Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Aladdin Bazar review



Aladdin Bazar



Γειά σας Glamorous,

Σεπτέμβριος: μήνας σήμα κατατεθέν την επιστροφής από τις διακοπές και είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μελαγχολικό χρώμα του φθινοπώρου, γεγονός που  επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή μας. Αλλά είναι και ο μήνας με την εντονότερη διάθεση από μέρους μας για ανανέωση.
Επιστρέψουμε στο κλεινόν άστυ και προσαρμοζόμαστε στη νέα κατάσταση, τόσο σε επίπεδο προγράμματος, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης της καθημερινότητας.

O Σεπτέμβριος είναι η εποχή που μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε από την αρχή, προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις μας. Και μπορεί οι καιροί που διανύουμε να μην είναι οι πιο εύκολοι, ωστόσο εμείς αντιστεκόμαστε και δεν αφήνουμε το στρες, την απαισιοδοξία και τις φοβίες να θολώσουν το τοπίο της νιρβάνας που αποκτήσαμε στις διακοπές. Φροντίζουμε τον εαυτό μας και γυρίζουμε τον διακόπτη στην ένδειξη «καλές συνήθειες», οι οποίες θα μας επαναφέρουν ομαλά στους ρυθμούς της πόλης.
Συνεχίζουμε με ένα οργανωμένο «σχέδιο δράσης» για άμεση ενέργεια, καθώς αναζητάμε επειγόντως ένα γερό σώμα και πρόσωπο, έτοιμο να ανταπεξέλθει στις πολύωρες δραστηριότητες της δουλειάς και της οικογένειας.

Τον μήνα της επιστροφής και των νέων ξεκινημάτων, ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για νέα ξεκινήματα, νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας και μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!

Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπό μας, σας έχουμε τα ιδανικά δώρα, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας: Με τα καλλυντικά Aladdin Bazar.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το www.aladdin-bazar.gr είναι  το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «ALADDIN EXPO LTD»  και αποτελεί μια νέα πρόταση προς τους καταναλωτές στην Ελλάδα , την Κύπρο , την Ευρώπη και όχι μόνο, οι οποίοι αναζητούν πρωτότυπα, έξυπνα και χρηστικά προϊόντα σε εξαιρετική ποιότητα και με ρεαλιστικές και ανταγωνιστικές τιμές  για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.
Η εταιρεία συνεργαζόμενη με επιλεγμένους διαπιστευμένους προμηθευτές  απευθύνεται σε όλη την οικογένεια με προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλωπισμού, κοσμημάτων, αξεσουάρ, υψηλής τεχνολογίας και όχι μόνο μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα καλύτερα brands της αγοράς.

Αποτελεί προτεραιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος της «ALADDIN EXPO LTD» να δημιουργήσει μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με τους δυνητικούς πελάτες του, να παρέχει στους επισκέπτες του καταστήματος αξιόπιστες επιλογές, εύκολη πρόσβαση  για την αγορά των προϊόντων, ασφάλεια στις συναλλαγές και αμεσότητα στην εκτέλεση και παράδοση των παραγγελιών με την μηδενική ή ελάχιστη επιβάρυνση του παραλήπτη.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SPIRULINA LINE-INTENSIVE HYDRATING CRÈME
(ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)






Επιστροφή στην πόλη: τώρα είναι η ώρα για εντατική ενυδάτωση!


Ο Σεπτέμβριος επιστρέφει για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Η αλλαγή αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προετοιμασία του οργανισμού μας και τώρα είναι η στιγμή να «θεραπεύσετε» τις ατασθαλίες που άφησε το καλοκαίρι.. Αφυδατωμένη όψη, πανάδες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση είναι μερικά από τα σημάδια που άφησε το καλοκαίρι.

Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η αλμύρα από τη θάλασσα, το χλώριο της πισίνας ταλαιπώρησαν την επιδερμίδα μας. Η έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας είναι το πρώτο πράγμα που διαπιστώνουμε με την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές.
Χάνει τη φρεσκάδα του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα για να επανέλθει. Και τώρα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή, χρειάζεται ενυδάτωση και αναζωογόνηση προκειμένου να φύγει η θαμπάδα και να ξαναβρεί τη λαμπερή όψη της.
Μπορούμε εύκολα να απαλλαγούμε, αρκεί να αναζητήσουμε τους πιο αποτελεσματικούς ενυδατικούς παράγοντες που θα αναπληρώσουν τα αποθέματα νερού και θα επαναφέρουν τη λεία, απαλή υφή- και όχι μόνο- της επιδερμίδας.

Και όλοι ξέρουμε πως σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα σημαίνει λεία, απαλή, πιο σφριγηλή και αισθητά πιο ανθεκτική στα σημάδια του χρόνου….. Με μία μόνο επισήμανση: όταν η επιδερμίδα έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση- όπως αυτήν την περίοδο του χρόνου- αναζητούμε συνθέσεις μεγάλου μοριακού βάρους έτσι ώστε να παραμένει στην επιφανειακή στιβάδα της και την ενυδατώνει.
Είναι μια ανάγκη που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!

Για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να «ξεδιψάσει» και να αποκτήσει μια πιο φρέσκια και υγιή όψη, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια βαθιά ενυδάτωση προσώπου με την SPIRULINA LINE-INTENSIVE HYDRATING CRÈME.

Η SPIRULINA LINE-INTENSIVE HYDRATING CRÈME είναι εντατική ενυδατική κρέμα ημέρας και είναι ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την πιο ισχυρή φυσική θεραπεία με τη τελευταία λέξη των προϊόντων αντιγήρανσης. Βοηθά στην αντοχή του δέρματος, ελέγχει τις επιπτώσεις της γήρανση, επισπεύδει τον κύκλο ανάπτυξης του ιστού, υποστηρίζει και διατηρεί τη λειτουργία του ιστού της επιδερμίδας. Μειώνει ορατά ακόμα και βαθιές γραμμές και ρυτίδες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση. Αφήνει το δέρμα νεότερο, λαμπερό και υγιές.

Χαρίσει στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση δέρματος, καταπολέμηση της ξηρότητάς, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια ενυδατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.
Όσες γυναίκες τα δοκίμασαν κυριολεκτικά την… ερωτεύτηκαν αφού διαπίστωσαν ότι όσα μπορεί να κάνει όσα υπόσχεται, στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αποκτήστε την υγιή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα που ονειρεύεστε.

Περιέχει:

Ελληνική Βιολογική Σπιρουλίνα Νιγρίτας: Είναι ένα μοναδικό ενεργό συστατικό το οποίο τρέφει, αναζωογονεί, ενεργοποιεί και βελτιώνει τη λειτουργία του δέρματος.

Matrixyl 3000: Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά για τη φροντίδα του δέρματος. Βοηθάει στην ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας ενώ μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τις βλάβες του δέρματος.

Mursala Tea: Είναι το πιο αγνό, φυσικό προϊόν του όρους Πιρίν. Βελτιώνει την άμυνα του δέρματος ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που είναι ο κύριος λόγος για τη καταστροφή του κολλαγόνου και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Rosa Damascena: Παρέχει αντιφλεγμονώδη, υποαλλεργική και αντισηπτική δράση. Τονώνει, καταπραΰνει και μαλακώνει το δέρμα.

Red Clover:  Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και διεγείρει τη κυτταρική ανανέωση. Παρέχει αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση και ενυδατικά αποτελέσματα.

Βοηθά την επιδερμίδα να ενυδατωθεί σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη σύσφιξή της και στην λαμπερή της όψη. Έχει λεπτή και ελαφριά σύνθεση που την καθιστά ιδανική για καθημερινή χρήση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση πριν την εφαρμογή μακιγιάζ. Μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα, ενώ τρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το δέρμα δείχνει ορατά πιο νεανικό. Η επιδερμίδα γίνεται ελαστική ,σφριγηλή, βελούδινη και το δέρμα ανακτά την νεανική του εμφάνιση.
Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα .Γεμίζει και ομαλοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ παράλληλα δρα αντιοξειδωτικά. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Είναι σε κομψή στρογγυλή γυάλινη συσκευασία και είναι πρακτική και για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:


Απλώστε στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια και το λαιμό.



ISNER MILE-HA SERUM
(ΟΡΟΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ)




Προστασία που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι!

Μέχρι χθες ο Αύγουστος ήταν μήνας διακοπών, αλλά αποτελεί και το κατώφλι του φθινοπώρου. Πώς θα κάνουμε πιο ομαλή τη μετάβαση στην καθημερινότητα;
O Αύγουστος ήταν ο μήνας που κάνουμε οι περισσότεροι διακοπές, αλλά είναι και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι από τα μέσα του μήνα και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για όλα όσα επιθυμήσαμε και γευτήκαμε για την περίοδο του καλοκαιριού. H ματιά και ο προγραμματισμός μας στρέφονται προς το φθινόπωρο που έρχεται, σκεπτόμενοι τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας, σε τι θα καινοτομήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε από τη «νέα χρονιά». Δεν είναι περίεργο που το τέλος του καλοκαιριού συνοδεύεται από μια μελαγχολία, που για κάποιους έχει μια γλυκιά αίσθηση, για άλλους όμως είναι βαριά και δυσβάστακτη.

Δεν θέλουμε, αλλά γυρνάμε!

Αυτό που κάνει πολύ δύσκολη τη μετάβαση από μια περίοδο ηρεμίας και αναψυχής σε μια περίοδο προετοιμασίας, νέων στόχων και επιστροφής στην εργασία είναι τα αμφιθυμικά συναισθήματα που βιώνουν όλοι λίγο-πολύ αυτό τον καιρό. Το να αφήσεις πίσω την ομορφιά ενός νησιού και την ξεγνοιασιά που σου προσφέρει η εξοχή και να επιστρέψεις στην πόλη και στην εργασία είναι κάτι που κανένας δεν θα το έκανε εάν δεν έπρεπε.

Το καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και το μόνο που θυμίζει διακοπές, είναι το μαυρισμένο δέρμα σας, το οποίο όμως χάνει σταδιακά τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Οι συνέπειες της παρατεταμένης ηλιοθεραπείας έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους. Το αποτέλεσμα; Μία ξηρή, ταλαιπωρημένη και θαμπή επιδερμίδα, που διψάει για ενυδάτωση και προστασία. Το δέρμα μας το φθινόπωρο έχει ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης. Διατηρήστε το ηλιοκαμένο χρώμα σας και απαλλαχτείτε εδώ και τώρα από τις φθορές που το καλοκαίρι προκάλεσε στην επιδερμίδα σας, με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα. Η νέα σεζόν πρέπει να -και θα- σας βρει σε τέλεια φόρμα!

Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.

Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας! 

Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως 4-5 σταγόνες προϊόντος ISNER MILE-HA SERUM την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… 
παιχνίδι, θα μπορούσαν να δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειάζεστε!

To ISNER MILE-HA SERUM είναι καθαρός ορός του υαλουρονικού οξέος και προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και αντιγηραντικά οφέλη, για μια νεανική εμφάνιση στο δέρμα. 100% καθαρό και σταθερό Υαλουρονικό Οξύ στην υψηλότερη συγκέντρωση, για να εξασφαλίσει το μέγιστο δυναμικό του με μέγιστα αποτελέσματα.
Το Υαλουρονικό Οξύ δεσμεύει αποτελεσματικά το νερό στα κύτταρα και είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Αυτές οι ιδιότητες κάνουν τον ορό του υαλουρονικού οξέος αποτελεσματικό στο μετασχηματισμό του δέρματος για να προωθήσει μια υγιή και ισορροπημένη λάμψη.

Διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και έχει στόχο την άμεση αναπλήρωση  της  απώλειας των δομικών συστατικών της.
Οι ιδιότητες του συμβάλλουν στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Στιγμιαία φωτεινότερη χροιά. Βοηθά το δέρμα σας να φαίνεται και να νιώθει νεότερ, καθώς ενυδατώνει, προστατεύει, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και καταπολεμά λεπτές γραμμές, σάκους και μαύρους κύκλους.
Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας.
Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σημαντικά, γίνεται πιο ελαστική και αναδομείται. Βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας.  Συμβάλλει στην ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, ενυδατώνει, και προσδίδει μοναδική μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Με την παρουσία του, κατορθώνει να δεσμεύσει μόρια νερού για λογαριασμό της επιδερμίδας και να την ενυδατώνει χωρίς να την βαρύνει..
Είναι μοναδικός ορός που χαρίζει ένα υγιές, φωτεινό, λείο και απαλό πρόσωπο.

Με μεταξένια υφή  που απορροφάται γρήγορα ,χωρίς να λιπαίνει και συμπυκνωμένη δράση, απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.
Επίσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν το μακιγιάζ μας. Το άρωμά του είναι πολύ ελαφρύ και είναι σε κομψό , στρογγυλό μπουκάλι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.


Για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:


Πλύνετε και στεγνώστε το δέρμα.  Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα ορού με τις άκρες των δακτύλων σε ολόκληρο το δέρμα και το ντεκολτέ.
Αφήστε να στεγνώσει. Ακολουθήστε με μια ενυδατική κρέμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Πρωί ή νύχτα.



24K GOLD-HYDRATING ANTI-AGING FACE SERUM
(ΟΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ 24K GOLD)






Τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας.
Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε ένα νεανικό πρόσωπο που λάμπει, μια καλή λύση είναι η ενυδάτωση.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Αποτελεί το πιο βασικό βήμα για ελαστική επιδερμίδα στο πρόσωπο. Είναι μια ανάγκη που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!
Είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοηθά να εξασφαλιστεί η λειτουργία προστασίας του από εξωτερικούς παράγοντες. Για να αποφεύγονται καταστάσεις όπως έλλειψη απαλότητας και ελαστικότητας, πρέπει να αποκατασταθεί η ανεπάρκεια του νερού μέσω παροχής ενυδατικών ουσιών, που διατηρούν την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιφάνεια του δέρματος.

Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα ορό προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του 24K GOLD-HYDRATING ANTI-AGING FACE SERUM. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Το 24K GOLD-HYDRATING ANTI-AGING FACE SERUM είναι ορός προσώπου με περιεκτικότητα σε χρυσό 24Κ είναι ένα κατάλληλο προϊόν για τη θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου.
Ο ορός ομορφιάς 24Κ  είναι μια ουσία που εξάγεται από τον χρυσό, μπορεί να προωθήσει το μεταβολισμό του δέρματος, να ενεργοποιήσει τα κύτταρα, να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος και την λεύκανση. Χρησιμοποιώντας το προϊόν 24K  θα έχετε υγιές δέρμα καλά συντηρημένο, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση μπορεί να σας βοηθήσει στην ενυδάτωση, λεύκανση, συρρίκνωση των πόρων στο να αφαιρέσετε τις ρυτίδες στο πρόσωπο, τις σακούλες από τα μάτια και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.

Με τακτική χρήση θα αποκτήσετε υγιές δέρμα καλλωπισμένο και απαλλαγμένο από ρυτίδες. Το εκχύλισμα χρυσού 24 καρατιών χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα ομορφιάς, είναι φυσικό, ασφαλές και έχει πολλές λειτουργίες για το δέρμα. Ο χρυσός καθυστερεί την γήρανση και βοηθά στη διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος. Συνδυάζεται με κολλαγόνο για να διατηρήσει την ελαστικότητα του δέρματος σας που μειώνεται με την πάροδο των ετών.
Υπερ-αναζωογονητικό, αντιρυτιδικό serum σύσφιξης, με λευκαντικές ιδιότητες που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη .Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας.

Η υφή του 24K GOLD-HYDRATING ANTI-AGING FACE SERUM είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο διάφανο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Έχει άμεσα ορατά αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι σε πολυτελή συσκευασία με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγετε η επιμόλυνσή του).
Κατάλληλο: Γυναίκες και άνδρες.


Τρόπος χρήσης:

Πριν από τη χρήση πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Εφαρμόστε ομοιόμορφα τον ορό στο πρόσωπο, σώμα, χέρια, λαιμό, αυχένα με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως ο ορός.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Aladdin Bazar, διατηρεί μια τεράστια συλλογή από καλλυντικά, κοσμήματα και συσκευές ομορφιάς ,για κάθε είδους στιγμή της ζωής σας, και σας περιμένει στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα για να απολαύσετε έναν σχεδόν ανεξάντλητο κατάλογο από ιδέες που θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Βρείτε στο Aladdin Bazar αυτό που σας ταιριάζει ή ρωτήστε τους για να σας κατευθύνουνε στη σωστή επιλογή με την πολυετή πείρα που διαθέτουνε και αποκτήστε τα προϊόντα που ονειρεύεστε.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Aladdin Bazar για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.aladdin-bazar.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου