Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Lappa Avocado review


Lappa Avocado

 


Όμορφος Χειμώνας!


Γειά σας Glamorous,

Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν σιγά-σιγά καλωσορίζουμε τον κρύο καιρό και μαζί, επίσημα πλέον τον χειμώνα. Ήρθε ο καιρός -κυριολεκτικά και μεταφορικά- να δείτε πώς να φροντίσετε σωστά το πρόσωπο & σώμα σας και να τα διατηρήσετε αλώβητα τις κρύες ημέρες και παγωμένες νύχτες που έρχονται.

Όλες μας ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθούμε όμορφες τους κρύους μήνες του χειμώνα. Το κρύο γίνεται ολοένα και πιο αισθητό, και πρέπει να ετοιμαστούμε για να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος το χειμώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δέρμα σας δεν μπορεί να δείχνει καλύτερα από ποτέ! Για πολλούς το κρύο αναδεικνύει τα όμορφα ροζ μάγουλα, αλλά για τους περισσότερους δημιουργεί το πρόβλημα της ξηρής επιδερμίδας. Oι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας έχουν αρνητική επίδραση στο δέρμα σας τις ημέρες του χειμώνα. Οι έντονες καιρικές συνθήκες, δυστυχώς, αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα με αποτέλεσμα η έντονη ξηρότητα να κάνει την εμφάνισή της στο πρόσωπο και σώμα.

Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση αυτό έρχεται κατευθείαν από την εταιρία Lappa Avocado και τα προϊόντα της! Θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αισθάνεστε ενυδατωμένες, αλλά και προστατευμένες από τις χαμηλές θερμοκρασίες που απειλούν να αφυδατώσουν την επιδερμίδα σας!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Όλα ξεκίνησαν το 1984 στην Κρήτη. Ήταν οι πρώτοι και οι μεγαλύτεροι παραγωγοί αβοκάντο στην Κρήτη. Η Βιολογική τους καλλιέργεια από αβοκάντο ξεκίνησε με 500 δέντρα, που σήμερα φτάνουν τα 2500, ενώ κάθε χρόνο ο αριθμός τους αυξάνεται. Στις αρχές του ’90 λόγω της έλλειψης ζήτησης των φρούτων αβοκάντο στην ελληνική αγορά, ο πατέρας της οικογένειας (κο Στέλιος) αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καρπό με άλλους διάφορους τρόπους. Έτσι ήταν οι πρώτοι που ξεκινήσαν την επεξεργασία του φρούτου σε λαδί, και αργότερα την παράγωγη προϊόντων με βάση αυτό.

Η ιδέα των φυτικών καλλυντικών προέκυψε από τη μητέρα της οικογένειας (κα Τζόαν), η οποία για πολλά χρόνια υπέφερε από ψωρίαση,( μία χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα). Η ανάγκη για θεραπεία και ανακούφιση από το πρόβλημά της, τους ώθησε στο να μελετήσουν ακόμη πιο επισταμένα τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το αβοκάντο και για την επιδερμίδα.

 Έτσι δημιουργήθηκε η “Lappa Avocado” το καλοκαίρι του 1996 από την κόρη της οικογένειας την κα Μαρία Μανουσακα, με μόλις 3 προϊόντα , το έλαιο αβοκάντο , το φυσικό τους σαπούνι και γαλάκτωμα σώματος, όπου καταπράυναν προβλήματα δέρματος, χωρίς τη χρήση συντηρητικών, αλλά από 100% φυσικά προϊόντα.

Με το πέρασμα των χρόνων, κάνοντας αργά, σταθερά βήματα και έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την άψογη ποιότητα, ο αριθμός των προϊόντων τους αυξήθηκε. Σήμερα διαθέτουν φυτικά καλλυντικά σε ποικίλες μορφές, που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος.

Τα φυτικά καλλυντικά “Lappa Avocado” απευθύνονται, κυρίως, σε κοινό με δερματικές αλλεργίες & ευαισθησίες, αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν ένα άψογο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και θρέψης, από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Lappa Avocado PEELING MASK FOR FACE


Απολέπιση τον χειμώνα!

H Ελλάδα είναι μια μεσογειακή χώρα με έντονη ηλιοφάνεια και ζέστη τους περισσότερους μήνες, όμως το χειμώνα λόγω της περιορισμένης ηλιοφάνειας και της μικρής διάρκειας της ημέρας το δέρμα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Ο χειμώνας είναι μια δύσκολη εποχή για το δέρμα μας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο αέρας, η υγρασία, η ξηρή ατμόσφαιρα λόγω χρήσης κλιματιστικών, μας απομακρύνουν από την επιθυμητή λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ο καιρός και οι συνθήκες του χειμώνα, εκτός και εντός σπιτιού – σε συνδυασμό με την ένταση και το άγχος, που συνοδεύουν το σύγχρονο τρόπο ζωής- αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπό μας με ξηρότητα, θαμπάδα, ερεθισμούς, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές, ενισχύοντας την ομορφιά του ακόμα και τον χειμώνα;

Η αρχή του χειμώνα είναι η κατάλληλη εποχή να ανανεώσουμε και να αναπλάσουμε την επιδερμίδα μας. Όλα τα δέρματα έχουν ανάγκη ανάπλασης. Έτσι χρειάζεται μια δραστική αλλαγή στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας για να επανέλθει η λάμψη της. Η επιδερμίδα έχει ανάγκη να «παίρνει ανάσα» ακόμα και όταν ο υδράργυρος βρίσκεται χαμηλά.

Μια από τις δραστικές λύσεις για την επαναφορά της επιδερμίδας είναι το peeling που αφαιρεί την κατεστραμμένη εξωτερική στοιβάδα του δέματος.

Το peeling είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για  την αντιμετώπιση του φωτογηρασμένου δέρματος, του τραχύ, του θαμπού δέρματος, της ακμής. Peeling είναι η αποφλοίωση της επιδερμίδας που μπορεί να φτάσει μέχρι το κυρίως δέρμα. Στοχεύει όχι μόνο στο να απαλλάξει την κεράτινη στιβάδα από τα νεκρά της κύτταρα, αλλά και στην ανανέωσή της με την παραγωγή νέων κυττάρων. Ο στόχος του peeling είναι η αισθητική βελτίωση του δέρματος του προσώπου.

Το Lappa Avocado PEELING MASK FOR FACE θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε καλύτερα το δέρμα μας στις αλλαγές του καιρού!!

Το Lappa Avocado PEELING MASK FOR FACE είναι ένα απίστευτα απαλό, κρεμώδη scrub προσώπου με κόκκους ελιάς  απολεπίζει το δέρμα απαλά και σε βάθος. Συμβάλει στη σωστή ανανέωση των κυττάρων. Καθαρίζει το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δίνει μια μεταξένια αίσθηση και λάμψη. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Έτσι βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Παράλληλα επιτυγχάνεται η εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνεται η λιπαρότητα του δέρματος.

Ο συνδυασμός των συστατικών του, έχουν άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά μαλακώνοντας την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει.. Έχει εξαιρετικά ενυδατικές, ηρεμιστικές, στυπτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. – Εκτός από το απαλό μασάζ και την ελαφριά απολέπιση οι κόκκοι χαρίζουν αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα. Αφαιρεί βρωμιά και υπολείμματα μακιγιάζ, επιβραδύνει την ανάπτυξη των μαύρων στιγμάτων, και εξομαλύνει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να καταστρέφει την εξωτερική υφή της.

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και ως αντιγηραντική θεραπεία για το πρόσωπο.

Το Lappa Avocado PEELING MASK FOR FACE, κάνει το δέρμα να φαίνεται τονωμένο, αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ, τη λιπαρότητα  και τη βρωμιά.

Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!

Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία!!!

Για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:


Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα σε υγρό πρόσωπο, κάνοντας μασάζ και ξεπλένουμε καλά.



Lappa Avocado FACIAL CLEANSING MILK


Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου τις χειμωνιάτικες μέρες!


Πόσο όμορφα είναι όλα τον χειμώνα;

Το τοπίο είναι πιο όμορφο χιονισμένο και σπεύδουμε να βγούμε να ευχαριστηθούμε το χιόνι που στρώθηκε.

Τι γίνεται όμως με την επιδερμίδα μας τους χειμερινούς μήνες, που ταλαιπωρείται από το κρύο;

Το κρύο είναι αδυσώπητο και οι δε, απότομες αλλαγές στις θερμοκρασίες εντός και εκτός κτηρίων το χειμώνα, η λανθασμένη χρήση προϊόντων ή ακόμα και ο υπερβολικός ζήλος, δεν κάνουν ποτέ καλό στην υγεία του δέρματος. Τα κλιματιστικά, το κρύο, το χιόνι, κάνουν την επιδερμίδα πιο τραχιά.

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας είναι αυξημένες τον χειμώνα, ιδιαίτερα τις πολύ κρύες ημέρες. Για αυτό θα πρέπει να προστατευτούμε παραπάνω από ό,τι συνηθίζουμε, ώστε να συνεχίσουμε να διατηρούμε το δέρμα μας σε καλή κατάσταση, μακριά από ξηρότητα και διατηρώντας τη λάμψη του.

Γι’ αυτό μην ξεχνάτε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ το δέρμα σας χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση για να είναι πάντα λαμπερό!

Τον χειμώνα πρέπει να διαμορφώσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας έτσι ώστε να γίνει φρέσκια και λαμπερή. Σταματήστε τις κακές συνήθειες που μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να έχετε και φροντίστε αυτό το χειμώνα  να έχετε το προσωπό σας απαλό.

Το πρώτο και σημαντικότερο λοιπόν βήμα για την περιποίηση του προσώπου μας ξεκινάει από τον σωστό καθαρισμό στον κατάλληλο χρόνο. Ο καθαρισμός του προσώπου είναι μια αισθητική περιποίηση η οποία συνίσταται για όλους τους τύπους δερμάτων.

Το γαλάκτωμα Lappa Avocado FACIAL CLEANSING MILK, είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για διατηρήσουμε το δέρμα μας καθαρό ,όπου και να είμαστε!

Καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών. Πλούσιο σε λάδι αβοκάντο και βιταμίνη Ε είναι ένα απαλό κρεμώδες γαλάκτωμα, που καθαρίζει το μακιγιάζ και την συσσώρευση ακαθαρσιών. Το λάδι αβοκάντο αφήνει το δέρμα σας ανανεωμένο και αναζωογονημένο. Χάρη στον συνδυασμό πολύ αποτελεσματικών και απαλών καθαριστικών παραγόντων, το δροσερό γαλάκτωμα αφαιρεί με μια κίνηση το μακιγιάζ, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα.  Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη.

Με απαλή υφή, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η επιδερμίδα είναι απόλυτα καθαρή, δροσερή και άνετη.

Θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια και αφαιρέστε το επιπλέον γαλάκτωμα με βαμβάκι. Ξεπλένετε προαιρετικά. Αναζωογονεί ευχάριστα το προσώπο.

 


Lappa Avocado FACE SERUM


Ενυδάτωση στο κρύο του χειμώνα!

Τις πρώτες μέρες του χειμώνα, το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε ένα νεανικό πρόσωπο που λάμπει, μια καλή λύση είναι η ενυδάτωση.

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα και αποτελεί το πιο βασικό βήμα για ελαστική επιδερμίδα στο πρόσωπο. Είναι μια ανάγκη που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!

Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά τόσο στην υγεία της επιδερμίδας του προσώπου, όσο και την ίδια την εμφάνιση της γυναίκας.

Είναι επίσης, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοηθά να εξασφαλιστεί η λειτουργία προστασίας του από εξωτερικούς παράγοντες. Για να αποφεύγονται καταστάσεις όπως έλλειψη απαλότητας και ελαστικότητας, πρέπει να αποκατασταθεί η ανεπάρκεια του νερού μέσω παροχής ενυδατικών ουσιών, που διατηρούν την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιφάνεια του δέρματος.

Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας . Αντιμετωπίστε το χειμώνα εύκολα και αποτελεσματικά με το Lappa Avocado FACE SERUM.


Το Lappa Avocado FACE SERUM είναι υπερ-αναζωογονητικό, serum που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη .Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας.

Η Lappa Avocado FACE SERUM είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σαν να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το serum έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Περιέχει βιταμίνες A,B,C,D,E,K,PP και Ωμέγα 3.

Έχει άμεσα ορατά αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά.


Αναλυτικότερα:

  • Γεμίζει τις ρυτίδες και Λειαίνει τις γραμμές έκφρασης!
  • Βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος!
  • Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες!!

 

Είναι σε όμορφη συσκευασία και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:


Το χρησιμοποιούμε σε καθαρή επιδερμίδα, βάζοντας 2-3 σταγόνες του ορού, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.



Lappa Avocado SHAMPOO 2 IN 1


Rainy power!

Ο χειμώνας μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, ο ουρανός γκριζάρει και οι πρώτες σταγόνες της βροχής κάνουν αισθητή την παρουσία τους και φέρνουν αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

Έτσι λοιπόν και ο άνθρωπος, ως μέρος της μητέρας-φύσης και ζωντανός οργανισμός που αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον παρατηρεί στο σώμα του κάποιες αλλαγές που έρχονται και φεύγουν με τις εποχές. Μία από αυτές είναι τα άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά λόγω του δύσκολου χειμώνα που έρχεται !

Είναι από τα σημεία επάνω μας που επηρεάζονται όσο τίποτα από τη βροχή και την υγρασία, μιας και αυτά τείνουν να ταλαιπωρούνται και παίρνουν ανεξέλεγκτο σχήμα. Αλλά όχι μόνο από την βροχή, το πιστολάκι, η ντεκαπάζ, το ίσιωμα με σίδερο ή μπούκλες με σίδερο, είναι και αυτά ανάμεσα στα πιο "δημοφιλή" εγκλήματα που διαπράττουμε στα μαλλιά μας! Φθορές που τελικά αποδυναμώνουν την τρίχα αφήνοντάς την ταλαιπωρημένη, χωρίς ζωή! Λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα, ξηρά και ταλαιπωρημένα.

Όσο περισσότερο η τρίχα εκτίθεται στις εξωτερικές επιθέσεις τόσο καθίσταται επιτακτικό το να ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά, πώς να αξιοποιούμε φυσικά υλικά για διάφορες επιθυμίες μας και πώς να χρησιμοποιούμε το οτιδήποτε πάνω τους. Μάθετε να αναγνωρίζετε τον τύπο τους, να σέβεστε τις ιδιαιτερότητές τους και να καλύπτετε όλες τις ανάγκες τους, αν θέλετε να σας το…ανταποδώσουν.

Μην σας πιάνει πανικός τις βροχερές μέρες, μην ανατριχιάζετε και μόνο στη σκέψη ότι θα ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σας!

Το Lappa Avocado SHAMPOO 2 IN 1 θα γίνει ο σύμμαχός σας τις βροχερές ημέρες και όχι μόνο!


Το Lappa Avocado SHAMPOO 2 IN 1 είναι Σαμπουάν & Conditioner Μαλλιών 2 σε 1. Ένα Ανάλαφρο και απαλό εμπλουτισμένο σαμπουάν μαλλιών 2 σε 1, χρησιμοποιεί τη μοναδική δύναμη του έλαιο αβοκάντο που συμβάλει στην ενίσχυση των μαλλιών σας και αυξάνει την λάμψη τους. Το έλαιο Αβοκάντο είναι διάσημο για τις ευεργετικές ιδιότητες του στα μαλλιά και στο δέρμα,  που γίνονται αισθητές άμεσα. Δίνει στα μαλλιά σας την φυσική τους δύναμη, όγκο και λάμψη.

Τα μαλλιά μας είναι μεταξένια και λαμπερά.

Η πολύ ιδιαίτερη υφή του απελευθερώνει ένα πλούσιο αφρό που ενώ καθαρίζει απαλά, αφήνει στα μαλλιά μας ένα ελκυστικό άρωμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι με το λούσιμο καταφέρνουμε να προστατεύσουμε , να διατηρήσουμε, θρέψουμε και να αναδομήσουμε την τρίχα σε βάθος.

Χάρη στην καθαριστική του βάση, που είναι εμπλουτισμένη σε αναζωογονητικούς παράγοντες, τα μαλλιά σας παραμένουν απαλά, μεταξένια και ευκολοχτένιστα. Αναδομεί την τρίχα σε βάθος και ενισχύει τη φυσική της άμυνα, ώστε το χρώμα των μαλλιών να διατηρεί τη δύναμη και τη ζωντάνια του!

Το Lappa Avocado SHAMPOO 2 IN 1 αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη τους να διατηρείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση..

Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα και απαλότητά τους .Έχει ενυδατική και αναπλαστική δράση. Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία του τριχωτού. Έχει την ιδιότητα να προσροφάται πάνω στην κερατίνη της τρίχας, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ που δεν απομακρύνεται εύκολα με το ξέβγαλμα.


Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επαναφορά της τρίχας σε καλή κατάσταση.

Χαρείτε μεταξένια και ανάλαφρα μαλλιά!!

Η συσκευασία του είναι κομψή.


Τρόπος χρήσης:


Απλώστε λίγη ποσότητα σε νωπά μαλλιά και κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 2-3 λεπτά, ξεβγάζετε. Επαναλάβετε ακόμα μια φορά την ίδια διαδικασία και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.


 

Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως εκμεταλλευόμαστε την περίοδο του χειμώνα και αποκτάμε ένα δέρμα υγιές και λαμπερό. Αναζητάμε μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μας. Ψάχνουμε για νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζουμε σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτουμε εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μας.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που για ακόμη μία φορά ξεχωρίσαμε  την εταιρεία Lappa Avocado και τα προϊόντα της . Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυσικά συστατικά, που μας χαρίζει όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα και είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Lappa Avocado για την χορηγία των προϊόντων..

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.lappa-avocado.gr/

https://www.facebook.com/Lappa-Avocado-1629585120593590/?ref=page_internal

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου