Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

LAV review


LAV
The scent of nature…



Μία «θάλασσα» από μοβ, με μία μεθυστική ευωδία!


Γεια σας Glamorous,

Λίγα πράγματα είναι τόσο όμορφα και γραφικά όσο τα χωράφια λεβάντας σε πλήρη άνθιση. Ακόμα και όταν είναι η εποχή της συγκομιδής, οι οργανωμένες σειρές των λουλουδιών και η συστηματική εργασία των αγροτών έχουν ως αποτέλεσμα μια πανέμορφη αντίθεση!
Η λεβάντα των αρωμάτων, η λεβάντα η απρόσκοπτη θεραπεία των εγκαυμάτων, η λεβάντα που θεραπεύει ημικρανίες, η λεβάντα που ιππεύει με την άγρια κι υπέροχη οσμή μέσα στα δάση και τ’ αμπέλια, άρωμα του Βυζάντιου όταν με τη μαστίχα και το αρσενικό λιβάνι παντρεύεται, η λεβάντα με το μύρο και το τριανταφυλλόνερο που θεραπεύει, η λεβάντα σε έλαια, η λεβάντα σε πόνους μυοσκελετικούς και προβλήματα μουδιάσματος, η λεβάντα που χτυπάει σε φλεγμονές.

Φυτό σωτηρίας, οσμή διαπεραστική, αρωματική, ζεστή, όλο αψάδα της ευεργετικής θαλάσσιας αύρας, άγρια, γλυκόχροη.
Η λεβάντα χωρίς αμφιβολία είναι ένα  από τα πλέον πολύτιμα βότανα της φύσης. Όταν σκέφτεστε τη λεβάντα, αυτόματα σας έρχεται στο μυαλό μια εικόνα από απέραντους μοβ λειμώνες.
Η λεβάντα, αυτό το πανέμορφο φυτό είναι γνωστή κυρίως για το άρωμά της, αλλά στην πραγματικότητα έχει πολλές άλλες ιδιότητες που την καθιστούν ένα από τα κορυφαία βότανα. Είναι εξαιρετική για την υγεία σας, το δέρμα, ακόμα και για το σπίτι σας.
Τα οφέλη της είναι άφθονα και μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη στην καθημερινότητα.

Φέρτε τα λιβάδια της λεβάντας στο σπίτι σας και στην επιδερμίδα σας με τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρίας LAV.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Λεβάντα, το χρώμα της τους ενέπνευσε ,το άρωμα της τους μάγεψε! Έτσι γεννήθηκε η LAV ,μια Ελληνική εταιρία αξιοποίησης της λεβάντας.
Καλλιεργώντας βιολογικά σε ιδιόκτητες εκτάσεις έχουνε την δυνατότητα να ελέγχουνε σε λεπτομέρειες την ποσότητα της πρώτης ύλης για τα προϊόντα τους.

H εταιρία LAV εξειδικεύεται στην αξιοποίηση του φυτού της λεβάντας σε όλες τις εφαρμογές του. Πρόκειται για την πλέον εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα της. Διαθέτει καλλιέργειες  βιολογικής λεβάντας στην Πελοπόννησο  και στην Μακεδονία.
Σχεδιάζουνε, υλοποιούνε και προωθούνε προϊόντα ευ ζην με πολλαπλές εφαρμογές στην καθημερινή ζωή.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



LAV -ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ


Μπάνιο αποτοξίνωσης με λεβάντα!

Υπάρχουν ημέρες, που επιστρέφετε στο σπίτι κατάκοποι και εξουθενωμένοι; Δεν είναι και πολύ δύσκολο να αφήσετε τον εαυτό σας να βουτήξει στο άγχος. Όλες μας το παθαίνουμε, και ας είμαστε ειλικρινείς, είναι οι συνθήκες της ζωής μας τέτοιες που μας οδηγούν προς τα εκεί. Μέρες που νιώθουμε η καθημερινότητα να μας συνθλίβει. Σε τέτοιες περιπτώσεις – και όχι μόνο – είναι καλό να δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας να «αναπνεύσει».
Τι καλύτερη ευκαιρία για να αφήσουμε για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις της δουλειάς και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να χαλαρώσει και να τονωθεί; Είναι σημαντικό μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις που έχετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!
Ίσως το μυστικό της ψυχικής σας ηρεμίας να μη βρίσκεται πουθενά αλλού παρά στη μπανιέρα σας!

Αποβάλετε όλη την αρνητική ενέργεια, την κούραση και το άγχος και ο ιδανικός τρόπος για να το επιτύχουμε αυτό, δεν είναι άλλος από ένα ζεστό και ευεργετικό μπάνιο γεμάτο αισθήσεις και αρώματα. Εκτός του ότι μας ευχαριστεί, μπορεί να έχει και πολλά οφέλη για την υγεία μας. Λίγο πριν πέσετε στο κρεβάτι λοιπόν, χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης που προσφέρει ένα μπάνιο. Η αίσθηση θα σας ξεκουράσει αμέσως χαρίζοντάς σας έναν ανάλαφρο ύπνο, γεμάτο όνειρα γλυκά.  

Το χαλαρωτικό μπάνιο με ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ είναι το καλύτερο που μπορούμε να σκεφθούμε, ώστε να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για έναν καλό ύπνο. Απαλύνει το άγχος και το στρες και υπόσχεται έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο. Προωθούν μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και μπορεί να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

Τα ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ είναι ιδανική επιλογή για χαλάρωση, ανανέωση, ανακούφιση από το στρες και την ένταση και διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος!
Προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης, βοηθούν στην αποβολή τοξινών και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Τα άλατα μπάνιου με σαπούνι λεβάντας ανακουφίζουν τους κουρασμένους μύες και μειώνουν τις φλεγμονές ενώ καταπραΰνουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς!

Έχει ισχυρές αντισηπτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Ο συνδυασμός της λεβάντας με τα άλατα διασφαλίζουν τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Τα άλατα συντελούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, βοηθούν στις πεπτικές παθήσεις, τη βελτίωση των μυών και τη λειτουργία των νεύρων, μειώνοντας τις φλεγμονές και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση σε ολόκληρο το σώμα. Λεβάντα και άλατα λειτουργούν ως αποσυμφορητικό για τα οιδήματα όπως πρησμένα πόδια και ως καταπραϋντικό προλαμβάνοντας και ανακουφίζοντας τις μυϊκές κράμπες, διαστρέμματα, μώλωπες και πόνους στις αρθρώσεις. Εχουν έντονη ευεργετική, τονωτική και ενυδατική δράση, τρέφουν και αναζωογονούν βαθιά το δέρμα.

Ανακατέψτε για να διαλυθούν στο νερό και να σας χαρίσουν το αρώματα τους και απολαύστε την μοναδική εμπειρία! Είναι ένα βήμα να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας. Αυτή την απομόνωση που κάποιες φορές επιβάλλεται να επιλέξουμε. Ή ένας τρόπος να επιτρέψουμε στον εαυτό μας την διασκέδαση.
Αφήνουν ζωντάνια και φρεσκάδα και ένα υπέροχο, απαλό, ασυναγώνιστο άρωμα. Πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα με τη χαλαρωτική τους δράση!

Είναι σε κομψό και πρακτικό πουγκάκι.


Τρόπος χρήσης:

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε άλατα μπάνιου. Για μια μπανιέρα, γεμίστε την μπανιέρα περίπου μέχρι τη μέση. Πάρτε μια χούφτα από άλατα μπάνιου και ρίξτε τα στο μπάνιο, κρατώντας το χέρι σας κάτω από τη βρύση,  επιτρέποντας τα άλατα μπάνιου να πέφτουν με το νερό στην μπανιέρα. Ενώ ρίχνεται τα άλατα μπάνιου στο μπάνιο, το άρωμα τους θα κυκλοφορήσει μέσα από τον ατμό, επιτρέποντας ένα πολύ αρωματικό μπάνιο. Τα άλατα διαλύονται γρήγορα, μόλις έρθουν σε επαφή με θερμό νερό. Μόλις έχετε ρίξει τα άλατα μπάνιου στο μπάνιο σας, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε! Να ανακατεύετε τα άλατα μπάνιου καλά μέσα στο νερό, έτσι ώστε οι αρωματικές ουσίες να απελευθερώνονται στο νερό.



LAV ΠΟΥΓΚΙ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ- ΠΟΥΓΚΙ ΠΟΥΛΙ


Αρωματίστε τις ντουλάπες σας οικολογικά!


Ήρθε η εποχή που εκτός από την επιδερμίδα μας ανανέωση χρειάζεται και η ντουλάπα μας. Οι πρώτες δροσούλες που έρχονται απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα. Τα πρώτα κρύα σιγά-σιγά θα αρχίσουν και η μισητή στιγμή που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα παντός καιρού ρούχα και να αποθηκεύσουμε τα καλοκαιρινά, έφτασε. Θα πρέπει με βαριά καρδιά να κάνουμε την αλλαγή στις ντουλάπες. Να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα και να αποχαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά μας. Μία διαδικασία που όλοι θα ήθελαν να αποφύγουν, αλλά  δεν γίνεται.
Ωστόσο, για να φυλάσσονται σωστά τα ρούχα μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναφορέσουμε θα πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες και το ιδανικό είναι να ακολουθείτε κάποια βήματα. Στην πραγματικότητα η αλλαγή της ντουλάπας δεν θέλει κόπο (ούτε και χρόνο), αλλά έξυπνους τρόπους, που θα την κάνουν να μοιάζει με… παιχνιδάκι.

Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από μία ντουλάπα που αποπνέει καθαριότητα και φρεσκάδα;

Ο χώρος αποθήκευσης των ρούχων και των σεντονιών σας , η ντουλάπα σας, μπορεί να σας προσφέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης κάθε φορά που την ανοίγετε, με τον πιο φυσικό τρόπο.
Τι πιο ωραίο από το να ανοίγετε τη ντουλάπα σας  και να αναδύεται μια υπέροχη μυρωδιά από τα ρούχα σας! Τώρα που είναι η εποχή που αλλάζουμε τα καλοκαιρινά και τα χειμωνιάτικα, όλοι φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε κάποιο αρωματικό ώστε όταν «ξανακατεβάσουμε» τα ρούχα μας αυτά να μυρίζουν φρεσκάδα σαν να είναι φρεσκοπλυμένα!

Προστατέψετε τα ρούχα σας αποτελεσματικά με έναν 100% φυσικό τρόπο. Η λεβάντα είναι ένα βότανο που πραγματικά θα σας καταπλήξει με τις εφαρμογές της , χρησιμοποιώντας την μέσα στο σπίτι σας!

Τα αρωματικά πουγκιά είναι μια έξυπνη λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια καθαρά και φρέσκα.
Για να φοράτε πάντα ρούχα που θα μυρίζουν... άνοιξη, δοκιμάστε τα LAV ΠΟΥΓΚΙ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ- ΠΟΥΓΚΙ ΠΟΥΛΙ και δείτε την ντουλάπα σας να μεταμορφώνεται σε έναν κήπο αισθήσεων.

Τα LAV ΠΟΥΓΚΙ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ- ΠΟΥΓΚΙ ΠΟΥΛΙ είναι πουγκιά γεμισμένα με βιολογικό ανθό αποξηραμένης λεβάντας και αρωματίζει φυσικά μικρούς χώρους όπως ντουλάπες, συρτάρια, αυτοκίνητο.

Πουγκάκι λεβάντας με σχέδιο λουλουδιών λεβάντας: σε λευκό ύφασμα, γεμισμένο με αποξηραμένο ανθό βιολογικής λεβάντας, για να μυρίζουν τα ρούχα φρεσκάδα και να κρατάτε το σκόρο μακριά.

Πουγκί λεβάντας με αναπαράσταση ενός πουλιού: σε λευκό χρώμα, γεμισμένο με αποξηραμένο ανθό βιολογικής λεβάντας, για να μυρίζουν τα ρούχα σας φρεσκάδα και να κρατάτε το σκόρο μακριά.
Τα αρωματικά πουγκάκια λεβάντας είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρείτε τα ρούχα και τα σεντόνια σας καθαρά, φρέσκα και αρωματισμένα. Η λεβάντα μυρίζει πολύ όμορφα και θα γεμίσει με όμορφα αρώματα τα ρούχα και τα σεντόνια σας. Το λεπτό άρωμα της λεβάντας που θα έχουν τα σεντόνια σας θα σας βοηθήσει επίσης να χαλαρώσετε πριν από τον ύπνο. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση.

Τα LAV ΠΟΥΓΚΙ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ- ΠΟΥΓΚΙ ΠΟΥΛΙ είναι ιδανικά για να προστατεύουν από δυσοσμίες και μυρωδιές μάλλινα, κουστούμια, κουβέρτες, χαλιά, κτλ. που βρίσκονται για μια ολόκληρη σεζόν, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας. 

Αφήστε τις ευωδιές της φύσης να ξεχυθούν στα συρτάρια σας και τις ντουλάπες σας με τα LAV ΠΟΥΓΚΙ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ- ΠΟΥΓΚΙ ΠΟΥΛΙ. Προσφέρουν καθημερινή ανανέωση και προστασία από τις δυσάρεστες οσμές. Φίνο, εκλεπτυσμένο άρωμα που αγκαλιάζουν τα ρούχα σας και τους χαρίζουν μία μοναδική φρεσκάδα.
Ανανεώστε: Τα φυσικά μας αρωματικά πουγκιά ΔΕΝ έχουν ημερομηνία λήξης. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να παρατείνετε την διάρκειά τους, είναι να συμπιέσετε λιγάκι το πουγκί για να ανανεώστε το άρωμα της λεβάντας.

Στο τέλος της σεζόν θα διαπιστώσετε ότι τα ρούχα έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.
Είναι όμορφα μικρά βαμβακερά πουγκάκια και πολύ πρακτικά λόγο μεγέθους για να τα έχουμε στην ντουλάπα και τα συρτάρια μας!

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετείστε τα ανάμεσα στα ρούχα και τα σεντόνια για φυσικό αρωματισμό.


LAV -ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ (ΣΕΤ)


Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είτε μεταβαίνουμε σε άλλη εποχή είτε απλά θέλουμε να τακτοποιήσουμε το χώρο μας, η αλλαγή θέσης των αντικειμένων μας από το πατάρι στην ντουλάπα και αντίστροφα αλλά και το θέμα της αποθήκευσης γενικότερα είναι επιτακτική ανάγκη και σίγουρα δεν είναι μια από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες.  Με τον ερχομό του φθινοπώρου ανοίγουν και οι δουλειές μας για τον καθαρισμό και την τακτοποίηση των ρούχων στις ντουλάπες και τα συρτάρια μας. Έφτασε η ώρα να μαζευτούν τα καλοκαιρινά και να βγουν τα φθινοπωρινά ρούχα... Η ''ανακατανομή'' αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καθαρίσουμε, να αερίσουμε, αλλά και να τακτοποιήσουμε καλύτερα την γκαρνταρόμπα μας.

Η αίσθηση του να ανοίγεις τη ντουλάπα να πάρεις ένα ρούχο και να μυρίζει όμορφα και καθαριότητα εσωτερικά ενώ παραμένει κλειστή για ώρες, είναι τέλεια. Η δύναμη του αρώματος είναι πραγματικά τεράστια. Μπορεί να μας ξεσηκώσει, να μας μεταφέρει σε άλλο τόπο και χρόνο, να ξυπνήσει αναμνήσεις ή απλά να μας νανουρίσει. Όπως το βαθύ άρωμα του καφέ που μας ξυπνά κάθε πρωί ή η καθαρή μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων σεντονιών που μας φτιάχνει τη διάθεση όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, έτσι και με τα ρούχα είναι λογικό να θέλουμε να ανοίγουμε τη ντουλάπα μας και να μυρίζουμε κάτι ωραίο. Αυτά τα όμορφα αρώματα κάνουν το ντύσιμο λιγότερο αγγαρεία και περισσότερο σαν ένα γεγονός που πραγματικά ανυπομονούμε να γίνει.

Οι μυρωδιές μας επηρεάζουν πολύ και συχνά μπορούν να μας προκαλέσουν συγκεκριμένα συναισθήματα. Έχει αποδειχθεί δια της επιστήμης! Γιατί να μη χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των αρωμάτων για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου καθημερινά; Δε θα ήθελες να ανοίγεις την ντουλάπα σου και τα ρούχα σου να μυρίζουν τόσο όμορφα, που θα θες να τα φορέσεις με χαρά; Ο καλύτερος τρόπος να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα, είναι να χρησιμοποιείς το σωστό απορρυπαντικό και μαλακτικό, ώστε να μην “κρατούν” πάνω τους δυσάρεστες οσμές. Ωστόσο κάποιες φορές η κλεισούρα ή η υγρασία της ντουλάπας κάνει τα ρούχα να βγάζουν μια περίεργη οσμή, που δεν τη σώζει και το πιο αρωματικό απορρυπαντικό.

Ένας ωραίος τρόπος για να φέρετε φυσικά αρώματα στη ντουλάπα σας, είναι τα LAV -ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ (ΣΕΤ) από  λεβάντα, ο «φύλακας» της φύσης που κάνει το καθημερινό άνοιγμα της ντουλάπας μια ευχάριστη εμπειρία.

Τα LAV -ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ είναι σετ από 3 πουγκιά σε σχήμα γραμματοσήμου,  γεμισμένα με βιολογική λεβάντα για να μυρίζουν τα ρούχα σας καθαριότητα και φρεσκάδα  ενώ παράλληλα  κρατάει μακριά το σκόρο.

Τα LAV -ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ εκτός από την αντισκωριακή τους δράση βοηθάνε στο να απομακρυνθούν οι δυσάρεστες μυρωδιές από τις ντουλάπες. Κάθε φορά που γίνετε αποθήκευση ρούχων, μπορείτε να τα LAV -ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ λεβάντας στον χώρο που θα αποθηκεύσετε τα ρούχα σας και ανάμεσα τους για να τα προστατεύσετε. Επίσης γνωστό είναι ότι το άρωμα της λεβάντας έχει ηρεμιστικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι πέρα από ομορφιά και  χρησιμότητα, θα βρίσκεστε σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Λόγω της εντομοαπωθητικής τους δράσης, η αποξηραμένη λεβάντα προσφέρει την ίδια στιγμή ευωδία και μία έντονη αίσθηση φρεσκάδας

Μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χάσουν το άρωμα τους. Όταν το άρωμα αδυνατεί, με ένα απλό τρίψιμο επανέρχεται. Καλό είναι να μένουν μακριά από υγρασία καθώς είναι πολύ εύκολο να νοτίσει το άνθος και να μην μυρίζει όπως πρέπει. Αν όμως αποβάλουμε την υγρασία και ξεραθεί, δεν χάνει τις ιδιότητες της και μπορεί πάλι να μας δώσει το υπέροχο της άρωμα.
Οι σκόροι θα αφανιστούν, ενώ τα ρούχα σας θα μοσχοβολούν λεβάντα όταν τα βγάλετε από την ντουλάπα τον επόμενο χειμώνα.

Είναι ένα πουγκιά φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ύφασμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα και κρεμιέται με ένα σκοινάκι.


Τρόπος χρήσης:

Κρεμάστε τα στη ντουλάπα ή τοποθετείστε τα στη συρταριέρα για φυσικό αρωματισμό των ρούχων και απώθηση του σκόρου. Απλά πιέστε τα ελαφρά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ν’ ανανεώσετε το άρωμα.







Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία LAV για να επιτύχει ισορροπία σε σώμα, νου και πνεύμα, ακολουθεί την ανθρωποσοφική προσέγγιση ως προς την κατανόηση ανθρώπου και φύσης, η οποία βασίζεται στην αρχή πως άνθρωπος και φύση βρίσκονται σε στενή συνεργασία μεταξύ τους. Έχοντας αυτή τη θεώρηση ως βασική αρχή τους, σχεδιάζουνε προϊόντα από 100% φυσικά συστατικά.
Η Λεβάντα βιολογικής καλλιέργειας σε ιδιόκτητες εκτάσεις της LAV στους πρόποδες του Ερύμανθου στη βόρεια Πελοπόννησο, αποπνέει ένα δικό της ξεχωριστό άρωμα… 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την LAV για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lav.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου