Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Natans review


Natans


Υπέροχη στην παγωνιά!

Γεια σας Glamorous,

Τρομερή παγωνιά! Μα ένα χαμόγελο ζεστό φωτίζει τη μέρα μας. Το χιόνι έκανε την εμφάνιση του στα ορεινά και όχι μόνο. Ένα λευκό πάπλωμα σκέπασε τα πάντα κι η ομορφιά του χειμώνα μας χαρίζει μοναδικές εικόνες. Το κρύο και η παγωνιά μας τύλιξαν από παντού. Οι βόλτες έξω κόπηκαν. Το τζάκι, το καλοριφέρ, η ξυλόσομπα και όλα τα συναφή είδη, έγιναν ξαφνικά οι καλύτεροι φίλοι μας. Όλα μοιάζουν τόσο ρομαντικά με τον κρύο καιρό και τη νύχτα να έρχεται από νωρίς το απόγευμα! Έτσι είναι ο χειμώνας, σωστά;

Τι γίνεται όμως αν πρέπει να βγείτε έξω; Η απάντηση είναι πως, εκτός από το να ντυθείτε ζεστά, πρέπει να προετοιμάσετε σωστά την επιδερμίδα σας για να αποφύγετε τις κοκκινίλες, τα σκασμένα χείλη, τους ερεθισμούς, την αφυδατωμένη και την θαμπή επιδερμίδα από το κρύο, αλλά να κάνετε και ένα άψογο μακιγιάζ ,το οποίο δεν θέλετε να γίνεται χάλια εξ’ αιτίας της υγρασίας και της βροχής και του χιονιού.

Για να δείχνετε λαμπερές θα πρέπει να είσαστε, όσο μπορείτε ξεκούραστες για να φαίνεται και το πρόσωπο σας ξεκούραστο, αλλά ο βασικός σας στόχος είναι, πραγματικά ένα λαμπερό μακιγιάζ που θα σας χαρίσει μια ανεπανάληπτη αίσθηση ανανέωσης. Το κλειδί λοιπόν, της επιτυχίας για ένα μακιγιάζ είναι η ισορροπία των αποχρώσεων και το σωστό δέσιμο ανάμεσα σε σκιές και κραγιόν.

Θέλετε κάποιον που θα σας φροντίσει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και να σας κάνει να φαίνεστε τέλειες. Ποιος άλλος το ξέρει καλά από την Natans όπου μας φέρνει εκπληκτικές συλλογές μακιγιάζ και μας εμπνέει για την τελική μας εικόνα κατά τις εξόδους μας .




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αποστολή του καταστήματος Natans είναι να προσφέρει στον καταναλωτή την δυνατότητα να γνωρίσει, να δοκιμάσει & να εξοικειωθεί με τη χρήση των φυσικών προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών. Προϊόντα που παράγονται κατά κύριο λόγο από ελληνικές εταιρείες, επιλεγμένα με προσοχή, σε προσιτές τιμές, σε εύχρηστες και κομψές συσκευασίες.
Η εικοσαετής γνώση και εμπειρία τους στο χώρο των φυσικών σκευασμάτων τους επιτρέπει να προτείνουνε τα κατάλληλα προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, του φύλου ή της ηλικίας του καταναλωτή.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Benecos- Natural Mineral Powder Translucent
ΜΙΔΙΑΦΑΝΗΣ ΠΟΥΔΡΑ)





Νιώθετε κουρασμένες από το υπερβολικό «τρέξιμο», αλλά θέλετε να δείχνετε λαμπερές;

Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψετε και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξετε; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και την απόχρωση του δέρματός σας; Πώς να φαίνεστε φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας για τη βραδινή έξοδο;
Όπως όλες ξέρουμε πολύ καλά, το make up δε διαρκεί για πάντα… Ακόμη και με άψογη εφαρμογή μπορεί να “εξαφανιστεί” και να σας αφήσει να φαίνεστε κουρασμένη όσο περνάει η μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν δεν έχετε χρόνο να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εξασφαλίσετε ότι θα κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
 Κάθε make-up artist που σέβεται τον εαυτό του θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Για make up μεγάλης διάρκειας το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα.

Σίγουρα υπάρχουν μέρη και ώρες που θέλετε να λάμπετε. Αλλά σίγουρα δεν θα θέλατε να γυαλίζει η μύτη σας στο πρώτο σας ραντεβού! Η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερα καλλυντικά χρησιμοποιείτε στο μακιγιάζ, τόσο λιγότερο επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας. Βέβαια, υπάρχουν κάποια προϊόντα που δύσκολα μπορείτε να αποχωριστείτε. Για παράδειγμα, μία αποτελεσματική πούδρα είναι δύσκολο να λείπει από το νεσεσέρ σας, μιας και βάζει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look.

Χρησιμοποιήστε την πούδρα Benecos- Natural Mineral Powder Translucent για να διατηρήσετε το makeup ανέπαφο όλη την ημέρα.

Η πούδρα Benecos- Natural Mineral Powder Translucent, είναι η πρώτη πούδρα τελειώματος για άμεσο ματ φινίρισμα κι έλεγχο της λάμψης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.  
Η ανάλαφρη σύνθεση της , θα σας χαρίσει ένα “επαγγελματικό” αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες και γυαλάδες. Για πλήρη και άμεση διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, ακόμα και των πιο έντονων (κοκκινίλα, μαύροι κύκλοι και δυσχρωμίες, σημάδια, κλπ.) ,δεν αφήνει ίχνη, χωρίς αποτέλεσμα «μάσκας». Αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε στο καθημερινό μακιγιάζ σας φως και ελεγχόμενη λάμψη. Με μια υφή που θα σας ενθουσιάσει, νομίζω πως δεν θα λείψει από καμία χειμερινή συλλογή.
Αυτή η εξαιρετικά λεπτή, ημιδιαφανή σκόνη με φυσικά ορυκτά συνδυάζεται τέλεια με τον τόνο του δέρματός σας για μια άψογη εμφάνιση. Υπόσχεται ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού η πούδρα αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ, να αφαιρέσει τη γυαλάδα και όχι να δημιουργήσει ένα σκληρό αποτέλεσμα που μοιάζει με μάσκα. Χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη στην επιδερμίδα. 
Για εκείνες που αγαπούν την πούδρα σε ελεύθερη μορφή, η διαφανής καταπληκτική Benecos- Natural Mineral Powder Translucent απορροφάει την λιπαρότητα. Φορέστε την κάτω ή πάνω από τις βάσεις για να έχετε ματ όψη όλη την ημέρα. Το δέρμα γίνεται απόλυτα ματ για ώρες. Ημιδιαφανής πούδρα για πιο υγιές δέρμα. Χρησιμοποιήστε την για έλεγχο γυαλάδας και για ένα ματ αποτέλεσμα. Για τη ρύθμιση του μακιγιάζ, κατάλληλη για όλους τους τόνους δέρματος.

Αποτέλεσμα: ελαφρύ και μεταξένιο, απαλό δέρμα χωρίς το αστραφτερό αποτέλεσμα. Μετά την εφαρμογή της, το πρόσωπο φαίνεται πιο ελκυστικό, πιο νεανικό και πιο ζωντανό.
Η ελαφριά της σύνθεση μαλακώνει το δέρμα και εμποδίζει τη λιπαρότητα για όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Αναλυτικότερα:
  • Καμουφλάρει.
  • Σταθεροποιεί το μακιγιάζ που «λιώνει» με τη ζέστη.
  • Σμιλεύει τα χαρακτηριστικά και δημιουργεί «γωνίες».
  • Περιποιείται την επιδερμίδα.


Είναι σε υπέροχη ,κομψή συσκευασία, διαρκεί πολύ καιρό και μεταφέρεται παντού.
Η καινοτομία , όσον άφορα την ίδια την συσκευασία , είναι ένα ελαστικό προστατευτικό κάλυμμα, που επιτρέπει την δοσολογία της βέλτιστης ποσότητας προϊόντος κατά την διάρκεια της εφαρμογής, εμποδίζει την κατασπατάληση του περιεχόμενου και το διατηρεί στην συσκευασία.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε, απλώνοντας μικρή ποσότητα πούδρας ταμποναριστά στην επιδερμίδα σας, χωρίς να την τρίβετε πάνω στο δέρμα, εφαρμόζοντας ένα ανάλαφρο στρώμα στο πρόσωπό σας και έπειτα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και φυσικό τελείωμα.



Benecos- Natural Creamy Make Up Nude
(ΜΕΙΚ ΑΠ)



Η τέλεια γυναίκα, η ιδανική γυναίκα. Αυτό θέλουν όλοι οι άντρες και αυτό θέλουμε κι εμείς να είμαστε. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό που δεν συνειδητοποιεί κανείς είναι πως μια ευτυχισμένη γυναίκα, είναι πάντα καλύτερη στην όψη και την αύρα, από μια πανέμορφη αλλά προβληματισμένη γυναίκα. Μπορείτε να το πετύχετε με τη φροντίδα του εαυτού σας, εσωτερικά και εξωτερικά. Φαίνεται δύσκολο, αλλά πραγματικά, είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε.
Δεν σας κατηγορούμε αν στην κορυφή της λίστας των ευχών σας έχετε βάλει την εκθαμβωτική επιδερμίδα. Είτε πρόκειται για οικογενειακές συγκεντρώσεις, συναρπαστικές διακοπές, είτε για αναρίθμητα εορταστικά πάρτι, αυτή είναι η εποχή για να αναδειχθεί η ανοιξιάτικη σας λάμψη.
Το θαμπό, άτονο και κουρασμένο πρόσωπο μπορεί να μεταμορφωθεί σε λίγα λεπτά και να αποκτήσει υγιή και λαμπερή όψη, αρκεί να κάνετε μια μικρή προεργασία και να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα.

Η τελειότητα είναι μια ομοιόμορφη, ματ, ολοζώντανη χροιά δέρματος, που διατηρείται για ώρες, αποκαλύπτοντας μια λεία επιδερμίδα με λεπτή υφή.
Προσδιορίζουμε την άψογη χροιά  δέρματος σαν "τη χροιά μιας εργαζόμενης γυναίκας, στην οποία μπορεί να βασίζεται για ένα τέλειο ματ φινίρισμα και τόση κάλυψη, όση χρειάζεται ώστε να δείχνει άψογη". Μιας γυναίκας που μπορεί να είναι σίγουρη ότι η αψεγάδιαστη χροιά που θα δει το πρωί στον  καθρέφτη της, θα διατηρηθεί τέλεια ως το βράδυ... όνειρο κάθε γυναίκας!
To μέικ-απ είναι η βάση του μακιγιάζ μας και η βάση της όλης μας εμφάνισης.

Με το Benecos- Natural Creamy Make Up Nude, κάθε γυναίκα να επιτύχει την  απόλυτη τελειότητα: μακράς διάρκειας διόρθωση των ατελειών και αποτέλεσμα άψογης επιδερμίδας.  Επιδερμίδα που διατηρείται  αναλλοίωτη από το πρωί ως το βράδυ, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ενώ γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο όμορφη.

Το Benecos- Natural Creamy Make Up Nude απαντά στις ανάγκες εκείνων των γυναικών, που επιθυμούν να πετάξουν το πέπλο που καλύπτει την επιδερμίδα τους και να αποκαλύψουν την ιδανική της ομορφιά!

Το μακράς διαρκείας καλυπτικό και ενυδατικό Benecos- Natural Creamy Make Up Nude χάρη σε μια μοντέρνα φόρμουλα είναι απίστευτα αποτελεσματικό και για τα ευαίσθητα δέρματα. Τα ιδανικά κατάλληλα συστατικά που περιέχει διατηρούν το απαιτούμενο επίπεδο ενυδάτωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ καλύπτει όλες τις ατέλειες. Η ελαφριά φόρμουλα του προϊόντος επιτρέπει την φυσική δράση καθώς και το μεταξένιο μακιγιάζ.
Τώρα το αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να είναι το δικό σου. Είναι αέρινο, υψηλής κάλυψης Make Up για ξηρή, μικτή, κανονική και λιπαρή επιδερμίδα. Με ενυδατικές, δροσερές συνθέσεις για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν τέλειο καμβά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενισχύει τη δυνατότητα κάλυψης, δε μειώνει τη διαφάνεια του μακιγιάζ.
Περιέχει βιολογικό έλαιο jojoba και το βούτυρο shea και θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα.. Η ελαφριά υφή επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή πάνω στο πρόσωπο, αφήνοντάς την λεία, ματ και φρέσκια. Ανθεκτικό και σταθερό μέικ-απ που απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα χωρίς να φράζει τους πόρους. Προστατεύει την επιδερμίδα και λειαίνει τυχόν διαφορές στην υφή.

Η υφή του καθιστά την εφαρμογή του εύκολη και αφήνει αψεγάδιαστο και ματ αποτέλεσμα. Αυτό το make up διατηρείται αναλλοίωτο και φυσικό ακόμα σε συνθήκες ζέστης, υψηλής υγρασίας και έντονης δραστηριότητας. Το δέρμα το αισθάνεται ελαφρύ και άνετο.



Αναλυτικότερα:

  • Μακρά διάρκειας καλυπτική δράση.
  • Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.
  • Μεταξένια υφή.
  • Προσφέρει άμεση ομοιογενή απόχρωση.
  • Αναδεικνύει την λάμψη.
  • Ελέγχει τη γυαλάδα.


Είναι ο νέος σύμμαχος ομορφιάς για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες!
Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία και χρώματος ανοικτό Μπεζ.

Τρόπος χρήσης:


Με τη μη λιπαρή υφή του που διαχέεται άμεσα, το Benecos- Natural Creamy Make Up Nude αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του προσώπου, με ένα άγγιγμα, ελαφρύ σαν πούπουλο. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα για να προσφέρει ομοιόμορφη και στοχευμένη διόρθωση ,με βάση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέλεια εφαρμογή και το μακράς διαρκείας κράτημα δίνουν νέα διάσταση στην υπέροχη όψη, πιο ζωντανή, πιο άνετη και πιο φωτεινή. Βοηθά τον έλεγχο της γυαλάδας και εξασφαλίζει τέλεια διόρθωση στην επιδερμίδα χωρίς εφέ μάσκας .
Η τελειότητα έχει επίσης να κάνει και με την απόχρωση ,που μιμείται καλύτερα τον τόνο της επιδερμίδας, ώστε να την αναδείξει ,να την διορθώσει και να πετύχει το απόλυτο δυνατό αποτέλεσμα. Το  Benecos- Natural Creamy Make Up Nude διατίθεται σε 3 αποχρώσεις, με στόχο να προσφέρει σε όλες τις επιδερμίδες , από τις πιο λευκές ως τις πιο σκούρες, ένα χρώμα ειδικά προσαρμοσμένο στην καθεμία.




Benecos- Natural Concealer Perfect Coverage Light
(ΚΟΝΣΙΛΕΡ)


Ξενυχτάμε, περνάμε ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, εκφραζόμαστε, ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα εχθρικό περιβάλλον και βέβαια…μεγαλώνουμε. Η λεπτή, σαν τσιγαρόχαρτο και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, οι ελάχιστοι σμηγματογόνοι αδένες που διαθέτει και οι όλοι αυτοί οι μικροσκοπικοί μυς που βρίσκονται κάτω από αυτήν, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που κλέβουν τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας.

Τα μάτια είναι από τα πρώτα σημεία του σώματός μας που αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες μας. Αν τα εξετάσουμε προσεκτικά, βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζονται σημάδια γήρανσης, κόπωσης, αϋπνίας και στρες. Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, σακούλες και ξηρότητα εμφανίζονται, χτυπώντας το «κουδουνάκι του κινδύνου». Η κύρια αιτία που φαίνονται έντονα είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου. Καθημερινές κακές συνήθειες, όπως η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, το αλκοόλ, αλλά και η ηλικία, διάφοροι παθολογικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τη λεπτή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, που είναι πιο ευαίσθητη στα σημάδια του χρόνου και της κούρασης, ευνοούν την εμφάνιση των μαύρων κύκλων…
Μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις, που εννοείται ότι έχουμε κάνει κι εμείς στον εαυτό μας. …. «Πώς θα φωτίσω το βλέμμα μου;», «Πώς θα καλύψω τις ρυτίδες;» «Τι θα κάνω με τους μαύρους κύκλους;» «Πώς θα κάνω το βλέμμα μου να φαίνεται πιο ξεκούραστο;»

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί με τη βοήθειά του  Benecos- Natural Concealer Perfect Coverage Light θα μάθετε να τους... ρετουσάρετε!

Η αλήθεια είναι πως το concealer κάνει θαύματα και δύσκολα το αποχωριζόμαστε τις μέρες που είμαστε κουρασμένες και οι μαύροι κύκλοι μας είναι έντονοι! Επιπλέον, είναι το μαγικό προϊόν που καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες….
Το Benecos- Natural Concealer Perfect Coverage Light είναι λεπτόρρευστο και πολύ ελαφρύ, γι' αυτό δίνει την εντύπωση ότι δεν θα καλύψει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους. Όμως, όταν απλώνεται στην επιδερμίδα, συμβαίνει κάτι μαγικό. «Σβήνει» όλες τις ατέλειες χωρίς να αισθάνεσαι ότι «φοράς» κάτι. Κι επίσης, χάρη στην υδαρή σύνθεσή του, δεν συσσωρεύεται στις ρυτίδες. Προσφέρει μεγάλη κάλυψη ώστε να «σβήνονται» πλήρως οι σκιές της κούρασης και οι μαύροι κύκλοι κάτω και γύρω από τα μάτια, δίνοντας μια φρέσκια όψη στην επιδερμίδα. Προστατεύει αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα, μειώνοντας τις ρυτίδες.

Το Benecos- Natural Concealer Perfect Coverage Light είναι ένα προϊόν πολλαπλής χρήσης που χρησιμοποιείτε για την απόκρυψη κηλίδων, τους μαύρους κύκλους, φωτίζοντας κάτω από τα μάτια και αναδεικνύει το  πρόσωπό μας.
Η συσκευασία του δίνει το ακριβές ποσό που απαιτείται για την εφαρμογή του. Είναι ανθεκτικό, μικρό και για τα ταξίδια-φιλικό. Το concealer προσφέρει άψογο φινίρισμα!

Σε 2 φυσικές αποχρώσεις και με πρακτικό βουρτσάκι.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια και σε όποια άλλη περιοχή χρειάζεται πριν το make up.



Benecos- Natural Powder Blush Mallow Rose
(ΡΟΥΖ)



Ζηλεύουμε τα ψηλά ζυγωματικά της Ζιζέλ; Θαυμάζουμε τη φρεσκάδα της 44χρονης Κέιτ Μπλάνσετ; Θέλουμε τις γωνίες του προσώπου της Κίρα Νάιτλι; Ονειρευόμαστε τη λάμψη της Μιράντα Κερ; Πώς θα καταφέρουμε να τα αποκτήσουμε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα;
Με δύο μόνο «σωστές» κινήσεις μπορεί να δώσει μια λάμψη υγείας στα ζυγωματικά μας, να δημιουργήσει γωνίες και να κάνει το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο λεπτό και ξεκούραστο. Τις περισσότερες φορές αρκεί μια "ιδέα" χρώματος για να αποκτήσει το πρόσωπό μας δροσερή, γεμάτη υγεία και φρεσκάδα όψη σαν να κάναμε αερόβια γυμναστική ή... να τρέχαμε μία ώρα. Και τότε, δεν έχουμε παρά να βγάλουμε το ρουζ από το τσαντάκι των καλλυντικών μας!

Το ρουζ είναι από τα must-have προϊόντα του νεσεσέρ κάθε γυναίκας - και όχι άδικα. Το ρουζ κατέχει εξέχουσα θέση, χαρίζοντας φωτεινότητα στο πρόσωπο. Δίνει χρώμα στα μάγουλα και παράλληλα τα φροντίζει έτσι ώστε να αντανακλούν πραγματική φυσική λάμψη υγείας. Το ρουζ αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του προσώπου, κολακεύει τα χαρακτηριστικά και είναι απαραίτητο για να φανεί το μακιγιάζ. Είναι αυτό που δίνει ροδαλή, υγιή και φρέσκια όψη με μια κίνηση!
Τα φυσικά ελαφρώς ροζ μάγουλα είναι σημάδι νεότητας, καλής υγείας και κατ’ επέκταση γονιμότητας, γι’ αυτό και πάντα έλκυαν υποσυνείδητα το άλλο φύλο. Αλλά το ρουζ μπορεί να γίνει και όπλο κατά της γήρανσης. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει το χρώμα του και γίνεται θαμπό. Η χρήση του ρουζ επαναφέρει το νεανικό χρώμα. Ωστόσο, εξίσου σημαντική με την επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι και η επιλογή της σωστής υφής..

Το Benecos- Natural Powder Blush Mallow Rose αναδεικνύει κάθε beauty look σας και χαρίζει στο πρόσωπό σας μία φωτεινή και υγιή όψη και είναι απαραίτητο για κάθε στιγμή της μέρας.

Το ρουζ Benecos- Natural Powder Blush Mallow Rose δίνει στο δέρμα σας υγιή, φρέσκια , φυσική εμφάνιση και λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εξασφαλίζει μεταξωτό φινίρισμα στο μακιγιάζ. Η φόρμουλα του προϊόντος κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο και να ακτινοβολεί. Η σκόνη δεν πέφτει, κάνοντας το αποτέλεσμα είναι ορατό για πολλές ώρες. Τονίζει τέλεια τα ζυγωματικά. Αυτό το εξαιρετικά φίνο ρουζ με υφή πούδρας προσφέρει απαλή, προσαρμοζόμενη απόχρωση και είναι μακράς διάρκειας.
Ένα ανάλαφρο ρουζ που εφαρμόζεται και αναμειγνύεται εξαιρετικά ομοιόμορφα. Αυτό το ζωηρό και μεταξένιο ρουζ θα φέρει στα μάγουλά σας μια όμορφη πινελιά χρώματος. Η πλούσια σύνθεσή του επιτρέπει τη λεία και ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος.
Σμίλευση, Σχήμα, Λάμψη. Τοποθετείστε αυτό το εξαιρετικό μεταξένιο, πολυτελή ρουζ για ενισχυμένο περίγραμμα και υγιή λάμψη. Έχει  δροσερό, λαμπερό ροζ χρώμα!


Χαρακτηριστικά:

  • Δίνει στα μάγουλα υγιές χρώμα.
  • Φωτίζει.
  • Εξαιρετικά φίνο.
  • Εύκολη εφαρμογή.
  • Απόχρωση που διαρκεί.

Η μικρή συσκευασία της σας επιτρέπει να την έχετε πάντα μαζί σας.
Χρώμα: Ροζ–Μωβ
Κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στα μάγουλα με πλατύ πινέλο και απλώστε σβήνοντας.

Τips:

1.Για να διαλέξεις την σωστή απόχρωση λοιπόν δεν έχεις παρά να τσιμπήσεις τα μάγουλά σου! Το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο και δέρμα είναι αυτό που έχεις φυσικά, όταν κοκκινίζει το πρόσωπό σου. Το μυστικό λοιπόν είναι στο… τσίμπημα! Τσίμπα τα μάγουλά σου ελαφρά και προσπάθησε να βρεις μια απόχρωση που να μοιάζει με το φυσικά ροδαλό σου χρώμα. Και να θυμάσαι, τα πάντα δείχνουν διαφορετικά σε φυσικό φως συνεπώς μην κάνεις το τεστ βράδυ και μην αγοράσεις απόχρωση αν δεν την δεις σε φυσικό φως πρώτα!
2.Αντί για το κέντρο των ζυγωματικών, απλώνουμε το ρουζ στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών (μερικά εκατοστά κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού). Έτσι θα κολακεύσουμε τα μάγουλα που έχουν χάσει τη φρεσκάδα και τη σφριγηλότητά τους, και θα ανασηκώσουμε τα ζυγωματικά.




Benecos- Natural Quattro Eyeshadow Beautiful Eyes
(4πλή ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ)





Δώστε χρώμα στο μουντό Χειμώνα!

Τα φύλλα στα δέντρα είναι ήδη πεσμένα, σε κάποια άλλα δέντρα χρυσίζουν ελαφρά και ο χειμώνας προχωράει. Τα κουκουνάρια έχουν αρχίσει να πέφτουν όλο και περισσότερο, χαρίζοντάς μας ποικιλομορφία σε μέγεθος και σχήμα. Η φύση είναι ένας πραγματικός θησαυρός και μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά.  Αν θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να αντικρίσει όλες τις μικρές και μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας, προσπαθώντας να τις αξιοποιήσετε.
Μέσα στην χειμερινή μουντάδα ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της κοσμετολογίας.

Έξοδοι, δουλειά, εκδηλώσεις, δείπνα. Ο χειμώνας μας βρίσκει με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν την χειμερινή περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα πρέπει να  συνδυάζεται με τη λάμψη και να αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί.
Θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες! Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές.
Για να είμαστε πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας .

Σύμμαχός μας σε αυτή την χειμερινή αποστολή είναι αναμφισβήτητα μια παλέτα που περιλαμβάνει τα πάντα για ένα ολοκληρωμένο look στη στιγμή. Μία τέτοια παλέτα είναι και η Benecos- Natural Quattro Eyeshadow Beautiful Eyes.

Η Benecos- Natural Quattro Eyeshadow Beautiful Eyes είναι μια εξαιρετικής σχεδίασης παλέτα από σκιές, που δημιουργεί συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, τονίζει, αναδεικνύει και δίνει εντυπωσιακό look ματιών –με χαμηλών τόνων, φυσική, αισθησιακή εμφάνιση. Όλες οι σκιές είναι σε μορφή σκόνης ,4 εναρμονισμένες αποχρώσεις σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το τέλειο make-up ματιών, για βλέμμα φυσικό, σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Εγγυάται την πλήρη  ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. Αποτελείται από ιριδίζουσες αποχρώσεις, προσφέροντας έντονη χρωματική απόδοση. 

Η ανάλαφρη και μεταξένια υφή της γλιστράει απαλά και παραμένει άψογη για ώρες...

Η παλέτα σκιές Benecos- Natural Quattro Eyeshadow Beautiful Eyes έχει φωτεινά χρώματα στους αγαπημένους τόνους των γυναικών. Όμορφα χρώματα στις αποχρώσεις του ροζ, εκρού, μώβ αλλά και καφέ για ένα ολοκληρωμένο, τέλειο αποτέλεσμα .
Η παλέτα Benecos- Natural Quattro Eyeshadow Beautiful Eyes είναι αέρινη, δεν βαραίνει τα μάτια, ενώ παράλληλα συνδυάζει χρώμα και αποτέλεσμα, τονίζοντας τη φυσική μας ομορφιά. Αποχρώσεις και τόνοι λάμψης ρυθμιζόμενης έντασης μας επιτρέπουν να επιλέξουμε πόσο έντονο επιθυμούμε το αποτέλεσμα και μας χαρίζουν την ελευθερία να εκφράσουμε τη δική μας, λαμπερή προσωπικότητα..

Οι αποχρώσεις της τετραπλής σκιάς ματιών της Benecos συμπληρώνουν τέλεια η μια την άλλη, καθιστώντας εύκολο να δημιουργήσετε ατελείωτους συνδυασμούς για συναρπαστικές εμφανίσεις.
Όλες οι σκιές προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.

Είναι εύκολες στην εφαρμογή με πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:


Τις εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!


Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black
(ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ)


Υπάρχει τόσο μεγαλοπρέπεια στην ποικιλομορφία του κόσμου, που είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους.
Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου και το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο που έχει ο άνθρωπος και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεις τα πιο όμορφα στον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν ότι τα μάτια είναι το παράθυρο για την ψυχή, και ένα βλέμμα είναι αρκετό για να σαγηνεύσει τον καθένα. “Όταν γνωρίσω την ψυχή σου, θα ζωγραφίσω τα μάτια σου” είχε πει στη σύντροφο και μούσα του, Jeanne Hebuterne, ο διάσημος ζωγράφος Μοντιλιάνι( Ένα από τα χαρακτηριστικά των πορτρέτων του Μοντιλιάνι είναι όντως ο τρόπος που απεικονίζονται τα μάτια. Πάντοτε μικρά, άλλοτε θολά και άλλοτε τελείως κενά, σε γαλάζιο ή μαύρο χρώμα. Σύμφωνα με τη λογική του Μοντιλιάνι τα μάτια είναι τα παράθυρα για τη ψυχή και επομένως δε μπορεί να τα αποτυπώσει σωστά εάν δεν τα γνωρίζει ο ίδιος ή φυσικά εάν δεν θέλει να τα γνωρίσει).

Οι γυναίκες για δεκαετίες προσπαθούν να γίνουν όμορφες και με ογκώδης βλεφαρίδες. Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής και οι βλεφαρίδες οι κουρτίνες και για αυτό οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται όσο πιο θηλυκά μπορούν.
Εάν θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας... βλέμμα και για εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ (ή ακόμα και το πρωί), το μακιγιάζ στα μάτια είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίσετε. Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα. Είναι το προϊόν που πραγματικά αλλάζει όλη την όψη των ματιών μας, ακόμα κι αν δε χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν. Οι έντονες βλεφαρίδες δίνουν δύναμη στο βλέμμα ό,τι χρώμα ματιών και να έχουμε. Η mascara ίσως είναι το νούμερο ένα beauty item που έχουν όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες. Ακόμα κι εκείνες που δεν έχουν στενή σχέση με το μακιγιάζ ένα mascara σίγουρα το χρησιμοποιούν, αφού με μία κίνηση το βλέμμα γίνεται πιο έντονο.

Η Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black είναι η βασίλισσα του μακιγιάζ! Εχει σχεδιαστεί. για έξτρα μακριές βλεφαρίδες με έντονο μαύρο χρώμα.
Ιδανική για να δημιουργήσει έντονο βλέμμα κατευθύνοντας τις βλεφαρίδες προς τις εξωτερικές γωνίες του ματιού.

H Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black όχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση και θηλυκότητα στο βλέμμα.

Είναι μια μάσκαρα για αξεπέραστο χρώμα, σχήμα και φροντίδα, χαρίζει πλούσιο όγκο, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας έντονο πλούσιο μαύρο χρώμα! Η φυσική μάσκαρα super long lashes προσφέρει έξτρα μακριές, απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Η φόρμουλα της είναι απαλή, καθιστώντας εύκολη την εφαρμογή της στις βλεφαρίδες. Έχει κρεμώδη υφή και είναι εύκολη η αφαίρεσή της.
Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε που θρέφει και προστατεύει τις βλεφαρίδες. Δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά έντονο και βαθύ αποτέλεσμα. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Η σύνθεση της προστατεύει τις βλεφαρίδες και ίνες για έξτρα όγκο μήκος. Προσφέρει όλα όσα θέλετε από μία μάσκαρα. Δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε τη μάσκαρα Benecos- Natural Mascara Super Long Lashes Carbon Black και χρησιμοποιήστε τη σωστά για να σας κοιτούν όλοι στα μάτια!
Με βουρτσάκι τελευταίας γενιάς που «αγκαλιάζει» ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και μια υπέροχη φόρμουλα που δίνει όγκο, καμπύλη, μήκος και ένταση, το ατίθασο look δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Το βουρτσάκι της αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες σας με την τρυφερότητα που τους αξίζει, και τυλίγεται γύρω από ολόκληρη την γραμμή των βλεφαρίδων σας χωρίς να τις κολλάει.

Είναι πολύ μοντέρνα και παιχνιδιάρικη συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα .Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Για καλύτερο αποτέλεσμα βουτάτε συχνά το βουρτσάκι.
Συμβουλή εφαρμογής: για επιπλέον μήκος εφαρμόστε τη μάσκαρα δύο φορές.



Benecos- Natural Kajal Eyeliner Black
(ΜΑΛΑΚΟ ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ)




Θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας… βλέμμα;
Το προτείνουν οι σχεδιαστές και το αγαπούν πολλές celebrities. Ο λόγος για το eyeliner, του οποίου η αξία είναι ανεκτίμητη, γιατί όχι μόνο τονίζει το βλέμμα μας κάνοντάς το να φαίνεται ανοδικό αλλά και επειδή μόνο μ΄αυτό μπορείτε να δείχνετε πανέμορφη, περιποιημένη και άκρως εντυπωσιακή.
Όλες λατρεύουμε το eyeliner, αφού απογειώνει το βλέμμα και «ολοκληρώνει» το μακιγιάζ .Το eyeliner προσδίδει γοητεία σε κάθε πρόσωπο, ανασηκώνοντας το βλέμμα και μεγαλώνοντας τα μάτια. Το περίγραμμα στα μάτια με eyeliner είναι μια από τις αρχαίες τεχνικές μακιγιάζ που μας έγινε γνωστή από την αρχαία Αίγυπτο, όπου πέρασε από αμέτρητες επαναλήψεις στις διάφορες δεκαετίες και εξελίχθηκε σε διάφορα χρώματα και υφές. Η τεχνική αυτή είναι η καλύτερη ανακάλυψη στον κόσμο του μακιγιάζ γιατί προσφέρει έντονο, δραματικό και εντυπωσιακό βλέμμα σε οποιοδήποτε σχήμα ματιών.

Αν επιθυμείτε να αποτυπώσετε το δυναμισμό, την ομορφιά, την κομψότητα αλλά και τη σεξουαλικότητα στο πρόσωπο σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε τον τρόπο, να εφαρμόζετε σωστά την ιδανική γραμμή, ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του ματιού σας.

Ίσως να μην το έχετε και πολύ σε εκτίμηση ή να μη το χρησιμοποιείτε ιδιαίτερα, ωστόσο το eyeliner σε οποιαδήποτε μορφή του μπορεί να εγγυηθεί από μόνο του ένα άψογο στυλ, να τελειοποιήσει το μακιγιάζ σας και να κάνει τα μάτια σας πανέμορφα και καθηλωτικά.
Πόσες ώρες έχετε περάσει μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας μανιωδώς να κάνετε αυτή την πολυπόθητη λεπτή γραμμή στα μάτια σας κάνοντας σας να αργείτε σε κάθε ραντεβού; Πλέον έχετε την λύση στο πρόβλημα με το Benecos- Natural Kajal Eyeliner Black.

Το Benecos- Natural Kajal Eyeliner Black είναι μαλακό μολύβι ματιών για εύκολο & καλοσχηματισμένο περίγραμμα Είναι eyeliner με έντονο μαύρο χρώμα, το οποίο θα κάνει το βλέμμα σας βαθύ και εκφραστικό. Η βολική μύτη του επιτρέπει να σχεδιάσουμε μια λαμπερή γραμμή. Ο τύπος του προϊόντος περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν μια ισχυρή κάλυψη στα βλέφαρα μόνο με ένα πέρασμα. Το eyeliner δίνει τέλεια εμφάνιση στα μάτια, τέλεια όλη την ημέρα, ανεξάρτητα από τον καιρό. Η συνοχή του μολυβιού εξασφαλίζει μια έντονη μαύρη χροιά. Έχει μια λεπτή μύτη, έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι γρήγορη και ακριβής. Προϊόν κορυφαίας ποιότητας για ιδιαίτερη ευκολία, εντυπωσιακή ακρίβεια και ομοιομορφία στην εφαρμογή.

Χάρη στη σταθερή του μύτη, το βαθιά μαύρο eyeliner εφαρμόζεται με ακρίβεια και δημιουργεί την τέλεια καμπύλη στα βλέφαρα. Απαραίτητο τόσο για τη δημιουργία smokey eyes και πιο φυσικών μακιγιάζ. Κατάλληλο επίσης και για πιο καλλιτεχνικά σχέδια στα μάτια. Δεν δημιουργεί ‘μουντζούρες’, ενώ δεν ξεθωριάζει.
Με λεπτή μύτη, για λεπτή και απαλή γραμμή, έχει  ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Διευκολύνει το σχηματισμό μίας τέλειας, vibrant γραμμής με μία μόνο κίνηση. Κάνει ενιαία γραμμή χωρίς κενά, έντονο μαύρο ματ αποτέλεσμα..
Υπογραμμίζει τα μάτια σας με έντονο χρώμα εμπνευσμένο από τις πασαρέλες. Εξαιρετικά σταθερό που υπογραμμίζει τέλεια τα μάτια.
Διατίθεται σε όμορφη και πρακτική συσκευασία.

Χωρίς άρωμα, χωρίς ταλκ.

Τρόπος χρήσης:

Κάθε πέρασμα είναι εξαιρετικό για καθαρό και έντονο φινίρισμα. Αυξήστε το πάχος των γραμμών ασκώντας ελαφριά πίεση. Γραμμές λεπτές και φυσικές ή μεγάλες και τολμηρές; Η επιλογή είναι δική σας!


Benecos- Natural Mat Lipstick Very Berry
(ΜΑΤ ΚΡΑΓΙΟΝ)



Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν φοράμε στα χείλη μας κραγιόν νιώθουμε αμέσως διαφορετικά.
Καλωσορίζουμε τα χιόνια δίνοντας τους γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας δηλαδή το αγαπημένο μας κραγιόν. Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.

Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες.
Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας. Συχνά η απόχρωση που επιλέγουμε μετατρέπεται στην ‘υπογραφή’ μας αφού δεν είναι λίγες εκείνες που μένουν σταθερές για χρόνια στην αγαπημένη τους απόχρωση, ακόμα και αν έχουμε δεκάδες άλλες αποχρώσεις. Άλλες πάλι, πελαγώνουμε κάθε φορά που πρέπει να επιλέξουμε κραγιόν. Ποια απόχρωση πρέπει να αγοράσουμε; Κάτι κλασικό ή την τελευταία λέξη της μόδας; 
Να στολίσουμε τα χείλη μας με μια έντονη απόχρωση ή να γειώσουμε το μακιγιάζ μας με κάτι πιο απαλό;

Φέτος, η μόδα στο μακιγιάζ των χειλιών προστάζει φωτεινές, ζωηρές και έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν με ένα χειμωνιάτικο look και μας μας δίνουν ένα girly ύφος, που μας δίνει άψογη όψη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το Benecos- Natural Mat Lipstick Very Berry είναι θηλυκό ,σέξι και κάνει φυσικό ματ με υπέροχη μωβ απόχρωση. Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.
Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.
Ένα έντονο ματ κραγιόν με όλη την ένταση του μώβ χρώματος. Εμπλουτισμένο με με ένα συνδυασμό κεριών και ελαίων: κερί  μέλισσας, έλαια αβοκάντο & babassu, για υγρή εμφάνιση των χειλιών, αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Το ματ αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με πυριτικό οξύ σε συνδυασμό με οργανικό άμυλο αραβοσίτου. Είναι πλούσιο σε χρώμα, δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.

Απλώνεται εύκολα πάνω στα χείλη και διαρκεί ακόμα και μετά από ώρες. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Το Benecos- Natural Mat Lipstick Very Berry είναι σε  γήινο τόνο στα χείλη μαζί με μικρές πινελιές λάμψης. Είναι για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά λαμπερό και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων look με μία πινελιά σοφιστικέ φυσικότητας. Αποτελεί την επιτομή της ιδέας για περιποιημένη τελειότητα καθώς δίνει το κατάλληλο βάθος και τη σωστή ουδετερότητα. Είναι μια τόσο απαλή, κρεμώδης και μοντέρνα απόχρωση με εξαιρετική διάρκεια.
Θα το φορέσετε περισσότερο από όλα: στη δουλειά, στο ραντεβού, στην έξοδο, το πρωί, το βράδυ. Επίσης, θα δώσει τις απαραίτητες ισορροπίες σε ένα έντονο μακιγιάζ ματιών.

Σε αντίθεση με άλλα κραγιόν μεγάλης διάρκειας, που μπορεί να δείχνουν στεγνά και θαμπά στα χείλη, το Benecos- Natural Mat Lipstick Very Berry προσφέρει χρώμα μεγάλης διάρκειας που αφήνει μια ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας όλη την ημέρα, ενώ χαρίζει μια γοητευτική λάμψη. Αφήνει πιο ομοιογενή και ομοιόμορφη στρώση χρώματος στα χείλη για καλύτερη κάλυψη και βοηθάει το χρώμα να μένει σταθερό στα χείλη όλη την ημέρα δίνοντας μία βελούδινη αίσθηση διατηρώντας τη φρεσκάδα.

Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το κραγιόν για τα χείλη της. Το Benecos- Natural Mat Lipstick Very Berry προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!
Το Benecos- Natural Mat Lipstick Very Berry είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ.

Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε την εικόνα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στη διάθεση σας.
Αυτό το κραγιόν  σας παρασύρει στο Manhattan που δεν κοιμάται ποτέ, στης ηρεμία του Salzburg, μέχρι και στο Τόκυο με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.

Η συσκευασία του είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!



Benecos- Happy Nails Nail Polish Desire

(ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ)



Τα περιποιημένα νύχια  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να «τολμούν» με χρώματα και σχέδια. Τα φτιαγμένα και περιποιημένα νύχια κάνουν την διαφορά στο στυλ κάθε γυναίκας! Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα.
Όσο μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στα νύχια και το μανικιούρ, που πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψό, λαμπερό και εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό και outdated.

Όλες τις ημέρες του χρόνου τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας, όπως οικιακές δουλειές, μητρικά και συντροφικά χάδια (αν και αυτά τα δυο είναι χαρά μας!), επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ. Μας αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω, το πιο όμορφο manicure! Σίγουρα πολλές από εσάς, με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που έχετε, αφήνετε την περιποίηση των νυχιών μέχρι να σας πιάσει ο πρώτος πανικός! Αλλά δεν πρόκειται να αφήσετε τα δυναμικά αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητα χέρια σας, χωρίς ένα περιποιημένο manicure!
Είτε είσαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, επιβάλλεται να έχετε περιποιημένα νύχια.
Άλλη μια συλλογή άκρως Χειμωνιάτικη μας περιμένει από την πάντα από την εταιρία Benecos... είναι μια συλλογή βερνικιών με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτομία, που μας προσφέρει μια σπάνια ‘ματιά’ στον κόσμο της αριστοτεχνικής μαεστρίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στα νύχια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο χειμερινό βερνίκι Benecos- Happy Nails Nail Polish Desire.

Το Benecos- Happy Nails Nail Polish Desire είναι βερνίκι για τα νύχια, εύκολης εφαρμογής. Για τέλεια ,αψεγάδιαστα ,υγιή νύχια με διάρκεια. Έχει άψογο αποτέλεσμα στα νύχια χωρίς ξεφλούδισμα. Εφαρμόζει τέλεια, απλώνεται εύκολα και δίνει μωβ λάμψη, προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο βήμα. Είναι  εκλεπτυσμένο , με μοντέρνο χρώμα και υπόσχεται διάρκεια..... Στεγνώνει γρήγορα...

Με ιδιαίτερα σχεδιασμένο και εύχρηστο βουρτσάκι που δίνει καλύτερη κάλυψη και ευκολία στην εφαρμογή!! Μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ!
Είναι σε γυάλινη συσκευασία ,κατάλληλη για την τσάντα μας!


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε πρώτα μια λεπτή στρώση, μέχρι να στεγνώσει κι έπειτα περνάμε ένα δεύτερο στρώμα.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Natans αγαπά τα καλλυντικά, τα προϊόντα μακιγιάζ και την ομορφιά γενικότερα. Με μεράκι και πολλή δουλειά, ψάχνουνε την εγχώρια και παγκόσμια αγορά και μας παρέχουνε προϊόντα ποιοτικά, σε καλές τιμές, για να είμαστε πιο όμορφες στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο. Είναι εδώ, όχι μόνο για να μας προτείνουμε προϊόντα, αλλά και για να μας <<εκπαιδεύσουνε>> πως να τα χρησιμοποιούμαι και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εταιρία Natans πιστεύει πως κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και όμορφη, αρκεί να μάθει τον τρόπο να περιποιείται σωστά τον εαυτό της.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Natans για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.natans.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου