Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Escargot de Crete review


Escargot de Crete


Νεανικό πρόσωπο!

Γειά σας Glamorous,

Μπορεί στους άνδρες να βλέπουμε τις ρυτίδες ως σημάδι εμπειρίας και ωριμότητας – πολλές φορές και γοητείας! Για τις γυναίκες όμως, οι οποίες πολύ δύσκολα συμφιλιώνονται με το χρόνο, οι ρυτίδες και χαμένη ελαστικότητα αποτελούν ξεκάθαρο και ομολογημένο εχθρό..
Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιθυμούμε είναι να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου με σημαία μας το “είμαστε όσο φαινόμαστε”! Είμαστε πεπεισμένες ότι θα εξαιρεθούμε από την αδυσώπητη πορεία του χρόνου.  Μπορεί να πανικοβληθήκαμε με την πρώτη ρυτίδα, αφού την θεωρήσαμε σημάδι γήρατος, αλλά φυσικά τα ψεγάδια μας είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε.
Με το πέρασμα του χρόνου ατροφούν τόσο το κολλαγόνο, όσο και οι ελαστικές ίνες του δέρματος, καθώς και το στηρικτικό λίπος που δίνει, για παράδειγμα, στα βρέφη απαλή και αφράτη υφή. Το πάχος του δέρματος είναι επίσης ένας σημαντικός  παράγοντας.  Η γυναικεία επιδερμίδα είναι λεπτότερη των ανδρών γι’ αυτό και συχνά,  οι γυναίκες φαίνονται μεγαλύτερες από έναν άνδρα συνομήλικό τους.  

Το κάπνισμα και η υπέρμετρη ηλιοθεραπεία είναι δύο άλλες σημαντικές αιτίες δημιουργίας πρόωρων ρυτίδων. Οι ρυτίδες εμπίπτουν σε γενικά δύο κατηγορίες: λεπτές γραμμές στην επιφάνεια της επιδερμίδας και βαθύτερες αυλακώσεις στο δέρμα.

Αν οι ρυτίδες είναι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί, ή αν ψάχνετε τρόπους για να τις μειώσετε, τότε με τα προϊόντα της εταιρίας Escargot de Crete μπορείτε να αποκτήσετε ξανά λαμπερό και νεανικό πρόσωπο απαλλαγμένο από βαθιές ρυτίδες.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Escargot de Crete εδώ και 12 χρόνια διαθέτει τις δικές της πρότυπες μονάδες εκτροφής σαλιγκαριών Helix aspersa στην Κρήτη, όπου παράγει καινοτόμα προϊόντα, τόσο στο χώρο των τροφίμων όσο και στο χώρο των καλλυντικών. Παράλληλα, δέχεται οργανωμένες τουριστικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της, ώστε να γνωρίσουν όλοι τον υπέροχο κόσμο των σαλιγκαριών, τον υπέροχο κόσμο της Escargot de Crete.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



Face Mist "2 seconds lifting"
(Panacea3 Mysterious Line)



Αντιγήρανση πριν... τη γήρανση!

«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον», έλεγαν πολύ σωστά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Το ίδιο ισχύει και για την γήρανση της επιδερμίδα μας, η οποία από πολύ νωρίς μας κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, με διάφορες ενδείξεις που συνήθως αγνοούμε μέσα στους έντονους ρυθμούς που ζούμε.
Ώσπου μια ωραία ημέρα αντικρύζουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη και βλέπουμε να μας χαμογελά, ο άλλος μας εαυτός. Αυτός με τη θαμπή όψη, τις ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, τα λιγότερο ογκώδη χείλη, το διαφορετικό σχήμα προσώπου.
Είναι η στιγμή που αναρωτιόμαστε: "που πήγε η παλιά μου εικόνα;" Τι έγινε το οβάλ του προσώπου μου; Οι ενδείξεις έχουν γίνει πια αποδείξεις. Και μπορεί ίσως το μακιγιάζ μας να κρύβει τα πρώτα σημάδια του χρόνου, αλλά ο καθρέφτης μας το πρωί τα αναδεικνύει.
Είναι γεγονός πως, πλέον, η εικόνα είναι εκείνη που αφήνει πλέον τις σημαντικότερες πρώτες εντυπώσεις και έχει κυριαρχήσει για τα καλά. Επομένως, η ανάγκη για συνεχή βελτίωσή της είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Η γήρανση του δέρματος δεν είναι παρά μια όψη της γενικευμένης γήρανσης. Είναι όμως ορατή στους γύρω μας. Φροντίζουμε να βελτιώνουμε τα σημάδια που μας ενοχλούν αισθητικά, όμως δεχόμαστε με χαμόγελο τις μικροαλλαγές που παρατηρούμε στο πρόσωπο και το σώμα μας. Η νιότη πηγάζει από την ψυχολογία και όσο το θυμόμαστε αυτό, δε γερνάμε… απλά μεγαλώνουμε.
Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα mist προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του Face Mist "2 seconds lifting". Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.


Το Face Mist "2 seconds lifting" κάνει ότι υπόσχεται. Επιτυγχάνει άμεση αλλαγή της όψης του δέρματος γεμίζοντας τις γραμμές και χαρίζοντας λάμψη και ελαστικότητα.
Η υφή του Face Mist "2 seconds lifting" είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σαν να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Επιτυγχάνει λεύκανση, σφριγηλότητα και φωτεινότητα βελτιώνοντας την όψη του προσώπου σας αμέσως. Ιδανικό για την πρόληψη ή την διόρθωση προβλημάτων από την έκθεση στο ηλιακό φως ή μετά από μια δύσκολη ημέρα. Είναι το ιδανικό προϊόν για να ετοιμάσει την επιδερμίδα σας για μία λαμπερή βραδιά. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος έχει ως πρώτο συστατικό (90%) το έκκριμα σαλιγκαριών της Escargot de Crete μετά από ειδική επεξεργασία χωρίς την χρήση χημικών. Η επεξεργασία αυτή το κάνει φιλικό στην απευθείας χρήση του στο πρόσωπο με άμεση απορρόφηση από την επιδερμίδα. Διατηρεί όλες εκείνες τις ιδιότητες του εκκρίματος των σαλιγκαριών με αμεσότατο αποτέλεσμα και χωρίς καμία παρενέργεια.

Μοναδικότητα του προϊόντος: είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένα φυσικό προϊόν Face Mist με την ιδιότητα της άμεσης αλλαγής της όψης του προσώπου αλλά και με μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος.
Απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
Η επιδερμίδα επανακτά τη χαμένη λάμψη, την ομοιομορφία και τη νεανική και φρέσκια όψη της.
Είναι σε αριστοκρατικό γυάλινο μπουκαλάκι σε μορφή σπρέι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).


Τρόπος Χρήσης:

Κλείστε τα μάτια και σε 5 εκατοστά απόσταση κατευθύνετε το εναιώρημα του mist ώστε να καλύψει όλη την περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε.
Μόνο για εξωτερική χρήση.


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Escargot de Crete, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Escargot de Crete για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.escargotdecrete.com/panacea3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου