Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

IMEL PROFESSIONAL review



IMEL PROFESSIONAL



Men’s Care!

Γειά σας Glamorous,

Η εσωτερική υγεία και η περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση, δεν αποτελεί μόνο προνόμιο των γυναικών, αλλά και των ανδρών. Οι άνδρες καλούνται πλέον λόγω οικονομικού, επαγγελματικού, κοινωνικού και πολιτισμικού επιπέδου, να περιποιούνται πολύ περισσότερο την εξωτερική τους εμφάνιση.
Στη σύγχρονη εποχή, η καθημερινή φροντίδα του σώματος, του προσώπου, των μαλλιών και της υγείας γενικότερα δεν αποτελεί αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Η εποχή που η περιποίηση ήταν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση έχει παρέλθει προ πολλού. Η αντρική επιδερμίδα, αν και διαφορετική από την γυναικεία, έχει ακριβώς την ίδια -ή και περισσότερη- ανάγκη για περιποίηση. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το έντονο στρες, η υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία UVA- UVB, οι κλιματολογικές συνθήκες, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το αλκοόλ και έλλειψη φροντίδας έχουν σαν αποτέλεσμα την φθορά. 

Αδιάψευστος μάρτυρας όλων αυτών, ο ίδιος σας ο καθρέφτης.
Έτσι η ανδρική φροντίδα έρχεται αντιμέτωπη με σύνθετες ανάγκες που απαιτούν τις αντίστοιχες λύσεις. Εσείς οι άντρες, κάνοντας λίγες απλές και καθόλου χρονοβόρες αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα, θα δείτε τη διαφορά στον «καθρέφτη» σας… Κι όχι μόνο!
Οι ιεροτελεστίες περιποίησης που θα ακολουθήσετε, τα προϊόντα που θα προτιμήσετε και αυτά που θα καθορίσουν το προσωπικό σας στυλ.

Για κάθε άντρα που νοιάζεται για την εικόνα του, η σωστή περιποίηση με τα αντρικά προϊόντα της εταιρίας IMEL PROFESSIONAL είναι απαραίτητη ώστε να είσαστε πάντα καθαροί και περιποιημένοι, διατηρώντας την ακαταμάχητη γοητεία σας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Imel Professional ιδρύθηκε το 1986, θέτοντας ως κύριο στόχο της την παραγωγή και εμπορία επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Χάρη στην αφοσίωση των ιδρυτών της και των καταξιωμένων επιστημονικών συνεργατών της, γρήγορα εδραιώθηκε στην χώρο της κοσμετολογίας.
Βασικός αλλά και διαχρονικός στόχος της Imel Professional είναι η παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Η Imel Professional διαθέτει μια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς για την καθημερινή φροντίδα (αφρόλουτρα, κρέμες σώματος κλπ.), καθώς και επαγγελματικές βαφές μαλλιών σε 115 αποχρώσεις. Μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επεκτείνει το αποτέλεσμα του χρώματος προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα. Τα επαγγελματικής απόδοσης προϊόντα της Imel Professional αξιοποιούν στο μέγιστο πιστοποιημένα οργανικά συστατικά όπως το ελαιόλαδο, τις πρωτεΐνες μεταξιού, το έλαιο Argan και το έλαιο Macadamia, με το ελάχιστο των χημικών ουσιών για πιο φυσικά υγιή μαλλιά και μεγαλύτερης διάρκειας χρώμα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


IMEL-BARBA HAIR LOSS SHAMPOO
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ)



Τριχόπτωση ανδρών!

Ωραία εμφάνιση, κοινωνική αποδοχή, επαγγελματική επιτυχία. Τα πλούσια μαλλιά μοιάζουν να θέτουν ένα σημαντικό λιθαράκι στο οικοδόμημα της αυτοεκτίμησης και να αποτελούν ένα «εφαλτήριο» για την αποδοχή από το άλλο φύλο, το κοινωνικό περιβάλλον, την επαγγελματική αρένα. Όταν λοιπόν αρχίζουν να πέφτουν, κλονίζεται όλο το «είναι».
Η αλλαγή των εποχών και του κλίματος επηρεάζουν την ευαισθησία του τριχωτού της κεφαλής κατά την διάρκειά τους, επίσης και τον κύκλο ζωής των τριχοθυλακίων, που αρχίζουν μια φάση ανάπαυσης. Ανάλογα από την κατάσταση των μαλλιών, η τριχόπτωση εμφανίζεται τον Οκτώβριο – Νοέμβριο και σε σχέση μ ’αυτό η φροντίδα για την επανόρθωση των μαλλιών πρέπει να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο. Πιο συγκεκριμένα η τρίχα αποτελείται από ζωντανά κύτταρα, και όπως κάθε κύτταρο, έχει διάρκεια ζωής.  Όπως γνωρίζουμε εξάλλου ο οργανισμός μας ανανεώνει τακτικά όλα τα κύτταρα του σώματος μας. Το ίδιο  ακριβώς συμβαίνει  και με τα μαλλιά μας.

Πως θα σταματήσουμε την εποχική τριχόπτωση και θα ανανεώσουμε τα μαλλιά μας;

Η τρίχα, όπως κάθε άλλο όργανο του οργανισμού, έχει ανάγκη καθημερινά από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για να έχει μια υγιή δομή και όψη. Αυτό σημαίνει πως ειδικά το φθινόπωρο, είναι σημαντικό να τα τροφοδοτήσουμε με όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που θα επαναφέρουν την ελαστικότητα και τη λάμψη τους.

Η τριχόπτωση μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της ανδρικής φύσης, όμως αντιμετωπίζεται εάν δράσετε εγκαίρως. Η συστηματική φροντίδα του τριχωτού με το IMEL-BARBA HAIR LOSS SHAMPOO μειώνει δραστικά την τριχόπτωση.

Το IMEL-BARBA HAIR LOSS SHAMPOO είναι σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης που θρέφει τα μαλλιά και τις ρίζες και ταυτόχρονα, περιορίζει και προλαμβάνει την τριχόπτωση. Πρόκειται για ένα σαμπουάν ενδυνάμωσης που φροντίζει τόσο την τρίχα όσο και το ίδιο το τριχωτό της κεφαλής. Επιπλέον, προστατεύει και ενισχύει το θύλακα της τρίχας, ενώ τονώνει και διεγείρει τον πολλαπλασιασμό και τη  σύνθεση των κυττάρων και βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων που είναι βλαβεροί για τα μαλλιά.

Τα ενεργά συστατικά του αντιμετωπίζουν τη χρόνια και εποχική αντιδραστική τριχόπτωση, την αραίωση και τα αδύναμα μαλλιά και προσφέρουν ενδυνάμωση των θυλάκων και ενίσχυση της τριχοφυΐας. Περιέχει βιταμίνες, DL-Ethylpanthenol, ινοσιτόλη και είναι πλούσιο σε θείο-αμινοξέα, τα οποία ενισχύουν ορατά την πυκνότητα των μαλλιών για μία όμορφη και νεανική εμφάνιση. Αποκαθιστά τον όγκο και την πυκνότητα της τρίχας.

Αναλυτικότερα:

  • Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης, αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμη των μαλλιών.
  • Εξυγιαίνει το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Δυναμώνει και αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας με πληθώρα τονωτικών  συστατικών.
  • Χαρίζει απαλό καθαρισμό με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες.
  • Συμβάλλει στην ρύθμιση της λιπαρότητας, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και γεμάτα όγκο.
  • Προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις όπως το styling και η ρύπανση.

Έτσι, το τριχωτό της κεφαλής ξαναβρίσκει τη μέγιστη λειτουργική ισορροπία του.
Επαναφέρει τη ζωντάνια στα μαλλιά, αφήνοντας ευχάριστη υφή! Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη χαμένη δύναμη και ζωντάνια από τις ρίζες ως τις άκρες.

Έχει υπέροχο άρωμα και είναι σε στρογγυλή κομψή συσκευασία (1000ML)με κατάλληλο δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!

PARABENS FREE - SILICONE FREE

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Αφήστε το σαμπουάν να δράσει το λιγότερο για πέντε λεπτά και μετά ξεβγάλετε. Επαναλάβετε ακόμα μια φορά την ίδια διαδικασία και ξεβγάλατε με άφθονο νερό.



IMEL-BARBA MEN'S STRENGTHENING LOTION
(ΛΟΣΙΟΝ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Δώστε δύναμη στα μαλλιά σας!

Το φθινόπωρο μας χτύπησε γλυκά την πόρτα – με όλα τα παρελκόμενά του: λίγο περισσότερη δροσιά, λίγο αεράκι, λίγη υγρασία και… λίγο μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία των μαλλιών μας. Η ρύπανση, η ζέστη, η βροχή και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες επιβαρύνουν και αυτά με τη σειρά τους τα μαλλιά μας κάνοντάς τα αδύναμα.
Το αποτέλεσμα; φθαρμένα και αδύναμα μαλλιά.
Ολοι τους επιθυμούνε παχύτερα, πληρέστερα και πιο δυνατά μαλλιά. Για πολλά άτομα, τα αδύναμα μαλλιά αποτελούν έναν καθημερινό αγώνα. Τα αδύναμα μαλλιά είναι μια πολύ σημαντική και σοβαρή κατάσταση στους άντρες όλων των ηλικιών. Εκτός από την ιδανική εμφάνιση των αδύναμων μαλλιών, υπάρχει ο μεγαλύτερος φόβος ότι η αραίωση αυτή θα μετατραπεί σε μόνιμη τριχόπτωση και φαλάκρα.

Τι προκαλεί τα αδύναμα μαλλιά;

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι παράγοντες κινδύνου που μπορεί να δημιουργήσουν αδύναμα μαλλιά. Το οικογενειακό ιστορικό, η ηλικία, το στρες, η ανεπαρκής και κακή διατροφή, αλλά και ορισμένες χρόνιες παθήσεις.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Με μια συνεπή προσέγγιση, οι φυσικές θεραπείες για την αραίωση μαλλιών μπορούν να βοηθήσουν το τριχωτό της κεφαλής σας να ενεργοποιηθεί. Αν και δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε την υφή των θυλάκων των τριχών, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνουν τα μαλλιά σας να εμφανίζονται πιο πυκνά και να μειώσετε τη θραύση και την απώλεια τριχών.

Θωρακίστε τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά με την IMEL-BARBA MEN'S STRENGTHENING LOTION. Έτσι, θα επιβραδύνετε την αραίωση μαλλιών και θα διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η IMEL-BARBA MEN'S STRENGTHENING LOTION είναι λοσιόν για την ενδυνάμωση των μαλλιών και τη βελτίωση της υφής και του όγκου τους. Είναι προϊόν με κύρια δράση την ενίσχυση των αδύνατων τριχών (φύτρες).
Η επαναστατικότητά του είναι η περιεκτικότητά του, σε συνδυασμό με παράγοντες που τονώνουν την αιματική και τη λεμφική κυκλοφορία στο τριχωτό. Έτσι αυξάνεται η ποσότητα του αίματος που τροφοδοτεί τους τριχικούς βολβούς. Συμβάλλει αποδεδειγμένα στην ενδυνάμωση της τρίχας και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή του κεφαλιού, ενώ χαρίζει μοναδική λάμψη και όγκο.

Πρόκειται για ένα προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά απαραίτητα συστατικά για τον βολβό της τρίχας. Η τρίχα τροφοδοτείται με άφθονα θρεπτικά συστατικά και ο ρυθμός ανάπτυξης των αναγενών τριχών ενισχύεται και η χρονική διάρκεια ζωής των τριχικών θυλάκων παρατείνεται.
Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα τσουκνίδας, δενδρολίβανου, βιοτίνη και προ-βιταμίνη Β5 , τα οποία χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την ενδυνάμωση της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής, ενώ τα δραστικά αμινοξέα ενισχύουν ορατά την πυκνότητα των μαλλιών μετά από 2 μήνες χρήσης.

Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και οξυγόνωση των κυττάρων. Ενισχύει τα άτονα και αδύναμα μαλλιά. Συμπυκνωμένη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής που δρα στις ρίζες για ορατά πιο δυνατά, πιο πυκνά μαλλιά. Μετά απο κάθε χρήση, τα μαλλιά αποκτούν περισσότερο όγκο.

Ενισχύστε τα αδύναμα μαλλιά σας με τον καλύτερο τρόπο!
Έχει υπέροχο και αναζωογονητικό άρωμα και είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία!

PARABENS FREE - SILICONES FREE


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε στα μαλλιά σας κοντά στη ρίζα και κάνετε απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλα με κυκλικές κινήσεις. Εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα.



IMEL-BARBA MEN'S SHAVING GEL
(ΤΖΕΛ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ)



Πως να διατηρήσετε το πρόσωπό σας φρέσκο!

Κατά κοινή ομολογία, το ξύρισμα στις μέρες μας δε γνωρίζει μεγάλες δόξες - είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε στην εποχή της γενειάδας. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα, θα έρθει η στιγμή που ακόμα κι ο πιο φανατικός γενειοφόρος θα μπει στον πειρασμό (ή στην αναγκαιότητα) να ξυριστεί.
Ο σύντομος οδηγός που ακολουθεί απευθύνεται τόσο σ' αυτόν (στον άντρα που έχει «ξεχάσει» να ξυρίζεται), όσο και στον άλλο άντρα, που ξυρίζεται καθημερινά ή τακτικά, αλλά έχει ξεχάσει ότι το ξύρισμα, πέρα από όλα τ' άλλα, είναι μια ιεροτεστία. Ένα εύκολο, σύντομο, αρρενωπό τελετουργικό που εκτός από ευεργετικά αποτελέσματα (λειτουργεί σαν φυσική απολέπιση και επιτρέπει στην επιδερμίδα του προσώπου να αναπνέει) μπορεί να προσφέρει και μια ανεκτίμητη αίσθηση καθαριότητας, δροσιάς κι ευεξίας.

Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη, αποκάλυψε ότι μόνο το ένα τέταρτο των ανδρών ασχολούνται με προϊόντα φροντίδας του δέρματος σε τακτική βάση και τα σχόλια που ακούστηκαν για το ξύρισμα είναι ότι «Δεν μου αρέσει». «Το μισώ». «Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες της ζωής». «Να το αποφεύγεις όποτε μπορείς».
Με βάση τα ευρήματα της μελέτης, φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνδρες ρίχνουν απλά νερό στο πρόσωπό τους, ξυρίζονται και τέλος. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ακόμα στην πλειοψηφία των ανδρών το ταμπού, πως η ενασχόληση με την φροντίδα του δέρματος, είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση.

Μήπως όμως είστε ένας από τους εκατομμύρια άντρες που χρησιμοποιούν ξυραφάκι τηρώντας αυτή την καθημερινή τελετουργία μπροστά στον καθρέφτη; Αν ναι, τότε σίγουρα επιθυμείτε να το κάνετε αυτό όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, αναίμακτα και αποτελεσματικά.
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείτε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου σας με το ξυραφάκι ανά χείρας, δώστε στον εαυτό σας το χρόνο και το δικαίωμα να απολαύσει όλη τη διαδικασία.

Πώς να μαλακώνετε τα γένια σας;

Ο μόνος τρόπος για να μαλακώσουν καλά οι τρίχες είναι να τους ρίξετε άφθονο ζεστό νερό. Αν είναι δυνατόν, να ξυρίζεστε μετά το ντους, γιατί έτσι το νερό έχει περισσότερο χρόνο για να μαλακώσει τα γένια.

Τι να χρησιμοποιείτε πριν το ξύρισμα;

Το IMEL-BARBA MEN'S SHAVING GEL είναι απαραίτητος για την φροντίδα του δέρματος!

Το  IMEL-BARBA MEN'S SHAVING GEL είναι gel ξυρίσματος και απολαύστε ένα εξαιρετικά άνετο και βαθύ ξύρισμα. Η ελαφριά και τζελώδης σύνθεσή του επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστρά απαλά πάνω στο δέρμα, για ένα τέλειο ξύρισμα χωρίς ερυθρότητα και ερεθισμό.

Επιτελεί βασικά τρία πράγματα:
  • Βοηθά τα γένια να συγκρατούν την υγρασία
  • Κρατά τις τρίχες όρθιες.
  • Λιπαίνει το δέρμα για να γλιστράει το ξυράφι ευκολότερα.

Προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς κατά το ξύρισμα και δεν προκαλεί αίσθηση καψίματος. Η εξαιρετικά απαλή σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με αλόη, πανθενόλη & εκχύλισμα αγγουριού, που προσφέρει μεταξένια υφή & αναζωογονημένη επιδερμίδα. Τα προηγμένα λιπαντικά συστατικά βοηθούν το ξυραφάκι να γλιστρά απίστευτα εύκολα για προστασία από κοψίματα και σημάδια και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και λεία μετά από κάθε ξύρισμα.
Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας και προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Εξυγιαίνει την επιδερμίδα, δημιουργώντας πλούσιο αφρό που βοηθάει στο ξύρισμα.  Για ένα βαθύ και ευχάριστο ξύρισμα που αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα σας περιποιημένη με υγιή εμφάνιση! Η επιδερμίδα προστατεύεται και ενυδατώνεται σε βάθος. Χαρίζει στην επιδερμίδα αίσθηση άνεσης.

Η ελαφρά αρωματισμένη και πλούσια υφή gel ,βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας από την ξηρότητα ,χαρίζοντας στο δέρμα απαλότητα.
Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία.


PARABENS FREE - SILICONE FREE


Τρόπος χρήσης:

Κάνε ένα ζεστό ντους πριν. Ο ατμός ανοίγει τους πόρους και μαλακώνει τις τρίχες. Χρησιμοποιήστε το IMEL-BARBA MEN'S SHAVING GEL, που θα λιπάνει το δέρμα σας και θα το προστατεύσει από το ξυράφι. Απλώστε ομοιόμορφα με κυκλικές κινήσεις μέχρι να δημιουργηθεί αφρός.  Αυτό με τη σειρά του θα ανασηκώσει τις τρίχες επιτρέποντάς σας να τις κόψετε πιο κοντά στη ρίζα. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως προϊόντα της εταιρίας IMEL PROFESSIONAL λένε τέρμα στα κλισέ που θέλουν τα καλλυντικά να απευθύνονται μόνο σε γυναίκες και να εισάγονται αποκλειστικά από το εξωτερικό. Όλοι οι άντρες χρειάζονται την περιποίηση και την προσοχή τους! Η IMEL PROFESSIONAL παρέχει αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης, που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες του αντρικού δέρματος, σώματος και μαλλιών.. Έχουν φυσικά συστατικά και κλείνουν μέσα σε μπουκάλια όλα τα ευεργετικά συστατικά που έχει να δώσει η ελληνική γη.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία IMEL PROFESSIONAL για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.imel.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου