Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Olivellenic Organics review


Olivellenic Organics


Save your skin!

Γειά σας Glamorous,

Υπερδοσολογία ανησυχίας και ξεγνοιασιάς μαζί. Από τη μία θέλετε χιόνι κι από την άλλη το φοβάστε. Βλέπετε οι λευκές νιφάδες σκορπούν μια αγνότητα. Αγνές οι προθέσεις σας στα παρακάλια να χιονίσει. Ξέρω. Σα μικρό παιδί που θέλετε να μυηθεί στο χιονοπόλεμο και στα παιχνίδια. Πόλεμος συναισθημάτων. Παιχνίδια του μυαλού. Μετράτε στιγμές μπροστά από αναμμένο τζάκι. Μια κουβέρτα στα πόδια. Ένα βιβλίο πιο κει. Μια ζεστή σοκολάτα αχνίζει. Η τηλεόραση παίζει χωρίς φωνή. Σε αφωνία εσείς. Θέλετε παρέα να μοιραστείτε, αλλά ωραία είναι κι η τούτη η μοναξιά. Μην αγχώνεστε. Δικαιούστε μια αναστάτωση. Είναι ο καιρός τέτοιος.

Κλείστε λίγο τα μάτια όπως είσαστε στη βολή του σπιτιού σας. Νιώστε τη ζεστασιά των σκέψεων σας. Αφεθείτε στη στιγμή που ξεχνιέστε με το τίποτα. Έτσι φτιάχνονται οι ιστορίες με χιόνι.
Σκεφτόμαστε ότι οι ιστορίες με χιόνι περιέχουν αυθάδεια. Κανένας αυθορμητισμός δεν κινείται. Δεν είμαστε σίγουροι αν μας αρέσει πολύ ή απλά θέλουμε να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια βλέποντάς το. Οι ιστορίες μαζί του έχουν μια συγκλονιστική γλίστρα στις αλήθειες του. Το χιόνι δεν είναι παίξε – γέλασε. Θέλει σωστό βηματισμό για να το διασχίσετε. Θέλει να ισορροπείτε με ανασφάλειες και επιθυμίες.

Τι και αν βγείτε λίγο έξω και νιώσετε την τσιτωμένη επιδερμίδα σας από το κρύο. Και αυτή η τόνωση σηκώνει διεργασίες. Μόνο μια ανάσα και λίγα δεύτερα στο κρύο δεν αρκούν. Πρέπει να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς και αντί να μετράς τις νιφάδες ή να μετράς όλα όσα σου φέρνει ο χρόνος που σε καθηλώνει στο σπίτι και στη ζεστασιά του τίποτα, αντισταθείτε στην παγωνιά και λάμψτε με τα προϊόντα της εταιρίας Olivellenic Organics δημιουργώντας μοναδική ομορφιά!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Olivellenic είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία με βάση το Ελληνικό ελαιόλαδο.
Με σεβασμό στην παράδοση και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, δημιουργήθηκε μια σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών που σκοπό έχει την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.
Ο αρμονικός συνδυασμός του ελαιόλαδου με πλήθος επιλεγμένων φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων που χρησιμοποιούμε όπως Αλόη, Πράσινο τσάι, Αβοκάντο, Κόκκινο σταφύλι, Ιβίσκο, Ρούσκο, Καλέντουλα, Ιπποφαές, κ.ά. με τις ευεργετικές ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας.
Έχουνε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των δραστικών συστατικών που χρησιμοποιούνε ,αλλά και στην ικανή και αποτελεσματική ποσότητα τους, νοιάζονται για το περιβάλλον και είναι κατά των πειραμάτων στα ζώα.
Τα βιολογικά καλλυντικά τους είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.

Δεν περιέχουν τα απαγορευμένα και βλαβερά για τους ανθρώπους και το περιβάλλον SLS, SLES, PARABENS, VASELINE, PROPYLEN GLYCOL παράγωγα πετρελαίου , σιλικόνες, προϊόντα ζωικής προέλευσης και γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


OLIVE LIFTING SERUM
(ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ)



Παγωμένη ομορφιά!

Ατμόσφαιρα από συναισθήματα. Πολλά όλα αυτά που κάνει το χιόνι. Μια κλίση το κεφάλι σου. Γέρνεις στο μαξιλάρι. Ανοίγεις τα μάτια. Πίνεις μια γουλιά σοκολάτας και χαμογελάς τρυφερά. Είσαι στη ζεστασιά του σπιτιού σου.
Αν και ο υδράργυρος αντιστάθηκε μέχρι τελικής πτώσεως, ο χειμώνας όχι απλώς είναι εδώ αλλά, ειδικά τις τελευταίες μέρες, φρόντισε να μάς κάνει να νιώσουμε για τα καλά την άφιξή του. Και μπορεί το κύμα ψύχους να σας έχει βρει επαρκώς προετοιμασμένες, με την χειμερινή γκαρνταρόμπα σε επιφυλακή, συμβαίνει όμως το ίδιο και με την skincare ρουτίνα σας.

Παρότι τα βασικά βήματα περιποίησης είναι ίδια όλο το χρόνο αυτό που χρειάζεται να αλλάξει είναι οι φόρμουλες και οι υφές τους, ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες που παρουσιάζει η επιδερμίδα ανάλογα με την εποχή. Καθώς η θερμοκρασία πέφτει και ο αέρας γίνεται πιο ξηρός, η επιδερμίδα είναι εκείνη που πρώτη που υφίσταται τις επιπτώσεις, καθώς δεν διαθέτει τους μηχανισμούς εκείνους που μπορούν να την προστατέψουν από την «επίθεση» του ψύχους. Αποτέλεσμα: απώλεια υγρασίας, έντονη αφυδάτωση, θαμπάδα, επιδερμίδα που «τραβάει», τσούζει και εμφανίζει σκασίματα . Η αφυδάτωση ευθύνεται για την εμφάνιση ρυτίδων στο πρόσωπο.
Είναι γεγονός ότι το κρύο μπορεί να επηρεάσει την όψη του δέρματός μας σε πολλά επίπεδα.

Το κρύο του χειμώνα μπορεί να βλάψει το δέρμα, αλλά με τα κατάλληλα μέτρα η ανάπτυξη προβλημάτων μπορεί να αποφευχθεί.
Πώς μπορείτε να τα αποφύγετε ολα αυτά; Κάνοντας την κατάλληλη αναβάθμιση στο skincare σας – επιλέγοντας, δηλαδή το OLIVE LIFTING SERUM που θα θωρακίσει το δέρμα σας απέναντι στο αμείλικτο κρύο, ώστε να βγείτε... αλώβητες από τον χειμώνα!

Το OLIVE LIFTING SERUM είναι ένα συμπυκνωμένο προϊόν, στοχευμένης δράσης, για άμεσο αποτέλεσμα lifting. Ειδικός ορός άμεσης αποκατάστασης των σημαδιών της εφήμερης κόπωσης αλλά και των σημαδιών που οφείλονται στις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Για άμεση μείωση εξαφάνιση των λεπτών γραμμών, ρυτίδων και πόρων για ένα άψογο γρήγορο αποτέλεσμα καθώς απομακρύνει άμεσα τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα κάνοντας να φαίνεστε να δείχνετε και να αισθάνεστε την επιδερμίδα σας νεανική και μειώνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης σε λίγα λεπτά. Ο ορός μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και λειαίνει την επιδερμίδα αλλά το σημαντικό είναι ότι μετά από επαναλαμβανόμενη χορήγηση τα αποτελέσματα καθίστανται μόνιμα.

Τα ενεργά συστατικά που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα είναι το Tens Up (βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου) με κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας, το Νeodermyl, τα φυτικά βλαστοκύτταρα, το Υαλουρονικό οξύ και τα κόκκινα φύκια, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες της επιδερμίδας, ενδυναμώνει τη παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, μειώνει άμεσα τις ρυτίδες και τα σημάδια κόπωσης. Έχει άμεση δράση Lifting (από τα πρώτα λεπτά εφαρμογής), αλλά και μακροπόθεσμη δράση με εκπληκτικά αντιγηραντικά αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ορατό lift, σύσφιξη, 'γέμισμα' των ρυτίδων, ανόρθωση του περιγράμματος.

Αναλυτικότερα:

  • Δημιουργεί μια αόρατη μάσκα και προσφέρει άμεσο τράβηγμα (lifting) για λείο και νεανικό αποτέλεσμα.
  • Απαλύνει τις ρυτίδες.
  • Μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος και επαναφέρει την ελαστικότητα.
  • Χαρίζει εξωτερική λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Τονώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια, ανοίγει ξανά το βλέμμα, διορθώνει τις ρυτίδες λόγω χαλάρωσης. Αψηφά τη βαρύτητα και ανορθώνει, συσφίγγει και παρέχει αποτελέσματα που διαρκούν. Οι φθορές που έχει υποστεί η επιδερμίδα υποχωρούν, καθώς τα κύτταρα ανανεώνονται και τα νέα ενισχύονται, εμπλουτίζονται με θρεπτικά συστατικά και προστατεύονται. Η επιδερμίδα φαίνεται ανορθωμένη και σφριγηλή. Ο OLIVE LIFTING SERUM είναι  η επιτομή της πολυτέλειας.

Ο ορός έχει υπέροχο και δροσερό άρωμα και είναι σε γυάλινη κομψή συσκευασία ,κατάλληλος και για την τσάντα μας.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος!

Μετά την εφαρμογή του συνιστάται η χρήση της κρέμας lifting.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό πριν από την ενυδατική σας κρέμα. Κάντε μασάζ με απαλές κινήσεις των δακτύλων έχοντας φορά από το κέντρο προς τα έξω.



OLIVE LIFTING CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ)




Tέρμα στις ρυτίδες του…Χειμώνα!

Διατηρείστε ακέραιη την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας ακόμη και κάτω από τις σκληρές κλιματολογικές συνθήκες της εποχής.
Τα χειμωνιάτικα Σαββατοκύριακα, συνδυασμένα με απολαυστικές φιγούρες σκι και άφθονο χιονοπόλεμο σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, είναι μια υπέροχη εμπειρία που μπορεί ωστόσο να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την απαλότητα και την εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

Όταν ο υδράργυρος κατεβαίνει επικίνδυνα, το δέρμα του προσώπου είναι το πρώτο που δέχεται την «επίθεση». Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας, από τον παγωμένο άνεμο του εξωτερικού περιβάλλοντος, στην υψηλή θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων και το αντίστροφο. Το «σοκ» στο οποίο υποβάλλεται η επιδερμίδα έχει σαν αποτέλεσμα την αφυδάτωσή του, γεγονός που οφείλεται στο ότι τα λιπίδια που υπάρχουν στην εξωτερική προστατευτική στοιβάδα παράγονται με πιο αργό ρυθμό και έτσι η επιδερμίδα γίνεται τραχιά, ξεφλουδίζει ή ερεθίζεται. Σας «τραβάει» και σας ενοχλεί, γίνεται πιο τραχύ, εμφανίζει κοκκινίλες, ενώ οι λεπτές ρυτίδες και γραμμές του γίνονται εντονότερες.
Για να αποφύγετε κάθε ίχνος ξηρότητας, ερεθισμών αφυδάτωσης και ρυτίδων, που μπορεί να προκαλέσει η παγωμένη ατμόσφαιρα στο πρόσωπο σας, σκόπιμο είναι να πάρετε μερικές βασικές προφυλάξεις πριν ξεκινήσετε για ένα ξεκούραστο weekend στη χειμωνιάτικη φύση και όχι μόνο.

Η λύση: Η χρήση μιας καλής αντιγηραντικής κρέμας καθίσταται αναγκαία σε καθημερινή βάση, καθώς μάλιστα προσφέρει επιπρόσθετα πλεονεκτήματα στην επιδερμίδα. Αν θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό και σφριγηλό, χρησιμοποιείστε την κρέμα OLIVE LIFTING CREAM προκειμένου να αποφύγετε ή να καθυστερήσετε την εμφάνισή των ρυτίδων.

Η OLIVE LIFTING CREAM είναι αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με αποτέλεσμα λίφτινγκ με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Παρέχει στην επιδερμίδα συνεχές lifting για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το αποτέλεσμα; Με την καθημερινή χρήση, δρα αποτελεσματικά κατά των ρυτίδων, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνεται η υφή και η λάμψη του δέρματος. Η επιδερμίδα σας είναι πιο ενυδατωμένη, οι ρυτίδες «γεμίζουν» και το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται λειαίνεται.

Χάρη στο καινοτόμο σύμπλεγμα που περιέχει Ten’s Up (Chichorium intibus), προσφέρει αποδεδειγμένα (με κλινικές μελέτες), εντυπωσιακά αποτελέσματα lifting από τα πρώτα λεπτά εφαρμογής! Το βραβευμένο συστατικό Neodermyl, έχει μακροπρόθεσμη αντιγηραντική δράση καθώς αυξάνει εντυπωσιακά, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η δράση της συμπληρώνεται από τα φυτικά βλαστοκύτταρα και τα κόκκινα φύκια. Σαν αποτέλεσμα, έχουμε άμεση και ορατή μείωση των ρυτίδων από τις πρώτες εφαρμογές, αλλά και μακροπρόθεσμα, λόγω της συνεχούς ανάπλασης της επιδερμίδας.
Μειώνει ορατά τις ρυτίδες, αποκαθιστά την ελαστικότητα  και παρέχει τη βέλτιστη ενυδάτωση, ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων, επιταχύνει  την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, τα κόκκινα φύκια αναπλάθουν το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν ασπίδα προστασίας  από βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες, δεσμεύει το νερό στα βαθύτερα στρώματα της  επιδερμίδας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ενυδάτωση, ενισχύει την αντιγηραντική και ενυδατική δράση. Με τη βαθιά διείσδυση στο δέρμα, αυξάνει την ανανέωση του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που έχει σαν αποτέλεσμα πιο ομαλό, νεότερο και πιο αναζωογονημένο δέρμα.

Αναδεικνύει την ομορφιά των χαρακτηριστικών ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της νεανικότητας του. Φωτίζει και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα!


Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε μικρή ποσότητα κρέμας με ανοδικές κινήσεις χωρίς να τρίβουμε πρωί ή/και βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Olivellenic Organics μας δίνει την αγάπη της μας χαρίζει το χαμόγελο και διώχνει την παγωνιά από τις καρδιές των ανθρώπων. Αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο στο να σταμάτα το χρόνο.. με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσουμε το χρόνο. Έχει διατηρήσει το ίδιο ειλικρινές πάθος για την κατανόηση του δέρματος και την επιθυμία να καινοτομήσει με ανακαλύψεις. Στην Olivellenic Organics , τόλμη και πρωτοτυπία συμβαδίζουν με την εξαιρετική εμπειρία. Η συναρπαστική της περιπέτεια  γράφεται μέρα με τη μέρα .


Ευχαριστώ την εταιρία Olivellenic Organics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmoliva.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου