Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Natans review

 

Natans


Δώρα Αγίου Βαλεντίνου 💕


Γειά σας Glamorous,

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές του χρόνου για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι στον κόσμο. Η αγορά κινείται αρκετές ημέρες σε ρυθμούς «Αγίου Βαλεντίνου», με το κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί στις βιτρίνες των μαγαζιών. Ντεκόρ με αρκουδάκια, λουλούδια, καρδούλες, σοκολάτακια κυριαρχεί στα περισσότερα καταστήματα, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι έρχεται η ημέρα του έρωτα. Η άφιξη της γιορτής των ερωτευμένων , φέρνει δύο βασικά θέματα στην επιφάνεια. Το πρώτο είναι η ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στους αγαπημένους μας. Το δεύτερο είναι η γνωστή δυσκολία αναζήτησης δώρου. Μία κίνηση, ένα δώρο έστω κι αν είναι συμβολικό, που να δείχνει ότι το άλλο σας μισό σας σκέφτεται και σας αγαπά, δε βλάπτει ποτέ.

Υπάρχει ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ας το παραδεχτούμε, η αναζήτηση του τέλειου μικρού κουτιού που θα μας γεμίσει χαρά, δεν είναι εύκολη. Οι γυναίκες είμαστε ένα «δύσκολο» κοινό. Ακόμη και ένα μικρό αντικείμενο, είναι ικανό να μας κάνει ευτυχισμένες, και να μας τονώσει το-πεσμένο κάποιες φορές-ηθικό μας, δίνοντάς μας δύναμη για να συνεχίσουμε. Υπερβολή;

Νομίζω ότι αν είστε γυναίκα καταλαβαίνετε. Αρκετές φορές όμως και εμείς οι ίδιες δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα θέλαμε, πόσο μάλλον ο σύντροφός μας, που περνάει ώρες προσπαθώντας να ανακαλύψει ένα πρωτότυπο αντικείμενο που θα εκφράζει την αγάπη του.

Είτε πιστεύετε σε αυτή τη γιορτή είτε όχι, το σίγουρο είναι πως o Άγιος Βαλεντίνος πρόκειται για μία πολύ καλή αφορμή για να λάβετε δώρα! Δεν είναι όμως απαραίτητο να σας τα φέρει κάποιος... Μπορείτε και μόνη σας να δείξετε στον εαυτό σας πόσο πολύ τον αγαπάτε και τον προσέχετε.

Αν λοιπόν δεν υπάρχει φτερωτό αγγελάκι να σας κάνει δώρο την ημέρα των ερωτευμένων, μην στεναχωριέστε! Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεστε και τι σας αρέσει.

Τα καλά νέα είναι ότι η εταιρία Natans μας δίνει την αφορμή να πούμε «σ΄ αγαπώ» στον εαυτό μας ,χαρίζοντας του προϊόντα ομορφιάς.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αποστολή του καταστήματος Natans είναι να προσφέρει στον καταναλωτή την δυνατότητα να γνωρίσει, να δοκιμάσει & να εξοικειωθεί με τη χρήση των φυσικών προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών. Προϊόντα που παράγονται κατά κύριο λόγο από ελληνικές εταιρείες, επιλεγμένα με προσοχή, σε προσιτές τιμές, σε εύχρηστες και κομψές συσκευασίες.

Η εικοσαετής γνώση και εμπειρία τους στο χώρο των φυσικών σκευασμάτων τους επιτρέπει να προτείνουνε τα κατάλληλα προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, του φύλου ή της ηλικίας του καταναλωτή.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Blue Scents – Gift Box Night Jasmine (3 pcs)





Αγάπα με όπως θες! Αγάπα με όσο θες! Αγάπα με μόνο! Ο έρωτας είναι ένα μαγικό συναίσθημα που αξίζει να γιορτάζουμε κάθε μέρα. Ωστόσο, υπάρχει και η γιορτή του ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου που μας υπενθυμίζει να τον γιορτάσουμε ακόμη πιο έντονα.

Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ευκαιρία ακόμη για να γιορτάσετε την αγάπη! Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η μέρα των απανταχού ερωτευμένων. Ένα σημαντικό σύμβολο που συνδέεται με την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου είναι το τόξο και το βέλος του θεού Έρωτα. Ο Έρως είναι ο θεός της επιθυμίας, της αγάπης και της ερωτικής έλξης.

Η μέρα του  Αγίου Βαλεντίνου έχει τους πιστούς της ακόλουθους, εκείνους που την κατακρίνουν και αυτούς που απλά την αντιμετωπίζουν ανάλογα με την διάθεση. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε όμως, ξέρετε καλά ότι παρά το γλυκανάλατο της ημέρας, ένα δώρο από καρδιάς έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία. Χαμόγελα, δώρα, γλυκά και λουλούδια χαρίζονται από ερωτευμένο σε ερωτευμένο και αναζωπυρώνουν τη φλόγα της αγάπης. Εξάλλου ο έρωτας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Όπως υπάρχουν χίλιοι τρόποι να πεις «Σ΄αγαπώ», έτσι υπάρχουν χίλιοι τρόπο για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο. Συμβουλές για να ανανεώσεις την σχέση σου, ιδέες για να ξυπνήσεις την φλόγα και να σου μείνει αξέχαστος ο φετινός Βαλεντίνος. Άλλωστε, ένα μπουκέτο λουλούδια κι ένα ρομαντικό δείπνο δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου επιβάλει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας λιγάκι παραπάνω από ότι συνήθως, ξεκινώντας φυσικά από το δέρμα σας που δε μπορεί παρά να είναι τέλειο  αυτή τη μέρα. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, 14 Φεβρουαρίου πρέπει να λάμψετε!

Φροντίστε τον εαυτό σας , απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας και φροντίστε το δέρμα σας με το Blue Scents – Gift Box Night Jasmine.

Το Blue Scents Gift Box Night Jasmine περιλαμβάνει αφρόλουτρο (300 ml), ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος (300 ml), σαπούνι πολυτελείας (150 gr) και είναι μια ολοκληρωμένη φυσική φροντίδα του δέρματος με υπέροχο άρωμα γιασεμιού & ίριδας!


Αφρόλουτρο Night Jasmine:

Eίναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο οργανικό ελαιόλαδο, που δρα  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος και στο εκχύλισμα σταφυλιού που προσφέροντας ενυδάτωση, αναζωογόνηση και μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης.

Ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένο υλάνγκ-υλάνγκ, γιασεμιού και ίριδας, που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς και χαρίζει αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.

Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.

*οργανικής προέλευσης ,χωρίς: parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια, προπυλενογλυκόλη. Δερματολογικά ελεγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



Γαλάκτωμα σώματος Night Jasmine:


Το Γαλάκτωμα σώματος Night Jasmine είναι ενυδατικό γαλάκτωμα για όλο το σώμα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η ισορροπημένη του σύνθεση χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη με το γλυκό άρωμα της μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας… Είναι εμπλουτισμένο με οργανικό ελαιόλαδο & εκχύλισμα σταφυλιού για ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας και είναι για τις ημέρες ή τις βραδιές που θέλετε να θρέψει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.

Ολο αυτό το μίγμα από φυσικά θρεπτικά συστατικά , βοηθούν στη σταδιακή βελτίωση του δέρματος ξεκινώντας από το εσωτερικό του. Η ελαφριά σύνθεση πλούσιου γαλακτώματος ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.

Αφεθείτε στο μοναδικό άρωμα υλάνγκ-υλάνγκ, γιασεμιού και ίριδας,  που διαρκεί για πολλές ώρες.


*οργανικής προέλευσης ,χωρίς: parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια, προπυλενογλυκόλη. Δερματολογικά ελεγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Φροντίστε καθημερινά λοιπόν μετά το ντους να απλώνετε το Γαλάκτωμα σώματος Night Jasmine,με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσετε υπεραιμία!



Σαπούνι Night Jasmine:


Το σαπούνι Night Jasmine είναι αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα .Για  τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά ,όπως το οργανικό ελαιόλαδο, αλόη & έλαιο καρύδας που είναι ιδανικά για χαλάρωση ακόμα και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Μια μοναδική αίσθηση φυσικού σαπουνιού με ιδιαίτερο άρωμα γιασεμιού & ίριδας.. Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά.

Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό.

Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα ξεκουράζει σώμα και πνεύμα.

Είναι ιδανικό για χρήση σε ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και ένταση.

Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας.

Χωρίς: parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια, προπυλενογλυκόλη.


Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.


Χαρίστε το Gift Box Night Jasmine της Blue Scents στους αγαπημένους σας ή στον εαυτό σας. Τα προϊόντα του πακέτου προσφέρουν ολοκληρωμένη φυσική προσωπική φροντίδα! Περιποιούνται & αρωματίζουν την επιδερμίδα με νότες γιασεμιού!



Blue Scents- Eau de toilette Night Jasmine



Κάθε χρόνο την 14η Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να γιορτάσουν την αγάπη! Υπάρχουν πολλές ιστορίες που συνδέονται με αυτή την ημερομηνία, αλλά το βασικό μήνυμα που όλοι στέλνουν είναι ένα, ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για τον άνθρωπο είναι η αγάπη και ο έρωτας.

Σήμερα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται για να τιμήσει την αγάπη και όλους όσους πιστεύουν σε αυτή. Αυτό δίνει σε μεγάλο βαθμό στους λάτρεις του Αγίου Βαλεντίνου από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μοιραστούν την αγάπη τους, να ανταλλάξουν δώρα και να απολαύσουν ωραίες εξόδους μαζί με το άλλο τους μισό!

Για πολλούς όμως ανθρώπους, η επιλογή του τέλειου δώρου για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι μία πολύ δύσκολη δοκιμασία! Φυσικά, το τι είναι «τέλειο» για τον καθένα από εμάς είναι καθαρά υποκειμενικό. Ένα τέλειο δώρο δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μεγάλο. Το πιο σημαντικό είναι να δείχνει αληθινές προθέσεις.

Έτσι, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου καλό θα είναι να μην καταφύγουμε στις κλασικές επιλογές, για παράδειγμα τα σοκολατάκια ή τα τριαντάφυλλα, αλλά να επιλέξουμε ένα δώρο που θα δημιουργήσει όμορφες, τρυφερές αναμνήσεις! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το άρωμα! Όταν η αγαπημένη σας φορά το συγκεκριμένο άρωμα ή το μυρίσει κάπου, αυτομάτως θα νιώσει εκείνο το συναίσθημα όπως όταν της το πρωτοδώσατε. Θα θυμηθεί εκείνη την όμορφη στιγμή που μοιραστήκατε, εκείνο το συναίσθημα του έρωτα και της αγάπης! Όπως λέει και η επιστήμη ο εγκέφαλος αποθηκεύει κάθε άρωμα και το συνδέει με το συναίσθημα εκείνο που ένιωσε. Γι’ αυτό μπορεί ένα άρωμα να μην είναι συνηθισμένο δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων, όμως είναι η τέλεια επιλογή καθώς συμβάλλει στο να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτή την υπέροχη στιγμή!

Βέβαια, το πιο σημαντικό πράγμα όταν προσφέρετε ένα δώρο είναι η χειρονομία και η προσπάθεια που καταβάλετε για να την εντυπωσιάσετε και να της πείτε πόσο την αγαπάτε! Άλλωστε, η πραγματική αγάπη πρέπει να εκφράζεται κάθε μέρα μέσα από μικρές αλλά σημαντικές χειρονομίες!

Η Natans γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με το άρωμα Blue Scents- Eau de toilette Night Jasmine.


Το Blue Scents- Eau de toilette Night Jasmine έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή. Παράλληλα αφήνει μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κομψότητας και συναισθηματικής αρμονίας. Σπάνιες και εκλεκτές αρωματικές νότες που προκαλούν τις αισθήσεις σας! Με αρωματικές νότες από τη Μεσόγειο και τον κόσμο, για να συνοδεύει τις πιο απλές ή ξεχωριστές στιγμές σας. Αύρα που μαγεύει, γοητεία στην πιο λεπτή και διακριτική της έκδοση, άρωμα που τονίζει τη μοναδικότητα της προσωπικότητας. ‘Ένα μπουκέτο λουλούδια, ξύλα και δροσερά φρούτα ενώνονται με συναρπαστική μαεστρία σε μια σύνθεση που στοχεύει στη γυναικεία ψυχή.

Το άρωμα ανοίγει με ένα λαμπερό floral με  Jasmine, Orris, Cloves που δίνουν τον δικό τους τόνο στη συμφωνία.  Ο δροσερός χυμός του Citrus, Lemon, αγκαλιάζει το Ylang-Ylang, μετατρέποντας σε μια οικεία αγαπημένη αίσθηση.. Στην καρδιά της εσάνς μια έκρηξη θηλυκότητας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του Patchouli, Cedarwood, Amber.

Είναι η πεμπτουσία της αυτοπεποίθησης, του στυλ και της κομψότητας. Εμπνευσμένο άρωμα το οποίο μένει αληθινά αξέχαστο. Πρόκειται για ένα άρωμα για τις σύγχρονες γυναίκες. Ελαφρύ, φρέσκο​​, κομψό, θηλυκό και γοητευτικό!

Αθόρυβα και διακριτικά, αλλά και με όλη τη δύναμη της ακτινοβολίας του, το Blue Scents- Eau de toilette Night Jasmine φωλιάζει στις αιθέριες πτυχές ενός αισθησιακού πέπλου. Το χάδι του είναι γλυκό και λεπτό, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα μια έντονη εμπειρία. Σαν ένα κρυφό ραντεβού. Αυτό το άρωμα αγκαλιάζει τα πάντα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και την ντύνει αισθησιακά. Η λεπτότητα και η διαφάνεια συναντούν την γλυκιά επιμονή, σε μια αποκλειστική συνεύρεση. Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή και ισορροπημένη .Αυτό το άρωμα βαδίζει σε διαφορετικό μονοπάτι και επινοεί μια μοναδική υπογραφή που συμφιλιώνει τα αντίθετα.

Όλες αυτές οι αισθήσεις σφραγίστηκαν σε ένα κλασικό, επιβλητικό μπουκάλι.

*φυτικής προέλευσης.


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το στο εσωτερικό του χεριού σας. Πριν το μυρίσετε, αφήστε να περάσουν 1-2΄. Με την πρώτη εισπνοή, θα αντιληφθείτε τις νότες κορυφής, οι οποίες θα καθορίσουν αν σας αρέσει το άρωμα ή όχι. Για να διακρίνετε τις μεσαίες νότες, πρέπει να περάσει περίπου μισή ώρα. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια οι μεσαίες νότες, οι οποίες τώρα αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας. Για να αντιληφθείτε τις νότες βάσης, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες. Οι νότες βάσης είναι η ομάδα που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα για να φανερωθεί, γι’ αυτό άλλωστε διαρκεί τις περισσότερες ώρες. Τα χρησιμοποιούμαι βάζοντας τα στον λαιμό, πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς μας.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία Natans με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπείτε στο πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με προϊόντα Natans και επιτρέψτε στο σώμα σας να ταξιδέψει, προσφέροντας στον εαυτό σας υγεία και ομορφιά με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο.

Τα καλύτερα beauty δώρα για να τα προσφέρετε στον εαυτό σας.

 

Ευχαριστώ την εταιρία Natans για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.natans.gr/

https://www.facebook.com/natans.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου