Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Nature Care Products review


Nature Care Products


Νέα εποχή, νέες ανάγκες!

Γεια σας Glamorous,

To φθινόπωρο είναι πλέον γεγονός και με τις πρώτες βροχές να χτυπάνε την πόρτα μας, τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν, τα αποδημητικά πουλιά μεταναστεύουν και τα σχολικά κουδούνια ηχούν στις γειτονιές. Ελάτε, ας παραδεχτούμε ότι όλοι μας λίγο ή πολύ αισθανόμαστε κάπως περίεργα. Παίρνουμε μια άδεια από τα χαρούμενα μας συναισθήματα. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί. Το φθινόπωρο που έρχεται μας κάνει να αισθανόμαστε από την μια παιδιά και από τη άλλη αιωνόβιοι. Δεν είναι περίεργο που συνοδεύεται από μια μελαγχολία, που για κάποιους έχει μια γλυκιά αίσθηση, για άλλους όμως είναι βαριά και δυσβάστακτη. Η εναλλαγή των εποχών σημαίνει ότι το φθινόπωρο έχει μερικά από τα πιο όμορφα χρώματα του χρόνου, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ξεχωριστά τοπία και μαγευτικές τοποθεσίες.

Το φθινόπωρο είναι μία λαμπερή εποχή του χρόνου, μιας και σηματοδοτεί πολλές αλλαγές στη ζωή μας. H ματιά και ο προγραμματισμός μας στρέφονται στο φθινόπωρο, σκεπτόμενοι τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας, σε τι θα καινοτομήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε από τη «νέα χρονιά».

Η νέα σεζόν είναι στο κατώφλι μας, η διάθεσή μας προετοιμάζεται για αλλαγές και το νεσεσέρ μας αποκτά νέες προσθήκες που συμβαδίζουν με τις τάσεις του φθινοπώρου.

Διατηρείστε λοιπόν αυτήν την ανάλαφρη διάθεση της φθινοπωρινής αύρας στο πρόσωπό, σώμα και τα μαλλιά σας με την βοήθεια της εταιρίας Nature Care Products!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H Nature Hellas Care Products είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 2014 δημιουργεί, σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής προϊόντων περιποίησης, τα πιο αγνά Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικά εκχυλίσματα των πιο δραστικών συστατικών της φύσης.
Τα συστατικά των φυσικών προϊόντων περιποίησης της Nature Hellas Care Products, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας & έχουν ως βάση μόνο βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα τους, δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. 

Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal).





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Nature -Pomegranate Natural Shampoo
(Φυσικό Σαμπουάν με Ρόδι)



Προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το φθινόπωρο. Η αρχή του φθινοπώρου έχει την δική της ομορφιά. Το φύλλωμα των δένδρων τραγουδά το κύκνειο άσμα του σε νότες πολύχρωμες κι αρμονικές. Το βουνό αλλάζει όψη εγκαταλείποντας το πράσινο και φορώντας τα χρώματα του ουρανίου τόξου. Είναι η εποχή της καστανιάς και της καρυδιάς. Κι αν κάποιος δεν το προσέξει αυτό, οι σκίουροι θα του το θυμίσουν καθώς γίνονται πολυάσχολοι στα δένδρα πάνω. Η φύση αλλάζει ,τα χρώματα του φθινοπώρου κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί και χρυσό μοιάζουν εξωπραγματικά ενώ η ομίχλη θα θυμίζει αφράτη κουβέρτα που θα σκεπάζει τον ορίζοντα. Η νύχτα μεγαλώνει και ο καιρός είναι δροσερός.. Εικόνες που είναι σαν να έχουν ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιών…

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι μουντό αλλά μη μου κατσουφιάζετε, μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να ολοκληρώθηκαν –για τους περισσότερους από εμάς –αλλά τώρα είναι η στιγμή για να απολαύσουμε και να δώσουμε όλη την ενέργεια που κερδίσαμε από το μικρό αυτό διάλειμμα. Μια δόση όμως ενέργειας πρέπει να προσφέρουμε και στον ίδιο μας τον εαυτό που τον είχαμε παραμελήσει λίγο.

Με την ευκαιρία της έλευσης του, ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει τα μαλλιά μας να είναι κατάλληλα εξοπλισμένα γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκές.

Για αυτό το κύριο μέλημα μας αυτή εποχή του χρόνου είναι με την βοήθεια του Nature -Pomegranate Natural Shampoo να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας και να τα θωρακίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!!

Το Nature -Pomegranate Natural Shampoo είναι φυσικό σαμπουάν με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, σε συσκευασία 250ml για τη γυναίκα & τον άνδρα.
Καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά τα μαλλιά χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.
Καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα συμβάλει στην προστασία της φωτεινότητας των μαλλιών χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες & αντιοξειδωτικά. Με φυσικούς, ήπιους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες και επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, ενώ ενυδατώνει και επαναφέρει την λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και αμαμέλιδας ηρεμούν το δέρμα της κεφαλής χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητες τους ενώ το αιθέριο έλαιο της καλέντουλας αποκαθιστά την ελαστικότητα τους.

Θρέφει , τονώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, καθαρίζει απαλά και βελτιώνει την υφή τους, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, δυνατά, γεμάτα φρεσκάδα.
Το πλούσιο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Τα μαλλιά αναζωογονούνται, αποκτούν μεταξένια απαλότητα, νεανική ζωντάνια και λάμψη.

Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.
Αφήνει ακόμα και τα μακριά μαλλιά ευκολοχτένιστα και λαμπερά χαρίζοντας ένα φρουτένιο άρωμα.

Περιποιείται απαλά το τριχωτό της κεφαλής χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία(250ml) με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, έχει φιλικό για το δέρμα pH, περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα, χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους.  Ξεβγάλετε με νερό.




Nature -Pomegranate Natural Conditioner
(Φυσική Μαλακτική Κρέμα με Ρόδι)



Το φθινόπωρο αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του και η μελαγχολία του Σεπτέμβρη αρχίζει να απλώνεται σταδιακά σε κάθε ξεχασμένη παραλία της χώρας μας. Τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή…  ο καιρός γίνεται ψυχρός και τα πρώτα φθινοπωρινά ρούχα ξεπροβάλλουν και πάλι μετά από αρκετούς μήνες. Σιγά-σιγά κάθε κατεργάρης γυρίζει στο πάγκο του, η ανεμελιά του καλοκαιριού εξαφανίζεται ή επειδή η μελαγχολία αυτή του καιρού σας οδηγεί σε έναν απολογισμό.
Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες-άντρες το φθινόπωρο είναι τα άτονα και χωρίς λάμψη μαλλιά τους!
 «Θεέ μου τι μαλλιά είναι αυτά!». Σίγουρα πολλοί από εσάς το αναφωνείτε αυτές τις ημέρες καθώς βλέπετε τις επιπτώσεις του – υπέροχου κατά τα άλλα – καλοκαιριού που πέρασε. Εύθραυστες, ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες – καλωσορίσατε μαλλιά του φθινοπώρου!

Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας πρέπει να ενυδατώσουμε και να περιποιηθούμε και τα μαλλιά μας ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά αυτούς τους μήνες του χρόνου. Συνήθως το φθινόπωρο τα μαλλιά γίνονται πιο ατίθασα ,δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία και φριζάρουν. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις βαφές και το συχνό styling, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και να της στερήσουν την πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, τη θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη.
Ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά συνέπεια την ψυχολογία σας! Τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από περιποίηση περισσότερο από ποτέ! «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη».

Την οριστική λύση λοιπόν τη δίνετε φροντίζοντας για την εντατική περιποίηση με το ενυδατικό Nature -Pomegranate Natural Conditioner.

Το Nature -Pomegranate Natural Conditioner είναι φυσική μαλακτική κρέμα μαλλιών για τη γυναίκα & τον άνδρα.
Διεισδύει ομοιόμορφα κατά μήκος της τρίχας και επιδιορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες της. Το μυστικό του βρίσκεται στην καινοτόμο τεχνολογία που έχει και επιτρέπει στο προϊόν να απλωθεί κατά μήκος της τρίχας, να «διαβάσει» τις ανάγκες των μαλλιών και να ανταποκριθεί στα διαφορετικά επίπεδα φθοράς τους.

Περιέχει βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, ενισχύει τα μαλλιά, δίνοντας λάμψη και ένταση ενώ η τρίχα παραμένει μαλακή και μεταξένια. Το βιολογικό εκχύλισμα από ροδιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, βοηθάει στην ανανέωση της τρίχας σε βάθος. Τα έλαια jojoba και δεντρολίβανου θρέφουν τα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού, ενισχύουν τη φυσική ανάπτυξη τους, προσφέρουν ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη.
Με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Με ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την δύναμη και τη ζωντάνια τους. Προσδίδει μεταξένια υφή, λάμψη και απαλότητα, αναδεικνύοντας την υγιή όψη των μαλλιών σας.

Είναι σε υπέροχη συσκευασία 250ml! Με μεθυστικό άρωμα που σε ταξιδεύει σε καλοκαιρινά σοκάκια Κυκλαδίτικων νησιών!
Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, έχει φιλικό για το δέρμα pH, περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα, χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας το  σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάζουμε καλά με άφθονο νερό.




Όλα τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών και περιποίησης του σώματος NATURE, διατίθενται και σε ανάλογες συσκευασίες  50ml & 35ml (υγρά προϊόντα), ειδικά για την κάλυψη των αναγκών πολλών 5 *, 4 *, & boutique ξενοδοχείων στην κατηγορία «amenities».



Nature -Pomegranate Natural Shower Gel (50ml)
(Φυσικό Αφρόλουτρο με Ρόδι)



Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.

Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού. Είναι όμως εκτεθειμένη χειμώνα- καλοκαίρι σε πολλές και διαφορετικής προέλευσης επιθέσεις που την κάνουν να υποφέρει. Η ξηρότητα είναι το σήμα κινδύνου που εκπέμπει. Έστω κι αν πρόσκαιρα η ζέστη υποχωρεί, σε λίγες μέρες το φθινόπωρο ξεκινά και επίσημα.
Εάν η πραγματικότητα σας πιέζει, η καθημερινότητα σας κουράζει. Αντισταθείτε, εκτοξεύοντας την ενέργειά σας στα ύψη με το αφρόλουτρο Nature -Pomegranate Natural Shower Gel.
Το Nature -Pomegranate Natural Shower Gel είναι φυσικό αφρόλουτρο με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού της premium σειράς NATURE και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα ξενοδοχεία στην κατηγορία «amenities».
Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά!

Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το Nature -Pomegranate Natural Shower Gel που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.
Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες.
Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα ελαστικό χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών του. Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλει στην αντιγήρανση. Το 
εκχύλισμα τζίνγκο μπιλόμπα τονώνει και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του δέρματος, ενώ το έλαιο μανταρινιού μειώνει την ευαισθησία στον ήλιο χαρίζοντας στο δέρμα εξαιρετική προστασία. Η τόνωση του σώματος ολοκληρώνεται με το αιθέριο έλαιο της καλέντουλας αλλά και με τα αρώματα ροδιού και μανόλιας, τα οποία προσφέρουν μια υπεροχή αίσθηση ξεκούρασης.

Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά!
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, έχει φιλικό για το δέρμα pH, περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα, χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.--
Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.. Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!


*Προϊόν διαθέσιμο και μέσω του δικτύου καταστημάτων χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry.

Τρόπος χρήσης:


Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



Nature -Pomegranate Natural Body Oil (50ml)
(Φυσικό Λάδι Σώματος με Ρόδι)



Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν την φθινοπωρινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.
Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
Πρώτα από όλα το δέρμα, είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Το πλύσιμο, η επαφή με συνθετικά υφάσματα, η τριβή με τα ρούχα, ο κλιματισμός, η αποτρίχωση, ο ήλιος και ο αέρας είναι μόνο μερικές από τις «επιθέσεις» που δέχεται το δέρμα μας καθημερινά. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Επίσης, ένας άλλος εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας ,τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό τα κύτταρα της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Φανταστείτε το δέρμα μας σαν ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.
H ενυδάτωση της επιδερμίδας ,αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική και όμορφη επιδερμίδα!!!

Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, το Nature -Pomegranate Natural Body Oil θα βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας !!!

Το Nature -Pomegranate Natural Body Oil είναι φυσικό, ξηρό λάδι σώματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα ξενοδοχεία στην κατηγορία «amenities».
Βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος & στην επαναφορά της χαμένης ζωτικότητάς του ενώ ενυδατώνει, συσφίγγει & συμβάλει στην καλή υγεία της επιδερμίδας. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα.

Περιέχει βιολογικό εκχύλισμα ροδιού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση του δέρματος, ενώ τα έλαια από κουκούτσια βερίκοκου, πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, έχουν ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Τα έλαια των κουκουτσιών σταφυλιού, συσφίγγουν & χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με τα αρώματα ροδιού και μανόλιας που χαλαρώνουν και ηρεμούν σώμα και πνεύμα.
Τα φυσικά συστατικά που περιέχει το αναδεικνύουν ως το ιδανικό λάδι  για την περιποίηση του σώματος.
Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα εξαιτίας της ομοιότητάς του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος.   Έτσι το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι ένα απλό μασάζ σε πρόσωπο και σώμα κατά την εφαρμογή.

Είναι κομψή συσκευασία(50ml) και είναι πολύ πρακτικό και για ταξίδια!!
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, δεν αφήνει λεκέδες, απορροφάται εύκολα, περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα, χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.

*Προϊόν διαθέσιμο και μέσω του δικτύου καταστημάτων χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στην επιδερμίδα, δουλεύοντας μικρή ποσότητα του ελαίου στην παλάμη σας…Δεν ξεβγάζεται.



Nature -Honey Natural Shampoo & Bath (2in1) For Babies (+6 Months) & Kids (50ml)
(Φυσικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο (2σε1) με Μέλι για Βρέφη (+6 Μηνών) & Παιδιά)



Η λειτουργία του δερματικού φραγμού των βρεφών χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί. Το πρώτο βήμα για τη βέλτιστη περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας είναι ο καλός καθαρισμός. Ένα μπάνιο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα καθαρίζει την επιδερμίδα καλά και απαλά.
Η ξεκούραση, η χαρά και η χαλάρωση που προσφέρει το μπάνιο στο μωρό σας το μετατρέπει αυτομάτως από καθημερινή ρουτίνα σε απολαυστική τελετουργία.
Το μπάνιο του μωρού δεν εξασφαλίζει μονάχα την υγιεινή, την καθαριότητα και την ευεξία του.  Κάνει κι εσάς πιο χαρούμενη, παρά τις πολλές μητρικές κι όχι μόνο υποχρεώσεις, καθώς απολαμβάνετε μερικές στιγμές παιχνιδιού και τρυφερότητας.  Το υδάτινο περιβάλλον αποτελεί το φυσικό χώρο ενός νεογέννητου κι έτσι τις περισσότερες φορές ο μόνος που πρέπει να εξοικειωθεί με την διαδικασία του μπάνιου είστε… εσείς! Ανάμεσα στις φυσαλίδες, τα πλατσουρίσματα, τα χάδια και τα γελάκια — η ώρα του μπάνιου είναι η ιδανική στιγμή της ημέρας για να απασχολήσετε τις αισθήσεις του μωρού σας αλλά και να ενισχύσετε το δέσιμό σας μαζί του.

Ακόμα και οι πιο δύσκολες μέρες γίνονται ευκολότερες όταν έρχεται το βράδυ και τυλίγετε τρυφερά το πανέμορφο καθαρό μωρό σας στην κουβερτούλα του και ετοιμάζεστε να του τραγουδήσετε το νανούρισμά του. Μελέτες έχουν δείξει ότι το τακτικό άγγιγμα μπορεί να βελτιώσει τη σωματική, γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξή του και ότι οι ευχάριστες και οικείες μυρωδιές βελτιώνουν τη διάθεση, την ηρεμία και την εγρήγορση του μωρού σας.

Ακριβώς όπως το βρεφικό μασάζ, το ζεστό μπάνιο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προετοιμάσετε το μωρό σας για ύπνο.
Συνιστάται η χρήση ενός ειδικού προϊόντος για μωρά & παιδιά, όπως το Nature -Honey Natural Shampoo & Bath (2in1) For Babies (+6 Months) & Kids, για τον αποτελεσματικό καθαρισμό τους.

Το Nature -Honey Natural Shampoo & Bath (2in1) For Babies (+6 Months) & Kids είναι φυσικό σαμπουάν & αφρόλουτρο (2σε1) για βρέφη (+6 Μηνών) & παιδιά της premium σειράς NATURE, σε συσκευασία 50ml, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα ξενοδοχεία στην κατηγορία «amenities». Ιδανικό για καθημερινή χρήση, είναι ειδικά φτιαγμένο για το ευαίσθητο βρεφικό (+6 Μηνών) αλλά & παιδικό δέρμα με σκοπό να καθαρίζει απαλά τόσο το σώμα όσο και τα μαλλιά, χωρίς να ξηραίνει την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. 

Παρέχει βέλτιστη ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα του μωρού σας.Καθαρίζει απαλά χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα. Ενεργοποιεί τις αισθήσεις και συμβάλλει στην ευεξία το μωρού ή του παιδιού. Κατάλληλο και για το κεφαλάκι του μωρού σας, απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να προκαλεί δάκρυα, κάνοντας έτσι το μπάνιο μια πραγματικά χαρούμενη ώρα. Προσφέρει απαλό καθαρισμό του ευαίσθητου δέρματος του μωρού κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας ενώ τα εκχυλίσματα αμυγδάλου μαζί με τη πανθενόλη αναπλάθουν, ηρεμούν και αφήνουν λείο το δέρμα του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου.
Προσφέρει αντιερεθιστική προστασία ενώ οι με τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες του ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα.
Κάνει γρήγορα αφρό και ξεβγάζεται εύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα του μωρού σας καθαρή και με υγιή όψη.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα του μωρού.
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών & δέρματος, έχει φιλικό για το δέρμα pH, περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα, χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.


*Προϊόν διαθέσιμο και μέσω του δικτύου καταστημάτων χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry.


Τρόπος χρήσης:

Ρίξτε λίγο Nature -Honey Natural Shampoo & Bath (2in1) και καθαρίστε χαϊδεύοντας απαλά το κορμάκι του, δίνοντας έμφαση ανάμεσα στις πτυχές. Ξεβγάλετε το με χαμηλή πίεση νερού, είτε με το τηλέφωνο του ντους είτε με ένα ποτηράκι.



Nature -Honey Natural Body Milk for Babies (+6 Months) & Kids (50ml)
(Φυσικό Γαλάκτωμα Σώματος με Μέλι για Βρέφη (+6 Μηνών) & Παιδιά)


Υπάρχει τίποτα πιο απαλό από το δέρμα ενός μωρού;

Ποια μητέρα δε λατρεύει να χαϊδεύει το δέρμα του μωρού της και να το γεμίζει φιλιά; Όμως, αυτή η μεταξένια απαλότητα που λατρεύουμε είναι σημάδι του ανώριμου δερματικού φραγμού προστασίας, και για αυτό το λόγο δέρμα του μωρού χρειάζεται την κατάλληλη καθημερινή ενυδάτωση ώστε να είναι προστατευμένο.
Καθώς το δέρμα του μωρού παραμένει ανώριμο μέχρι την ηλικία των δύο ετών, δεν δύναται να διατηρήσει τα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης μόνο του. Μολονότι το βρεφικό δέρμα είναι δομημένο ακριβώς όπως και των ενηλίκων, απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή καθώς δεν έχει αναπτύξει ακόμα τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, οι ιδρωτοποιοί αδένες του μωρού δεν είναι πλήρως λειτουργικοί μέχρι την ηλικία των 10 περίπου ετών, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανεπαρκή ενυδάτωση, μεγαλύτερη ευπάθεια σε εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες και ευαισθησία στους ερεθιστικούς παράγοντες.

Το δέρμα του μωρού σας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο εξαιτίας των συχνών μπάνιων και των αλλαγών πάνας μέσα στη μέρα, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο επιρρεπές στην αφυδάτωση, τον ερεθισμό και την ξηρότητα. Όλα αυτά τα φαινόμενα φθείρουν τον δερματικό φραγμό.
Για να διασφαλίσετε την άνεση του μωρού σας και να προστατέψετε το δέρμα του από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, είναι σημαντικό να ενυδατώνετε καθημερινά το πρόσωπο και το σώμα με ένα κατάλληλο προϊόν που είναι ήπιο και αποτελεσματικό.

Για την καθημερινή ενυδάτωση του δοκιμάστε του δέρματος του μωρού σας, δοκιμάστε το Nature -Honey Natural Body Milk for Babies (+6 Months) & Kids. Η απαραίτητη καθημερινή ρουτίνα γίνεται μια πραγματική στιγμή απόλαυσης!

Η Nature -Honey Natural Body Milk for Babies (+6 Months) & Kids είναι φυσικό γαλάκτωμα σώματος για βρέφη (+6 Μηνών) & παιδιά της premium σειράς NATURE, σε συσκευασία 50ml, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα ξενοδοχεία στην κατηγορία «amenities».
Παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και αφήνει μεταξένια αίσθηση στο δέρμα.
Επανορθώνει, ενυδατώνει και καταπραΰνει αποτελεσματικά το ευαίσθητο δέρμα, ενώ τα βιολογικά εκχυλίσματα του, προστατεύουν το δέρμα αφήνοντάς το εξαιρετικά απαλό. Προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και θρέψη ενώ το βούτυρο καριτέ με 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα, έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Τα έλαια από αμύγδαλο & από κουκούτσια βερίκοκου σε συνδυασμό με τη πανθενόλη, ανακουφίζουν από ερεθισμούς, προλαβαίνουν την ξηροδερμία και προσφέρουν απολυτή προστασία στο δέρμα του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου.

Η λοσιόν δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας στην επιδερμίδα του μωρού& παιδιού, προστατεύοντάς το από ξηρότητα και ερεθισμούς. Το δέρμα γίνεται βελούδινα απαλό, προσφέροντας χαμόγελα σε όλους.
Απορροφάται άμεσα, αφήνει το δέρμα απαλό και ήρεμο. Τα συστατικά του είναι συμβατά με το δέρμα και υποστηρίζουν τις φυσικές λειτουργίες του. Η θρεπτική, μη λιπαρή της σύνθεση προσφέρει γρήγορη ανακούφιση στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού& παιδιού.
Διατηρήστε το δέρμα βελούδινα απαλό και υποστηρίξτε τις φυσικές λειτουργίες του!
Δερματολογικά πιστοποιημένο, εξαιρετικά συμβατό με το δέρμα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα, καθώς και με το ευαίσθητο ενήλικο δέρμα.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, έχει φιλικό για το δέρμα pH, περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα, χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.


*Προϊόν διαθέσιμο και μέσω του δικτύου καταστημάτων χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε την Nature -Honey Natural Body Milk for Babies (+6 Months) & Kids το πρωί και το βράδυ στο σώμα του μωρού ή του παιδιού.





Nature -Olive Oil Natural-Herbal Soap With Seaweed for Exfoliating
(Φυσικό-Φυτικό Καλλυντικό Σαπούνι Ελαιόλαδου με Φύκια για Απολέπιση)




Απολέπιση..τώρα είναι η εποχή της!

Είναι σίγουρα η εποχή της. Μαζί με την ενυδάτωση, η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων είναι η κλασική συνταγή επανόρθωσης και ανανέωσης της επιδερμίδας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Αρκούν μόνο λίγα λεπτά, όσο κάνουμε ντους , για να απολαμβάνουμε σε μόνιμη βάση τα πολλαπλά της οφέλη στην όψη και την υφή της, κατά γενική ομολογία, παραμελημένης επιδερμίδας του σώματος.
Για πολλές από εμάς η απολέπιση του σώματος αρχίζει στα μέσα της άνοιξης, γίνεται πιο εντατική στις αρχές του καλοκαιριού, στη συνέχεια το ενδιαφέρον μειώνεται , ιδιαίτερα όταν αρχίσουμε να μαυρίζουμε, και τελειώνει οριστικά με τις πρώτες δροσιές του φθινοπώρου. Κι όμως το φθινόπωρο και ο χειμώνας, που οι καιρικές συνθήκες όπως και οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας συμβάλλουν στην έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας, είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να βάλουμε συστηματικά την απολέπιση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης.

Για τα οφέλη της απολέπισης έχουμε γράψει πολλές φορές. Είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διατηρούμε υγιές το δέρμα μας σε βάθος χρόνου. Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης που σταδιακά χάνουν τους φυσιολογικούς τους ρυθμούς και επιπλέον διευκολύνει τα ενεργά, δραστικά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Τα οφέλη της είναι άμεσα και ανεκτίμητα με την προϋπόθεση ότι επιλέγονται οι σωστοί απολεπιστικοί παράγοντες που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες και φυσιολογία του δέρματος σε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά.
Η απολέπιση του σώματος με το Nature -Olive Oil Natural-Herbal Soap With Seaweed for Exfoliating βοηθά να διατηρήσουμε το μαύρισμα του καλοκαιριού λίγο παραπάνω και την επιδερμίδα λεία και απαλή σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το Nature -Olive Oil Natural-Herbal Soap With Seaweed for Exfoliating είναι φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια NATURE είναι ένα καλλυντικό σαπούνι με απολεπιστική δράση που διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, εξαλείφει τις τοξίνες και συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας του σώματος.

Συμβάλλει ώστε να καθαρίζουν βαθιά οι πόροι του δέρματος και να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. Δίνει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Έχει άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά μαλακώνοντας την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει..
Τα φύκια κάνουν «peeling», βοηθώντας στην τόνωση και στην σύσφιξη ενώ το ελαιόλαδο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Έχει εξαιρετικά ενυδατικές, ηρεμιστικές, στυπτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. - Εκτός από το απαλό μασάζ και την ελαφριά απολέπιση χαρίζει αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα.

Ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

To Nature -Olive Oil Natural-Herbal Soap with Seaweed for Exfoliating είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.

Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Θα κάνει την επιδερμίδα του σώματος σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!
Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία!!!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Δοκιμάστε το στο πρωινό μπάνιο σας.




Natural-Herbal Soap with Pomegranate
(Φυσικό-Φυτικό Σαπούνι με Ρόδι)




Απολαύστε φθινοπωρινές διακοπές ,ξεκινήστε οργανώνοντας το ταξίδι που τόσο καιρό περιμένατε. Σε ένα από εκείνα τα μέρη που διατηρούν τον τοπικό τους χαρακτήρα, εκεί που τρόπος ζωής είναι η αίσθηση του χρόνου να κυλάει αργά. Γιατί απόδραση σημαίνει να… κόβουμε ταχύτητα και να αφήνουμε πίσω τις σκέψεις, τόσο απλά όσο είναι η αναπνοή. Τεντωθείτε όταν ξυπνάτε και χαμογελάστε στον καθρέφτη.
Ωστόσο αν είσαστε από τις άτυχες που θα παραμείνουν στο κλεινόν άστυ μπορείτε να αποδράσετε από το  άγχος, τους γρήγορους ρυθμούς, καθημερινές σκοτούρες και υποχρεώσεις… Σε αυτόν τον έντονο ρυθμό ζωής και στις συνεχείς πιέσεις πώς, αλήθεια, να βρει κανείς λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας;

Όμως, για να αντιμετωπίζει κανείς μια τέτοια σκληρή πραγματικότητα χωρίς ψυχικά και σωματικά προβλήματα, απαιτούνται κάποιες, έστω και μικρές, χαλαρωτικές αποδράσεις, ακόμα κι αν αυτές περιορίζονται στο μικρό χώρο ενός μπάνιου.
Ποιος λέει, λοιπόν, ότι το μπάνιο του σπιτιού δεν μπορεί –γρήγορα και εύκολα– να μετατραπεί σε έναν προνομιακό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης, που θα προσδίδει στον καθένα, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική ανάταση;
Τι χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε το δικό σας spa; Απλά να κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και να... αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει ένα σαπούνι.

Στο σημείο αυτό έρχεται το Natural-Herbal Soap with Pomegranate να προτείνει έναν πιο εναλλακτικό και σίγουρα πιο υγιεινό, τρόπο καθαρισμού.

Το Natural-Herbal Soap with Pomegranate είναι φυσικό-φυτικό σαπούνι με ρόδι NATURE είναι κατάλληλο για τα χέρια και το σώμα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, χρησιμοποιεί αντιοξειδωτικές ιδιότητες ροδιού και καθαρίζει, ενυδατώνει, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα. Κάνει βαθύ καθαρισμό, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη. Προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λείανση των ρυτίδων, ενώ εγγυάται πλούσια ενυδάτωση σε βάθος.
Χαρίζει της μία υπέροχη και απαλή αίσθηση, χάρη στους φυτικούς ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει.

Το ρόδι, γνωστό για τις ήπιες αντισηπτικές και τονωτικές του ιδιότητες, συσφίγγει δραστικά τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα. To ρόδι περιέχει σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών, τα οποία καταπολεμούν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Σύμφωνα με μελέτες, έχει διαπιστωθεί ότι το ρόδι έχει την ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση σε κυτταρικό επίπεδο, σε σύγκριση με άλλα 25 φρούτα που εξετάστηκαν. Ταυτόχρονα, το ρόδι βοηθά και στην καταπολέμηση της ακμής και στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας.
Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη Β5, βιταμίνη Κ, κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο και πολλά άλλα πολύτιμα για τον οργανισμό μας στοιχεία, που εκτός των άλλων, βοηθούν το δέρμα μας να παραμένει ελαστικό και σφριγηλό.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αποκτώντας πλούσια ενυδάτωση και νιώστε φρεσκάδα και ασύγκριτη απαλότητα όποιον τύπο δέρματος κι αν έχετε. Κάντε το καθημερινό σας μπάνιο απόλαυση και μια υπέροχη περιποίηση σώματος.
Το ξεχωριστό του άρωμα θα σας χαρίσει αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.
Είναι δερματολογικά ελεγμένο για να το χρησιμοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια. Διατίθεται σε υπέροχη συσκευασία 100gr.


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείστε το καθημερινά για τον καθαρισμό του χεριών  & σώματος.



Natural- Olive Oil Natural-Herbal Soap with Honey
(Φυσικό-Φυτικό Σαπούνι Ελαιόλαδου με Μέλι)




Αρκετά πιο νωρίς και με άγριες, όπως δείχνουν τα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας εβδομάδας, διαθέσεις, το φθινόπωρο έρχεται απειλώντας την καλή εικόνα της επιδερμίδας του σώματος μας. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι εδώ και οι προκλήσεις των κλιματικών αλλαγών για την επιδερμίδα μας αυξάνονται. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η επιδερμίδα υποφέρει περισσότερο το φθινόπωρο-χειμώνα. Κρύο, παγωμένος αέρας, απότομες και συχνές εναλλαγές θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους είναι οι βασικοί λόγοι για την αφυδάτωση, το θαμπό χρώμα και την αίσθηση τραβήγματος που νιώθουμε πολύ συχνά. Ένδειξη ότι κάτι λείπει από την καθημερινή περιποίηση.

Το φθινόπωρο η επιδερμίδα μας  έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, ειδικότερα όταν η θερμοκρασία πέφτει, το σώμα μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση. Τώρα που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο από κάθε άλλη εποχή, έχει ανάγκη από περισσότερα θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα αποκαταστήσουν την ισορροπία του υδρολιπιδικού φιλμ, θα καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και θα το προστατέψουν από τις εξωτερικές επιθέσεις.
Στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Προστατευτείτε από τον αέρα και το κρύο των ημερών… και παραμείνετε ανανεωμένες και όμορφες μέσα στο φθινόπωρο!

Για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας και το φθινόπωρο ένα ντους με φυσικό σαπούνι Natural- Olive Oil Natural-Herbal Soap with Honey μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του σώματός μας ,να μας τονώσει και να έχουμε καλή διάθεση!! Απλά κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, δημιουργήστε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει το Natural- Olive Oil Natural-Herbal Soap with Honey.

Το Natural- Olive Oil Natural-Herbal Soap with Honey θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε καλύτερα το δέρμα μας στις αλλαγές του καιρού!! Είναι φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με μέλι NATURE είναι κατάλληλο για τα χέρια και το σώμα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, ηρεμεί & αφήνει λείο το δέρμα.

Χάρη στην πλούσια σύνθεση και την κρεμώδη υφή του, καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική της υγρασία και αφήνοντάς την απαλή ,χαρίζει ενυδάτωση και μεταξένια επιδερμίδα στο δέρμα, προσφέροντας υγεία και λάμψη. Εμπλουτισμένο με μέλι για την ήπια αντισηπτική του δράση, ενώ το άρωμά του που περιέχει επιδρά ευεργετικά στη διάθεση και αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη.
Το σαπούνι με μέλι είναι σαν χάδι, που σε αγκαλιάζει, αναπνέει, ζει μαζί σου. Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, θα μας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα, τις δερματικές παθήσεις .Η δράση του είναι κυρίως αντιβακτηριδιακή και συντελεί στην καταπολέμηση των βακτηριδίων τα οποία δημιουργούν σπυράκια και ατέλειες στις λιπαρές επιδερμίδες, αντιφλεγμονώδης, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό..

Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.
Κάνει βελούδινο αφρό και ένας γλυκός, ζεστός αρωματικός συνδυασμός που  δρα  ισορροπιστικά τόσο  στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Αυτό το πλούσιο σαπούνι μας τυλίγει με ένα εξαίσιο, χαλαρωτικό, απολαυστικό πέπλο.

Είναι για όλους τους τύπου δέρματος!!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία Nature Care Products βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών. Τα προϊόντα τους κέρδισαν την αναγνώριση των καταναλωτών που εκτιμούν την αξία των καινοτομιών, της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας των φυσικών καλλυντικών. Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, καινοτομούνε με τα προϊόντα τους, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ομορφιάς.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Nature Care Products για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: Τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος με βιολογικά εκχυλίσματα NATURE, είναι διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (https://enature.gr/) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα (https://enature.gr/points-of-sale/).

-Τις βασικές σειρές λιανικής (μπουκάλια 250ml & σαπούνια 50gr & 100gr) o καταναλωτής μπορεί να τα προμηθευτεί εκτός από το e-shop (https://enature.gr/) και από το δίκτυο Super Market των My Market, το δίκτυο καταστημάτων του ομίλου SPAR HELLAS, το δίκτυο καταστημάτων του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης (more info: https://enature.gr/points-of-sale/).

- Όλα τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών και περιποίησης του σώματος NATURE, διατίθενται και σε ανάλογες συσκευασίες  50ml & 35ml (υγρά προϊόντα) ή 50 & 25 gr (προϊόντα σαπουνιών), ειδικά για την κάλυψη των αναγκών πολλών 5 *, 4 *, & boutique ξενοδοχείων στην κατηγορία «amenities»( Hilton Athens, το Amanzoe Luxury Hotel & Resort στο Πόρτο Χέλι, το Wyndham Grand Athens, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, το Thalatta Seaside Hotel & Club Agia Anna resort στην Βόρεια Εύβοια κ.α.). 

Περισσότερες πληροφορίες για τις σειρές των amenities μπορείτε να δείτε εδώ: https://enature.gr/product/hotel-amenities/  .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου