Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ag pharm review


Ag pharm


Αντιμετωπίσετε την ξηροδερμία του χειμώνα!


Γεια σας Glamorous,

Κρύο, αέρας, βροχή, υγρασία, χιόνι, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ο χειμώνας και τα συνεπακόλουθά του δεν σας κάνουν απλά να νιώθετε ότι κρυώνετε ή ακόμα χειρότερα, ότι αρρωσταίνετε, αλλά και ότι αφυδατώνεστε. Μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα στο δέρμα σε σώμα και χέρια, κυρίως στο δεύτερο μιας και είναι περισσότερο εκτεθειμένο στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Ξηρότητα που δεν εμφανίζεται μόνο σε ευαίσθητες επιδερμίδες ή σε εκείνες που έχουν την τάση να είναι ξηρές, αλλά σε όλους τους τύπους προσώπου γενικότερα, ακόμα και σε εκείνους που κατατάσσονται στους λιπαρούς. Η ξηροδερμία είναι κοινή κατά τους χειμερινούς μήνες για δύο βασικούς λόγους: τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον ψυχρό αέρα στους εξωτερικούς χώρους από τη μία, και τον ξηρό και θερμό αέρα στους εσωτερικούς χώρους από την άλλη. Το δέρμα χάνει την υγρασία του, αφυδατώνεται και ξηραίνεται.

Προκειμένου να διασφαλίσετε πως το δέρμα σας θα παραμείνει υγιές και το χειμώνα, σας συστήνουμε να προσαρμόσετε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του δέρματος ούτως ώστε το δέρμα σας να λαμβάνει την απαραίτητη θρέψη. Για να να αποφύγετε την αντιαισθητική εικόνα μίας "σκασμένης" επιδερμίδας, φροντίστε να διαφοροποιήσετε τη ρουτίνα περιποίησης του σώματος σαςμε τέτοιο τρόπο ώστε να συνάδει με την κρύα εποχή που διανύουμε.
Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας τον χειμώνα. Έτσι θα διατηρήσετε την ελαστικότητά της και θα προλάβετε τη δημιουργία γραμμών και ρυτίδων.


Δοκιμάστε να υιοθετήσετε τις συμβουλές της εταιρίας Ag pharm και προστατέψτε το δέρμα σας με τα προϊόντα της και θα δείτε τη διαφορά!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H AG PHARM είναι μια νέα παραφαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Η AG PHARM θέλοντας να στηρίξει Έλληνες παραγωγούς, έχει εμπλουτίσει τον σημερινό κατάλογό της με Ελληνικά προϊόντα κατά 70%, ενισχύοντας έτσι την εγχώρια αγορά και τις Ελληνικές θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό και κάθε Ελληνικό προϊόν ξεχωρίζει στον κατάλογο της, συνοδευόμενο με το σήμα «αγοράΖΩ Ελληνικά» και την αντίστοιχη Ελληνική καρδιά. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στα φαρμακεία, που θα καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερα αγαθά που θα φέρουν την σφραγίδα της.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Ag Bloom Body Lotion
(ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)



Περιποιηθείτε το δέρμα σας για καλό χειμώνα!

Σταδιακά κάθε χειμώνα, αντιλαμβανόμαστε ότι το δέρμα μας γίνεται πιο ευάλωτο στις καιρικές αλλαγές. Η αλλαγή της εποχής δεν απαιτεί απλώς διαφορετικά ρούχα και πιο ζεστό σπίτι, αλλά και διαφορετική φροντίδα του δέρματος.
Ειδικά στην Ελλάδα, όπου τα επίπεδα υγρασίας τείνουν να μειώνονται το χειμώνα με αποτέλεσμα το δέρμα μας να χάνει την υγρασία που χρειάζεται για να παραμείνει φρέσκο και ενυδατωμένο, κάνει σταδιακά την εμφάνιση της η ξηροδερμία, ιδίως σε άτομα που είναι ευάλωτα στο έκζεμα και σε άλλες παρόμοιες δερματοπάθειες. Το φαινόμενο αυτό είναι ακόμα πιο έντονο στους χώρους με κεντρική θέρμανση, όπου ξηραίνεται πρόσθετα η ατμόσφαιρα. Παράλληλα, η ξηρασία που προκαλεί στους χώρους εργασίας κυρίως η χρήση κλιματιστικών μηχανημάτων και ο περιορισμένος φυσικός αερισμός του χώρου, ενισχύει την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Για να προστατευθείτε από τις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, φροντίστε να προστατεύετε και το σώμα σας από το κρύο και να μην το παρακάνετε με την κεντρική θέρμανση των κλειστών χώρων, ώστε να αμβλύνετε τη διαφορά της θερμοκρασίας.

Για να αποφύγουμε όλα τα πιο πάνω και να προστατεύσουμε σωστά το δέρμα μας κατά τους χειμερινούς μήνες πρέπει να εμπλουτίσουμε ή καλύτερα να αναθεωρήσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης και να προσέξουμε περισσότερο κάποια σημεία που συνήθως δεν δίνουμε την απαιτούμενη σημασία.
Καθώς λοιπόν αλλάζουν οι εποχές, αλλάξτε τα ελαφριά, ενυδατικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε με πιο «πλούσια» και πιο θρεπτικά, τα οποία θα χρησιμοποιείτε συχνότερα.

Επέλεξε το Ag Bloom Body Lotion με πλούσια, μη λιπαρή, υφή, που ναι μεν θα κρατά ενυδατωμένο το δέρμα, αλλά δεν θα το βαραίνει και θα του επιτρέπει να αναπνέει, χωρίς να ιδρώνει.

Το Ag Bloom Body Lotion είναι ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος είναι δροσερό και ανάλαφρο στην υφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια.
Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη της σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, δαμασκηνέλαιο, πανθενόλη, έλαιο αβοκάντο, ελαιόλαδο και Shea butter, επαναφέρει τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα της επιδερμίδας σας. Βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας.

Παρέχει στην επιδερμίδα απαραίτητα λιπίδια και αντιοξειδωτικά συστατικά, διατηρώντας την έτσι μοναδικά απαλή και λαμπερή. Με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η άνεση της λοσιόν σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα!


Έχει υπέροχο και ταξιδιάρικο άρωμα και είναι σε συσκευασία κατάλληλη και για την τσάντα μας..



Τρόπος χρήσης:


Την εφαρμόζουμε καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει.




Ag Bloom Hand Cream
(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ)




Έχουν «σκάσει» τα χέρια σας από το κρύο;

Με τον ερχομό του χειμώνα, η θερμοκρασία είναι πεσμένη και το αισθητό κρύο… φροντίζει να αφήνει τα σημάδια του επάνω στα χέρια σας, με αποτέλεσμα τα χέρια σας να είναι ξηρά με σκασίματα που πολλές φορές μπορεί να είναι και επώδυνα.
Τα ξηρά και σκασμένα χέρια είναι συνδεδεμένα με τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου… και όχι μόνο!
Η ξηροδερμία στα χέρια, τις περισσότερες φορές συνδέεται με μικρές επαναλαμβανόμενες συνήθειες...

Γιατί ξηραίνονται τα χέρια σας;

Απλούστατα, επειδή η επιδερμίδα σας ερεθίζεται και δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί και να διατηρήσει το βέλτιστο επίπεδο της ενυδάτωσης.
Η ξηροδερμία στα χέρια, τις περισσότερες φορές συνδέεται με μικρές επαναλαμβανόμενες συνήθειες όπως την συχνή επαφή με το νερό, σαπούνια, απορρυπαντικά, κ.λπ.
Ακόμη και το καθημερινό και συνηθισμένο πλύσιμο των χεριών σας (π.χ. μετά την τουαλέτα, πριν το φαγητό, πριν το μαγείρεμα, όταν φυσάτε τη μύτη σας, κ.λπ.) αρκεί για να προκληθεί ξηροδερμία στα χέρια σας.

Συχνά, δεν αντιλαμβάνεστε την ξηροδερμία στα χέρια σας, παρά μόνο όταν έρθει ο χειμώνας.
Ο κρύος αέρας και η υγρασία λειτουργούν ως επιπρόσθετοι επιθετικοί παράγοντες και κάνουν το πρόβλημα ακόμη πιο ορατό και περισσότερο οδυνηρό.

Πώς θα αντιμετωπίσετε τα ξηρά χέρια;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να προστατεύσετε τα χέρια σας από τις καθημερινές επιθέσεις.
Όσον αφορά την υγιεινή, δεν υπάρχει αμφιβολία! Το πλύσιμο των χεριών σας είναι προφανώς απαραίτητο.


Για να αποφύγετε τις ερεθιστικές αυτές επιθέσεις στην καθημερινότητά σας αλλά και για να μην παραμεληθεί η καθαριότητα και η υγιεινή τα χέρια σας, εφαρμόζετε στα χέρια σας την ενυδατική κρέμα Ag Bloom Hand Cream κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Ag Bloom Hand Cream είναι ενυδατική κρέμα χεριών που φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας απαλά, αφήνοντάς τα μεταξένια και ενυδατωμένα. Κρέμα χεριών για μεταξένια και περιποιημένα χέρια και νύχια. Προστατεύει την επιδερμίδα σας από την ξηρότητα που προκαλούν οι διαφορές της θερμοκρασίας και τα σκληρά καθαριστικά. Η σύνθεσή της με οργανική αλόη, λάδι αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας των χεριών και τα προστατεύει από την ξηρότητα.
Δεν είναι λιπαρή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα χέρια απαλά, δίνοντας τους νεανικό τόνο και εμφάνιση. Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια να γίνονται λεία και απαλά, από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ενισχύει την επιφάνεια του νυχιού από την ευθραυστότητα. Δυναμώνει τα νύχια μέρα με την μέρα και είναι τεσταρισμένη σε πολύ κρύες συνθήκες, έτσι ώστε να μπορέσει να λυγίσει την αγριάδα και από τα πιο δοκιμασμένα από το κρύο χέρια. Κάνει τα αδύνατα δυνατά να επιδιορθώσει τα ξηρά χέρια από το κρύο.

Θα χαρίσει στα χέρια σας την απαλότητα που τους λείπει, προστατεύοντας παράλληλα την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, και ενισχύοντας το προστατευτικό της φράγμα, κάνοντάς τα βελούδινα κι έτοιμα για… χάδια! Πλούσια δράση, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, προσφέροντας καθημερινή φροντίδα για ενυδάτωση, απαλότητα και καταπράυνση. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών και αφήνει την επιδερμίδα  απαλή και ενυδατωμένη.

Το δροσερό άρωμα της αναδύει φρεσκάδα και απόλαυση.
Είναι ιδανική για την καθημερινή περιποίηση των χεριών σας και απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ η πρακτική συσκευασία της είναι τέλεια για την τσάντα σας ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας.


Τρόπος χρήσης:

Σε στεγνό δέρμα απλώνουμε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία όποτε έχουμε ανάγκη.






Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ότι χειμώνας είναι σκληρός με το δέρμα σας, αλλά  με τα προϊόντα Ag pharm θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας τόσο στην απαλότητα όσο και στην ενυδάτωση. Θα νιώσετε ανανεωμένες με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Τα προϊόντα Ag pharm είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Ag pharm για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.agpharm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου