Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Myikigai review


Myikigai



Αυτό το καλοκαίρι σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην φυσική ομορφιά!

Γεια σας Glamorous,

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι. Όταν είμαστε παιδιά για τα παγωτά, τα ανέμελα παιχνίδια στη θάλασσα, το κλειστό σχολείο… Όταν είμαστε μεγαλύτεροι, το καλοκαίρι παραμένει μία αγαπημένη εποχή, αφού έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάσουμε περισσότερο, αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Εκτός όμως από καλυτέρευση στη διάθεσή μας και ψυχική πληρότητα από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα & πρόσωπό  μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν.

Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο και  μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση, η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο γίνεται στόχος.
Ένας στόχος που μπορείτε να επιτύχετε με μέσα από ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους, με έξυπνα τρικ που θα λειτουργήσουν προς όφελος του προσώπου σας και της διάθεσης, αλλά και με  τα υπέροχα καλλυντικά της Myikigai..

Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Myikigai είναι η παραγωγή πρωτοποριακών και εξατομικευμένων φυτικών καλλυντικών προϊόντων τα οποία είναι εμπλουτισμένα με ευεργετικά συστατικά για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. H φιλοσοφία της εταιρίας Myikigai είναι τα καλλυντικά της να ξεχωρίζουν στη βιομηχανία ομορφιάς επειδή είναι εξατομικευμένα, φυτικά και εμπλουτισμένα με ευεργετικά συστατικά για την καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας.

Τα καλλυντικά Myikigai είναι ειδικά επειδή, αφενός, βασίζονται σε ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών που επιλέγονται από την ίδια τη φύση και αφετέρου επειδή είναι εξατομικευμένα για κάθε άτομο ανάλογα με τις ανάγκες του και η ιδιαιτερότητα των καλλυντικών τους βασίζεται στη διαφορετική φιλοσοφία η οποία δρα κατά του στρες και βελτιώνει τον ψυχισμό συνδυάζοντάς τα με τον τρόπο ζωής του καθενός μας.

Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



Myikigai Rich Hydratant and Anti - ageing 24h Face cream
(Myikigai 24ώρη Αντιγηραντική Κρέμα Ενυδάτωσης)


Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Τι είναι όμως αυτό που την προκαλεί; Το βιολογικό μας ρολόι που χτυπά ακατάπαυστα ή το εχθρικό περιβάλλον που μας «τραυματίζει»;
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ο χρόνος αποτυπώνεται στην επιδερμίδα χωρίς εμείς να μπορούμε να το αποτρέψουμε. Η πρόκληση βρίσκεται στην πρόωρη γήρανση.
Μια μικρή ρυτίδα στο μέτωπο. Λεπτές γραμμές στα μάτια. Αλλαγές ανεπαίσθητες για τους γύρω μας, ανησυχητικά  σημάδια για μας. Από τη στιγμή αυτή, μέχρι ο χρόνος να πάρει οριστικά τη ρεβάνς, συμβαίνουν πολλά  κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. …
Συνήθως, αντιλαμβανόμαστε το δέρμα σαν ένα τεράστιο περιτύλιγμα του σώματός μας. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα ζωντανό όργανο -το μεγαλύτερο του οργανισμού- πολυλειτουργικό, καθρέφτης της υγείας μας και αξιόπιστος «κυματοθραύστης» των εξωτερικών επιθέσεων που δεχόμαστε.
Επίσημα ο χρόνος αντίστροφης μέτρησης για την επιδερμίδα ξεκινά την επομένη της γέννησής μας. Όμως αυτή η διαδικασία αργεί πολύ να αποτυπωθεί στην επιφάνεια.

Αργεί στα αλήθεια; Γιατί λοιπόν τότε κάποια σημάδια- σκουρόχρωμες κηλίδες, ρυτίδες, θαμπό χρώμα, τραχιά υφή- είναι πολύ νωρίς έντονα ορατά ;

Ξεκινάμε από τη φυσιολογία του δέρματος. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο λεπτή από εκείνη του σώματος άρα και πιο ευάλωτη. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι είναι μόνιμα εκτεθειμένη σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στις, κάθε άλλο παρά ευνοϊκές, περιβαλλοντικές συνθήκες, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο εμφανίζονται πρόωρα, τις περισσότερες φορές, τα ίχνη γήρανσης.
Στην ηλικία των 20 χρόνων η ανανέωση των κυττάρων γίνεται με ταχείς ρυθμούς, κάθε «γρανάζι» του δέρματος λειτουργεί με ακρίβεια ρολογιού και η νεανική επιδερμίδα -που τροφοδοτείται σταθερά με λιπίδια και την απαραίτητη υγρασία- έχει όψη λαμπερή και σφριγηλή. Στα 30, τα κύτταρα αρχίζουν να... καθυστερούν. Η ανανέωσή τους ακολουθεί πιο αργούς ρυθμούς και η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και άτονη, λόγω της συσσώρευσης νεκρών κυττάρων στην επιφάνειά της. Το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας δεν συγκρατεί ικανοποιητικά την απαραίτητη υγρασία και η ανισορροπία αυτή οδηγεί στην αφυδάτωση και στο σχηματισμό των πρώτων ρυτίδων. Δέκα χρόνια αργότερα, η κυτταρική ανανέωση είναι ακόμα πιο αργή, ενώ γύρω στα 50 η παραγωγή νέων κυττάρων έχει πλέον περιοριστεί στο 50%.

Μπορούμε να την προλάβουμε;

Ναι, χωρίς αμφιβολία.

Η εξωγενής γήρανση ή οι ρυτίδες του σύγχρονου life style- αφού στην πλειοψηφία τους οφείλονται σε μια σειρά από καθημερινές λανθασμένες επιλογές και τρόπο ζωής-, σε αντίθεση με την ενδογενή ή βιολογική που οφείλεται στη φυσιολογική φθορά με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να προληφθεί . Πρώτη και βασική κίνηση η σωστή «εκπαίδευση» . Γνωρίζοντας τους παράγοντες, μπορούμε με την έγκαιρη και σωστή φροντίδα να οχυρώσουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα στις επιθέσεις.
Ξεκινάμε από την καθημερινή αντιοξειδωτική προστασία. Πλήθος ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, που αξιοποιούνται ανάλογα από τη βιομηχανία της ομορφιάς, προσφέρουν την ασπίδα προστασίας που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Σε εμάς δεν απομένει παρά η τελική επιλογή. Εννοείται ότι η ενυδάτωση παραμένει βασικός στόχος στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε τις επαρκείς ώρες ύπνου και την αποχή από κακές συνήθειες, βλέπε κάπνισμα, είναι σίγουρο πως έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προλάβουμε την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ο λόγος πλέον στα γονίδια.

Πρωταγωνιστής κατά της γήρανσης είναι η κρέμα Myikigai Rich Hydratant and Anti - ageing 24h Face cream.

Η Myikigai Rich Hydratant and Anti - ageing 24h Face cream είναι κρέμα ημέρας, για θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και περιορισμό της δημιουργίας ελευθέρων ριζών που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η επαναστατική αυτή κρέμα είναι για γυναίκες που θέλουν ολοκληρωμένη δράση ενάντια στις σ την απώλεια σφριγηλότητας και την αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας. Βελτιώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, εξισορροπώντας το σμήγμα. Δίνει ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα περιορίζοντας τη χαλάρωση. Δρα κατά των ελευθέρων ριζών αναγεννώντας την επιδερμίδα και αποκαθιστά την απώλεια του όγκου της. Παρέχει συνεχής σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η σύνθεσή της περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών, όπως το εκχύλισμα μαύρης τρούφας, βιταμίνης Ε, υαλουρονικού νατρίου και πεπτίδια ρυζιού για αναδόμηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Εχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, μειώνει τα σημάδια του χρόνου ,ενισχύει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα, σχηματίζοντας ένα λεπτό μακρομοριακό φιλμ, το οποίο περιορίζει τις αναπόφευκτες απώλειες υγρασίας που προκαλούνται στην επιδερμίδα, βοηθώντας έτσι να διατηρηθεί ένα φρέσκο, ενυδατωμένο και λείο δέρμα. Ενεργούν σε συνέργεια για την αποκατάσταση των δερματικών βλαβών που προκαλούνται, παρέχοντας αντιρυτιδική δράση. Συμβάλλει στην αποκατάσταση και την ομαλή ανανέωση των κυττάρων, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
Τα συστατικά της κρέμας προσφέρουν ισχυρή αντιγηραντική δράση, θρέψη και σύσφιξη, για δέρμα λείο και λαμπερό. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα.

Αισθανθείτε την αναζωογονητική δράση της κρέμας Myikigai Rich Hydratant and Anti - ageing 24h Face cream, καθώς η επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό συσφίγγει και αναδομείται. Το πρόσωπό σας γίνεται ορατά πιο νεανικό.
Πρέπει και εσείς να είστε μία από εκείνες που θα απολαμβάνουν τα μεγάλα και πραγματικά οφέλη που μπορούν να προσφερθούν μόνο από αυτή την κρέμα!

Έχει ελαφρύ και υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία.

* Είναι κατάλληλη για πιο ώριμες επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο πρωί και βράδυ, σε συνδυασμό με το Anti-ageing Black Serum Lifting της σειράς myikigai.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στα προϊόντα της εταιρίας Myikigai νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου! Το νιώθεις από τις κρέμες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν. Απλά μας χαρίζουν την <<φύση >> με τα προϊόντα τους !! Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Myikigai για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.myikigai.com.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου