Τρίτη 28 Μαΐου 2019

CosmetiCom REVIEW


CosmetiCom

Οι μάσκες αποκαλύπτουν……ένα νέο πρόσωπο!

Γειά σας Glamorous,
Για πολλά χρόνια αποτελούσαν το δυνατό χαρτί των απανταχού spa για τη φωτεινή και ανανεωμένη όψη της επιδερμίδας σε κάθε θεραπεία.
Αρκούν μόνο λίγα λεπτά με μια μάσκα για να διαπιστώσουμε την πλούσια αναζωογόνηση, εξυγίανση, λάμψη και τόνωση της επιδερμίδας. Χάρη στην υψηλή της περιεκτικότητα σε ευεργετικά συστατικά προσφέρει εντατική δράση σε βάθος με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα ομορφιάς.
Oι πρώτες ενδείξεις για τη χρήση μάσκας στην καλλυντική περιποίηση της επιδερμίδας χάνονται στους αιώνες όταν οι καρποί και τα φυτά της τοπικής χλωρίδας αποτελούσαν τα δραστικά, ενεργά συστατικά της εποχής. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρουν φαίνεται να είναι και ο λόγος που η πανάρχαια αυτή κούρα ομορφιάς αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Στις μέρες μας, έχουν επιστρέψει δυναμικά. Η άψογη επιδερμίδα των γυναικών, έστω κι αν η μάσκα δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά βήματα στην καθημερινή τους ρουτίνα περιποίησης, δίνει το μήνυμα για τα πολλαπλά οφέλη τους. Σπεύδουμε να υιοθετήσουμε τα trends της εποχής ανανεώνοντας συστηματικά το «οπλοστάσιό» μας με καινοτόμες φόρμουλες, υφές, νέους τρόπους εφαρμογής και κοινό στοιχείο τη στοχευμένη δράση. Σε εμάς δεν απομένει παρά να εντοπίσουμε την/τις ανάγκες του δέρματός μας. Τα υπόλοιπα τα …αναλαμβάνει η μάσκα που θα επιλέξουμε.

Με όμορφη εμφάνιση και ανανεωμένη σύνθεση, οι αγαπημένες μάσκες της, BEAUTY FORMULAS GLITTER της CosmetiCom αγκαλιάσουν την επιδερμίδα από το πρωί ως το επόμενο πρωί και να την ξεδιψάσουν όπως ξεδιψά εμάς ένα ποτήρι δροσερό νερό.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Cosmeticom αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση με έντονη δραστηριότητα στο χώρο του καλλυντικού. Η CosmetiCom ερευνά, δημιουργεί και παρουσιάζει πρωτοποριακές προτάσεις από το 2005 δραστηριοποιούμενη στην ελληνική αγορά ως εμπορική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων ομορφιάς και υγείας. Με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την άρτια τεχνογνωσία στα καλλυντικά, κατέχει μια θέση με δυναμική παρουσία στο εμπόριο καλλυντικών ειδών. Επίσης κατέχει την αντιπροσωπεία και αποκλειστική διάθεση μίας μεγάλης συλλογής καλλυντικών προϊόντων από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Παρουσιάζοντας εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο έτη, να εξυπηρετεί πανελλαδικώς ένα ευρύ πελατολόγιο, από μικρά συνοικιακά καταστήματα μέχρι μεγάλες αναγνωρίσιμες εμπορικές αλυσίδες. Στόχος της εταιρείας είναι η διάθεση ποιοτικών συλλογών προϊόντων ομορφιάς και υγείας, σε συνδυασμό με τη σωστή και ευχάριστη εξυπηρέτηση για κάθε συνεργάτη και πελάτη τους.

Ο κατάλογος και το εταιρικό τους site εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προϊόντα και λύσεις τοποθέτησης καλλυντικών για το κατάστημά σας. Περιλαμβάνει καλλυντικά περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, άκρων, προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Επιπλέον η γκάμα τους περιέχει κάθε λογής αξεσουάρ και αναλώσιμου που σχετίζεται με την ομορφιά και την περιποίηση.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



BEAUTY FORMULAS GLITTER

Βάλτε τις μάσκες!

Σε λίγες ημέρες το καλοκαίρι  έρχεται και οι ανάγκες της επιδερμίδας γίνονται μεγαλύτερες. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να αφυδατώσουν το δέρμα και να το κάνουν θαμπό. Ωστόσο, υπάρχουν φυσικές και υπέροχες λύσεις που θα δώσουν την απαραίτητη ενυδάτωση και λάμψη στο πρόσωπό σας.
Η μάσκα είναι η έξτρα φροντίδα για το πρόσωπό σας!
Από καιρό σε καιρό, είναι απαραίτητο να επιδοθείτε στην επιδερμίδα σας με μια υψηλής ποιότητας μάσκα προσώπου. Σίγουρα, η πρώτη σκέψη που περνά από το μυαλό σας είναι, ότι αφού περιποιείστε και ενυδατώνετε καθημερινά την επιδερμίδα σας, για ποιο λόγο χρειάζεστε τις μάσκες ομορφιάς; Οι  δερματολόγοι απαντούν ως εξής: Αντίθετα από την κρέμα, η μάσκα αναγκάζει το δέρμα να χάσει την επικοινωνία με το περιβάλλον και αναγκάζεται να απορροφήσει όλα τα ενεργά και θρεπτικά συστατικά.

Οι μάσκες προσώπου έχουν αναγεννητικές, θρεπτικές, καθαριστικές και ενυδατικές επιδράσεις. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε μια μάσκα ομορφιάς που να ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σας. Μια κατάλληλα επιλεγμένη μάσκα προσώπου ενυδατώνει και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα, καθαρίζει βαθιά τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα έως και την ακμή, και προσθέτει βιταμίνες σε όλους τους τύπου δέρματος.
Οι μάσκες από φυσικά υλικά είναι κατάλληλες για όλους, εμπεριέχουν συστατικά που ωφελούν το δέρμα χωρίς να του επιτίθενται.
Μην αρχίσετε τα "δεν έχω χρόνο"… Μόλις δέκα λεπτά από τον, όντως, πολύτιμο χρόνο σας, αρκούν για μια εξαιρετική ενυδάτωση και σύσφιξη για την επιδερμίδα σας που θα την νιώσετε από την πρώτη στιγμή.

Για να κάνετε το δικό σας ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς ακόμη πιο άνετο/απολαυστικό, περιποιηθείτε σε λίγα λεπτά την επιδερμίδα σας χρησιμοποιώντας μάσκες προσώπου BEAUTY FORMULAS GLITTER .

Οι BEAUTY FORMULAS GLITTER είναι πρωτοποριακές peel-off μάσκες προσώπου για βαθιά ενυδάτωση και άμεση σύσφιξη. Περιέχουν λαμπερά glitter κάνοντας πιο διασκεδαστική τη φροντίδα του προσώπου. Άμεσα ορατά αποτελέσματα από τα πρώτα λεπτά εφαρμογής. Ένα σύμπλεγμα ενυδατικών και αναπλαστικών συστατικών, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει το πρόσωπο λαμπερό, μαλακό και υγιές. Παράλληλα, εγγυάται άμεση και αποτελεσματική σύσφιξη, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ τονώνει και ενισχύει το περίγραµµα του προσώπου. Ιδανικές μάσκες για την προετοιμασία του δέρματος πριν από το μακιγιάζ.
Θα αισθάνθηκε το δέρμα σας αμέσως πιο σφριγηλό και πιο ζωντανό μετά τη χρήση, κάτι που είπε ότι οφείλεται στα ενεργά συστατικά τους.

Δώστε στον εαυτό σας ένα GLOW με αυτές τις επαναστατικές μάσκες που ενισχύουν την ακτινοβολία και συμβάλουν στην ομαλή, φωτεινή λάμψη. Οι θαμπές επιδερμίδες ανυψώνονται και αποκαλύπτουν, αναζωογονημένη επιδερμίδα και το δέρμα αισθάνεται ομαλότερο, μαλακότερο έτοιμο για μακιγιάζ.


Αναλυτικότερα:

  • Απομακρύνουν το θαμπό, κουρασμένο δέρμα.
  • Βοηθάνε στην προώθηση της λάμψης.
  • Αφήνουν το δέρμα να είναι ομαλό και ακτινοβόλο.
  • Δημιουργούν την τέλεια βάση για δέρμα που είναι έτοιμο για μακιγιάζ.
  • Είναι η πιο πολυτελή εμπειρία λάμψης που είχατε ποτέ.


Οι Glitter Peel-Off Μάσκες προσώπου έρχονται σε τρεις παραλλαγές:




Beauty Formulas - Peel-off Mask with Glitter Purifying and Firming – Violet


Είναι πολυτελής μάσκα απολέπισης και σύσφιξης με εκχύλισμα Diamond και αφρώδη λάμψη.. Μια μάσκα προσώπου που αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα, ενώ σας επιτρέπει να αισθανθείτε τη χαρά της λάμψης και του χρωματισμού ενώ χρησιμοποιείτε τη μάσκα.
Δουλεύει σκληρά για την αποτοξίνωση του δέρματος ενώ απομακρύνει απαλά τις ακαθαρσίες που συχνά σχηματίζονται λόγω καθημερινής πίεσης και ρύπανσης. Υπάρχουν νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράζουν τους πόρους σας; Κανένα  πρόβλημα! Αυτή η μάσκα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αφαιρέσει τη βρωμιά, αλλά αρκετά απαλή για να αποκαταστήσει την ενυδάτωση και να φωτίσει την επιδερμίδα. Μπορείτε να νιώσετε την επιδερμίδα, την ιριδίζουσα, χωρίς σκληρότητα μάσκα για τη σύσφιξη των πόρων! Τα μυστικά ... φυσικά ,θρεπτικά συστατικά όπως ο αμέθυστος , ένα σύμπλεγμα από άγρια μούρα και μαλακτικά συστατικά που παρέχουν ζωντάνια και λάμψη για το δέρμα σας.

Ναι, με την αναζωογονητική μάσκα προσώπου Beauty Formulas - Peel-off Mask with Glitter Purifying and Firming – Violet, θα αποκτήσετε μια μαλακότερη, ομαλότερη και πιο υγιή εμφάνιση... αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή.

Νιώστε τη μαγεία της μάσκας Beauty Formulas - Peel-off Mask with Glitter Purifying and Firming – Violet.

Εύκολη στην αφαίρεση. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος!
Είναι μωβ χρώματος και είναι σε πρακτικό σακουλάκι, ιδανικό και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Ανοίξτε το σακουλάκι και εφαρμόστε τη μάσκα σε λεπτές και ομοιόμορφες στρώσεις. Αφήστε την για περίπου 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς, στη συνέχεια ξεκολλήστε αργά τη μάσκα ξεκινώντας από το κάτω μέρος του προσώπου σας. Ξεπλύνετε με νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.
Σε περίπτωση ερεθισμού, ξεπλύνετε αμέσως την πληγείσα περιοχή και σταματήστε τη χρήση του προϊόντος.
Μην το χρησιμοποιείτε σε ερεθισμένο δέρμα, καμένο δέρμα, σημεία και σπυράκια.


Beauty Formulas - Peel-off Mask with Glitter Vitalising and Refreshing - Rose Gold


Είναι ενυδατική και αναζωογονητική μάσκα προσώπου. Ιδανική για το θαμπό, κουρασμένο δέρμα που έχει ανάγκη από τόνωση. Η μάσκα Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χάρη στα ενεργά συστατικά της ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό. Δίνει λάμψη στο δέρμα και το κάνει πιο νεανικό. Στοχεύει στην τόνωση του δέρματος και βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά που τονώνουν και ανανεώνουν το κουρασμένο δέρμα, ενυδατώνει και φρεσκάρει την επιδερμίδα για άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Η μάσκα έχει μια περλέ, ροζ-χρυσή απόχρωση και είναι το κάτι μαγικό. Σε αντίθεση με πολλά λαμπερά και ιριδίζοντα προϊόντα της αγοράς, αυτή η Rose gold μάσκα αποτελείται από φυσικά συστατικά που ενεργούν συνεργατικά για να καλύψουν τις ανάγκες φροντίδας της επιδερμίδας. Το ρουμπίνι, το λάδι από τριαντάφυλλο και η βιταμίνη Α, που υπάρχουν στην μάσκα, παρέχουν αντιοξειδωτικά στο δέρμα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ελαστικότητας και στη διατήρηση της απαλής επιδερμίδας. Παρέχει πλούσια διατροφή και υγρασία στο τραχύ δέρμα, δημιουργώντας ένα απαλό δέρμα. Χαρίσει θρέψη στην επιδερμίδα σας και βελτιώνει την υφή της.


Αναλυτικότερα:
  • Φωτίζει και αναζωογονεί.
  • Ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει εντατική θρέψη.
  • Ομορφαίνει συνολικά την εμφάνιση του δέρματος.


Δώρισε το χάρισμα της αιώνιας νεότητας στην επιδερμίδα σας, καθώς διατηρεί την ομορφιά και τη φρεσκάδα.

Είναι μάσκα που ξεφλουδίζει και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, καθαρίζει, φωτίζει και βελτιώνει το δέρμα.

Σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας.

Τρόπος χρήσης:

Πριν από τη χρήση, τρίψτε την επιφάνεια ή τη θήκη για να αναμίξετε καλά τα περιεχόμενα. Καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπο. Ανοίξτε το σακουλάκι και εφαρμόστε τη μάσκα σε λεπτές και ομοιόμορφες στρώσεις. Αφήστε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς, στη συνέχεια ξεκολλήστε αργά τη μάσκα ξεκινώντας από το κάτω μέρος του προσώπου σας. Ξεπλύνετε με νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.





Beauty Formulas - Peel-off Mask with Glitter Brightening and Illuminating – Silver



Χρωματίστε το και ξεφλουδίστε το για να αποκαλύψετε την πιο φωτεινή, καθαρή σας χροιά! Αυτή η λαμπερή, φωτιζόμενη Beauty Formulas - Peel-off Mask with Glitter Brightening and Illuminating – Silver είναι σίγουρα έξω από αυτόν τον κόσμο. Δεκαπέντε λεπτά είναι όλα όσα χρειάζεστε με αυτή την τεχνική, ξεφλουδισμένη μάσκα για να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας.
Η κρέμα αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια για να προσφέρει μια πιο ήπια υφή, απαλύνει το δέρμα και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και την φωτίζει.

Αυτή η ασημένια αντιοξειδωτική πλούσια μάσκα που ενισχύει την επιδερμίδα. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη C, εκχύλισμα μαργαριταριών και ασημί για να φωτίζει και να διεγείρει την κυτταρική παραγωγή. Το δέρμα είναι αισθητά πιο μαλακό και ο τόνος είναι πιο ομοιόμορφος.
Το μεταλλικό νερό αναπληρώνει την ενέργεια υγρασίας του δέρματος. Το ασήμι, το εκχύλισμα μαργαριταριών και η βιταμίνη C αναδεικνύουν τη φωτεινή ενέργεια του δέρματος και καθιστούν το θαμπό δέρμα καθαρό και φωτεινό. Τονώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επίσης, βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας.

Η μάσκα αυτή είναι ένας πρωτοποριακός, διασκεδαστικός τρόπος για να καθαρίσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα.
Διατηρεί το δέρμα υγιές και ζωηρό!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.
Σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας.

Τρόπος χρήσης:

Πριν από τη χρήση, τρίψτε την επιφάνεια ή τη θήκη για να αναμίξετε καλά τα περιεχόμενα. Καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπο. Ανοίξτε το σακουλάκι και εφαρμόστε τη μάσκα σε λεπτές και ομοιόμορφες στρώσεις. Αφήστε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς, στη συνέχεια ξεκολλήστε αργά τη μάσκα ξεκινώντας από το κάτω μέρος του προσώπου σας. Ξεπλύνετε με νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.






Η εταιρεία CosmetiCom είναι μία από τις πλέον πρωτοπόρες στον τομέα της περιποίησης και της ομορφιάς, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας.
Για την CosmetiCom κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή. Το ίδιο και οι ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας της. Βάλτε και εσείς λοιπόν την CosmetiCom στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία CosmetiCom για την χορηγία των προϊόντων, μυώντας με στον υπέροχο κόσμο ,ομορφιάς της!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmeticom.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου