Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Niyamas Yoga Mat review


Niyamas 



Discover the path of Niyamas and find your inner peace...on and off the mat!   

Γεια σας Glamorous,

Η ζωή μας χαρίζει καθημερινά πολλές εκπλήξεις και χαρές. Μαζί όμως και στιγμές απογοήτευσης και χάους. Αυτές οι στιγμές είναι ικανές να μας γεμίσουν αγωνία και stress. Όπως στο σώμα μας, έτσι και στη ζωή, η αίσθηση της έλλειψης ισορροπίας δεν είναι ευχάριστη υπόθεση. Όταν νιώθετε ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να πέσετε, δεν αισθάνεστε ασφαλής. Γνωρίζουμε όλοι σήμερα πως σωματοποιούμε συναισθήματα, σκέψεις, στάσεις ζωής που διαμορφώνουν το σώμα μας και προγραμματίζουν την πορεία της ζωής και της υγείας μας.
Το να βρίσκουμε τρόπους να ανακουφίζουμε τον εαυτό μας από την πίεση και τη ρουτίνα μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπερνάμε ευκολότερα τα εμπόδια.

Πολλοί στρέφονται προς την σωματική και πνευματική άσκηση ελπίζοντας να βρουν ηρεμία για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυσκολίες, ενώ άλλοι ζητούν να χτίσουν δύναμη, να αποκτήσουν ευελιξία ή να χάσουν βάρος. Καθεμιά από τις επιλογές αυτές ολοκληρώνεται με την ομαλή συνεργασία σώματος και μυαλού και μπορεί καθένας από εμάς να πετύχει τον στόχο που επιθυμεί.
Το σώμα χρειάζεται γυμναστική σε κάθε ηλικία, αφού φροντίζοντάς το, το διατηρούμε και υγιές. Τι γίνεται όμως αν δεν είμαστε οι τύποι που θα βάζαμε εύκολα τη γυμναστική στη ζωή μας; Αν βρίσκουμε άσκοπο το να γραφτούμε σε ένα γυμναστήριο γιατί ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να πάμε δεύτερη φορά; Αν θεωρούμε απίθανο να βρούμε κάποιο είδος άσκησης που να μας ταιριάζει;
Πριν απογοητευτούμε, μπορούμε να δοκιμάσουμε τη γιόγκα. Μια εναλλακτική μορφή άσκησης, με πλήθος ερευνών να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά της και όλο και περισσότερους ανθρώπους κάθε ηλικίας να «πίνουν νερό στο όνομά της».

Ξεκινήστε και απολαύστε την γιόγκα με τα κατάλληλα αξεσουάρ-βοηθήματα της εταιρίας Niyamas Yoga Mat που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, είτε είσαστε αρχάριοι είτε ασκούμενοι για πολλά χρόνια. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στη βελτίωση συγκεκριμένων θέσεων και στην αποφυγή πιθανών τραυματισμών.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Niyamas δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας αθλητικό εξοπλισμό σε ανθρώπους που αγαπούν τη Yoga ως άθληση αλλά κυρίως ως φιλοσοφία ζωής. Κατανοώντας τόσο τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασκούμενου όσο και του σύγχρονου τρόπου άσκησης, δημιουργήσανε τα Niyamas Mat, στρώματα εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των καταναλωτών. Από την έναρξη της λειτουργείας τους, συνεχής επιδίωξη τους είναι να παρέχουνε τόσο σε ασκούμενους όσο και σε επαγγελματίες στρώματα αξιόπιστα, με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-ποιότητας.

Τα Niyamas  Mat έχουν όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε από ένα στρώμα γιόγκα. Παρέχουν βέλτιστο κράτημα, είναι ανθεκτικά και συνάμα είναι φιλικά προς το περιβάλλον!
Ελάτε να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγικό ταξίδι και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό για σας Yoga Mat!   




Niyamas Yoga Mat Intra







Η γιόγκα θεωρείται πλέον μία από τις πιο δημοφιλείς πρακτικές εξάσκησης στην Ελλάδα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε αυτή για να γυμναστούν, να χαλαρώσουν, να διαλογιστούν ή να επανέλθουν μετά από τραυματισμούς. Τα στούντιο ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα μαθημάτων με σύγχρονες τεχνικές.
Όταν μιλάμε για γιόγκα, δεν μιλάμε για απλή γυμναστική, γιατί δεν περιορίζεται μόνο στη φυσική κατάσταση. Είναι η σίγουρη μέθοδος για να διορθώσετε τη στάση του σώματος και να αποκτήσετε περισσότερη ευλυγισία. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση στη ζωή και περιλαμβάνει κίνηση, ευθυγράμμιση, μεθόδους αναπνοής, χαλάρωση και συγκέντρωση. Συμβάλλει στη διαχείριση του στρες, στην κινητικότητα του σώματος, στη μείωση του χρόνιου πόνου και στη συναισθηματική ισορροπία. Η διαφορά είναι ότι φτάνει και στο πνεύμα, στη σωστή αναπνοή και στο «καθάρισμα» μας από όλα αυτά που έχουμε μέσα μας και μας βαραίνουν. Επομένως με τη γιόγκα γυμνάζεσαι, δυναμώνεις, χτίζεις αντοχή, αποβάλλεις αρνητικά συναισθήματα και ναι, μπορείς να χάσεις και κιλά. Το σώμα είναι αυτό που μας κουβαλά, άρα αν δεν είναι υγιές, δεν θα είμαστε καλά ούτε στα άλλα επίπεδα. Ξεκινάμε λοιπόν από το σώμα, με το κομμάτι της ενδυνάμωσης και αυτό μετά επιδρά στην ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση και σταδιακά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Η εξάσκησή της, είτε σωματική, είτε αναπνευστική, είτε πνευματική, έχει αδιαμφισβήτητα θετική επίδραση σε όλα τα επίπεδα της ζωής του ασκούμενου. Οποιοδήποτε στυλ και να ακολουθήσετε, το σίγουρο είναι ότι μέσω αυτού θα αποκτήσετε ευρωστία, ευλυγισία και ισορροπία, η ζωή σας θα έχει ποιότητα. Για να έχετε το μεγαλύτερο όφελος, όμως, καλό είναι να επιλέξετε ένα είδος που να ταιριάζει στο δικό σας επίπεδο, τη δική σας φυσική και ψυχική κατάσταση, καθώς στην προσωπικότητα και τους στόχους σας.
Αν αγαπάτε τη γιόγκα και την ευεξία που σας χαρίζει, γνωρίζετε πόσο απαραίτητα είναι τα στρώματα γιόγκα στις καθημερινές σας ασκήσεις.
Για να βιώνετε την καλύτερη εμπειρία στην πρακτική σας, επιλέξτε τo Niyamas Yoga Mat Intra.

Το Niyamas Yoga Mat Intra είναι Στρώμα Γιόγκα & Πιλάτες, στρώμα εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας, κατασκευάζεται σύμφωνα με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και σχεδιάζεται για την πιο αποτελεσματική πρακτική Yoga και Pilates. Κατασκευάζεται με ανακυκλωμένο φυσικό καουτσούκ, ένα υλικό πλήρως ανακυκλώσιμο και ασφαλές για το σώμα σας. H αντιολισθητική υφή του παρέχει ελευθερία στην εκτέλεση των κινήσεων, ακόμη και όταν το σώμα είναι υγρό από την εφίδρωση. Είναι ένα αξεσουάρ απλό αλλά αποτελεσματικό όχι μόνο για ασκήσεις γιόγκα αλλά και για ασκήσεις αεροβικής.
Θα αλλάξει την πρακτική σας αφού με την πυκνότερη και πιο παχιά υφή του και θα σας χαρίσει ασύγκριτη άνεση και απορρόφηση των κραδασμών.
Με το ανώτερο φινίρισμά του σαν ύφασμα και τον απλό και κομψό σχεδιασμό του, το Niyamas Yoga Mat Intra θα φέρει επανάσταση στην πρακτική σας.

Έχει όλα όσα θέλετε από ένα στρώμα, υπέροχο χρώμα, απίστευτο κράτημα, εξαιρετική άνεση & είναι φιλικό στο περιβάλλον.
Όταν θέλετε το καλύτερο στρώμα γιόγκα, που επιλέγεται από καθηγητές γιόγκα σε όλο τον κόσμο, υπάρχει πραγματικά μόνο μία επιλογή: Το Niyamas Yoga Mat Intra – για την πρακτική σας και για τον κόσμο μας.
Είναι ανθεκτικό, παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη, τους γοφούς και τους αγκώνες όταν το δάπεδο είναι σκληρό, παρέχει σταθερότητα σε ιδιαίτερα σκληρές ή μαλακές επιφάνειες.

Το Niyamas Intra Yoga & Pilates mat συνιστάται για πιο ήπια πρακτική όπως Hatha, Inyengar ή Kundalini γιόγκα. Ιδανικό επίσης για Prenatal ή Kids Yoga καθώς είναι βαμμένο με οικολογικά χρώματα και δεν χρησιμοποιούνται τοξικά χημικά στην παραγωγή του. Η ecofriendly προδιαγραφή του εκμηδενίζει την τοξική μυρωδιά ενός συμβατικού στρώματος, έτσι ώστε να μπορέσετε από την αρχή να νιώσετε ασφαλείς ότι επιλέξατε ένα στρώμα πιστοποιημένο, υποαλλεργικό και απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εκδρομές ή στον κήπο σαν επιφάνεια για να κάθεσαι και να ξαπλώνεις.
Περιλαμβάνει ιμάντα και τσάντα μεταφοράς. Πιστοποιημένο, Υποαλλεργικό και απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες.
Διαστάσεις: Μήκος 173cm x Πλάτος 61cm x Πάχος 6mm
Βάρος: 1 kgr, αρκετά ελαφρύ ώστε να το μεταφέρετε παντού.

Αποθήκευση:

Τυλίξτε το Στρώμα Γιόγκα σας με την πάνω πλευρά προς τα έξω. Έτσι οι άκρες του στρώματος θα παραμένουν επίπεδες όταν κάνετε πρακτική και αποθηκεύστε το στην ειδική θήκη του.

Καθαρισμός:

Tο  στρώμα Niyamas Yoga & Pilates Intra Mat είναι ανθεκτικό και εύκολο στη φροντίδα του, καθώς πλένεται ακόμα και στο πλυντήριο. Για καλύτερη προστασία πλύντε το στρώμα σας σε χαμηλή θερμοκρασία (max. 40°C), ιδανικά χωρίς στύψιμο, και αφήστε το να στεγνώσει σε σκιερό ή εσωτερικό χώρο. Καθώς είναι Φωτοδιασπώμενο συνιστάται να αποφεύγετε η άμεση έκθεση του στο ηλιακό φως.
Μετά από κάθε πρακτική σκουπίστε με ένα υγρό πανί ή ψεκάστε με ένα ήπιο απολυμαντικό και το στρώμα σας είναι άμεσα διαθέσιμο για την επόμενη πρακτική σας!



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Niyamas έχει σαν αποστολή να προσφέρει την προώθηση υγιεινών επιλογών και την οικοδόμηση της ανθρώπινης ισορροπίας του υγιούς νου και σώματος. Η γιόγκα είναι ένα ουσιαστικό μέρος του ταξιδιού τους και το βασικό ενδιαφέρον για την εταιρεία είναι να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα στη γιόγκα και την ευεξία. Η προσπάθειά τους είναι να διασφαλίσουνε ότι σας προσφέρεται εξαιρετική ποιότητα στο ταξίδι για την γιόγκα σας. Ποιοτικά προϊόντα που οδηγούν στην αγκαλιά της άσκησης, στην πνευματική πρόοδο και στις βιώσιμες επιλογές. Μοιράζονται το πάθος τους για μια αρμονική ζωή, πνευματική πρόοδο και τρόπο ζωής.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Niyamas Yoga Mat για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.niyamas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου