Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

DirfisMushrooms -LAURUS NOBILIS review


DirfisMushrooms -LAURUS NOBILIS



Φθινοπωρινή φροντίδα δέρματος!

Γεια σας Glamorous,  
                                              
Φθινόπωρο, για κάποιους η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τα χρώματα συντροφεύουν την παλέτα της γης και το τοπίο γίνεται μαγικό! Με τη βροχή για παρέα και το κελάηδισμα των πουλιών για μουσική, η φύση ζωγραφίζει και γοητεύει όποιον ξέρει να την παρατηρεί.
Την εποχή αυτή ο καιρός στην Ελλάδα συνθέτει ένα ειδυλλιακό σκηνικό που σου μένει αξέχαστο. Το κλίμα είναι γλυκό και ο μοναδικός φθινοπωρινός ήλιος το κάνει ακόμα καλύτερο, με ένα ευχάριστο αεράκι για συντροφιά.

Το φθινόπωρο όμως μπορεί να νιώθουμε λίγο πεσμένοι και δεν είναι στη φαντασία μας. Ο λιγότερος ήλιος και η λιγότερη ζέστη, μειώνουν τα επίπεδα της ευημερίας μας αρκετά. Το σώμα αλλάζει σε αρμονία με τους ρυθμούς της φύσης. Το δέρμα και ο μεταβολισμός ανταποκρίνονται στις εποχικές αλλαγές. Το δέρμα υποφέρει και αυτό από «κατάθλιψη» το φθινόπωρο!
Φαίνεται σαν να χρειάζεται μία βοήθεια στην ενέργειά του. 
Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και νεανικό το φθινόπωρο.

Το φθινόπωρο δεν είναι τέλειο μόνο για τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν και για τις ιδανικές θερμοκρασίες, που δεν είναι ούτε πολύ χαμηλές, ούτε πολύ υψηλές. Μας δίνει την δυνατότητα να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για το κρύο και το χιόνι του χειμώνα. 

Για τη διατήρηση της υγιούς λάμψης της επιδερμίδας είναι απαραίτητη η καλή ενυδάτωση. Έτσι, η LAURUS NOBILIS δημιούργησε την special edition Queen of soaps για να μας βάλει στο πνεύμα της  φθινοπωρινής skincare περιποίησης με τα μοναδικά προϊόντα της σειράς.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα μανιτάρια Dirfis ιδρύθηκαν το 2003 από δύο γεωπόνους-μυκολόγους (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Λευτέρη Λαχουβάρη και Θανάση Μαστρογιάννη. Η αφοσίωση στην επιστήμη της αγρονομίας και ειδικά στον τομέα της γεωργικής μυκολογίας, η μη διαπραγματεύσιμη ποιότητα των προϊόντων και οι γενικές τους δραστηριότητες, ο ενθουσιασμός, η ζωντάνια και η αγάπη για αυτή τη δουλειά είναι μόνο μερικές από τις αξίες που τους διακρίνουν. Τα μανιτάρια Dirfis είναι μια εταιρεία πιστοποιημένη σύμφωνα με ISO 22000: 2005, Global Gap και BIO, έχοντας τηρήσει όλες τις διεθνείς προδιαγραφές για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



SOAP REISHI
(ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ)




Με μια ζεστή κούπα καφέ και βλέποντας τα πρώτα κίτρινα φύλλα έξω από το παράθυρο, αναρωτιόμαστε πόσοι να είναι άραγε οι λόγοι για τους οποίους αγαπάμε το φθινόπωρο.
Οι εναλλαγές των χρωμάτων έχουν ήδη σηματοδοτήσει το φθινόπωρο. Η παρουσία του είναι ακόμα πιο αισθητή και οι χρωματικοί τόνοι που φέρνει μαζί του αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε τοπίου. Έχει φροντίσει η μητέρα-φύση να ντύσει με ένα χάλκινο, βαθυκόκκινο και πυρακτωμένο πορτοκαλί πέπλο καθώς τα φύλλα των δέντρων αλλάζουν χρώμα και καλύπτουν τα πάντα. 

Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική περίοδος μεταξύ του θερμότερου και την πιο κρύα εποχή του χρόνου και ενώ ο πλανήτης μας συνεχίζει να κινείται σε τροχιά, και τα δέντρα ρίχνουν πολύχρωμα φύλλα, οι νύχτες γίνονται μακρύτερες και οι ημέρες είναι μικρότερες.
Πέρα από την αλλαγή του καιρού όμως και ο τρόπος ζωής μεταβάλλεται. Το περιβάλλον και ο καιρός αρχίζει να αλλάζει και, όπως αντιλαμβάνεστε, το ίδιο πρέπει να κάνει και η ρουτίνα ομορφιά σας, για να διατηρηθεί η απαραίτητη ισορροπία.

Αυτή η επαναδιοργάνωση δεν μπορεί να αφήσει εκτός και το κομμάτι της ομορφιάς όπου η ανάγκη και η άφιξη καινούριων τάσεων, γίνεται ένας ευχάριστος πανικός! Με τον τρόπο αυτό, μαζί με το φθινόπωρο, αρχίζει παράλληλα και ένας νέος κύκλος για την περιποίηση του σώματος που στόχο έχει να μας οδηγήσει στον χειμώνα ακόμα πιο όμορφες, ακόμα πιο σίγουρες για τον εαυτό μας.
Για να αναπληρωθεί αυτό το κενό λοιπόν, πρέπει η skincare ρουτίνα να προσαρμοστεί ανάλογα.

Με τον κρύο αέρα, τις χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φθινοπωρινού καιρού δεν είναι καθόλου παράξενο που το δέρμα αφυδατώνεται και χάνει τη λάμψη του αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Οι κινήσεις επαναφοράς είναι κάθε φθινόπωρο πολύ συγκεκριμένες:  ολοκληρωμένη περιποίηση που περιλαμβάνει εντατική ενυδάτωση, με στόχο να απομακρύνουμε κάθε ξηρότητα και “φθορές” που έχουν αποτυπωθεί έντονα στην επιδερμίδα και πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά μέτωπο. 
Η συνεχής ενυδάτωση  με το SOAP REISHI, θα επαναφέρει το δέρμα σας, πριν αρχίσετε να το εγκλωβίζετε πίσω από τα χοντρά ρούχα του φθινοπώρου.

Το SOAP REISHI είναι σαπούνι που ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και χαρίζει αναζωογόνηση και υγιή όψη στο δέρμα σας. Είναι ένα αγνό σαπούνι που αποτελεί το ιδανικό συστατικό για μια βαθιά περιποιημένη και καθαρή επιδερμίδα, είναι το κανάκεμα του εαυτού σας και η ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας σας.
Μόνο το SOAP REISHI με γανόδερμα και βάση φυτικής γλυκερίνης, ζεόλιθος, και αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, μπορεί να σας φέρει ζεστασιά και θαλπωρή στο μπάνιο σας.

Ο ζεόλιθος είναι ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού που βοηθά στην εξισορρόπηση του pH και συμβάλλει στην αύξηση παραγωγής σεροτονίνης. Το Γανόδερμα (Reishi) είναι μανιτάρι και παρέχει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να απολαμβάνουμε τα οφέλη μιας από τα πιο μεγάλα σε υπόληψη φάρμακα της φύσης.  Το Reishi μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των βλαβερών τοξίνων από το σώμα και να αυξήσει την παραγωγή και προστασία των λευκών κυττάρων του αίματος. Έχει τεκμηριωθεί ότι η συνεχής φροντίδα του σώματος με Reishi φωτίζει το σώμα, ενισχύει τη ζωή qi (ροή ενέργειας) . Ένας θρύλος λέει ότι ,όταν η φήμη Reshi έγινε γνωστή ως το «μανιτάρι της αθανασίας», ο αυτοκράτορας Ti της δυναστείας Τσιν, έστειλε ένα στόλο πλοίων προς την Ανατολή επανδρωμένο με 300 ισχυρούς άνδρες και 300 όμορφες γυναίκες με αποστολή να φέρουν το αυτό το μαγικό φυτό στο βασίλειό του . Με προστασία από βλάβες στο DNA, το μανιτάρι έχει συνδεθεί με μια πιο αργή γήρανση του δέρματος και μια εντελώς πιο νεανική εμφάνιση.

Ανοίγει τους πόρους και τυλίγει το σώμα σας με υπέροχη ζεστασιά!
Θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε καλύτερα το δέρμα σας στις αλλαγές του καιρού!! Ιδιαίτερα απαλό με θαυμάσιες ενυδατικές ιδιότητες και ζεστό γήινο άρωμα.

Χάρη στην πλούσια σύνθεση και την κρεμώδη υφή του, καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική της υγρασία και αφήνοντάς την απαλή ,χαρίζει ενυδάτωση και μεταξένια επιδερμίδα στο δέρμα, προσφέροντας υγεία και λάμψη.
Αυτό το σαπούνι είναι σαν χάδι, που σε αγκαλιάζει, αναπνέει, ζει μαζί σου. Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθείτε  την επιδερμίδας σας, θα σας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα.
Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.

Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας! Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, ενώ διατηρεί τα φυσικά έλαιά της χωρίς να διαταράσσει τη δομή του δέρματος.

Καθάριζει, περιποιείται, ενυδατώνει & ομορφαίνει το δέρμα και είναι κατάλληλο για χρήση από όλη την οικογένεια.
Κάνει βελούδινο αφρό και ένας γλυκός, ζεστός αρωματικός συνδυασμός που  δρα  ισορροπιστικά τόσο  στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Αυτό το σαπούνι σας τυλίγει με ένα εξαίσιο, χαλαρωτικό, απολαυστικό πέπλο.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε απευθείας στο σώμα σας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλωσόρισμα  του φθινοπώρου με τα χειροποίητα σαπούνια Laurus Nobilis κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας… Η εταιρεία DirfisMushrooms, βάζοντας σε προτεραιότητα την ποιότητα και την αγνότητα, μας δίνει αυτό το all time classic προϊόν ομορφιάς. Προϊόντα που αποπνέουν ένα νοσταλγικό άγγιγμα άλλης εποχής και παιδικών αναμνήσεων. Τα χειροποίητα φυτικά σαπούνια που διατίθενται στο κατάστημα DirfisMushrooms είναι όλα αγνά, φιλικά προς το δέρμα και φτιαγμένα με μεράκι ώστε να αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό σας με απόλυτα φυσικό τρόπο.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία DirfisMushrooms για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.manitaropolio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου