχιο, το προστατευτικό στρώμα που καλύπτει τον εσωτερικό πυρήνα ,το φλοιό, κάθε ανθρώπινης τρίχας. Απολαύστε την αγνότητα!
Αποτελεί μια πολύτιμη περιποίηση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να τους δώσει λάμψη, πειθαρχία και προστασία.
Μια ενυδατική φόρμουλα για όλους τους τύπους μαλλιών.
Το ελιξίριο περιέχεται σε πολυτελή και κομψή γυάλινη συσκευασία .


Οδηγίες Χρήσης:

Τοποθετήστε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας τρίψτε ελαφρά τα χέρια  και απλώστε κατά μήκος των μαλλιών επιμένοντας στις άκρες.  Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.


Η συμβουλή της μας:

Εντάξτε το στη ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών σας για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα:
  •       Πριν από το λούσιμο για εντατική θρέψη για 10-30 λεπτά.
  •        Σε νωπά μαλλιά πριν από το στέγνωμα ή το styling για προστασία.
  •       Μετά το χτένισμα για πειθαρχία και λάμψη. Ενώ, αρκεί μία σταγόνα για να τιθασεύσετε τυχόν τούφες ή λεπτομέρειες στο χτένισμα.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως  η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Trinity haircare Hellas-Cyprus με τα προϊόντα της είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά των μαλλιών , αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά τους, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά συστατικά. Με τις μοναδικές τους συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Trinity haircare Hellas-Cyprus για την χορηγία των προϊόντων..


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://trinity-haircare.com

1 σχόλιο:

  1. Είδα το άρθρο και θα το δοκιμάσω ,διότι έχω ακριβώς αυτά τα προβλήματα με τα μαλλιά μου.Θα το αγοράσω και θα σας πω την άποψη μου μόλις το δοκιμάσω!Φιλιά Just Glamorous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή