Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

PhysisCare review

PhysisCare


Γεια σας Glamorous,


O φετινός χειμώνας με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, μας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε τα λάθη που επαναλαμβάνουμε -ή τα… σωστά που ξεχνάμε να κάνουμε- με αποτέλεσμα να αφήνουμε την επιδερμίδα μας, απροστάτευτη κι απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης…
Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, με τις διαρκείς μετακινήσεις μας από τους ζεστούς εσωτερικούς χώρους, στον παγωμένο αέρα και τη βροχή, αυξάνουν την ευαισθησία της επιδερμίδας του προσώπου με αποτέλεσμα να δείχνει στεγνή, τραχιά, χλομή και, το πιο χαρακτηριστικό, να αισθανόμαστε ότι μας «τραβάει». Το χειμώνα, ο αέρας είναι τόσο ξηρός που αναζητά και «κλέβει» νερό από όπου κι αν προέρχεται. Στη δική μας περίπτωση , έλκοντας το νερό από τις βαθύτερες στιβάδες του το φέρνει στην επιφάνεια της επιδερμίδας και από εκεί εξατμίζεται με τη διαδικασία της ώσμωσης.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ζούμε τα  χρόνια της κρίσης, με την αναγωγή της κεντρικής θέρμανσης, σε … είδος πολυτελείας και την αναγκαστική επιστροφή στη ζεστασιά του τζακιού και της ηλεκτρικής θερμάστρας , προέκυψε και μια «παράπλευρη απώλεια»… Η επιδερμίδα μας! 
Το αναψοκοκκίνισμα που βλέπουμε εμείς στην επιφάνειά της, όταν πλησιάζουμε επικίνδυνα την πηγή θερμότητας και παραμένουμε εκεί για ώρα , (στην ιατρική ορολογία ονομάζεται ερύθημα εκ πυραύνων) είναι η αρχή μιας αλυσιδωτής αντίδρασης που ξεκινά από τις μικροφλεγμονές των κυττάρων και φτάνει στην φθορά του κολλαγόνου και της ελαστίνης και στην επιτάχυνση της πρόωρης γήρανσης . Με άλλα λόγια, η παρατεταμένη έκθεση της επιδερμίδας στη θερμότητα, μπορεί να μην προκαλεί έγκαυμα όπως ο ήλιος, αλλά τα σημάδια που αφήνει δεν απέχουν πολύ από αυτά της φωτογήρανσης…
Οι συνέπειες αυτές είναι μάλλον αναπόφευκτες, εφόσον δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό. Μπορούμε ωστόσο να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να… βγάλει το χειμώνα με την βοήθεια των καλλυντικών της PhysisCare, αν εντοπίσουμε εγκαίρως τα δικά μας λάθη ή παραλείψεις και τα διορθώσουμε…




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η PhysisCare  ιδρύθηκε  με όραμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, έχοντας ως προτεραιότητα την  υγεία και την ομορφιά. Η ελληνική χλωρίδα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα παράγει θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας  και αποτελεί  αστείρευτη πηγή υγείας κι ευεξίας. Οι φόρμουλες της PhysisCare αξιοποιούν τη σοφία της φύσης και βασίζονται σε βιολογικά συστατικά και σε αγνά εκχυλίσματα της ελληνικής γης.  Όλα τα προϊόντα της  PhysisCare  παρασκευάζονται στην Ελλάδα  με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία,  έχουν υψηλά ποσοστά φυσικής περιεκτικότητας, είναι δερματολογικά ελεγμένα  και απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, parabens, και παράγωγα  πετρελαίου.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Olivka-Face Moisturizer 24 H
(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 24 Ω)




Θέλετε να γκρινιάξουμε μαζί για το χειμώνα;

Οι ημέρες είναι μικρές, μερικές φορές πολύ κρύες και χρειάζεται πολύς χρόνος για να ντυθούμε (γινόμαστε σαν κρεμμύδια κάτω από μια μπλούζα, ένα πουλόβερ, ένα παλτό, ένα κασκόλ, ίσως κι ένα καπέλο ή σκουφί που πατάει τα μαλλιά μας) … Αλλά το χειρότερο με αυτή τη σεζόν είναι ότι το δέρμα μας κυριολεκτικά τρελαίνεται.
Είχατε ισορροπημένη επιδερμίδα το περασμένο φθινόπωρο; Καλώς ήρθατε στο χειμώνα: τώρα είναι προβληματική, ξηρή, με κοκκινίλες. Αιτία: οι εναλλαγές της θερμοκρασίας (κρύο έξω, αέρας και ασφυκτική θέρμανση στο εσωτερικό). Ο χειμώνας καλά κρατεί και η ξηρή ατμόσφαιρα μόνο ευνοϊκή δεν είναι για την επιδερμίδα.
Τους κρύους και ανεμοδαρμένους μήνες του χειμώνα, η φροντίδα του δέρματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.
Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο….
Η πρώτη σας επιλογή πρέπει να είναι τα προϊόντα που συγκρατούν την υγρασία. Είναι αυτό που χρειάζεστε ώστε το δέρμα σας να διατηρεί την απαλότητά του κατά τη διάρκεια των παγερών χειμωνιάτικων ημερών. Φτάσαμε λοιπόν στην ουσία: Επιλέξτε προϊόντα που σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε χωρίς να αφυδατώνουν το δέρμα.
Για να μεταμορφώσετε το δέρμα σας και να επαναφέρετε τη λάμψη που είναι αλληλένδετη με την υγρασία, εφαρμόστε μερικές απλές οδηγίες με το προϊόν Olivka-Face Moisturizer 24H.

Η Olivka-Face Moisturizer 24H προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος . Είναι μία κρέμα 24ης ενυδάτωσης εξειδικευμένης δράσης για το πρόσωπο.. Προσφέρει ενυδάτωση, τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση. Θα διατηρήσει αλλά και θα αναδείξει  την φυσική ομορφιά μας ενώ παράλληλα θα μας θωρακίσει από τα πρώτα εποχιακά σημάδια. Ετοιμαστείτε για μια «καθολική επίθεση» στην επιδερμίδα σας …
Είναι μια κρέμα πλούσια, λευκού χρώματος, που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μια εξαιρετική κρέμα προσώπου που με την  δροσερή υφή της είναι ικανή να χαρίσει στο νεανικό δέρμα μας ,τη φρεσκάδα, την απαλότητα και την ελαστικότητα που του αξίζει. Κάνει το δέρμα μας πιο ενυδατωμένο, ενώ από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, έχουμε την αίσθηση ότι η επιδερμίδα μας «ξεδιψά».
Είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Η βιταμίνη E και  το εκχύλισμα αγγουριού δρουν κατά των ελεύθερων ριζών, έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και θρέφουν την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα αλόης διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας υψηλής για όλο το 24ωρο και τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Έναν συνδυασμό που προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση .

Αναπληρώνει, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας για την καλύτερη προστασία της από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή και ελαστική, σε βάθος χρόνου. Αναζωογονεί, εξισορροπεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου και ματιών αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας. Θα αισθάνεστε την επιδερμίδα σας ελαφριά σαν πούπουλο αφού απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και χαρίζει πιο νεανική και υγιή όψη.
Επιπλέον αποτελεί εξαιρετική βάση και για μακιγιάζ, αφού χάρη στη λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή της…Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το  foundation.

Αποτέλεσμα: Όμορφη επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα κάθε στιγμή.
Το άρωμα της είναι θυμίζει ένα χάδι απαλότητας και είναι πολύ διακριτικό!!

Είναι σε κομψή ,στρογγυλή συσκευασία ,ώστε να μπορούμε να την έχουμε και στην τσάντα μας.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Την απλώνουμε καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνουμε απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση.



Olivka- Anti Aging Face Cream
(ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)




Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιθυμούμε είναι να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου με σημαία μας το “είμαστε όσο φαινόμαστε”! Μπορεί να πανικοβληθήκαμε με την πρώτη ρυτίδα, αφού την θεωρήσαμε σημάδι γήρατος, αλλά φυσικά τα ψεγάδια μας είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε. Η γήρανση προσώπου όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν συμβαδίζει με την ηλικία και μας χτυπάει την πόρτα πολύ νωρίτερα αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Επειδή οι γυναίκες λατρεύουμε να διατηρούμε την νεανικότητά μας και να φαινόμαστε φρέσκες ψάχνουμε λύσεις για να καταπολεμήσουμε την γήρανση του δέρματος και ειδικότερα αν έχει κάνει την εμφάνισή της πρόωρα. Πολλές από τις λύσεις που μας προσφέρονται είναι πολυέξοδες, χρονοβόρες και με μη εγγυημένα αποτελέσματα. Άραγε μπορούμε με φυσικές μεθόδους να καταπολεμήσουμε την γήρανση προσώπου και να αντιστρέψουμε τα δεδομένα; Αρκετές γυναίκες τα τελευταία χρόνια προτίμησαν την χρήση των φυσικών προϊόντων της PhysisCare, με καταπληκτικά αποτελέσματα και εννοείται χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία μας.
Τα σημάδια της γήρανσης διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ ποικίλλει και ο βαθμός έντασής τους. Τα συνηθέστερα σημάδια της καθημερινής γήρανσης της επιδερμίδας είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα και η εμφάνιση ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περιπτώσεις ευαίσθητης επιδερμίδας, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί αίσθηση τραβήγματος και αφυδάτωσης, ή οι ατέλειες του προσώπου να γίνονται πιο εμφανείς. Η πάροδος του χρόνου αναπόφευκτα αφήνει τα σημάδια της, σε άλλους ανθρώπους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Γιατί όμως ο χρόνος κάνει διακρίσεις; Φταίνε τα γονίδια για τη γήρανση ή εξωγενείς παράγοντες τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε;

Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν, στην πραγματικότητα, δύο διαφορετικά είδη γήρανσης. Η γήρανση που προκαλείται από τα γονίδια που κληρονομούμε και ο άλλος τύπος της γήρανσης είναι γνωστή ως εξωγενής γήρανση και προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου.
Ιδού λοιπόν η νέα θεραπεία που θα βοηθήσει το πρόσωπό μας να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα.
Η κρέμα Olivka- Anti Aging Face Cream είναι η φυσική λύση για την γήρανση του προσώπου.

Είναι μια πλούσια, εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα με ενυδατικά συστατικά. Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική. 
Με την κρέμα Olivka- Anti Aging Face Cream η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα. Κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας. Η αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση του ελαιόλαδου ενισχύεται με εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Το έλαιο σταφυλιού περιέχει ουσίες που εμποδίζουν τη φθορά της ελαστίνης και του κολλαγόνου, βασικών συστατικών για την προστασία του δέρματος. Προσθέσαμε εκχύλισμα σιταριού που είναι πηγή πρωτεϊνών. Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για την ανάπλαση των ιστών και για την κατασκευή κάθε νέου ιστού. Είναι επίσης οι σημαντικότερες ουσίες που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για να «αντικαταστήσει» φθαρμένα ή νεκρά κύτταρα. 
Το αποτέλεσμα είναι μία κρέμα προσώπου που εξασφαλίζει αντιγηραντική προστασία και σύσφιξη, με αποτελέσματα ορατά από τις πρώτες χρήσεις. Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. .

Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και γυάλινη και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά απλώνοντας την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου, κάνοντας μασάζ .



Olivka- Hair Mask
(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)



«Τα μαλλιά που σκεπάζουν το μυαλό είναι παραπάνω από το μυαλό, γιατί το μεγαλύτερο σκεπάζει το μικρότερο» («The hair that covers the wit is more than the wit, for the greater hides the less»), γράφει ο Σαίξπηρ στο έργο του «Δύο άρχοντες από τη Βερόνα». Μπορεί ο ίδιος να θεωρούσε τα μαλλιά επιφανειακό προσόν (μάλλον για υποκειμενικούς λόγους, καθώς και ο ίδιος φαίνεται ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τριχόπτωσης), ωστόσο στην ιστορία του ανθρώπου υπήρξαν σύμβολο δύναμης, γονιμότητας και γοητείας. Όλοι θυμόμαστε από το σχολείο την ιστορία του Σαμψών, ο οποίος έχασε τη δύναμή του όταν η Δαλιδά τού κούρεψε τα μαλλιά. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα, τα ωραία και πλούσια μαλλιά ,τραβούν την προσοχή μας, γι’ αυτό και συχνά παθαίνουμε πανικό μόλις αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες τρίχες από ό,τι συνήθως στη βούρτσα, στο μαξιλάρι, στα ρούχα ή ακόμα και όταν δεν μεγαλώνουν...
Συνήθως ασχολούμαστε με το σώμα μας, την επιδερμίδα μας, το μακιγιάζ και ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας και οφείλουμε να τα διατηρούμε υγιή και περιποιημένα. Τα μαλλιά μας προσδίδουν θηλυκότητα και είναι λάθος να τα αντιμετωπίζουμε σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι.
Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή…στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος, στο στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου……….

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με την κατάλληλη μάσκα μαλλιών Olivka- Hair Mask.

Με την Olivka- Hair Mask θα νιώσετε πραγματική εμπειρία θρέψης, η αποτελεσματική αυτή μάσκα αναδόμησης περιέχει εντατική φροντίδα και λάμψη. Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά. περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας και οι ανάγκες τους, με τη Olivka- Hair Mask εξασφαλίζουμε, φυσικά, το μέγιστο αποτέλεσμα ….
Είναι εκρού χρώματος , πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της…

Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις, το βούρτσισμα, το styling και τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές εργασίες. Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στην κερατίνη που είναι πρωτεΐνη και υπάρχει στα μαλλιά και η σταδιακή απώλειά της είναι υπεύθυνη για μαλλιά θαμπά που σπάνε εύκολα. Η σύνθεση συμπληρώνεται με προβιταμίνη B5 που θρέφει ακόμα περισσότερο την τρίχα και με εκχύλισμα μελιού για λάμψη και διακριτικό άρωμα. Εναν πλούσιο φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Έχει υπέροχο άρωμα και είναι σε μεγάλη στρογγυλή συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιούμαι τη μάσκα μαλλιών “Olivka” όσο συχνά χρειάζεται ανάλογα με τις ανάγκες των δικών μας μαλλιών και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Απλώνουμε αρκετή ποσότητα από το προϊόν στις άκρες των μαλλιών μας, αφήνουμε να δράσει για τρία λεπτά και ξεβγάζουμε.



Olivka-  Tonic Hair Oil
(ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Τα μαλλιά αποτελούν μοναδικό σημείο ομορφιάς, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.
Τα μαλλιά μας, αυτά τα νεκρά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κύτταρα, φτιαγμένα κυρίως από κερατίνη και νερό, στη διάρκεια της ζωής μας θα συντονιστούν με τους βιορυθμούς μας, θα επηρεαστούν από τα σκαμπανεβάσματα των ορμονών μας, θα προσαρμοστούν στο lifestyle μας, θα καταγράψουν σε κάθε εκατοστό τους κάθε εμπειρία μας και θα γεράσουν σιγά σιγά μαζί μας. Αυτή η αξιοθαύμαστη ευελιξία των μαλλιών είναι που δίνει σήμερα στην κοσμητολογία τη δυνατότητα να επεμβαίνει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στη φύση τους και να προσφέρει δραστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν..
Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους -χαρακτηριστικό του χειμώνα, με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- είναι καταστροφικοί παράγοντες για τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.
Όσο ο χειμώνας θα γίνεται πιο ψυχρός, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά μας θα γίνονται πιο ατίθασα και δεν θα υπακούουν στις «εντολές styling» που θα τους δίνουμε, με αποτέλεσμα να δείχνουν άτονα και να στερούνται ζωντάνιας.

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με το Olivka-  Tonic Hair Oil.
Το Olivka-  Tonic Hair Oil είναι τονωτικό λάδι για πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά . Eίναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του βιολογικού λαδιού ελιάς, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών.
Το Olivka-  Tonic Hair Oil χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει από βιολογικό λάδι ελιάς, λάδι Μεταξιού και λάδι Argan, έχει πολλαπλή δράση. Δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και προστατεύει την τρίχα, ενυδατώνοντας και περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής. Απορροφά την UVB ακτινοβολία και προστατεύει την τρίχα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.
Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία στα μαλλιά. . Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της Olivka-  Tonic Hair Oil προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά διαρκή λάμψη.
Το Olivka-  Tonic Hair Oil είναι σε υγρή μορφή και αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις.

Είναι σε κομψό στρογγυλό μπουκάλι με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας μετά το λούσιμο με τις άκρες των δακτύλων 2-3 σταγόνες , σε όλο το μήκος των μαλλιών, δίνοντας έμφαση στις άκρες. Δεν ξεβγάζεται!





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην PhysisCare πιστεύουνε πως η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά.
Πηγή έμπνευσης για όλα τα προϊόντα PhysisCare είναι η ίδια η φύση. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών και του προσώπου, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, με τις μοναδικές του συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία PhysisCare για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα PhysisCare τα βρίσκεται εδώ:http://www.physiscare.gr

https://www.facebook.com/Physiscare/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου