Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

S.M. Pharmaceuticals-SM NATURA review


SM NATURA

Έχει ο Οκτώβρης τη δική του ομορφιά!

Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο! Ήρθανε τα πρωτοβρόχια και τα πρώτα κρύα ,η γη γεμίζει φύλλα. Κυκλάμινα και  χρυσάνθεμα έχουν την τιμητική τους . Έχει τόσο όμορφα χρώματα και η φύση είναι ντυμένη στις αγαπημένες μας αποχρώσεις. Μια εποχή που πραγματικά λατρεύουμε όχι μόνο γιατί ή φύση αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό της αλλά και γιατί ξεκινάμε να φοράμε τα πρώτα πουλόβερ, τα πρώτα καλσόν και μπότες. Ο αέρας μυρίζει βρεγμένο χώμα και φύλλα και μέσα σε όλη την ατμόσφαιρα της βροχής δεν μπορούμε να μη διακρίνουμε την ομορφιά . Βροχή, αστραπές, σκοτεινός ουρανός, βροντές και η μυρωδιά της βροχής να μπαίνει από το παράθυρο. Δε θέλετε κάτι άλλο από το να πιείτε το αγαπημένο σας ζεστό τσάι ή καφέ στην αγαπημένη σας κούπα και να χουχουλιάσετε στον καναπέ ή στο κρεβάτι με μια λεπτή κουβερτούλα βλέποντας ταινία, σειρά ή απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Με μια διάθεση ρομαντισμού του φθινοπώρου υποδεχόμαστε τον γλυκό Οκτώβρη. Τα χρώματα αλλάζουν, οι μέρες μικραίνουν, το σκηνικό γίνεται όλο και πιο θεατρικό τον μήνα Οκτώβρη.
Ο Οκτώβρης τρέχει φουριόζος να προλάβει  να μπει σε τάξη . Όλα ετοιμάζονται για το χειμώνα και κάτι μας κάνει αυτόν τον μήνα και θέλουμε να εστιάσουμε στον εαυτό μας.

Καθώς ο βαρύς χειμώνας είναι προ των πυλών και μαζί του θα φέρει χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και βροχές είναι ώρα να προετοιμάσετε το δέρμα σας έτσι ώστε να αποφύγετε προβλήματα όπως έντονη ξηρότητα και αφυδάτωση. Για να αντιμετωπίσετε την ξηροδερμία και να έχετε ένα δέρμα υγιές και λαμπερό ακόμα και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, θα πρέπει να έχετε μια ρουτίνα περιποίησης.


Για τις αρχές Οκτώβρη και για όσους δεν λένε να το βάλουν κάτω και να «χωθούν» στη χειμερινή καθημερινότητα, ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ακολουθήσετε τις συμβουλές της εταιρίας S.M. Pharmaceuticals για να μην έχετε <<φθινόπωρο>> στο δέρμα σας!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H S.M. Pharmaceuticals δραστηριοποιείται στην φαρμακευτική αγορά, ως μια νέα, ανερχόμενη και υποσχόμενη εταιρεία, δημιουργώντας συνεχώς ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που θα καλύψουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Η αξιοσημείωτη παρουσία της εταιρείας έως τώρα έχει ως οδηγό έννοιες, όπως η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία, η ακεραιότητα, και η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο . Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας η εταιρεία, μέσω ενός ολοκληρωμένου τμήματος regulatory affairs, επεκτείνει τις συνεργασίες σε διεθνείς φορείς και υιοθετεί με συνέπεια πρακτικές που συνάδουν με τις αρχές GMPs. Αποσκοπώντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, αναζητούνε νέα προϊόντα –ακόμα και πρωτότυπα!! Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοδεύεται άρρηκτα με την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της. 
Για το λόγο αυτό, η S.M. Pharmaceuticals επενδύει στους ανθρώπους της, παρέχοντας συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση, αλλά και κίνητρα, με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του ατόμου και του συνόλου.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




SM Natura Moisturizing Nourishing Dry Oil




Hydration with benefits!

Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους -χαρακτηριστικό του φθινοπώρου, με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- είναι καταστροφικοί παράγοντες για το δέρμα μας και τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις από την επιδερμίδα μας- φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!
Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.

Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλέστατου SM Natura Moisturizing Nourishing Dry Oil, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!

Πρόσωπο – σώμα – μαλλιά. Είναι ο σύμμαχός σας για να απαλλαγείτε μια και καλή από την αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα!

Το SM Natura Moisturizing Nourishing Dry Oil είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη.
Ξηρό λάδι: Τι είναι;
Όταν το ακούτε πρώτη φορά, αναρωτιέστε πώς ένα λάδι – κάτι εξ ορισμού λιπαρό – μπορεί να είναι ξηρό! Στην πραγματικότητα, όρος αυτός δεν αναφέρεται στην ουσία αυτή καθαυτή, αλλά στον τρόπο που η επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας το απορροφούν. Το ξηρό λάδι λοιπόν είναι ένα πολύ ελαφρύ λάδι που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δίνοντας στο δέρμα και τα μαλλιά μας μια υπέροχη μεταξένια όψη. 
Έτσι, το ξηρό λάδι έχει όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων αλλά όχι τα μειονεκτήματά τους!

Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του νέου φυτικού SM Natura Moisturizing Nourishing Dry Oil βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Πλούσιο και άμεσα απορροφήσιμο έλαιο περιποίησης επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, δίνοντας του τροφή και ισορροπία. Τα πολύτιμα φυτικά έλαια αργκάν, γλυκού αμυγδάλου και λεβάντας σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο προσφέρουν μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην βαθιά θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας και των μαλλιών, προωθώντας την υγιή εμφάνιση τους.

Για τα μαλλιά: Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά.

Για το δέρμα: Προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .

Το SM Natura Moisturizing Nourishing Dry Oil χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει , η δράση του είναι πολλαπλή:



Αναλυτικότερα:

  • Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο πρόσωπο και το σώμα.
  • Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της ώριμης επιδερμίδας.
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά.
  • Μοναδικά “προνόμια” συγκεντρώνονται σε ένα προϊόν και σας προσφέρουν καθημερινή ολοκληρωμένη φροντίδα πολλαπλών διαστάσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Αφήνει ελαφρύ φινίρισμα και φωτίζει το δέρμα και τα μαλλιά με ένα πάτημα. Έχει μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα γοητευτικό άρωμα. Το ξηρό λάδι έχει μια μοναδική ξηρή υφή και δημιουργεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Το εθιστικό του άρωμα διαρκή για ώρες! Το SM Natura Moisturizing Nourishing Dry Oil είναι κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο.
Είναι σε γυάλινη κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για την τσάντα μας!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό λάδι, καθώς είναι ιδανικό για πρόσωπο, σώμα αλλά και μαλλιά:

Για το πρόσωπο: Θερμάνετε λίγες σταγόνες στις παλάμες σας και εφαρμόστε στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε να το δοκιμάσετε αντί για κρέμα νυκτός, αφήνοντάς το να δράσει όλο το βράδυ, ξυπνώντας το πρωί ανανεωμένοι. Εναλλακτικά αναμείξτε 1-2 σταγόνες με την κρέμα σας για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.
Για το σώμα: Εφαρμόστε σε νωπό δέρμα μετά το ντους κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα. Νιώστε την επιδερμίδα σας ελαστική, χωρίς κανένα τράβηγμα, με λάμψη που διαρκεί.
Κάντε μασάζ σε δύσκολα σημεία όπως αγκώνες και φτέρνες για βαθιά ενυδάτωση. Δοκιμάστε επίσης και στην περιοχή των νυχιών.
Για τα μαλλιά: Απλώστε μερικές σταγόνες σε νωπά ή ξηρά μαλλιά, αποφεύγοντας τις ρίζες και δείτε τα μαλλιά σας να λάμπουν και να γίνονται ευκολοχτένιστα. Τέλεια επιλογή για καλοσχηματισμένες μπούκλες!




SM Natura Panthenol and Aloe Cream


Ενυδάτωση που θα «αφήσει εποχή».


Δεν είναι ωραίο να κάθεστε πίσω από ένα τζάμι και έξω να βρέχει καταρρακτωδώς; Τα πρωτοβρόχια μας θυμίζουν πως πρέπει να υποδεχτούμε το φθινόπωρο.
Το φθινόπωρο όμως, αλλάζουν οι ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθότι το σώμα μας πρέπει να βοηθηθεί κατάλληλα και να προετοιμαστεί για την κρύα εποχή. Οι ανάγκες ομορφιάς για τη νέα σεζόν δεν αφορούν απαραίτητα κάτι καινούριο, κάτι που δεν το ξέρουμε ή το ακούμε για πρώτη φορά. Συχνά αφορούν διαδικασίες που γνωρίζουμε και απλώς τυχαίνει να ξεχνάμε ή να αγνοούμε για διάφορους λόγους. Έτσι, οι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να μας συνοδεύσουν αυτή την εποχή είναι οι γνωστοί και αποτελεσματικοί κανόνες περιποίησης και φροντίδας που τόσο καλά έχουμε αποτυπώσει στο μυαλό μας, αλλά όχι πάντα και στην καθημερινότητά μας.

Την κρατήσατε ενυδατωμένη ακόμα και τα πιο ζεστά μεσημέρια. Την προστατεύσατε από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου όσο απολαμβάνατε το μπάνιο σας. Κάνατε τα πάντα για την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι. Και τώρα που ήρθε το φθινόπωρο θα κάνετε το ίδιο αλλά… διαφορετικά. Γιατί οι ανάγκες του δέρματός σας αλλάζουν μαζί με τις εποχές. Ποια είναι όμως τα μυστικά για λαμπερό, υγιές, φρέσκο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα τη νέα σεζόν;
Η φθινοπωρινή σεζόν είναι πάντα μια καλή στιγμή για να κάνετε το πολυπόθητο “restart” στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας και να της χαρίσετε την ενυδάτωση που έχει ανάγκη. Επειδή τα πρωτοβρόχια, δεν θα κάνουν το δέρμα σας να «ξεδιψάσει», φροντίστε εσείς να του χαρίσετε τη δροσιά που αποζητά.

Θωρακίστε και θρέψτε την επιδερμίδα σας με την SM Natura Panthenol and Aloe Cream και φροντίστε το σώμα σας για να χειριστείτε καλύτερα το κρύο που έρχεται!

Η SM Natura Panthenol and Aloe Cream είναι κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης, ιδανική για χρήση μετά από έκθεση στον ήλιο. Οι καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναζωογονητικές της ιδιότητες, συμβάλλουν στην περιποίηση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος (από τον ήλιο, τις κοκκινίλες, την ξηρότητα, το ξύρισμα κτλ.).
H SM Natura Panthenol and Aloe Cream ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και αυτό την κάνει ιδανική για όσους έχουν ήδη λιπαρή επιδερμίδα.

Για τους άνδρες η SM Natura Panthenol and Aloe Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα αφού μπορεί να θεραπεύσει τα μικρά κοψίματα που προκαλούνται από αυτό. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη.

Μέσα στις δυνατότητες της SM Natura Panthenol and Aloe Cream συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση, οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Μετά το καλοκαίρι , η Αλόη είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε, γιατί είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα σας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά . Δρα ως προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα και συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας του. Περιέχει αμυγδαλέλαιο , αλόη και πανθενόλη. Δροσίζει, ενυδατώνει σε βάθος & ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση «καψίματος» από τον ήλιο, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας. Απορροφάται γρήγορα.

Είναι σε ,κομψή συσκευασία ,με πολύ ποσότητα και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε καθημερινά την SM Natura Panthenol and Aloe Cream για την περιποίηση πρόσωπού και σώματος.




SM Natura Linseed Calming Cream


Το φθινόπωρο  η θερμοκρασία  μειώνεται, τα φύλλα πέφτουν, οι βροχές ξεκινούν και το σώμα μπαίνει σε « προ χειμερινή λειτουργία», επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές του καιρού μπορούν να επηρεάσουν το σώμα μας, μέσα από τις διάφορες μεταβολές που προκαλούν στη λειτουργία του οργανισμού.Διανύοντας το φθινόπωρο, τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο σώμα σας είναι προ των πυλών. 
Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι «σκληροί» απέναντι στο δέρμα. Καθώς έχουμε μπει σε τροχιά χαμηλών θερμοκρασιών, το δέρμα μας γίνεται σκληρό, ξηρό και στεγνό, καθώς απαιτεί περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Έπειτα από ένα καλοκαίρι, όπου το έντονο φως του ήλιου ταλαιπώρησε το δέρμα μας, χρειάζονται κάποιες βασικές κινήσεις- μυστικά για την επανόρθωση του.
“Αν σταματήσει το σώμα να παράγει υγρασία, ή εάν η θέρμανση την απορροφήσει από το δέρμα και δεν αντικατασταθεί, τότε θα αρχίσουν να δημιουργούνται μικροσκοπικές ρωγμές στην επιδερμίδα που επηρεάζουν το φυσικό φράγμα του δέρματος (...)
Ο ψυχρός και ξηρός αέρας του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τη συχνή και απότομη εναλλαγή θερμοκρασίας κατά την είσοδο και έξοδό σας από θερμαινόμενους χώρους σοκάρουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τη μη ομαλή λειτουργία του υδρολιπιδικού φιλμ της και το μπλοκάρισμα της φυσικής υγρασίας της.
Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη θωράκιση ,τροφή , φροντίδα και μια καταπραϋντική κρέμα κατά των ερεθισμών για εντατική προστασία.
Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra <<ηρεμία>> στο δέρμα σας…αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση με την SM Natura Linseed Calming Cream.

Η SM Natura Linseed Calming Cream είναι καταπραϋντική κρέμα κατά των ερεθισμών. Προσφέρει ανακούφιση στους ανθρώπους με δερματικούς ερεθισμούς.
Η κρέμα έχει καταπραϋντική δράση και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που επικάθεται στο δέρμα, βοηθώντας στην προστασία του και λειτουργώντας ως άμυνα για τις εξωτερικές βλάβες που προκαλούνται από την έκθεσή του σε ακτινοβολία. Προστατεύει, επανορθώνει και ενισχύει την επιδερμίδα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις που μπορεί να της προκαλέσουν ερεθισμό. Επίσης είναι ιδανικό για τσιμπήματα, εξανθήματα, κνησμό και ερυθρότητα.

Η καταπραϋντική της σύνθεση με βάλσαμο λιναρόσπορου  είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ευαίσθητες, ξηρές ή ερεθισμένες επιδερμίδες.
Αυτή η θρεπτική, προστατευτική κρέμα καταπραΰνει αμέσως την αίσθηση κνησμού. Η μεταξένια, μη κολλώδης σύνθεσή της σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή. Απορροφάται αμέσως και μειώνει τις εξάρσεις έντονης ξηρότητας εξασφαλίζοντας αίσθηση άνεσης που διαρκεί.


Κύρια χαρακτηριστικά και οφέλη:

Ενυδατική : Κρεμώδης και μη λιπαρή, ενυδατώνει παρατεταμένα και καταπραΰνει το δέρμα.

Θρεπτική : Χάρη στο βάλσαμο λιναρόσπορου το δέρμα σας τρέφεται σωστά και ξαναβρίσκει την άνεσή του.

Καταπραϋντική : Χαρίζει στο δέρμα σας άμεσο αίσθημα καταπράυνσης.

Είναι πλούσια και κρεμώδες , είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα. Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα, με πλούσια υφή, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα αποτελεί ασπίδα προστασίας από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης.

Ότι πιο φιλικό και αγνό για την επιδερμίδα σας!   Μία δοκιμή θα σας πείσει…

Είναι σε όμορφη συσκευασία με άφθονο προϊόν!
Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης και καταπράυνσης.
Κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε 1-2 φορές την ημέρα.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία S.M. Pharmaceuticals μας λέει ότι η αληθινή ομορφιά είναι κάτι παραπάνω από μια ωραία εμφάνιση. Είναι το απόσταγμα της εσωτερικής αρμονίας ενός ανθρώπου που διαπερνά το εξωτερικό περίβλημα. Χρησιμοποιώντας στα προϊόντα τους τα πιο πολύτιμα, φυσικά συστατικά- μεγάλης αποτελεσματικότητας, με αναζωογονητικά αρώματα, μας παρέχει υγιή επιδερμίδα με λάμψη, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας .


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία S.M. Pharmaceuticals για την χορηγία του προϊόντος!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.smpharmaceuticals.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου