Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

D.A LATEX LTD review


D.A LATEX LTD

 

Γειά σας Glamorous,

Κι όσο κι αν μέσα σας ζηλεύετε ή θα θέλατε να ανταποκρίνεστε στα στερεοποιημένα πρότυπα ομορφιάς, επερχόμενης της ωρίμανσής σας έρχεστε σε επαφή και πλήρη επίγνωση με τα θετικά, τα δυνατά κλειδιά σας και κανένα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στο έξω σας. Μόνο σκεφτείτε πόσες φορές ένα βλέμμα σας, μια κίνηση αφέλειας κι αυθορμητισμού έγιναν επαρκείς αφορμές για να κολλήσουν μαζί σας οι άνθρωποι.

Οι αντιδράσεις που δεν προβλέψατε, τα πολλαπλά σχήματα που μπορεί να λάβει τα πρόσωπό σας σε κάθε σας αντίδραση, οι κινήσεις σας κι οι ατάκες σας σε συγκεκριμένες συναισθηματικές εκφάνσεις του, το τι είσαι εσύ στα καθημερινά. Αυτά ερωτεύονται οι άνθρωποι.

Οι άνθρωποι, ερωτεύονται χαμόγελα. Τον πιο απλό, έμφυτο κι αβίαστο δείκτη και δέκτη αλήθειας για έναν άνθρωπο. Το χαμόγελό σας. Κατ’ ακρίβεια, ερωτεύσιμα είναι ένα-ένα κι έπειτα όλα μαζί, τα πολλά χαμόγελα που είσαστε ικανές να έχετε, τα χαμόγελα εκείνα που αλλάζουν σχήμα, μορφή, μέγεθος ανάλογα με την παράσταση, που όμως κάθε φορά πλημμυρίζουν με την ίδια τεράστια δόση του πραγματικού εαυτού σας. Αυτήν την αλήθεια σας κι ας είναι και τσαλακωμένη, αυτήν θαυμάζουν οι γύρω σας.

Δεν έχετε ιδέα τι μπορείτε να κάνει στους γύρω σας ένα δικό σας χαμόγελο. Μια γυναίκα που χαμογελά, είναι αδιαμφισβήτητα μια γυναίκα δυνατή. Μια γυναίκα που σε κάθε δυσκολία χαμογελά ως η μοναδική δίοδος να συνεχίσει να παλεύει, είναι μια γυναίκα με θάρρος, με πυγμή κι επιμονή να μη συμβιβαστεί ποτέ με κάτι λιγότερο απ’ όσα η ίδια κρίνει. Ένα χαμόγελο, το πιο φυσικό, το πιο όμορφο, το πιο ερωτεύσιμο μακιγιάζ, ανεξίτηλο στα ζόρια της μέρας, ικανό φάρμακο στα εμπόδια, ένας εκτός ανταγωνισμού μεταδοτικός παλμός.

Ένα χαμόγελο από την εταιρία D.A LATEX LTD και τα προϊόντα της!

 

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


 

BERLIN BIOBRUSH TOOTHBRUSH

(ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ)


Τα μυστικά της… οδοντόβουρτσας!

Ξέρετε τι σημαίνει σωστή στοματική υγιεινή; Μπορεί να θεωρείτε την ερώτηση απλοϊκή, αφού από μικροί ακούτε συνεχώς πόσο σημαντικό είναι να πλένετε τα δόντια σας και κάθε 6 μήνες επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας. Αρκούν, όμως, αυτά για να πείτε ότι φροντίζετε επιμελώς για την υγεία του στόματός σας;

Κάθε φορά που τρώμε, το περιβάλλον του στόματος γίνεται όξινο -δηλαδή μειώνεται το pH της στοματικής κοιλότητας- και τα οξέα που παράγονται διαβρώνουν την αδαμαντίνη των δοντιών (την εξωτερική λευκή στιβάδα), προκαλώντας τερηδόνα. Συνεπώς, εάν τσιμπολογάμε διαρκώς -και όχι απαραιτήτως γλυκά-, το pH του στόματος δεν προλαβαίνει να επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα, οπότε εκθέτουμε συνεχώς τα δόντια μας στο διαβρωτικό έργο των οξέων.

Εάν βαθμολογούσαμε τις επιδόσεις μας όσον αφορά τη στοματική μας υγιεινή, εμείς οι Έλληνες μάλλον θα παίρναμε κάτω από τη βάση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, χρησιμοποιούμε κάθε χρόνο μόνο 150 ml οδοντόκρεμας συγκριτικά με τα 250-300 ml που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και η κατάσταση των δοντιών μας είναι απογοητευτική όσον αφορά την έκταση και τη βαρύτητα της τερηδόνας και της περιοδοντίτιδας (προχωρημένη μορφή ουλίτιδας που προσβάλλει και τα οστά των γνάθων). Οι 6 στους 10 βουρτσίζουμε τα δόντια μας μόλις μία φορά την ημέρα ή πιο αραιά, ενώ μόνο οι 3 στους 10 τα βουρτσίζουμε 2 φορές την ημέρα. Καλό είναι, λοιπόν, να δούμε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα δόντια μας.

Τα οφέλη από το καθημερινό βούρτσισμα και τον καθαρισμό των δοντιών δεν είναι μόνο το λαμπερό χαμόγελο και η δροσερή αναπνοή. Σήμερα είναι γνωστό ότι η υγεία των δοντιών και των ούλων επηρεάζει τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού, επιβεβαιώνοντας ότι τα δόντια είναι ο καθρέφτης της υγείας.

Ευτυχώς, για δόντια αστραφτερά και στόμα χωρίς προβλήματα δεν χρειάζονται θυσίες και κόπος. Αρκεί να δώσετε βάση στους απλούς κανόνες που ακολουθούν με τις οδοντόβουρτσές της εταιρίας BERLIN BIOBRUSH TOOTHBRUSH.


Οι οδοντόβουρτσες BERLIN BIOBRUSH TOOTHBRUSH δεν είναι απλώς άλλη μία οδοντόβουρτσα: είναι φτιαγμένες από βιοπλαστικό, με απαλή τρίχα, ώστε να μη τραυματίζονται τα ούλα μας.

Οδοντόβουρτσα κατασκευασμένη με ανακυκλωμένες ίνες ξύλου και νάιλον με φυσική προέλευση. Ως βάση για τις τρίχες νάιλον χρησιμοποιούνε φυσικό καστορέλαιο.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ανεξάρτητα ερευνητικά ιδρύματα και είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα που είναι σχεδόν εντελώς βιοαποικοδομήσιμη. Δεν περιέχει σχεδόν καθόλου υλικά που προέρχονται από ορυκτά καύσιμα, και ακόμη και μετά την απόρριψη σε κανονικά απόβλητα, η βούρτσα δεν προκαλεί εκπομπές CO2. Το σώμα αυτής της καινοτόμου οδοντόβουρτσας είναι κατασκευασμένο από κυτταρίνη ξύλου από τις γερμανικές βιομηχανίες ξύλου και οι τρίχες από νάιλον κατασκευάζονται από ένα μη τοξικό φυσικό παράγωγο του ικινιού.

Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα, αλλά καθαρίζει καλά τα δόντια σας;

Ναι, η βούρτσα έχει σχεδιαστεί μαζί με οδοντίατρους, και έχει τον ιδανικό σχεδιασμό για να καθαρίσετε απαλά αλλά καλά τα δόντια σας.

Η κεφαλή της βούρτσας είναι μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Οι τρίχες είναι μεσαίας έως μαλακής αντοχής και είναι πολύ φουντωτές με τις μεμονωμένες τρίχες να έχουν το ιδανικό σχήμα για καλό καθαρισμό.

Η ελαφρώς κεκλιμένη κεφαλή της βούρτσας είναι ιδανική για να φτάσετε στις γωνίες του στόματος που είναι δύσκολο να φτάσετε.

Είναι αξεπέραστα απαλές για τα ούλα και τα δόντια αλλά ιδιαίτερα σκληρές με την πλάκα: σχεδιασμένες ώστε να εισχωρούν και να καθαρίζουν αποτελεσματικά ακόμη και στην περιοχή ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια χωρίς να τραυματίζουν. Φτάνουν σε κάθε εσοχή και σχισμή, στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματός σας και βοηθά να βουρτσίσετε τα δόντια σας στη σωστή γωνία καθαρισμού.


Πέρα από αυτό, το brand BERLIN BIOBRUSH TOOTHBRUSH ενθουσιάζει τους φίλους ανά τον κόσμο με τα πολύχρωμα, συναρπαστικά προϊόντα εναρμονισμένα με την εποχή και τις σύγχρονες τάσεις του lifestyle. Εκπλήσσει τους fans διευρύνοντας τη γκάμα με τρόπο απρόσμενο και διασκεδαστικό… μπλε, πράσινο, κίτρινο, λευκό, ροζ, πορτοκαλί... Ή ίσως οι χρωματικές αντιθέσεις με τις ίνες; Ή μήπως είναι το μοναδικό design; Τόσο απλό, τόσο άμεσο, τόσο κομψό...

Όποιος και να είναι ο δικός σας, είναι βέβαιο ότι μόλις δοκιμάσετε μία BERLIN BIOBRUSH TOOTHBRUSH δεν θα μπορείτε να βουρτσίσετε με καμία άλλη οδοντόβουρτσα.

Τα χρώματα επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας φυσικά & οργανικά χρωστικά.

Επίσης, η συσκευασία του Biobrush είναι εντελώς ανακυκλώσιμη.

 

Τρόπος χρήσης:

Στο βούρτσισμα των δοντιών, η σωστή γωνία είναι το παν: μισό τμήμα της κεφαλής στα ούλα, το υπόλοιπο μισό στα δόντια σας. Σε κλίση 45◦ ώστε οι ίνες να εισχωρούν στα ούλα. Τώρα είναι η ώρα για μικρές κυκλικές κινήσεις, ασκώντας ελάχιστη, έως καθόλου πίεση.

 


SALUSTAR MAKE- UP REMOVER WIPES

(ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ)


Η εικόνα ενός προσώπου καθαρού και λαμπερού συνδυάζεται με τη νεότητα, γι’ αυτό ,αυτό που μπορούμε να κάνουμε για την εξάλειψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών είναι σημαντικό η βάση του προσώπου να είναι απαλή και αναζωογονοποιημένη. Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες της ομορφιάς.

Τα κύτταρα του δέρματός μας ανανεώνονται διαρκώς, αφού καθημερινά χιλιάδες από αυτά αποπίπτουν (πεθαίνουν) και αντικαθίστανται με καινούρια. Αυτός ο κύκλος ζωής που διαρκεί περίπου ένα μήνα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Όμως, παράγοντες όπως η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η παραγωγή σμήγματος, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το μακιγιάζ και συχνά ο ελλιπής καθαρισμός του προσώπου οδηγούν σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό. Όσο ενυδατικά και αν είναι τα προϊόντα που επιλέγετε για την περιποίηση της, η επιδερμίδα σας, χάνει μάθε μέρα λίγο από τη λάμψη της, αφού τα υπολείμματα από το μακιγιάζ και τη λιπαρότητα δεν τη βοηθούν να αναπνέει σωστά.

Ο καθαρισμός του προσώπου έχει στόχο να διευκολύνει αυτή την ανανέωση και να λύσει προβλήματα που προκύπτουν όπως τα μαύρα στίγματα και οι πόροι που φράσσουν.

Όμως η αφαίρεση του μακιγιάζ μπορεί να είναι αρκετά βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν έχουμε γυρίσει από τη βραδινή μας έξοδο. Και τα πιο δημοφιλή σε τέτοιες ειδικές περιπτώσεις είναι τα μαντηλάκια.

Τα μαντηλάκια καθαρισμού SALUSTAR MAKE- UP REMOVER WIPES σίγουρα είναι η νούμερο ένα προτίμηση αν πραγματικά κάποια απεχθάνεται το ντεμακιγιάζ. Αρκετά χρήσιμα στα ταξίδια για μια γρήγορη λύση.

Τα SALUSTAR MAKE- UP REMOVER WIPES είναι εμποτισμένα μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ , κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Έχουν προηγμένη σύνθεση, που αφαιρεί αποτελεσματικά και το πιο δύσκολο μακιγιάζ! Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους, καθώς και της ικανότητάς τους να ‘δεσμεύουν’ το νερό. Η μοναδική αυτή φόρμουλα καθαρισμού είναι ιδανική για την εξάλειψη των ακαθαρσιών στο δέρμα. Καθαρίζουν απαλά, καταπραΰνουν και αναζωογονούν το δέρμα, αφήνοντας παράλληλα μια αίσθηση απαλότητας.

Τα μαντηλάκια προσώπου SALUSTAR MAKE- UP REMOVER WIPES είναι η skincare συνήθεια που ενισχύει την λάμψη της επιδερμίδας σας. Έχουν στη σύνθεσή τους όλα τα απαραίτητα συστατικά για βαθύ καθαρισμό που ιδανικά πρέπει να γίνεται 2 φορές την ημέρα. Καθαρίζει απαλά το πρόσωπο , μάτια και χείλια αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και καθαρή, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει τους ερεθισμούς.

Με μπλέ χρώμα, υφασμάτινα, και είναι μοναδικά! Είναι το μυστικό για να αναδείξετε το πρόσωπό σας.

Κάνουν αποτελεσματική αποτοξίνωση στην επιδερμίδα σας, χάρη στην ιδιότητα τους να μαγνητίζουν τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες.

Διώχνουν τους ρύπους, οξυγονώνουν τα κύτταρα και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Αφαιρούν κάθε ίχνος λιπαρότητας και αφήνοντας και πάλι την επιδερμίδα σας καθαρή και φρέσκια.

Από την πρώτη κιόλας χρήση η επιδερμίδα αποκτά υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Μέρα με τη μέρα, γίνεται πιο απαλή και όμορφη.

Είναι ιδανικά για γρήγορο καθαρισμό, αυτά τα πρακτικά μαντηλάκια σε μέγεθος ταξιδιού. Διατίθενται για όλους τους τύπους δέρματος ενώ αναζωογονούν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μοναδική λάμψη! Είναι σε βολική συσκευασία για να μπορείτε να πάρετε τα θαυμάσια οφέλη τους μαζί σας παντού.


Αναλυτικότερα:

  • Αφαιρούν το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα και καθαρίζουν σε βάθος.
  • Ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα με μια κίνηση.
  • Είναι ιδιαίτερα ήπια για την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα είναι καθαρή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη με υγιή και όμορφη εμφάνιση.
  • Σέβεται το pΗ της επιδερμίδας και περιέχει τα κατάλληλα δραστικά  και αποτοξινωτικά συστατικά .
  • Με υπέροχο άρωμα Πράσινου τσαγιού.
  • Δερματολογικά ελεγμένα.

 

Θα μπουν στην καθημερινή σας ρουτίνα γιατί πολύ απλά …θα τα δοκιμάσετε.


Τρόπος χρήσης:


Καθαρίστε απαλά με ένα απαλό μαντηλάκι το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια κρατώντας τα κλειστά. Κλείστε προσεκτικά τη συσκευασία μετά τη χρήση για να διατηρηθεί η υγρασία στα μαντηλάκια.

 


SALUSTAR BABY WET WIPES

(ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ)



Φροντίδα μωρού!

Το νεογέννητο μωρό σας είναι στο σπίτι και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στο νέο σας πρόγραμμα. Το να το διατηρήσετε ζεστό και χορτάτο είναι προτεραιότητά σας. Η φροντίδα του δέρματός του είναι το ίδιο σημαντική. Το δέρμα του νεογέννητου είναι ευαίσθητο, όπως και το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Χημικές ουσίες, αρώματα και χρώματα σε ρούχα, απορρυπαντικά μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα, ξηρότητα και ερυθρότητα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά να κάνετε για να προστατεύσετε το μωρό από δερματικά προβλήματα.

Όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος του νεογέννητου, ισχύει πως ‘το λιγότερο είναι και το καλύτερο’. Οι παιδίατροι συμβουλεύουν ότι το συχνό μπάνιο στα μωρά και η εκτεταμένη έκθεση σε χημικά και άλλα  αλλεργιογόνα μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για δερματικές αλλεργίες αργότερα.

Το δέρμα κάθε μωρού είναι μοναδικό και έχει ανάγκη από φροντίδα ειδικά προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά του.

Ομοίως και κατά την αλλαγή της πάνας, πολύ σημαντική είναι η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων, ώστε να αποφύγουμε τους ερεθισμούς και το έκζεμα. Οι κανόνες αυτοί περιλαμβάνουν την πολύ καλή υγιεινή και τις συχνές αλλαγές της πάνας, το καλό στέγνωμα της περιοχής, με έμφαση στις πτυχώσεις.

Τα μωρομάντηλα αποτελούν πλέον ένα προϊόν που η κάθε καινούργια μαμά δεν παραλείπει να έχει στην τσάντα της. Αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση σε περιπτώσεις που δεν είναι άμεσα προσβάσιμο το πλύσιμο με νερό και το σαπούνι. Κι αυτό γιατί τα μωρομάντηλα καθαρίζουν εύκολα και άμεσα .

Ακολουθήστε αυτές τις δοκιμασμένες συμβουλές από μαμάδες και  τελειοποιήσετε ή να βελτιώστε το άλλαγμα της πάνας με την βοήθεια των SALUSTAR BABY WET WIPES .

Τα μωρομάντηλα SALUSTAR BABY WET WIPES Baby Zero είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του λεπτού και ευαίσθητου δέρματος των νεογέννητων. Με πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας η συγκεκριμένη φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με μαλακτική λοσιόν, δεν αλλάζει την ισορροπία του PH του δέρματος ενώ το άμυλο και οι πρωτεΐνες γάλακτος έχουν την ιδιότητα να εξαλήφουν τους ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν το δέρμα του μωρού σας. Κατάλληλα για καθημερινή χρήση στο λεπτό και ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας, αφήνοντας το καθαρό, στεγνό και με μια ευχάριστη και μόνιμη αίσθηση φρεσκάδας, σε κάθε αλλαγή πάνας. Περιποιούνται το βρεφικό δέρμα και συμβάλλουν στην προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα. Το ύφασμα τους είναι μαλακό, ελαστικό και αφήνει απαλή αίσθηση στο δέρμα του μωρού. Και παρέχουν απορρόφηση σαν σφουγγάρι.


Επίσης τα SALUSTAR BABY WET WIPES δεν περιέχουν οινόπνευμα, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για χρήση από την πρώτη κιόλας μέρα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνε είναι δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένα και συμμορφώνονται αυστηρά με τις προδιαγραφές ασφάλειας της Επιστημονικής Επιτροπής της ΕΕ.

Είναι το must προϊόν που πρέπει να έχετε μαζί σας σε κάθε αλλαγή πάνας, στην τσάντα από το καρότσι, στο ταξίδι, στο πικ-νικ, στη διανυκτέρευση- όπου πάτε εσείς και το μωρό σας.

Με σύστημα κλεισίματος που διατηρεί την υγρασία μωρομάντηλου πριν τη χρήση και βοηθά στην αποφυγή μικροβίων όσο η συσκευασία είναι ανοιχτή. Για ασφαλή χρήση ακόμη και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας και τη χρήση πολλών μωρομάντηλων!

 

Τρόπος χρήσης:


Χρησιμοποιήστε ένα μαντηλάκι για να καθαρίσετε την περιοχή σκουπίζοντας από μπροστά προς τα πίσω.

 




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρεία D.A LATEX LTD είναι μία από τις πλέον πρωτοπόρες στον τομέα της, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Για την D.A LATEX LTD κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή. Το ίδιο και οι ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας της. Βάλτε και εσείς λοιπόν την D.A LATEX LTD στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία D.A LATEX LTD για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα πιο πάνω προϊόντα τα βρίσκεται στο online multistore: www.waysexpress.com

www.dalatex.net

https://www.facebook.com/Dalatex.gr

https://www.instagram.com/dalatex.gr

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου