Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Pandrosia review


Pandrosia


Οι πινελιές του φθινοπώρου!


Γειά σας Glamorous,

Ο χειμώνας σε λίγο καιρό θα είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα μας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο;
Είμαστε αποφασισμένοι να το φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το χειμώνα γεμάτη ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;
Με το τσουχτερό όμως κρύο δεν αρκεί μόνο να ντυθούμε ζεστά, η απαλή μας επιδερμίδα χρειάζεται εξίσου φροντίδα και προστασία. Ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει το δέρμα μας να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο!

Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς για το σώμα. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός του Νοεμβρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.
Κάθε εποχή έχει τα μυστικά της όσο αφορά τη beauty ρουτίνα μας και πιο συγκεκριμένα τα «σωτήρια» tips που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και ενυδατωμένη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Την λύση στο πρόβλημα μας θα το δώσει η εταιρία Pandrosia με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων!!






ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η pandrosia είναι μια οικογενειακή επιχείρηση- μια υγιής, «πράσινη» εταιρία. pandrosia: Ένα νέο όνομα στο χώρο της φυσικής κοσμετολογίας και διατροφής. Ένας νέος πιο φυσικός, πιο όμορφος, πιο υγιεινός τρόπος ζωής είναι εδώ. pan όπως το Παν, για την Υγεία, την Ευεξία, την Ομορφιά, την Ευτυχία. Drosia όπως Δροσιά, Φρεσκάδα, Αναγέννηση, Αναζωογόνηση. Όλες εκείνες οι μαγικές ιδιότητες της αλόης, που χαρίζουν στον σύγχρονο άνθρωπο έναν ολιστικό, θαυμαστό, νέο τρόπο ζωής.
Η οικογένεια Δρόσου επιμελείται, με προσωπική αφοσίωση, κάθε στάδιο παραγωγής. Από την καλλιέργεια και την έρευνα, μέχρι την επιλογή των συνεργατών και την παραγωγή κάθε προϊόντος, προκειμένου όλα τα στάδια να υλοποιούνται με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο. Σήμερα, η οικογένεια Δρόσου και οι συνεργάτες της δεσμεύονται πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε κάθε προϊόν, που υπογράφουν με υπερηφάνεια, θα κάνει ό,τι υπόσχεται και θα υπερβαίνει τις προσδοκίες του καταναλωτή, που το επιλέγει και το εμπιστεύεται.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Pandrosia Natural Shower gel
(Φυσικό Αφρόλουτρο)


A shiny day!


Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» το σώμα σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας την ημέρα -καθαρισμός, φρεσκάδα ή εξαγνισμός και ευεξία- μπορεί με το κατάλληλο αφρόλουτρο να μεταμορφωθεί σε μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.
Κι όλα αυτά μέσα στη μπανιέρα σας, τυλιγμένη μέσα σε πολυτελείς αφρούς, υπέροχες υφές και ονειρεμένες ευωδίες.
Απέχοντας στην πραγματική του διάσταση αρκετά από το να χρησιμοποιείται σαν ένα μικρό δωμάτιο μέσα στο οποίο πλένεστε βιαστικά το μπάνιο, θεωρείτο από τους αρχαίους καιρούς, ένα μέρος, όπου λαμβάνει χώρα μια καθημερινή ιεροτελεστία. Ένας χώρος όπου λατρεύεται το σώμα και όπου αποξενώνεται απ’ τον πολύβουο και αγχώδη έξω κόσμο, με σκοπό να «εξαγνιστεί», να αγαλλιάσει, να τονωθεί και να ανανήψει.

Παραδοθείτε λοιπόν στην αληθινή απόλαυση, καταλαγιάστε τους εσωτερικούς βιολογικούς ρυθμούς και γαληνέψτε το σώμα και το πνεύμα σας μέσα στο προσωπικό σας μικρό «βασίλειο». Κλείστε την πόρτα, βάλτε το CD Player να παίζει ταξιδιάρικες μελωδίες και δημιουργήστε ένα home spa στα μέτρα και τις ανάγκες σας. Όποια αξεσουάρ και προϊόντα κι αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας και μετά απ’ αυτό –από τη βούρτσα για το τρίψιμο της πλάτης, το γάντι απολέπισης ή το σφουγγάρι για τον καθαρισμό, το ευωδιαστό scrub και το μεταξένιο body milk- θα ανακαλύψετε πως καθένα με τον τρόπο του συμμετέχει ξεχωριστά σ’ αυτή τη νέα αισθαντική εμπειρία του μπάνιου σας. Ωστόσο, όλα ξεκινούν από το αφρόλουτρο. Από αυτό εξαρτάται η πολυτέλεια, η αγνότητα, η ευεξία και η απόλαυση της καθημερινής σας «λουτροθεραπείας».

Ένα μπάνιο ξεχωριστό, μέσα σε ευωδιαστούς αφρούς ευεξίας!

Τα αγνό αφρόλουτρο Pandrosia Natural Shower gel , έχει αναζωογονητικό χαρακτήρα, διατηρώντας παράλληλα και πολλά από τα οφέλη τόσο για το σώμα όσο και το πνεύμα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας. Το σίγουρο είναι πάντως πως με το Pandrosia Natural Shower gel θα νιώσετε πως δεν  υπάρχει τίποτε πιο απολαυστικό από το να βυθιστείτε σε μια μεγάλη μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό και ξέχειλη από αγνό, κατάλευκο αφρό.

Το Pandrosia Natural Shower gel είναι φυσικό , ενυδατικό, τονωτικό, καταπραϋντικό αφρόλουτρο που καθαρίζει σε βάθος και χαρίζει φρεσκάδα. Θα μεταμορφώσει τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σας σε ιεροτελεστία , απολαμβάνοντας υπέροχο δέρμα μετά από κάθε ντους.
Αφήνει το δέρμα σας καθαρό και απαλό μετά το ντους και, μεταμορφώνει μία από τις καθημερινές σας ρουτίνες σε πράξη φροντίδας, διατηρώντας το δέρμα όμορφο και ενυδατωμένο.
Θέλετε πιο απαλό και λείο δέρμα, τώρα; Το αφρόλουτρο Pandrosia Natural Shower gel αφήνει το δέρμα σας πιο απαλό και λείο μετά από μόλις ένα ντους. Ακριβώς, μόλις ένα. Δημιουργείται με τους πιο απαλούς καθαριστικούς παράγοντες, ώστε να είστε σίγουροι ότι φροντίζει το δέρμα σας.

Το αφρόλουτρο έχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που βοηθούν στη θρέψη του δέρματος ενώ πλένεστε. Η ήπια σύνθεση βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του και σας αφήνει με πιο λείο και απαλό δέρμα.
Περιέχει: βιολογικό λάδι ελιάς ,εκχύλισμα μελιού, εκχύλισμα από ευεργετικά βότανα της Κω , φυτά της μεσογειακής φύσης, βιολογική αλόη  αποτελεί ένα μοναδικό συστατικό λόγω των εξαιρετικά ενυδατικών ιδιοτήτων της, με υψηλή αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, ιδανική για εγκαύματα και ερεθισμούς. Σε συνδυασμό με το λάδι ελιάς, γνωστό για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος βοηθώντας την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Απολαύστε την αίσθηση του λαμπερού και λείου δέρματος κάθε πρωί με το αφρόλουτρο Pandrosia Natural Shower gel. Βοηθά να κάνετε το καθημερινό ντους μία πράξη ομορφιάς για το δέρμα σας.
Έχει αναζωογονητικό άρωμα  που σίγουρα θα αγαπήσετε. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. 

Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Για καθημερινή χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε αρκετή ποσότητα αφρόλουτρου σε ένα σφουγγαράκι ή στα χέρια σας και καλύψτε το δέρμα σας με τον πλούσιο αφρό πριν το ξεπλύνετε.



Pandrosia Natural Body Lotion
(Φυσικό Γαλάκτωμα Σώματος)



Ενυδάτωση: Η πολυτιμότερη φροντίδα για το δέρμα μας!

Κάθε εποχή του χρόνου, το δέρμα μας έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Συγκεκριμένα, το φθινόπωρο - χειμώνα, το κρύο επιδρά δυσμενώς στις ζώνες που είναι εκτεθειμένες, όπως το πρόσωπο και το σώμα. Αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις καιρικές συνθήκες είναι η ειδική καλλυντική φροντίδα. Η επιδερμίδα μας λόγω εποχής χρειάζεται ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική και για το σώμα….Μόνο που εδώ μιλάμε για σαφώς ποιο μεγαλύτερη  επιφάνεια και ίσως κάποια πιο δύσκολα σημεία που ενδεχομένως να χρειάζονται ακόμα πιο εντατική περιποίηση.

Γιατί το δέρμα μας αφυδατώνεται και χάνει την φρεσκάδα και την λάμψη του;

Όταν ο υδράργυρος κατεβαίνει επικίνδυνα, το δέρμα μας είναι το πρώτο που δέχεται την «επίθεση». Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας, από τον παγωμένο άνεμο του εξωτερικού περιβάλλοντος, στην υψηλή θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων και το αντίστροφο. Το «σοκ» στο οποίο υποβάλλεται η επιδερμίδα έχει σαν αποτέλεσμα την αφυδάτωσή του, γεγονός που οφείλεται στο ότι τα λιπίδια που υπάρχουν στην εξωτερική προστατευτική στοιβάδα παράγονται με πιο αργό ρυθμό και έτσι η επιδερμίδα γίνεται τραχιά, ξεφλουδίζει ή ερεθίζεται.
Επίσης, η μολυσμένη ατμόσφαιρα, η κούραση και το άγχος του σύγχρονου τρόπου ζωής καθώς και βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ είναι μερικοί από τους λόγους που το δέρμα μας αφυδατώνεται, χάνει την ελαστικότητα του και η επιδερμίδα φαίνεται κουρασμένη και άτονη.

Μια επιδερμίδα μη επαρκώς ενυδατωμένη είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στα σημάδια του χρόνου καθώς χάνει την ελαστικότητα και ανθεκτικότητα της.
Πως πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας;

Η συνεχής ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι ζωτικής σημασίας και αφορά κάθε ηλικία, κάθε τύπο δέρματος, το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Η χρήση μιας καλής ενυδατικής λοσιόν καθίσταται αναγκαία σε καθημερινή βάση, καθώς μάλιστα προσφέρει επιπρόσθετα πλεονεκτήματα στην επιδερμίδα.
Η νέα και πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας του σώματος ακούει στο όνομα Pandrosia Natural Body Lotion και εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε περιοχής του σώματος μας!

Η Pandrosia Natural Body Lotion είναι Φυσικό Γαλάκτωμα σώματος και ενυδατώνει βαθιά καταπραΰνει άμεσα και ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι ένα γαλάκτωμα σώματος που φροντίζει εντατικά την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη.

Η Pandrosia Natural Body Lotion ενυδατώνει σε βάθος και δίνει μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα σας, χάρη σε μια πλούσια σύνθεση της από βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα μελιού και εκχύλισμα από ευεργετικά βότανα της Κω και φυτά της μεσογειακής φύσης. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φύλλων ελιάς, ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, δρα αντιοξειδωτικά και συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος.
Προσφέρει: ενυδατική δράση, ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.. Απλώνεται και απορροφάται εύκολα.

Με βελούδινη υφή, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή.
Το ζεστό της άρωμα της σας δίνει μια αίσθηση αρμονίας και αναζωογονεί τις αισθήσεις σας.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αυτή την ενυδατική λοσιόν στο πλαίσιο της καθημερινής σας ρουτίνας περιποίησης του δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Προσθέστε την στην καθημερινή περιποίηση για να αντιμετωπίσετε το ξηρό δέρμα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα και τους αγκώνες, καθώς και σε άλλες περιοχές του σώματος επιρρεπείς σε ξηρότητα. Απολαύστε αυτή τη μοναδικότητα τώρα.



Pandrosia Natural Face & Body Soap
(Φυσικό Σαπούνια για Πρόσωπο &  Σώμα)




Η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα μας και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Η περιποίηση του δέρματος τείνει πολλές φορές να θεωρείται πολυτέλεια, καθώς ειδικά οι γυναίκες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά με σκοπό να διατηρήσουν την νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους.
Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά. Δυστυχώς όμως οι ουσίες αυτές χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν.

Πρέπει να απελευθερωθούν οι πόροι και να προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Το ποσοστό των γυναικών που καθαρίζουν την επιδερμίδα τους σωστά είναι δυστυχώς πολύ χαμηλό στην Ελλάδα. Πολλές αρκούνται να το ξεπλένουν με νερό της βρύσης. Το αποτέλεσμα είναι: πρόσωπο & σώμα θαμπό, αφυδατωμένο, απροστάτευτο.
Μήπως ήρθε ο καιρός και πάλι να αρχίσουμε να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας ,με αγνά σαπούνια…

Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς.  Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…

Για όλες τις δύσκολες στιγμές της ημέρας μας, το αγαπημένο μας σαπούνι Pandrosia Natural Face & Body Soap θα μας κάνει να νιώσουμε υπέροχες από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Το Pandrosia Natural Face & Body Soap είναι φυσικό σαπούνι για ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος.
Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει και την αφήνει βελούδινη και ενυδατωμένη.. Επιτρέπει στην επιδερμίδα να ξανακερδίζει την ισορροπία της και την υγρασία της. Επιτρέπει στο δέρμα να είναι λείο, σφιχτό και απαλό.

Περιέχει Αλόη Βέρα που αποτελεί ένα μοναδικό συστατικό λόγω των εξαιρετικά ενυδατικών ιδιοτήτων της, με υψηλή αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, ιδανική για εγκαύματα και ερεθισμούς. Σε συνδυασμό με το λάδι ελιάς, γνωστό για τις αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση και αιθέρια έλαια βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος βοηθώντας την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. το σαπούνι pandrosia είναι ελαφρύ, μη λιπαρό προσφέροντας/χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα.

Καθαρίζει άψογα και ενυδατώνει, αφήνοντας ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα γιασεμί και μια πρωτόγνωρη αίσθηση καθαριότητας. Ελκύει, απορροφά και διατηρεί νερό στα μόριά του, γι’ αυτό και μπορεί να αποτελέσει έναν δραστικό ενυδατικό παράγοντα.
Συμπυκνώνει τις πιο δραστικές και αντιοξειδωτικές ουσίες της φύσης. Απολαύστε μια νέα εμπειρία ντους με τον απίστευτα αναζωογονητικό πλούσιο αφρό του.

Ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.

Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλωσόρισμα  του φθινοπώρου- χειμώνα με τα προϊόντα Pandrosia κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας…
Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυσικά, συστατικά και απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, Parabens.. Με την εταιρία Pandrosia απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…
Η Pandrosia είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης…


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Pandrosia για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.pandrosia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου