Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Skouras cosmetics review

 

Skouras cosmetics


"My home its my Castle..."


Γειά σας Glamorous,

Ο λιτός χριστουγεννιάτικος στολισμός και φωτισμός των πόλεων προδιαθέτει ήδη για πολύ διαφορετικές γιορτές. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει φρένο στην εορταστική διάθεση των ανθρώπων και επιβάλλει τους όρους της για τα Χριστούγεννα.

Μιας και όπως προβλέπεται θα περάσουμε στο σπίτι αυτές τις γιορτές, το μυστικό είναι να μην αφεθούμε και να ''χαραμίσουμε'' αυτή την τόσο λαμπερή γιορτή χάρη της πανδημίας. Παρά της δύσκολες συνθήκες που περνούμε όλοι, σημαντικό λοιπόν είναι να έχουμε ανεβασμένη διάθεση και οι γιορτές είναι μια καλή ευκαιρία να ''ξεφύγουμε'' λιγάκι έστω και σε ''στενό οικογενειακό κύκλο''.

Με λίγη δημιουργικότητα και ευελιξία, και οι φετινές διακοπές μπορεί να είναι γεμάτες χαρά. Ίσως να είναι δύσκολο να μετρήσουμε τα όμορφα που συνέβησαν το 2020 καθώς αυτή η χρονιά θα γραφτεί στην ιστορία σαν μία από τις πιο σκληρές . Η πανδημία έφερε περιορισμούς στις γιορτές των Χριστουγέννων όμως κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το πνεύμα των εορτών, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη. Υπάρχουν τρόποι για να περάσετε όμορφες και ασφαλείς γιορτές.

Και μπορεί φέτος να μην βάλετε το shiny φόρεμά σας ή να επιδιώξετε το πιο glam μακιγιάζ, όμως η περιποίησή σας είμαστε σίγουροι πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Ενα λαμπερό make-up μπορεί πάντα να δώσει boost  και να ανεβάσει τη διάθεσή σας. Εν όψει του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς  η εταιρία Skouras cosmetics μας δίνει λάμψη στη γιορτινή μας εμφάνιση.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


 

ESSENTIALS – Naked Eyes & ESSENTIALS – Hollywood Dreams






Και φέτος, μένουμε στο σπίτι περισσότερο από ποτέ. Η τηλεόραση έχει γίνει λίγο... καλύτερη παρεούλα αυτές τις μέρες αφού, παραδοσιακά βλέπουμε περισσότερες ταινίες που μας βάζουν στο mood. Και ίσως φέτος να το έχουμε περισσότερο ανάγκη αυτό. Ακόμη κι αν είσαστε από αυτές που δεν έχουν στολίσει το σπίτι τους ,θα υπάρχει πάντα κάτι που θα ξυπνάει την εορταστική σας διάθεση.

Ο νέος χρόνος καταφθάνει και θα έλεγε κανείς πως αυτές οι μέρες κυλούν κάπως περίεργα τις φετινές γιορτές.  Γι’ αυτό πρέπει να τις ζήσουμε και να τις νιώσουμε όπως τους πρέπει. Ο ερχομός του Νέου χρόνου εορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο με χαρά και λαμπρότητα και ιδιαίτερα στον χριστιανικό κόσμο καθώς συμπίπτει χρονικά με τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων.

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις φέτος θα είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας. Όλοι μας είχαμε συνηθίσει στις γιορτές να μαζεύεται όλη η οικογένεια γύρω από  το εορταστικό τραπέζι. Όμως δυστυχώς η πανδημία ανατρέπει και αυτά τα σχέδια. Οι γιορτές μπορεί να μην μοιάζουν καθόλου με όσα είχατε συνηθίσει αλλά αυτό είναι εντάξει. Με λίγη δημιουργικότητα και ευελιξία, θα βρείτε τον τρόπο να δείξετε την αγάπη σας. Ξεκινήστε με τον εαυτό σας και σκεφτείτε τι είναι ουσιαστικό για εσάς. Η απάντηση σίγουρα δεν είναι η τέλεια γαλοπούλα ή τα ξεχωριστά δώρα. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να δει με διαφορετικό μάτι τις γιορτές.

Το γεγονός ότι μένουμε σπίτι όμως, δεν σημαίνει κι ότι δεν θα το διασκεδάσουμε και ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Αυτές οι γιορτές μπορεί να είναι διαφορετικές, όμως ένα εύκολο και όμορφο μακιγιάζ θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας κάνει να δείχνουμε λαμπερές.


ESSENTIALS – Naked Eyes:

Η παλέτα που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Η παλέτα Nude Eyes περιλαμβάνει μια επιλογή από ουδέτερες αποχρώσεις που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το τέλειο look από το πρωί έως το βράδυ.

Η παλέτα περιέχει χρωστικές σκιές ματιών υψηλής απόδοσης ιδανικές για τον καθορισμό, την ανάδειξη, το περίγραμμα και την προσθήκη διάστασης στα μάτια. Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη παλέτα περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν το τέλειο ματ ουδέτερο ή λαμπερό μάτι. Η μοναδική σύνθεση της χρησιμοποιεί ένα μείγμα συστατικών για τη δέσμευση της χρωστικής ουσίας, την προσκόλληση στο βλέφαρο και την ολίσθηση της σκιάς.

Μπορείτε να δημιουργήσετε βλέμμα γυμνό ,κρατώντας το απλό και να φαίνεται ότι δεν φοράτε καθόλου σκιά ή επιλέγετε λίγο λάμψη για να κάνετε μια μεγαλύτερη δήλωση.

Όταν πρόκειται για γυμνές παλέτες σκιάς ματιών, υπάρχει μια εκπληκτική ποσότητα ευελιξίας. Μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο κατάλληλα για το γραφείο, βάζοντας μια σκιά που μοιάζει πολύ με τον τόνο του δέρματός σας. Στη συνέχεια, αλλάξτε τα πράγματα τη νύχτα συνδυάζοντας αρκετά ουδέτερα. Μερικές σκιές έχουν ακόμη και μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως μεταλλικές χρυσές χρωστικές ή αποχρώσεις με άρωμα σοκολάτας.

Μια μοναδική παλέτα ιδανική για μεταφορά στην τσάντα σας όπου κι αν πάτε! Αυτή η παλέτα περιλαμβάνει 12 σκιές ματιών και 1 πινέλο: επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση και ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας!

Τολμηρός σχεδιασμός συσκευασίας και ασυναγώνιστη αξία για μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη παλέτα: το τέλειο δώρο για όλους τους λάτρεις της ομορφιάς που τους αρέσει να ταξιδεύουν με ό, τι χρειάζονται.


ESSENTIALS – Hollywood Dreams:


Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, αλλά το make-up είναι ακόμα καλύτερος! Η Hollywood Dream παλέτα έχει μια επιλογή αποχρώσεων που φέρνει όλα τα σέξι και αισθησιακά χρώματα μαζί για να εμπνεύσει όλες τις Hollywood Divas.

Βάζει στα βλέφαρα σας την λάμψη των αστεριών. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η καινοτόμος φόρμουλα εξαιρετικής λάμψης ,εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. Τα mix-and- match πολύ λεπτά σωματίδια μετάλλων που περιέχει, απλώνονται εύκολα έτσι ώστε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε στα μάτια σας. Περιλαμβάνει λαμπερούς τόνους , για λάμψη τελειώματα. Οι σκιές αυτής της παλέτας έρχονται σε μια ελαφριά σύσταση και υφή. Αυτό το σύνολο σκιών είναι όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε με τα μάτια σας. Βελτιώστε τα βλέφαρά και εντατικοποιήστε με αποχρώσεις και προσθέστε μια φωτεινή αφή. Κάθε αξιοζήλευτη ματιά παραμένει για ώρες στο τέλος, της ημέρας ή νύχτας.

Δημιουργείστε το τελείωμα που θέλετε, έντονο ΄τολμηρό-sexy  με την ESSENTIALHollywood Dreams.

Ένα συμπύκνωμα φωτός το οποίο ντύνει τα βλέφαρα και εξευγενίζει το βλέμμα.

Είναι σε όμορφη και κομψή συσκευασία  με πινέλο και εντυπωσιάστε με κάθε μας βλέμμα!


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόζουμε τις σκιές, βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!



 

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι η καλύτερη στιγμή για να αφεθείτε στην υπερβολή. Είστε ελεύθερες να στολίσετε το σπίτι σας με κάθε λογής στολίδια, μπορείτε να φορέσετε το κόκκινο αστραφτερό κραγιόν σας – ναι, σαν αυτό το κόκκινο της μύτης του Ρούντολφ. Ακόμη μπορείτε να έχετε και τον χιονάνθρωπο Όλαφ στα νύχια σας (και δε θα ντραπείτε στιγμή γι’ αυτό). Μα, γιατί όχι; το  ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ακολουθούμε τα μυστικά ομορφιάς από την εταιρία Skouras cosmetics, που θα κάνουν την εμφάνισή μας,  ακόμα πιο εκλεπτυσμένη και λαμπερή....

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Skouras cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.skourascosmetics.gr/


https://www.facebook.com/SkourasCosmetics

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου