Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

DEKAZ S.A review


DEKAZ S.A


Τα χείλη σου αν φιλήσω!          
                                            
Γεια σας Glamorous,

Η περιοχή του στόματος είναι η πρώτη ζώνη που παρατηρούμε όταν αντικρίζουμε ένα πρόσωπο για πρώτη φορά. Τα χείλη είναι ένα από τα πιο εκφραστικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Τόσο λόγω της ομιλίας όσο και λόγω των εκφράσεων που παίρνουν.
Σήμερα, οι επιστήμονες μας αποκαλύπτουν ότι όχι μόνο είναι εκφραστικά αλλά και φανερώνουν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μας, από το πώς συμπεριφερόμαστε στις σχέσεις μας, μέχρι το πόσο δοτικοί είμαστε.
Τα χείλη είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο. Τα χρησιμοποιούμε για να μιλάμε, να αισθανόμαστε, να τρώμε, να φιλάμε και να γελάμε. Είναι σύμβολο ομορφιάς και αισθησιασμού.

Είναι, λοιπόν, απολύτως φυσιολογικό τα χείλη, η 'πόρτα' του βασικότερου μέσου έκφρασης που διαθέτουμε, να βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος του εκάστοτε συνομιλητή μας.  Γι' αυτό και η περιποίησή τους είναι τόσο σημαντική.
Τα χείλη μας χρειάζονται πολύ περιποίηση, διότι η επιδερμίδα τους είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Μαζί με τις άκρες των δακτύλων μας, τα χείλη μας έχουν τα πιο πολλά αισθητήρια κύτταρα και συνεπώς την πιο ευαίσθητη επαφή μας με τον εξωτερικό κόσμο. Γι΄ αυτό και το φιλί είναι τόσο απολαυστικό!

Η λύση είναι η άμεση και η συνεχή προστασία τους με ένα ενυδατικό προϊόν. H εταιρία DEKAZ S.A υποδέχεται το φθινόπωρο με χρώμα, λάμψη και μεταξένια απαλότητα. Θα ενυδατώσει τα χείλη σας και θα τα κάνει απίστευτα απαλά, προσφέροντας σας χείλη ελαφρώς χρωματισμένα.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



REAL REBEL COLOUR PERFECT LIP BALM
(LIP BALM - ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ)




Έσκασε το χειλάκι σου;


Το φθινόπωρο επέστρεψε και αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, καλείστε να φροντίσετε και τον εαυτό σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα πιο ευαίσθητα σημεία του, όπως τα χείλη!
Εδώ και πολλά χρόνια τα χείλια των ανθρώπων και κυρίως τα γυναικεία χείλη αποτελούν έμπνευση για τη δημιουργία διηγημάτων, ποιημάτων, αφηγήσεων, σχόλιων με ερωτική έμπνευση και σημασία.
Έτσι, τα χείλια θεωρούνται ερωτικά, σαγηνευτικά, ερωτογόνες ζώνες που εκπέμπουν μηνύματα ερωτικά, συγκινησιακά, γεμάτα υποσχέσεις, απογοητεύσεις, θυμούς.

Κι όμως, το αγαπημένο σημείο του προσώπου είναι και το πιο ευαίσθητο μιας και τα χείλη εύκολα καταλήγουν σκασμένα ή αφυδατωμένα, ειδικά εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν από μια απλή ξηρότητα στην περιοχή των χειλιών έως και τη δημιουργία ραβδώσεων και πληγών.  «Σκασμένα χείλη» προκαλεί και η αφυδάτωση. Στην αφυδάτωση το αυθόρμητο γλείψιμο των χειλιών με τη γλώσσα μάλλον επιτείνει το πρόβλημα. Τα χείλη δεν παράγουν υγρασία. Ακόμη ένας λόγος που μπορεί να σκάσουν τα χείλη είναι και οι ουσίες με τις οποίες έρχονται σε επαφή.

Μπορεί να πρόκειται για κάποιο τρόφιμο ή ποτό, όπως και για ένα συγκεκριμένο κραγιόν ή το τσιγάρο. Όλα αυτά μπορούν να αποτελέσουν πιθανές αιτίες για τα αφυδατωμένα χείλη. Γι΄ αυτό τον λόγο χρειάζονται πολλή φροντίδα.

Ποιες είναι λοιπόν οι συμβουλές για σωστά ενυδατωμένα χείλη;
Το φθινόπωρο και τον χειμώνα που το δέρμα χάνει υγρασία είναι σημαντικό να προμηθευτείτε τα σωστά ενυδατικά προϊόντα για τα χείλη και να τα χρησιμοποιείτε όποτε τα νιώθετε ξεραμένα.
Τέλος στα ξηρά και σκασμένα χείλη! Η λύση είναι το REAL REBEL COLOUR PERFECT LIP BALM που καταπραΰνει, λειαίνει, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη.

Το Real Rebel lip balm, από τη Santhilea London, είναι το απόλυτα ενυδατικό balm , δίνοντας τους φυσική λάμψη. είναι ένα balm ,που δίνει χρώμα όπως ένα κραγιόν και λάμψη όπως ένα gloss. Αναζωογονεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.
Έχει την απόχρωση του πράσινου της ελιάς, αλλά στη πραγματικότητα αντιδρά με τη χημεία του σώματος σου για να ενισχύσει και να τονίσει το δικό σου, φυσικό χρώμα των χειλιών. Είναι ο γλυκός τρόπος για να δώσεις στα χείλη φυσικό και έντονο χρώμα ,μακράς διαρκείας ενυδάτωση για απαλά, λεία χείλη, ιδανικά για φίλημα.
Με πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, με χρώμα αποτέλεσμα.
Τα χείλη σου διψούν για ενυδάτωση;

Το Real Rebel lip balm προσφέρει έντονη και μακράς διάρκειας ενυδάτωση στα ξηρά χείλη. Εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba, εκχύλισμα ελιάς, βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας, η σύνθεση κάνει ακόμη και τα πιο ξηρά χείλη απαλά και λεία ξανά. Η πρωτοποριακή σύνθεση του κλειδώνει την υγρασία σε βάθος, υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης για ακόμη πιο απαλά, υγιή χείλη στο μέλλον. Είναι απίστευτα ελαφρύ, αφήνοντας ένα απαλό αποτέλεσμα, αφού δεν κολλάει στα χείλη .
Αυτή η σύνθεση αφήνει τα χείλη βελούδινα απαλά λεία, ιδανικά για φίλημα, με βαθιά, χαρίζοντάς τους μακράς διαρκείας ενυδάτωση και φροντίδα.

Απλώνεται με ένα "γύρισμα " και αφήνει τα χείλη ελαστικά, ενυδατωμένα ,ορατά πιο λεία και πιο γεμάτα χάρη στον συνδυασμό φυτικών ενεργών συστατικών . Η πολύ αισθητήρια υφή του ,επαναπροσδιορίζει τα κραγιόν . Ταιριάζει σε κάθε περίσταση και είναι διασκεδαστικό και πρακτικό!
Δε μουτζουρώνει, είναι μακράς διαρκείας και φοριέται σε κάθε περίσταση.


Χαρακτηριστικά:

  • Δεν  μουτζουρώνει
  • Είναι μακράς διαρκείας 
  • Φοριέται σε κάθε περίσταση   
  • Χωρίς τεχνητά αρώματα   


Ιδανικό :

  •        Ειδικά σχεδιασμένο για ξηρά χείλη, αλλά εξίσου αποτελεσματικό για όλους.
  •        Για να αναδεικνύει την ιδανική απόχρωση των χειλιών (τονίζει και αυξάνει το φυσικό χρώμα των χειλιών). 
  •        Ενυδατώνει, προστατεύει και θρέφει τα χείλη. 
  •        Για εξωτερική χρήση μόνο.
  •        Ιδανικό για χρήση σε χειμερινά αλλά και σε καλοκαιρινά σπορ,όπως επίσης και για την παραλία.



Μια πινελιά, ενισχύει το φυσικό, υπέροχο χρώμα των χειλιών σου!
Είναι σε όμορφη πολυτελή, μεταλλική συσκευασία με όμορφο ανάγλυφο tribal σχέδιο λουλουδιού.




Τρόπος χρήσης:


Το Real Rebel δεν είναι ένα συνηθισμένο κραγιόν, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε το φειδωλά. Απλά γλιστρήστε το πάνω στα χείλη, περιμένετε δύο δευτερόλεπτα και δείτε το τέλειο χρώμα στα χείλη σας. Για πιο έντονη εμφάνιση, απλά φορέστε το, με το αγαπημένο σας μολύβι χειλιών. Τα καλύτερα νέα: αντίθετα από ένα συνηθισμένο κραγιόν, φαίνεται ακόμα καλύτερα με το χρόνο.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία DEKAZ S.A , αντιλαμβανόμενη  τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή  επιδιώκει συνεχώς την αυστηρή επιστημονική έρευνα και χρησιμοποιεί  τα  καλύτερα  επιλεγμένα συστατικά.
Μοναδική ποιότητα, αξιοπιστία  και ένα πλήρες φάσμα  προϊόντων και χρωμάτων την καθιστούν μια εταιρεία έτοιμη να ανταποκριθεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων  και η συνεχής καινοτομία είναι ο πρωταρχικός στόχος της εταιρίας.



Ευχαριστώ πολύ την DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου