Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Rosveda review

Rosveda

Γεια σας Glamorous,

Η ομορφιά είναι κινητήριος δύναμη, όπλο γοητείας και τρόπος ζωής. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η έννοια που κρύβεται μέσα σε αυτή τη λέξη έχει ρίζες βαθιές που φτάνουν σε αρχαίους πολιτισμούς από όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες κάθε εποχής και κάθε εθνικότητας είχαν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς που φυσικά συμβάδιζαν με τον τρόπο ζωής, τα χαρακτηριστικά αλλά και τα όσα τους προσέφερε η φύση.
Σήμερα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολλά από αυτά τα μυστικά. Κάποια μπορείτε να τα υιοθετήσετε, κάποια άλλα τα βρίσκετε κλεισμένα σε μαγικά μπουκαλάκια. Ωστόσο το ζήτημα είναι να μυηθείτε στον τρόπο που οι γυναίκες ανά τον κόσμο απολαμβάνουν την ιεροτελεστία που θα τις κάνει να νιώσουν όμορφες. Γιατί την ομορφιά τη νιώθεις και τότε μόνο είναι πραγματική και αναβλύζει από μέσα σας. Έχει να κάνει με εσένα, το σώμα σου, την προσωπικότητά σου και είναι μοναδική.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις και να χαλαρώσεις με διαφορετικές κουλτούρες και ιεροτελεστίες ομορφιάς. Αντίθετα το ταξίδι των αισθήσεων είναι προϋπόθεση για να αισθανθείς όμορφα και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.
Κάθε κουλτούρα έχει τη δική της ομορφιά και κάθε γυναίκα τα δικά της μυστικά. Όταν αυτά τα δύο συνδέονται το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και οι πιο αποτελεσματικές συνταγές βρίσκονται στα χέρια σας.
Τρανό παράδειγμα είναι η εταιρία Rosveda και τα προϊόντα της που είναι βασισμένα, στις ισχυρές θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες, καθαρών ασιατικών εκχυλισμάτων, βασισμένων στην Ayurveda, την επιστήμη της ζωής και της μακροζωίας.
Ζήσε το μαγικό ταξίδι των αισθήσεων. Διάλεξε πού θες να πας κι άσε όλες σου τις αισθήσεις να σε καθοδηγήσουν . Θα νιώσετε όμορφη με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, ακόμα κι αν ''δανείζεσαι'' μυστικά ομορφιάς.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H Rosveda International, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001, μετά από συντονισμένη και εκτενή έρευνα για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για φυτικά προϊόντα, οποία να προσφέρουν ανανέωση, αντιγήρανση, θεραπεία και προστασία, στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η προσπάθεια τους επικεντρώθηκε στο να προσφέρουν τις καλύτερες συνταγές ομορφιάς και περιποίησης, βασιζόμενες αποκλειστικά σε φυσικά εκχυλίσματα, βότανα, έλαια και βάσεις εφαρμογής. Οι επιλογές κάθε προϊόντος θεραπείας, είναι βασισμένες στον συνδυασμό διαφορετικών βοτάνων, προκειμένου να επιτευχθούν αξιόλογα αποτελέσματα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Όλα είναι βασισμένα, στις ισχυρές θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες, καθαρών ασιατικών εκχυλισμάτων, βασισμένων στην Ayurveda, την επιστήμη της ζωής και της μακροζωίας. Μιας επιστήμης στην υπηρεσία του ανθρώπου, εδώ και 5000 χρόνια. Έλληνες και Άραβες, εμπνεύστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την Ayurveda.. Και εδώ ακριβώς ήταν το πιο σημαντικό σημείο, διότι η Αγιουρβεδική Ιατρική, η Ιατρική των βοτάνων, συνδυάστηκε πλήρως με την Ελληνική Ιπποκράτειο Ιατρική, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τα προϊόντα της Rosveda, είναι 100% φυσικά και οργανικά, με συστατικά που προέρχονται από βιολογικές, οργανικές καλλιέργειες, στους πρόποδες των Ιμαλάιων στην Ινδία. Παρασκευάζονται με τα πλέον αυστηρά πρότυπα και κριτήρια καθαρότητας και ποιότητας. Βασίζονται στην βοτανική της Ayurveda και ακολουθούν τους κανόνες της, από την ανεύρεση των οργανικών πρώτων υλών, την επεξεργασία τους, μέχρι και την τελική σύνθεση του προϊόντος προς χρήση. Τα προϊόντα της Rosveda εξελίχθηκαν μετά από εκτενή έρευνα και πειραματισμό, στις θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες των βότανων, στα εκχυλίσματά τους, καθώς και στα έλαια, όπως ορίζεται στην Ayurveda.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



BOTO HERBAL CREAM-GOLD
(Φυσικό Botox)



Για τους περισσότερους, τα ίχνη του χρόνου στο πρόσωπο δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη.. Από τα πολύ παλιά χρόνια  η γήρανση οριζόταν ως <<μια αναπόφευκτη συνέπεια του χρόνου>>. Οσο περισσότερο ζούσε κάποιος ,τόσο πιο πολλά ήταν πάνω του τα σημάδια της βιολογικής φθοράς.
Η γήρανση είναι αναπόφευκτη, αλλά οι τρόποι για να καθυστερήσουμε την εμφάνισή της, πολλοί, εύκολοι και προσιτοί. Το δέρμα, εξηγούν οι δερματολόγοι από κάποια ηλικία και μετά αρχίζει να υπολειτουργεί, χάνει την ικανότητα διατήρησης της υγρασίας του, αφυδατώνεται, θαμπώνει, ενώ σταδιακά μειώνεται η σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που αποτελούν δομικά υλικά του. Με την πάροδο των ετών το δέρμα μας τείνει να γίνει λεπτό, ατροφικό, χωρίς ελαστικότητα με καφέ κηλίδες και ωχρή όψη. Η εμφάνιση των ρυτίδων είναι αναπόφευκτη, ενώ τα ελαττωμένα επίπεδα υγρασίας και λιπιδίων δίνουν στο δέρμα τραχιά και ξηρή υφή.

Τα πρώτα σημάδια της γήρανσης συνήθως βιάζονται να κάνουν αισθητή της παρουσία τους, συχνά εκεί γύρω στα 35 μας. Η ανάγκη μας να νικήσουμε το χρόνο και να απολαμβάνουμε την ομορφιά και τη νεότητα χωρίς περιορισμούς δεν δηλώνει αναγκαστικά ναρκισσισμό. Άλλωστε, ένα υγιές όμορφο δέρμα αντικατοπτρίζει τη σωματική, αλλά και την ψυχική μας υγεία.
Η γήρανση μπορεί να επιβραδυνθεί ή ακόμη και να αναστραφεί σε πολλές περιπτώσεις, διατηρώντας και ανακτώντας πάλι τη νεότητα και το σφρίγος σας.
Η αντιγήρανση είναι η διαδικασία κατά την οποία προσπαθούμε να καθυστερήσουμε τη φυσική διαδικασία της γήρανσης. Τη φυσιολογική, δηλαδή, φθορά του οργανισμού εσωτερικά και εξωτερικά, που επέρχεται καθώς περνούν τα χρόνια και οδηγεί στην προοδευτική επιδείνωση της κατάστασης των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και στη φθίνουσα πορεία όλων των ικανοτήτων ενός ατόμου.
Η εφαρμογή των κατάλληλων κρεμών μπορεί να βοηθήσει προς το καλύτερο την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος, χαρίζοντάς μας την χαμένη υγρασία και ελαστικότητα που έχουμε ανάγκη. Πρόσωπο λαμπερό και φρέσκο, χωρίς ρυτίδες.

Δείτε πώς θα αντισταθείτε στη… βαρύτητα και στα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό, επενδύοντας στο πρωτόκολλο ομορφιάς που χαρίζει ελαστικότητα, νεανική λάμψη και φρεσκάδα!
Ξεχάστε το κουρασμένο και θαμπό δέρμα, επαναφέρετε την λάμψη και την νεανικότητα στο δέρμα σας με την BOTO HERBAL CREAM-GOLD.

 Η BOTO HERBAL CREAM-GOLD  είναι μια υπέροχη κρέμα απόλυτης αντιγήρανσης που εξασφαλίζει αισθητή δράση στο γέμισμα των ρυτίδων και μέγιστη θρέψη σαν το μπότοξ. Είναι ανώτερης ποιότητας κρέμα σμίλευσης του προσώπου, η οποία <<μιμείται>> τις αισθητικές επεμβάσεις και του γεμίσματος ρυτίδων, προσφέροντας ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς τη χρήση ενέσεων. Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης μειώνονται άμεσα και το πρόσωπο αποκτά ξεκούραστη και νεανική όψη. Το πρόσωπο δείχνει ορατά πιο νέο και αισθάνεται πρωτόγνωρη άνεση.
Διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εξαφανίζει γραμμές έκφρασης, αποτρέπει την γήρανση, αναζωογονεί και κάνει το δέρμα εντυπωσιακά νεότερο, από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.. 

Η Boto Herbal Cream, βοηθά το δέρμα να παράγει αυτές τις δύο πρωτεΐνες. Τα συστατικά που περιέχει από πολυπεπτιδικά συγκροτήματα εγγραφής, από διάφορες πηγές λαχανικών, τα οποία προκαλούν τον σχηματισμό του Tropocollagen. Τα μόρια του Tropocollagen, συνδυάζονται και σχηματίζουν ινίδια κολλαγόνου, τα οποία με τον κατάλληλο συνδυασμό, μετατρέπονται σε Κολλαγόνο και φυσική βιταμίνη C δρα ως καταλύτης στη διαδικασία αυτή. Η παράλληλη ενεργοποίηση της παραγωγής της Tropoelastin, δημιουργεί την Ελαστίνη.. έχει σαν αποτέλεσμα να εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιδρούν άμεσα στην μείωση της όψης των ρυτίδων, συνεισφέροντας σε μία αψεγάδιαστη και μεταξένια επιδερμίδα. Επιπλέον, το πρόσωπο ακτινοβολεί με νεανική λάμψη! Παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στην φθορά των εσωτερικών στιβάδων της επιδερμίδας, αναστέλλοντας την διαδικασία της γήρανσης. Μειώνει τις ρυτίδες, στατικές ή έκφρασης, που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο (μέτωπο, μεσόφρυο, "πόδι της χήνας", γύρω από το στόμα και τη μύτη, περίγραμμα χειλιών) και το λαιμό. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα, δίνοντας μια αίσθηση ευχαρίστησης που διαρκεί πολύ.

Γεμίζει τις ρυτίδες, συσφίγγει  και ανορθώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα αποτρέπει την γήρανση, ενυδατώνει, κάνει το δέρμα νεότερο, αναζωογονεί, δρώντας από το εσωτερικό του οργανισμού. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά. Επαναφέρει την φρεσκάδα, μειώνοντας αισθητά τις ρυτίδες και αποτρέποντας την παραγωγή ελεύθερων ριζών, αφήνοντας το πρόσωπο σας βαθιά ενυδατωμένο και ριζικά ανανεωμένο.

Αναλυτικότερα:

  • Το προϊόν είναι απολύτως φυσικό, με συστατικά που προέρχονται από την φύση.
  • Εκτός από την χρήση της αυτόνομα, είναι επίσης ιδανική να χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν κάνει ήδη εναίσιμα προϊόντα ΒΟΤΟΧ.
  • Γεμίζει τις ρυτίδες.
  • Αποτρέπει τη γήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών έκφρασης και ηλικίας.
  • Ενισχύει την παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης από τον ίδιο μας τον οργανισμό.
  • Έχει ισχυρή αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση.
  • Αναζωογονεί και ανανεώνει.

Το  άρωμα της είναι ελαφρύ και ευχάριστο. Και η συσκευασία της, είναι πολυτελείς και γυάλινη, πρακτική και για ταξίδια. Είναι για όλους τους τύπους του δέρματος.

Αν ονειρεύεστε ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες... "τολμήσετε" να κάνετε ένα μπότοξ με την κρέμα BOTO HERBAL CREAM-GOLD…


Οδηγίες χρήσης:

Απλώνουμε μικρή ποσότητα Boto Herbal Cream, κάνοντας ελαφρύ μασάζ πάνω στις επηρεασμένες περιοχές με ρυτίδες, γύρω από τα μάτια, στις γραμμές γύρω από τα χείλη και στις γραμμές συνοφρυώματος στο μέτωπο. Επαναλαμβάνουμε καθημερινά πριν πάμε για ύπνο. Για πιο εντυπωσιακά και πιο άμεσα αποτελέσματα, πριν την Boto Herbal Cream, εφαρμόστε μικρή ποσότητα Firm Skin Cream της Rosveda και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο. Περιμένετε 5 με 10’ για να επιτρέψετε στο μεταβολισμό των κυττάρων να ενεργοποιηθεί και μετά εφαρμόστε την Boto Herbal Cream. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κρέμα Boto Herbal Cream και το πρωί, χωρίς όμως τη χρήση της Firm Skin Cream.




ROSVEDA SUNSCREEN SPF 50+
(Αντηλιακό με δείκτη 50+)


Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Όμως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ,συχνά, χωρίς την κατάλληλη προστασία εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την καλή όψη και υγεία του δέρματος. Τελικά, πότε πρέπει να τον αναζητάμε και πότε να τον αποφεύγουμε;
Ζούμε στην Ελλάδα, μία από τις - κατά γενική ομολογία - πιο όμορφες χώρες του κόσμου, όπου έχουμε το προνόμιο, να απολαμβάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου τον ήλιο και τα πλεονεκτήματά του.
Πόσοι όμως γνωρίζουμε στην πραγματικότητα, ποιες και πόσο σημαντικές είναι οι βλαβερές επιπτώσεις από τη χρόνια έκθεση στον ήλιο και κατά πόσο μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ανεπανόρθωτες βλάβες στην επιδερμίδα;
Είναι ξεκάθαρο, πως το αντηλιακό είναι η μόνη άμυνα "ζώνης" απέναντι στον ήλιο. Η αρνητική επίδραση του ήλιου στον άνθρωπο, δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δρα σωρρευτικά και επιβαρύνει μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά που δεν υπάρχει επαρκής προστασία προς τη φωτογήρανση και την έκθεση της επιδερμίδας σε σημαντικούς κινδύνους.
Οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου στην επιδερμίδα μας και η απάντηση στη φωτογήρανση είναι η ROSVEDA SUNSCREEN SPF 50+.
Είναι αντηλιακό προσώπου& σώματος λευκού χρώματος με λεπτόρρευστη υφή. . Είναι απόλυτα αδιάβροχο, τελείως διαφανές , και  απορροφάται αμέσως ,ενώ η μη-λιπαρή σύνθεσή του με την εξαιρετική αντοχή του στο νερό, και την δυνατότητά του να απλωθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, το κάνουν ιδανικό για όλη την οικογένεια. Προσφέρει υψηλή προστασία από τη UVB/UVA ακτινοβολία, με δείκτη προστασίας από τις UVB: SPF 50, προστασία πιο υψηλή σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο συνδυασμός από ευεργετικά συστατικά που περιέχει, προσφέρουν λάμψη και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα, προσφέροντας πολύ υψηλή προστασία και ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση, καθώς και ενυδάτωση.
Αναλυτικότερα:

  • Προστατεύει το δέρμα μου από τις παρενέργειες του ήλιου, την υπεριώδη ακτινοβολία, τον άνεμο, τη θερμότητα και το βοηθάει στην αντιμετώπιση ελαφρών εξανθημάτων και εγκαυμάτων από τον ήλιο….
  •  Επιπλέον, προστατεύει το δέρμα από την εισβολή μικροβίων και άλλων βλαβερών μικροοργανισμών, διατηρώντας το παράλληλα ενυδατωμένο.
  • Εκτός από κορυφαίο αντηλιακό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και βοηθά στην μείωση των σημαδιών της γήρανσης. Εχοντας ισχυρή αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση, μειώνει ρυτίδες, γραμμές έκφρασης και κηλίδες γήρανσης .


Οδηγίες χρήσης:

Το τοποθετούμε στο δέρμα μας τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έκθεσή στον ήλιο και επαναλαμβάνω τις επαλείψεις συχνά ,με άφθονη ποσότητα ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, αν ιδρώσουμε ή αν σκουπιστούμε. Ιδανικό για βρέφη και παιδιά. Δεν περιέχει συνθετικά ή χημικά συστατικά, για την προστασία από τις ακτίνες UV.


ROSVEDA - Hyaluronic Cream

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι νέες γυναίκες-αλλά και οι άνδρες- στην πλειοψηφία τους, προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω του «νεαρού της ηλικίας» όπως έλεγαν οι παλιότεροι, δημιουργείται συχνά η ψευδαίσθηση ότι η φρεσκάδα και η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας θα διατηρηθούν για πάντα. Όμως οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες , η χαλάρωση έχουν ήδη δρομολογήσει την πορεία τους, απλώς δεν έχουν ακόμα αναδυθεί στην επιφάνεια . Αν λοιπόν θέλετε να ανακόψετε τη φόρα τους και να διατηρήσετε, για όσο γίνεται περισσότερο, τη νεανική εικόνα που βλέπετε σήμερα στον καθρέφτη, προσαρμόστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας στις τωρινές της ανάγκες και, το σημαντικότερο, ενισχύστε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο!
Για τον αφοπλισμό των ελευθέρων ριζών που έχουν συσσωρευτεί, χρησιμοποιούμε την ROSVEDA - Hyaluronic Cream. Διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες. Ενυδατώνει, συσφίγγει, ανανεώνει, αναζωογονεί και χαρίζει δέρμα υγιές, νεανικό, ελαστικό, απαλό και λαμπερό. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και εισχωρεί βαθιά με τον ίδιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο, όπως η φυσική πρωτεΐνη του δέρματος . Εξαφανίζει άμεσα τις πρώτες ρυτίδες και τις πρώτες γραμμές που εμφανίζονται στις νεαρές ηλικίες.

Είναι για κανονικά, ξηρά, πολύ ξηρά και ώριμα δέρματα.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώνουμε μικρή ποσότητα κρέμας Hyaluronic Cream στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί. Απορροφάται εύκολα αφήνοντας ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση απαλότητας.
Εφαρμόστε την πρωί και βράδυ.



ROSVEDA – Healing Skin Cream

Η Skin Healing προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας, τον άνεμο και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Θεραπεύει εξανθήματα και καψίματα από τον ήλιο και το χιόνι. Θωρακίζει το δέρμα από τους διάφορους επιβλαβείς μικροοργανισμούς, ενώ ταυτόχρονα το διατηρεί ενυδατωμένο, νεανικό και υγιές. Παρέχει ειδική προστασία στα δέρματα με προβλήματα ακμής. Επουλώνει και θεραπεύει ανοιχτές πληγές και ερεθισμούς. Θεραπεύει άμεσα τα συγκάματα από τις πάνες στα μωρά. Απαλύνει, αποτοξινώνει, αναζωογονεί και συμβάλλει στην ανανέωση και στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ιδανική για ξηρά και πολύ ξηρά δέρματα. Θεραπεύει την ξηροδερμία στα χέρια και γενικά σε όλο το σώμα.

Οδηγίες χρήσης:

Μετά τον καθαρισμό, απλώνουμε την κρέμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ ή στα σημεία του σώματος που έχουν πρόβλημα, κάνοντας μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις.

ROSVEDA – Firm Skin Cream
(Ανόρθωση, σύσφιξη)

Ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Rosveda για σύσφιξη και ανόρθωση, προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.
Η κρέμα Firm Skin, είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή αντιγηραντική κρέμα και ισχυρός παράγων ενεργοποίησης, ανανέωσης και ανασύστασης των κυττάρων. Εντατική συσφιγκτική και ανορθωτική κρέμα που μειώνει ρυτίδες και αποκαθιστά την νεανική όψη της επιδερμίδας. Ενεργοποιεί και αυξάνει το μεταβολισμό των κυττάρων και μειώνει εντυπωσιακά ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης. Επειδή η δράση εκτελείται από τον ίδιο τον οργανισμό, οι βελτιώσεις που επιφέρει η θεραπευτική κρέμα Firm Skin, είναι ιδιαιτέρως μεγάλης διάρκειας. Η ελαφριά σύνθεση απορροφάται σε δευτερόλεπτα, αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο, λείο και μεταξένια απαλό. Αισθανθείτε τη σφριγηλότητα και δείτε τη λάμψη που αποκτά το δέρμα.  


• Μειώνει εντυπωσιακά ρυτίδες, γραμμές έκφρασης και ηλικίας .
• Συσφίγγει, ανορθώνει και επαναφέρει άμεσα την ελαστικότητα.
• Αναζωογονεί, ανανεώνει και προστατεύει.
• Ισχυρός ανανεωτής κυττάρων και ταυτόχρονα ενισχύει την ανασύστασή τους .
• Προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση
• Διεγείρει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης .
• Δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας έτσι την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Είναι για κανονικά με τάση λιπαρότητας, λιπαρά και μεικτά δέρματα.


Οδηγίες χρήσης:

Μετά τον καθαρισμό, απλώνουμε μικρή ποσότητα κρέμας Firm Skin σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, κάνοντας ελαφρύ μασάζ λίγων λεπτών με κυκλικές κινήσεις.


Sun & Day Cream SPF 30
(Κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία SPF 30)


Ένα μοναδικό προϊόν, για την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Είναι ιδανική 24ωρη κρέμα ημέρας, με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30. Ανανεώνει, αναζωογονεί, ενισχύει την ελαστικότητα και διατηρεί το δέρμα νεανικό, σφριγηλό και υγιές. Απαλύνει, επουλώνει, καταπραΰνει και οξυγονώνει την επιδερμίδα. Παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αναδομεί τους ιστούς.
Για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για προβληματικά δέρματα.


Οδηγίες χρήσης:

Μετά τον καθαρισμό, απλώνουμε την κρέμα SUN & DAY SPF 30 σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Απορροφάται εύκολα αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας.
Σε παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, να βάζετε κρέμα κάθε 3 ώρες, κυρίως τις πιο επικίνδυνες. Ιδανική επίσης για άνδρες και για άτομα νεαρής ηλικίας.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η σύγχρονη γυναίκα αναζητεί την απόλυτη ομορφιά και είναι απαιτητική με τα προϊόντα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο και το σώμα της. Η εταιρία Rosveda , με πολυετείς έρευνες και ελέγχους σε συστατικά και αναλογίες, διαθέτει προϊόντα για κάθε περιοχή του σώματος της γυναίκας, εξασφαλίζοντας την κάλυψη των αναγκών και των πιο απαιτητικών! Προϊόντα για ένα υπέροχο πρόσωπο, για το σώμα, για υγιή και λαμπερά μαλλιά, προϊόντα περιποίησης των άκρων, καλλυντικά ομορφιάς για τη γυναίκα, διαθέσιμα για όλες εσάς.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ROSVEDA για την χορηγία των προϊόντων, μυώντας με στον υπέροχο κόσμο ,ομορφιάς της!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.rosveda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου