Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Features World review


Features World



Γειά σας Glamorous,

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός του Νοεμβρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.
Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά, σε tips μακιγιάζ. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.

Πώς πρέπει να είναι το μακιγιάζ σας; Τι να προτιμήσετε, τι να αποφύγετε και σε τι να δώσετε έμφαση;

Μια γυναίκα μπορεί να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα για να ακολουθήσει την μόδα, αλλά στο τέλος κάθε εποχής είμαστε σίγουροι ότι αρκετά από αυτά καταλήγουνε στο βάθος της ντουλάπας. Υπάρχουν γυναίκες που θα φορέσουν οτιδήποτε είναι της μόδας και άλλες που μένουν πιστές στις ίδιες αποχρώσεις. Oι πρώτες κατατάσσονται στην κατηγορία των τολμηρών και οι δεύτερες ανήκουν στην ομάδα των κλασικών; «Το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε να βρούμε είναι ποια χρώματα αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Να αναζητήσουμε τους συνδυασμούς που θα έρχονται σε συμφωνία με τους φυσικούς τόνους του δέρματός της. Η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι ο προσωπικός οδηγός που καθορίζει τα χρώματα που μας κολακεύουν, τα οποία μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικά από τα χρώματα που συνήθως διαλέγουμε»,. Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια χρώματα σας πάνε;

Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας. Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας.

Στις τάσεις μόδας στο μακιγιάζ, παρατηρούμε πως τονίζεται ιδιαίτερα η φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας με απαλά χρώματα. Επειδή όμως κάθε γυναίκα είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα τα απαλά χρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού για πολλές θα συνδυαστούν άψογα με την προσωπικότητά τους!

Η Features World δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά και δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Features World έχει την έδρα της στο Brno της Τσεχίας. Μια πανέμορφη πόλη στην Νότια Μοραβία. Με γνώμονα τον καταναλωτή βρίσκουνε επιλεγμένα προϊόντα και μας τα προσφέρουνε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Belor Design ΒΒ Beauty Cream-Nr 100
(Κρέμα Ομορφιάς)



BB Cream: ο έξυπνος σύμμαχος της ομορφιάς σας!

Η θερμοκρασία κατεβαίνει και κάθε σκέψη για πλούσιες κρέμες, απλώς …αποκλείεται. Τι μπορεί όμως να τα αντικαταστήσει;
Αλλαγή φρουράς λοιπόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι διάσημες ΒΒ Creams είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο που προσφέρουν, σε μία μόνο σύνθεση.

Aν και μετρούν περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, εξελίσσονται σε ένα από τα πιο ισχυρά trend της σύγχρονης κοσμητολογίας μόνον αφού αναγνωρίζονται για το άψογο φινίρισμα της επιδερμίδας. Οι BB creams, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν, αποτελούν , δίκαια, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας της ομορφιάς.
Πριν εισβάλλουν στη ζωή μας, οι «πολυμήχανες» κρέμες BB , τα πράγματα δεν ήταν απλά. Κάθε φορά που ανέβαινε η θερμοκρασία έκαναν την εμφάνισή τους οι <<εύχρηστες>> κρέμες με χρώμα. Μια ιδεώδης εναλλακτική λύση ανάλαφρης κάλυψης για τις γυναίκες με επιδερμίδα που δεν είχε πολλά να κρύψει και μπορούσαν να αντικαταστήσουν άνετα το φον ντε τεν τους με μια μεγάλη δόση χρώματος και λάμψης. Όταν όμως εμφανίστηκαν τα περίφημα “διπλά σύμφωνα”, κυρίως οι BB creams, οι κρέμες με χρώμα … ξεθώριασαν και έσβησαν από τις λίστες με τα must-have καλλυντικά . Οι bb creams, σάρωσαν στην αγορά των καλλυντικών, με την υπόσχεση ότι τα κάνουν όλα, κάτι που είναι αλήθεια.

Πρόκειται για ενυδατικές κρέμες που στις συνθέσεις τους περιέχουν χρωστικές και αντιγηραντικά, δραστικά συστατικά. Η Belor Design ΒΒ Beauty Cream δεν μένει στο περιθώριο το φθινόπωρο- χειμώνα και αλλάζει την καθημερινότητα μας. Ήρθε για να προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, την ενυδάτωση σαν κρέμας ημέρας και ταυτόχρονα μία ελαφριά κάλυψη make-up.

Η Belor Design ΒΒ Beauty Cream είναι ένα προϊόν περιποίησης επιδερμίδας επόμενης γενιάς που χρησιμοποιεί την τεχνολογία όλα σε ένα. Σε ένα βήμα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας κρέμας προσώπου με μία ελαφριά πινελιά make-up για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή. Είναι BB κρέμα προσώπου σε ανοιχτή απόχρωση.
Είναι πολυχρηστικό προϊόν που συνδυάζει τα οφέλη μιας ενυδατικής κρέμας, ενός make-up για ανάλαφρη κάλυψη και ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα..
Μεγάλο πλεονέκτημα της κρέμας bb είναι ότι κατορθώνει να συγκεντρώνει τα 2 βασικά βήματα της καθημερινής φροντίδας, την ενυδάτωση και την κάλυψη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η αλήθεια είναι ότι, αν δοκιμάσεις μια τέτοια κρέμα, δύσκολα επιστρέφετε στη συνηθισμένη σας κρέμα και make-up.

Έχει πλούσια, δροσερή υφή που γίνεται «ένα με την επιδερμίδα» και απλώνεται εύκολα, δίνοντας ένα φυσικό, ομοιόμορφο και φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς εικόνα «μάσκας». Τις κρέμες bb λατρεύουν οι γυναίκες που αγαπούν το φυσικό μακιγιάζ.
Είναι αγαπητές και στις κοπέλες που θέλουν κάτι φυσικό, αλλά και στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν θέλουν το μακιγιάζ τους να δείχνει βαρύ και επιτηδευμένο.

Το χειμώνα προσφέρει ενυδάτωση, το καλοκαίρι είναι ανάλαφρη. Σε καθημερινή βάση η εφαρμογή της είναι εύκολη, καθώς και η αφαίρεσή της: μια απλή λοσιόν ή ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ αρκούν. Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν γρήγορα και εύκολα μια προσεγμένη όψη. Θα σας χαρίσει λάμψη, ομοιομορφία και ελαφριά κάλυψη στην στιγμή. Θα έχετε προστασία, ενυδάτωση και αποτέλεσμα make-up πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να βαρύνετε την επιδερμίδα σας.
Έχει μια μακράς διαρκείας σύνθεση, απαλή βελούδινη υφή που εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, έχει ματ αποτέλεσμα και κρύβει  ατέλειες και ρυτίδες. Χάρη στα μοναδικά συστατικά ενυδάτωσης και μαλάκυνσης, το δέρμα σας φαίνεται λείο και μεταξένιο, διορθώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας, κρύβει την ερυθρότητα. Και χάρη στο μεγάλο περιεχόμενο του Squalane στη σύνθεση, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, μεταξένιο και καλλωπισμένο. Εξαιρετική για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

Η νέα τεχνολογία «Easy Steps» παρέχει εύκολη και ομαλή εφαρμογή χωρίς το «αποτέλεσμα μάσκας», ενώ η βάση έχει πυκνή επικάλυψη.
Προσφέρει μία ασπίδα προστασίας ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, προσφέρει κάλυψη στις ατέλειες και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, αναδεικνύει το φυσικό τόνο του προσώπου και καλύπτει τις ανάγκες σας για ενυδάτωση.

Είναι σε κομψή και ντελικάτη συσκευασία, κατάλληλη και για τα φθινοπωρινά μας ταξίδια!

Θα την βρείτε σε 4 αποχρώσεις για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε με ελαφριές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς ενυδατική κρέμα. Εφαρμόστε δύο στρώσεις εάν επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη.


Belor Design Massive Long Mascara
(Μάσκαρα)




Για μάτια που ξεχωρίζουν!

Υπάρχει τόσο μεγαλοπρέπεια στην ποικιλομορφία του κόσμου, που είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους.
Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου και το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο που έχει ο άνθρωπος και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεις τα πιο όμορφα στον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν ότι τα μάτια είναι το παράθυρο για την ψυχή, και ένα βλέμμα είναι αρκετό για να σαγηνεύσει τον καθένα. “Όταν γνωρίσω την ψυχή σου, θα ζωγραφίσω τα μάτια σου” είχε πει στη σύντροφο και μούσα του, Jeanne Hebuterne, ο διάσημος ζωγράφος Μοντιλιάνι( Ένα από τα χαρακτηριστικά των πορτρέτων του Μοντιλιάνι είναι όντως ο τρόπος που απεικονίζονται τα μάτια. Πάντοτε μικρά, άλλοτε θολά και άλλοτε τελείως κενά, σε γαλάζιο ή μαύρο χρώμα. Σύμφωνα με τη λογική του Μοντιλιάνι τα μάτια είναι τα παράθυρα για τη ψυχή και επομένως δε μπορεί να τα αποτυπώσει σωστά εάν δεν τα γνωρίζει ο ίδιος ή φυσικά εάν δεν θέλει να τα γνωρίσει).
Πάντως, όταν τελικά ζωγράφισε τα μάτια της Jeanne, τότε καταλάβαμε τι εννοούσε.

Μπορεί να μην έχουμε τα μάτια της Jeanne αλλά για εντυπωσιακή εμφάνιση οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.
Η Mascara ίσως και να είναι  το πιο απαραίτητο προϊόν ομορφιάς κάθε γυναίκας, η μάσκαρα ανέκαθεν είχε την μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

Άλλες θέλουμε βλεφαρίδες με όγκο, άλλες μήκος, άλλες και τα δύο.  Όπως και να έχει όταν μία μάσκαρα είναι καλή και αποτελεσματική, είναι ικανή να μας χαρίσει έντονο βλέμμα που υπνωτίζει, τονίζοντας μας τα μάτια σε σημείο που να μην χρειαζόμαστε τίποτα άλλο στο μακιγιάζ μας. Κάθε μάσκαρα έχει τον δικό της μοναδικό σκοπό και προσδιορίζετε απ’ αυτόν, προσφέροντας λάμψη με ξεχωριστό τρόπο! Λατρεύεις τις έντονες βλεφαρίδες με κολοσσιαίο όγκο; Ή μήπως προτιμάς ένα πιο φυσικό look, που όμως δεν περνάει απαρατήρητο;

Η νέα Massive Long Mascara με τις καινοτόμες συνθέσεις , δίνει στις βλεφαρίδες σας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το πραγματοποιεί για εσένα!

Η Massive Long Mascara είναι νέα μάσκαρα , ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει βλεφαρίδες με το μέγιστο όγκο.
Η MASSIVE LONG έχει μια μοναδική βούρτσα: στις άκρες των τριχών υπάρχουν επιπλέον μπάλες που εφαρμόζουν τη βέλτιστη ποσότητα μάσκαρα και επιτρέπουν τη δημιουργία ενός αξεπέραστου αποτελέσματος με μία κίνηση. Οχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση και θηλυκότητα στο βλέμμα.

Είναι μια μάσκαρα για αξεπέραστο χρώμα, σχήμα και φροντίδα, χαρίζει πλούσιο όγκο, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας έντονο πλούσιο μαύρο χρώμα! Η φόρμουλα της είναι απαλή, καθιστώντας εύκολη την εφαρμογή της στις βλεφαρίδες.
Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα φυσικών ελαίων, όπως μούρο, ρύζι και κερί τσαγιού, καθώς και κερί καρναούβης, κόμμι ακακίας και πανθενόλη.
Δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά έντονο και βαθύ αποτέλεσμα. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων , χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Προσφέρει όλα όσα θέλετε από μία μάσκαρα. Δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Αναδεικνύει τα μάτια και κάνει έντονο το βλέμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξετε κάποιον και να μην τον μαγνητίσετε.
Αφήστε το βλέμμα σας να τα πει ολα με ενα βλέμμα που λέει πολλά.


Τρόπος χρήσης:


Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά, θα κάνει κόμπους, θα ξεθωριάσει γρήγορα ή θα μας μουντζουρώσει.
Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι ή με το ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών .



Belor Design Matt Couture Lip Gloss Nr 51



Ένα ανάστατο φθινόπωρο, η σύγκρουση του ζεστού με το κρύο, ο αισθησιασμός που γίνεται ένα με το δέρμα. To φθινόπωρο είναι η εποχή που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τονίζει τη θηλυκότητα σας. Είναι ένα φθινοπωρινό όνειρο οι αποχρώσεις της φύσης.
Στο φθινόπωρο δίνουμε γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο.
Οι φθινοπωρινές ημέρες μας προτρέπουν να τολμήσουμε με ζωντανά χρώματα στα χείλη μας.
Το κραγιόν και το χρώμα στα χείλη γενικότερα, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσουμε fun διάθεση στο μακιγιάζ μας και με μια κίνηση να φωτίσουμε όλο μας το πρόσωπο. Έχει την ικανότητα να αλλάζει τη διάθεσή μας! Και επειδή το φθινόπωρο θέλει γενναίες δόσεις χρώματος, το κραγιόν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κανένα μακιγιάζ  δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο , αν δεν έχεις επιλέξετε ένα ωραίο κραγιόν. Είναι σημαντικό σε κάθε εμφάνιση και δίνει μια τελευταία πινελιά σε κάθε look. Στο νεσεσέρ μας οι περισσότερες έχουμε ,τουλάχιστον ένα αγαπημένο μας κραγιόν το οποίο το φοράμε καθημερινά και μας αλλάζει την διάθεση.
Η εφαρμογή και η επιλογή του σωστού χρώματος είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στυλ και να ακολουθήσεις τις επιταγές της μόδας λάμποντας όπως οι μεγαλύτερες σταρ...

Τα χρώματα είναι τα χαμόγελα της φύσης και του φθινοπώρου και η Features World σας κάνει να χαμογελάσετε διάπλατα, να δείξετε το χαμόγελό σας, να φιλήσετε τους αγαπημένους σας και να αισθανθείτε την ξενοιασιά και τις αποχρώσεις του φθινοπώρου στα χείλη σας με το μοναδικό Belor Design Matt Couture Lip Gloss.
Το υιοθετούμε αναντίρρητα και κάνουμε το δικό μας beauty statement!

Αναδεικνύοντας το φυσικό χρώμα των χειλιών, το Belor Design Matt Couture Lip Gloss χαρίζει ένα φωτεινό χαμόγελο σε ζωηρή, ευωδιαστή απόχρωση. Αυτή η ιδιαιτέρως χρωστική σύνθεση με υγρό αποτέλεσμα και γυμνή αίσθηση γίνεται ένα με τα χείλη σε δευτερόλεπτα, όπως ένα προσωρινό τατουάζ.
Με μια λαμπερή καφέ ροζ απόχρωση μας επιφυλάσσει κάτι ξεχωριστό: μια εξολοκλήρου νέα προσέγγιση στο χρωματισμό των χειλιών που θα λατρέψετε.

Τα ζουμερά, ακαταμάχητα χείλη γίνονται σύμμαχοι σε άψογες εμφανίσεις, αναβαθμίζοντας ακόμα και ένα casual look.
Αποκτήστε τέλεια χείλη. Αυτό το πολυτελές κραγιόν προσφέρει πλήρη κάλυψη και για μοναδική λάμψη. Δώστε στα χείλη σας μια ζωντανή όψη . Το απαλό και βελούδινο lip gloss καλύπτει ομαλά τα χείλη σας, μετατρέποντάς τα σε ματ τελειότητα. Η ελαφριά, μους-σταθερή υφή δεν στεγνώνει τα χείλη σας δημιουργώντας ένα αριστούργημα χρώματος και στυλ.

Η πλούσια φόρμουλα του με έλαια Shea , macadamia, φυσικό κερί και βιταμίνη Ε μαλακώνουν, θρέφουν και αναγεννούν το δέρμα των χειλιών , και έχει εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες για να κρατήσει τα χείλη ενυδατωμένα.
Ένα Lip gloss για εντατική πλούσια ενυδάτωση και γεμάτα, ματ τονισμένα χείλη. Αφήνει μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας και απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να κολλάει.

Απίστευτη απαλότητα στα χείλη & ενυδάτωση που διαρκεί ώρες.

Γιατί θα το αγαπήσετε?
Διότι φέτος η μόδα προστάζει έντονο, ματ χρώμα στα χείλη για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα!
To gloss που δεν συμβιβάζεται!
Το απλικατέρ του κάνει τον σχηματισμό περιγράμματος παιχνίδι, ενώ η ελαφριά και άνετη υφή δημιουργεί όμορφο αποτέλεσμα.

Διαθέσιμο σε 10 χρώματα ώστε να διαλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο.


Τρόπος χρήσης:

Γεμίστε το βουρτσάκι, εφαρμόστε στο περίγραμμα, γεμίστε τα χείλη με χρώμα. Για να διατηρήσετε το χρώμα αναλλοίωτο για πολλές ώρες, σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών πριν την εφαρμογή του lip gloss.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Features World ανοίγει τις πόρτες του μαγικού κόσμου της και μας υποδέχεται με μοναδικές ιδέες και προϊόντα ομορφιάς. Μάθετε πρώτοι τις νέες τάσεις ομορφιάς και περιποίησης και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό look! Η τελειότητα στην υπηρεσία της ομορφιάς...Τα προϊόντα της Features World έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα με καταπληκτική λάμψη και με εξαιρετική συμπεριφορά .

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Features World για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://featuresworld.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου