Τρίτη 7 Μαΐου 2019

essence cosmetics review


essence cosmetics

Για μια πολύχρωμη άνοιξη!

Γεια σας Glamorous,

Βιολέτες, πανσέδες, νεραγκούλες, κατιφέδες, Πασχαλιές… Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας. Το φως δρα σαν αντικαταθλιπτικό, τόσο καθαρά ψυχολογικά, επειδή μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα όσο και χημικά επειδή επηρεάζει το επίπεδο μελατονίνης στο αίμα μας, ουσία που είναι συνυπεύθυνη για την καλή μας διάθεση.
Έτσι, όταν ο καιρός ανοίγει και η φύση γιορτάζει, όταν όλοι γύρω δείχνουν πιο χαρούμενοι τότε περιμένουμε κι εμείς απ’ τον εαυτό μας να είναι χαρούμενος κι απ’ τη ζωή μας να είναι τέτοια που να μας επιτρέπει να είμαστε χαρούμενοι.
Ο φωτεινός ήλιος της Μεσογείου αποτελεί μια από τις βασικότερες πηγές έμπνευσης και καιρός έχει φτιάξει και μαζί του έχει φτιάξει και η διάθεσή μας.

Αν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και ψάχνετε πώς, μπορείτε να μπείτε σε ανοιξιάτικη διάθεση με τη βοήθεια του μακιγιάζ.
Άλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός του μακιγιάζ, να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.

Η essence cosmetics φέρνει την Άνοιξη και μας προτρέπει να αφήσουμε για λίγο τους ρυθμούς της πόλης και να περιπλανηθούμε νοητά στα μαγευτικά νησιά της Μεσογείου, εκεί όπου ο ήλιος χαρίζει τα πιο όμορφα χρώματά του και λάμπει ακόμα πιο έντονα.
Το μακιγιάζ της Άνοιξης είναι ρομαντικό, κοριτσίστικο και πιο εύκολο από ποτέ.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά. Λένε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές αρκετό για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση όποτε θέλετε. Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζόν, θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή! 
Η ποιότητα προέχει στην essence. Ξεκινά με την κατασκευή του προϊόντος. Οι κατασκευαστές τους δεν είναι ανώνυμοι παραγωγοί κάπου στον κόσμο. Παράγουνε μόνο με αξιόπιστους συνεργάτες - κυρίως στην Ευρώπη. Όλες τους οι διαδικασίες ελέγχονται διεξοδικά και δοκιμάζονται, τόσο στην κατασκευή, όσο  και στα ίδια τα προϊόντα. Για αυτούς, η ποιότητα είναι σημαντικότερη από μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. H essence,  προτιμά να επενδύει τα χρήματα της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας  προϊόντων στις τάσεις της εποχής  και σε καινοτομίες που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Εκφραστείτε με essence- Νο.1 μάρκα καλλυντικών στην Ευρώπη!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



YOU BETTER WORK! TINTED DAY CREAM- 10 light
(ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ)




Άνοιξη στο μακιγιάζ!

Άνοιξη! Την εποχή που όπου κι αν κοιτάξετε βλέπετε χρώματα κι απολαμβάνετε υπέροχες μυρωδιές απ τα λουλούδια. Η άνοιξη έκανε την εμφάνιση της και όλοι μας έχουμε την ανάγκη να βγούμε έξω και να απολαύσουμε τη φύση και τα όμορφα ανθισμένα λουλούδια…
Εκμεταλλευτείτε αυτή τη γλυκιά εποχή για να θυμηθείτε πώς είναι να νιώθει κανείς πλημμυρισμένος από ευφορία και ευεξία.
Όπως αλλάζει η διάθεσή μας έτσι αλλάζουν και οι ανάγκες στην περιποίηση, αλλά και το μακιγιάζ αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και εμείς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την άνοιξη, όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι ακόμα πολύ υψηλές και η παραμονή στον ήλιο είναι ευχάριστη, τόσο περισσότερο επιθυμούμε ένα δέρμα γεμάτο φρεσκάδα και λάμψη, ξεκούραστο και νεανικό, το οποίο θα είναι αψεγάδιαστο χωρίς να του «φοράμε» δεκάδες προϊόντα.
Αλλαγές στο καθημερινό μας μέικ-απ μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας πρόσωπό».
Ειδικά τώρα με τη ζέστη και τον ήλιο δεν θέλουμε να φορτώνουμε το πρόσωπό μας με πολλά προϊόντα. O καιρός είναι ζεστός και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη να αναπνέει και να είναι ενυδατωμένη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα βαριά καλλυντικά, που εμποδίζουν την αναπνοή της επιδερμίδας μας και δεν μας ενυδατώνουν.

Υπάρχει όμως τρόπος να συνδυάσουμε κάλυψη στα μέτρα μας, διάρκεια στο μακιγιάζ και συγχρόνως να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και ενυδατωμένη;
Τη λύση δίνουν οι αγαπημένες ενυδατικές κρέμες με χρώμα. Η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο είναι η YOU BETTER WORK! TINTED DAY CREAM.

H YOU BETTER WORK! TINTED DAY CREAM είναι πολυδραστική κρέμα με χρώμα, που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, με φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, καθώς εναρμονίζεται στο τόνο της επιδερμίδας σας! Ελαφριά ενυδατική με χρώμα και ματ τελείωμα δημιουργεί ένα φυσικό "no make-up look" και εξασφαλίζει μια άψογη επιδερμίδα. Η κρέμα προσώπου είναι ο τέλειος σύντροφος όταν βιάζεστε, καθώς μπορείτε να αντικαταστήσετε με αυτή το foundation σας. Χάρη στο φίλτρο UV, η επιδερμίδα προστατεύεται από τις ακτίνες UV κατά τη διάρκεια εξωτερικών δραστηριοτήτων. Είναι πολυδραστική ενυδατική κρέμα με χρώμα, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη και ταυτόχρονα, δίνει στην επιδερμίδα το επιθυμητό ματ αποτέλεσμα. Η ενισχυμένη σύνθεση της δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, για ενυδάτωση.
Eίναι μια καινοτόμα, έγχρωμη, αντιηλιακή, κρέμα προσώπου με ήπια καλυπτική δράση. 
Προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Η εξειδικευμένη του σύνθεση, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.
Ταυτόχρονα, χάρη στα συστατικά που περιέχει, προσφέρει και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Θα δείτε το δέρμα σας πιο λείο και ανάλαφρο, ενώ θα έχει ομοιόμορφο χρώμα σε όλη του την επιφάνεια. Με λεπτόρρευστη υφή και ήπιο χρώμα στη σύνθεση της αποτελεί την ιδανική λύση αν θέλετε ένα ενυδατικό προϊόν με ελαφριά κάλυψη. Που εκτός από κάλυψη προσφέρει ενυδάτωση, καταπραΰνει την επιδερμίδα και απογειώνει τη λάμψη της. Απορροφάται κατευθείαν ,χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.
Φωτίζει την επιδερμίδα, αναδεικνύοντας το φυσικό της τόνο και την κάνει πιο υγιή.

Βάλτε και εσείς λοιπόν τη YOU BETTER WORK! TINTED DAY CREAM στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!
To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο. Σε όμορφη συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.

Φοριούνται μόνες τους ή και πάνω από το σέρουμ ή πριν την πούδρα.
Μην το σκέφτεστε!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε απλώνοντας μια λεπτή στρώση στην επιδερμίδα μας.



YOU BETTER WORK! EYE PRIMER


Κι εκεί που πήρατε επιτέλους τη δύσκολη απόφαση να περάσετε το κατώφλι του γυμναστηρίου, αφού διαπιστώσατε πως δεν σας «παίρνει» άλλο, ξαφνικά αρχίζουν τα προβλήματα! Προβλήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το πως θα σηκώσετε τα βαράκια και πως θα αποκτήσετε τέλειους γλουτούς σε 10 μόλις λεπτά, άλλου είδους προβλήματα… Οι γυναίκες αναμφισβήτητα, θέλουμε συνέχεια και παντού να δείχνουμε όμορφες και περιποιημένες. Τι και αν έχουμε μια βραδινή έξοδο, τι και αν απλά, πρέπει να πάμε στο γυμναστήριο και να ιδρώσουμε;
Η ανάγκη για περιποίηση είναι αναγκαία! Στην περίπτωση του γυμναστηρίου όμως τι γίνεται; Είναι αλήθεια ότι το μεγάλο ενδιαφέρον των κοριτσιών προς τη γυμναστική παρατηρείται λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού!
Πως πρέπει λοιπόν να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο έτσι ώστε να είμαστε περιποιημένες αλλά και με όμορφα ,ξεκούραστο μάτια ;
Καταρχήν, θέλουμε ένα πολύ φρέσκο και φυσικό βλέμμα!
Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε πάει στο γυμναστήριο με βαμμένα μάτια, αλλά στην μέση της προπόνησης καταλήγετε να… ξεβάφεστε επειδή τα έχετε μουτζουρώσει.

"Όταν ζεσταινόμαστε, συμβαίνουν διάφορα πράγματα στο δέρμα μας. Το πρώτο είναι ότι ιδρώνουμε και το δεύτερο ότι οι πόροι χαλαρώνουν και σταδιακά ανοίγουν. Ακόμα και η καλύτερη σκιά στον κόσμο πάνω σε ένα τέτοιο δέρμα θα καταλήξει να "μουτζουρώνει”. Αν συνδυαστεί η ζέστη, ο ιδρώτας και οι ανοιχτοί πόροι το δέρμα σας θα 'μπουκώσει”.
Με τα κατάλληλα προϊόντα και την σωστή φροντίδα, με την γυμναστική  δεν θα έχετε μόνο ένα τέλειο σώμα, αλλά και όμορφό και λαμπερό βλέμμα!
Αν σας αρέσει να είσαστε περιποιημένη ακόμη και την ώρα που γυμνάζεστε τότε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε είναι ένα φυσικό look… Αν φοβάστε πως το τρέξιμο στο διάδρομο, θα χαλάσει τα μάτια σας αφήνοντας μουτζούρες και ιδρώτα τότε το YOU BETTER WORK! EYE PRIMER είναι ο τέλειος σύντροφος στην επόμενη προπόνησή σας! Εξασφαλίστε ένα άψογο μακιγιάζ όλη μέρα με ένα primer ματιών!

Το YOU BETTER WORK! EYE PRIMER είναι εξαιρετικά πρακτικό και αποτελεσματικό, primer ματιών που εξασφαλίζει διάρκεια στο μακιγιάζ και ""κλειδώνει"" τη ζωντάνια των χρωμάτων για ώρες. Εφαρμοσμένο κάτω από τη σκιά, βελτιώνει την αντοχή και εμποδίζει το μουντζούρωμα μέσα στη μέρα.
Η ελαφριά υφή του είναι αδιάβροχη κι έτσι το μακιγιάζ σας παραμένει τέλειο ανεξάρτητα από τον ιδρώτα της προπόνησής σας! Για μακιγιάζ ματιών που διαρκεί όλη μέρα.
Κρατήστε τον έλεγχο του μακιγιάζ ματιών σας. Είναι ό,τι καλύτερο για τη σκιά ματιών σας κάθε φορά. Η ελαφριά αόρατη σύνθεση του , απλώνεται ομοιόμορφα σε κάθε τόνο επιδερμίδας, δημιουργώντας μια εξαιρετικά λεία επιφάνεια για εύκολη ανάμειξη ενώ ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος. Άλλωστε, έχει σχεδιαστεί για να κρατάει σταθερό το χρώμα με αποτέλεσμα χρώμα ανθεκτικό στο σπάσιμο και το ξεθώριασμα, με πρωτοφανή αντοχή. Ενυδατώνει και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα βοηθάει να παραμείνει η σκιά αναλλοίωτη. Προσφέρει απαλό τελείωμα και δίνει ένταση σε όλες τις σκιές. Δεν αλλάζει την αληθινή απόχρωση των σκιών σας. Η σύνθεση του προσφέρει απαλό τελείωμα και δίνει ένταση σε όλες τις σκιές.

Άνετο και ελαφρύ, σάς χαρίζει το πιο σαγηνευτικό βλέμμα που είχατε ποτέ.
Μεγιστοποιήστε την ένταση, τη λάμψη και τη διάρκεια των σκιών σας με το primer ματιών μας.
Το μυστικό σας για μια αιώνια ματιά με χρωματισμένα μάτια!
Σε όμορφη συσκευασία με ειδική μυτούλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.


Τρόπος χρήσης:

Πάρτε μία ποσότητα (όσο είναι μία φακή και για τα 2 μάτια) και απλώστε με απαλές, ταμποναριστές, κινήσεις σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα και αφήστε το να στεγνώσει για ένα λεπτό πριν εφαρμόσετε τις σκιές σας.



YOU BETTER WORK! VOLUME & CURL MASCARA




Άνοιξη, ώρα για γυμναστική!

Η άνοιξη, δίνει το σύνθημα ότι ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και άρα στην έξοδο στις παραλίες. Και πώς αλλιώς θα γίνει η «ηρωική» έξοδος, αν δεν περάσουμε πρώτα από τις αίθουσες των γυμναστήριων; Αν και η αλήθεια είναι ότι η στροφή στη γυμναστική είναι μια γενική τάση των τελευταίων ετών, σε μια προσπάθεια διατήρησης της καλής φυσικής κατάστασης και ευζωίας, όμως πολλοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν να κοπιάσουν για να αποκτήσουν το κορμί των ονείρων τους χάνοντας τα κιλά του χειμώνα, όταν αρχίζουν να στενεύουν τα περιθώρια. Είναι γνωστό πως η άσκηση πρέπει να είναι ένας τρόπος ζωής και να γίνεται όλο τον χρόνο. Συχνά όμως μας έρχεται η όρεξη για γυμναστική εκεί λίγο πριν το καλοκαίρι, γιατί σκεφτόμαστε την εμφάνισή μας στην παραλία.
Νους υγιής εν σώματι υγιεί, έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και είχαν απόλυτο δίκιο! Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας τα οφέλη ενός φυσικού δραστήριου τρόπου ζωής. Η άσκηση εκτός από το γυμνασμένο και σφριγηλό σώμα που σας προσφέρει, έχει σημαντικά οφέλη και στην υγεία σας. Ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής θα ανεβάσει τους καρδιακούς σας παλμούς και θα τονώσει ολόκληρο το σώμα σας.
Επιλέξτε είδη και μορφές γυμναστικής που θα σας διασκεδάσουν, θα σας αναζωογονήσουν και θα σας γυμνάσουν αποτελεσματικά, εκτινάσσοντας παράλληλα τη διάθεσή σας στα ύψη.
Δεν υπάρχει όμως τίποτα πιο ενοχλητικό, τη στιγμή της άθλησης και ειδικά πάνω στην έντασή της να σκέφτεστε ότι μπορεί να «τρέξει» μαζί σας και η μασκαρά σας. Και πόσες φορές μετά προσπαθείτε να σώσετε την κατάσταση σκουπίζοντας τα μαύρα σημάδια που έχει αφήσει η επέλαση της mascara
Τέλος στα ενοχλητικά μαύρα σημάδια! Ο καλύτερός σύμμαχος στο γυμναστήριο  είναι η αδιάβροχη μάσκαρα YOU BETTER WORK! VOLUME & CURL MASCARA που σας παρέχει την απόλυτη ασφάλεια! Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τις υψηλές απαιτήσεις σας για την τελειότητα των ματιών σας. Δώστε στις βλεφαρίδες σας ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Ακόμη και η αδιάβροχη μάσκαρα μπορεί να δώσει όχι μόνο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας αλλά και ένταση .

Η YOU BETTER WORK! VOLUME & CURL MASCARA είναι αδιάβροχη μάσκαρα και χάρη στην ξεχωριστή σύνθεση της, οι γεμάτες ιδρώτα προπονήσεις δεν έχουν καμία ελπίδα να χαλάσουν το μακιγιάζ σας, με αυτή την μάσκαρα. Η σύνθεση της χαρίζει ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία βλέμμα που διαρκεί. Ανθεκτική ακόμη και σε πισίνα, στην θάλασσα και μετά από έντονη γυμναστική. Οι βλεφαρίδες αποκτούν όγκο και ελκυστικό look.  Μάσκαρα που χαρίζει ένταση, επιμήκυνση, διαχωρισμό και όγκο χωρίς να αλλοιώνεται, να μουτζουρώνει και να τρέχει. Για βλεφαρίδες με σταθερό, έντονο μαύρο χρώμα.

Οι βλεφαρίδες γίνονται εμφανώς πιο πυκνές, γυριστές και διαχωρισμένες. Έχει εξαιρετικά κρεμώδη σύνθεση που εφαρμόζεται σαν μετάξι πάνω στις βλεφαρίδες, για να δημιουργήσει περισσότερο όγκο. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο έντονο μαύρο τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες.
Η φόρμουλα της συνδυάζει το ιδιαίτερα δυνατό κράτημα με την εύκολη αφαίρεσή που μειώνει το τρίψιμο και τον ερεθισμό στην περιοχή των ματιών.
Ανθεκτική σε δάκρυα, νερό και τρίψιμο.
Η υφή που αντιστέκεται σε κάθε πρόκληση, είναι διαθέσιμη σε δύο εκδοχές.
Η μια προσφέρει στις βλεφαρίδες σας μήκος που κόβει την ανάσα και διαχωρισμό, ενώ η άλλη εγγυάται τον απόλυτο όγκο και καμπυλότητα.
Απλώνεται εύκολα, δεν κομπιάζει και αφήνει τις βλεφαρίδες μεταξένιες και καλοβαμμένες. Η ανθεκτικότητά της είναι απαράμιλλη.
Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι υπόσχεται όγκο και έντονο βλέμμα και αφήνει στο πινέλο την απαραίτητη ποσότητα προϊόντος που εγγυάται μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Είναι σε όμορφη girly συσκευασία!!

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετείτε το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων και μετακινείτε αργά προς την άκρη τους, ενώ ταυτόχρονα περιστρέφετε τον καρπό σας για να διαχωρίζετε τις βλεφαρίδες και να απλώνετε το προϊόν σε όλο τους το μήκος, χωρίς να σχηματιστούν κόμποι ή να μείνει πολύ προϊόν.
Για περισσότερη ένταση, προσθέστε μερικά στρώματα μάσκαρα στις βλεφαρίδες.


Essense- THE DIP EYELINER



Θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας… βλέμμα;
Το προτείνουν οι σχεδιαστές και το αγαπούν πολλές celebrities. Ο λόγος για το eyeliner, του οποίου η αξία είναι ανεκτίμητη, γιατί όχι μόνο τονίζει το βλέμμα μας κάνοντάς το να φαίνεται ανοδικό αλλά και επειδή μόνο μ΄αυτό μπορείς να δείχνεις πανέμορφη, περιποιημένη και άκρως εντυπωσιακή.
Όλες λατρεύουμε το eyeliner, αφού απογειώνει το βλέμμα και «ολοκληρώνει» το μακιγιάζ .Το eyeliner προσδίδει γοητεία σε κάθε πρόσωπο, ανασηκώνοντας το βλέμμα και μεγαλώνοντας τα μάτια. Το περίγραμμα στα μάτια με eyeliner είναι μια από τις αρχαίες τεχνικές μακιγιάζ που μας έγινε γνωστή από την αρχαία Αίγυπτο, όπου πέρασε από αμέτρητες επαναλήψεις στις διάφορες δεκαετίες και εξελίχθηκε σε διάφορα χρώματα και υφές. Η τεχνική αυτή είναι η καλύτερη ανακάλυψη στον κόσμο του μακιγιάζ γιατί προσφέρει έντονο, δραματικό και εντυπωσιακό βλέμμα σε οποιοδήποτε σχήμα ματιών.
Αν επιθυμείτε να αποτυπώσετε το δυναμισμό, την ομορφιά, την κομψότητα αλλά και τη σεξουαλικότητα στο πρόσωπο σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε τον τρόπο, να εφαρμόζετε σωστά την ιδανική γραμμή, ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του ματιού σας.

Ίσως να μην το έχετε και πολύ σε εκτίμηση ή να μη το χρησιμοποιείτε ιδιαίτερα, ωστόσο το eyeliner σε οποιαδήποτε μορφή του μπορεί να εγγυηθεί από μόνο του ένα άψογο στυλ, να τελειοποιήσει το μακιγιάζ σας και να κάνει τα μάτια σας πανέμορφα και καθηλωτικά.
Πόσες ώρες έχουμε περάσει μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας μανιωδώς να κάνουμε αυτή την πολυπόθητη λεπτή γραμμή στα μάτια μας κάνοντας μας να αργούμε σε κάθε ραντεβού; Πλέον έχουμε την λύση στο πρόβλημα με το Essense- THE DIP EYELINER.

Το Essense- THE DIP EYELINER είναι μεγάλης διάρκειας, δεν τρέχει, δεν σπάει. Είναι υγρό eyeliner με έντονο μαύρο χρώμα, το οποίο θα κάνει το βλέμμα σας βαθύ και εκφραστικό. Το βολικό, ευέλικτο πινελάκι του, επιτρέπει να σχεδιάσουμε μια σατέν λαμπερή γραμμή. Ο τύπος του προϊόντος περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν μια ισχυρή κάλυψη στα βλέφαρα μόνο με ένα πέρασμα της βούρτσας. Το eyeliner χάρη στην καινοτόμο φόρμουλα του κάνει μια παύλα για την εμφάνιση των ματιών τέλεια όλη την ημέρα, ανεξάρτητα από τον καιρό. Η συνοχή του πηκτώματος εξασφαλίζει μια έντονη μαύρη χροιά. Έχει μια λεπτή βούρτσα, έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι γρήγορη και ακριβής. Προϊόν κορυφαίας ποιότητας για ιδιαίτερη ευκολία, εντυπωσιακή ακρίβεια και ομοιομορφία στην εφαρμογή.
Χάρη στη σταθερή του μύτη, το βαθιά μαύρο eyeliner εφαρμόζεται με ακρίβεια και δημιουργεί την τέλεια καμπύλη στα βλέφαρα. Απαραίτητο τόσο για τη δημιουργία smokey eyes και πιο φυσικών μακιγιάζ. Κατάλληλο επίσης και για πιο καλλιτεχνικά σχέδια στα μάτια. Στεγνώνει αμέσως, χωρίς να δημιουργεί ‘μουντζούρες’, ενώ δεν ξεθωριάζει.
Με λεπτή μύτη, για λεπτή και απαλή γραμμή, έχει  ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κάνει ενιαία γραμμή χωρίς κενά, έντονο μαύρο ματ αποτέλεσμα.. Η τεχνολογία μελανιού που διαθέτει, διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο.

Υπογραμμίζει τα μάτια σας με έντονο χρώμα εμπνευσμένο από τις πασαρέλες. Η λεία και έντονη φόρμουλα του απλώνεται εύκολα για ομοιόμορφες γραμμές ακριβείας . Δημιουργήστε προσωπικό στυλ με το λεπτό πινελάκι . Εξαιρετικά σταθερό υγρό eyeliner που υπογραμμίζει τέλεια τα μάτια. Εύκολο και ακριβές στην εφαρμογή, στεγνώνει πολύ γρήγορα προσφέροντας γεμάτο και σταθερό μαύρο χρώμα. Χάρη στη λεπτή μύτη του, διευκολύνει το σχηματισμό μίας τέλειας, vibrant γραμμής με μία μόνο κίνηση.
Ιδανικό και για επαγγελματίες.

Διατίθεται σε όμορφη και πρακτική συσκευασία.

Τρόπος χρήσης:

Κάθε πέρασμα είναι εξαιρετικά ρευστό, για καθαρό και έντονο φινίρισμα. Αυξήστε το πάχος των γραμμών ασκώντας ελαφριά πίεση. Γραμμές λεπτές και φυσικές ή μεγάλες και τολμηρές; Η επιλογή είναι δική σας!

Tip 2 – Πάρτε τη σωστή θέση. Αποφύγετε να εφαρμόσετε το eyeliner όρθια – τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσετε την κίνηση. Καθίστε σε μια καρέκλα, ακουμπήστε τον αγκώνα σας κάπου σταθερά, στερεώστε το μικρό σας δάχτυλο στο μάγουλό σας και εφαρμόστε.

Tip 3 – Εφαρμόστε eyeliner με ανοιχτά και όχι με κλειστά μάτια. Οι περισσότερες έχουμε την τάση να κλείνουμε τα μάτια μας όταν θέλουμε να εφαρμόσουμε eyeliner, με αποτέλεσμα όταν τα ανοίγουμε, το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. Έχοντας ανοιχτά τα μάτια σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς ακριβώς θα δείχνει το μακιγιάζ σας.

Tip 4 – Σβήστε τα λάθη. Ειδικά κατά τις πρώτες φορές που θα δοκιμάσετε να φορέσετε eyeliner, θα προκύψουν κάποια λάθη και ατέλειες. Μην απελπίζεστε όμως, αφού μπορείτε να τα σβήσετε εύκολα με μία μπατονέτα. Απλώστε λίγη λοσιόν ντεμακιγιάζ στην μπατονέτα και διορθώστε τα.




Essense-INSTA PERFECT LIQUID HIGHLITHER- 10 gold addiction



Shine bright like a diamond!

Αν θέλετε το μακιγιάζ που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε με το παιχνίδι των «λάμψεων».
Χρειάζεται μόνο μία πινελιά σε ορισμένες περιοχές για να πετύχετε φρέσκο και φωτεινό αποτέλεσμα. Η όψη της υγείας και η πηγαία λάμψη στο πρόσωπό σας, αποτελεί πάντα τον κύριο στόχο μας στο μακιγιάζ, ειδικότερα τώρα τις ημέρες των γιορτών που πλησιάζουν και μας θέλουν πιο κούκλες από ποτέ! Εξάλλου μην ξεχνάμε πως οι λάμψεις είναι από τα πιο sexy πράγματα που μπορεί να κάνει για εμάς το μακιγιάζ. Εντυπωσιακή λάμψη στο πρόσωπο στα κατάλληλα σημεία, που θα μας κάνει να δείχνουμε σαν να μας έχουν ακουμπήσει απαλά οι ηλιαχτίδες του ήλιου. Η λάμψη προσώπου  είναι ο νέος, πιο φυσικός τρόπος για να τονίσουμε το περίγραμμα του προσώπου και να το κάνουμε λαμπερό.

Αρκεί μόνο ένα πέρασμα με ένα προϊόν λάμψης και το look σας θα αναβαθμιστεί στη στιγμή, ενώ το πρόσωπό σας θα δείχνε πολύ πιο ξεκούραστο και φωτεινό.  Δίνει τρισδιάστατη λάμψη με ένα πέρασμα. Κάνει παιχνιδίσματα με το φως. Ταιριάζει σε όλες και γενικά, είναι η τελευταία πινελιά που δεν πρέπει να παραλείπετε αν θέλετε να τραβάτε όλα τα βλέμματα.
Τα Highlighters είναι προϊόντα λάμψης, τα οποία περιλαμβάνουν ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν το φως στο πρόσωπό μας ,οπότε σίγουρα η σωστή τοποθέτηση τους είναι πρωταρχικής σημασίας. Πετυχαίνουμε ωραίες γυαλάδες, μια φυσική και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα και τελικά μια απροσποίητη φρεσκάδα που «κόβει» χρόνια.

Το Highlighter είναι η τελευταία πινελιά που ολοκληρώνει το μακιγιάζ, και προσθέτει την λάμψη που τόσο πολύ θέλουμε. Αφήνουμε πάντα το καλύτερο για το τέλος! Εάν επιθυμείτε λαμπερή όψη το Essense-INSTA PERFECT LIQUID HIGHLITHER είναι η σίγουρη λύση.

Το Essense-INSTA PERFECT LIQUID HIGHLITHER είναι προϊόν λάμψης σε ανάλαφρη και ιριδίζουσα υγρή μορφή που χαρίζει φρεσκάδα και φωτίζει την επιδερμίδα. Η τέλεια προσθήκη στη δημοφιλέστατη σειρά make up #insta perfect.
Υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου δημιουργώντας μικρές γυαλάδες φυσικής λάμψης. Φωτίζει και αναδεικνύει τα σημεία του προσώπου στα οποία πέφτει φυσικά το φως και θέλετε να τονίσετε.
Χάρη στην ειδική του σύνθεση και την ειδική του υγρή φόρμουλα απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του και δίνοντάς του μια λαμπερή υγιή όψη. Μπορεί να αναμιχθεί με το make-up για πιο λαμπερές και ξεχωριστές εμφανίσεις ή να απλωθεί μόνο του στα σημεία του προσώπου που επιθυμείτε. Προσδίδει μοναδική λάμψη και μεγάλη διάρκεια, ενώ η εργονομική του συσκευασία καθιστά εύκολη την εφαρμογή του.

Προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα σας με μία μόνο κίνηση. Η λεπτόρρευστη σύνθεση του χαρίζει ενυδάτωση και λαμπερό αποτέλεσμα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως βάση πριν το μακιγιάζ ή μεμονωμένα για να δώσετε στην επιδερμίδα σας δροσερή και πανέμορφη λάμψη. Εξασφαλίζει στο πρόσωπό σας υγιή εμφάνιση γεμάτη ζωντάνια.

Σε ποια σημεία χρησιμοποιούμαι τα Highlighters:

  • Μύτη-Χρησιμοποιούμε μια μικρή ποσότητα προϊόντος κατά μήκος της μύτης στο κόκκαλο.
  • Ζυγωματικά: Εντοπίζουμε το κόκκαλο των ζυγωματικών και ακριβώς από πάνω τους εφαρμόζουμε το Highlighter.
  • Τόξο του φρυδιού: Το εφαρμόζουμε κάτω από το φρύδι μας (τόξο φρυδιού).
  • Πηγούνι: Εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα του προϊόντος επάνω στο πηγούνι.
  • Cupids Bow (καρδούλα άνω χείλους): Μια μικρή ποσότητα σε αυτήν την περιοχή δίνει αυτόματα την αίσθηση ανοδικότητας στο άνω χείλος.

Απλώνεται τέλεια, ανανεώνοντας και ομορφαίνοντας την επιδερμίδα σας, ντύνοντάς την με μια ιριδίζουσα λάμψη και φωτίζοντάς την.
Ανακαλύψτε το για μία μοναδική λάμψη στο δέρμα!

Είναι ιδανικό για να το έχετε πάντα στη τσάντα σας.

Τρόπος χρήσης:

Για μια φυσική λάμψη, απλώς αναμείξτε μερικές σταγόνες του highlighter που ανακλά το φως στο #insta perfect foundation σας. Οι σταγόνες έρχονται σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μόνες τους στοχευμένα σε περιοχές του προσώπου όπως τα ζυγωματικά, η μύτη ή και στο σώμα.



YOU BETTER WORK! FIXING SPRAY


Είτε πρόκειται για διακοπές σε νησί ή σε χωριό, ακόμη και στην πόλη, θέλετε να είσαστε ξεχωριστή και λαμπερή! Η εμφάνιση στην εποχή μας είναι σημαντική σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, συχνά η φροντίδα της εξαρτάται από τον χρόνο που διαθέτουμε, ο οποίος τείνει να είναι πολύ λίγος. Επομένως πρέπει να ξέρουμε πώς να τον αξιοποιούμε.
Ευτυχώς η ρουτίνα φροντίδας της εμφάνισης μπορεί να είναι ευχάριστη και απλή. Θα δείτε ότι με λίγη προσπάθεια θα δείχνετε φρέσκια και λαμπερή. Αφιερώνετε πριν από κάθε σας έξοδο τουλάχιστον μισή ώρα στο μακιγιάζ, μέχρι να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να χαμογελάσετε με αυτοπεποίθηση. Πόσες φορές όμως, επιστρέφοντας στο σπίτι, δεν διαπιστώνετε με θλίψη πως όλες οι προσπάθειες πήγαν χαμένες; Το ρουζ έχει εξαφανιστεί, το make up δεν κράτησε τις υποσχέσεις του, το μολύβι ματιών έχει τρέξει ενώ η αρχική λάμψη σάς έχει πει «αντίο» εδώ και ώρα.

Αυτό που χρειάζεστε και είναι απαραίτητο για να “κλειδώσει” το μακιγιάζ σας, φροντίζοντας να μείνει αναλλοίωτο στις υψηλές θερμοκρασίες είναι ένα spray που σύστασή του θα δώσει μία πνοή φρεσκάδας στο πρόσωπό σας και αίσθηση αναζωογόνησης!
Μιλάμε φυσικά για τα σπρέι σταθεροποίησης μακιγιάζ -γνωστά και ως FIXING SPRAYS που θα σας βγάλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή από τη δύσκολη θέση. Αυτό το «θαυματουργό» προϊόν ομορφιάς είναι δημοφιλές στους επαγγελματίες του μακιγιάζ εδώ και χρόνια. Τώρα ευτυχώς είναι ευρέως διαθέσιμο και έρχεται να διευκολύνει την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

Όταν ολοκληρώνετε το μακιγιάζ σας, θέλετε να κρατήσει χωρίς να "λιώσει" ή να αλλοιωθεί το αρχικό αποτέλεσμα;

Κανένα πρόβλημα! Το YOU BETTER WORK! FIXING SPRAY σταθεροποιεί το μακιγιάζ σας ενώ παράλληλα φρεσκάρει την επιδερμίδα σου δίνοντας φυσική λάμψη.

Το YOU BETTER WORK! FIXING SPRAY είναι το απόλυτα ενυδατικό σπρέι που σταθεροποιεί το μακιγιάζ και ανανεώνει το look σας! Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας προκειμένου να ενισχυθεί η διατήρηση του make-up, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.
Ειδικά σχεδιασμένο για δραστηριότητες που προκαλούν εφίδρωση, αυτό το σπρέι σετάρει το μακιγιάζ σας στη θέση του για πολλές ώρες, ακόμα και χωρίς πούδρα. Έτσι το κονσίλερ και το contouring σας παραμένουν άψογα όλη ημέρα. Επίσης προσφέρει το ιδανικό ματ τελείωμα, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο.
Ένα εύχρηστο προϊόν , σε μορφή ανάλαφρου σπρέι που σας εξασφαλίζει μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας. Η σύνθεσή του χωρίς άρωμα και οινόπνευμα σχηματίζει μια διάφανη απαλή μεμβράνη που προστατεύει το μακιγιάζ διατηρώντας το άψογο για πολλές ώρες. Η επιδερμίδα παραμένει λεία και γεμάτη ζωντάνια. Κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

Παρέχει ένα αόρατο στρώμα προστασίας για το δέρμα που εγγυάται μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο μακιγιάζ και την προστατεύει από τη φθορά.  Χάρη στην ιδιότητά του να σχηματίζει φιλμ, εναποθέτει ένα λεπτό και άνετο διαφανές πέπλο για τη συνεχή προστασία του μακιγιάζ από τις εξωτερικές επιθέσεις, χωρίς να κολλάει στο δέρμα.
Η εξειδικευμένη φόρμουλα του θα χαρίσει στο μακιγιάζ σας μεγάλη διάρκεια και προορίζεται για καθημερινή χρήση.
Στεγνώνει γρήγορα δημιουργώντας ένα αόρατο “πέπλο” για την διατήρηση του μακιγιάζ! Ιδανικό και για touch up κατά την διάρκεια της μέρας.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

ολοκληρώνοντας την ρουτίνα του μακιγιάζ σου, ψέκασε το πρόσωπο και το λαιμό σας από απόσταση περίπου 20εκ. με κυκλική κίνηση. Βεβαιωθείτε ότι το σπρέι δεν έρχεται σε επαφή με τα μάτια και το στόμα.


G'DAY SYDNEY & Hello New York –EYE SHADOW PALETTE






Αιχμαλωτίστε με ένα βλέμμα!

Ο Μάιος είναι ο μήνας των λουλουδιών και της ελπίδας. Η άνοιξη φθάνει στο αποκορύφωμά της, η φύση ανθίζει και μαζί οι προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο.
Η ατμόσφαιρα ξυπνάει τη διάθεση και εντείνει την επιθυμία μας για μια ωραία και λαμπερή εμφάνιση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει αυτή την εποχή; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της Κοσμετολογίας.
Η Άνοιξη φέρνει τα πιο όμορφα χρώματα της σεζόν. «Χρώματα που εμπλουτίζουν την ζωή μας με γοητεία και κομψότητα».
Το βλέμμα μιας γυναίκας μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις, να εντυπωσιάσει και να μαγνητίσει. Βλέμμα που θυμίζει τροπική παραλία, χείλη σαν ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα, ηλιοκαμένη όψη που φέρνει στο μυαλό τις διακοπές.
Άνοιξη σημαίνει όμορφα και λαμπερά χρώματα, έντονη, ανοιχτή διάθεση και floral υφάσματα.

Αναμφισβήτητα η πιο γλυκιά εποχή του χρόνου είναι και πιο λαμπερή! Εκεί που ξεκινάει η καλή μας διάθεση, ανθίζει και η επιθυμία μας για αξεπέραστα εντυπωσιακές εμφανίσεις που θέλουμε να κρατήσουν, για πάντα.
Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με πολλούς τρόπους.
Για παράδειγμα, ένα τολμηρό μακιγιάζ με «πρωταγωνιστές» τα μάτια. Tα χρώματα στις σκιές είναι προσωπική επιλογή και τίποτα δεν είναι απαγορευτικό, ειδικότερα όταν η ηλικία σας δίνει το άλλοθι να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις, αρκεί, βέβαια, να αποφεύγετε τις υπερβολές. Χρησιμοποιήστε σκιές ματιών, για εύκολη εφαρμογή, που αναδεικνύουν μια διακριτική λάμψη στο βλέμμα σας και δημιουργείστε το δικό σας εντυπωσιακό look.
Σύμμαχοί μας σε αυτή την αποστολή είναι αναμφισβήτητα παλέτες ομορφιάς για όμορφο βλέμμα..

Ανάλογα με το στυλ και τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το G'DAY SYDNEY με γήινες μεταλλικές αποχρώσεις, το Hello New York με έντονα και λαμπερά φινιρίσματα και με έμφαση στο καθηλωτικό βλέμμα, που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τη λάμψη σου. Ποιο προτιμάς;

Στη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, η essence cosmetics θέλει να αντικατοπτρίσει τα πολλά πρόσωπα που έχουν η Νέα Υόρκη και το Σίδνεϋ , με μια φαινομενικά ατέλειωτη σειρά χρωμάτων που κάνουν αυτές τις θεαματικές πόλεις  ακόμα πιο μαγευτικές. Αυτές οι παλέτες σκιών θα καλύψουν τις ανάγκες σας για ταξίδια με τις υψηλής χρωματικής απόδοσης αποχρώσεις τους. Παίρνοντας έμπνευση από τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, οι πουδρένιες σκιές αντανακλούν τα αντίστοιχα lifestyle τους.  Υπέροχοι συνδυασμοί αποχρώσεων που αναδεικνύουν την αιωνιότητα της ομορφιάς και προσφέρουν μακιγιάζ που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.
Σκιές ματιών σε συμπαγή μορφή και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Εξαιρετική λάμψη, έξτρα διάρκεια, μοναδικό αποτέλεσμα. Αποχρώσεις κλεμμένες από τα χρώματα του ουρανού και της γης, φυλακίζουν μία αγνή διαφάνεια. Λεία στρώση χωρίς ίχνη και ατέλειες με εμφάνιση ρίγας πάνω στα βλέφαρα. Χρώμα που διαρκεί, αποχρώσεις που κάνουν το πρόσωπο πιο φωτεινό και δελεαστικό για ένα βαθύ βλέμμα. Περιέχουν ένα σαγηνευτικό φάσμα από φωτεινές, αλλά και πιο "αθόρυβες" αποχρώσεις.

Οι παλέτες είναι ένας συνδυασμός τόσο σε υφές, όσο και σε χρώματα. Είναι όμορφα τελειοποιημένες, μαλακές δίνοντας έτσι ένα άψογο αποτέλεσμα είτε όταν φοριούνται μόνες τους είτε όταν αναμειγνύονται μεταξύ τους. Τα χρώματα κυμαίνονται από έντονους σε πιο ήπιους τόνους, αλλά και σύγχρονες, παράλληλα αισθησιακές και ταυτόχρονα ζωντανές. Κάθε χρώμα μπορεί να το συναντήσει κανείς στα ταξίδι του, από τα ηφαιστειακά πετρώματα μέχρι και στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, και κάθε χρώμα ξεχωριστά προορίζεται ώστε να είναι κολακευτικό αλλά και ενδιαφέρον πάνω στα μάτια.

Η G'Day Sydney έχει γήινες μεταλλικές αποχρώσεις, η Hello New York παρουσιάζει αποχρώσεις που κυμαίνονται από γκρι σε μωβ ιριδίζουσες αποχρώσεις .

Αναλυτικότερα:

- Επιτυγχάνουν μεγάλη διάρκεια, εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα.
- Σύσταση που βοηθάει το ομοιόμορφο άπλωμα.
- Με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε ματ και περλέ αποχρώσεις.
- Εύκολη και πρακτική συσκευασία με καθρεφτάκι.


Οι παλέτες είναι αέρινες, δεν βαραίνουν τα μάτια, ενώ παράλληλα συνδυάζουν χρώμα και αποτέλεσμα, τονίζοντας τη φυσική μας ομορφιά. Αποχρώσεις και τόνοι λάμψης ρυθμιζόμενης έντασης μας επιτρέπουν να επιλέξουμε πόσο έντονο επιθυμούμε το αποτέλεσμα και μας χαρίζουν την ελευθερία να εκφράσουμε τη δική μας, λαμπερή προσωπικότητα….. εμπνευσμένα από την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα .
Υπέροχα ζωντανά χρώματα για ξεχωριστές εμφανίσεις!
Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.

Είναι εύκολες στην εφαρμογή και πολύ πρακτικές συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:

Τις εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!


Hey Cheeks Blush Bronzer & Highlighter Palette



Η Άνοιξη είναι πολλά πράγματα: ηλιόλουστες μέρες και βόλτες στις παραλίες, χαλαροί ρυθμοί και αρώματα, ελαφριά γεύματα και μεγάλα απογεύματα με φίλους. Όμως, όσο κι αν δεν μας αρέσει να το σκεφτόμαστε, είναι μόνο τρεις μήνες. Ωστόσο, παρόλο που η Άνοιξη τελειώνει, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ουσία της Άνοιξης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Επιθυμείτε το άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα σας, αλλά γνωρίζετε πόσο επικίνδυνες είναι οι ακτίνες. Πώς, λοιπόν, θα αποκτήσετε την «ηλιοκαμένη» ακτινοβολία σε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να εκτεθείτε αλόγιστα; Ζηλεύουμε τα ψηλά ζυγωματικά της Ζιζέλ; Θαυμάζουμε τη φρεσκάδα της 44χρονης Κέιτ Μπλάνσετ; Θέλουμε τις γωνίες του προσώπου της Κίρα Νάιτλι; Ονειρευόμαστε τη λάμψη της Μιράντα Κερ; Πώς θα καταφέρουμε να τα αποκτήσουμε όλα αυτά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα;
Με δύο μόνο «σωστές» κινήσεις μπορείτε να δώσετε μια λάμψη υγείας στα ζυγωματικά σας, να δημιουργήσετε γωνίες και να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό και ξεκούραστο, αλλά και… εικονικό μαύρισμα.

Ο λιγότερο ίσως διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσουμε το πρώτο μας χρώμα, σίγουρα, όμως, ο πιο ασφαλής.
Το βασικό προϊόν για να πετύχετε το «μπρονζέ look» και ψηλά ζυγωματικά είναι μια παλέτα με χρώματα.
Ακόμη και αν είστε οπαδός του «φυσικού λουκ», δεν θα απογοητευτείτε από τα προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μαυρισμένης από τον ήλιο επιδερμίδας. Το «μπρονζέ λουκ» φωτίζει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που δεν περνά απαρατήρητη. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο θετικό από τη λάμψη του ήλιου», οι χρυσαφένιες και οι γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Το «κλειδί» που αναδεικνύει κάθε beauty look σας και χαρίζει στο πρόσωπό σας μία φωτεινή και υγιή όψη και είναι απαραίτητη για κάθε στιγμή της μέρας είναι η Hey Cheeks Blush Bronzer & Highlighter Palette.

Η Hey Cheeks Blush, Bronzer & Highlighter Palette είναι παλέτα με 6 σούπερ μαλακές υφές και είναι μια αληθινή all-rounder. Συνδέει ματ και λαμπερές αποχρώσεις που γλιστρούν επάνω στο δέρμα αβίαστα και αναμειγνύονται εύκολα. Εκτός από τις μαλακές κόκκινες αποχρώσεις, η παλέτα περιλαμβάνει επίσης μπλε αποχρώσεις και ένα λαμπερό highlighter. Τα αρμονικά τοποθετημένα χρώματα ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος, εξασφαλίζοντας μια νέα και ξεχωριστή εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα έχουν πολύ έντονη απόδοση χρώματος.
Η εξαιρετικά επαγγελματική παλέτα σας βοηθά να εφαρμόστε τέλειο Blush, Bronzer και highilighting δίνοντας περιγράμηση στο πρόσωπό σας. Έχει σχεδιαστεί για χρώμα, φυσικό μαύρισμα και λάμψη. Είναι η ιδανική παλέτα που περιέχει Bronzer, Blusher αλλά και Highlighter σε μορφή πούδρας.

Για το πιο φρέσκο, φωτεινό, ανεπιτήδευτο definition. Μία παλέτα - για τεχνική draping με ρουζ, highlighter και bronzer που αναμειγνύονται άψογα, χαρίζοντας φυσική σμιλευμένη όψη και λαμπερό τελείωμα. Τα χρώματα των προϊόντων συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους κι έχουν εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τόνους δέρματος.
Παλέτα για ένταση και glow look. Φτιάξτε ένα όμορφα χρωματισμένο look που διαρκεί όλη την ημέρα.
Τα χρώματα της  είναι εξαιρετικά απλά, είναι χρωματισμένα και διαρκούν όλη την ημέρα. Μπορείτε είτε να τα εφαρμόσετε μόνα τους είτε να τα συνδυάσετε μαζί για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η Hey Cheeks Blush Bronzer & Highlighter Palette συσκευασία έχει ενσωματωμένο καθρέφτη για άμεση εφαρμογή οπουδήποτε !!!


Τρόπος χρήσης:Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Εφαρμόστε ένα highlighter όπου ο ήλιος ‘χτυπά’ το πρόσωπο για να τονίσετε το πρόσωπό σας. Εφαρμόστε τα σκούρα χρώματα όπου θέλετε να κάνετε κοψίματα. Ιδανική για επαγγελματική χρήση μακιγιάζ, για τέλεια περιποίηση και γλυπτική.


Essense-MY BEAUTY LIP RITUAL







Ακόμη και την άνοιξη τα χείλη μας χρειάζονται αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση! Τα ενυδατωμένα και περιποιημένα χείλη είναι κάτι που όλοι θαυμάζουν και επιθυμούν. Τα χείλη αποτελούν ένα από τα σημεία προσοχής στο πρόσωπο μιας γυναίκας και χρήζουν κατάλληλη περιποίηση, όλους τους μήνες. Τα χείλη είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο. Τα χρησιμοποιούμε για να μιλάμε, να αισθανόμαστε, να τρώμε, να φιλάμε και να γελάμε. Είναι σύμβολο ομορφιάς και αισθησιασμού. Γι' αυτό και η περιποίησή τους είναι τόσο σημαντική.

Η καθημερινή ενυδάτωση αποτελεί ένα από τα βασικά βήματα καθημερινής περιποίησης των χειλιών. Τα χείλη, εν αντιθέσει με το υπόλοιπο πρόσωπο, δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες, γεγονός που τα καθιστά εύθραυστα και χρειάζονται μια ασπίδα προστασίας ενάντια στον αέρα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η επιδερμίδα στα χείλη μας είναι τόσο μαλακή και λεπτή που τα αιμοφόρα αγγεία που τη διαπερνούν μπορεί να είναι ορατά. Αυτό είναι που δίνει στα χείλη μας κόκκινο χρώμα. Επίσης, η κεράτινη στιβάδα, που προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, είναι πολύ λεπτή στα χείλη μας. Συνεπώς, τα χείλη μας εξαρτώνται από τη φροντίδα και την προστασία που τους παρέχεται.
Η σωστή καθημερινή ενυδάτωση προλαμβάνει την ξηρότητα και τυχόν σκασίματα, ενώ θρέφει και ανακουφίζει το δέρμα. Το δέρμα το χειλιών παραμένει μαλακό, αναδεικνύοντας το σχήμα τους.
Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα balms, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη.

Μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει τα balms ως ένα αναγκαίο μεν, απλό και βαρετό δε προϊόν περιποίησης. Όλες είχαμε από ένα αλλά δεν του δίναμε και ιδιαίτερη σημασία. Το πετούσαμε μέσα στο νεσεσέρ μας, στο συρτάρι μας, βαθιά στη τσάντα μας και όποτε αισθανόμασταν τα χείλη μας ξηρά και σκασμένα ψάχναμε να το βρούμε. Εντάξει υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όμως ήταν λίγες.
Και ξαφνικά έρχονται τα Essense-MY BEAUTY LIP RITUAL-εντελώς διαφορετικά από αυτά που είχαμε συνηθίσει.

Τα Essense-MY BEAUTY LIP RITUAL προσφέρουν άμεση θρέψη και ενυδάτωση στα αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη. Τρία νέα προϊόντα φροντίδας χειλιών προσφέρουν απαλά και τέλεια χείλη, γιατί η καλή φροντίδα των χειλιών είναι απαραίτητη όλο το χρόνο.

MY BEAUTY LIP RITUAL- NOURISHING BALM: Είναι θρεπτικό βάλσαμο χειλιών, με το έλαιο ρυζιού θρέφει και φροντίζει εντατικά τα χείλη.
MY BEAUTY LIP RITUAL-REPAIRING BALM: Με το εκχύλισμα φύλλου ginkgo αναγεννά τα χείλη και τους προσφέρει αίσθηση ελαστικότητας.
MY BEAUTY LIP RITUAL-MOISTURIZING BALM: Με εκχύλισμα άνθους κερασιάς αναζωογονεί και ενυδατώνει.
Επιπλέον, όλα τα προϊόντα περιέχουν βιταμίνη Ε. Προσφέρει την ιδανική βάση πριν το κραγιόν.

Τα συστατικά τους έχουν επιλεχθεί για να δρουν συνεργιστικά στην άμεση ανακούφιση και ανασύσταση της επιδερμίδας στα χείλη και ταυτόχρονα να προστατεύουν με φυσικό τρόπο από την UVA & UVB ακτινοβολία και τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.
H ειδική formula φροντίδας τους αποτρέπει το σκάσιμο των χειλιών, προσφέρει απαλότητα που διαρκεί και αυξάνει την ελαστικότητα των χειλιών. Είναι πολύ ενυδατικά, προστατευτικά, επανορθωτικά και αφήνουν υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Τα δραστικά στοιχεία που περιέχουν ,προσφέρουν ώρες ενυδάτωσης και απαλότητας συνδυασμένη με την απόλυτη υφή ώστε να μη κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους!

Το αποτέλεσμα;

Ένα μοναδικό κρεμώδες αποτέλεσμα που θα λατρέψετε! Άλλωστε η έκφραση “χείλη για φίλημα” ταιριάζει με αυτά τά Lip Balms.
Έχουν εύκολη εφαρμογή, απορροφούνται αμέσως, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και θρέφουν κατάλληλα τα χείλη και κάνουν απαλά, σέξι χείλια για φίλημα, όλο το χρόνο. Κάνουν τα χείλη μας πιο ζουμερά δίνοντάς τους μια γενναία δόση ενυδάτωσης. Ανακουφίζουν και απαλύνουν τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Αυτά τα λαχταριστά lip balms θα ντύσει τα χείλη σας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης .

Περιποιηθείτε τα χείλη σας εντελώς φυσικά με τα υπέροχα Essense-MY BEAUTY LIP RITUAL για να φαίνονται τα χείλη σας υγιή και όμορφα ακόμα και όταν έχει ξηρό, ζεστό και κρύο αέρα.

Πόσο τέλεια μπορεί να είναι μία συσκευασία;

Τόσο και άλλο τόσο όταν μιλάμε για τα Essense-MY BEAUTY LIP RITUAL καθώς οι συσκευασίες τους κάθε άλλο παρά κλασσικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Είναι fun, είναι fresh, είναι cute και θυμίζουν ζαχαρωτό!
Είναι έτοιμα να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές, με μοναδική ποικιλία σε γεύσεις που δε μπορεί να μη ξετρελαθείς!

Οι συσκευασίες τους εναρμονίζονται πλήρως με την εκάστοτε γεύση που εμπεριέχουν δίνοντας με αυτό το τρόπο ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο προϊόν. Ενώ η συσκευασία του το κάνει να είναι πρακτικό και βολικό, ότι πρέπει για να μπορείτε να έχετε το δικό σας Lip Balm πάντα μαζί σας!


Τρόπος χρήσης:

Τα χρησιμοποιούμαι εφαρμόζοντας στο κέντρο και στο επάνω μέρος των χειλιών ακολουθώντας τις γραμμές του στόματος. Στη συνέχεια τα εφαρμόστε σε όλο το κάτω χείλος.



Essense- Shine Last & Go! Gel Nail Polish




Τα περιποιημένα νύχια  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να «τολμούν» με χρώματα και σχέδια. Τα φτιαγμένα και περιποιημένα νύχια κάνουν την διαφορά στο στυλ κάθε γυναίκας! Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα.
Οσο πλησιάζει το καλοκαιράκι, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στα νύχια και το μανικιούρ, που πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψό, λαμπερό και εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό και outdated.

Είτε είμαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, επιβάλλεται να έχουμε περιποιημένα νύχια. Αναδείξτε τα χέρια σας επιλέγοντας το κατάλληλο βερνίκι νυχιών. Τα βερνίκια νυχιών είναι η μεγαλύτερη απόλαυση κάθε γυναίκας. Μένουν στα νύχια μας για μέρες ομορφαίνοντάς τα, αλλάζουν κατευθείαν τη διάθεση και στο στυλ μας και λατρεύουμε να τα κοιτάμε, αφού είναι το μόνο προϊόν, για το οποίο δεν χρειαζόμαστε καθρέφτη, ώστε να το απολαύσουμε. Τα βερνίκια νυχιών αποτελούν μία πολύ ασφαλή λύση, για να απογειώσουμε την εμφάνισή μας, αρκεί να ξέρουμε πώς να τα φορέσουμε και να τα συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα αξεσουάρ, ρούχα και προϊόντα μακιγιάζ.

Άλλη μια συλλογή άκρως Ανοιξιάτικη μας περιμένει από την πάντα από την εταιρία Essense... είναι μια νέα συλλογή βερνικιών με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτομία, που μας προσφέρει μια σπάνια ‘ματιά’ στον κόσμο της αριστοτεχνικής μαεστρίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στα νύχια. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο ανοιξιάτικα βερνίκια Essense- Shine Last & Go! Gel Nail Polish.

Τα Essense- Shine Last & Go! Gel Nail Polish είναι μία νέα σειρά βερνικιών για τα νύχια, εύκολης εφαρμογής, σε μορφή gel: Για τέλεια, αψεγάδιαστα, υγιή νύχια με διάρκεια.

Εχουν άψογο αποτέλεσμα στα νύχια χωρίς ξεφλούδισμα. 

Εφαρμόζουν τέλεια, απλώνονται εύκολα και δίνουν λάμψη, προσφέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο βήμα. Ιδανικά νύχια με νέα εμφάνιση χωρίς κανένα συμβιβασμό! Η σύνθεση με το αποτέλεσμα gel παρέχει την ιδανική διάρκεια, έντονο χρώμα και φανταστική λάμψη στα νύχια. Τα βερνίκια με το gel τελείωμα έρχονται σε πολλές ζωντανές αποχρώσεις και επιτρέπουν σε όλους να επιτύχουν μοντέρνα σχέδια στα νύχια, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις. Ένα όμορφο μανικιούρ μπορεί να επιτευχθεί στο σπίτι στη στιγμή, καθώς τα νέα βερνίκια στεγνώνουν ακόμα πιο γρήγορα από την προηγούμενη σειρά βερνικιών gel nail, η οποία αντικαθίσταται από τα νέα βερνίκια last & go!

Η νέα gel σύνθεση τους, η νέα υφή τους, η απόλυτη λάμψη, η μέγιστη διάρκεια και το επαγγελματικό αποτέλεσμα τα κάνουν το νούμερο 1 βερνίκια νυχιών! Τα Essense- Shine Last & Go! Gel Nail Polish με νέα τεχνολογία σφραγίζουν τη μέγιστη λάμψη. Κάνουν το χρώμα ακόμα πιο φωτεινό και εξασφαλίζουν την εφαρμογή ενός ομοιογενούς, συμπαγούς φιλμ για τέλεια κάλυψη της επιφάνειας του νυχιού. Με υφή gel, το χρώμα νυχιών είναι ακόμα πιο πλούσιο, έντονο, με μοναδική αντοχή στο ξεφλούδισμα. 

Το 04 millennial pink είναι ανοιχτό ρόζ χρώμα, το 13 legally pink είναι εκλεπτυσμένο σκούρο ροζ και το 28 razzle dazzle είναι ασημί μεταλλιζέ χρώματος. Είναι  εκλεπτυσμένα, με μοντέρνο χρώμα και υπόσχονται διάρκεια..... Στεγνώνουν γρήγορα..
Με πλατύ πινέλο που δίνει καλύτερη κάλυψη και ευκολία στην εφαρμογή!! Μόλις τα δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε ποτέ!

Τρόπος χρήσης:

Τα εφαρμόζουμε και τα αφήνεται να στεγνώσουν φυσικά.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία essence cosmetics δημιουργήθηκε για την γυναίκα. Με την φιλοσοφία ότι κάθε γυναίκα έχει τη δύναμη να είναι όμορφη. Μας προσφέρουνε το καλύτερο της έρευνας, της καινοτομίας και της υπηρεσίας. Προϊόντα με προηγμένη τεχνολογία για την περιποίηση της επιδερμίδας, το μακιγιάζ . Η τελειότητα στην υπηρεσία της ομορφιάς...Τα προϊόντα τους έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα με καταπληκτική λάμψη και με εξαιρετική συμπεριφορά .


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία essence cosmetics για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.essence.eu/gr/home

https://www.facebook.com/greeceessence/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου